Új privát üzeneted érkezett!

Márk alszik, apa most jön haza.Én addig jövök hozzátok.

Pici.jó a bútor.

Mi is kinnt voltunk a játszin 3/4 7ig utána elmentünk vásrolni a bnőmmel és nyertünk egy 5000ft-os utalványt.Holnap megyünk belőle vasárolni :D úgy örültünk neki.Mondjuk a biztonságiőr is aranyos volt mert szólt nekünk,hogy ma még nem vitték el a főnyereményt.

Nekünk kb 1. hónapja volt a 2. házassági évfordulónk,mi vacsizni voltunk.Addig anyum vigyázott Márkra.

Recepteket én is mentem folyamatosan.Dehiogy mikor csinálom meg őket nem tudsom.Talán majd apa :wink:
Vendég

Hú megint lett egy laptetőm :D :D :D
Vendég

Nemlajos:nagyon jól néz kia palacsintád.Egyből megkivántam.Küldessz nekem? :D
Vendég

Nemlajos!
Igen ügyi vagy!!! Nagyon jól néz ki ez a palacsinta!
Én meg úgy voltam, hogy sokáig nem sikerült a tésztám, mindig leragadt, mire mondtam a páromnak, hogy kérek egy új sütőt, ha palacsintát akar enni. Aztán valahogy rájöttem, hogy mit rontottam mindig el, és most a régi sütőmmel mindig sikerül. Aztóta szinte 3-4 naponta palacsintát sütök, és már trükközök is vele, pl. kakaót teszek a tésztába így ugye sötétebb lesz a színe és az íze is kicsit másabb.

Köszi lányok a tippeket. Vagyis a hétvégéset. Az a baj, hogy tavaly szerettem volna elvinni egy hosszú hétvégére, de valahogy nem jött össze. Aztán amikor kaptam egy jó ajánlatot idén egy ilyen kettesben eltölthető kedvezményes hétvégére Balatonfüredre az Anna Grand Hotelbe (4 *-os szálloda), akkor azt mondtauk, hogy mivel tavaly okt.-ben nem jött össze, így most bepótoljuk. Szóval ez anyagilag már nem fog összejönni. Meg most a barátok hívtak minket egy hétvégi bortúrára, szóval.....
De ez a vacsi kettesben. Nem rossz! :wink: :lol:
Meg bevetem a praktikám: mécsessel körberakott kád, pezsgő behűtve, és az esküvős poharak, tehát asszem ez lesz.

És..
Hoztam nektek egy kis nosztalgiát:
Kicsi Én

Kép

Kép

És Daniról 1-2 kép (amikor még "ksisrác" volt :wink: )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi, ha megint sok lettem! :oops: :oops: :oops:

Kép
oriandy

És az egyik kedvenc képem (a mai napig kint van a hűtőn ez a kép)
Kép

Kép
oriandy

Andy:dehogy vagy sok.Nagyo szép a kisfiad :D
Vendég

Na én mentem.Mindenkinek jó éjt és apázást akinek aktuális. :oops:
Vendég

Én is elköszönök, (nekem aktuális Sissi :oops: :lol: )
Kép

Kép
oriandy

engem is elkapott apa megint :oops: :oops: mondjuk lassan jön a pé rá kell dolgozni :):):)

pár kép :) Magorral is :)
Kép
Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Nika:jóka képek!!Magorral makdnem egyidősek? Andikáról nincs képed?Ő nem jön ide?

Na megyek füreni.Jó éjt
Vendég

magos december elei gege meg januás végi másfél hónap van köztük de megnyugodtam mert teljesen egyívásuak :):):):) szerintem nagyon jól kifognak jönni egymással együtt fognak majd csajozni :D:D:D:D

andiról nincs képem de akinek van kapcsolata vele iwiwen ott van fent kép róla

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Bocsi, h napközben se szó, se beszéd módjára eltűntem, de jött apósom, elvitt néhány cuccot, aztán meg el kellett mennem itthonról...kicsit sűrű egymásutánban értek az események.

