Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz,
tegnap kétszer kellett mintát adni, így emiatt aggódom.
Egyébként emlékeim szerint Hanna pont a 9. nap körül kezdett picit vérezgetni és akkor azt mondták neki, hogy most ágyazódnak lehetséges be a picúrok és ez igaz is volt. Harcika mindig azt mondta, hogy a 12. napi teszt mondható már viszonylag biztosan.
Így én továbbra is +++++++++
Tobi holnap kezd.

Csibe,
akkor most mikor volt/van/lesz az inszem.
Vendég

Nyulasz, ma lesz az inszem 8) Jut eszembe elfogyott az a 25 db 10-es teszt? :shock: Mellesleg 9.napon nincs értelme 25-ös teszttel tesztelni,mondjuk a 3-as ikreket mutatná :roll:

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mindkettő. meg is jött (28napra) és a vonalzóm is újrakezdte :)
olyan ideges vagyok miattad :cry:

Bella!
megadrukkok :!: :!: Azonnal hívj, ha tudsz valamit!

Csibe!
Nyilatkozz, hogy mi történt most Veled :!: :!: :!: :!:
Természetesen drukk hegyek, mármint a vonalzó miatt is...
dezsina

Most akkor Tobi is ma kezd? Punkció? :roll: :?: nagyon nem figyeltem :oops:

Csibe!
ez nagyon titokban ment... :D Gratula!
megadrukkok!!!
és hogy hogy újra inszem? Mesélj!
dezsina

Csibe!
október a kivizsgálási hónap. Fizuval a zsebemben indulok neki. Már elmentettem a honlapokat is, ahová menni szándékozom... És persze Bella ajánlatát is! :D
és köszi a gratulát a kocsihoz... Drágaszágom még nem sokat ment, aluszik a házikójában... :P
dezsina

Dezsi,
Tobi longon van és holnap kezdi a suprefactot.
Hívnálak én, de a számodat sajna nem tudom, úgyhogy majd ide megírom, ha az is megfelel.

Csibe,
nagyon szorítok nektek!

Nyulasz
egyetértek Csibével a teszteléssel kapcsolatban
Vendég

Drága Bella!
:lol: Hát, látod milyen ütödött vagyok??? :lol: :?:
azt akartam mondani, hogy írj!
dezsina

Rana - igen, szopizik Janka még. Meg már kap gyümölcsöt is délelőtt és délután. Így aztán nekem mondhatják, hogy 3-4 hónapos koruktól a babák már "csak" ötször esznek egy nap. Janka 6x szopik napközben és 2x kap gyümölcsöt. Ez akárhogy is számolom még mindig nyolc. Igaz, este 8tól reggel fél8ig egyfolytában alszik. Aztán jön a reggel, és ő szerintem mindig azt hiszi, hogy na most még jól teleeszem magam, ki tudja mi történik a következő etetésig a mamival. :lol: Úgy tűnik a koraszülöttekben óriási az ösztön, hogy utólérjék a többieket. Nem bánom :lol:

Estike - hogy miért nem bíztattak? Mert amikor az ikrekkel lettem várandós, 19 napig tartott a stimuláció (már azt hitték egyetlen gyógyszerre sem reagál a szervezetem), és a 21. napon nem túl erős sejteket kaptunk vissza, ráadásul ez volt az első próbálkozás. (Én PCO-s vagyok, apa seregének alvásigénye pedig jelentős). Aztán mindketten a pocakban maradtak. Az elvesztésük után eltelt fél év, úgy tűnt rendbejöttem. A második beültetés után három napig magas lázam volt, puffadt a hasam, olyan fájdalmaim voltak, hogy nem tudtam felkelni ezért mondták, hogy ebből nem lesz baba - no, ebből lett Janka. Bizakodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Kép

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Estike :lol:
Drukkok a vérvételre +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajnóca, ha ti is mehettek, együtt fél év nem olyan hosszú idő, jó kis kaland lesz mindannyiótoknak. A suli megvár, bár azt értem, hogy nehezebb lenne egyedül, mint a majdnem szomszéd lánnyal. Ha viszont nem mehettek, akkor az kemény lesz. Én is nehezen bírom a férjem nélkül, még a 2-3 nap is megvisel (pedig szerencsére nem túl gyakran fordul elő)

Kisbuta, drukkok az eredményekhez!

