Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Bonico: Gyönyörű Lackó baba! Simán elfogadnám, bárcsak ilyen szép babám lenne! Sőt legyen mindjárt kettő is!:)))

Lilla: nagyon, nagyon sajnálom! De nemsokára jön a következő és az biztosan sikerülni fog, szorítunk neked!!!!
Most pedig próbálj olyan dolgokat csinálni, amit inszem után nem lehetett, sportolj sokat, vagy ülj be egy kád forró illatos fürdőbe és igyál egy finom bort:) Ha nekem sem sikerül, akkor én is kitombolom magam, az biztos.

Kata: 2 hete, 12-én voltam inszemen és most pénteken kell tesztelnem. Eddig sutyiban tesztelgettem, de minden nap negatív lett. Csak a HCG injekció után lett pozitív átmenetileg, de az nem ér.
Te hova jársz most, ugyanoda, mint régebben? Én megkérdeztem, ahova én járok, hogy tudnak-e katonákat lefagyasztani, ha a párom nem ér rá a nagy napon, de azt felelték, hogy ott nem lehet. De máshol tudnak ilyet csinálni. Érdemes lenne megkérdezni, hátha....

Dita, neked is nagyon szurkolok ám, dupla esélyed van a sikerre!!:)))
Mindenkinek nagyon szorítok és magamnak is! Már csak pár nap és megtudjuk, hogy széna-e vagy szalma. (az eredmény).
Vendég
 


Hurrá, elkaptam a laptetőt!:)))))))))))))
Vendég
 


Twist,
nem szabad minden nap tesztelni! :evil: Csak magadat húzod a negatív tesztekkel. Nagyon remélem, hogy pénteken 2 csík virít majd a teszteden! :lol:
Nem akarunk fagyasztani. Felajánlotta a doki, de mi nem szeretnénk. Úgy nem lenne az igazi, ha a párom nem lenne mellettem. Amúgyis pont úgy jönne ki, hogy akkor a leszívás-megtermékenyítésen sem és a visszaültetésen sem lenne itthon. Szeretném, ha ott lenne és lelkileg is támogatna.

Viki,
köszi, de sajnos nem használt :cry: Egy picit csillapodott, de már remeg minden porcikám is. :roll:

i.kata
 
 

 
 

Ja, Kata, megértelek :wink:
Igen, már kezdem érteni, miért nem érdemes korábban tesztelni. :?
Vendég
 


Tiwst,
én is tesztelgettem sunyiban az elején kb. a 10.dpo körül, de olyan rossz volt mindig csalódni... Mostmár kidírom a 14 napot az inszem után. Remélem nem lesz időd ennyire megedződni!!!! :wink:

i.kata
 
 


Kata,

ha a fájdalomcisllapító sem segít akkor próbálj meg sokat inni, olvastam valahol, hogy a sok folyadék elmúlasztja a migrénes fejfájást. Mióta terhes vagyok és fáj a fejem én is ezt a módszert alkalmazom több-kevesebb sikerrel. De egy próbát megérne szerintem.

Twist,

nagyon drukkolok, hogy pénteken + legyen a teszted! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
köszi, már ezt is próbáltam, de már annyira hányingerem van, hogy inni sem tudok. Ez migrén lehet? Még sosem volt ilyen erős fejfájásom.

i.kata
 
 


SziasztoK!
Egy eltűnt bárány.....

Még nem olvastam vissza, de....

