Új privát üzeneted érkezett!

Estike!
LAPTETŐŐŐŐ :D :D :D
Vendég

...ja,persze lehet...hány sejteset szeretnél? :lol:
Vendég

Én már érzem, hogy 'elzavarom" .... akármennyire is nehéz lesz nélküle, annyira távol.
Szerintem ez egy akkora lehetőség, hogy egész életemben 'zavarna", hogy kihagyta.
Mi még kiutazhatunk utána, de ő ha ezt most nem lépi meg lehet, hogy több lehetősége nem lesz rá.
Nem akarok azzal az érzéssel élni, hogy valamit elmulasztott. Persze nem lenne velünk, de van net és skype meg a többi ...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!Asszem én is így döntenék...márha ez segít :D
Vendég

Eddig sütött a nap, ezerrel. Most, hogy indulhatok világgá, és most, hogy nem felejtettem elhozni a futócuccost, és most, hogy alig bírtam kivárni, hogy eljussak idáig, hogy círogathassa azt a szép, januári hónapban született arcocskámat a nap, most...totál, de TOTÁL Beborúlt :twisted: :twisted: . Hogy az embert ne ütögesse meg a guta?

Kép
estike66

Lányok, micsoda hírek! :lol:

Kukac, jaj, de izgi, nagy drukk a spontán babához (érzem a zsigereimben, hogy összehozzátok!;-))

Bellla, 15! Most így nézek: :shock: El se nem tudom képzelni hogy lehet ennyit termelni, nekem a csúcsom 4 tüsző volt...Nyah, de most nem is ez a lényeg, hanem: hiper-szuper megadrukkok a randihoz!!!

Hajnóca, hű elsőre nagyon jól hangzik, nagy kár hogy nem mehettek vele...

Rana, a laparom még februárban volt akkor nem volt gyulladásom utánna párhéttel jelentkezett! És most is ugyan olyan tüneteim vannak+ a Kaális dokim is gyanakodott a gyulladásra az UH alapján (folyadékot látott a hasüregben) Én teákkal már nem kísérletezem, reggel hozta a főnököm az antibiotikumot, ha nem használ irány a sote-s nődoki! Te is menj el szépen dokihoz, inkább vaklárma legyen mit, hogy legyen valami durva gyulladás+ ha kiderül, hogy mi van nem kell egésznap ezen rágódnod!;-)
Vendég

Köszönöm lányok a bíztatást, olyan édesek vagytok! :lol:

Tücsök!
Nagyon remélem, hog használ az antibiotikum. De az nem zavar be a fogigátlóba? Annó kellett használni mellette óvszert, ha jól emlékszem. :roll:

Hajnoca!
Osztozom Nulaszka véleményében. És a Te okfejtésed is igaz. Biztos nem bocsájtanád meg magadnak, ha visszatartanád. És fél év olyan hamar elrepül. Föleg, ha Ti meg repültök a férjed után!!! Repülés pedig jó dolog. Főleg gyerekkel, mindenhol előre lehet menni. :lol: :wink: Bogyika imádná. :lol:

Estike!
Itt egész nap nem sütött a nap. 8)

KépKép
zsófikukac

Zsófikám, ne hari de jót mosolyogtam! Bezavarni, mibe? 12 év alatt plusz hormonokkal sem estem teherbe, most fogi mellett bizti nem fogok, főleg, hogy örülök hogy élek, nem még szexeljek!;-)
Vendég

Na, gondolkoztam egy picit: a hormonokra gondoltál?: ha megjön megyek vérvételre, szóval ha bezavart az antibiotikum akkor az ott kiderül és legfeljebb csúszunk 1 hónapot!;-)
Vendég

Nyulasz!
küld el az enyémet messzire... de már fájdogál a hasam... meg fog jönni, semmi kétség. legalább lesz új vonalzóm és új reményem :D
Neked további drukkok! Még ne keseredj el :!: :!: :!:
dezsina

Lányok! :D

Dezsi, érdekes nálam is kopog a banya, gyorsan beengedem, hátha téged elfelejt, és tesztelsz egy zebrát...!

