Új privát üzeneted érkezett!

Kinga: Vérvételen csak a mensim 19. napján mehetek. Az okt. 2-ra esik. Igy nem tudom mi az eredmény. De ezer százelék , hogy a prolaktinom magas.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: akkor azt biztos tudják hamar kezelni, aztán minden rendben lesz!

Kép
németh
 
 


Kinga: remélem én is ezt nagyon:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Szerintetek melyik nap kell tesztelnem? 19-ére repedt meg a tüszőm. Onnantól számoljak 14 napot?

Kép
németh
 
 


Csucsu:Szabina nagyon szép kisbaba lehetett,igazi formás.És a Ti Karácsonyi ajándékotok volt.
Szerintem hamarosan kiderítik mi a bibi nálad és már akkor nem is lesz olyan egyszerű a névválasztás,majd meglátjátok :lol:


Kinga:Szerintem úgy számold,tehát okt.2-3 már tesztelhetsz :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: na jól van akkor, én is így gondolom, okt. 2-án lesz a 4. házassági évfordulónk. Remélem sikerül nagyon szép ajándékot adni Apának! :P

Kép
németh
 
 


Szilvi: hogy vagy?

Kép
németh
 
 


Vagyok már lányok, majd holnap reggel már lesz időm írni, reagálok, meg mesélek! Visszaolvastam úgyhogy képben vagyok, ééés MÉG nem vagyok babás, úgyhogy ne gyanúsítgassatok!! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


De jó! :) Első fecske vagyok! Most már nem szabadultok tőlem itt kísértek majd minden nap! :lol: Szóval egy hónapig tartott megjavítani a gépet. A valóságban persze csak egy napig, mert amikor meguntuk a várakozást, akkor felhívtuk őket, és akkor nézték meg egyáltalán, hogy mi baja van. Aztán visszahívtak árajánlattal, és még csak eztán rendelték meg a billentyűzetet amit kicseréltek. Szóval ha nem telefonálunk rájuk, akkor várhattunk volna a végtelenségig. :evil:

Lyndee!

Szép a pocid, és gratulálok, hogy ilyen jól sikerült a diétát tartanod, mert nagyon jól nézel ki és ezek szerint a cukrod is rendbe jött! Szuper! :D

Ház! Bárcsak mi is itt tartanánk már! :roll: De nem panaszkodom, mert épp most öntik a koszorút, nemsokára fenn lesz a tető is. Már látom az alagút végét. Nem tudom már ki kérdezte :oops: , hogy mikor szeretnénk beköltözni... Természetesen minél hamarabb, de gondolom ezt írnom sem kellett volna :lol: , viszont az anyagiakat nézve, reálisan 3 év sajna... Mindegy, mindig van valami új fejlemény, úgyhogy Lyndee üzenem, igenis gyorsan megy az idő, még így is, hogy úgy babáznék már. :D És te is még csak most teszteltél pozitívat!! :wink: A karácsony meg a nyakunkon anyósom már a nagytakarítást tervezi! :lol:

Kinga!

Örülök, hogy túlvagy az átjárhatóságin, és az is szupi, hogy a doki azt mondta, hogy szerinte spontán is simán lehetsz babás. Engem ez tuti feldobna, bár megértelek, hogy inkább biztosra mész az inszemmel, legszívesebben én is rohannék a dokihoz! És rendes a doki is, hogy nem utasít el. Amúgy jót nevettem, amikor írtad, hogy széttett lábakkal nincs nagyon kedved fecserészni a dokival. :lol: Amikor én kórházban voltam, akkor annyiszor vizsgáltak, hogy én épp így fecserésztem. Már végzett a vizsgálattal, én meg felhúzott térddel ültem a vizsgálóasztalon, úgy beszélgettünk. Teljesen otthonosan éreztem magam. :lol: Amúgy szerintem ebben a doki személye is fontos, meg a helyiség ahol vagy a környezet. Komolyan.

Angi!

Sajnálom, hogy nem sikerült az első inszem, de drukk a következőnek! Mikor is lesz? Remélem nem vagy nagyon elkeseredve! :roll:

Szilvi!

Mondom én, hogy nálad csak úgy pörögnek az események! :D Most is ahogy olvasom előbb lett meg végül az inszem, pedig én hétfőn drukkoltam, úgyhogy lemaradtam... :roll: Ez a fizetés dolog elég kínos szerintem is... Természetes, hogy a hétvége miatt adunk, de ha nem tudom én tuti, hogy egy tízest adtam volna csak. És akkor mi van? Csak nem részesít más kezelésben, csak megcsinálja ugyanolyan lelkiismeretesen nem? Az meg, hogy mikor kell fizetni... Szerintem én is utólag adtam volna, de a péntekit sem felejtette el tuti, úgyhogy ne aggódj.

