Új privát üzeneted érkezett!

Edit: nagyon aranyos vagy :wink: :wink: Majd meggondolom :lol:

Ildi: szerintem mindenképp próbáld ki a proenzit, 3 hónapig, párom érzi a javulást!Jók a képek, és Natus is édes.

Most csak azért ugrottam be, mert a Dörmögő Dömötörünkön van egy kupon amit a Babymarkt Babaexpo-n fel lehet használni 450 Ft-ért. Szeptember 27-én lesz, ha valaki menne, szívesen elküldöm ezt a kupont.

Küldjétek erre a napocskát ha előbukkan felétek? Már egy hete kb. nem láttam! :cry:
Vendég
 


Sziasztok azért néha olvasgattam csak nem nagyon írtam, kicsit sokminden szakadt a nyakunkba mostanság.

A legújabb, hogy jövő hét hétfőn kikapcsolják a gázt és nemtudni mikor kacsolják vissza! :( Fogalmunk sincs, hogy mit csináljunk, ugyanis nem napokról, hetekről, de lehet, hogy hónapokról van szó! :( A gázvezetékek rossz állapota miatt került erre sor, illetve bekavar, hogy a tetőteret elvileg beépítik gyakorlatilag ezzel hitegetnek évek óta de nem látszik, hogy nekiállnának. Mindenesetre gáz nem lesz. :(

Andornak apa születésnapján 28.-án lesz a keresztelője, Áronom egyre többet dumál. Meg lehet zabálni. Olyan aranyos amikor bemutatkozik

-Szia! ókolom! (integet hozzá)
Iposzki Áon a böcsüetes nevem!

Nagyon kedves kis lurkó annyira szeretem.
Vettem neki lemosható kimosható filcet zsírkrétát így kedvére művészkedhet.


És van még egy hírem! A napokban megjelenik egy bélyegem a postákon. Gyerekeknek való megszemélyesített (a gyerek fotóját mellé lehet nyomtattatni).

Apa munkahely nélkül, itthon dolgozgat. (Engem meg kikészít a létbizonytalanság)

hát ennyi

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


sziasztok

Végre kész lett a laptopunk.
Jajj, nem is tudom mit írjak, olyan nehéz visszarázódni :wink:

Mi is göthösek vagyunk, remélem a Lili már kifelé megy belőle. Egyre inkább hajlok én is erre az orrmandula műtétre.

Tünde: érdeklődhetnék a kocsitokról kicsit bővebben? Most tervezzük mi is a cserét és érdekelne, hogy milyet vettetek pontosan :) Egyenlőre egy Alhambrát néztünk, de még képlékeny a dolog

Névnaposoknak így utólag boldogot :)

na most megyek, mert ha nem eszem 2 óránként, gondok vannak :?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 

 
 

Ildi: Jók a képek :wink: A malacos a favorit :wink: Látszik az arcodon, hogy neked is nagyon tetszett :lol:

Natasának is van kitől tanulni a dumát :)
Aliznak az a legújabb, hogy egyedül jár wc-re, és közben nagy hangon mondogatja, hogy "Hagyjál békén pisilni!" :) Nem mehet vele már senki, egyedül intézi, az ajtót is magára csukja :)

Edit: Jobbulást nektek! Ma reggelre nekem is elkezdett vacakolni a torkom és taknyizok :(
Esti parti naggggggyon jó ötlet, én benne vagyok :) Csak valami jó meleg helyre menjünk, mert mostanában eléggé fagyos vagyok :roll: Öregszem no :oops:

Boscó: Remélem te is csatlakozol :wink:
Napocskát nem tudok küldeni, a miénket is ellopta valaki :evil: :evil: :evil:

Mamacka: Ki volt az az idióta, aki őszre programozta be ezt a munkát???? :evil: :shock: Akkor se főzni, se fűteni nem tudtok majd?
Bélyeghez gratula :)

Gyöngyi: Jobbulást nektek! Örülök, hogy jobban vagy :)
A többit elküldtem pü-ben :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Mamacka: sajnálom hogy így alakult a helyzet, azt hittem majd jobb hírekkel jössz!!!! Van már valami ötletetek hogyan oldjátok meg? Áron nagyon édes ahogy bemutatkozik! Bélyeghez gratulálok!!!

Edit: jó fej vagy nagyon! Az az igazság, hogy drága kiruccanás lenne az nekem most nagyon! :roll: De ha az anyagiak nem tartanának vissza :roll: jót bulizhatnánk.Tavaly azt hiszem október 17-én voltam fennt Veletek? Egy-két kép hogy felfrissítsem a memóriákat :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép

Kutya ügyben még csak annyit, hogy igen, sajnos éves szinten nagy kiesés, de inkább a csalódottság, hogy nem tudtuk összehozni. Sem természetes úton, sem mesterségesen. :cry: :cry:

Fannika mai párbeszéde az apukájával indulás előtt:
-apa zárd be a kutyákat!!!
-miért zárjam be?
-mert állandóan a seggemben vannak :lol: :lol: :lol: (no comment) :wink:
Vendég
 


Boscó: Ez naggggggyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Vajon kitől hallotta? :wink: )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vanilka
Úgy volt, hogy tetőt is most bontják le a fejünk fölül, már nem is bánnám csak kezdenék végre a beépítést.
Múlt télen a szomszéd házban nem volt fűtés hetekig karácsonykor... lassan én már semmin nem lepődök meg... csak végre olyan jó, hogy külön lakunk, ha kicsit melegedne az idő akkor maradnánk.

Hoztam valamit megmutatni:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


azért a hajat leszámítva egy kicsit mégiscsak hasonlítanak.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Igen, ilyen képekre gondoltam, Natus új vonalzójáról jutott eszembe! Micsoda kis hölgy a lányod! :lol:
Júúúúúúúúúj, nálatok kitől hallják a gyerekek vezetés közben a beszólásokat? Nálunk Keve a kocsiban tiszta apja, még jól meg is nézi magának, akinek átszól. :oops: :lol:
Dokikat le kéne rendezned még a nyitás előtt szerintem.

