Új privát üzeneted érkezett!

Pici:remélem most jó orvost fogtál ki, biztos minden rendben lesz.Még jó,hogy hamar észrevették.Hidd el haamroan jön az a baba,hisz Andika is megmondta.

Asiye:a kép nem Váxrátotón készült,hanem Bakonybélen voltunk, anyuékkal.

Ma Márk iagzi kis rosszcsont.Már kikészitett :D

Nálunk sültcsirke volt krumplival.Nagyon fini lett.

Afra:nagyon jól hangzik a recept.Biztos ki fogom próbálni. Te miért nem böjtölsz?
Vendég

Afra!

Mire én elolvastam, hogy drukkolni kell a férjednek, addigra már túl is volt rajta talán. De ha mégsem, akkor gondoltam rá!

Te miért nem böjtölsz ma? Beteg vagy még mindig?
Vendég

Afra:frukk a férjednek,bár már biztos túl van rajta.
Vendég

frukk=frukk

Nagyon nem tudok irni :D
Vendég

Pici!

Eddig volt peteérésed!
Láttuk a hődön is az első hónapokban és ott volt a baba is. Ez elég bizonyíték.
Nem mondom, hogy a hormonjaiddal biztosan minden rendben van, hiszen a baba nem tudott rendesen megkapaszkodni, és a HCG teszt sem mutatta ki... (de lehet, hogy csak azért nem maradt, mert beteg lett volna.)

Az, hogy most nincs minden rendben a hormonjaiddal, lehet a vetélés következménye. Rendeződnie kell a szervezetednek. Van akinek ez több hónapig is eltart. (Néha a testünk tisztában van vele, hogy a lelkünk még nem kész.)

Örülök, hogy ez a doki ilyen alapos volt, de azért az egri dokikat se írd le teljesen! Amikor ott voltál, ők nem is biztos, hogy láthatták ezt.

És igaz, amit már Sissi is írt: Andika látta a babát, így tessék benne bízni!

JA! Talán márt volt ebben a hónapban péd. Csak a méhnyálkahártya azért nem olyan vastag, mert még nem regenerálódott a vetélés után. A régebbi erős LH ezt támasztaja alá szerintem.

Debrecenben mondtad, hogy nemrég vetéltél el, és autána csak nagyon rövid volt a menstruációd?

Apukádnak milyen műtétje lesz?
Vendég

Andy!

Nem akkor van pé, amikor az LH teszt halványodni kezd? Tehát ma! Legalábis szerintem.
Vendég

Asiye!

Öcséd csak 9 éves?
Az kiderült, hogy miért költözött hozzátok, csak én felejtettem el, vagy nem írtad?
Vendég

afra a zebratorta receptjét már feltetted valahová? :twisted:

Pici, én is csak azt mondhatom, hogy hiányozna a sárgatest teljesen, nem lehettél volna babás...

Mi most nem főzünk, ki kell enni holnapig a hűtőt, mert megyünk haza.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos:hol a pocakfotó?
Jó utat nektek.
Vendég

Nemlajos!

Utazással óvatosan!

Mondom én, pedig lehet, hogy mi is megyünk Egerbe a hétvégén. Apósomnak a névnapját ünnepeljük. És otthon lesznek a húgomék is. Augusztus óta nem találkoztunk, mióta nálunk voltak. (8 hete, mert akkor lett pozitív a tesztem.)

A palacsintát én is így csinálom. Akkor majd változtatok az arányokon.
Csak Beni miatt kellene, mert a férjem nem igazán szereti. (Még nem is láttam ilyet.)
Vendég

Nemlajos!

Pocakfotót!

Én múlt hét pénteken tettem fel, tehát az szinte most volt. Nem változott semmit azóta.
Vendég

Azt el is felejtettem mondani, hogy nagy most a para nálam.
A védőnő mondta, hogy bárányhimlő járvány van az óvodában.
Én pedig még nem voltam, és Benit sem oltattuk be. Remélem egyikünk sem kapja el senkitől!
Vendég

Cat!

a nagy öcsém van nállunk, ő 19 éves. :)

vagyunk egy páran.
ancsi 25
tibi 19
dzseni:13
krisz 9 :)

és én vezetem a sort 27-tel :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Pici! Most ebbe a néhány órába engedd szabadjára minden pesszimista gondolatodat, és sírd ki magad! Lehet, h most ez fog jót tenni! Azután pedig gyűjtsd be az összes létező optimizmust ( mi is adunk, ha kell:-) ) és tegyél meg mindent, amit tudsz! Hidd el, EGÉSZEN BIZTOSAN MEG LESZ AZ EREDMÉNYE! Különben is, olvasom, h voltál már babás...ÉS LESZEL IS ÚJRA!!

