Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Ne bántson a dolog itt volt az apja is egyszerűen rosszúl esett. Ha nem telefonálok is elesett volna. Annyira amúgy nem vészes inkább a vérzés ilyesztett meg.

Köszönöm mindenkinek már jól van csak a pici seb emlékezteti a doglgokra a fején amire Eszti midig ad puszit. :):):)

Fanni!
Nyiláván bizonyos szempontból jobb lesz amikor nagyobbak lesznek. Nem elkeseríteni akartalak csak annyit írtam hogy minden korszaknak meglesz a maga nehézsége ettől függetlenül a leges legboldogabb embernek érzem magam hogy ők vannak nekünk. :) :)

Hát ez a hány kiló és átalussza az éjszakát nem függ össze van akinek két évesen sem alussza át de nyilván nem ez az általános. Az enyémek négy hónaposan már stabilan átaludták de három hónaposan már egyszer kelltek egy éjjel. Aztán voltak hullámvölgyek mert pl. most is ébredget Balázs...

Ezt leírom de nekem ez bejött lehet másnak nem.Amíg én velük egy szobában aludtam (két gyerek és én) addig énegyáltalán nem tudtam magam éjjel kipihenni mert minden szösszenésükre felébredtem persze ezt addig nem láttam míg egyszer fürdés és esti rutin után ledöltem a hálóba egy fél órára és olyan jót alutam mint addig soha mióta megvoltak a gyerekek na akkor fogadtam meg hogy én nem alszom velük mert akkor tényleg minden kis nyöszire felkelek pedig ők alszanak csak álmukban nyöszögnek. Ha meg sír azt meghallom és megyek. NEkem ez bejött. De tudom nem vagyunk egyformák mindenkit más nyugtat meg. Anda is sokáig velük aludt.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Fanni!
Még annyit hogy ami a legjobb mikor már kvázi nagyobbak hogy már kapsz tőlük visszajelzést egy egy mosolyt majd szót puszit ezek minden fáradságért rosszaságért kárpótolnak. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Fanni
éjjszakai alvás: nálunk mindkét kisfickó csak akkor aludta át az éjjszakát (Ákos 6 hónapos kora után, Áron most kb. 1 hete)
hogy éjjel nem kaptak cicit és nem is vettem ki őket a kiságyból, hanem csak odabújtam hozzájuk - vizet kaptak csak inni + és simizés

Szeretnék egy kis segítséget kérni: régebben írtatok a 3 napos lázról, hát lehet hogy most Áronkámnak is ez van, előző éjjel 38,5 - kúp, reggel és délelőtt csak hőemelkedés = elvittem dokihoz - nem lát semmit, most délután ismét 38,5 kúp (félórán belül trotyi) láza nem ment le, így adtam neki 3,5ml panadolt, láz maradt, fürdés előtt 39,4 (közben csináltam neki egy kis hűtő fürdőt is) de így is csak 39,2-re ment le - így kaptt még egy kúpot, de néztem nmost még mindig - szerintem - ugyonolyan forró
ja és nem is köhög, nem is taknyos :shock:
úgyhogy holnap vihetem vissza dokihoz, egy adag pisivel
szerintetek ez lehet olyan 3 napos láz, illetve mit lehet még vele csinálni hogy holnap délelőttig levigyem valahogy a lázát?
Nagy hülyeség lenne kicsit beöltöztetni és kiállni vele a szabad ég alá??????????????????
de előtte azért még adok madj neki még 4ml panadolt

a segítségeket előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

 
 

Erika!
Ezek alapján abszolut nem kizárt a három napos láz. Sajnos azzal sok mindent nem tudsz csinálni a vizelet vizsgálatot azért írják elő mert hugyuti fertőzés okozhat még állítólag ilyen magas lázt és egyébb tünetet nem. Ne vidd ki szeritnem a hidegbe adjál neki lázcsillapítot próbáld a hűtőfürdőt és kitartás. Haramdik nap pöttyös lesz elvileg.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Erika!

Szerintem lázasan hidegbe semmiképpen ne vidd ki!!!!!
Ha hűteni szeretnéd akkor hűtőfürdő. Én kb 38 fokról kezdem és 36 fokig szoktam hűteni a vizet fokozatosan. a fürdő után mindig visszament 36, 5 fokra a hőjük, de sajnos nem telt el 10 perc és újra visszakúszott. esetleg nedvesruha a csuklóra, homlokra, de az sem hideg, hanem langyos vizes.Szerintem ezzel próbákozz.
a 3 napos láznál általában a kiütések után szokott egyértelmű lenni, hogy az volt. Nálunk pontosan 3 nap láz után kiütés.

