Új privát üzeneted érkezett!

:D :D :D ez biztos valami jel :D
Vendég

Jaj majdnem kimaradt,
Zsófi,remélem ma jó híreket kapsz!
Kisbuta!
Tüszőnövelő drukkok mennek!Tudod,ablakokat kinyitni...neked asszem akkor az északit :lol:
...még ki maradt ki???Jajj,ez a szétszórtság :oops:
Vendég

Nyulasz,
ez a beszéd!!!! ott van a baba, na meg laptetőd is lett :wink: :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
mára nagyon-nagyon sok+++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta,
tüszőnövesztő+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana,
elég rosszul hangzik, amit leírtál, remélem eljutsz ma dokihoz!

Mindenkinek +++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!
Nyulasz, még nagyoooon korai volt, de érthető, hogy nem bírtad tovább!;-) Szóval továbbra is nagyon drukkolok!

Bella, neked is nagy--nagy drukk már, és nagyon várom a híreket!

Rana, a felfúvódás még mindig lehet a kontrsztanyag miatt, az alhasi fájdalom viszont tényleg kismedencegyulladás is lehet (nekem most a laparoszkópiás műtétem után volt egy jó kis gyulladásom, kliont és antibiotikumot kaptam, szóval menj el dokihoz!)

Petne, nagyon csini kismami vagy!!!

Janka, egy tündéri kislány, és nagyon illik hozzá a neve!:-)

Dezsi, az autótok valami szépsége, én is akaroook!;-)

Mindenkit szeretettel ölelek, de most csak ennyire futotta tőlem, nekem is gyulladás van a kismedencémbe /Sajgó doki ha látta nem tom miért nem írt fel gyogyit, pedig többször mondta, hogy ez gyulladás lehet és aggasztja a dolog/, most aztán a főnököm hoz nekem antibiotikumot (az apukája orvos)+ beszedem a múltkor maradt Klion tabit, mert péntek estére már annyira fájt a hasam, hogy belázasodtam...
Vendég

Jajj,szegény kis Tücskünk!Remélem mihamarabb elmúlik!!!
Vendég

Tücsök,
hát nem hangzik jól!!! gyógyulj meg mihamarabb!!!!

KépKép
tobi

Köszönöm szépen lányok, igyekszem! :-) Hétvégén tervezgettük hogyan pakoljunk a szobánkba, hogy elférjen a pelenkázó+ a kiságy, szóval sos meg kell gyógyuljak, hogy legyen kit rakni abba a kiságyba!;-)

Jaj, most jut eszembe, hogy láttam egy hello Kittys kismami pocit is és az is nagyon gyönyörűséges volt! Hanna, ugye te voltál az? :roll:
Vendég

Petné, Hanna! Köszi, hogy megosztottátok velünk praktikákat.

Nyuaszka! Én kimaradtam, de nem bánom, mert kismamáknak elnézem szétszórtságot! Néha beszélgetek egy Civises lánnyal, tegnap ment vérvételre tök - teszttel és kétszéznegyvenvalahánya a HCG-je

:lol: :lol:

Tücsi! sajnálom gyulladást, remélem hamar rendbejössz.Vigyázz magadra :!: :D

Rana! jelenkezz, ha beszéltél orvosoddal!

Mindenkinek szép napot!

Kép
estike66

Bocs, ciris

Kép
estike66

Köszönjük Janka dicséretét mindenkitől! (Olyan kedvesek vagytok, hogy folyton dicséritek, nem ezért küldök ám mindig képet. Csak azért, hogy lássátok, mi vár rátok is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Estike - nálam nincs recept. Sokat pihentem - én folyton álmos voltam, ezért sokat aludtam. Apuka énekelt, uh-ozott a szemeivel, szóval mi a beültetés napjától úgy tettünk, hogy bizony én már kismama vagyok. Meséltem, beszélgettem hozzájuk, és nagggyon sokat simogattam a pocakomat! Ja, és mivel vallásosak vagyunk, rengeteget imádkoztam. Szilasiéknál ez a recept. (Az orvosok mindkét alkalommal azt mondták, nem tudnak bíztatni. S lám - mindkétszer sikerült.) Hinni kell benne és nagyon bizakodni.

Nyulasz -szívem szakad! Úúúúúgy megölelnélek! Kép

Kép

Kép
julika79

lányok!
köszi a válaszokat!
lola29

Julika! Köszi a választ, és köszi, hogy újra megmutatod nekünk Janka babát és most is csak azt tudom mondani, hogy nagyon szép ez a kicsi lány :lol: :lol: Látom jó kis csikizni-csipkedni való husikája van. Szopizik még?

Kép
estike66

Nyulasz
! Visszanéztem és bizony Te folyton a laptetőn csücsülsz. Azért ez nem akármilyen jel! :D

Kép
estike66

Óóóó,Estike,szánom-bánom :D
Julika!
Jujj,de kis huncut :lol: Igenis kellenek nekünk ezek a fotók!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nyulaszkám, ott vannak azok a babók a pociban, csak még nem csinálnak olyan nagy hcg-t! Hányadik nap ez, 8.?? A 10.-11. nap előtt úgyse látszik semmi. De amúgy igazad van, legközelebb én is így fogom csinálni, és akkor napról-napra lehet majd látni az erősödő 2. csíkot! :wink:

Tegnap megittam egy feket üröm és egy citromfű teát (ezeket találtam itthon, és mindkettőre az volt írva, hogy görcsoldó). Nem tudom, hogy ezektől-e, vagy amúgy is elmúlt volna, de már nem fáj (azért lekopogom). Viszont még mindig zavarosat pipilek :( (Az LH-teszt miatt láttam csak, amúgy WC-be szoktam. :roll: ) Vagy még mindig jön visszafele a kontrasztanyag?? :shock: Ma este azért elmegyek dokihoz.
Tücsi, úgy sajnálom, hogy gyuszid van. Megvolt ez már a lapar alatt, csak nem látták, vagy amiatt alakult ki???? Az orvos miért nem írt fel rá vmit, ha tudta??? Esetleg próbáld ki ezeket a teákat, amiket én is, hátha neked is segítenek.

Julika, pedig muszáj dicsérni ezt az édi kisbabát, látszik, hogy nagyon jó természetű, nyugodt, mosolygós baba! Ugye? :) Megkérdezhetem, hogy az orvosok miért mondták, hogy nem tudnak biztatni???

Itt is kisütött végre a nap, ez csak jót jelenthet!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, mindenképp menj orvoshoz. Ha fáj, ha nem!

Nyulasz, nem baj, ha negatív, annál jobb lesz, ha elkezd majd erősödni a csík!++++++++++++++++++++++++++++++

Hajrá téliek!

Bella, ma szorítunk érted, este írjál!

Katica, jól vagy?

skrisz72

Bella! Nagyon várom a jó híreket, addig is drukk hegyek! :!: :D

Itt is nagyon szépen süt a napocska :lol:

Kép
estike66

Sziasztok!

Nyulasz: arra jó volt a tesztelés, hogy megtudjuk, a tüszőrepit már nem mutatja :wink:

Rana: örülök, hogy kicsit jobban…Nem hiszem, hogy még mindig a kontrasztanyag ürülne. Nekem a laparos átjárhatóságinál 2 nap alatt kiment.
Lehet, hogy a gyulladás érinti a hólyagod is (vagy eleve hólyaghurutod van) :roll: Biztos adnak antibiotikumot, az majd rendberak minden téren...

Bella: drukkok mára! :-D

Zsófi: nagyon kíváncsi vagyok, mi volt/lesz ma :-D

Tobi: csütörtökön v. pénteken kezded a Suprefactot?

Tücsi: jobbulást!!!

Kati, tényleg, régen néztél felénk :roll:

Már én is kezdek kicsit izgulni a csütörtöki Tapolca miatt :-) Éééés ma megveszem álmaim cipőjét, feltéve, ha jó lesz rám :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Nyulasz!
no comment
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
kell, hogy sikerüljön :!:

Tücsi!
köszi :) nagyon jól esik, hogy szépnek látod!

Julika!
:) Nagyon szépek és boldogok vagytok! :)
dezsina

Látjátok a vonalzóm :?:
azt írja, hogy Egy teszt otthon már megmutatná a terhességet. No de nem csináltam. Úgy érzem, ma-holnap meg fog jönni.... :cry:
dezsina

Sziasztok!

Nyulasz, dícséretes hozzáállás. De hát végül is ez még csak a 8. nap, úgyhogy nem csoda, hogy nem láttad azt a 2. csíkocskát. Még pár nap türelem. Ja, és a laptető is árulkodik ám! ++++++++++++

Bella, nagy drukkok mára, aztán gyere gyorsan a hírekkel, ne úgy, mint a múltkor!
Nyomasd a vizet és a fehérjét! +++++++++++++++++++++++++

Kisbuta, nőjenek azok a tüszők ++++++++++++++++++++++++

Tücsi, köszi. Jobbulást Neked!!!

Rana, remélem, a dokid megnyugtat ma.

Katica, nagyon régen nem voltál köztünk. Adj valami jelet magadról. Remélem, sokkal jobban vagy.

Szezsó, jó vásárlást! Látom, neked is már csak 3 nap. Drukkolok.

Kép
petne

Petne!
Melyik napra vagy kiírva?
dezsina

Holnap megyek 3.napi vérvételre, és már nem emlékszem, szabad ilyenkor egy icipicit enni? Mintha lehetne. Vagy nem? :oops: :roll:

Kép
estike66

Estike!
Igen :D szabad!!! Legalább is én igy emlékeszem.
dezsina

Hurrá, köszi Dezsi :D

Kép
estike66

Estike! Szabad enni, ezek "csak" hormonok! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Megjöttem Tapolcáról. Dokker kérdezte, hogy akkor indítjuk a lombikot? Mondom, a múltkor azt mondta igen. Megvizsgált, majd vigyorogva közölte, hogy hát most nem kezdünk, menjek inkább haza és legyek gyorsan terhes! :lol: Van jobb oldalt egy 17 mm-es tüszőm, nyálkahártya 7 mm. Nem túl vastag, de most majd elkezdek sokat inni és méhpepmpőt enni. :wink: Azt mondta, ha 3 hét múlva sem jön meg, menjek vissza és ő majd szépen megállapítja, hogy terhes vagyok. :lol: Ha mégsem, akkor mensi után kell mennem.

Most megyek, visszaolvasok, aztán írok mindenkienk.

KépKép
zsófikukac

Estike: persze, egyél csak :-)

Rana: hánykor mész dokihoz? Vagy nem ma? :roll:

Zsófi: :lol: :lol: :lol: valóra fog válni az álmom Veled kapcsolatban :lol: :lol: :lol: endót nem látott, ugye?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szezso 2008.09.23 12:46-kor.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsofikukac!
De szupi, akkor megvan a következő napok programja

:D :oops: Hajrá, mi meg majd szépen drukkolunk.

Rana! Neked is köszi az életmentő hírt!

Kép
estike66

Nyulasz!
Korai volt azmég, én TUDOM, hogy ott vannak a babák! +++++++++++

Tücsök, Rana!
Sajnálom a gyulladást, gyorsan gyógyuljatok meg!!!! :)

Szezso! :lol:
Elhiszem, hogy izgulsz, én sem tudtam aludni az éjjel. Reggel meg a benzinkúton belekeveredtem a pinkódba. :lol: Jó sokan voltak ma, másfél órát vártam. :roll:

Estike!
Szabad enni. :lol:

Kisbuta!
Na, növesztgeted a tüszőidet? :lol: Drukk:!!!!++++++++

Bella!
Nagyon szorítok!!!+++++++++++

KépKép
zsófikukac

Csajok, kicsit lepadlóztam.
Lehet, hogy a páromnak félévre (6 hónapra) Szingapúrba kell mennie kiküldetésbe. :shock:
Örülök neki :D , de ugyanakkor .... áááááááááááááááááááááá :!:

Jól mutatna a CVben egy kiküldetés, de ... félév olyan hosszúnak tűnik. :?
Engedném is meg nem is. :cry: .... mondjuk úgyos 'elzavarom". Ezt nem szabad kihagynia. :wink:

Nyulaszka,
azért még ne mondj le róluk. :) Majd a vérvétel megmutatja, hogy mi a helyzet.
Anyumnak azt mondták nem lehet gyereke és mégis itt vagyok és a nővérem is. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Te nem tudsz Vele menni? :roll: :wink:

Szezso!
Ahogy mondta a doki, egyből Te jutottál eszembe és az álmod! :lol: Bárcsak! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hajnoca!
Az én első gondolatom is az volt, hogy GE SZUPER, az eszembe sem jutott, hogy Ti maradnátok. :o Az biztos, hogy ez egy fantasztikus lehetőség. Mivel foglalkozik párod?

Kép
estike66

Hajnóca! Én is arra gondoltam, hogy ti nem tudtok vele menni? Kellemeset a hasznossal! :)

Zsófi! Akkor hajrá akció (hányadik ciklusnapon vagy????) :wink:

Szezso, ma megyek, de majd csak 7-re. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca: és közben hazajöhet? Vagy Ti kimehettek hozzá?

Zsófi: akkor drukkok indulnak, nem a lombikhoz, hanem a spontánhoz! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana!
Hát azt nem tudom, mert húsvétkor volt nálam piri utoljára. Most kezdett el működni a petefészkem a kezelés után. Drukk Neked ma a dokihoz!

KépKép
zsófikukac

Zsófi!
gratula a tüszőcskéhez!
hajrá :D :!:
dezsina

Sziasztok,

Nyulasz
+++++++++++++

Tobi, Krisz
+++++++++++++

15 petesejtem lett, kérlek szorítsatok, hogy legyen mivel megtermékenyíteni.
Vendég

Bella!
Nagyon szorítok!!!!!+++++++++++ Lesz mivel megtermékenyíteni! :wink:

Dezsi!
Köszönöm!

KépKép
zsófikukac

Dezsi, január 10.

Estike, én is úgy emlékszem, hogy szabad enni.

Zsófikukac, akkor hajrá spontán!

Hajnóca, Te nem mehetsz vele? Mert az lenne az igazán izgi.

Bella, ez nagyszerű!!! 15, az nem semmi. Mikor tudod meg, hogy hánynak sikerült?

Kép
petne

Bella! 15 petesejt? Megvallom ilyenkor teljesen el vagyok hűlve, mert nekem ez olyan megfoghatatlan. Gratulálok :D , és nagyon szorítok, hogy apácska is nagyot homorítson :!: :!: Pihizzél! Nem feszít a pocid? Jól bírtad az altatást?

Petné! Én is januári. A januári gyerekek nagyon aranyosak ám!+ szépek, okosak, ügyesek ...stb... :lol: :lol:

Kép
estike66

Még nem tuti a dolog, mert meg akarja velem beszélni. TI vagytok az elsők akik tudtok róla.
Csak ő menne ... de gondolom az ilyen kiküldetéseknél ez úgy működik, hogy mi is mehetünk majd utána egy kis időre. (legalábbis IBMnél ez működött volna)
Jó lenne világot látni. :D
Azért érdekes lenne egy 1,5 éves gyerekkel útrakelni repülővel úgy, hogy még én sem repültem. ... ja és a fősuliban is vannak teendőim. :?

Informatikus a lelkem! :D

Addig meg kellene tanulnom angolul és még a vezetést is befejezni.
Ma is mentem volna vezetni, de sajna benyaltam vmi náthafélét. :(

Zsófi,
akkor gyerünk gyerünk! Itt a szeptember!! Jöhetnek a + tesztek mindekitől. Olyan régen láttunk már + tesztet itt!!

Assze te írtad a tequilát a barátnővel. Látod milyen jó hatása van! Nekem is 'lett" + tesztem és nagy pocakom.

A lakást azóta 'helyreállítottam"! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Bella!
megagiga drukkok apának!!!!
Nagyon szépen megnövelted a tüszőcskéidet! Csak igy tovább!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Petne!
Áh :) Tehát az első 2009-es babánk :wink: Izgi... azért plusz minusz 10 nap belefér nem?
dezsina

Bella,
++++++++++++++++ lesz mivel megtermékenyíteni!!!!!!!!
randizóknak+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófikukac,
spontán hajráááááááááááááááááá

Szezso,
csütörtökön indul a mandula :wink:

Hajnoca,
húúú, hát nem lehet könnyű, menjetek Ti is!

KépKép
tobi

Bella, szuper! Ez nagyon jó termés. :wink: Drukk a kisfickóknak! Holnapra megtudod, ugye?

Zsófikám, hát ez nagyon klassz! Annyira drukkolok, hogy spontán sikerüljön!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Hajnóca, hát igen. Ez nagy lehetőség. Nem szabad kihagyni. De azért piszok szar lesz. Én csak 1 hónapot voltam külön a páromtól, de nem volt kellemes. Pedig ő az országban volt... :roll:

skrisz72

Tyű, Bella, nem semmi!!! Jók az esélyek, nyugi!!! DRUKK EZERREL!!!! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szerintem Hajnoca nem tud menni,hiszen suliba jár.Ugye???
Bella!
15 :shock: ...jujj de irigy vagyok :lol: akkor drukk a randihoz
Kép

aztán meg az osztódáshoz

Kép

a többi drukk meg majd utána :D :D :D
Zsófi!
Micsoda hír :D ...ágyban párnák közt :D ...most megint irigy :oops: :D
Estike!
Holnapi vv-hez ++++++++++++++és egyél csak :wink:
Dezsi!
Ha gondolod piri nyénnyét messzire űzzük :twisted: :twisted: :twisted: ...szerinted elég lesz?
Vendég

Igen, Nyulasz suliba járok. :) Most az a jó, hogy van egy lány aki néhány utcával odébb lakik tőlünk és így tudunk együtt menni suliba és ugyanazokat a tárgyakat vettük fel. Így ha valamelyikünk nem tud menni, akkor a másiktól meglenne a jegyzet. Szóval nem szívesen halasztanék. :?
De ez még a jövő zenéje. A héten kell Ricsinek választ adnia és talán év elején menne.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Hát igen,nem könnyű...én csak egy hétig voltam egyedül,na de fél év :roll: Remélem sikerül jól döntenetek!
Vendég

Nyulasz: Lehet nálad rendelni több sejteset is :) Elképesztő vagy, legalábbis számomra.

Hajnoca! Nem egyszerű döntés előtt álltok, az bizti. Ugyanakkor nagyon izgalmas, és kitudja mikor mehetsz, -még ha csak látogatóba is - legközelebb Szingapurba.

Kép
estike66

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?