Kicsit szomorú vagyok...vagyis eléggé...annyira rossz belegondolni, h még legalább fél évet kell várnom arra, h egyáltalán elkezdjünk próbálkozni...annyira nem tudok türelmes lenni sokszor...ilyenkor értem meg, h akinek türelme van, annak mindene van! No, hát én NEM ez a típusú ember vagyok :cry: és borzalmasan le tudok törni olykor. Főleg, h körülöttem már a 2. vagy többedik gyermekeküket várják a barátnőim, én meg itt vagyok egy szál magam...nekem ez lenne az életcélom, úgy érzem, ebben lehetnék teljes! De valamiért még várnom kell...biztos van emögött valami rejtett bölcsesség, csak én kis vaksi, nem látom...

Bocs, h itt rimánkodok nektek, de ki kellett jönnie...férjemet meg nem akarom most zavarni, mert holnap naaaagy vizsgája lesz (doktori szigorlat)!
Azt is köszönöm, ha csak elolvassátok! De tényleg!

afra.h

Mindenkinek nagyon szép éjszakát kívánok, legyen nyugodalmas álmotok! És a gyerkőcöknek is a pocakban és az ágyikóban is :-)

afra.h

Jó reggelt lányok!

Csak elköszönnék tőletek.
Ma megyek DOTE. debrecen, aput viszem a klinikára.

Nagyon fázom.. és morcisan ébredtem.
Szeretet hiányom van.
És nagyon szúr a hasam. Mintha meg akarna jönni. :shock:

Vigyázzatok magatokra. Szép napot nektek.

Puszi

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

picike vigyázz magatokra hosszú utad lesz este gyere majd

Afra: semmi gond itt elmondhatod búdat bánatodat és persze az örömödet is mindenki meghallgatja és az a fél év meglásd hipp hopp eltelik és majd jösz a pozitív tesztecskével :):):):)

nika70
Salgótarján

pici a szúrkálódás lehet beágyazódás is :):):):) csak pozitívan

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Ismét háromszor kapcsolt ki eddig a laptop, és mindig akkor, amikor már megírtam az üzenet nagy részét. :twisted:
Vendég

Afra!

Nyugalom és fel a fejjel!
Most úgyis kicsit zűrös lesz az életetek a költözés miatt, nem is tudnál anniyra a babára koncentrálni. Ezzel elmegy mondjuk két hónap...

Aztán már szerintem beszélhetsz a férjeddel, hogy Te nagyon vágysz már a babára és hogy Anya legyél. Szerintem megértő lesz.

Olvass vissza a topic legelejére! Ott Arwen volt hasonló helyzetben, mint most Te. Nagyon szeretett volna már próbálkozni, de még Neki is várnia kellet.

Milyen nyelven beszélsz?
A kórházakban ugyanis vanak olyan nőgyógyászok, akik beszélnek angolul, vagy valami más nyelven.
Amikor kint lesztek már, nézz körül! Ha megtaláltad azt az orvost aki szimpatikus, menj el hozzá, és akkor már ez az akadály is eltűnik.
Vendég

Nika!

Nagyon jó a kép a fiúkról.

Az ottani albérletet mikor fogjátok megkeresni? Vagy Andika segít?
Vendég

Andy!

Nagyon édes dani a régebbi képeken is. Igazi szőke herceg lesz belőle. :)
Vendég

Nemlajos!

Nagyon jól éz ki a palacsintád.
Igazi kis konyhatündér lett belőled.

Írjatok nekem olyan palacsintareceptet ami nem ragad le!
Évekkel ezelőtt tudtam sütni, de mostanában soha nem sikerül. Pedig régen még dobáltam is...
Vendég

Pici!

Vigyázz magadra és Apukádra!
Majd gyere, ha hazaértetek!
Vendég

Pici!

Hődet megmérted?

Igaza van Nikának, szúrkálás beágyazódástól is lehet. Vagy esetleg pé...
Vendég

Andy!

Mi azt találtuk ki, hogy minden évben visszamegyünk oda vacsorázni, ahol az esküvőnk volt.

Persze ez még egyszer sem sikerült, mert Benit nem nagyon akartuk itthon hagyni, és hét közben csak ezért elmenni Egerbe... De majd eljön az az idő is. :D

Beni felébredt. Ha nems zól akkor is bemyegsek hozzá legkésőbb nyolckor, mert kilencre jön a védőnő.
Vendég

cat: majd csak decemberben fogunk keresni Andika segít azt mondta :D:D

nika70
Salgótarján

Jó Reggelt Lányok!!

Picimami!

Vigyázz magadra és nem légy szomorú :lol: :lol: :lol:

Andy!

Nagyon édi Danika :lol: :lol:

Nemlajos!

Nagyon fini lehetett a palcsi én is imádom nagyon :wink: :lol: :lol: :lol:

Afra!

Fel a fejjel hamar elmegy ez a fél év, és tényleg elég sok dolgod lesz ugyis (és még össze is jöhet akármikor :wink: )

Cat!

Én a palcsit úgy csinálom (nem tudom a többiek hogy), hogy beleöntöm a palcsi tésztába az olajat és akkor egyáltalán nem ragad oda. Csak az elsőnél kell egy kis olaj, igaz mindegyiket körben fellazítom és utána simán megtudom fordítani lapáttal.

Kép
Kép
minimano74

Nika!

Nagyon jók a képek és aranyosak a fiúk, jól elleszenk egymással majd ha oda költöztök. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nika!

Akkor januárban költözök?
Karácsony még a nagyiék közelében, aztán indul az önálló élet?

Olyan izgalmas!

Nekem minden változás izgalmas. És mindig csak jót várok és remélek tőle. Nektek is így lesz!
Vendég

Tegnap voltunk a Szentkirályi utcába fogszabályzos dokinál és hát kell a lánykámnak felső fogszabályzó, időpontot viszont csak november 24-re kaptunk :evil: . Mondtam lányomnak hogy szeretne még valamit: van már ugy szemüvege, most már fogszabályzója is lesz még valami :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Én is tezek bele olajat mindig. Ennek ellenére valami nem stimmel vele. pedig a palacsintasütőm is jó, Tefal...

Más ötlet?
Vendég

Gabi!

Nagyon jó, hogy lesz fogszabályzója. Kár, hogy nálunk még nem figyeltek erre annyira.
És mostanában ez menő a gyerekeknél. :)

Mennem kell Benihez.
Vendég

Hát akkor nem tudom én pedig mindig találolmra teszem a lisztet a tejet az olajat és mindig sikerül, mennyi olajat raksz kb. bele én általában kb. fél kg liszt 2-3 tojás, só, kicsi cukor, és kb. 3-4 ujjnyi olaj (ezt máshogy nem tudom leírni :roll: )és ha még mindig nagyon ragad akkor rakok még hozzá egy kis olajat. Más ötletem nincs, sajnálom :oops:

Kép
Kép
minimano74

jÓ REGGELT!

Bocsánat tegnap reggel után már nem tudtam jönni. Ablakokat pucoltam , függönyt mostam meg varrtam is mert a régi drapériánk hosszú volt ide. Szóval ma reggel fel is rajtam a maradékot és mára csak a nappali ablakai vannak. Itt van a legtöbb:( 5db és ezek a legnagyobbak a földtől majdnem aplafonig érnek:( Na ma is egy élmény lesz . Este úgy fájta csúlkom a sok melótól , hogy éjjel meg hajnalban nem is aludtam mert lüktetett:(

PIci: Hátha most ágyazódik be a kis picur:)

Cat: Nem lehet, hogy a cukor több benne. Nekem is régen leragadt de én már csak egy csipet cukrot teszek bele.
Mióta igy csinálom jó a tésztája is.

Gabi: Hú fogszabályzó. Nem lesz olcsó multaság az biztos. És vannak már UV szinűekis eg ybarátnőm kislányának az van mertaz menő. :)
Aranyosan írtad , hogy van már szemüvege meg fogszabályzója most mi kell még neki.:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Nekünk a doki azt mondta hogy 10 ezer alatt lesz kb. 8.000.- :roll:

Kép
Kép
minimano74

Csucsu!

Hát ez nem semmi ennyit varrni :roll: :wink: de legalább szép lesz :wink: én úgy döntöttem hogy majd ha oda kerül a sor én inkább venni fogok (ha minden igaz, de aztán lehet hogy én is a varrás mellett maradok, majd meglátjuk még messze van) :wink:
Igaz a háló remélem idén kész lesz oda lapfüggönyt szeretnék az most nagy divat és szerintem is nagyon jó már kinéztem egyet az Ikeába fekete, de fényáteresztős azt írja :roll:

Kép
Kép
minimano74

Mini: Igen mi is vettünk újat ide de ezeket a padláson találtam tegnap. Pont passzol ide csak hosszú volt mert a másik házunk magasabb belmagasságú volt. Amúgy ott is új volt alig volt fent fél évet. Igy nem volt szívem kidobni:)
Az nem is sok a 8000Ft. Amilyen árakat hallottam.

Kép
csucsu05

Csucs!

Igen ez azért nem olyan drága mert kivehető, illetve csak éjszakai. Állítólag a fix amit mindig hordani kell az kb. 50.000.- ft. :roll:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!

Apa ma itthon van szabin kill. csak jövő hét csütörtöükön megy újra dolgozni.
Mi már Márkkal reggeliztünk lassan leviszem a kutyát majd mosás és porszivózás.
Sajna kék szőnyeg van a Márk szobájában és minden megláétszik rajta,főleg ha a kutya beszökik.

Nálunk ma sült csirke lesz.

Ki mit csinál ma?
Vendég

És ez a doki igazából azt mondta, hogy elvileg minden gyereknek kellene fogszabályzó (ő csináltatna) mert mindenkinek egy kicsit biztos hogy tökéletes és ilyenkor még könnyebb formálni őket. :roll:

Kép
Kép
minimano74

Mini: Na nem semmi az ára. :(

Kép
csucsu05

Arwen:hogy vagy? ha tudsz gyíere.

Asiye, Csucsu ,Ibici merre vagytok??

Pici:várunk téges vissza.
Vendég

És képzeljétek csináltak röntget a fogáról és olyan muris ahol még ugyebár tejfoga van ott két fog látszik egymás alatt olyan muris :wink:

Kép
Kép
minimano74

Afra:az a 6 hónap bizti gyorsan el fog telni,mivel lassan utaztok ésa lakás keresés jön és hipp-jopp letelik szinte észre sem veszed.
Nyugodtan irj mindenkit meghallgatunk.

Gabi:fogszabályzót akkor még olcsón megusszátok,főleg ha van 50ezerért is.
Vendég

Sissi!!

Jó reggelt! Jó neked hogy Apa otthon lesz egy hétig veletek, az olyan jó :wink: Én ma paszulylevest csinálok este. Azt hiszem ma csak ennyi. (ja mégsem csinálok mert nem áztattam be a babot :twisted: )

Kép
Kép
minimano74

cat: hát január vagy február ez attól függ hogy bejön e gabiéknak egy nagy munka :):):) és hogy az ha be is jön mikor kezd de eredetileg január a költözés időpontja:):) ja a fiúk nagyon jól ki fognak jönni egyfolytában mentek egymás után mint a vonatok :):):) nagyon édesek voltak és Gege még Hunorral is tök jól eljátszott:)
Hát a karácsony igen még tuti itt lesz :) és a jövőben is talán csak karácsonykor jövünk haza :):):) anniyra messze van :)

Cat ne tegyél bele sok cukrot mert az is letapasztja a palit :)

nika70
Salgótarján

Gabi:hú az tök jól nézhet ki(mármint,hogy 2 fog látszik) :D :D

Csucsu:ablakot nekem is kellen mosni de mivel ilyen borulét idő van.Tuti,hogy kihyagyom, a múltkor is letakaritottam és másnap esett az eső.Persze,hogy meglátszott.
Vendég

Olyan hülye vagyok hogy elfelejtettem beáztatni a babot :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Már hétfő óta tervezem, hogy ezt főzök, talán hétvégére összejön :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hát lányok szerintem se mosatok ablakot mert tényleg lehet hogy esni fog :wink:

Kép
Kép
minimano74

Mini: Igaz ma be van borulva. De tegnap hétágra sütött a nap gondoltam elkezdem. Már 2hete nem pucolok ablakot mert hátha esik. tegnap szikrázó napsütés volt. Mára maradt a nappali. Ilyenkor ősszel szerintem csak a jóérzet miatt jó abalakot pucolni hisz sok az eső . De ez van legalább belül tiszta marad:)

Amúgy a dokidnak biztos igaza van hisz a fogszabályzó senkinek nem ártana.

Én ma krumplis tésztát csinálok az hamar megvan.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?