Fanni!

Akkor egy kis bíztatás! Nekem a lányok nagyon gyorsan beálltak maguktól egy pontos napirendre, így elég gyorsan tudtam én is alkalmazkodni hozzá. Hazudnék, ha pontosan meg tudnám mikortól, de 4 hós koruktól tuti, hogy este 10-től reggel 6-ig aludt az egész család. kb 4 hó és 8 hó között nekem nagyon idilli hangulat uralkodott 8-12 hóig újra éjszakai kelés, most meg megint alszunk. este 9-től reggel 8-ig.
Nekem hol fennt, hol lent. Amikor éppen azt érzem, hogy nem bírom és elegem van, akkor jön egy jó időszak, aztán amint hozzászoknék a jóhoz megint halál.

Zsebi!

Most már elég jól jelzik, hogy mit akarnak, ha valamit nem értek akkor odavonszolnak, de hihetetlen akaratosak és öntudatosak lettek. Ma például mindenen összevesztek, olyan visítást rendeztek mint a majmok a majomházban.
Sajnálom, a sebet. Nálunk Maja vágódott úgy el, hogy felszakadt a füle, de iszonyat gyorsan regenerálódott.
Gaja meg rendszerint úgy esik el, hogy elharapja a száját. Na az elég horror, mikor a gyerek szájából folyik a vér. De már nagyon rutinosan harap a papírzsepire, ha adom neki.

Hajni!

ICSI-re simán mehet. Még ha azospermiás akkor sincs veszve semmi. még spermatogoniumok is alkalmasak lehetnek ICSI-re, csak akkor szükséges herebiopszia.

Kata!

beszéd nálunk sem téma. Nálunk nincs értelmes szó, csak halandzsa. Ilyenkor azzal vigasztalom magam, hogy sógornőm nővére logopédus és a kisfia kétévesen kezdett el pötyögni pár szót.

Wish!

Nagyon jó a fotelos kép!

képzeljétek, ma voltunk zenebölcsibe.
Hát a mondókás részt azt mereven végig állták és nézték, hogy a sok hülye felnőtt mit ugrál meg kántál, aztán amikor a csj elővette a hangszeres , játékos bőröndöt akkor már minden oké volt! :)
És egyedül mentem kocsival velük. Eddig mindig apával kettesben vittük őket.

katyerina
 
 


Sziasztok

Zsebi - Katyerina
köszi szépen a válaszokat!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Zsebi - Katyerina
köszi szépen a válaszokat!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


A fenébe, az előbb írtam egy csomót és az egész elszállt! :evil:

Kép
jud71
 
 


Hajni!
Naagyon jó ez a dömperes alvós kép! :lol: Én irigylem azokat a szülőket, akiknek a gyereke bárhol így el tud aludni! :D Én gyerekem nem ilyen.

Fanni!
Nálunk külön alvás van (jó lehet, hogy két gyereknél máshogy működne, ezt nem tudom megítélni) én is csak úgy tudok pihenni, ha külön alszunk. Ez az első két hónapot lászámítva nagyon jól működik nálunk. A szomszéd szobában vagyok, így is azonnal meghallom, ha bármi van, napközben pedig a bébiörző tökéletes.

Katyerina!
Ez a zenebölcsi olyan mint a Ringató?

Orsi!
Hű de irigy vagyok London miatt, én is imádom az ilyen miniszünidőket! :lol: Csak repülni ne kellene.

Mi egy hete jöttünk meg Horvátországból, jó szar idő volt, gondolhatjátok hogy lebarnultunk. :evil: Viszont egy elég jó gyerekes helyen voltunk (jó nem Kolping kategória), pár éves gyerekeknek egy csomó minden van és homokos a part. Ha esetleg valakit jövőre érdekel: www.zaton.hr

Nem tudja valaki hol lehet mászó alagútat kapni. Lehet, hogy van vmi normálisabb neve is. Égen földön keresem, de nem találok sehol. :shock:

Kép
jud71
 
 


Jud :D
ikea pl. meg az arzuhanas.com-on is van.
Lili nem megy át rajta :(

na mutatok képet

Kép

kell nekünk 3 etetőszék?