Kata!
Én sajnos migrénes vagyok.
Nekem állandóan hányingerrel jár a dolog.
Ha van rá lehetőséged, sötét és csendes szobába (órakattogás mentes legyen :lol: ) feküdj és aludj egyet. Jobb lesz hidd el, bár valszeg nehezebb lesz elaludni mint ált.
Esetleg próbáld ki a langyos levegővel fújatni a fejbőrödet (hajszárítóval), mert a meleg levegő állítólag megnyitja az ereket és könnyebben kap vért az agyad, ami miatt az ideggörcsök hamarabb elmúlnak. (nekem sajna nem vált be, de a b.nőmnek igen)

Ölelés!

babszika
 
 


Halihó eltűnt bárányka! Hiányoltunk ám. Migrén meg monnyon le!!



vicky79
 
 


Twist
Pont ezeket fogom tenni. Forró fürdő fürdősóval, holnaptól pedig nekiállok edzeni. Hétvégén meg lazulok egy kis vörösborral. :lol:
Nem fogom fel tragikusan. Decemberben lombikunk lesz, ezek az inszemek csak próbálkozások. Abba jobban bízok. (Bár azért most is reménykedtem.)
Drukkolok, hogy pénteken zebrásat pisilj.
Meg mindenkinek, aki mostanában tesztel.

Köszi, hogy szorítottatok nekem.

Kép
p__lilla
 
 


Csáko máko csajok!


Állati nehéz napom volt, de túl vagyok. Most értem haza. Reggel korán keltem, mentem az AFP eredményért és kiváló lett. Az AFP 35,80 ng/ml a tartomány pedig 28,00 - 57,00 közötti a Mom index pedig 1,10 és ott pedig 0,7 -1,30 közötti a tartomány. Úgyhogy úgy döntöttem hogy több teszt nem lesz. Nem megyek már el holnap a négyes tesztre, minden negativ. Aztán beroncsoltam melóba. Tartottam egy meetinget reggel, aztán átadtam a munkámat a helyettesemnek okt egytől. Délután jöttek a fönökeim Németországból hatig voltam velük egy meetingem, ott is megszültem a döntéseket hogy okt egytől más a felelős ezért a munkáért. Hála Istennek egyetértettek. Utána hazajöttem. És megittam egy deci finom vörösbort és most itt pillegek az ágyon. Egy kő esett le a szivemről hogy vége ennek a túrának. Holnap uh a Sotén, kicsit hamarabb történik meg nálam a 18 heti uh.


További szép estét

Kép
pgsuska
 
 


MONIC
Örülök, hogy minden rendben Pindurkával, apa nad - nad pocakját örökölte.... :lol: :lol: :lol: (vagy csak jól van tartva! :wink: )

Megint nincs kép, legközelebb szólj ha mész uhura - betársulok - mert az a gyanúm, hogy legközelebb már csak a születése után láthatom Pindurkátokat!

KATA
Szegény bucikád! Remélem bevált mostanra valamelyik jótanács, és jól vagy!
Amúgy hogy egy kicsit jobb kedvre derítselek a kedves párom nekem azt szokta mondani ha fáj a fejem, hogy neki is szokott a gyomra ha üres! :twisted: Még jó hogy ritkán fáj a fejem! :roll: ( :lol: )

TWIST
Én most teljesen nyugodt vagyok, ebben az évben nem telt el úgy hónap, hogy ne idegeskedtem volna szét az agyam (helyét :roll: ) hogy sikerült-e vagy sem!
A két inszem után is teljesen be voltam sózva, nagyon lassan teltek a napok. Most hogy nem várom annyira milliószor gyorsabban eltelt, szinte észre sem vettem. Engem is ilyenekkel "traktáltak", de az érzelmeimnek nem tudtam parancsolni, ez sajnos az idővel jár!

Jut eszembe holnap az RTL-en reggel lesz a meddőség testi és lelki okairól szó, mivel dolgozom nem tudom megnézni, de aki esetleg otthon van megnézné és beszámolna, hátha lesz olyan amiről eddig nem tudtunk!
Előre is köszi!

BABSZI
Remélem nem egy hét múlva jössz újra, mert kb. addig fogod olvasni a termésünket! :lol: :lol: :lol:

Basszus lehet mégis elkérem anyutól a varrógépem. Az egyik új nacimnak nagyon húztam magam után a szárát, és felvarrtam. A szemem kigúvadt, és vagy egy óráig tartott!
:? Géppel 5 perc lett volna!

dita75
 
 


ZSUZSKA

Ez tök állat, látod nem volt értelme a paramamiságnak!
Nagyon jól döntöttél. Most már hátradőlve várd a kis oroszlánkirályotok érkezését!

