Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét!

Jaimee: uhun, vótam. De minek... 10.40-kor odaértem, 45-kor mindenki elhúzott (10.50-re volt időpontom)... én lettem volna a következő. 11.30-kor jött vissza Dr. Erdődi... egyik kedvencem... vetközéssel-öltözéssel másfél perc, papír aláírva... Remek jó sokat érő vizsgálat, amiért két héttel korábban kell időpontot kérni, majd még jó sokat várni... Amúgy szerinte minden rendben (már amit meg tudott állapítani annyi idő alatt), nagy gyerek lesz... jelzem B.-t is 4 kg-ra tippelték, oszt 3 lett kereken. Feje átmérője: 83mm, mellkas: 86mm, combcsont 66mm. Ja és lefelé van a feje... amit mondjuk tudtam is, érzem.. Még érdekesség: a kiadott papíron még ilyenek olvashatók: gerinc ép, hasfal zárt, rekesz követhető, gyomor és hólyagtelítődés látható, a négy végtag látható. Na ilyeneket egyáltalán nem is mondott a doki... ennyit megint erről. Holnap sem lesz semmi napom... TG... Azt olvastam amott, hogy Popi lyányod orra bedugult, csak aztán azt hittem, hogy Te is :lol:

Szami: nálunk lesz tortázás, meg amit csak akarunk. Kriminális, hogy miket megtiltanak.

Niki: Bence minden du alszik 1,5-2 órát, este meg fél 11-11 között alszik el, reggel magától kel fél 8 körül. Szerintem ez egy ilyen időszak. Viszont du. meg muszáj(ly.. nem tom) aludnia, mert nagyon elfárad de.

Kép

Kép
szolkata

Anikó: Nasivin cseppet nem lehet még adni Dorkának? Az oldaná a zöld trutymákot. A Fenistil cseppet mire adták? Én mondjuk nem értem a Sterimar és társai alkalmazását, illetve nekem annyi logikus, mivel víz, amikor beszáradt az orra, akkor nyomom, feloldja és kiszívom.

Fanna: egész héten otthon vagy? Nimi hogy van?

Kitten: én azt figyeltem meg B.-nél, amikor pici volt, hogy lehet, hogy az anyatejet felbüfizi, az kerül az orrába... mi is fülpiszkálóval törölgettük ki. Nem kell orrszívó.

Kép

Kép
szolkata

Ja, Szami: a szaunától pszichoszomatikusan fulladok.. :lol: :oops: :roll:

Szilbee: ma otthon tartottad Leventét, hogy folyik az orra?

Dorka???

Sajnos rövidül az agyam... többre nem emléxem.

Kép

Kép
szolkata

Haller,

Szilbee, oks, majd pénteken beszámolok a doki után :)

Kitten, há én teljesen ledöbbeneződtem, amikor láttam, hogy a 2 hetes gyerekem "fikás" :shock: Nemtom, valahogy úgy voltam vele, hogy a pici babák ilyen csúnyaságokat nem termelnek (fülzsírt se...az is meglepi vót) :roll: Én eleinte texilpeluscsücsökkel piszkálgattam, aztán váltottam a papírzsepibőlturkálócsücsköthajtogatáscsavargatásra - a mai napig így csináljuk, ez vált be :) Kivéve, ha fürdés közben sikerül kicsapatni :mrgreen:

Évi, jól néz ki Csongi foghíjasan is :lol: Látom van kedvenc fényképezkedős póza :wink:

Anna, háde nemsoká lesz neked is ünnep! :lol:

Niki, mi majdan a Dominóba fogunk elmenni, 1-jén (ha nem jön közbe semmi) ott leszünk :)
Bár nem tartunk még ott, de ha Dorkának több alvásra lenne szüksége, az biztosan látszódna rajta már egy ideje.

Olga, lassan már Zsiványnak kéne hívni :? :)

Jelentem jól vagyunk, csak az egyik hólyag szakadt ki, a többi leapadt - úgy látszik. Nem fáj neki :) Ma pedig megkapta a 15 hós oltást...ennek örömére aludt is majdnem 4 órát délután...a felét szokta.

Kata, báze, ez az ultrahangosdi :? Én füstölgő fejjel jöttem volna ki...
Amúgy muszáj...pontosjével :wink:

Valamit még biztos akartam, csak most más nem jut eszembe :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Kata:
[quote]a írta: kiadott papíron még ilyenek olvashatók: gerinc ép, hasfal zárt, rekesz követhető, gyomor és hólyagtelítődés látható, a négy végtag látható. Na ilyeneket egyáltalán nem is mondott a doki...