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kép Dani strandol Kép kirándulni indul

Kép
jud71
 
 


Zsebi :P
Köszönöm. Igen, tudom, hogy én is akkor tudnék rendesen aludni, ha másik szobában aludnék. Ezt meg is tenném, ha még nyár lenne és nem zavarna annyira, ha a gyerek már sokadszor bukik, de most, hogy szörcsög is... muszáj meghalljam, hogy nehogy mégjobban megfázzon szegény. Ha mindkettő olyan lenne mint Márkó, már átmentem volna a másik szobába. Szerintem Andi is ezért aludt sokáig velük, mert az ő egyik gyereke is refluxos volt.
Igen, már majd 1 hónapja mosolyognak és ez fantasztikus érzés :D

Erika :P
Köszi. Nálunk nincs cici éjszaka, de még éhesek... Végülis 5-6 órán át már bírják, ha ez mind alvással telhetne, akkor már ez is vállalható lenne... Az lenne a jó, ha a refluxos Milcsim átaludná az éjszakát, mert vele van az éjszakai sok teendő... viszont ő meg még kicsi kukac... Remélem, hamar 5 kiló lesz, s onnantól én részemről bátrabb leszek vele...

Katyerina :P Jud :P
Nektek is köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Hajni, Kata,
Köszi a sapkás infot. Én is nagyobb méretet rendelek, úgy biztos rá tudom húzni a fülére.

Hajni,
Ne aggódj az eredmény miatt, ez ICSIre biztos jó lesz! Esetleg vmi természetes serkentőt nem szed a párod? Olivérnél jobbak voltak a számok?
Holnap küldöm a gekkos tesztet. Pompi, Neked is!

Emma,
Kb. egyformák a fiaink termetre. Én a 12-18 hós méretet rendelem. Nekem az a tapasztalatom, hogy felsőknél kb. 2-4 hónap elcsúszásban vagyunk. Gatyában kicsit több, most még nagy ez a méret, de a 9-12est már sztem nem sokáig tudjuk hordani.

Orsi,
Jó fejek a gyerkőceid! :D

Jud,
Kár, hogy ilyen rossz időt fogtatok ki!
Szokott lenni szupermarketekben is ilyen alagút, sátorral együtt.

Kép
bandika
 
 


Fanni

nem csak Te aludnál jobbat külön szobában, hanem a fiúk is.
ugyanis ők is érzik a közelségedet így. Én Olivért 3 hónapos korában vittem át a saját szobájába, onnantól kezdve már hajnal 5-ig aludt. (előtte 3-ig) És ez 1 hónap alatt 7-ig kitolódott fokozatosan.

Jud

én az Aldiban vettem olyan alagutat egyszer, amikor akcióban volt, Olivért nem érdekli egyáltaán.
Jók a képek!

Orsi

először észre se vettem, hogy 2 gyerek ül egy etetőszékben? :D
De jó lehet ilyen sok gyerekkel!

Erika

a pisit miért kell vinni?
ilyen 3 napos láz nálunk is volt, aztán egyik pillanatról a másikra vége lett.

Bandika

Balázs hány kiló és hány centi?

Kép
zsuzsi73
 
 


Fanni
háááát, sajnos én nem tudlak megnyugtatni, nekem most is pokoli éjszakám volt :lol: KB 6x sírt fel Zalán. Nálunk voltak jó időszakok, de azért az 1 kelés totál benne van, és ha foga jön, vagy beteg, akkor ez bármennyi lehet :? Kettővel tutti, hogy sokkal nehezebb, de szerintem átauldt éjszakát ne várj tőlük egy jó darabig! (nálunk azt hiszem 7 v 8 hónaposan volt az első)

Hajni
Mekkora most Olivér?
Én végül úgy döntöttem, hogy néhány 12-18, néhány meg 1,5-2 méret lesz. ugyanis van egy 9-12 pólója, ami már júniusban kicsi volt neki, szóval a 12-18 szerintem max. ebben az évben jó...
ja, és hivatkoztam rád, mint "hajni", de kéri a vezetéknevedet, azt meg nem tudom :oops: priviben megírnád? És igen, sajnos, van postaköltség!

Bandika
igen, mi is 2 hónappal "csúszunk", most 14 hónaposan lett 86-felül, alul még nem rossz a 80 állva, de a babakocsiban felcsúszik, azért jobb a hosszú gatyesz, ne lógjon kis a lába...