Edit!
Esti kiruccanás nekem is pont a napokban jutott eszembe! :D Én imádnám, főleg, hogy tavaly az utolsó pillanatban kellett otthon maradnom.
Gyógyulgassatok ti is! Durva, hogy ennyi beteg van most, és azt mondják, hogy az idén valami nagyon durva influenza járvány jön. Állítólag sokkal többen lesznek betegek, mint eddig. Vagy ez már az? :roll:
Milyen menetrendet? :shock: :lol: :lol:

Mamacka!
Nálunk tavaly októberben volt ugyanilyen gáz kikapcsolás. Mi visszaköltöztünk addig Apóshoz. Nagy élmény volt! :twisted: :evil: Szerintem nektek is ezt kéne tennetek, két pici gyerekkel nem lehet fűtés és melegvíz nélkül maradni, főleg, hogy ők azért napjaik nagy részét a földön töltik. Férjed munkáját sajnálom, de ha esetleg visszamentek a munkálatok idejére ti is apósodhoz, akkor legalább tud ő szaladgálni haza, amikor be kell engedni a szerelőket, nem neked kell két kicsi gyerekkel átvergődni a városon. Nekünk pont egy hónap alatt lett kész, de lehetett volna rövidebb idő is, ha a közös képviselőnk nem nyaral éppen, és intézi az ügyeket. Hány lakásos házban laktok? Mi 17 lakásosban, és így kellett 125 ezer forintot befizetnünk. Ha jól emlékszem, az egész 1,2 millió forint volt. :evil:
Bélyeghez gratula! Neten látható?

Gyöngyi!
De ugye nem vagy cukros?
Jobbulást nektek! Ha tudsz, gyere gyakrabban, és hozzál pocakfotót is!

Vali!
De ügyes Alíz! :D Szűkítővel ül a wc-re, vagy simán? Nekünk van létrás szűkítőnk, de Keve fél rajta. :? Mostanában mondjuk nem is kell, mert közölte, hogy ő inkább pelenkát akar, nem alsógatyót. Hát legyen. Megvárjuk, míg meggondolja magát.
Én is azt hittem, amit Edit, csak nem mertem írni. :lol:

Boscó!
Ez csúcs Fannikától! :lol: :lol: :lol:

Keve nézi a Volkswagen Caddy Kombi reklámot, aztán felkiált:
Anuszi! Ez Volkswagen kerti kocsi! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Mamacka: Én akkor sem értem, hogy lehet ilyen nagy munkát őszre időzíteni :evil: Kitartást nektek! Az tuti, hogy most nem cserélnék veletek. Kihez tudtok menni addig, míg rendeződik a helyzet?

Lidke: Simán ül a wc-re, magának nem rakja fel a szűkítőt. Odateszi a wc elé a fellépőt, és valahogy felmászik, utána meg cukin kapaszkodik:) A bölcsiben szoktam mosolyogni rajta, mert olyan édes, ahogy azon a mini wc-n kuksol :lol: :lol: :lol:

Írtam pü-t :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vali: nálunk Lili felteszi a szűkítőt csak utána őt kell nekem rátennem :) . Egyébként a mi lányunk csak kakilni ül rá, de azt se sűrűn. Mindjárt olvasom a pü-t :wink:

Tünde: nálunk is ezt csinálja a Lili. Bepisil a bugyiba és utána szól, hogy pisilt, szóval én is hagyom még a pelust.

Lidke: szerencsére nem cukor problémám van, csak jó kis sav túltengés. Ha kiürűl a gyomrom és nem eszek, jön a róka koma. Ráadásul egy ideje megveszek a sörért, így alkoholmentest nyomatok mostanában. Holt ciki, anyóstól meg megkaptam, hogy az alkohol árt a magzatnak. Próbáltam felvilágosítani, hogy ebben nincs alkohol, de nem tudom mennyire hitte el :?

na megyek

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Vali: Ezt tőlem hallotta, engem ugyanis egyre jobban idegesít hogy nem lehet már tisztán elindulni itthonról ha kinnt vannak a kutyák, mindig beledugják a fejüket az emberbe. Aztán vagy sárosan vagy nyálasan megyek a kapun ki :evil: Édes lehet Alíz :lol: Jó hamar kitiltott a fürdőből benneteket! :lol: Fannika mindig csak velem akar Wc-zni.

Mamacka: nagyon szuper ez az összeállítás! És nagyon hasonlítanak valóban.

Lidke:mond meg Kevének, hogy sokkal vagányabb az alsógatya mint a pelus :lol:

Gyöngyi: jobbulást nektek is!Igyad csak azt az alkoholmentes sört ha jólesik. Ne foglalkozz már vele ki mit mond, gondol!A lényeg hogy Ti jólérezzétek magatokat!
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi!
Natin annyira látszik, hogy kettőtök mixe... :D:D

Babetta!
Benne vagyok :D Mármint a buliban. :)
Kár, hogy a múltkor elkerültük egymást. Igaz, Esztiékkel is kemény 5 percet birtam kommunikálni, aztán már robogtunk is tovább.

Mamacka!
Nem irigyellek a gázvezeték felújitás miatt.... :(
Mi történt párod melóhelyével?
Megértem, hogy nem nagyon szeretnél visszamenni anyósékhoz....

Itt abbahagyom, majd folytatom... :D Remélem még ma. :D:D
Ha nem, akkor a jövő héten. :D

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok,

de jó, h ennyit írtatok és van egy kis élet! :D

Gyöngyi, külön örülök,h írtál! Sajnálom a savtúltengést, én is kínlódok... Szinte ez az egyetlen, ami megvisel. Lassan AFP, de jóóóó! Anyós aggódik,h piás lesz a menye? :D

Vali, nagyon ügyes Alíz a wc-zéssel. Nagyon belejött. Vagy nem te aggódtál nyáron,h sose lesz szobatiszta? (bocsi,ha hülyeségeket írok)

Ma Boti bejött utánam a wc-be. Azt mondja, "hé, anya, mi van veled? nem így kell pisilni! állva..." :D:D:D

Mamacka, sajnálom a helyzeteteket. Jajjjjj, remélem, jobb idők lesznek rátok. Vagy tudtok vhova menni addig? Bélyeghez gratulálok én is!

Editkém, megkezdtétek az ovit? Boti és a bölcsi.... úgy voltunk vele, egy próba. Nincs veszítenivaló, ha nem jön be neki, itthon lesz jövő őszig, úgyis itthon leszek a kicsivel. Az elválást viszonylag nehezen szokta / szokja, de ott már nagyon szívesen elvan ezt a 3-4 órácskát. Ottalvásról hallani sem akar. Most megpróbáltuk, nem sok sikerrel... nem fogom erőltetni. Jobb lenne, mert elég nyűgös, ahogy jövünk hazafelé (bár az apja fogja hordani reggel is és délben is haza - "ebédidőben"), de persze én is jobban szeretem, ha itt szuszog a szobájában. Most amúgy szerda óta itthon volt, mert hurutosan el kezdett köhögni, igaz csak napi szinten 6-7x, de a hasa is ment picit. Csütörtökön csak elvittem dokihoz, vírusos torokgyuszi, csak jól elcsíptük időben. Bioparox-t kell fújni a torkába, de hatásos, mert megindult az orra is. Viszont most ,ha kérdezzük megy-e bölcsibe, mondja,h "nagyon beteg vagyok, nem megyek" és köhög és szipog erőltetve... zsivány :lol:
Köszi a híreket Annáékról!