Hát mert biztos ez magától értődik :roll: ...Meg ISO-t csinálja a kórház (kár, hogy ISOsítani a humán dolgokat, empátiát, kedvességet ilyesmit nem lehet) és gondolom a leletek is szabványosítva vannak. :shock:

Nekem a gyermekágyból elbocsátó szép jelentésen volt, hogy "laktáló emlők", aztán nem volt ott egy csepp sem. :roll:

Ja, meg egyszer valamelyik urológus mondta, hogy azt hogy "tünet és panaszmentesen hazabocsátva" azt mindig odavésik a végére, ha kell, ha nem. Csak akkor minek a ZJelentés, ha úgyysem a valóság van benne.

Na, a lényeg, hogy minden oké veletek. :P

Ja és Réka buksija is 84 mm volt ugyanilyen idős terhesen. Emlékszem, mert Erdődi mérte előző nap 70 mm re, hogy is tudnám elfelejteni.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Balwin: Pénteken dokker? Drukk!
jaimee1

Hali!

Mozis csajok, milyen volt a mozi??? Gondoltam rátok egy kicsit, de már fél 10-kor aludtunk :lol:

Balwin, jeh, és ha még azt is megtudod, hogy Csongi rájött, hogy le tudja magát fényképezni.... :lol: ugyi van a gépnek pár másodperc mire fényképez. Letette az asztalra, majd elé állt és bepózolt. Úgyhogy többnyire így készültek a fényképek :lol:

Kata, éppen tegnap beszéltünk Erdődiről a barátnőmmel. Ugye én nála szültem, most is nála voltam. A magánrendelésen tök normális, alapos, kedves, bezzeg a kórházi UH-n, futószalagon nézi a kismamákat :?
Mindegy, a lényeg, hogy minden rendben!

Niki, alvás.... hát szerintem ez igen gyerek függő. Csongi pl. az első egy-két évben még aludt is az oviban, de utána, ha egy héten egyszer aludt, akkor tudtam, hogy este soká lesz lefekvés... kinek mennyi az igénye.
Azt hittem, ha jön a suli, akkor hamarabb elalszik, hát dehogy. Fél 10-kor alig tudom lelőni.... és bár látom reggel, hogy tudna még aludni, de egyébként sosem tűnik fáradtnak!!!
Erre pont a Szilbee nővére mesélte, hogy eddig 8-kor aludt el a fia, most már le kell fektetni fél 8-kor annyira fáradt.

Szülinapozás. Hát az már ment az oviban is. De nekünk lehetett bevinni tortát, sütit. Nálunk anyukám süti, de volt aki vette... és igen, utána még otthon a barátoknak, majd a családnak... szóval nem semmi ám egy-egy ilyen ünnep!

Évi és
Kép
csongianya

Kata! Igen itthon! Nagyon benyelte ezt a náthát. Melegítem a fülét is, akkor jobban jön a cucc. Egyébként leginkább csak dugul az orra(ami nála különöseb veszélyes... rögtön a fülére megy.)

Évi! Hát igen, Norbi (de Levente is ilyen!) ha naggyon elfárad nehezebben alszik el, mintha pihentebb.

Na most ennyi... menek orrot szíííni. :( :x :(
szilbee

A mozi nagyon jó volt, nagyon jókat röhögtem!

Azt írtam már hogy nálunk sem lehet tortát, és semmilyen házi sütit bevinni? már tavaly sem lehetett! hát, én egyetértek... nem biztos hoyg egy-két konyhából szeretném a gyerekemet jóllakatni, egyrészt, másrészt meg tényleg őrült kiadás nem kell még az oviba is 10 ezrekért cuccost vinni. így max egy ezresből megvan, mert nálunk üccsit sem lehet, hanem szörpöt, bár jobb minőségűt kérnek, de 7dl.ből mindenki iszik.

Gréti már kb március óta emlegeti, hogy neki lesz zsúrja... így tényleg lesz... én is gondoltam meghívóra, persze csak általam nyomtatott, és általa kiszínezett, vagy valami iylesmi, torta, egy-két feladat a lányoknak...és hand made ajesz, vagy értékhatár megszabás, mert nem erről szól a dolog, inkább egy jó hangulatú délutánról, ami a gyerekek szórakoz (tat)ásáért van, nem beszélve arról, hogy nem szeretnék pár év múlva plazmatévét venni valakinek, csak mert annyira elszálltunk!