Egyébként tegnap mérettem le a gyerekemet, mert meg voltam győződve róla, hogy június óta nem nőtt :) tiszta dinka vagyok!!! (közben 4 cm-rel nagyobb)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Figyelmeztetés! Kisbetűs: vásárlás téma, akit nem érdekel, ugorjon! :lol:
Emma! Én szinte mindenből 1,5-2 éves méretet rendeltem. Ha nagy és bénán áll rajta, úgyse adom rá. Amiből eddig nagyobbat rendeltem, azt mind elraktam a szekrénybe és vagy előkerült, mikor kellett, vagy nem. És mire akkora lesz, hogy belenő, úgyis veszek másikat, vagy fájdítom a szívem, hogy ott az a múltkori óriásruha, jó lesz az még...? :lol: :lol: :lol: (Egyébként nekem a kicsiknek való cuccok jobban tetszenek, én még nem tartom praktikusnak ezt a deréknadrág dolgot.) Mondjuk pólóból lehet nagyobbat venni, de én annak se szeretem az ujját hajtogatni, mert úgyis legyűri és akkor jön hozzám, nézzem meg, nincs keze... :lol:
Aztán meg egyberuhából azért se veszek nagyobbat, mert egyszercsak szobatiszta lesz és dobhatom a nagyobb egyberuhákat ki, mert azt egyedül nem tudja levenni.


Jud, milyen nagy lett a Te kisfiad is!

Orsi! Épp most jutott eszembe, hogy ezer éve nem raktál képet! Köszi, nagyon aranyosak a gyermekeid!

Fanni! Biztatás: Enyém gyerek 4 hetes kora óta átalussza az éjszakát, értsd ezt este fél 9től reggel 7-9ig. Semmi miatt nem ébred fel (összesen eddig 2x ébredt fel éjszaka). Függetlenül attól hogy vele vagy nélküle aludtam. Úgyhogy szerintem leginkább a gyerektől függ, mikorra alussza át az éjszakát.

dkata
 
 


ruhából én sem vagyok a bespájzolás híve, mert rendszeresen elfelejtem, hogy valahol a szekrény mélyén van valami.
Mindig csak olyan méretet veszek, ami pont jó, mert az én kölkeim ráadásul lassan nőnek, Lilinek vettem tavasszal egy 3as napozó szettet 9-12 hós méretben és még mindig nagy rá... lehet, hogy jövő nyáron jó lesz :wink:
nadrágól nekünk abszolút a 6-9 hós a méret, a többi óriási rá, pólóból van 1-2 9-12 hósa, de a legtöbbet abból tűrni kell, azt meg én sem szeretem, mert letűrődik és akkor kajába, mindenbe belelóg.

Most Londonba már listát írtam mi kell (m&s, next, adams, mothercare) :) nem sok holmi, pólókat akarok venni ill. esőruhát mind a 3 gyerekre, ha találok állítható derekú nacit, akkor az kell a fiúknak ill. Lilinek valami bélelt kantáros naci még a kezdő hidegekre.
(magamnak is vennék, de még 5 kg-t le akarok adni, akkor meg az pont 1 méretkülönbség, valószínűleg magamnak max. pulcsi veszek)

no, megint előtört a szőke énem :shock: :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Az én szőke énem nagyon bírja a Te szőke énedet (is)! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Emma

én semmiképp nem rendelnék 1,5-2 éveset.
nekünk a 9-12 hós napozók pl. garantáltan jók lesznek jövő nyáron is. ahogy összecsatolom az alján legalább 5 cm van, ha feláll.

Kép
zsuzsi73
 
 


Fanni

én biztatlak az alvással :D
én az idejét se tudom, hogy mikor ébredt fel Olivér éjszaka :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Igazatok van, ez nem bespájzolás! Tényleg pocakos a drágám, és így felül többet felvesz, mint a 80 cmes hossz indokolná :lol: És inkább feltűröm, mint pl apa hozta tavasszal ezt a 9-12ig next et, és 6 hét múlva nem volt jó....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Orsi

hány kg vagy?

Kép
zsuzsi73
 
 


Na én most terveztem a nagy fogyókúrát, hogy nincs szopi :D de most másfél évvel halasztom :lol:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Fanni,
Szerintem is csak gyerekfüggő, hogy melyik, mikor alussza át az éjszakát: a tesóm kisfia még 6 hetes se volt, az enyém 10,5 hónapos (addig 3-4x mindig felkelt). Ja, és kb. 10 kiló volt.

Erika,
Áron lázas még? Tehetnél fel a fiúkról képet, rég láttuk Őket!

Katyerina,
Nem féltél egyedül a csajokkal? Ügyes vagy!