Lidke, Keve cuki továbbra is a dumáival. Dévának hogy tetszenek az új ízek? MIket eszik már? Üldögél - álldogál ügyesen akkor? Mennyivel másabb egy kiscsajt ápolgatni egy fütyis után? Jajjj, úgy várom már!!! :D
Jajjj, a pocakméretet csak azért írtam, mert tényleg furi,h tényleg nagyobbra nő a második babával. Sztem nem lesz olyan nagy Emma baba, mint Boti volt, most úgy érzem, inkább hosszabb lesz. (Botinál biztos voltam benne,h lesz 4 kg, most úgy érzem a hugi nem lesz annyi.)
Szerintem se húzzuk terminusig (amit amúgy is kitolta a dokim 4 nappal - éljen!), legalábbis remélem,h szófogadó kislány! :lol:

Ildi, szupik a képek! Nati beszólása haláli! :D

Ági, Fannika is édes. Írok neked, ígérem. Bocsi, h mindig sokára.... :oops: Kutyikat sajnálom :(



Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Közkívánatra :D 33 hetes poci. Mondjuk van, aki szerint nagy, szerintem csak azért látszik nagynak, mert iszonyat hegyes megint. Csak úgy tolatok vele :lol: (A könyökhajlatomnál szoktam érezni a lábait, ahogy az oldalamat rúgja kifelé.)

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk. Lassan 2,5 hete küzdünk ezzel az ugatós betegséggel. Kapott már mindent Lidi rá, elvileg hörghurutja van. Most már javulgat.
Közben konyhát is újítottunk és festettünk. Ez az idő alatt pedig lementünk Lidivel anyuékhoz. Nagyon szép lett minden. A konyhát imádom. :)

Anita,
nagyon szép a pocakod és egyáltalán nem nagy. :)
Ildi,
gratulálok a szalonhoz, nagyon szép lett. :)
Boscó,
Fanni: :D :D :D . Jó kiscsaj!
Lidke,
gratula Dévának a produkciókhoz!
Edit,
buli jó ötlet!!! :)
Gyöngyi,
mit szól Lili a tesóhoz?
Tünde,
gratula az autóhoz! A nyaralós képek annyira klasszak! Azért jó lehet újra dolgozni, néha már én is mennék.

Bocsi, hogy csak ennyi. Majd igyekszem felvenni a fonalat.
angi79
 
 


[quote] írta:n akkor sem értem, hogy lehet ilyen nagy munkát őszre időzíteni


Hát én se de abszurdisztánban minden megtörténhet... :(
Valószínűleg apóshoz megyünk.

Elvileg mától zárják el, reggel még fűtöttünk egy kicsit.

Olyan jó végre otthon lenni annyira nem akarok elmenni... :( :cry:

Férjet kitették. Azzal indokolták, hogy nem él hal a cégért! :(
Úgylátszik nekünk minden gyerekszületés után jön egy ilyen időszak.

Anita
Annyira aranyos a pocakod! És milyen hegyes! Nagyon szép!

Én meg megint kezdek göthös lenni Andor is olyan fujtogatóan köhög.
Felmerült bennem egy gondolat... ugyanis mindig oltás után robbantunk le!!! Szerintetek lehet köze hozzá? Hiszen pl a rubeola vírust is ki lehet mutatni az oltott gyerek garatváladékában még napokig.

Vagy ez tejes fantazmagória és véletlen egybeesés?

Lidke
Ez olyan 30 lakás 2x ugyanis van még egy lépcsőház, nemtudom, hogy oszlik el időben. Fizetnünk nem kell a tetőbeépítés miatt.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Anita, tisztára olyan formájú a pocakod, mint Botival volt. :D
Még szerencse, hogy Boti tudja, hogyan kell pisilni :lol: :lol:
Naná, hogy kioktatja a nemtudókat :lol:

Edit, akkor ahogy megbeszéltük, legyen buli :D
Kérdés mindenkitől: MIKOR ÉS HOL?
Edittel azt beszéltük, hogy mivel már többen is vanank melósok köztünk, igazából egy pénteki nap lenne jó.
És most nem a belvárosban, henem valahol pl.az Őrs környékén.
Márcsak helyet kell találni :D

Edit, meggyógyultatok???? :D :D

Angi, gratula a szép konyhádhoz!
Mutizol képet?
Mi is most találtuk ki(több hónapos agyalás után), hogy tavasszal kicsit átalakítjuk mi is a konyhát(nagyon kevés a helyem, de a konyha meg nagy)
Igaz, radiátort is kell odébb tenni, de ezért is várunk tavaszig(addig már kibírom ebbe is) :wink:
Lidinek további gyógymanókat! :D

Natasa is egyedül jár pisilni-kakilni a wc-re, ugyanaz a szitu, mint Alíznál.
nem is szereti, ha bennt vagyunk :lol: , de nagyon rá kell nézni, mert teleszórja pisi alatt a wc-t wc papírral, meg utána nyúlkál benne, meg kinyomja az összes illatosítót, meg vizezik.....stb....
szóval jól ellenne ott :D :D :D :D
Ma fektettem le először a du-ni alváshoz pelus nélkül.
Kíváncs leszek, mi lesz, ha felébred :roll: :lol:

Mamacka, sajnálom ezt a gázos herce-hurcát :(
Férjednek meg csak lesz valami melója :)
Bélyeghez gratula :D

Gyöngyi, nehogymá alkoholista legyél az alkoholmentes sörtől!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Lidke, hát lehet tőlem hallja a kocsiban ezeket :lol:
De igazából Olivér az, aki hozza haza a csúnya beszédet az oviból.
Múltkor azt mondta nekem a Plus-ban, mert nem vettem neki kindertojást, hogy "Te vagy a legnagyobb fene" :lol: :oops: :shock:
Kicsit égett a pofám :oops: :lol: :lol: :lol:

Fannika is édi lehet a seggében lévő kutyákkal :D
Ági, kár, hogy most nem tudsz majd jönni.

Esztikém, hazaértél már Párizsból?
Madonna miylen vót? :lol:

Na, mikor legyen esti taller?????? :D :D :D
vas
 
 


Gyöngyi!
Hát mondd meg anyósnak, hogy rájöttél, hogy Lili túl okos, úgyhogy a kistesót most mesterségesen butítod! :twisted:

Vali!
Édes lehet Alíz! Róla is rég láttunk képeket!

Eszter!
Már jövő hét van! :wink:
Banánt mikortól lehet adni?

Anita!
Boti: :lol: És mit mondtál neki? Jöttél a gólyás és méhecskés dumával? :lol:
Szerintem jó nagy a pocakod!
Botinak jobbulást!
Eleinte az ápolás is furcsa, de sokkal érdekesebb, hogy már ilyen pici korban is mekkora eltérés van a kisfiúk és a kislányok között! :D
Déva nem eszik semmit, csak szopik. Már nem is kóstolgat, ha meglátja a kiskanalat, összeszorítja a száját, és löki el a kezemet. :? Mivel beteg volt, a vasat se kapja még, csak mától. :? Viszont így is szépen hízik, már 8,5 kiló. :) Mozgásfejlődése gyors ütemben halad, már oldalazva lépeget a bútorok mellett, leül, leguggol, újra feláll, egy kézzel kapaszkodik, a másikkal játszik. A legújabb, hogy ha meg tud valamiben kapaszkodni, akkor fellép a fellépőre, egy kicsit álldogál rajta, aztán lemászik. Anyuéknál a nappaliban van egy dobogó, arra egy pillanat alatt felmászik. :)

Angi!
Szia! :D Sajnálom, hogy Lidi beteg! :(
Új konyhához gratula! Képeket hozzál!

Mamacka!
A homeopátiás orvosunk ellenzi az oltásokat, mert szerinte visszavetik a gyereket. Betegen nem is szabad oltani, gondolom, azért, nehogy nagyon megviselje a szervezetet. Lehet, hogy Andorban alapból volt valami vírus, ami ellen sikeresen védekezett a szervezete az oltásig, de a plusz megpróbáltatás már sok volt neki, így előjött az eredeti vírus. Ezt csak én gondolom, nem biztos, hogy így van. Orvos mit mondott?

Ildi!
Nektek jó közel van az Örs, ugyeeee? :twisted: :lol: Nekem bármi jó, de ha lehetnek extra kívánságok, akkor ne a hónap harmadik csütörtöke másnapján legyen. Harmadik csütörtökön dolgozom, pénteken valószínűleg hót fáradt leszek, meg a gyerekeket se akarnám két egymást követő éjszakára itthagyni.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke
Még nem kérdeztem a dokit, de őt lehet nem is érdemes, de nekem az is fura, hogy én is ugyanazokat a tüneteket produkálom minden oltás után.
Azért én nem vagyok oltásellenes csak érdekelne, hogy van-e valami alapja a dolognak.

és akkor ti nem is oltattok?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gyöngyi: Én alkoholmentes sört a szoptatás alatt ittam egy csomót, állítólag serkenti a tejtermelést :) Ha jól esik, igyad csak nyugodtan, ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond. Egyébként is rajta van a dobozon (Schlossgoldon tuti), hogy alkohol tartalom 0,0%. Mutasd meg anyósnak, olvasni csak tud, a szemének meg majdcsak hisz, ha már benned kételkedik :wink: :lol:

Boscó: Sajnos tőlem is elég sokat eltanul Aliz, főleg reggel a kocsiban, mikor araszolunk a dugóban és szentségelek :oops: :oops: :oops: A múltkor éppen nem mondtam semmit, ő meg nagy hangon megszólal hátulról, hogy Menjél máááár!!!! :D Ott tökölt előttem egy autó, és nem tudtunk tőle haladni.

Eszter: Aztán tényleg gyere, én nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy tetszik a meló. Beindult már a nagyüzem? :)

Anita: De-de, jól emlékszel, én aggódtam, aztán egyik hétről a másikra belejött a csajszi :) Most már az éjszakai pelusozásra kéne valamit kitalálni, mert ő rengeteget iszik, reggelre meg folyton csordultig van a pelenkája :(

Botinak jobbulást!

Emma baba házikója nagyon szép, tényleg jó csúcsos pocid van, az ilyenekre szokták azt mondani, hogy tuti fiús pocak :wink: :lol: :lol: Na akkor ez most nálad sem jön be :)

Angi: Lidinek is jobbulást! A 2,5 hét az jó sok, jól ehúzodott szegénykének :(
Én is csatlakozom az új konyha képet követelők táborához :wink: :lol:

Mamacka: Ha már így kibaltáztak veletek az őszre, még jó, hogy legalább pénzt nem kérnek :evil:

Ildikó: Akkor legyen pénteken a tali :wink: :D
Na mi volt délután? Nem pisilt be Natus az alvásnál?

Lidke: Nem semmi Déva, hogy milyen ütemben fejlődik :shock: Tiszta olyan, mint Eszti Benyója, ő volt ilyen anno, hogy mindent nagyon hamar csinált :)

Alizról asszem mostanában nem is készült fotó :oops: :roll: :shock:
Majd pótolom nemsoká :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Mamacka!
Áááááá, mi beadatunk mindent! :) Szegény gyerekeim az elkövetkező hónapokban sorozatban kapják majd a szurikat. :( Homeós dokinéni arra szokott hivatkozni, hogy csak a kötelezőket adassuk be, mert minden oltás hetekkel visszaveti a gyereket. :roll: (Ő egyébként a Bethesdában volt gyereksebész.) Én meg úgy gondolom, hogy inkább vesse vissza, de legyen egy élő gyerekem, mint hogy esetleg egy életen át verjem a fejemet a falba, hogy megelőzhettem volna a bajt, mégse tettem. Tudom, hogy kicsi az esély, hogy megkapja a gyerek adott betegségeket, vagy, hogy nagy baj lesz belőle, de nem akarom megadni az esélyt, hogy a gyerekeim statisztikai adatok legyenek. Bárányhimlőn sokáig vaciláltunk, doktornénink se tudott mit mondani, azt mondta, hogy ők is pont a mérlegelés időszakában vannak a gyerekeikkel kapcsolatban. Végül mi úgy döntöttünk, hogy beadatjuk, és mikor felírattam, mondta a dokinéni, hogy ők is beadták végül a lányaiknak.