Fanna!
a sportcsarnokban volt az expo

na mentem áttörlöm az ablakkereteket, ma rakják fel a szúnyoghálókat, amit rendeltem.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Szúnyogháló! :lol: :lol: :lol: A mozi jó volt, azta mekkorákat nevettünk!

Hát ti meg mán mit sírtok itt szülinapozás ügyben? Nekünk még lehet vinni bölcsibe (1), anyuéknál otthon Debrecenben szűk családi kör 35 fővel :lol: (legalább 2 vagy 1 hatalmas), plusz még anyósékkal és sógórnőmékkel (+1)... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kata! Engem legelőször a kórházban Jakab Uh-zot... Egy szót sem szólt hozzám. Az asszisztensnek nyomta az adatokat. Mit tudtam én még akkor a rövidítéseket! A lényeg, hogy már kezembe a papír. Akkor kédeztem meg, hogy minden rendben a babával? (Mert azért az levágtam, hogy babát lát bent). Hülyén rámnézett (vagy hülyének nézett???), és egy igen-nel el voltam intézve. De ennél jobban már csak a 36 heti Uh tetszett. Ugye kórházi tartózkodásom alatt összeszedtem infókat: érett placenta,meszes placenta, milyen fokban érett placenta, stb... Nekem soha nem mondtak semmit a placentámra. Na mondom Uh-n megkérdezem. Meg tudnám nézni a papíron ki Uh-zott, most nem emlélszem, nem is érdekes, a lényeg, hogy rendesen rámförrmedt a doki, hogy ha baj lenne már mondtuk volna! Szó szerint ezekkel a szavakkal! Miért nem lehetett volna e helyett a 6 szó helyett azt mondani, hogy a placenta másodfokban érett, megfelelő? (Vagy valami ilyesmit?)

Na minegy!

Lépek, tanulnom kellenne...

Olga

Kép
juhaszolga

Újabb rövidzárlat van nálam? Dorka merre tekereg?

Olga

Kép
juhaszolga

Hali!

Kata! Jaj, hát kedd volt tegnap :oops: Ami egyenlő Erdődivel :x Kedves bácsi mindig siet, kivéve ha fizetős páciense van benn... Na de a lényeg, hogy minden okés, Marci baba szépen fejlődik. Ma meg TG? Majd gyere, mi volt. Egyébként hogysmint?

Szami! Tegnap nem rendelt a szolnoki "dokink". Az itteni azt mondta hétfőn kezét széttárva, nem tud mit csinálni. Nem is ez a problémám, hanem a hiányzó alaposság. :x Mától -saját kútfőből- kiegészítem a sóoldat-orrszívás-Fenistil-Baby Luuf -ból álló terápiát gyógyszertári köptetővel. Már kavarják nekünk a patikában, du. lesz kész. Majd meglátjuk, jobb lesz-e. Én még nyakig benne, sztem ez sem segíti elő Dorci gyógyulását... :roll: Merthogy hiába nem puszilgatom - amitől már elvonási tüneteim vannak :wink: - azért csak velem van egész nap. Esténként Apa levált, mikor hazajön, ő már kilábalt. Tegnap du. olyan édes volt Dorka, apja feküdt az ágyon, ő szépen bevackolta mellé magát, ujja a szájába, és elaludt, mint a nagyok. Tudja, hol van a jó hely, na. :D

Judit! Te már készülsz a jövő nyári invázióra? :wink: Nálunk még mindig van egy kóbor szúnyog vhol, hallottam zümmögni, Dorka kezét meg is csípte a rohadék. :evil: Küldök Neked mindjárt privit.

donkoaniko

Anikó!
ment válasz!

az engem is felháborított, hyog fizetned kell a orvosért, ha azt akarod, hoyg alapellátásban részesüljön a gyerek! szörnyű!!! és nagyon sok az a pénz! és ebből összejöhet egy télen akár 4-5 is! félvagyon!

Szúnyogháló... sajnos anno éppen arra volt pénz, hogy egy szobát belakjunk. szúnyoghálóról csak álmodoztam. mostanra már azt a fajtát, amit én rakok fel tépőzárra annyira meggyűlöltük, merthoyg ha pontosan vágtam akkor tuti a gyári vágott része nem volt egyforma, így kicsi lett, ha kinyitottam erősebben az ablakot, lehúztam a tépőzárat, ha ráhagytam akkor azért lett csúnya. ezért megrendeltem ezt a mobilt, amikor akkor húzok, vonok, amikor akarok, olyan mintha redőnyt húzogatnék, csak kézzel húzom, nem gurtnival(ezt így kell írni?). 10 év a garancia (asszem), és pontos a mérete, lesz még jövőre is nyár...meg azután, és azután...behozza az árát, már az első években...

