Sziasztok Drága Lányok!
Még egy elveszett bárányka jelentkezik...
Bocsánatot kérek, egyszerűen semmi energiám nem maradt mársem olvasni, sem írni. Hála Istennek nincsen semmi gond, volt egy egy hetes megfázásunk, ezt leszámítva minden okés, csak nagyon aktív a Kissrác.
Memória-ügyileg nem vagyok most a toppon, így bocsi, ha csak néhány dolora reagálok, ami megmaradt a kis likas agyamban...
Először is Merikém:
ISTEN HOZTA ÁRON BABÁT IDEKINN!!!
Ágota:D
Jajj, annyit gondolok Nimródra meg a tesódra! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden a lehető legjobban történjen!
Kalssz, hogy tudsz kicsit "önállósodni", asztrológia tanfolyás biztos isteni!
Vicky:D
Nekem detto ugyanezt mondta az orvos, meg is fogadtam, mert tényleg szörnyű dolgokat lehet összeolvasni. Nekem pl. az AFP a legmagasabb határértéken volt, és mondanom sem kell, rögtön elkezdtem a statisztikákat bújni, hogy ilyen eredménnyel hány embernek lett beteg a gyereke...ugye ez azrt volt gázos, mert a magas érték nyitott gerincre utalhat, és akkor ugye az esetek nagyrszében nem életképes a baba.....
Bőgtem egy órát, aztén felhívtam a dokit, ő mondta, hogy nyugi, ha ennek a Gyereknek bármi ilyen irányú problémája lenne, már rég kiszűrte volna az uh. És ekkor lettem eltiltva a nettől
Dorka:D
Nagyon elgondolkodtatott, amit a beteg gyerekről írtál....hát igen, nem könnyű.Olvasom az általad ajánlott Szirka-blogot, és csodákat látok benne nap mint nap, de hála Andrea őszinteségének, az is kiderül, hogy nagyon nem könnyű egy ilyen helyzet...és én tudom magunkról, hogy a Férjem biztos nem tudna feldolgozni egy ilyen helyzetet. Sokat vitatkoztunk erről, mert én meg úgy vagyok vele, ahogy Andreáék, hogy gyereket VÁLLALOK, tehát aki jön, az jön, nincs olyan, hogy "vissza a feladónak". Félreértés ne essék, nem akarok leszólni senkit, aki elveteti a beteg gyerekét, hisz iszonyatosan nehéz-pláne a mai világban- egy "egészséges" gyereket is, nincs jogom ítélkezni, hála IStennek még nem kerültem ilyen döntés elé. Remélem soha nem is fogok. De úgy érzem, én képtelen lennék elvetetni egy gyereket.
Szóval nehéz az ügy. Talán hülyén hangzik, de én pont ezért félek egy kicsit belevágni a kistesó-témába....miközben azt gonodlom, hogy ha kell lennie egy beteg gyerekemnek,úgyis egoldja a sors, teherbe eshetek én akármilyen atombiztos fogamzásgátló mellett....(egy barátnőm Anyukájának elkötött petevezetékkel lett egy gyönyörű kislánya)
Ágy:
Nekünk is 140 x 70, de 10 hónapos kora óta nem alszik benne, mert még ez is kicsi. Nomád-lélek a srác, folyton vándorol
Úgyhogy nálunk franciaágy van, leesésgátlóval.
Evés-ivás: Nálunk szerencsére mindkettő szépen megy, bár az ivás nem rendes pohárból (azt csak velem tudja, különben a nyakába megy az egész), hanem sportkupakos palackból, vagy cumisüvegből, néha csőröspohárból. Az evés meg nálunk úgy alakult, hogy kb. 11 hósan elkezdte nem elfogadni tőlem a kaját. Jó, ha az étel egyharmadát bele tudtam "nyomni". Úgyhogy gondoltam, akkor próbálja meg egyedül. Persze egy jó ideig a fele a földön landolt, viszont a fele benne, úgyhogy már jobb volt, mint amit én tudtam. Mostmár nagyon szépen eszik, kanállal villával egyaránt, bár van, amit kézzel szeret a legjobban (pl a zöldbabot)
Egyébként óriási a Kissrác, nagyon jó a humora, ja, és a szülinap után 1-2 héttel "leszakadt" rólam, tehát mér nem kézenfogva megy-ez nagy segítség. Szeret segíteni: törölget, felmosunk együtt, ha söprök, már megy a konyába a lapátért, és tartja
És elég szépen beszél, sokmindent mond: mama, papa, néni, bácsi (tá), táska, brümi (autó és minden gép), tessék, gyere(dele), nyami, inni, kuka (most a szemetes a sláger, meg természetesen a kukásautó, ezt magától értetődően csak "kuka-brümm"-nek hívja), vava, miu (cica), cici (fura, hogy már 4 hónapja nem szopizik, mégis most kezdte el mondani), víz, hold, Biu(a kis barátnője), halló (telefon, illetve "telefonál is: a kis füléhez rakja, és hallózik bele), tévé (ezt angolosan "tívínek" mondja, ja egyébként ez azért sláger, mert lehet ki-be kapcsolgatni
Biliztetés: én is jövő nyárra gondoltam.
Hát kb ez van velünk, igyekszem többet jönni.
Ezer puszi MINDENKINEK