Vali!
Keve is rengeteget iszik, mi éjfél körül álmában még cserélünk is rajta pelust, hogy ne ázzon át. Alíz a bölcsiben is sokat iszik? Volt sógornőm mesélte, hogy a mi körzetes ovinkban egész nap csak ebédhez adtak a gyerekeknek inni, akkor is csak fél pohárral, ezért a gyerekek este otthon pótolták a folyadékbevitelt. Ettől majdnem az összes gyerek bepisilt éjjel, de ha szünet volt, vagy nem mentek, akkor nem, tehát tuti, hogy ez kavart be.
Dévával kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy hamar véget fog érni a nyugalmam (bár már akkor véget ért, mikor kúszni kezdett). Nem bánnám, ha ő is olyan kis óvatos lenne, mint Keve. Vagy legalább osztozzanak! :roll: Keve legyen bátrabb, Déva meg vegyen vissza egy kicsit. Ma próbálgatta elengedni Attila kezét. :roll:

Bementünk ma Attila próbájára. Déva nagyon kis csini volt, mályva színű plüss ruha volt rajta, meg harisnya, és mikor szólt a zene, "táncolt". Állva nézte a táncosokat, és közben úgy rázta a fenekét, hogy szó szerint ugrált. Azt hittem, megzabálom! :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok

Felőlem most pénteken is mehetünk :lol:
Jó valakinek???? :?: :?: :?: Lehet szavazni :lol:
Most csak ennyi, holnap este jövök bővebben :wink: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Sziasztok!

Nekem 10-e nem jó, Attilának fellépése van, nincs kire sózni a kölköket. :?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke
Oltásról én is valahogy úgy gondolkodom mint ti! ;)

Még van fűtés!
Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek mert ha elzárják akkor inkább most mint decemberben! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...no meg az is kiborító, hogy sose úgy van mint ahogy ígérik, bejelentik, amiről kiértesítenek...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Edit, a holnaputáni péntekre gondoltál????
Nekem az elég necces :?

De látom teljes érdeklődés hiányában nem ez lesz a napja :wink:

na, jóccakát :D :D :D :D
vas
 
 


Sziasztok

Anita
Nekem így nem tűnik nagynak ,de ha dobnál egy olyan képet ,amin jobban látszol, akkor lehet ,hogy nagynak látnám. :lol: :lol:
De tényleg hegyes az látszik. :shock: :)
Boti tényleg nagy zsivány lehet ,nem semmi, hogy tudják az agyukat használni. :lol: :lol: :lol:

Lidke
A hév-menetrendet nézi :lol:
Már áll a lányod? :?: :idea:
Okt.10-re gondoltál? :?:

Eszter
Szavadon foglak. :lol:


Ildikém
Én bunkó még egy pohár vizet se adtam nektek. :oops: :roll:
Sikerült bevásárolni?
Már jól van Levi. :) Nati nem lett beteg?
Nekem ez is jó meg a következő péntek is. :wink:

Mamacka
Húúú de nem irigyelek titeket. :(
Jók a képeid,szinte egyforma a pocak végig. :)

Boscó
Lányod dumája se semmi,jót röhögtem rajta. :lol: :lol:
Na akkor készülj azért ,hátha sikerül feljutnod egy jó buliba. :lol:
Felőlem táncolni is mehetünk reggelig. :wink:

Vali
Hogy vagy? Nátha?
Aliz nagyon ügyi. :D
Éjszakáitok már jók?
Tibi miért nem tudja vinni,sok lesz a munkája?
Amit írtál arról majd beszélünk szóban. :o


Gyöngyi
Neked is nagy már pocid? :D
Képet dobhatnál magatokról!!!!
Nem sokára csak vége lesz a hányingernek. :?

Melitta
Holnap mégis én megyek. :(
De hívlak majd :D

Eszti
Milyen volt?????
Vagy nem most voltatok? :?: :roll:

Angi
Jó hallani már rólatok is. :D
Képet én is néznék ha van.,és persze a lánykádról is. :shock: :lol:

Még lehet szavazni holnapig a péntekről :wink:

Jó éjszakát :)


Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Sziasztok!

Én akkor felvetem az október 3 vagy az október 10-e pénteket. :D:D
Egyik csak jó lesz.
Nekem mind a kettő jó, de inkább a 10dikére szavaznék. :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Helósztok,

dede, megjöttünk, és gondolom nem árulok el meglepetést, hogy iszonyú jó volt, teljesen feltöltődtünk, a koncert hatalmas volt, 150 ezres stadionban volt (nem kis élmény...), 2 órás monstre show volt, grandiózus. :)
Párizs pedig gyönyörű, fantasztikus, élhető, monumentális, és hihetetlenül hangulatos.
De majd a képekkel mesélek részletesebben.

Benyó jól viselte a három napot, nem volt semmi vész, azon kívül, hogy este és reggel hiányolt minket, de nagyon jól voltak a szüleimmel.

Azért most este elkezdett pörögni, szerintem így fejezte ki az örömét. Jó volt újra vele... :)

Én is benne vagyok a buliban. :)

Anita, szerintem nagyon csini a pocid. És szerintem sokkal vékonyabb vagy, mint Botival. Jól látom?

Angi, és milyen lett a konyha? Tök kicseréltétek?
Gyógyuljatok. :)

Most megyek, pihenek, holnap meló.
Vendég
 


Látszik képben vagyok :oops: :oops:
Lidkének nem jó a 10dike....
akkor legyen október 3 vagy 17 és én a 17re szavazok inkább :D:D

Eszti!
Jajjj, de jó lehetett nektek! :D:D
Egyszer biztos Ádit is rá tudom majd venni, hogy eljöjjön velem megnézni egy várost... :D:D
Mostanában nem számíthatok ilyesfajta lelkesedésre tőle 8)

Megyek, lerakom a csajt. :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Lidke: nem semmi a lányod!!! Azta milyen ügyes, édes lehetett. Majd tegyél már róla képeket!!!

Angi: jobbulást az angyalkának!!!!és irigy vagyok az új konyha miatt!! :lol:

Edit: nem készülök, mert nagyon valószínű hogy nem megyek! De majd itthon tökre lesárgulok az irigységtől. Főleg ez az október nem az igazi Nekem, Mindkettőnk szülinapja, ráadásul 3-án és 10-én még a barátnőmék akikhez mennék fel, még Londonban lesznek. Hév menetrend :lol: Tök jó volt! :lol:

Vanillka: pont ma csosztam le az uram, hogy a gyerek szókincse olyan szinten bővült a vezetése közben trágár szavakkal, hogy többet nem ülök be mellé gyerekkel!!! :lol: :lol: :lol: De akkor Ti nők sem adjátok elő máshogy( én nem tudom milyen lennék, sajna nem nagyon vezetek, ha igen, nincs velem a család :wink: )
Vendég
 


Sziasztok,

de mennék én is egy jó kis buliba. Na, majd hátha jövőre. :lol: Elszállásoljuk magunkat vhol, én meg mehetek kimaradni. :D

Edit, Angi, Eszti: jó volt olvasni rólatok! Kár,hogy már nem pörög úgy a topic, dehát tudom, a mókuskerék...