Olga!
örülj, hogy nem mondtak semmit! Nekem Balog azt mondta, hyog érett, és nem lesz elég a gyereknek, meg megvastagodott
Dinya aztán csak annyit kérdezett, mikor visszajött szabiról, és első munkanapja első percében felhívtam kissé összeomlott idegállapotban, yhog nyugi, meddig akarom még hordozgatni a gyereket a hasamban, meg mennyire vastag, 2cm 5 cm?merthoyg értéket nem mondott! :x

na megyek, merthoyg a kerettakarításból ablaktakarítás lett... már a felével megvagyok, Leti is bealudt, miközben pötyögtem... a monotonitás...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Csajok! Nem készültök még esetleg a karácsonyra? Csakmert kinéztem hugomnak egy Chicco játszószőnyeget az árzuhanásról, csak iszonyat 1600.- a postaköltség. Esetleg valaki valamit még?

http://www.arzuhanas.com

Olga

Kép
juhaszolga

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok!

Dinyás kismamák illetve frissiben szült anyukák!

adjatok már nekem légyszi infókat mennyi az első terhességi jelentkezés nála? Fontos lenne!!!!!! Kb ugy holnapra!!!!

mi el vagyunk bár nincs időm!!!

puszilunk mindenkit!!!!

Jaime!!!

nem voltál ma az sztk környékénolyan egy kettő fele?

szép délutánt!

Kép
kbernadett

Sziasztok,

kicsit eltűntem, de őrült fáradt vagyok, csak olvasni volt erőm...
De ennek oka is van: ugyanis Kistörpe növöget odabent :) :) :)
Még dokibácsi nem látott, még egyszer nem akakrok túl korán menni, okt. 2-án vizsgál meg. De minden jel arra utal, hogy Kistörpe van, létezik, és minden lehetséges módon mutatja, hogy ő VAN!!
Hányinger, hányás, aluszékonyság....

Elnézést, annyira lemaradtam az aktuális témákban, hogy 3 oldalt teleírhatnék, mire reagálnék....

Kép
Kép
dorkáék

Betti,
[quote]m írta:ennyi az első terhességi jelentkezés nála?

MIt értesz ezalatt? Mikorra ad időpontot, vagy mennyibe kerül???

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: Ezek szerint már nem titok. Gratulálok Nektek!

Visszaolvasok.

Niki

Kép
Kép
csni

Dorka!

Gratulálok!

Nem hogy mennyi az összeg az ára az ami érdekelne, ugyanis nálunk meg tesóm kismama, amit már tudunk, csak nem akar vissza menni dolgozni mert eléggé megterhelő(meg hát nem is szereti....nah mindegy) s volt pesten dokinál ott azt mondták menjen el a háziorvosához eljött haza hogy írja ki ő táppénzre az meg azt mondta hogy menjen nőgyógyászhoz...Nah kiérti ezt? nahgy mindegy s azért kellene, hogy hátha ő kiirná!

majd a hétvégén megpróbálok jönni! S irok egy pár szót magunkról

Kép
kbernadett

Na, itt vagyok.

Köszi mindenkinek az alvásos választ. Akkor ezek szerint Dorkának ennyi az alvásigénye. Ma sem aludt az oviban.

Mozi: Jó volt, jókat nevettünk. Kicsit kikapcsolt.

Jobbulást a betegeknek!

Kata: Szülinapos képek szuperek. Bence ügyes volt az oviban. Nekem nem az jött le, hogy Te vagy a hülye, inkább az ovónők nem voltak egyértelműek.
Uh.: Nekem is volt rossz tapasztalatom, nekem is Erdődivel. De már máskor is írtam, hogy szerintem minden doki csak a saját betegével rendes, a többihez nem is szól.

Szami: Finnország? De jó lesz Nektek. A lányok miért nem mennek?

Vettem a teszveszen egy kis csizmát Dorkának és egy télikabátot Katának.

Niki

Kép
Kép
csni

Azta Dorka! Gratula nektek! :D Kis ügyi vagy, már fel is tetted a vonalzótokat! :lol:

Betti! Tesódnak is gratula! (Hugod vagy nővéred?) Csinálsz neki is egy vonalzót, mint én a hugomnak? Egyébként engem 8 hetes terhesen vett a háziorvos veszélyeztett terhes állományba (8-as kód, ha jól emlékszem a táppénzes papíron). Szerintem hivatkozzon arra, hogy a munkakörülmények nem megfelelőek, állnia kell 8 órát, vagy valami ilyesmi. Azt megírhatod, hogy hol dolgozik vagy mit csinál?

Olga

Kép
juhaszolga

Betty! Az is érdekelne, hogy neked mit mondott a dokibácsi!?

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Na végre! ;) :lol: Marha nehéz ám az ilyet titokban tartani... Úgy tűnik van aki már hamarabb rájött! :lol:
szilbee

Dorka! És miért kék a vonalzó? :) Van vmi különösebb oka vagy csak hogy harmonizáljon, míg ki nem derül a neme?
szilbee

Gratulálunk, Dorka!

Niki, apa nem tud elszabadulni, így az egész család nem tud menni. Én meg egyedül a három gyerkőccel nem merek nekivágni+ a tesóméknál fogunk aludni, akik azért nem egy nagy lakásban laknak. Anna amúgy is úúúútálja a hideget, a Sarkkörön meg, ahol a Mikulás lakik, eléggé az van. Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy így, kettőnknek se lesz olcsó mulatság...

Betti, gratula a tesódnak, de nem mesélted, Neked mit mondtak?

Jaj, lányok, olyan beteg vagyok, csak azt tudnám, hol szedtem össze?! Nátha, bedugult orr, mutáló hang... és Anikó, nagyon megértelek, próbáltam Jázmint messzire kerülni, de hogy lehet ezt megvalósítani, mikor folyton rajtad lógan? - Sehogy, úgyhogy már neki is folyik az orra, és még bújósabb...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anna, Niminek boldog 1,5 szülinapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

HÁt rólam?

Tulajdonképpen az egyik szomszédom beszélt egy kardiologussal elmondta mi bajom van milyenek a hirtelen vérnyomás emelkedések meg stb. azt mondta hogy nem gondolná hogy szív eredetű vizsgáltassam már ki magam először egy belgyógysázzal s majd utánna ha mégis ugy van akkor nagyon szívesen megvizsgál ő is. Igy most tegnap kikértem a beutalót a belgyógyászatra holnap meg tesóm kér időpontot, ugyhogy minden csúszik mint mindig ebben a magyar egészségügyben.......

Nővérem természetesen mert hát én vagyok a legkisebb.
Gondolkodtam én is rajta, majd csinálok ha lesz időm.mármint vonalzót

Hát de az itteni háziorvos nem vette táppénzre.

nem nagy valami amit csinál pénztáros, csak az a baj hogy sokszor van un." hideg kasszában" s igy is sokszor szokott felfázni meg egyéb ilyen betegsége lenni, s hát ugye csak nem lenne jó ha már ilyen kis terhesen elkapna megint vmit....merthát fő az ovatosság. a másik meg már több mint három éve ott dolgozik s egyszer nem jött még el táppénzre mert mindig bement meg akkor is bement ha szoltak neki reggel hogy délután ugorjon már be...szal szerintem ennyit megérdemel :-)

amugy képzeljétek: a hétvégén nem aludt itthon Bettike...UNokaöcsémnél aludt, s ez volt az első ilyen este, s tök rosszul aludtam......de ő nagyon élvezte nem volt semmi baj haza se akart nagyon jönni.

BBJ!

nálunk is akar bulit szervezni Bettike:-) már a meghívókat is elrepítette a szél szárnyával- s ezt a szó szoros értelmében kell venni, ugyanis irkafirkált valamit s kidobt aza ablakon hogy vigye el a szél:-)

De akkor ha már itt járunk akor ez a táppénzes dolog ez hogy megy? mert én ebben nem vagyok tapasztalt merthát nekem nem volt ilyen. felvilágosíthatnátok igazán:-)
köszike

Kép
kbernadett

Jaimee!

a kupon nem kell? vagy feladjam postán? vagy mit csináljak hogy eljusson míg le nem jár, legalább egyet használj el ne menjen kárba:-)

másnak is adok ha kell nagyon szívesen csak szóljatok meg legyen egy tali a héten

Kép
kbernadett

jah és köszi a gratulálciókat:-)

örülünk is már neki nagyon:-)

Kép
kbernadett

Dorka!
Gratula Nektek! Kívánunk boldog kismamahónapokat! jaj de izgi! akkor ezek szerint mikorra vagy kiírva?
A láynok szoktak kínozni....na ez persze nem így van teljesen, csak ezt mondják...legalábbis nálunk....kínai naptár????

Betty!
rólad is régen hallottunk, írhatnál magatokról is, ovi hoyg alakul?

Szami!
nagyon jó lesz Nektek, képeket feltétlen! és az utazás körülményire is kivi vagyok, miylen szervezés, stb. Anna nem akar menni?

Judit,
Kép
Kép
bbj

na nem frissítettem az oldalt, és választ kaptam...

Nimi Drága! Boldog másfelediket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, teljesen saját szervezés, megvettem a neten a repjegyet és megyünk az őszi szünetben. Óvatosan kérdezgettük Annát (még Máté se tudja...) és már attól is vinnyog, hogy itt hideg van... Éppen most foglaltunk a tesómmal a Lappföldre külön repülőt és szállást, mert az két napos túra. Amúgy, ha emlékeztek, a tesóm és a barátja augusztusban ment ki Helsinkibe, most hozzájuk megyünk 12 napra.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka! Gratula!!! Akkor május talán? :wink: Mindig akarom írni, sztem láttalak a plázai Rossmannban múlt hét előtti szombaton ( szóval bő másfél hete... ). Piros-fehér csíkos pulcsi volt rajtad. 2-vel előtted fizettem, már a pakolásnál vettelek észre. 99%-ban vagyok biztos, h. Te voltál. :oops:

Nimi! Boldog másfél évet!!! :lol:

És Kedves Jázmin! Megkésve 4 nappal, de Neked is Boldog másfél évet!!! :lol:

donkoaniko

Betti, gratulálunk a tesódnak! Mesélsz egy kicsit? Hanyadik hónapban van?
nálam úgy ment a táppénz, hogy Dinya doki megállapította a terhességet, és ezzel lehetett menni a háziorvoshoz, én is 8-as kóddal voltam veszélyeztett terhes, és rajta volt a nőgyógyász által írt igazoláson, hogy "abortus imminens" - asszem ez a vetélés veszélyét jelenti...
Így írhatott ki a háziorvos.

Szilbee, :) Lehet hatodik érzék? Automatikusan kéket választottam...

Judit, én Szabolccsal is kutya rosszul votlam, teljesen ugyanazokat éreztem, mint most. szal nálunk nem jött be, hogy a lányokkal jobban "szenved" az ember.
Május 22, ha jól számoltunk... 23 hónap lesz a két Törpe között.

Anna, NIminek boldog másfél évet, épp tegnap figyeltem, hogy már 18 hós!
Mi volt a baj? Megfázás?

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: Boldog pocakosodást! :P Kicsit majdnem szinte irigy vagyok. :shock: :D :wink:

Anna: Nagyon boldog 1,5.-et!

Betty: Gratula nektek is!!!! Nem én voltam! :wink:

Jaja, háziorvos csak szakorvosi indokkal írhat ki, csak úgy nem.
jaimee1

Sziasztok!

DORKA! De jó!!!! Problémamentes, boldog hónapokat kívánok!!!

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

sehol senki?

Kutyafüle nagyon eltűnt....

Ildi! ha olvasol még, Neked mit mondott az orvos?

Megyünk Letivel Corázni

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Dorka: gratula Nektek! Boldog pocakosodást! Remélem nem tart sokáig a rosszullétes időszak.

A nagy másféléveseket az isten éltesse!

Betti: Dinyánál az első vizsgálat 4000Ft, csak uh. A 10-12. hétig nem vizsgál hüvelyen keresztül. Utána 6000Ft. Dorka jól írta, dokinak kell igazolni, hogy ha valaki veszélyeztetett terhes, utána vagy a háziorvos írja ki vagy a TG. De a TG az rosszabb, mert akkor mehet 2 hetente... ülhet órákat.

Sajnálattal olvasom (bár tisztában vagyok vele és csak a tudatalattimban képzelem, hogy mással nem úgy van...), hogy mindenkinek csak a magán, fizetett orvosa tud ember lenni. Gondoljátok el, hogy az a sok szerencsétlen csaj, aki nem tud megfizetni magándokit.... kedden is voltak ott, ahogy beszélgettem velük.... teljesen ki vannak szolgáltatva....