Nyulasz, tesztgyárhoz tesztelőnek? :lol: :lol: Ez naggggyon jóóó!
Mindig ugyanott veszed a teszteket? Már ismernek, mi? Bemész a patikába, és már csomagolják is :wink:
Mai napi drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana, :D a jó hírnek, :cry: a rossznak.

Dezsi, sajnálom pirinénnyét :evil: .

Csibe, ezek szerint neked is gratulálhatok az inszemhez. Mennek a babaragacsok és a drukkok ezerrel +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella, majd gyere a jó hírekkel!

Kép
petne

Bella,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hiperszupermegadrukk ezerrel, millióval!!!!! tényleg ha baj lett volna azt tegnap jelzik felétek! minden rendebn van szépen virágosodnak az embrikék :wink:

Nyulasz,
nem túl korai még a teszt? 4es ikrek nem lesznek, nem baj? :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe,
az inszemhez++++++++++++++++++++++ és remélem mostani nem lesz rossz élmény!!! drukkolok nagyon!!!!!!!!!

Julika,
édivirág Janka baba! :P

Rana,
örülök, hogy nincs semmi baj! jobbulást!!!

Dezsi,
Bella, jól leírta. :wink: Holnap kezdem a longot, szurihegyekkel :wink:
hajrá új ciklus!!!! :wink:
és hajrá kivizsgálások!!!!!

Szezsó, Skrisz, Kisbuta pikk-pakk és kezdünk!!! (bocs, ha kifelejtettem vkit) :wink: :)
Mindenkinek drukk mindenkez!!!

KépKép
tobi

Petne,
jobban vagy?

KépKép
tobi

Csajok,
újabb fejlemény Szingapúrral kapcsolatban.
Eddig: 1 hónap ott 1 itthon
valószinű, hogy Okt. 17.én indul a buli, de még nem tudni, hogy a párom mikor megy.

Így mi maradunk, mert nekem decembertől vizsgaidőzsak van.
Lesz segítség. Anyum már mondta, hgy ha kell jön.

Bocs, hogy most nem reagálok senkire, de nem vagyok túl jól és van bőven mit 'jegyzetelnem" a fősulihoz.

Azért mindenkinek drukkolok és majd leszek és olvasgatok. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Nyulasz!
Még korai, én TUDOM, hogy ott vannak, de ezt már tegnap is írtam.

Hajnoca!
Jobbulást. Este engem is elkapott a takonykór. :evil:

Tobi!
Látom holnap kezdtek! Drukk!!!

Szezsoka!
Holnap Te is okosabb leszel! +++++++++ :lol:

Bella!
Nagyon várom a jó híreidet! :wink: +++++++++++++++

Dezsi!
Nagyon helyes, hogy megcsináltatod ezeket a vizsgálatokat, Majd utána összeírnád, hogy mit hol csináltattál és mennyiért? Köszi.

Tegnap betartottuk doki bácsi utasítását és gyereket gyártottunk. :lol: És hát szépen elő is jött a kötelező keksz minden emléke, én tiszta stressz voltam, mire az uram kiakadt. Szóval utána még vitatkoztunk is. :evil: Milyen gyerek lesz ebből? :lol: Még az a szerencse, hogy én tudom, hogy vasárnap este már meggygártottuk, mert az csodaszép volt. :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi
A vizsgálatokat a legtöbben a:
- Biovitalban
- Mensben
- Istenhegyin csináltattuk.

MIndegyiknek van internetes elérhetősége meg tudod nézni az árakat.
Vendég

Bella,
nem tudsz még semmit a kicsikről? Nagyon drukkolok nektek!