Orsi,
Nagyon édesek, hogy így szeretik egymást, tényleg jó lehet ennyi gyerekkel! Milyen brutál, hogy jók még Lilire a 6-9 hósok! :shock: (Már azt se tudom, az hányasnak felel meg…:roll: )

Jud,
Cuki a nagyfiad, mindjárt egyéves!

Bandika,
Az vigasztal, hogy az eredmény Olivérnél is kb. ilyen volt. Az első mintából nem tudtak csak 3 v. 4 db. petesejtet megtermékenyíteni, újra be kellett ülnie a kisszobába. :? Szerintem most is így lesz.
Még az elején szedett különféle cuccokat, de egyik se használt.

Emma,
Küldtem privit. Olivér 80 cm és 12,5 kg.

Kata,
Sajnos nyomós érv, hogy tavasszal úgyis kap másikat!8) :lol: Nálam még ott került porszem a gépezetbe, mikor Olivér annyira nőtt. Olyan gyorsan nőtte ki a ruhákat, és én meg nagyon belejöttem, hogy óriáscuccokat rendeljek neki.
Sajnos most néhány 104-es nadrággal viszont nagyon mellélőttem, annak még a dereka is nagy, úgyhogy jövőre lesznek jók szerintem. Azt hittem, majd milyen jó lesz még tél végén is. :?
20140901102739
 
 


Orsi

hány kg vagy?

62 (nyár közepére 7 kg-t fogytam, de még egy 5öt kellene)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hajni777 írta:Fjók még Lilire a 6-9 hósok! :shock: (Már azt se tudom, az hányasnak felel meg…:roll: )

74es, naciban akkora kell neki

104es nadrág még a fiúkra is nagy :) :) nadrágból 98ast hordanak, felsőkből van már 1-2db 104es

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni
a hossz ugyanaz, és 1 kg mínusz. Akkor nem rossz az a 1,5-2 év zalánnak sem.............

Én 64 vagyok még mindig (február óta!:() -ill voltam aug-ban, most nem álltam mérlegre..........

Kép
Kép
emma1976
 
 


Zsuzsi,
Balázs 80cm és 11kg körül van.

Orsi,
Nem látszott rajtad a 69kg a talin!:shock: Biztos jó vékony vagy, ha ahhoz képest fogytál 7 kilót!

Hajni,
Mikor lesz az akció? Szúrod már magad?
Nekünk most kéne összehozni és akkor pont ugyanarra a napra lennék kiírva, mint Baluval. :D
A 104es gatya óriási lehet! Sztem az még jövőre is nagy lesz. Nekem még a 86os is nagynak tűnik, de azért remélem, hogy a télre jó lesz már Balinak!

Anikót nem tudja vki elérni? Mi lehet velük?

Kép
bandika
 
 


Orsi,
csatlakozom Bandikához, tényleg nem látszott rajtad, és nagyon állat a 7 kg! :D

Bandika,
holnap megyünk a Kaáliba a szurikért, és a jövő héten kezdem vmelyik nap.
Nektek szorítok, milyen lenne már, ha egyszerre lenne a szülinapjuk?! :D Amúgy Nektek van már időpont?

Csajok, ha vkit zavar, ha a tesóprojectről írok, szóljon, és akkor nem írok róla.
20140901102739
 
 


Bandika! Gekkós felmérőt átküldöd nekem is?
Bálint most hordja a 86os (12-18hós) méretet. Ő 12 kiló, és Emma kedvéért megmértem, kb. 90 centi (nem nagyon akart méreckedni :lol: ).
Emma! Teszek képet, a pulcsi 18-24 hós, a nadrág 9-12!!!!!! hós (igaz leengedtem, ez kb. 3 centit lendített rajta). Bandika, ezt a gatyót még Te küldted, emlékszel, milyen rég volt? A rugi 18-24 hós, bocs, hogy homályos, de nem akart megállni, és nem akartam tovább kínozni. Szerintem látszik, hogy a 18-24be Bálint most nő majd bele, szerintem akármilyen pocakos Zalán, 10 centivel alacsonyabb, tuti nagy lesz rá, aztán tavasszal-nyáron meg kinövi a szép cuccokat. De amim van méretben, szívesen megmérem, és akár priviben átküldöm.

Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dkata 2008.09.23 14:55-kor.

dkata
 
 


Emma,
mi is hivatalos örökbefogadó szülők vagyunk,vagyis csak voltunk,mert lejárt a határozat és nem kellett meghosszabítani! :lol: Mi még 2005 dec.-ben megkaptuk a hat.-ot,és ugye 2006 tavaszán sikerült a 3.-ik lombik!Sztem tuti azért,mert lelkileg teljesen megnyugodtunk,hogy mindenképpen lesz gyerekünk!Ha nem ikreink születtek volna,akkor a 2. babánk öribaba lenne!

Hajni,
ne keseredj el az eredmény miatt,Apa ügyes lesz!

Fanni,
elő fogom keresni Neked a naplómat,hogy utánanézzek,hogy nálunk hogyan volt.Az biztos,hogy nem a súlytól függ,hogy mikor fogják átaludni az éjszakát!Én elég sokáig adtam nekik éjszaka is enni,még szükség van nekik rá!Megértelek,hogy Velük alszol még,nekem is így volt egyszerűbb.Amikor már csak 1-2 x keltek fel éjszaka,jött a fogzás,és így tovább!Még most is felkelnek néha,de én nem bántam meg,hogy másfél éves korukig velük aludtam!Az biztos,hogy most már csak akkor kelek fel,ha sírnak,arra nem,ha csak mocorognak!
Szívod az orrukat orrszívó-porszívóval?Használsz tengervizes orrsprayt?

Erika,
nekem mind 2-en az 5.napra lettek pöttyösek!Panadol baby-n kívül nem adtam mást,de az is csak átmenetileg vitte le a lázukat.

Katyerina,
ügyes vagy,hogy egyedül voltál a csajokkal!Sajnos nálunk ez még nem megy,mert 2-en 5 felé szaladnak,nem fogadnak szót,így csak a zárt bölcsiudvaron vagyunk biztonságban!

Orsi,
olyan jó,hogy tettél fel a fiúkról is képeket!

Minden kép aranyos!

Andi
Kép
aanda
 
 


Hajni,
engem neeeem zavar a tesóprojekt,sőt!
Veled együtt akarok izgulni! :lol:

Andi
Kép
aanda
 
 


Hajni! Engem nem zavar a tesóprojektről írás, sőt! Szeretnék minnél jobban képben lenni (és írigykedni - no azt nem szeretném, csak csinálom, sajnos :oops: ). Emberem pont ma kérdezte meg, lesz-e kistesója Bálintnak. Nem rajtam múlik, ha optimálisak lennének a körülmények, akkor lehetne, én lennék a legboldogabb. Apa műsora milyen fogadtatásra talált? MEg akartam nézni tegnap, de leszoktam a tvről és elfelejtettem. :oops: Majd ma.

dkata
 
 


Kata, Emma,
a tesóm kisfia 9,5 kiló, 78 cm, és tegnap volt rajta a 18-24 hós fölhajtós szárú kalózos farmernadrág. A tesóm szerint picit nagy, de tökre hordható.
Na, Emma, most légy okos! :lol:

Kata, Anda,
akkor köszi a szorítást, rendik vagytok! :D

Kata,
Bálint nagyon dögös a pizsiben.:D A kabát tényleg pont jó rá, de most eszembe jut, hogy Olivérnek van egy fekete Zarás kabátja, és szinte ugyanígy áll Olivéren, pedig a kabát 104-es! :roll:
Apa műsora egyelőre hozta a nézettséget, de még idő kell, hogy nagyjából beálljon. :roll:

Ja, és bocsássa meg nekem, aki nem ruhabolond, de én most kicsit megőrültem, igyekszem nem olyan sokat írni már erről... :oops:
20140901102739
 
 


Andi :P
Mire jó a tengervizes orrspray? :shock:
Nem szívjuk az orrukat, csak amikor kell. A drágám a szájával. Nem köti porszívóra...
No azért én 1,5 évig nem tervezem, hogy velük alszom. Azt ugyan nem tudom, meddig fogok, de még nem tudnám otthagyni őket.

Kata :P
Édes Bálint :D

Hajni :P Zsuzsi :P Emma :P
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok

Ma a dokinéni mondta, hogy beszélt valakivel telcsin aki azt mondta hogy októbertől a 2 év alattiaknak ingyenes lesz a Pneumo. De addig nem mondja senkinek amíg az ANTSZ-től nem kap erről rendes papírt.