Lányok (akik kérdezték), azért nem böjtölök most, mert khmm...miki úr éppen nálam vendégeskedik és ilyenkor a nők fel vannak mentve ez alól (is).

Nemlajos! Kell a recept? :wink: Lefotóztam amúgy, de valamit bénáztam vele, úgyhogy megvárom a férjemet, h segítsen má' rajtam

afra.h

most kaptam időpontot az istenhegyire,mához egy hétere kell mennem genetikai tanácsadásra és uhura, de nem a hajdú krisztinához,mert hozzá leghamarabb okt.6ára van, akkor én már 23hét és 5 napos leszek, akkor már nagyon nkéső :? ez is, de egyhéttel több ésőis genetikus.

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Akkor sajnos nem fogunk találkozni. :(
Te szerdán mész én pedig két nappal később, pénteken.

Értem a családi felállást. Azt tudtam, hogy több húgod van, dezt nem, hogy öcséd is kettő...
Vendég

Afra, ha nem nagyon bonyolult, akkor kérném a receptet, de megvárom, míg fotóval együtt tudod felrakni, úgy az igazi :wink:

Lányok, felrakhatom újra a 10 hetes pocakfotómat, semmi különbség nincs, talán kisebb lesz, ahogy múlik a fújódás :roll:
Amint nőni kezd, nem is láttok mást, csak pocakfotót :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos akkor megbocsájtunk de számon kérjük majd kéásőbb a fotót:):):):):)

ez a zebra torta engem is érdekelne:)

afra: és a nők nem szoktak ezzel visszaélni hogy mensi ideje alatt fel vannak mentve?

nika70
Salgótarján

Be kell valljam: béna vagyok. Próbálkoztam, de nem tudom, hogyan kell ide képet felrakni. Viszont feltettem a Space-emre a zebratorta fotóit, ott megnézhetitek.
A recept nagyon egyszerű. Most nincs sok időm, de este beírom.

afra.h

Andika!

Gyere, ha tudsz!
És help me!

Szükségem van segítségre, hogy most én nyerjem a fogadást. Egyik barátnőnek októberben születik a kislánya. Immár másodszor (első fiú) fogadás indult, hogy vajon melyik napon bújik ki az anyukája pocijából. Múltkor nagyon nem találtam el.
Vendég

Sziasztok lányok!
Beszéltem Andykával, ahogy hazaértem keresett és olvasott engem.
Sokkal jobban vagyok.

:!:
Ami érdekes. Ma lett full erős az lh tesztem.

Akkor most mondja meg nekem valaki, mi a helyzet nálam??
Én úgy gondolom, van peteérésem.
Illetve lesz, kipattan a kis petécském..
Csak később.
1 nappal vagy kettővel.
Úgyhogy nem adom föl.
Apát elkapom.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat!
nem írom le az egri dokimat sem.
Egyáltalán.
Elsőre sokkolt a hír.
De igaz ha nincs pé, a hőm sem olyan lett volna.
És Zsolt, és a másik dokim is láttak pé közelben.

Szóval sírtam sokat. és nem adom fel.

Köszönöm a vigasztaló szavakat.
Mindenkinek

picimami

Ha sikerül beüzemelnem a fényképező gépet.. Full lemerült. Akkor teszek föl képet róla.

picimami

Kép

Igaz, hogy nagyon rossz a minőség..
Az elem tartó nem zár rendesen, és nehezen tudok jó minőséget fotózni.

picimami

Pici!

Szerintem ez tök jó!
Az én nézetem szerint holnap lesz péd, de a mai napot ne hagyjátok ki!
Vendég

Cat!
Én is úgy gondolom.
A többit meg majd meglátjuk. :shock: :D

picimami

afra: nagyon jól néz ki a süti:)
ide úgy tudsz feltenni hogy le kell kicsinyiteni 600x600 ra a képet ez a max felbontás és a szöveg alatt van egy link hogy melléklet feltőltése ott meg majd adja magát mit kell csinálnod :)

Ez az lh teszt elég evidens :):):) apára fel:)

nika70
Salgótarján

Szóval nem tudom hogy mit láthatnak uh kor...
De az lh szintem emelkedett, tegnap óta, és nem keveset.
Ez rosszat nem jelenthet.
És nem mindíg 28 napos egy ciklus.
Sokaknál nem..