Kép
kisbuta

Balla!
Köszi! :lol:

KépKép
zsófikukac

Lányok! ezt most olvastam és nagyon tetszett :lol: (Nekem, mint hitetlennek :lol: :lol: )

Élet a születés után
"Két magzat beszélget az anyja hasában:

- Mondd, te hiszel a születés utáni életben?

- Persze. A születés után jön az élet. Talán azért vagyunk itt, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

- Lárifári! A születés után nincs semmi: onnan még senki sem tért vissza! S különben is, hogy nézne ki?

- Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy ott mindenhol fények vannak... S talán a saját lábunkon fogunk járni, és a saját szánkkal eszünk.

- Ez már végképp ostobaság! Járni nem lehet! S még hogy szájjal enni?

- Nevetséges! Hát nem látod a köldökzsinórt? S ha már itt tartunk, gondolkodj egy picit: azért nem lehetséges a születés utáni élet, mert a köldökzsinór túl rövid.

- Igen, de szerintem valami biztosan lesz, épp csak máshogy, mint amit itt életnek nevezünk.

- Ostoba vagy. A születéssel az élet véget ér, és kész.

- Figyelj, nem tudom pontosan, mi lesz, de majd a Mama segít nekünk...

- A Mama? Te hiszel a Mamában?

- Igen.

- Ne nevettesd ki magad! Láttad már valahol? Egyáltalán, látta már valaki?

- Nem, mert itt van körülöttünk. Benne élünk. S bizony pont neki köszönhetjük, hogy vagyunk.

- Na, most már hagyj békén ezzel az ostobasággal, jó? Majd akkor hiszem el a Mamát, ha látom.

- Látni nem tudod, de ha elcsendesedsz, akkor hallhatod az énekét, érezheted a szeretetét. Ha elcsendesedsz, érezni fogod simogatását, érezni fogod óvó kezét."

(A. J. Christian: A teljesség hangja)
dezsina

Bella, Nyulasz!! +++++++++++++++++++++++++++++++
Nyulasz a teszt még mindig tényleg korai, úgyhogy egyáltalán nincs veszve semmi! :)

Valaki el tudja nekem részletesen mondani, hogy mit takar a mindkét felet érintő genetikai vizsgálat? Mit néznek pontosan és hogyan??
Ja, és ha nekem a spermium elleni antitest negatív, akkor van értelme megcsináltatni a PCT-t is, vagy az mást mutat (elfelejtettem megkérdezni a dokit)?

Julika, nagy szerencséd van, hogy a pici így átalussza az éjszakát már most! Így nem vagy annyira fáradt te sem! :)

Zsófikám, gondolom neked is mindegy, ha a baba a kötelező keksz közben fogan, csak megfoganna már... (Én is így vagyok ezzel) :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi! :) :cry: (meghatódott emotit nem találtam)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vendég

Rana!
ugyi milyen aranyos :D :?:

pont ilyen genetikai bigyóra megyünk... apával. Azt monják, hogy csak egy vérvétel... :roll:
dezsina

Dezsi
igen csak egy vérvétel

Helyzetjelentés: jelen pillanat 12-en vannak, holnap délben kell megint telefonálni
Vendég

Bella,
ez szuper!!!!!! :lol:

KépKép
tobi

jó,jó....de a notórius tesztelők tudják,hogy a 9.nap már kéne valamit látni...legalább halványan!
Bella!
Jajj,ezt nem tudtam...nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!!Mikor telefonálsz??????
Dezsi!
Fenébe! :evil: :evil: :evil:
Tobi!
De én négyes ikreket akartam :roll: :lol:
Csibe!
Drukk!!!...elfogyott :oops:

köszönöm mindenkinek a drukkokat.
Vendég

Bella! :D :D :D ...micsoda csapat!Gratulálok!!!!Blasztók lesznek?
Vendég

Bella, szupi!Drukkolok nagyon!

Tobi, hajrá Supre!

babaimádó
Kép
babaimado

Csajok,nekem teljesen behülyült a babanet :shock: ...nektek a szokásos?
Vendég

:oops: mostmár jó...nem voltak színek,furák voltak a betük,elötte meg valamilyen szöveget írt ki...
Vendég

Nyulasz!
nekem csak nagyon lassan ugrik be... mármint a babanet.
és pontosan tudom mi a helyzet a teszttel. Notorikus vagyok. Tudom mit jelentenek a napok és mit kéne látni. Ezért is vagyok nagyon nyugtalan! Rettentően drukkolok Nektek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella!
Micsoda csapat!!! :wink:
és még Te izgultál, hogy jó legyen a randi!!!! :D Gratulálok!
Blasztóig megy?
dezsina

Elvileg addig akarják, holnap megtudom. De tudod a múltkor is blasztókat kaptam vissza, aztán mégsem lett belőle semmi.

A teszteléshez nagy bátorság kell, nekem az nincs.
Vendég

Bella!
még sohasem kaptam vissza blasztókat, és elméletileg januárban majd úgy lesz... De Neked mondták, hogy annak nagyobb az esélye?
amúgy én is mindig nagyon félek amikor tesztelni... :(
dezsina

Igen most is mondta a biológus, hogy annak nagyobb az esélye, csak én azt sajnálom, hogy a többi soha nem jut el addig és nem jut a fagyiba.
Bár a mostani esetben örülök, hogy egyátalán ez van, úgyhogy nem sírdogálok itt.
Vendég

Halihó Csajok!

Bella: aztaaaaa, 12??? Gratulálok a miniovihoz! :-D

Dezsi: sajnálom, hogy megjött :-( nagyon szép a szöveg, amit feltettél...

Nyulasz: a teszt nem jelent semmit, drukkok mennek továbbra is :wink: Különben nem hülyeség ez a tesztelőnek elmenni a tesztgyárba dolog, olyan is van, hogy kutyakaja tesztetetés :-D kutyákkal :-D

Zsófi: az időzített együttlét nem valami romantikus, viszont bébit ugyanúgy lehet vele csinálni :-D én már most iszonyúan okos vagyok, így holnap ha még okosodok, nem is tudom, mi lesz :-D

Petne: remélem már nagyon meggyógyultál :-)

Hanna: Te is jól vagy?

Estike: neked is van szobabiciklid?? Van valami edzésterved vagy taktikád, amit követsz? Én azt szoktam csinálni, hogy 40 perc vagy 1 rész Született feleségek alatt letekerek 20 km-t :-D

Kisbuta: én is azon gondolkodtam, hogy majd nem tesztelek, inkább megvárom a vérvételt…:roll: persze ember tervez…:-D

Csibe: nagyon szorítok az inszemhez, most már tuti sikerülnie kell!!! :-D

Tücsi: használ az antibiotikum, jobban vagy már?

Tobi: hajrá a holnapi kezdéshez :-D

Julika: Janka változatlanul zabálnivaló :-D

Rana: akkor tegnap nem is kaptál semmi gyógyszert? Javulgatsz?

Tegnap megvettem a cipőt :-D Gyönyörű :-D apró örömök az életben… :roll:

Valamelyikőtök próbálta már a Cholasyl cseppeket epepanaszokra?

Pápá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bella!
mennyien voltak a múltkor?

Szezsó!
milyen az a cipő? megint lemaradtam :oops:
dezsina

Dezsi: hát szép :wink: majd lefotózom… :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bella! Jó hírek!! Tényleg örülj, hogy ilyen sok van! :) Ja és köszike a linket.

Dezsi, majd mesélj, milyen volt a géndiagnosztika!

Egyébként meg a blasztoknak elméletileg nagyobb esélyük van, gyakorlatilag meg ti is tudjátok, hogy bármi lehet, csak bízni kell! :)

Szezso, mi a baj az epéddel? Cipőfotót rakj fel! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi,
12-en, vagy 11-en
és 10 indult útnak, abból kettőt kaptam vissza a többi ment a kukába sajnos.

Rana
szívesen, bár jobban örülnék, ha már babaruhás oldalakat kellene neked küldözgetnem:)
Vendég

Bella, de ez az eset más! MOST SIKERÜLNI FOG!!!++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Bella,
hamarosan eljön az az idő is, hogy babaruhás oldalakat nézegetünk Mindannyian :wink:

nekem sem volt sohasem fagyim, bizti ennek is megvan az oka :roll:

Szezsó,
cipőfotót kérünk

KépKép
tobi

Bella!Tudod Mazsiéknál is ugyanez volt,szólt a biológus,hogy mégegyszer kellene mintát adni,mert nem találtak használhatót,két hét múlva meg már szül :D És attól mert eddig nem maradt fagyiba,most maradhat.Hiszen attól,hogy edig nem sikerült,most sikerülni fog!
Szezsó!
Tegnap én is írtam,hogy cipőfotót kérünk!Örülök,hogy jó lett a lábadra!Ja,és én is azt terveztem,hogy nem tesztelek :? ...ki is nevettek a lányok...
Zsófikukacka!
Ott lesz az a baba...de jó,ágyban-párnák közt :D
Dezsi!
Tudom,hogy te megértesz.Sajnos ez van.De ha holnapra csíkosat tesztelek,esküszöm minden nap leírom ide,hogy 9.napon negatívat tesztelni nem jelent semmit.Mert olyan még nem volt,hogy így lett volna...
Vendég

Tobi!
nekem is csak harmadjára lett fagyim... :(

Bella!
tehát ilyen kevesen élik meg a blasztót :roll: ez nem a legjobb... Viszont Neked most sikerül bebizonyítani az ellenkezőjét!!! :wink:

Nyulasz!
:P ez a beszéd! Holnap várom az írásokat... :wink:

Rana!
csak októberben megyek a géneshez, mert az egy 20as... és ugyi fizu csak a jövő héten, talán... :roll: :)
dezsina

Nyulasz, holnap zebra lesz, mindannyian szorítunk neked!

És most van egy olyan erős érzésem, hogy jövőre mindannyian szülünk!!!! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jajj lányok,olyan jó lenne...
Vendég

Távirati stílus, sietek

Rana! az alaphír jó, de figyusz ÖREG! , amúhy tök lökött vagy :!: :D
Nyulasz! Nagyon korai még mindíg a teszt, egyébként pedig olvasd el mit írtam tegnap reggel.+++++++++++++++++++++++++++

Csibe! Drukk hegyek! :D :D +++++++++++++++++++++++++
Julika! Köszi, hogy megírtad, igazi kis csodátok van! :lol:

Petné! Köszi drukkokat! :)

Zsófikukac! Micsoda kérdés, hát milyen gyereket csináltatok volna, természetesen csodásat :lol: :lol: :lol:

Dezsi! :lol: :lol: :lol:

Bella! Ne izélj már, biztos, hogy nincs füllentő kórod? Annyira örülök!

Szezsó: Nincs edzésterv, és csak a természetben vagyok képes ennyit tekerni. A szobabicó ritkán van használatban, általában csak párocskám akasztja rá a gönceit :twisted:
Irigy-Irigy cipőre.

Vérvételem pikk-pakk megvolt. Párom eredményei csapnivalóak, egyetlen jó hír, hogy baci, az nincs. Igaz más se nagyon. Iszonyatosan fáj a torkom.

Mindenkinek szép napot!

Kép
estike66

Nyulasz!
Úgy kell lennie :wink: :D :lol:
dezsina

Nyulasz,
majd ide is tedd fel az irományt, szerintem nagyon tanulságos lesz mindannyiunknak.
Drukkolok neked!

... és félek a sajátomtól. Nem akarok többé negatívat pipilni :idea: :arrow: nem fogok tesztelni!!!

Kép
kisbuta

Estike!
gyógyúlj meg!
örülök, hogy nincs baci.... :wink:
dezsina

Kisbuta!
negativat valóban nem fogsz pipilni... De tesztelni fogsz! :lol: Pozitivet! :wink:
dezsina

Estike!
Azért tudtok lombikozni,nem?
Kisbuta!
Milyen irományt? :roll:
Vendég

Estike, akkor nyaksál és fovvó tea, apa majd ágyba viszi a vacsorát!

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?