Anda!

Igen a pénz az nagy úr, sajnálom a régi munkahelyed, de legalább van egy kuktád! :lol: :lol: Remélem az új is beválik és jól fogod magad érezni ott is hosszútávon. :wink:

Csucsu!

De jó, hogy nálad is beindulnak a dolgok! :D Mondjuk furi, hogy egy ismerősöd fog vizsgálgatni. Te nem tartasz ettől? A megbízhatóság szempontjából persze jobb, de nem furi, hogy egy baráti összejövetelen is ott lesz, csak akkor más minőségben?

Amy!

Végre hír rólad is! :D Gratulálok a kicsi fiúhoz!! Mi mindent vettetek már neki? Mert gondolom most, hogy már biztos, azért csak megakad a tekinteted egy-egy kék ruhácskán! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Tbati: Azért nem olyan ismerős ez a doki. Én speciel most találkoztam vele előszőr. nem egy a baráti körünk. A férjem focizik vele a munakhelyén minden pénteken. Ennyi. HA baráti körünkben lenne biztos kellemetlen lenne a dolog. De igy nem . Igy pont annnyira jó, hogy nem mint egy idegent fogadott hanem a férjemen keresztül csak. Amúgy a vizsgálatoknál bent volt a férjem is és nem érezte kellemetlennek, hogy a pozokról beszél vele.Annyira termsézetesen viselkedett,, hogy valahogy nem voltunk zavarban. És a focin nem személyeskedik. Ő akkor nem doki:)
Szóval ez ember függő is hisz ha nagyon közeli ismerős lenne valószinű el sem mentem volna hozzá.

Jó , hogy vagy már és jó a gép is:)
Ha fent lesz a tetőtők olyan más lesz már a ház összeségében:)

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu! :)

Akkor pont ideális doki, szuper! Jajj, mennyire fontos egy jó doki, lelkileg is. Sajnos én is az a típus vagyok, akinek nem csak az számít, hogy szakmailag jó legyen, hanem emberileg is.

Ne is mondd, már annyira várom, hogy fenn legyen a tető! Mert nekünk ráadásul van két bevilágító ablak is a tetőn, ami az étkezőt fogja megvilágítani, nem is tudom annyira elképzelni, hogy hogy lesz, milyen magasan stb. úgyhogy azért is várom annyira!

Képzeljétek el, hogy egy kolléganőm beavatott a titkába, hogy babát vár, de még nem mondta el a munkahelyen másnak én meg kíváncsiságból megkerestem és itt van a májusi babavárók között. :lol: Várok, hátha nem jön meg (mostanság kéne) és akkor itt fogom neki elmondani én is az én kis saját titkomat. Tuti meg fog lepődni, mert nem is tudja, hogy mi is próbálkozunk, azt sem sejtheti, hogy babanetezem. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


No, ma már vagyok aztán ti meg alig vagytok! :evil: Enyje-benyje! :!: Most viszont már mennem kell! :x

Kép
Kép
tabati
 
 


Nagyon gyorsan írok, mert megint lemerül a laptopunk és megint szar a töltője. Remélem Apa hoz estére újat.

Tabati: na végre már, hogy itt vagy! Tök jó lesz nektek, hogy már lesz teteje a házatoknak! Látom, ma van az utolsó napod. Mikor tesztelsz?

Csucsu: pózokról? :oops: :lol: És okosabb lettél? Megoszthatnád velünk is, hogy mi a tuti befutó. :lol: 8)

Egyébként tényleg nagyon jó fej ez a doki, mert amikor mondta az átjárhatósági után, hogy ma este éljünk házaséletet, hogy másnap meglehessen az a PCT vizsgálat, mondtam neki, hogy nem igazán így terveztem az estémet, és tökre röhögött meg gondolkodott, hogy esetleg lehetne-e máskor, de aztán végül nem is baj, hogy nem halasztottuk el, mivel ugye másnapra megrepedt a tüszőm.

Szilvi: most már kezdek aggódni. Remélem nem lettél betegebb.

Kép
németh
 
 


kinga: itt vagyok, néha olvasgatok, de rettenetesen sok munkám van :(

tabati: üdv újra itt :)

lyndee, amy: gratula a kissrácokhoz :)

csucsu: na, most már tuti sínen vagy! :) szorítok!!!!
Vendég
 


Szilvi: na jól van, már azt hittem lebetegedtél.

Kép
németh
 
 


Kinga!

Látom ti is kínlódtok a számítógépetekkel! :roll: :lol:

Szombaton tesztelek a tánc miatt, mert ha pozitív akkor nincs edzés. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Mindenki dolgozik ezerrel? :roll: Én is lassan indulok, de semmi kedvem ebben az esős időben. Legszívesebben csak aludnék. Ráadásul megint olyan türelmetlen vagyok, ilyenkor tényleg cammog az idő. :x Még nem jött meg, úgyhogy marad az idegőrlő várakozás.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: látod, már a nap is kisütött! És azért elég jól néz ki, hogy -1 nap van hátra a ciklusod végéig! :wink: Drukkolok!

Kép
németh
 
 


Jajj igen végre kisütött a nap. Irtó rossz idő volt reggel. :(

Kép
csucsu05
 
 


Igen, végre! De jó volt arra az eső, hogy a napok óta halogatott vasalásomat megcsináltam. :D

Kép
németh
 
 


Én ablakokat pucoltama héten. Ma méga nappali van hátra és itt a legtöbb az ablak ami ráadásul nem is kicsi hanem földig érő. De ha most délután jó idő van akkro befejezem azt is. Vasalni a héten vasaltam még van eg ykevés de azt szép lassan este tévénézés közben befejezem. A legjobban vasalni utálok:(

Kép
csucsu05
 
 


Na én is! Pláne a férfiingeket! Meg azokat a nadrágokat, amikbe élet kell vasalni. Ablakot nekem is kellene már mosnom, mert lassan nem lehet kilátni. Sokáig halogattam, hogy hátha már nem kell ebben a lakásban többet ablakotmosni, de úgy néz ki, hogy visszabéreljük, úgyhogy kénytelen leszek. :?

Kép
németh
 
 


Sziasztok Lányok!

Épp most jött meg, úgyhogy hiába néz ki jól a mínusz egy, le kell cserélnem 28ra. :( :lol:

Csucsu!

Franciaablak... Nekünk az épülő ház egyik oldalán, ahol a nappali lesz, végig ilyen ablakaink lesznek. Teraszajtó, plusz még vagy 2-3 nem nyitható. De én úgy pucolnám már azokat!!!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Na jó, 13ra cseréltem fel, de jól tudjuk az mégis hosszú 28 nap lesz megint. :roll:

Szilvi? Mikor jössz legalább te egy kis jó hírrel? Ha jól tudom mi kb. együtt haladunk... :?:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: sajnálom a mensit. Fránya piri jó lenne ha eltünne már a búsba.

Kép
csucsu05
 
 


Hát igen eltűnhetne. Amúgy a babanet hatására én még első napon mindig reménykedek, hátha nem erősödik a vérzés és mégis babás vagyok. Ráadásul nem fájt a hasam sem. De éjszaka arra ébredtem, hogy iszonyúan görcsölök, és reggelre már ömlött belőlem a cucc, úgyhogy el voltam kenődve, de mostanra már összeszedtem magam. Elindult egy újabb ciklus. :) No meg most érkeztek meg az ácsok, ma már megjön a faanyag is a tetőhöz, azt fogják elkezdeni összekopácsolni! :D Hétvégén meg megyünk párocskámmal moziba, ilyenkor mindig elmegyünk ha moziünnep van. Úgyhogy már újra tudok pozitív lenni! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati
sajnálom. :cry: :cry: de látom azért pozitív vagy. muszáj!!!!!!!! mást nem tehetünk, bízni kell. sikerülni fog!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Egyszer biztos, így vagy úgy! :roll: :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: az a rohadék sunyi dög piri! De nagyon irigyellek érte, hogy ilyen pozitív tudsz lenni már az első nap. Nálunk már az egész nagy család betéve tudja a menstruációs naptáramat, kicsit jó lenne már hanyagolni.

Kép
németh
 
 


Kinga!

Nekem az első nap mindig nagyon fájdalmas, ezért nem is tudok a lelki részével foglalkozni sokáig. Ma is olyan 11 körül megint elkezdett nagyon görcsölni, melegvízes palackkal lefeküdtem, most keltem fel. Még mindig picit érzem, de már nem elviselhetetlen. Gyógyszert nem szeretnék bevenni, csak ha dolgozom és nem tudok lefeküdni.

Kép
Kép
tabati
 
 


sziasztok!

ma reggel teszteltem, igaz még nem telt le a 2,5 hét, de ez már a 29. nap. csont negatív. abba is hagyom a gyogyikat. biztos nincsen baba, mert ez 10es erősségű teszt és az nagyon érzékeny. már kimutatná.
még a 3. inszemet bevállaljuk és utána szünetelünk mert úgy érzem szükségem van egy kis időre, levegővételre.
Vendég
 


Szilvi: ó ne már! Sajnálom.

Kép
németh
 
 


Szilvi: Sajnálom. De nem szabad feladni. Hidd el sikerülni fog!!!


Tabati: A pirit neked is sajnálom. A franc enné meg ezt a pirit.
Viszont lehet a babus addig vár amig a ház nem készül el .
Olyan jó érzés amikor szépül, épül a ház nem? Hú ha már a tető is meg lesz majd mekorrát fog változni a házatok.
Kitartás neked is és nagyon jó, hogy pozítív vagy:)

Csajok: Hiszem, hoyg karácsonykot sokan a zebrás tesztet tesszük fel a fára diszként:)

Kép
csucsu05
 
 


köszi csajok a vígasztaló szavakat.

tudom hogy pozitívan kéne a gondolkodni, de ma még valahogy nem megy. ilyenkor megrettenek mindig hogy mi van ha csak lombikkal lehet gyerekünk??!!
és miért pont nekünk nem sikerül??
Vendég
 


Szilvi: Ne fessd az ördögöt a falra. Hidd el sikerülni fog. :) Tudod van az a mondás: Egy mindent megtesz hogy legyen gyereke meg , hogy ne legyen.
Te mindent megteszel, hogy legyen és lesz is. Ne a lombikra gondolj. Hidd el sikerülni fog.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu: bárcsak igazad lenne!!!!
most mefogadtam, hogy ennél a 3. inszemnél avivázok is. ha a 3. sem sikerül, akkor pedig elhatároztuk, hogy idén már "csak" spontán próbálkozunk és jövőre belevágunk a többi inszembe.
lányok, van itt valaki, akinek a pct (azt hiszem ez a neve)vizsgálata szintén rossz lett? azaz hogy egy élő kiskatona sem volt a mintában az együttlét után?
csak azért kérdem, hogy nektek mit mondott a doki, hogy használjatok óvszert pé előtt és után?esetleg adott valami gyogyit vagy tanácsot, hogy ezen hogyan lehet segíteni? ha egyáltalán lehet segíteni.
Vendég
 


Szilvi: Konkrétan segiteni nem tudok nem akarok butaságot írni. De manapság már nincs olyan gond amin nem tudnak segíteni:)

Kép
csucsu05
 
 


Szilvi!

Én is sajnálom, hogy most sem sikerült, és megértelek, hogy picit pihenni szeretnél. A varrónőm is inszemezett nyár előtt, nem sikerült neki, és a nyarat nem vállalta be, mert azt mondta, hogy pihennie kell, meg most kicsit magával is foglalkozna, nyaralna, stb. És most derült ki, hogy a szeptemberi inszem sikeres volt neki! :D Úgyhogy nem feladni, hanem a harmadik után kicsit tényleg pihenjetek!

Amúgy miért kéne óvszert használni? :shock: Én is olvastam valamit az immunválaszról, hogy akiknél valamilyen allergiás reakció alakul ki a spermiumoktól, annál lehet így kezelni a problémát. Mindaddig óvszert kell használni, míg az immunválasz ki nem alszik, aztán mehet mindien tovább, mert lehet, hogy ez csak egy egyszeri reakció volt. De nálad nem ez a probléma tudtommal...vagy van valami köze hozzá?

Csucsu!

Igen én is azzal nyugtatom magam, hogy legfeljebb nem lesz vita anyóssal, ha már az új házba jön a picúr. :) Bár jó lenne előbb, mert az még legalább 3 év, mire elkészül, de tényleg jó érzés már most, hogy tervezgetünk az üres falak előtt, hogy itt lesz majd a konyhabútor, meg a beépített szekrény stb. :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi: nekem amikor nagyon rossz lett, akkor azért volt, mert nagyon zárt volt a méhszájam is, és aztán utána egy-két napra rá meg is jött. Nem kérdezed meg a dokit, hogy nem lehet-e megismételni a vizsgálatot, vagy az az egy már tuti? Egyébként nem tudom sajnos, hogy mit lehetne kezdeni ezzel.

Tabati: vagy majd ha megjön a picúr, felgyorsul az építkezés is. Új ház, új gyerek... :wink:

Csucsu: én is remélem, hogy igazad lesz, csak annyira elkeserítő, hogy tavaly ugyanebben bíztunk, aztán látod, még most is ittvagyunk, ahelyett, hogy már a képeket küldözgetnénk a másiknak. Na de hát a türelem rózsát terem, mint tudjuk. :)

Kép
németh
 
 


Kinga: Igazad van. tavaly is itt tartottunk. De egyszer be fog jönni az álmunk nem? Néha én is el vagyok keseredve de még tartom magam.
Remélem hamarosan tényleg babásak leszünk mert én már azon is filóztam ha egy éven belül nem lesz kistesó akkor a Szabina egyke lesz.

Kép
csucsu05
 
 


Na, elég a siránkozásból, tessék jobb kedvre derülni! :x :D

Elkezdődött egy újabb hét! Ki mit tervez erre a hétre?

Nekem nem csak a szokásos meló lesz, mert szerdán nem lehet nálunk dolgozni, valami festés vagy mifene lesz, így szabadnap és elmegyünk kirándulni! :D Azt hogy hova még nem tudom, de jó lesz a hét közepén egy kis pihi. Ma meg gyönyörű idő lesz, úgyhogy meló előtt még gyorsan kimegyek a kertbe és teszek -veszek. Nincs is annál jobb! :D

Csak hogy kicsit vissza is tekintsek a hétvégére. Megnéztük a Mamma Miát! És nagggyon jó volt. Persze utána megbeszéltük, hogy ha nem lettek volna a zenék, akkor egy fordulatoktól mentes ócska vígjátékot láttunk volna, de így mégis szuper élmény volt. Annak ellenére, hogy a színészek énekelték a slágereket és nem az eredetiket nyomták alá. (mert azt gondoltam, hogy így lesz) És szerintem fantasztikus, hogy a slágerekből így ki tudtak kerekíteni egy történetet. Egyedül a "007" es szereplő nem tetszett, de ez talán saját negatív elfogultság, én nem vagyok oda érte. Aki nem látta még mindenképpen nézze meg, mert tényleg jót tesz a léleknek! :wink: Én tuti megnézem még majd dvdn is. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Én is sok jót hallottam a filmről. Majd ha kijön DVD-n mindeképpen megakarom nézni . Moziba sajnos enm tudunk menni nincs aki vigyázon a Szabinára:(
De majd ha kijön DVD-n akkor .

Kép
csucsu05
 
 


Amúgy biztos már most le lehet tölteni, valamelyik kalóz oldalról... :roll: :lol:

És a szomszédban sincs kisgyerekes barát házaspár? Mert akkor meg lehetne oldani, hogy egyszer ti vigyáztok a gyerekekre, máskor meg ők, így mindenki romantikázhat egy kicsit.

Többiek? Na ne már, hogy még alszotok? :lol: vagy ti dolgoztok mi meg itt ülünk a gép előtt, ez a helyzet mi? :lol:

Szedtem diót, törtem mogyit, felsepertem az udvart, most meg kicsit magammal fogok foglalkozni. Hajmosás, szempilla, szemöldökfestés, stb.

Ja, most még kiugrok megnézem a HÁZUNKAT is. Minden nap kimegyek álmodozni kicsit! :oops: :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Csucsu: nekem is eszembe jutott már, hogy mi van ha Máté egyke lesz. Máskor meg azon filózok, hogy milyen jó lenne 3 gyerek. :shock:
Tabati: örülök, hogy jól telt a hétvége, anyukámék is megnézték a filmet és nekik is tetszett. Nem is gondoltam volna, hogy tetszeni fog nekik. Azt hiszem mi is csak a dvd-s változatban fogjuk megnézni. Mondjuk anyu meg anyósom is szívesen vigyáz a Mátéra, csak mostanában arra használjuk ki őket, hogy amikor dokihoz kell mennem, eljönnek. Már nincs pofám még a szórakozás miatt is behívni őket, pedig repülnek az unokájukhoz.

Mi meg szombaton voltunk a barátnőm esküvőjén délelőtt. Egy rövid kis polgári szertartás volt, aztán anyósoméknál ebéd, játszás. Vasárnap meg a Margit szigeten voltunk. Aztán el is telt a hétvége. Én meg kicsit megfáztam, vagyis a hátam, de hála az égnek azért annyira nem fáztam fel, mint tavasszal. Úgyhogy most itthon is plédbe csavarva ülök.

Kép
németh
 
 


Kinga!

Akkor neked is jól telt a hétvége! :D Negatív gondolatok meg husss!!!! :wink:
A nagyszülőkkel kapcsolatban meg szerintem ha nem viszitek túlzásba (szóval nem minden hétvégén mentek el szórakozni) akkor nincs semmi rossz szájíz. Ők meg írod is, meg tuti biztos is, hogy örülnek ha vigyázhatnak a gyerkőcre. Kell egy kicsit kettesben is lenni, meg szórakozni, mert az ember belefásul a hétköznapokba. Én tervezem ha a baba már nem szopizik majd, egyik nap a hétvégén visszamegyek táncizni. Úgyis kell majd az alakomnak, meg remek kikapcsolódás lesz, ráadásul a férjemmel. A nagyszülők meg babáznak legalább! :D

Gyógyulgass, meleg tea, stb. tudoooood! :lol: Mentem melózni, majd este jövök, ha tudok, addig is termeljetek, hogy legyen mit olvasnom! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: sajnos nem sok hisz nemrég költöztünk ide. Aki van annak kicsi a gyereke és hétvégén a családé a terep.
Én nem akarok senkit sem kellemetlen helyzetbe hozni, hoyg azért mert én elszeretnék valahova menni vigyázzon az én gyerekemre. Hisz nem kötelező elmenni szórakozni. Sajnos az én szüleim már nem élnek. A férjemé meg nem akarják látni az unokájukat.
Ez van. Ezt dobta a gép.
DE ettől mi mág nagyon boldogok vagyunk. Max nem járunk el sehova kettecskén:(
DE ezt is meg lehet szokni hisz lassan 3éve nem is voltunk sehol szórakozni. Nekünk a szórakózás már a lányunkkal együtt van. És ez sem rossz hisz van amikor a barátaink jönnek hozzánk vagy mi megyünk . Ott is vannak gyerekek igy gyerekes bulik vannak.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: épp akartam írni, hogy a gyerekes barátok előnyben! Legalább a gyerekeknek is van társasága. Gondolom Szabinának is kezd már hiányozni a társaság, legalábbis Mátén látom, hogy egyre inkább szeret a vele egykorúakkal lenni és most már ő is kezdeményez. De az biztos, hogy így nagyon nehéz nektek, nemcsak a szórakozás miatt, hanem ha valamit intézni kell vagy ilyesmi.

Kép
németh
 
 


Na mi van csajok? Így Tabatinak nem lesz sok olvasnivalója. :D

Szilvi: hogy van a lelked?

Kép
németh
 
 


Szilvi!

Sajnálom, hogy nem írsz, remélem csak sok a munkád és nem vagy nagyon depis... :roll:

Csucsu!

Jaj, nem is úgy gondoltam, hogy csak ti passzoljátok át a gyereket, hanem kölcsönös dologra gondoltam. Egyszer ők vigyáznak a gyerekekre, egyszer ti. De ha csupa bébi van körülöttetek, akkor az tényleg nem műkszik.

Sejtem én (meg nagyon várom is már), hogy majd az lesz, hogy a kikapcsolódás akkor majd a gyerekemmel együtt lesz és nem kettesben, de azért néha én szeretnék majd romantikázni is apával... :roll: mondjuk nekünk itt vannak a nagyszülők mindkét részről, úgyhogy mindenképp könnyebb lesz. De tényleg várom már a gyerekes programokat, ide-oda menni, biztos nagyon jó lesz! :D Meg nekünk van kisgyerekes baráti házaspár, meg templombajárók vagyunk és a gyülekezet is gyerekpárti, vannak picúrok, és programok is, úgyhogy már csak a baba hiányzik! :D

Januárban megyek rákszűrésre, és akkor majd rákérdezek a dokinál, hogy meddig várjunk a kivizsgálással. De most még a helyi dokihoz megyek, legalább puhatolózom, hogy hogy áll ő ehhez a kérdéshez. Nálam a nyár a reális a kivizsgálások megkezdéséhez, ha későbbi időpontot mond, akkor inkább más dokit keresek.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: miért mondana későbbi időpontot? Hisz' a nyár még csak most múlt el, addigra azért már nagyon sok idő eltelik. De kívánom neked, hogy ne kelljen már addig várni, hanem legyél minél hamarabb babás!
Képzeld, a barátnőmék ott fognak lakást venni, ahol ti laktok! Már alig várom, hogy mi is ott legyünk a közelben!

Kép
németh
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: