Sziasztok!
A mai tesztem is negatív...de valamiért úgy érzem,még változhat.A tanulság,akinek a 9.napon negatív a teszt,annak a 10.napon is lehet negatív,de mivel legközelebb csak szombaton tesztelek(teszthiány miatt),így akkorra bizony lehet még pozitív.Rettenetesen fájnak reggelente a melleim,tudom,hogy a progipótlástól van,de ennyire még sosem volt.Szóval még mindig bízom.
Taknyosoknak jobbulást!
Szezsó!
De szép cipő
...tényleg teccik,pedig én nagyon válogatós vagyok.
Zsófi!
Apa megmondta a frankót
Bella!
És ha azt mondanád ma,hogy 3 embrikét fagyasszanak le 3 naposan,és akkor tutira lesz fagyibabád,és amikor tesóért mész,már nemkell stimu
Na????...és a többi 9-et vagy ha esetleg még csatlakozott hozzájuk egy-kettő,akkor azokat viszik blasztóig?
Estike!
köszönöm a kitüntetett figyelmedet
Melánia!
Petefészek leállítót küldök
Kisbuta!
tényleg longon vagy...kiment a fejemből...de ugye az állapotomra való tekintettel elnézed nekem
Alle!
De szuper!Hajrá!
Csibe!
Babaragacsok++++++++++++++++++++++
Tobi!
Hajrá szurka!Ma sincs kéményépítő idő
...vagy már elkészült?
Katica!
Jól tettétek,hogy elmentetek pihenni.Ilyenkor egymással kell csak foglalkozni...tudom milyen érzés 4 sikertelen lombikon túllenni,sajnos...de lesz babátok,ez tuti!!!
Dezsi!
legközelebbi teszt szombaton...olvastad?
Rana!
Jobban vagy?Elmúlt a fájdalom???
Lola!
És már szurizol?Bocsi,aszem múltkor írtad...hol tartasz???Örülök,hogy jók a vizsgálati eredmények
Petne!
Pocaksimi
...értettem amit a tesztekről írtál...dehát ismersz
Baba!
Akkor gyorsan kiállok mezitláb az esőben
...na jó,én is hallottam ám ezt amit írtál...kicsi megfázás jól jöhet
Krisz!
Mutattam Fibit a páromnak,nagyon tettszett neki,főleg a kis rózsaszín folt a nóziján
Tücsike!
Hol csavarogtál tegnap?