Zsuzsi
Pisi- valamit nézett belőlle lakmuszpapírral, de ő így nem látott semmi rosszat
így elküldött vérvételre + vizelet vizsgálatra

Hajni
csak nyugodtan írj a tesó projektről, én irigyellek érte
sajna Áronkám még lázas, eddig max. 37,8-ig ment le

Aanda
Panadol baby + Germicid C + hűtőfürdő = nem sok mindent csinálnak, éjszaka kitakartam és így egy kicsit lejebb ment


Hogy milyen édes minden gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika,
jobbulást Áronnak!

Kata,
most esik le, apa tesót akar? :lol: :lol: Hát az nagyon jóóó!!! :lol:

Lányok, a fiam olyan sokszor mondja, hogy apa, hogy meg se tudom számolni! Úgy sajnálom szegényt! :( Mit csináljak vele? Mindenről az apja jut eszébe, úgy odavan érte! Persze az apja meg sosincs itthon, alig látják egymást! :cry:
20140901102739
 
 


Hajni
el nem tudom képzelni, hogy zavarna vkit a tesóprojekt, sőt!!! Minden részlet érdekel!!!
Nekem eszembe sem jutott, hogy zavarna vkit, amit kistesóról írok :oops: ez akkor bunkóság? :)

Teljesen elvesztem a méretekben :roll: Majd megjön a cuccos, és beszámolok mi is Z mérete :D
Kata, nagyon köszönöm a segítságet neked is! Gyatyót 12-18ig rendeltem, meg vastagpulcsit is, a vékonyabb cuccok meg nyáron is jók :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma! Akkor jól rendeltél, szerintem! :lol:

Erika! Áronnak jobbulást! Olyan szerencsém van, hogy Bálint igazán még soha nem volt beteg, lázas is csak 1x az oltástól. Kis takonykórt leszámítva, de még antibiotikumot soha nem kapott. Ha igaz a dokinénitek "fülese", nagyon fogok örülni! :lol: :lol: :lol: (Bálint nem, mert kap 3 szurit.)

Fanni! :lol: Kiköltözni nem tudsz úgy, hogy a gyerekszoba ajtaját nyitva hagyod kicsit? Én úgy kezdtem, hogy mikor lefektettem és ébren voltam, csukott ajtó (úgy is hallom), mikor lefeküdtem aludni, akkor picit kinyitottam. Eme terv szépséghibája nálam is az, hogy én a nappaliban alszom, ami a derekamnak tudod milyen... (azóta se javult és dokinál se voltam :oops: ).Ma már csukott ajtónál alszik, hogy reggel ne ébredjen az én motoszkálásomra.

dkata
 
 


Hajni
ez tényleg nagyon rossz! Napi 1-2 óra azért megvan fixen, amikor apázhat, nem?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lányok :(
Apa megfázott, aztán én elkaptam, nekem most 37,5-öm van, egészen legyengültem. A gyerekekre tuti átmegy???

Kata :P
Igen, mindenképp ez lesz az első lépés. Attól nem féltél, mi van ha bukik, nem hallod és megfázik? Mert Milcsi nagyon sokat bukik éjszaka...
Én mindenképp javasolnám, hogy nézesd meg a derekad. Azért fájdalommal élni nem egyszerű...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni, ha megfázott, azt nem kapod el. Ha vírus, akkor meg végigmegy mindenkin. Szopiznak még a fiúk? HA igen, akkor az általad termelt immunanyag segít nekik a védekezésben, úgyhogy neked most akkor ezerrel pihenni, hogy tudj szoptatni. Igyál nagyon sokat!
Derekam csak éjszaka fáj, de akkor úgy, hogy van, nem tudok megmoccani se. :cry:
Bukás: Mindig hason aludt, mire én lefeküdtem akkorra alatta már cseréltem cuccot, és csak 4 hetes koráig szopott éjszaka - azaz az éjszakáink jók voltak, mert viszonylag üres pocival aludt.

dkata
 
 


bandika írta:Orsi,
Nem látszott rajtad a 69kg a talin!:shock: Biztos jó vékony vagy, ha ahhoz képest fogytál 7 kilót!

Pedig ott konkrétan 69 voltam :? most 62, de azért 56-58 körül szeretnék lenni.

hajni777 írta:Lányok, a fiam olyan sokszor mondja, hogy apa, hogy meg se tudom számolni! Úgy sajnálom szegényt! :( Mit csináljak vele?