Eufr8ghg őőpkiuz68j7zhzjk-.kmjuh (ezt a kedves férjecském gyártotta) :lol: :lol: :lol: mert szerinte állandóan függök, és most beleírt az irományomba! :lol:


LILLA

Jó lazulást! :wink:

dita75
 
 


twist írta:Sziasztok!
Bonico: Gyönyörű Lackó baba! Simán elfogadnám, bárcsak ilyen szép babám lenne! Sőt legyen mindjárt kettő is!:)))



Twist!
Lacus az én porontyom, a másik szép Zsigi Bonié.

Kata!
Pedig extra gyógypuszi volt!

Ditus!
Én megpróbálom nézni, és majd beszámolok.
20150601134430
 
 


Zsuzska!
Gratula a jó AFP-hez! ;)
20150601134430
 
 


VIKI
Tudtam hogy rád mindig számíthatok!

Elcseréltétek a kisfickókat, hát van ilyen! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


A Reggeliben lesz vagy a Csak csajokban?
20150601134430
 
 


Nem tom, asszem a reggeliben Somával feszegetik a témát!
Nem tom Somának mi köze van hozzá, ő egy mamagésa nem???

NA ÉS MOST NÉHÁNY SZÖSSZENET (hogy legyen min nyeríteni! :wink: :lol: )

Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


Babszika,
köszi, aludtam már, de utána rosszabb volt, a hjszárító sem jött be sajnos.

Dita,
köszi, kedves vagy :? :wink:

Zsuzska,
grat. a szuper eredményekhez!

Utánaolvastam a neten a migrénnek, de arra azt írja, hogy oldalt fáj, nekem meg a homlokomnál és oldalt fáj, és ha köhögök, vagy járok, akkor nagyon durván lüktet. :cry:

i.kata
 
 


Lilla,
sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. Hanyadik próbálkozásotok volt?

Dita,
pályázat végül megoldódott, csak jelentkezett az az ürge, akinek a feladata lett volna megcsinálni. Csak okozott pár kellemetlen órát az óvónéninek.

Képzeljétek, keddenként délelőtt 6-7 gyereknek van angol az oviban, a többi addig az udvaron játszik, vagy az óvónéninél TV-znek. Lili oda nem jár, mert ő ezt az anyagot már két éve tanulta. Na ennek ellenére Lilit nem lehetett kivinni, ő is maradni akart, úgyhogy ő is ott volt, és állítólag nagyon büszkén csinálta a dolgokat, hogy ugye ő ezt már tudja.

Twist,
mit nem hallok, sutyiban tesztelgetsz? Nekem is mondta ma a barátnőm, hogy ha véletlen előbb tesztelnék, azért hívjam fel, és én mondtam neki, hogy nem csábulok el, mert pénteken ha jól számolom 3-an is tesztelünk a topicból, és nem akarok belerondítani :lol:

Kata,
jobban vagy már?

Na megyek én is aludni, a héten minden nap egyedül megyek Pestre, mert csüt-pénteken nem lesz férjem itthon, csapatot épít.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Első volt.

Kép
p__lilla
 
 


Jó reggelt

Lilla sajnálom... fel a fejejl!

kata fejfájás elmúlt?

Linácska tv-t néznek? :shock:

Timejka nem hsizem bárki rosz anyának hinne.. előfordulnak ilyen apró "balesetek"

kapott a hőmérős fórumból egy Thomasos melegítőt a fiam unokaöccseitől pedig egy Thomasos világítós párnát Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Ditus!