Nem adom föl.
És mindent nektek köszönhetek.

picimami

afra, ami a space-eden van, az emberkínzás! Nagyon sok jó kinézetű süti van ott, lehet sorban kezdeni a recepteket felrakni :wink:

Pici, látod, egy a biztos, hogy Nálad semmi sem biztos 8)

Én most már eltűnök, aztán nehogy azt várjátok, hogy visszaolvassak, úgyhogy csak óvatosan!!!
:lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Picimami!

Most olvasom, de látom már jobban vagy :lol: Ez az Apára fel :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Pici:örülök,hogy jobban vagy.Hidd el minden rednben lesz. Andika mit mondott? Akkor apára fel.

Holnap nem leszek sokat mert jönnek anyósék és a párom nagynénje.Szóval kicsit rendet teszek és megpróbálom Márkot levinni még délelőtt a játszira,mert délután nagy vszinűséggel nem tudunk menni :(

7végén meg megyünk a bnőmhöz holnap lesz a szülinapja éas azt ünnepeljük.
Vendég

Sziasztok!

Megint itt!

Cat!
Én úgy tudom, hogy az Lh teszt ha pozitív, akkor van a csúcs, vagyis a peteérés, és ha újra negatív lesz, akkor van az ovuláció vagyis akkor szabadul ki a petécske. Ezért jó, ha valaki hőmérőzik is mellette, mert az Lh csúcs után 1-2 nappal van az ovuláció, és ezt a hő mutatja, vagyis akkor kezd emelkedni.
Szóval én így tudom, de nyugodtan javítson ki valaki, ha nem így van! :roll: :oops:

Pici!
Az Lh teszted egyértelmű! Tehát van rendesen peteérésed. Viszont...
Nekem is azt mondta a doki, hogy ha eddig is volt peteérésem és mégsem jött össze a baba, akkor lehet csak nem szabadult ki a petécske. Szóval ne add fel, de, ha most sem jön az a babó, akkor tutira a "kinemszabadulás" az oka a nem babásodásnak. Húúú De értelmes voltam. :roll: :oops:
Szóval peteérésed tutira van, csak ha nem jön most össze a baba, akkor állhat a hátterében az, hogy nem tud kiszabadulni a tüszőcske. Valószínűleg nálam is ez volt eddig a baj,hiszen nekem a múlt hónapban elég nagy petécském volt, a tesztem is egyértelmű pozitív lett, sé mégsem lettem babás. Na ez sem 100 ám, csak nekem ezt mondta a dokim!!!
De minden esetre a feladatod: APÁRA FEL!!!!! :wink: :lol:

Nemlajos!
Pocakfotót kérünk!!!! :wink:

Gabi!
Milyen napod volt ma? Milyen a kedved??

Kép
oriandy

Na lányok!
Házassági évfordulóra akkor "marad" a vacsi, és a gyertyafényes fürcsi pezsgővel, ha Dani elaludt.
De lécci-lécci-lécci!!!! Valami jó kis recept kéne!!!!!!!!!!!!!!

Kép
oriandy

akkor gyorsan egy 22. heti poci kép :lol:

szokéás szerint retkes tükörnben, bár ez a nagy öcsém műve mert ez egy tükrös tolóajtó a gardrobon és ő ugyan úgy összefogdossa mint a gyerekek. :lol:

na szóval retkes tükörben pizsiben :oops:

21hét+5nap
Kép

aztán egy kismama pólóban ,ami inkább ruha:
Kép

Kép Kép Kép
asiye

pici!

jól van ,látom, összeszedted magad!!! :lol: :lol:

tudod!a ciklus hossz, meg ovuláció, hőmérőzés, görbék, stb..., ezek csak valószínűsíthetik a teherbe esést, denem zárják ki hogy akkor ess teherbe mikor a legkevésbé várnád :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Na Lányok, én mára ennyi voltam! Apa 10-től online póker versenyezik, így övé a gép, én meg hulla vagyok, és még a holnapi fehér cuccaimat is ki kellene vasalni, nem beszélve a szendvicskészítésről és hasonlók....
Így hát:

Kép

Kép
oriandy

Sziasztok.

Pici: Én csakmost olvastam és mire írhattam volna valami megnyugtatót már a kedved és az optimizmusod is a régi:)
Csak nyugalom nemsokára akkor is babás leszel:)

Asyie: De szép formás pocakod van:)

Kép
csucsu05

akkor ha nem baj sorba is raktam az eddigieket: :lol:

14.hét

Kép

19.hét

Kép

22.hét

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asiye 2008.09.24 20:44-kor.