Edit, épp most vettük elő a Botis- pociképeket. A 34. heti kisebb volt, pedig akkor az is olyan nagynak tűnt. Te is dobj képeket!
Melitta ezek szerint olvas szorgalmasan? JÓl vannak? Annának mondd már,h legalább képeket hozzon a gyerkőcökről!

Ildi, ja tök olyan amúgy tényleg, mint Botival.

Vali, hááát, szokták is üzletben kérdezni, h kisfiú lesz? Mondom neeeem! Erre múlt héten egy idősebb hölgy: "De hát, miért???" :roll: Csak, miért... annyira hülyeség ez a pociforma - nem összefüggés, sztem. Valszeg ilyen a méhem.

Angi, engem is érdekel a szép új konyhád. :wink: Remélem, most már teljesen meggyógyul Lidi! Képet kérünk róla is!

Eszti, hááát, nem tudom. Jól állok a hízással, mert csak +5 kg van rajtam továbbra is, de nem kezdtem éppen versenysúllyal.
Örülök,h ilyen élményben volt részetek. Szupi lehetett. Na, és hogy Benyóka is jól elvolt a nagyiékkal.
Jó melót neked!

Lidke, nagyon ügyes Déva! Keve egyáltalán nem féltékeny? Nem is volt az? (bocsi, nem igen emlékszem legalábbis ilyenre) Mondjuk ő elég kezelhető, rugalmas kissrác, ugye?


Tegnap voltunk uh-n. Minden okés továbbra is. Próbált áramlást is nézni a dokim, de Lujzi nem nagyon hagyta, állandóan odébb rúgta a kzs-t. :D Bpd-je 2 mm híján már 9 cm, becsült súlya 3 kg környékén jár, dehát ugye, ez csak becslés, majd meglátjuk... nagyon nem foglalkozom vele, mert ugye együtt is megtapasztaltuk már, hogy mennyit tévedhetnek vele.
Méhszáj felpuhult, nyiladozik, de nincs még nyitva. Ez ilyenkor már nem gáz egyáltalán a dokim szerint. Sőőőt, én nagyon örülök, hogy talán a megbeszélt időben elindul magától a kiscsaj!

Na, megyek, kezdődik a szülifeli. :lol:


Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Köszi a gyógymanókat. Még mindig van, hogy ugat Lidi, így lehet, hogy megmutatom a dokinak ma. :?
A konyháról majd később teszek fel képeket, mert még hiányoznak apróságok. Egyébként tölgy színű.

Eszti,
de jó lehetett Párizsban. Várom a képeket!!! Igen, teljesen kicseréltük, csak a hűtő a régi. Most van szép új sütőm, gázlapom, mosogatógépem és a mosógépet is beépítettük. :)
Ildi,
akkor nálatok is jó nagy konyhaprojekt lesz jövőre. Mi jövőre Lidi szobáját festetjük újra.
Anita,
de jó, hogy minden rendben a babóval. És akkor tényleg alakulsz méhszájügyileg. :) Boti köhög még? Ő is volt uh-on?
Edit,
Levi jól van? Ti jártok még Helen Doronra és énekelni? Levi mikor megy oviba?
Vali,
azta milyen ügyi Alíz a wc-vel. :) Jó kis önálló. Én is szívesen néznék képet róla.

Tali: Nekem jók a péntekek. De tényleg az Örsön?

Kép Lidiről:
Kép

angi79
 
 


most csak gyorsan...

látom sokan betegeskednek :( , jobbulást nekik!!!!

Mi így próbáljuk kikerülni a betegségeket, el ne kiabáljam pár hónapja nem voltak betegek a csajok:
egyik hét: osciloscoccinum 2 naponta
2. hét: echinacea, propoliszos méz
3. hét: vitamin (szervesen kötött)
4. hét: ezüst kolloid

ha van egy kis orrfolyás vagy torokfájás, akkor ezüst és másnapra minden elmúlik tőle :)

nekem a péntek csak 9 után jó, de azért ne igazodjatok hozzám!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!

Mamacka!
Biztos, hogy el fogják zárni? Nálunk tavasszal kitettek egy értesítőt, hogy majd valamikor rá fognak mérni, és elzárják, ha nem megfelelő. Utána sokáig nem történt semmi, aztán szeptemberben kitettek egy értesítőt a pontos dátummal. Adott napon reggel meg is érkeztek, és a próbanyomás után azonnal elzárták. Nálatok a próbanyomás megvolt?
Attila a gázművekkel is beszélt, esetleg megkérdezhetnétek őket ti is, hogy mi a helyzet a ti házatokkal. Rámenősnek kell lenni, mert le akarják rázni az embert, de kötelességük felvilágosítást adni.

Edit!
Aha, áll már, meg fellép a fellépőre egyedül. Kapaszkodva oldalazva lépeget is. :)

Eszti!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, meg, hogy Benyót se viselte meg a hiányotok! :) Nagyon várom a képeket, meg a részleteket!

Eszter!
Már azt hittem, nem akarsz velem találkozni! :lol:

Boscó!
Mért nem vezetsz? Nem szeretsz, vagy nem úgy alakul?

Anita!
Inkább most gyere! Boti már nagyfiú, meg legalább főpróba a kórházban töltendő éjszakákra, Te meg még egy kicsit kikapcsolódsz Emma érkezése előtt! :D Na? Jól kigondoltam, ugye? :D
Szuper, hogy ilyen jól állsz méhszáj-ügyileg! Az enyém még a kiírt napon is kőkemény volt. :wink:
Testvérféltékenység nálunk egyáltalán nem volt, bár mi mindent megtettünk érte, hogy ne is legyen, amit csak ki tudtunk találni. :) Nem nehéz ám két gyerekkel, ne izgulj emiatt! Én arra készültem, hogy legalább kétszer olyan nehéz lesz, mint eggyel, de csak picivel kell több energia, meg szervezés, az öröm viszont sokszoros! Lehet örülni az egyiknek, a másiknak és a kettőnek együtt! :D 8)

Angi!
Voltatok dokinál? Mit mondott? Továbbra is mennek a gyógymanók a gyönyörű nagylányodnak!