Nyulasz, no hát ezt a luxust, 8. napon ellőni egy tesztet :!: :lol: Talán tesztgyárnak dolgozol?
mennek a drukkok! +++++++++++++
(hihi, ha te is küldesz ide, akkor postagalambot kéne rendszeresítenünk...)

Bella! Pajzánkiskatona-drukkok: +++++++++++++++++++++++

Zsófi, hiszen ez egészen rendkívüli alkalom!!! Mindent bele fiatalság! és irigyellek kicsit... :oops:

Szezsó és Tobi! +++++++++++++++

Rana, szólj majd, hogy mit mondott a doki!!!

Tücsök, te is gyógyulj meg gyorsan!!!

Én meg ma voltam endokinál. Az IR-t végül nem nézzük, mert a Suprefact teljesen meghamisítaná az eredményeket. De kaptam ötpontos terhelésesre beutalót, azzal, hogy ha nem sikerül a mostani akció, akkor lombik után 6 héttel (hogy kiürüljön a hormon) már csak be kell sétálnom a klinikára. Persze semmi vércukor eredményem nem volt, ezért ráírta a beutalóra, hogy magánlaborban 6 feletti éhgyomri cukrot mértek, ezért kéri a kivizsgálást. (annak ugyanis nem tud utánakeresni az oep.)
És persze volt pajzsmirigy vérvétel, eredmény kb. 10 nap múlva.

Mindenkinek szép napot!

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Te nem tudod, hogy Nyulaszka tényleg a tesztgyárnak dolgozik :D Velem együtt :D
Na holnap lövök egyet. :P
dezsina

Szezsó!
Cipő jó lett?Fotót kérünk!!! 8)
Dezsi!
:D
Kisbuta!
Nem lesz szükség arra a beutalóra...majd a terhességi cukorhoz adnak másikat :D
Tényleg,nem lehet elmenni a tesztgyárhoz tesztelőnek? :roll: :lol:
Tücsi!
Először én is jót mulattam,talán védekezzetek másvalamivel,mert a fogigátlót megkavarja :lol: :lol: :lol: ...persze aztán leesett.Jobbulást kívánok,és ha csúsznotok kell,az csakis azért legyen,mert bekaptad a legyet :wink:
Bella!
Hánykor telefonálsz holnap???
Vendég

Megjöttem a pajzsmirigyes dokibácsitól :twisted:
Komolyan mondom, ez tiszta őrület. :twisted: Amíg nem volt a babatéma napirenden, nem voltak tüneteim, most vannak :twisted: Ennek ellenére szerinte rendben vagyok, a TSH tartományon belül, igaz a legalsó határon, bár ezt magamtól is tudtam :twisted: Szedjem továbbra is ugyanazt a gyogyót, ugyanúgy :twisted: ezt is tudtam :twisted: kontroll 3 hónap múlva, ez is borítékolva volt :twisted: fizeseek a 3,20 percéert 5000.- ft-ot. Ezt is tudtam :twisted: :twisted: :twisted:
A tputtonyom tele a sok dokival és vizsgálattal és gyogyóval és leszedéssel :twisted: :twisted: :twisted:

Megyek tekerek egyet :idea:

Kép
estike66

Estike! :twisted: nehogy elüss valakit :lol:
Vendég

Kisbuta! Látom neked is volt pajzsmirigyes vérvétel. Vannak tüneteid?

Zsófi! Nagyon tetszik a jelmondatod :lol:

Bellának és Nyulasznak továbbra is megadrukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Nyulaszdrága! Ez most szobabringa lesz!!!