Apa elment dolgozni :? ennél jobbat én sem tudok.

fanni73 írta:Lányok :(
Apa megfázott, aztán én elkaptam, nekem most 37,5-öm van, egészen legyengültem. A gyerekekre tuti átmegy???

nem, nagy valószínűséggel nem, mert ők nem kimerültek és fáradtak, mint ti :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata :P
Tévhit, hogy a megfázást nem lehet elkapni. Lehet :?
Milcsim üvölt hason, nem tudom hasra tenni sajnos. De az esti lefekvéssel nincs gond, ő is kibukja magát, amire leteszem, de éjszaka ébred, s akkor van a bibi...
Nem értelek ám. Ha ennyire fáj, hogyhogy nem nézeted meg? :shock:

Orsi :P
Köszi. Egyelőre nem kapták el. Remélem, így is marad... Szörcsögnek már napok óta, de lázuk nincs.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Lányok!
Kérdés.
Digitális hőmérőt vettem a gyerekeknek, de sajnos nem megbízható. Nekem 0,6 fokkal kevesebbet mutatott, mint a higanyos. Ti milyen használtok? A fülhőmérő megbízhatóbb???
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :D
a füles elég lutri. Van aki esküszik rá, másnak nem jön be.
Nekünk egy braun van és én szeretem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni

nekünk fül-és homloklázmérőnk van nagyon gáz. teljesen mást mutat, mint a hagyományos, digitális. akár 1,5 fok különbség is van a kettő között.
evés után max. mennyi ideig szokott bukni Milcsi? gondolom akkor még őrizni is kell éjszaka.
Az elején Olivér is sokat bukott, éjszaka nem mertem addig elaludni, amíg ő el nem aludt, olyankor már nem jött belőle semmi vissza.
De régen volt már!

Hajni

miért gondolod, hogy bárkit is zavar a tesó téma? Itt mindenkinek van gyereke :D :D :D

Lányok

akinek idősebb gyereke van (mint nekem):
mikor lesz jobb ez az önveszélyes időszak? hihetetlen, hogy elfordítom a fejem és történik valami. magára ránt valamit, odacsukja a kezét, beveri a fejét, stb.

Kép
zsuzsi73
 
 


Fanni! A digitális hőmérő nem pontos (infó a férjemtől, aki hőmérőket (is) tervez :lol: ), nekem nincs is. A megfázást hogy lehet elkapni? Nem úgy, hogy Te is megfázol? Vagy úgy, hogy a megfázásra "rátelepszik" valami, amit elkapsz? (Persze ehhoz Te jobban értesz, ott a szakértő a családban.) Pihenjetek sokat! (Jó hülye tanács - de tényleg igyál sokat, az átmossa a szervezetet.)
Orvoshoz azért nem mentem eddig, mert nem tudnék elmenni csak Bálinttal, mert nincs kire bízzam. Ő meg nem hiszem, hogy egy helyben maradna, amíg engem vizsgálnak. (Rákszűrésre még nem jutottam el a szülés óta, pedig nekem fél évente kellene, mert HPV pozitív voltam, és műtétem is volt - de oda se tudom elvinni.) :?
Hajni, Emma: apa téma: nálunk egy héten összeadva se jön ki mindig az 1-2 óra, nemhogy naponta! :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dkata 2008.09.23 20:48-kor.

dkata
 
 


Kata

hú, az nagyon kevés, a heti 1-2 óra :(
én orvoshoz úgy mennék, ha már sehogy nem tudom megoldani, hogy az alvás idejében kerítenék valakit (az a 3-4 óra bőven elég, amit Bálint alszik), olyan is jó, akire amúgy nem szívesen bíznám rá, de ha alszik, ott merném hagyni vele.
Vagy beadnám játszóházba, amíg orvosnál vagyok.
Jó tanácsokat adtam? :D :D :D

Kép
zsuzsi73
 
 


dkata írta:(Rákszűrésre még nem jutottam el a szülés óta, pedig nekem fél évente kellene, mert HPV pozitív voltam, és műtétem is volt - de oda se tudom elvinni.) :?

azért ezért egy virtuális irgum-burgum erősen jár Neked!
az életedről meg a gyerekeidről avn szó.
(én Lilivel mentem legutóbb... addig az 1 percig amíg levette a doki a kenetet simán elvolt a földön :wink: )

apa... na eználunk is érdekes. de ha itthon van akkor sokat foglalkozik a gyerekekkel... csak hát sokszor nincs itthon.
de ált. hétvégén van.

jah, megfázás. nem olyan régen volt erről valami hír, hogy az nem megfázás, amit mi annak gondolunk hanem vírus okozza és így fertőz.
(bár azt én sem értem, ha kint vagyok sokat és meghűlök azt hogy kapja el más...)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: