Először is rendezem magam táblázatügyileg.
Monka! Nagyon ügyesen megcsináltad, hogy jobban látszódjon a tábla. Nálam még csak az orvos neve van benn, így küldöm a többi adatot, ami még hiányzik: egyelőre 03.27. körül várható a picink, a vonalzómon kismacsnak neveztem el, úgyhogy egyelőre ez a neve.
Babszi! Nem tartom valószinűnek, hogy olvasol még minket, de ha igen: nagyon megrázott, ami veled történt. Sok erőt kívánok neked a továbblépéshez, az újabb (immáron boldog) terhességhez!
Nemlajos! Te kérdeztél az újpesti 4D-ről. Én még nem is hallottam róla, hogy Újpesten is van. Újpest mellett lakom, az nekem is közel lenne, ha egyszer úgy gondolnánk, hogy el akarunk menni 4D-re (bár egyelőre úgy vagyok, hogy csak arra megyek el, amire kötelező), ezért ha lesz végül valami infód, azt légy szíves oszd meg.
Úgy tudom, a 13. kerületben van ilyen lehetőség.
Rszg! Még a 2. toxopl. eredményen is ülnek, nem elég, hogy az elsőre azt mondták, nem egyértelmű az eredmény? Grrr... Remélem, a napokban már megtudod az eredményt.
Lányok! Nagyon jó volt nézegetni a pocikat!
Nekem a nyaralás alatt nőtt egy picit, előtte nem nagyon látszott, most meg már határozottan. Pont ma reggel nézegettem a tükörben mobillal, hogyan tudnám lefényképezni.
Majd megpróbálkozok vele.