Kép
estike66

...jó,jó,de akkor is!Amilyen feldúlt állapotban vagy,inkább ne kockáztass :lol:
Vendég

Nyulaszom!
csak poztiven...
És mond csak, vettél új tesztet, vagy megtaláltad azt, amit apa eldugott... :lol:

Estike!
én is voltam pajzsmirigy vizsgálaton. Nekem az is jó lett.... Már várnám, hogy valami rossz legyen, de nem az. Igy rosszabb, mert nem tudni, hogy miért nem jön össze a baba... De majd most :)
dezsina

Dezsi!
Vettem :oops:
Neked még nem volt IR vizsgálat,ugye?Pedig ha most megnézetnéd,és ha lenne vele gond,akkor még a 3 hónap is beleférne a következőig,amíg hat a gyógyszer.Na?
Vendég

Na, a Szingapúri szitu úgy van, hogy .... egy hónapot lenne ott, egyet itthon. Felváltva mennének többen, mert ugye itthon is van meló.
Szóval a Mi utazásunk egyenlőre jegelve. :wink:
Most ennyi. Megyek nyomni az ágyat. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!
Te kis hamis vásárlós :lol: :lol:
igen, ezt gondoltam, de még nem tudom merre induljak... Mert ugyan végigkérdeztem mindenkit, hogy hol csináltatta meg az IR-t, de már ki is töröltem a memómból :P :twisted:
Jövő hónap... akkor lesz tán lóvém is :?
dezsina

hajnóca!
Az nem is lenne olyan kibirhatatlan :D Jól hangzik :!:
dezsina

Dezsi,
igen, ez így már elfogadhatóbbés megemészthetőbb. :)

hajnoca
Dunakeszi

Dezsi kezet foghatunk!! Én is mindig abban reménykedem, hogy végre találnak valami magyarázatot, hogy miért nem sikerül a baba...Sokan nem értik mennyire nehéz így, hogy nincs magyarázat, ezért aztán nálam is az van, hogy még közel 12 év után is reménykedek minden hónapban...Hogy őszinte legyek nekem ez az IR dolog sem jött be, mert ha valóban ez lett volna a gond akkor már össze kellett volna jönni a babának, hiszen október 2-án lesz 1 éve, hogy szedtem a Met-et (és utólag mikor megjön a mensim, beigazolódik, hogy jókor voltunk együtt mégsem sikerült (ráadásul apának szuper eredményei vannak, a biológusok mindig "elalélnak" tőle...) :cry: Megyek, tologatom tovább a bútorokat, csinálom a helyet a kiságynak!;-)
Vendég

Na, még DEzsinek: az IR-t szerintem a biovitalban is megcsináltathatod, nem muszáj a Mensbe menned...
Vendég

Úgy értem magát a vizsgálatot a biovitalban, a doki meg ha más nincs akkor a Mens http://www.mensmentis.hu/ (csak ott szerintem iszonyú sokat kell várni+nem olcsó mulatság...
Vendég

Tücsi!
Igen, a hormonokra gondoltam. Mert ugye a legyet is azé szokták bekapni, mert nem hat a fogigátló=van pé=dúlnak a hormonok. De lehet, hogy rosszul tudom. :roll: :lol:

Dezsi!
Annó én is rengeteg tesztet fogyasztottam. És pont most mondtam a barátnőmnek, hogy nem fogok 2 hét múlva ész nélkül tesztelni. Erre kiröhögött. :twisted: :lol: :lol: :lol: Azt mondta vesz nekem eg tucattal, ami azért is érdekes lesz, mert 32 hetes terhes! :lol:

Hajnoca!
Naígy jól hangzik. Aztán majd az egyik1 hónapra Ti is kimentek! :wink:

Estike!
Hülye orvos kapja be! :twisted:

KépKép
zsófikukac

Tücsi!
Nahát :o Végre egy sorstársam... én még csak 6 éve várom a csodát... és nálunk is ugyan az van, hogy a biológusok dicsérik apát, én meg csak nézek :roll: hogy ha mindketten a teremtés csúcsán állunk :lol: , akkor meg hol a baba :shock: :?: És még valami.. Ti voltatok genetikán? Én most oda is készülök
És ott szeretném megcsináltatni az IR-t ahol nem kell sokat várni, mert nem akarok sokat hiányozni a munkahelyemről... És hol van az a biovital :?: :?
dezsina

Zsófi!
minden hónapban tesztelek :P ahogy Nyulasz is (gondolom) :lol:
dezsina

Tücsi!
Még azt akartam írni, hogy a kiságynak hely csinálás tök jó, nálunk is üres a baba szekrénye, illetve egy rózsaszín és egy világoskék kis pléd van benne, ami az övé lesz. :wink:

KépKép
zsófikukac

Nyah, visszajöttem: nem boldogulok, én a lakberendező zseni! :P :lol: Túl kicsi a szoba és túl sok funkciót tölt be már most is... Ha haza jön apa asszem infarktust kap, mert elfáradtam és a szoba közepén hagytam a kanapét, a 3 ajtós szekrénytől meg nem tudja megközelíteni az ágyat... :lol:

Dezsi, nyáron voltunk genetikán is az is rendben, sőt voltam immunológiai vizsgálaton a Szabolcs utában is, az is negatív lett, voltam Leidenen az is nega, csak az a heterozigótás bigyóm van ami minden 10-ik embenek Mo-on, ami nem befolyásolja a teherbeesést...Most megfogadtam, hogy még ezt az egy lombikot megpróbálom aztán kész, most már tényleg leteszem a lantot: hihetetlen mennyi orvosnál jártam már, mennyi beavatkozásom volt, és a pénről már ne is beszéljek, már 5 évvel ezelőtt átléptük az 500 ezres határt... Nyah, úgy hallom keres a kutyusom...
Vendég

Zsófi, ez a plédes dolog, nagyon aranyos!

Dezsi, a Mammut 5-ik emeletén van ha jól emlékszem! Nagyon nehezen találtam meg őket, de elég hamar végeztem!
Vendég

Sziasztok lányok!

Nőgyógyi meg Uh-zott. Jó hír: nincs folyadék a hasban, szerinte görcsölés, vérzés (mondtam, hogy NAGGGGYON sok vér volt) normális. Mindenesetre ha mégis feldobom a pacskert, innentől kezdve az ő felelőssége, papírom van róla. :roll:
Rossz hír: nincs pém. Hiába. ÖregSzem (ez az indián nevem is).

Na jók legyetek holnapig. :P

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
nem lehet, hogy a hsg miatt nem lett most peteérésed :roll: :?:

Tücsi!
kivánom, hogy most tényleg sikerüljön! Nagyon úgy érzem, hogy akármilyen vizsgálatra mennék el, az mind-mind negativ lenne... Azt hiszem mi egycipőben járunk, csak annyi különbség, hogy én még nem vizsgáltattam ki magam teljesen... :?
köszi az infót (a mamutost) :wink:
dezsina

Dezsi! Kérdeztem a dokit erről én is (meg rengeteg mindenről, szegényt), de azt mondja, a HSG csak a méhnyálkahártyát buzgerálta meg, a peteéréshez nincs köze. (Bár megjegyzem, pszichésen biztos van) Ehhez képest jó volt, 7 mm. Én amúgy se vagyok méhnyálkahártya-gyáros, sajnos. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, csak annyi tünetem volt, hogy magas volt a TSH-m, és akkor ránéztek a többire, anti-tpo (gyulladásos marker) 8x-os volt. Ez autoimmun pajzsmirigygyulladásra utal, ami elvileg majd meggyógyul magától, addig időnként kontroll és bogyó.

Kép
kisbuta

Sziasztok,

Dezsi,
neked a Mens-t ajánlom, mert közelebb van számodra, Móricz Zs. körtér. Oda lehet már reggel 6-ra menni és legkésőbb akkor 8.15-kor végzel és onnan könnyen meg tudod közelíteni a munkahelyed. Még a leletért sem nagyon kell elmenned, mert ha megkéred őket elküldik emailen.
Genetikára az Istenhegyit ajánlom, ami szintén Budai oldal, tehát késve is, de be tudsz menni a munkahelyedre, mivel közbel a Budaörsi út.

Nyulasz
++++++++++++++++

Tobi,
a holnapi szurikezdéshez
+++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

banya itt van nálam... :evil: Csinálom az új vonalzóm :)

Nyulasz!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Bella!
Angyal vagy :!: :wink: :D
dezsina

figyuzzatok mánn... :P a vonalzómat nem is kell megcsinálni újra :P hiszen megy tovább magától és jót mutat :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi,
de most már elmenjél, mert ezt már megbeszéltük egyszer!
Vendég

Lányok,

Itt van egy lista, amit a Kaális topikban állítottak össze a lányok! Ezeket érdemes megcsináltatni.

Férfi kivizsgálása:
Spermavizsgálat
Vér és vizelet vizsgálat a fertőzések, baktériumok kiszűrésére
Genetikai vizsgálat (1 év után)

Nők kivizsgálása:
Teljes vérkép és vizelet vizsgálat (fertőzések, baktériumok kiszűrésére)
Nőgyógyászati vizsgálat (rákszűrés, fertőzések pl. clamydia)
Ultrahang többször (petefészkek szerkezete, ciszta, myoma, peteérés vizsgálata, ovuláció vizsgálata)
Sárgatest hormon ellenőrzése a ciklus 2. felében
4 alaphormon vizsgálata a ciklus 3. napján (LH, FSH, Prolactin, Estradiol)

+1 év rendszeres próbálkozás után:
Petevezető átjárhatósági vizsgált
Teljes endokrinológiai kivizsgálás (benne pajzsmirigy és inzulin rezisztencia vizsgálat is!)
Immunológiai vizsgálat (sperma ellenes anyagok vizsgálata), poscoitalis teszt is jó!
Hiszteroszkópia illetve laparaszkópia, vagy a kettő egyben
Genetikai vizsgálat (mindkét félnél)
Haematológiai kivizsgálás – hemofília!
Vendég

Bella!
Már csak a fizumra várok! most tényleg elmegyek. :)
Ma kell telefonálnod? :?:
és köszi a listát... 100adjára :D
dezsina

Igen ma kell, de nagyon félek! :roll: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Dezsi, el kéne már verned a háztól a banyát...

Bella, drukkolunk, ha lesz híred a babókról, akkor nem ér nem szólni!

Nyulasz! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ma is tesztelsz :?:

Tobi, boldog szurkálást! :D

Mindenkinek szép napot!!!

Kép
kisbuta

Sziasztok,

Nyulasz+++++++++++++++++++++

Bella de izgi, várom a híreket, és addig is++++++++++++ :wink:

Kép

csibe
csibe32

Tobi, Te is lassan kezdesz, de jó :lol: :lol:

Dezsi szép a kocsitok, gratula hozzá. Kiváncsi vagyok, hogy mikor kezded el a vizsgálatokat.

Rana hsg után nekem is sokáig fájt, és legalább 1 hétig véreztem.

Kép

csibe
csibe32

Teszt nega :(
Csibe!
Asszem tudom mit kívánok a szülinapodra :D :D :D ezek szerint tegnap inszemináltak meg,vagy ma lesz?++++++++++++++
Bella!
Nyugi,ha baj lett volna a mintával,akkor szóltak volna még tegnap!Minden rendben lesz,várunk a hírekkel!!!
Dezsi!
Ez most azt jelenti,hogy megjött,vagy a vonalzód magától kezdett új ciklust?
Kisbuta!
Tüszőnövelő+++++++++++++++++++++++++++++++
Estike!
Jó csapolást :wink:
Tobi!
Ma kezdesz?Vagy holnap? :roll: Drukk!!!!!!!!!!!!!!!

Majd még jövök.
Vendég

Nyulasz, hiszen ez még mindig csak a 9. nap! Én szüntelenül bízom bennetek!!!!

lehet, hogy én meg majd egyáltalán nem is fogok tesztelni, mert majd nem merek...

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?