Új privát üzeneted érkezett!

Nemlajos!
Nagyon nehéz.
És ha belegondolunk, nem is olyan egyszerű ez az egész.
Várni a csodára. Nem kevés ideig.
Majd bekövetkezik, és aggódni, mi folyik odabenn.

Régen is voltak bizonyos dolgok. De úgy gondolom valamivel egyszerűbb lehetett.
Bizony neked is már 15. hétben.
Hogy rohan az idő.

A párod várja már nagyon a kicsit?
Ő mit szól hozzá?
Hogy fogadja?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Egyelőre még mindketten valahogy elzárkózunk az egésztől, nagyon megégettük magunkat a múltkor, most valahogy nem akarjuk felfogni, hogy mi történik. Persze beszélünk róla, de ha nem kérem, sose simogatja meg a hasam, de egyébként igyekszik figyelmes lenni, még ha némán is :roll:
De biztos, hogy imádni fogja a gyereket, és baromi büszke már most, hogy baba lesz.
Mondjuk, a reakcióival vannak gondok, pl most, hogy bent volt uh-n, azért jól esett volna, ha legalább utána megölelget, vagy valami, hiszen mégse lakást néztünk, vagy valami... :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Értelek. És nagyon nehéz lehet valóban, így néha.
Bár férfiak, valahogy másként reagálnak az ilyen dolgokra.

picimami

picikém abszolute megértelek :):):)

nemlajos: nem lehet akkor most egyszerű neked de bízom benned és tuti jó apja lesz a babátoknak :):): fel a fejjel

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Megint vagyok!
Holnap nem megyek sem gyakszira sem suliba, így lesz egy kis időm, hogy utolérjem magam a házimunkában...

Nemlajos!
Megértelek! Az én párom ugyan minden egyes mozzanatnak legalább úgy örült, mint én, de amíg sokaktól hallom, hogy apa minden UHU-ra elkíséri a párját, velem egyetlen egyszer jött el. A 18 hetesre. Ja nem hazudok! Még a 30. héten a 4D-re, de ennyi. Ezen kívül semmijen vizsgálatra nem kísért el, bár azért mindig érdekelte mi újság. Szóval megértem, hogy nem esett jól a "megnemölelése". De meglátod, hamarosan ez változni fog! Nő majd szépen a pocid.... Elkezd mocorogni a bab, és ha már ő is érzi.... Le lehet venni ezzel a pasikat a lábukról!!
Pl:
Kép

Pici!
Igen, láttam, hogy ha minden igaz, együtt lesz Pé-nk!! Én is tesztelgetek, de még nem egyforma a két csík, tehát valószínűleg kell még az a 2 nap, ahogy a (régi) vonalzóm is írta! Múlt hónapban is a 16. napon volt kb. Pé-m, így most is a körül várom.
Aztán majd meglátjuk!!!! :wink:

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok!

Szép hetet mindenkinek! Látom jó sokat termeltetek, míg nem voltam :-) Remélem mindenkinek szépen telt a hétvégéje!
Arwen! Húúú, ez már bizony nem piskóta, ezt bizony kezelni kell! Gyógyulj meg mielőbb!
Pici! 8) Lehet, h most sikerült???? Drukkkkkolok nagyoooon!!!
Asiye! Boldog szülcsinapot Hamzának, Isten éltesse sokáig! Nagyon szép volt, amit írtál!
Bocsi, most csak ennyire futotta, mert egyrészt fáj a fejem, nyügi vagyok miki miatt, meg már pakolunk is...1 hónap és megyünk...

afra.h

Jaj Lányok!
Olyan jó egy kicsit nosztalgiázni!!!
És ha nem baj, megosztom veletek is:

22 hetesen
Kép

28 hetesen
Kép

34 hetesen
Kép

38 hetesen
Kép

Apa este 11 órakor
Kép

Apa hajnali 1-kor
Kép

Apa 2.50-kor
Kép

Dani 2006.05.09 hajnali 2.50-kor
Kép

Dani Apával
Kép

Kép
Kép
Kép

BOCSI, HA SOK VOLTAM!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
oriandy

Dani születési dátumát elírtam!! 2006.05.29! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
oriandy

És ez a lurkó lett belőle:
Kép

Kép
oriandy

Andy:jó nagy pocid volt :D nekem nem volt ekkora.

Most fejeztem be a holnapi ebédet,már sül a sütőben.

Mindenkinek nagyon jó az új vonalzója.

Arwen:hjobbulsát neked,remélem haamr rendbe jössz.Ez a kezdődő tüdőgyuszi nem játék.

Ma ete Márk eléggé hiszits volt megint dobálta akaját erre rácsapta a kezére persze utána nagy sirás volt.De most egy picit hyagytam sirni.
Remélem az éjszakánk jobb lesz mint az előző kettő.

Andy:nyugaidtan tegyél fel képeket jó nézegetni őket.
Vendég

Andy: Jajj nagyon jók a képek. És milyen nagy volt a pocakod. És miközben néztem a képeket mondtam magamban jó lenne a végére egy olyan kék most miylen. És tessék bevállt. :):)

Nemlajos: Hidd a párod szép lassan de felfogja mi is zajlik most veletek. Hisz ez nekik nehezebb. Ők a testi részét nem érzékelik igy nehezebben is fogják fel. Nyugi remek Apuka lesz belőle. :)

Kép
csucsu05

Oriandy!

Nagyon-nagyon szépek a fotók! És milyen gyönyörű pocakod volt!! Az eredmény se rossz :wink: Nagyon édes kis szőke herceged van!
Kívánom, h mihamarabb újra ilyen szép pocifotókat hozz! De legelőször is a halomnyi zebrás tesztet :wink: :)

afra.h

Köszi Csajok!!!

Kép
oriandy

Amúgy láttátok az új vonalzómat???
Jól nézzétek meg! Főleg apa és anya életkorát! :wink:

Na, én megyek aludni! Hosszú volt ez a mai nap!
Jó éjszakát!!!

Kép

Kép
oriandy

andy wow egy napon születtetek?
jók a képek :):):)

nekem is nagy volt a hasam :)

nika70
Salgótarján

Nika:majd kerünk pocakfotót.

Andy:egy napon születettek de jó!!
Vendég

Jó reggelt!
Andy, nagyon szép kismama voltál...jaj,de szeretnék én is mihamarabb ilyen pocakos fotókat!
Afra, gyere sűrűbben majd ha tudsz...már csak egy hónap?Jó pakolást!
Megyek,visszabújok az ágyikóba. Majd még jövök, legyen nagyon szép napotok, végre egy kis napsütéssel...

Kép
arwen***

Jó reggelt!

Arwen: megelőztél pár perccel. pedig azt hittem én leszek ma a legfrissebb:)

Igaz Sissi is ma irt éjfél után1perccel. Tehát Ő volt ma a legfrissebb:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt mndeninek!

Könnyebb volt az életem, amíg nem tudtam, hogy a reggeli étkezést nem szabad kihagyni... :roll:
Olyan korai nekem most ez a fél hetes ébredés. :shock:

Andy!

Nagyon jók voltak a képek.
Amikor apa benéz a szülőszoba ajtaján, azt ki csinálta?
Én is elgondolkztam, hogy vajon hol lehetnek a pocakos képeim. Bár nekem nem sok készült.

Arwen!

Ne ugrálj ki az ágyból! Fekvés!
Állítólag javul az idő. Pár nap múlva majd kimehetsz egy kicsit a friss levegőre.

Afra!

Saját lakásotok van itthon? Vagy béreltek?
Minden cuccot visztek magatokkal? Vagy mit csináltok azzal ami itthon marad?

Nika!

És ha költöztök, hol fogtok lakni? Béreltek házat/lakást? Arra amerre Andikáék laknak?

Sissi!

Olyan ügyes vagy, hogy előre megfőzöd a kaját. Én általában csak olyat csiálok ami fél óra alatt kész van, mert előre soha nem tudom, hogy mit kívánék meg. Na meg ugye még mindig a fekvés az első program.
Vendég

Csucsu!

Jó reggelt neked is!
Én már voltam, csak sokáig tartott végigolvasni amit írtatok.

Mi jót csináltok ma?
Vendég

Pici!

Hol vagy már?

Zsuzska!

Megint eltűntél?
Vendég

Cat: Neked is jó reggelt:) Illetve Nektek is:)
Mi ma Játszóra megyünk mert jó időt mondanak.

Kép
csucsu05

Andika!

Gyere gyakrabban!

Asiye!

Eszedbe jutott ma reggel, hogy milyen volt 4 éve, amikor rájöttél, hogy már zuhanyozni sem tudsz nyugodtan elmenni, mert közben az jár a fejedben, hogy ugye minden rendben van a Picivel?
és az a pár óra alvás első éjszaka... hiszen 10 percenként felébredtem, hogy vesz-e levegőt, minden rendben van-e vele?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek:):):)

Cat: igen albérletbe megyünk egyenlőre közelbe Andiékhoz:)::)
Házat mert ott nincs más:) de a gyereknek baromi jó lesz a kert ha jó az idő :)

pocakosat majd teszek fel csak kicsinyitenem kell :):)nem készűlt sok inkább csak a végén mert nekem alapból nagy hasam volt és sokáig nem is látszott hogy babás vagyok :):):)

nika70
Salgótarján

na ezeket találtam :)
Kép Kép

pár órásan első ciciretevéskor:)
Kép
ez meg apa kedvenc képe 20 órás volt itt :)
Kép

nika70
Salgótarján

Nika: Tök jó mert rögtön lesz ismerősőd ott és a kertes házat imádni fogjátok:)
Tényleg ez a munja , hogy jött? Tudom, hogy Andika férje intézte de , hogy egyszer csak mesélte van ott állás?

Kép
csucsu05

Jó reggelt!!

Nika:nekem most jutott eszembe,hogy én láttam a fényképeket az iwiw-en mindig megnéztem őket. :D Gege biztos élverzi majd a kertet.Amikor mi a telken vagyunk Márk szinte egész nap kinnt lenne.Olyan jó lenne,ha el tudnánk innen költözni.
DEez most egy álom még.

Andika:gyere még hozzánk.

Arwen:ilyen korán felkeltéL? Használd ki,hogy pihenhetsz.Jobban vag már?

Cat:nekünk is játszi van betervezve. Meg majd sétálni is megyünk. Azért főzők este,mert igy csak a takaritás marad nappalra.Azt viszont Márk mellett is megtudom csinálni ill. ha van vmi program simán el tudunk menni rá.Éjfél előtt nagyon ritkán fekszek le nekem ez vált be.

Pici, Zsu:hova tüntetek?

Ma apa dolgozik, de holnaptól itthon lesz. :D Ezért ma megpróbálok többet jönni,mert holnaptól inkább apáé lesz a gép.
Vendég

NIKA:nagyion jók a képek :D tényleg nagy pocid volt.Gege nagyon aranyos volt(ill. most is az) a képeken. Én pocakos képet megpróbálok keresni bár nagyon kevés készült rólam.Na de majd a második babónál többet fogok csinálni.
Márkról megpróbálok én is kereni és felteszem.
Vendég

Andy, ilyen fotókból sosem elég! :wink:
Azt megkérdezhetem, hogy Rád mennyi jött fel a szülésig, és aztán mennyi ment le? :oops:

Nika, Te most adtál nekem egy új reménysugarat :roll:
Tudjátok, még nagyon régen, amikor a párommal még friss kapcsolatunk volt, az anyja mutatott róla egy fotót kis korából. Lehet, hogy újra meg kellene néznem, de az emlékeimben olyan kis csúnya "zsemlécskés" gyerekként él, hogy megijedtem, hogy majd nekem is ilyen gyerekeim lesznek, amikor a mi családunkban minden csecsemőnek olyan szép volt a pofija...
Aztán most megláttam Gergő legutolsó képét, és elolvadtam, éppen úgy néz ki, mint a párom, amikor alszik, ő is ilyen elszántan tud álmodni, főleg, ha simogatom vagy puszilgatom közben, és éppen ilyen zsemlécskék voltak a fotón, DE EZ A BABA GYÖNYÖRŰ!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

És most megyek jelelni és cipőt cserélni, majd valamikor délután jövök!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

akkor egy kis visszatekintés apa és én kicsinek :)

ez Gabi 9 hónaposan
Kép

ez meg én egy évesen :)
Kép [img]

itt 5 éves voltam :)http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 69.427.jpg[/img]

nika70
Salgótarján

Kép

nika70
Salgótarján

Nika!

Jók a képek!

Én tegnapit tettem fel egy párat a Picasara.
http://picasaweb.google.hu/catherine.hs ... zeptember#

Nemlajos!

Azért csak nyugisan!

Sissi, Csucsu!

Beni is biztosan örülne a játszótérnek, de én még nem vállakozom rá. a közelben nincs, én nem vezetek és ennyit most nem sétálnék.
Vendég

Jó reggelt lányok!
Ne haragudjatok. Elaludtunk apával. Ezért nem volt időm reggel jönni.
De már itt vagyok... :!: :!: :D

picimami

Afra!
Örülök, hogy újra vagy!!
És köszi a drukkot!

Andy!
Nagyon szép pocid volt, és Dani is szép baba volt, és ma is szép nagyfiú már.

Nika!!
Te pocid is csuda szép.
És Gege is álom szép kisbaba.

Én is Én is szeretnék ilyet :!: :!: :!:

picimami

Két képet találam csak ezen a gépen:

22 hetesen és 36 hetesen:

Kép Kép

A nyúzott arcomat nem ér nézni! A második képen már közel két hete csak feküdhettem a kórházban.
Vendég

Beni már 20 perce ébren van, de még mindig nem szólt, hogy menjek be hozzá. :shock:
Úgy látszik jól eljátszogat magában.

Pici!

Mérted a hődet reggel?
Vendég

húú cat neked is szép nagy pocid volt :):)

olyan jó nézni ezeket a képeket a többieket meg ösztönözzük kicsit :):):)

Picikém jó reggelt semi gond hogy elaludtatok :):):):) kell a pihenés:)

nika70
Salgótarján

Cat!
Dinnye vagyok!!
Elfelejtettem.

Nagyon szép kismama voltál te is. :D

picimami

Sziasztok!

Gyerek a bölcsiben, még van egy kis dolgom, aztán jövök vissza hozzátok!

Nika!
Látom, neked is szép nagy pocid volt!!!
Jók a kiskori képek nagyon!!!

Cat!
Te is szép kismami voltál! Ha most majd látszik a pocó, erről a várandósságról is kérünk pocifotót!!
Ja és apa nem benézett a szülőszobára! Bent volt velem végig! Ő 3x ment ki a folyosóra tudatni 11-kor hogy még semmi, 1-kor hogy még mindig semmi, és 2.50-kor hogy megérkezett Dani baba! :wink: :lol:
A képeket pedig a tesóm csinálta, aki az egyik képen profilból (és az ajtóban tükröződve) látszik is!
Amúgy a tesóm ez addig eltelt időt így múlatta:
Kép
Persze a kép csak poénbólkészült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemlajos!
Összesen 10 kilót szedtem fel és a kórházból azzal a - 10 kilóval jöttem ki. Szóval szerencsém volt. Ebből a szempontból nem vagyok hízásra hajlamos. Nekem ami van + kilóm, az mind a lombik program és a sok hormon hatása. :cry:

Pici!
De jó! Elaludtatok apával.....
Én is szeretnék egyszer már egy ilyet! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Találtam még kettőt:

27 hetesen és 36 hetesen másik szögből:

Kép Kép

Öt nappal később megszületett Beni.
Első pelus és első nap:

Kép Kép Kép
Vendég

Jó Reggelt Lányok :lol:

Nagyon jó mindenki pocifotója és kiskori képe. Hát talán egyszer én is rakok fel de azokat még meg kell keresni :wink:

Picimami!

Nagyon sajnálom a lányt, remélem hamar túl lesz rajta már amennyire ezen túl lehet lenni. (én igazán tudom mit él át most :oops: :cry: )
Én talán akkor leszek túl rajta ha már itt lesz egy egészséges pici a kezemben. :roll:

Kép
Kép
minimano74

Cat!!

Nagyon jó a képek édi Beni :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Arra is gondolj, hogy a következő talán azért nem jön még, mert az előzőn nem vagy túl. Ha azt a kis angyalkát sikerül elengedned, akkor jön majd a baba.
Csak gondolj bele, Te sem szeretnéd, ha a férjednek csak valaki pótléka lennél. Ha csak azért lenne veled, hogy valaki mást elfelejtsen. Szerintem a babák is gondolkozhatnak így. Ők önálló emberek és azt szeretnék, hogy önmagukért szeressék őket.

Ne érts félre, nem megbántani akarlak ezzel, és a példa kissé sarkított volt, de nem tudtam jobban leírni!
Vendég

Beni még mindig játszik magában...
Vendég

Jó reggelt Gabi neked is!!
Ezért írtam így , hogy nem részleteztem. Nem akartam senkinek szomorúságot. :!:

Puszillak.

picimami

Gabi! Catnek igaza van!
Nálam is ez volt a gond.
Van valaki akit elveszítettem, és nem engedtem el.
Ez volt a baj. :cry:

picimami

Cat!

Nem bántottál meg! :wink: Én őt már elengedtem, már amennyire lehet. (igaz sose fogom elfelejteni egyik fiamat sem).

De arra gondoltam igazából, hogy addig nem tudok megnyugodni mig nem tartom a kezemben a picimet végig nagyon aggódni fogok (még ha optimistán is próbálok hozzá állni).

Kép
Kép
minimano74

Na jó lányok inkább hagyjuk ezt a témát, ne beszéljünk róla :wink: :lol:

Inkább foglalkozunk a kismamikkal :lol: és a lehendő kismamikkal :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: és kérjük azokat a pocifotókat (sokat-sokat) :!:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Értem.

Pici!

Milyen autó rohant az árokba az M3-on? Hányan ültek benne?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?