Kép Kép Kép
asiye

Asiye:nagyon szép pocid van :D :D

Andy:milyern tipusú ételeket szerettek?
Vendég

Pici! Örülök, h jobban vagy! Megértem, h most nem vagy gép előtt..khm... :oops: ...hát csak hajrá, mindent a babáért :D

Asiye! Szép nagyon a pocid! Jó alakja van Yaseminnek :lol:
És akkor a beígért zebratorta recept::
Hozzávalók:
6 tojás, 30 dkg porcukor, 1.5 dl langyos víz, 1.5 dl langyos olaj, 37 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 2 evőkanál kakaó
Elkészítés: Kettéválasztom a tojások sárgáját a fehérjéktől. A fehérjékből 5 dkg porcukorral kemény habot verek. A sárgákat a megmaradt 25 dkg porcukorral habosra keverem, majd állandó keverés mellett hozzáadom a vizet és az olajat (én pici rózsavizet is tettem hozzá). Géppel belekeverjük a sütőporos lisztet is. Kettéválasztom a tésztát. Az egyik részébe belekeverem a kakaót, majd a tojásfehérjéket is majdnem fele-fele arányban (a kakaósba picit több kell).
Ezután tortaformába töltjük az alábbi módon. A forma közepébe csurgatok 1 evőkanál világos masszát, majd rá 1 evőkanál sötét masszát. Addig folytatom, míg el nem fogy. 170 fokon kb 1 óráig, illetve tűpróbáig sütöm.
Raktam rá mázat is: 1 tojássárgáját kikevertem 10 dkg porcukorral és kb 1.5 evőkanál rózsavízzel. Még melegen a tésztára kentem és hagytam megszáradni, kihűlni.
Nekem szilikonos tortaformám van, és ebből az adagból 2 db torta lett.

afra.h

Oriandy! Majd ha leszel újra, légyszi írd meg,h honnan rendeled az lh teszteket! Köszi

afra.h

Ja, és a férjecskémnek NAGYON JÓL SIKERÜLT a vizsgája! :D :!: Most végre szusszanhat egyet! Holnap viszont elutazik Svédországba, úgyh Asiye osztozom veled a férjnélküli élet magányában...

afra.h

Afra:gratula a férjednek.
Köszi a receptet elmentettem.Ide nem tudnád feltenni a klépet? Vgay hol lehet megnézni?
Vendég

Kép Kép

Afra jó a recept utólagos engedelmeddel feltetetm ide a képet :)

nika70
Salgótarján

Hú nagyon jól néz kia süti.Köszi Nika :)
Vendég

Mindenkinek jó éjt.Holnap délelött emgpróbálok jönni.
Vendég

Nika! Köszi a képet! :) Gondolom nagy volt, azért nem tudtam felrakni.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

afra.h

Jó reggelt mindenkinek!

Csak gyors bekukk,mert ma délelőtt orvoshoz kell mennem. Diabetológus, így most semmit nem tudok majd meg a picuriról.

Pici!

Csak így tovább, fel a fejjel!

Andy!

Lehet, hogy igazad van az LH teszttel kapcsolatban. De nem akkor tud megtermékenyülni, amikor megreped? Tehát azután, hogy a legerősebb volt a tesztcsík.
De mindegy. Mindkét nap tenni kell érte, és nem ezen gondolkodni.
Vendég

Afra!

Nagyon jól néz ki a süti. A receptet inkább nem olvastam el.
Meddig lesz távol a férjed?

Asiye!

Nagyon szép a pocakod!
Olyan jó lenne, ha az enyém is már a babától lenne ekkora, nem a puffadástól!

Sissi!

Remélem délelőtt le tudtok menni a játszótérre! Mára mondtak esőt is.

Én a szomszédba viszem Benit. Nagyon aranyos volt, mert még kedden felhívtam, hogy mi csinál csütörtökön? Az Államkincstárba ment volna ügyeket intézni. Mondtam, hogy akkor hívnom kell Anyósomat. Mire annyit mondott, hogy ne tegyem, majd pénteken megy inkább. :D
Vendég

Andy!

Van egy nagyon egyszerű receptem: tejszínes kukoricás csirke rizzsel. Eddig még mindenkinek ízlett, és max fél óra alatt kész van.

Ha gondolod leírom.

Vagfy amit én nagyon szeretek, de ahhoz kell keresni receptet, baconbe göngyölt csirkemell sajtmártással. Én imádom az ilyeneket.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?