Ja, és akkor a TG-ben megkérdezte Balogh Artúr, hogy mindent rendben talált az uh-n a doktor úr, nem rendeltek vissza, mert esetleg nem lehetett valamit jól látni...?! Annyira meg szerettem volna mondani, hogy azalatt a vizsgálat alatt az nem derült ki, hogy hány feje van a gyerekemnek... ehelyett: igen, mindent rendben talált, nem rendelt vissza... Fáj, nagyon fáj.... remélem, egyszer a magántőkével működtetett kórházakban rá lesznek kényszerítve, hogy tisztességesen, emberségesen dolgozzanak, odafigyeljenek, ne ők legyenek a fontosak, hanem mi... És ne lopják haza a magánrendeléseikre a kórházat...

Kép

Kép
szolkata

Betti: és gratula a tesódnak! Hány hetes kismama?

Szilbee: hogy van Levente? Dávid ugye nem kapta el? Vettem lándzsás utifűszirupot (hú de nehéz leírni..) jobban vagyok, csak lassan gyógyulok.

BalwinJudit: én inkább csak viccet csinálok már az egészségügyből... a várakozás óráiban próbálom magam és a körülöttem lévőket is jobb kedvre deríteni :lol: Vannak szavak amiket nem tudok megjegyezni, hogy kell írni... :oops: és vannak olyan angol szavak, amiket milliószor megjegyeztem, de kilöki az agyam... :oops: Hogy van a Királylány keze? Én is várom a doki bácsi véleményét...

Bbj: nekünk is mobil szúnyoghálónk van, a legrégebbiek 4 évesek, tökéletesek és ugyanúgy szervízelik őket, mint bármit. Időnként fel kell bennük húzni a rugót, amit ha egyszer apa megfigyel, többet sem kell hívni őket. Úúúú, ha befejezted az ablak takarítást, ide is jöhetsz... nekem ez lesz a következő műsorszám, amint rászánom magam. Csajok épen, egészségben?

Anikó: ha már úgyis bejártok Szolnokra, miért nem választotok itt bent házi gyerekorvost? Akkor nem kéne fizetni ("csak" benzint)...

Ma alszik először B. az oviban, fél 4 után iramodok érte.

Menek, hasznosítom most már magam.

Kép

Kép
szolkata

Kutyafüléről én egy másik topikban olvastam... :( De ne kérdezzétek melyikbe, mert nem néztem a topik nevét, csak mikor láttam Kutyafüle friss hsz-át, ráklikkeltem...

A profilján keresztül ti is meg tudjátok nézni mit is írt. Nem akarom leírni én, mert csak részleteket "tudok"...
szilbee

Azt hittem a szomorú jelből, hogy valami baj lett vele.... de nem.
Biztosan csak nincs ideje már ide is írni.

Én ezek szerint akkor láttam őt tegnap a TG-ben...

Kép

Kép
szolkata

Dorka!
Gratulálunk!!!!!!!!!!!!

Betti!
A tesódnak is!!!!!!!!!!!!

Anikó!
Ti kihez is vittétek Dorcit????????

Mi ma megyünk,Antal Ferenchez :(

Kép

Kép
katlina

Szami!
12 nap! azta! azt hittem hoyg csak jöttök, meg mentek! akkor sok mindent meg tudtok kuksizni, még hova mentek?

Kata!
igen, épen egészségesek három kopp, ballal lentről fölfelé fára! áh nem vagyok babonás! remélem letudtuk a betegséget, most egy nappal előbbre kellett hozni az őszelést, addig remélem, és közben is kibírják!

anyáéknak is az van, onnan ismertem, és szerettem, az övéké most már 8 éves, és nem volt vele gond, remélem a mienk is hasonlóan mükszik majd, a gyártó uaz.

mi a redőny gurtniával jártunk így, de most már apa is elleste a technikát...meg én is meresztettem a szememet!

az ablakpucolás, csak fél ablakpucolás volt, csak vízzel mostam le az egészet, ma lehet a redőnyt kellene kívülről, aztán holnap meg a függönyt leszedni, és ablakpucolóval, de annyira mocskos volt, hyog nem akartam, hogy a mocsokra rátegye a szúnyoghálót! kicsit faramucira sikeredett (apjuk meg is jegyezte) , de most így tűnt logikusnak.

én szeretek ablakot pucolni, talán ez az egy házimunka... haladós, látványos....

Betty!
gratu a nővérednek!

Halat fogok rántani, meg krumplisalit hozzá, jó sok hagymával! de így sosem leszek kész, úgy hallom már Leti is bealudt, megyek is...

Szilbee!
én is elolvastam.... köszi...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina: amott folyamatosan olvasom, hogy szegény Robikának titokzatos betegségből eredően magas láza van... hátha ma megtudjátok, mi okozza. Kitartás Nektek!

Kép

Kép
szolkata

No, én beleolvastam a kutyafülés topicba.... Azt megértem, hogy olyan anyukákkal beszélget inkább, akik teljesen hasonló időben járnak.... de azt igen nehezen viselem, hogy mi itt aggódunk érte, már minden rosszra gondolunk, ő meg annyira nem veszi a fáradtságot, hogy bejelentkezzen, hogy jól van, csak bocsi, inkább most máshová ír... :?

Judit, sikerült a bevásárlás a Corában?

Kata, istenem, csak egyszer érnénk meg, hogy olyan egészségügyünk legyen, ahol az orvos van értünk, és nem mi értük...

Évi és
Kép
csongianya

Áve.

Másféléves Niminek és Jázminnak Boldog Fél Évet a Második Szülinapig! :D

Dorka! Hát csaknemvártam hiába, hogy mikor jelented már be! Amiről amúgy nem is tudtam, csak vááááártam :lol: Gratulálok Nektek, boldog pockásodást kívánok! 2-án várjuk a beszámolót doki után! Szemtelenül gyorsan sikerült mindkét picur :D

Betti, nővérednek is gratulálok! :D Táppénzhez köll a nőgyógyász "igazolása". Táppénzes állományba meg csak a háziorvos vehet! De ezt mondhatta volna a doki a tesódnak :? Nem csak úgy elküldeni.
Tőlem anno Jakab doki a kórházi uh-on kérdezte meg - amikor pecsételő vérzéssel mentem be, a 14. hét körül -, hogy táppénz? Mondom jöhet :lol:
A nővéred pesten lakik? :oops: Vagy Pesten szülne, azért ottani dokihoz ment?

Én meg áttetettem a holnapi dokilátogatást (majd 8-án menek...akkor valami miatt Jakab doki szerdán rendel), mer még mindig vérezgetek :? Múlthét kedd óta :? Nagyon gyéren van meg, de folyamatosan.

Szilbee, én is dettó ugyanígy olvastam kutyafüléről egy másik topicban :lol: Megláttam friss hozzászólóként a nickjét a társalgó főoldalán, oszt ráklatty.

Kata, a szavakkal én is így vagyok :oops: Heh...lassan már magyarul is elfelejtek, nemhogy inglisül :shock: Télleg, ideje kitörűnöm a wiw-ről a beszélt nyelvek közül az angolt :( A magyart még hagyom :mrgreen:
Tornáztatnom kéne az agyamat...amíg még van mit...

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka, akkor itt is gratula!
Nem bírtad tovább?Jól tetted!

Betegeknek jobbulást!

Bocsi, most csak ennyi...

Kép

Kép
ditke2007

Dorka: 2-án hány órára mész dokihoz? Én 18.15.

Évi: Kutyafülével kapcs. igazad van... én is csak elbagatellizáltam...

BalwinJudit: no Rád meg még sokáig várhatunk, mint mond a doki... :roll:

Kép

Kép
szolkata

Katlina! Nem tudom emléxel e még rá... tavaly Levente volt nagyon nagyon sokáig lázas. Más tünete nem volt, csak a láz. Saját gyerekdokink nem volt azon a 7en, mikor ez zajlott... így már akkor vittük, mikor lement a láza, hogy megtudjuk mégis mi a fene volt ez. Vmi vírus okoz ilyen hosszan tartó, magas lázat. Vérből még kimutatható, ha! láza van még a gyereknek... de mivel Leventének már nem volt, ezért csak gyanakodni tudunk erre a bizonyos vírusra.
De egy szó mint száz, lehet vérképet is kérni, hogy kiderüljön mi is a baj... mert azért a magas láz veszélyes, pláne ha sokáig is tart... (de minek is mondom, ezt te is pontosan tudod... :oops: )
És hát Leventét is tudták volna célzottan kezelni, ha pontosan tudják melyik vírus törzs a ludas. (Vannak ugye vírus ellenes szerek is, csak akkor használják, ha pontosan tudják melyik vírus okozza a gondot.)
Persze ez nem jelenti azt, hogy Robikának is uaz a baja... csak van egy ilyen lehetőségetek is.
szilbee

Ditke: kicsit bővebben? Mizu Veletek? Zsófi baba ebéd után aludik? És éjszaka és fogak...? Olyan ritkán írsz Magatokról...

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?