Szóval a műsor.... Soma arról beszélt, hogy a meddőségnél mindig van lelki ok, ami gátolja a teherbeesést. Legtöbbször ez tudatalatti, amit anya (az apai részt nem feszegette) hordoz magában. Legtöbb esetben nem tud róla, magában nagyon mélyen blokkolja a tehetbeesést.

Ő a kineziológiát hangsúlyozta, hogy itt a sok gát lebontásával nagy mértékben segíthető a fogantatás. Mondott példákat is.

Erről a honlapról és fickóról beszélt még:

http://www.pszichoterapia.tenyek-tevhit ... erapia.htm
20150601134430
 
 


Kata!
Hogy vagy? Fejecskéd?
20150601134430
 
 


Boni,
ez a TV-zés úgy néz ki, hogy az angolóra összesen 30 perc, és addig csak azok a gyerekek maradnak bent, akik járnak angolra. Lili is jár, de már 3 éve, és nem ide. Addig a többiek vagy kimennek az udvarra, de ha mondjuk szakad az eső, és nem tudnak, akkor átmennek az óvónéni lakásába, és ott megnéznek egy mesét.
Ez egy magánovi, egy udvaron van az óvónéni háza, meg az ovi is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kata,

hogy vagy? Migrén múlik?
Nekem a lombik előtti pihenő hónapban volt nagyon erős fejfájásom, napokig tartó migrén. Meg a terhesség alatt egyszer, azt nehezebben viseltem mert nem mertem rá bevenni semmi gyógyit. Egyenlőre büszke vagyok magamra, hogy Pindurka még nem kapott általam gyógyszert (kivéve a pajzsmirigy gyóigyit de azt kötelező szednem).

Viki anyu,

nagyon rendes tőled, hogy megnézted a műsort. :wink: Csak én azt nem értem, hogy Somának mi köze a meddőséghez. :roll:

Dita,

mondtam a barátnőmnek a munkaügyes linket, ha már én nem tudom kamatoztatni, legalább tudja ha babát szeretnének majd. Köszi, hogy felraktad, nagyon tanulságos.

Ma is vérvételen voltam, teljes vérkép és pajzsmirigy. Nagyon kedvesek voltak ma is velem, tetszik ez a szigorú orvosi felügyelet ami alatt állok a lombik miatt, így biztos lehetek benne, hogy minden rendben van Pindurkával. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
és még a pajzsmirigy gyógyszeredet nem kellett emelni? Nagyon jól viselkedik akkor Pindurka.

Én meg olyan álmos vagyok, hogy mindjárt keresek valami csendes zugot, és elmegyek aludni. Még egyszer nem csinálok ilyen hülyeséget, hogy utro meg Duphaston mellett napi 140 km-eket vezetek. Ráadásul pont a héten minden nap egyedül kell jönnöm (kivéve hétfő), mert csüt-péntek a párom csapatot épít. Már a büfébe is lejöttem kávézni, de csak szigorúan fél adag kávéval tejeskávét. Hátha. A hőm még nem csökkent, ennek nagyon örültem reggel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

képzeld el, hogy minden hónapban veszik a pajzsmirigyes vért és eddig minidg tökéletes középértéken volt, úgyhogy nem kellett emelni. Bár nem hiszem, hogy ez így maradna a terhesség végéig mert mostmár ketten dolgozzuk fel a napi egy szem tablettát. :wink:

Annyira, de annyira, de annyira drukkolok neked péntekre!!!!!!!!!!!!!!
Majd jó korán felkelek, hogy a neten elsők között láthassam a + teszteket! :wink:

Dita,

merre vagy?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Abban a munkaügyis cikkben is benne volt, hogy egy lombikos terhes kismamánál a havi 20 napot is elérheti a vizsgálatok miatt kivett táppénzes napok száma (vagy valami ilyemi). Én meg nem értettem, hogy miért. Akkor ezek szerint aki lombikkal esik teherbe, azoknak sokkal több kivizsgálásra kell mennie terhesen? Ez egy felöl jó, mert legalább tudjuk, hogy minden rendben van, másfelől emellett szerintem nem lehet igazán dolgozni, még ha akar az ember akkor sem. Ez vajon igaz az inszemes mamákra is? Azt tudom, hogy mehetek majd veszélyeztetett terhesként táppénzre a meddőségi kezelés miatt, de én annyira nem akartam ezt igénybe venni. De ha sokat kell dokihoz járni, akkor nincs értelme dolgozni. Utána lehet ennek nézni szerinted valahol?



vicky79
 
 


Vicky,

a cikk azt írja, hogy akár 20 napot is elmehetsz orvoshoz de a munkáltatónak akkor is dolgozást kell számfejteni. És köteles akárhányszor elengedni a vizsgálatokra és így rendes bért kapsz nem a 70 % táppénzt.

Ma megyünk Pestre a testvérem diplomáját átvesszük. 11 -kor indulunk, úgyhogy ma nem leszek.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Akkor viszont nem biztos, hogy érdemes táppénzre menni. Kösi a választ. És grat a tesó diplomájához.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Semmi esélyt nem látok rá, hogy visszaolvassak, annyira sokat írtatok. Igaz néha bele-bele olvastam. De azért jó lenne látni egy táblicskut!
Kata! Megkérhetlek, hogy tedd fel?

Viki! Boni!
Tündérek a babák! A képeket mindig megkuksiztam!

Tesztelők!
Szerintem könyörüljetek rajtunk, és esetleg előre hozhatnátok a tesz időpontját holnapra! :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Velem nincs semmi különös. Meló még mindig sok, de most csakazértsenemse dolgozok! :D Inkább Bnetezek egy kicsit! Mert a végén még elfelejtitek, hogy létezem! :wink:
Tökre meg vagyok fázva, egy merő takony az egész fejem. Remélem a kismamikat elkerüli.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Monic, hol olvastad ezt a cikket?? Mert én gondolkozom azon hogy novembertől csak 80 órát dolgozom és táppénzre megyek a maradék időben. És decemberben is.

Csajok majd jövök este én is, megyek uh-ra fél kettőre Sote. Megnézzük Oroszlánt mizu vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Üdv



Zsuzska és mindenkinek további szép napot!!

Kép
pgsuska
 
 


Bumi,

de jó hallani rólad! jobbulást kívánok neked, hess nátha! És tényleg ne dolgozd magad halálra! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

tegnap tett fel Dita egy linket, ha megnézed a tegnapi hozzászólásokat akkor megtalálod. Egy munkajogász ír nagyon okos dolgokat, érdemes megnézni! :wink:
Drukk a mai uh-hoz, remélem megtudjátok, hogy Oroszlán vagy Oroszlányotok lesz+++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na, mostmár tényleg készülődök, puszi mindenkinek! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok Lányok,

vagyok, csak most dolgoznom kellett. most megyek visszaolvasni!!

jól vagyunk , csak leszakad a derekam a tegnapi és a tegnapelőtti takarítástól!
hát nem vagyok a régi! most 2 nap alatt csináltam meg azt , amit 1 nap alatt előtte és most tök kivagyok. :roll: pedig nem is álltam neki ablakot pucolni és függönyt mosni, ahogy terveztem, mert nem mertem felállni inkább a létrára egyedül. majd megcsináljuk párommal együtt.

na megyek olvasni!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Pálinkásat!
Dógoztam ezerrel! Kiosztottam mindenkit (köztük a párom fejét is leugattam) és most már itt vagyok!!! :lol:

ZSUZSKA
Most lebuktál, hogy nem olvasod el rendesen a hozzászólásaimat. A cikket én tettem fel a minap, sztem az előző oldalon megtalálod. Egy csomó okosság van benne, én is ki fogom nyomtatni, mert sztem a mi könyvelőnk sincs tisztában egy csomó mindennel!
Feltétlen lapozz vissza!

MONIC
Sztem is jó, hogy ennyit vizsgálgatnak, mert pl. hiába volt hsg-d az endodat sem vették észre, minél több a vizsgálat annál nagyobb a valószínűsége, hogy ha valami nincs rendben megtalálják, de úgyis rendben lesz minden, csak fő az óvatosság!

VIKI
Annyira aranyos vagy, hogy megnézted a műsort. Letöltöttem a cikket majd elolvasom, ha lesz rá időm! Akkor a pörgés, nagyon szeretnék már ebből a mókuskerékből kiszabadulni úgy 3-3,5 évre! :lol: Ikrekkel tovább otthon lehet maradni??? :roll: ( :lol: )

BUMI
Örülök, hogy közeinkben üdvözölhetünk ismét!
Épp a minak emlegettelek Monicnak! :wink:

LINACSKA
A hőd most már csak emelkedni fog, nem csökkenni! :wink:

BONI
Menő cucc! :wink: :lol:

LILLA
Első inszem és decemberben meg már lombik? A dokker javasolta a kevés sperma szám miatt a lombikot?

KATA
Remélem bucid már jól van!

dita75
 
 


Dita,
ha holnap sem csökken, akkor lehet, hogy elkezdek reménykedni. :lol: Annyira jó lenne.

Bumi,
én nem hozom előre a tesztet, mert pénteken reggel leszek egyedül otthon, vagyis a férjem nem lesz otthon, csak a lányom, de ő ebből a szempontból nem releváns. Ha pozitív lesz, amit nagyon remélek, akkor még délutánig van időm kitalálni, hogy milyen meglepit gyártsak belőle apának :lol:
A tavaly tavaszi babát is úgy néztem meg, hogy Lilivel bent feküdtünk a Heim Pálban, még csütörtök reggel megnéztem, ugye pozitív lett, és volt 3 nap a házassági évfordulónkig, akkor mondtam el. De a csütörtök volt az utolsó nap, hogy előtte egyedül voltam, és meg tudtam nézni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ha hazaérek este, teszek fel nektek képeket a lakásról. Bár még az előtérben mindig nincs bútor. Egyszerűen elegem van az asztalosokból.

Egyébként lehet, hogy idén már nem tudunk belevágni a lombikba, így most hasonló helyzetben vagyok, mint anno Ditus. Csak várok, és várok....

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Linácska!Semmi baj. Csak kilukad az oldalam!bár jó sokáig kel fúrnia a kíváncsiságnak, mert elég vastag rajta a háj. :lol: :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
Szörnyű így tengni-lengni! Annyira kikészített, mióta inszemezünk legalább van valami reménysugaram, kaptam a BMC-be is időpontot 10.02-re lombik konzira, tehát ez is sínen van ha nem jönnek be nálam sem az inszemek. Szerencsére most jött el a pillanat, hogy kezdek igazán megnyugodni.
Várjuk a képeket.
JA és pénteken biztos hogy lesz + teszt, ennyi tesztelő közül nem lehet hogy senkinek nem sikerül.
Amúgy érdekes, mert eddig mindig volt valami terhes tünetem inszemek után, most már csak 2-öt kell aludni, és kiderül minden, de most annyira nem érzek semmit, egyedül a nadrágjaim kényelmetlenek, de mit várok, ha egyszer a stimuk miatt 6 kg visszajött rám! :twisted: :oops:
Remélem azért minél hamarabb kezdhetitek, és nem kell neked MÉG fél évet várnod!

dita75
 
 


Ditus!
legyen igazad és legyenek + tesztek pénteken!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


CSIBI
Athíz valamilyen homeos bogyóktól szeretne megválni a megmaradt gyógyszerekben, ingyen adja.
Ha érdekel nézd meg!