Mi ma voltunk a homeopátiás dokinéninél. Hamarosan leállhatunk a bogyókkal, még ő maga is meglepődött, hogy teljesen rendbejött Déva bőre! Én meg meglepődtem, mert annak ellenére, hogy idős, nem akadt ki rajta, hogy még csak szopik a gyerek, sőt, még azt is mondta, hogy elég még neki a tej, majd eszik, ha már nem lesz neki elég. Kis Sikertörténetem! 8) :wink:
Keve délelőtt úgy felbátorodott a Ringatón, hogy ő kérte a Sárkányparipát, sőt, még a hegedűt is segített odavinni! :D Lassan csak oldódik ő is!

Mindjárt hozok egy csomó képet!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Tünde, az ezüst nekünk is sokat javított a helyzeten, de sajnos mivel Bence nagyon érzékeny a felső légúti dolgokra, így egy sima vizes orrfolyás eddig két hétig tartott, ezüsttel 4-5 nap. Azért nekünk ez is sokat számít. :)
Csak irigykedem azokra, akiknek nem kell ilyennel küzdeni.
Amikor az a hét van, hogy ezüstöt adsz nekik, azt hogy? Napi egy spricc a szájba?

Egyébként az orrmandulával várunk még egy szezont, hátha nő annyit fél év alatt, hogy javul a helyzet. Ha nem, akkor jövő nyáron kiveszik.
Vendég
 


Eszti,
akkor drukk, hogy javuljon a helyzet!
Lidke,
köszi. Viszavittem és még piros a mandulája, de a hörgői okésak már. Most már nem kell a köptető, hanem valami mást kapott. Itthon már nem köhög, csak ha lent vagyunk. Várom a képeket!
Tünde,
echinaciat mi is próbáltuk, de kiköpi. Én picit csalódtam a homeóban, mert azzal kezdtük gyógyítani az elején és semmit nem javult, pedig jó lett volna megúszni a gyógyszereket. Ez van.

Lidi néha olyan mint 1 "agresszív kismalac". Pl. bent vagyunk a boltban és leteszi a kosarát, közelít valaki arra, erre ő rákiabál, hogy : "enyém, ne bántsd!". Nem égő ám. :oops:
angi79
 
 


Sziasztok

Akkor legyen Okt. 17 péntek vagy” 24 ,de ez már szünet a gyerekeknek”!!!!!

Boscó
Ez jó neked??? :?: :lol:

Angi
Levi azt szokta mondani”Menj innen” de ezt olyan gonoszan mondja. Na ,nekem ilyenkor ég a fejem. :oops:
Szép nagy már Lidi. :shock: :D Hány centi???
Levi is most kapta meg élete első antibikáját. :(

Anita
Nálam aludhatsz, ha gondolod. :wink:

Eszti
Én nem mertem adni Levinek ,mert rá van írva ,hogy 6 év alatt nem ajánlott. :roll:
Melitta megnyugtatott ,hogy adhatom. :lol:
Bizti nagyon kafa volt. :D

Mi nem beszélünk rondán a kocsiba,de ha nincs velünk a Levi, akkor bepótoljuk. :lol: :lol:

Ma bulizunk apával, mert a 18 évfordulónkat ünnepeljük.
De csak itthon iszogatunk, és…….. :wink: :lol:


Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Sziasztok!

Este már túl fáradt voltam kicsinyítés után a töltögetéshez, de mindjárt pótolom!

Edit!
Milyen 18. évfordulótok van??? :shock:

Angi!
Én is ezt szoktam mondani Kevének, hogy agresszív kismalac! :lol: Ő mondjuk csak itthon csinálja néha, de szerintem ezek a dolgok beleférnek a korosztályuk szerinti sajátosságokba. Én nem szoktam égőnek érezni, ha nyilvános helyen hisztiznek, vagy akármi. Aki normális, az úgyis tudja, hogy ez van, és kész, aki meg nem az, az engem nem érdekel. :lol:

Meg mindig eszembe jut, hogy Attiláékat mennyire elnyomták otthon gyerekkorukban, és hogy mindig büszkén mesélték, hogy az ő gyerekeikkel bárhova el lehetett menni, mert "jólneveltek" voltak már egész kicsi korukban is, soha nem hisztiztek, nem nyafogtak, stb. :roll: Na, ennek az elnyomásnak isszuk a mai napig a levét néha. Szerencsére Attila is tudatosan igyekszik, hogy ezt ne hozza otthonról, és ő ne nyomja el a saját gyerekeit, de volt már, hogy én szóltam neki, hogy azért ebben, vagy abban hagyjon a gyereknek mozgásteret, döntési lehetőséget. Azért Após javára szóljon, hoögy két hete az én szüleimnek is, meg később nekünk is azt mondta, hogy mi szülőkként túlszárnyaltuk őket. :wink:

Eszti!
Ne csigázz minket tovább! :)

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Ja, Angi, még annyi jutott eszembe, hogy Keve nem csak a saját tulajdonát védelmezi így, hanem mindenkiét, csak a rend kedvéért. Pl. ha felveszem Attila pólóját, rögtön rámszól, hogy az Apuci pólója, vedd le!, vagy Anyum a pulcsija nyakára csiptette a Déva csattját, persze Keve kiszúrta, és rögtön nekitámadt, hogy az a Débáé, tedd a hajába, meg ilyenek. Szerintem már értik, hogy mindenkinek van saját tulajdona, de azt még nem látják át, hogy ha a másik hozzányúl, vagy pláne, még használja is, attól az még nem lesz az övé.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Képek:

Hajózni voltunk
Kép
Kép Kép

Kép

Első alma:
Kép

Kép

Bágyadt Déva Apucival éjszaka (tahó Anyuci meg fényképez :oops: )
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Keresztelő
(azért vagyunk sárgák, mert a templomban az oltár mögött a fal sárga üveg)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke
Nem 18 csak 17, rosszul írtam. :oops: :oops: :wink: Azóta vagyunk együtt. :D
A buli is elmaradt ,mert Laci későn ért haza,én meg baromi álmos voltam már.
De ma bepótoljuk. :lol:

Képek nagyon jók. Az almás képen gyönyörű a csaj. :D
Az utolsón ki az a nagy bácsi? :shock:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Lidke,
nagyon helyes gyerkőceid vannak. Déva annyira kislányos. Puszit ad magának a tükörben? :D :D Kevét megnyírtátok? Tök jól áll neki.
Egyébként a hiszti engem se izgat a boltban. A minap egy nő előre akart engedni, mert Lidi hisztizett. Mondtam neki, hogy nem kell, köszi. Aztán ha az ember nem idegesíti magát rajta, akkor gyorsan vége a hisztinek. A mi szüleinkre szerintem anno erősen jellemző volt a "jaj, mit szólnak az emberek". Főleg vidéken.
Edit,
gratula a 17 évhez!!! Nem semmi. :) Ez a menj innen nálunk is megy, de csak itthon. El se tudom képzelni Leviről, hogy olyan kis "gonoszos". :)
Lidi 98 cm magas.

angi79
 
 


Nálunk is megy a hiszti, de én sem izgatom magam rajta, mert akkor érzi, és annál tovább tart.
Múltkor a Duna Plazaban csapott ki egy fetrengőset. Nem foglalkoztunk vele, és abba is hagyta. Inkább jött enni velünk. :wink:

Lidke, szuper képek, csini vagy nagyon, a gyerkők meg nagyon édesek. :) Keve még mindig latinosan nőcsábász tekintetű. :wink:
Déva meg tiszta anyucija. :wink:

Editkém, hát boldogat, aztán jó ünneplést..... :wink:

Én ma sikeres akciót csináltam, kint az MC Ferihegyen a Turbó kölyökban nagy leárazás van, és 6000-ért vettem téli síruhát Bencének, olyat, amilyet szerettem volna. Külön nadrág és külön kabát. Néztem máshol, és hát meglehetősen 10ezer felett voltak az ilyenek. :shock:

Na, pár kép. :)

Kép [i Kép Kép Kép Kép Kép mg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1222527374.4274.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A Louvre

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket! :D

Eszti!
Szuperek a képek! :D Nagyon tetszik, hogy nem csak azokkal a szokványos Párizs-fotókkal találkoztam! :wink: Jó látni, hogy milyen boldogok vagytok! Csak úgy sugároztok! :D Azért az élménybeszámolót is várom, ha lesz időd! :wink:

Edit!
A "bácsi" Após-pajtás. :lol: Nem magas, csak a lépcsőn állt. :lol: Mellettem meg a nagymamám van. Akartunk össznépi képet is, csak a kölkök (utánuk meg a szülők) kiszabadulva a templomból megrohamozták a templomkert játszóterét, így mire Dévára poncsót húztam, már nem voltak hallótávolságon belül. Déva meg beteg volt, így nem kezdtem össztrombitálni a népet. :cry: Olyat is szerettünk volna, amin csak négyen vagyunk, de valaki mindig odaállt mellénk, hiába mondtuk, hogy most egyet csak rólunk. :roll:
Remélem, jól sikerült az ünnep! 17 év??? :shock: Aztaaa! :shock: :lol: Most teljesen lenyűgöztél! Olyan ritkán hallok mostanában ilyen hosszú kapcsolatról a mi korosztályunkban! :cry:

Angi!
Igen, Déva puszit ad magának, sőt, integetni is szokott a tükörképének! :lol:
Kevét megnyírtuk a keresztelőre. Attila lefogta, én meg géppel végigszaladtam rajta. Borzasztó volt, de néha muszáj. :roll: :( Most karácsonyig megússza. :wink:
Keve pár hónapja abbahagyta a hisztit, mostanában csak akkor sír, ha valamin elkeseredik, de ez már nem az az igazi dackorszakos hiszti. 8) :wink:
Ez a "jaj, mit szólnak" sajna tényleg így volt. :( A múltkor ültünk a villamoson, velünk szemben egy banya. Elégedetten szemlélte az én "jó" gyerekeimet, mikor felszállt egy anya egy örjöngő két év körüli gyerekkel, meg néhány csomaggal. Valaki át akarta nekik adni a helyét, erre a banya elkezdte utasítgatni, hogy ne adja át ilyen rossz gyereknek, mert nem érdemli meg! :shock: :evil: Persze ezt nem ilyen finoman. Én meg valahogy nem tudtam befogni a számat. :?

Mi tegnap voltunk a medveotthonban, szupi volt! Keve etette a macikat, meg beszélt hozzájuk! Nagyon élvezte, olyan jó volt nézni a boldog fejét! Déva is érdeklődve figyelte őket a kendőből, különösen azt, mikor két medve kb. öt méterre tőlünk összeugrott, aztán beszállt egy harmadik is. Nem volt olyan komoly, de még így is félelmetes volt.
Én meg este buliztam!!! :D 8) Nem maradtam ugyan reggelig, de csak becsületből jöttem haza, fájó szívvel. :cry: Óóóóriási party volt! Ma alig bírtam vonszolni magam, délután le is feküdtem egy kicsit, attól jobb lett, és lassan a hangom is kezd visszajönni. :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke,Eszti, nagyon szupi képeket hoztatok :D
Déva, meg Keve nagyon cuki, Déva olyan ügyesen áll, nagyon édi :D
Párizsi képek is csodálatosak(na, majd tavasszal én is megkukkolom)
Szállásotok hol volt és milyen volt(írd már meg privibe plízzzz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )Repjegy már megvan, honnan foglalom, valami jó kis szállás kéne.... :wink:


Lidike meg nagyon csajos a kis kosarával :D
Akkor frankó lett a konyhád nagyon :D


Tali szempontjából Edit , nekem a 17 nem jó, mert "csapatépítő tréningre " megyek a Gruberesekkel Lajosmizsére. A következő meg már a 4 napos hétvége, szerintem az sokunknak nem jó.
De a mostani, meg az azt követő OKÉs.


:D
vas
 
 


Edit, gratula a17 évhez!! :D :D
nekünk kb. most lesz valamikor okt. végén -nov. elején a 15 éves :lol: :lol: :lol: :lol:
(dátum nincs :roll: )
De mi már csak a ház.évfordulókat számoljuk.... :wink: :wink: :wink:
vas
 
 


Csajok jók a képek :)

Lidke: Nekem az tűnt fel, hogy apátok is nagyon meg van koppasztva. Alig ismertem rá :shock:
Déva eszméletlenül ügyes, és csodaszép a nagy hajával :)

Edit: Nekem elvileg mindegy, hogy melyik péntek, majd figyuzok, és bólogatok, ha már van konkrét időpont :wink:
Gratula az évfordulóhoz :) Megvolt végül az ünneplés? :wink:

Ildikó: Ti merre csavarogtatok a hétvégén? :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?