BUMI
Há' hogyispersze, hogy igazam lesz........... NEKEM A FŐBOSZINAK??? :lol:

dita75
 
 


Sziasztok, visszaolvastam!!! nem volt könnyű!! tényleg muszály lesz otthonra net, mert ennyit nem lehet egyszerre olvasni!

Dituli: mint ufo ??? szerintem jó a hajad!! nekem tetszik!! egyáltalán nem kleopátrás!
vicces képek közül nekem a szakács - sofőr kirugása tetszett!! :lol:

Kata: jobbulást neked! mind nátha mind migrén esetében!!

Zsuzska: sajnálom szív dolgot! lassíts!! ne aggódj a csillagok miatt a vv listán, ez teljesen természetes!!! ez ezzel jár!

Monic: tök jó a tanfolyam!! csini a pocid!! Jó, h láttátok pindurkát, kár, h nincs kép róla! Mákszem nekünk is pocakos!! :lol:

Linácska: sajnálom a papád! remélem azért csak simán 2-en lesznek nem 6-an! :shock:

Némóka: szupi, h érzed KisNémót!!! :lol: derékfájás csak rosszabb lesz, de aztán javulni fog, és utána már akkor fog fájni, ha megerőlteted. legalábbis nálam így van! mint pl most , 2 nap takarítás után majd leszakad!

Boni: Zsigi gyönyörű!!! kakis kép is jó!! ilyen is kell!!! :lol:

Viki: Lackó szintúgy gyönyörű!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CSIBI
Még jó hogy kell otthonra net.

Amúgy tényleg kicsit kleopátrás, csak egyrészt kevés a hajam, másrészt meg a fülem mögé tűrtem!
Mindegy, majd megnő, és különben is jön a sapkaszezon! :lol:

Most néztem a gyogyi csak decemberig jó, hát nem is tudom, esetleg ha két héttel korábban jönne ki Mákszemke, de inkább maradjon csak szépen a helyén ameddig kell!

dita75
 
 


Dita,
mind a háromunknak kétcsíkos lesz, ok?????

Amúgy olyan jó lenne, ha a hányinger nálam jel lenne, most az előbb majdnem végighánytam a folyosót, olyan ciki volt. Ebéd után jöttem volna fel az irodába lifttel, de ahol én beszálltam volna ott épp kiszállt két melós ember, akik valamit szerelnek itt az épületben. Olyan izzadság szag volt a liftben, hogy még gyorsan ki tudtam szállni, és nekiálltam öklendezni a folyosón. Szerencsére nem látta senki.
Csak az a baj, hogy én ezt símán, nem babásan is produkálom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Moncsi!
Soma foglalkozik olyan ezoterikus, lelkis bigyókkal, többek közt közvetve a kinezzel és ezért kérdezték ők.

PL ha vki lelke mélyén fél a szüléstől ez már gátolja a teherbeesést is.

Czinki!
Én megyek és elfenekellek! Nem emgegyeztünk, hogy nem hajtod túl magad?

Bumi!
Jó rólad újra hallani! Nagyon kivi vagyok a lakásotokra! Párocskád hogy van?
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Azért lassan a takarítással! Most már nagy a pocid, hogy mindent meg akarjál egyedül csinálni. Férjed nem szidott le, amiért ennyit takarítottál?

Bumi,
Sajnálom, hogy ennyit csúszik a lombik! :(

Zsuzska,
Gratulálok a jó AFP-hez! Érdekes, hogy Neked 1 hét alatt kész lett az eredmény, nekem meg 10-14 nap lesz... :roll:

Monic,
Gratulálok a testvéred diplomájához!

Már nagyon várom a pénteket, remélem sok + teszt lesz! :lol: :wink:
Én ma már jól vagyok, elmúlt a derékfájásom! :D Most csak fáradt vagyok, tudtam volna még aludni reggel egy keveset... Képzeljétek, hogy az utóbbi napokban láthatóan elkezdett növekedni a pocakom, most már én is kismami pocaknak látom. :wink: Pénteken csinálok fotót!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: