Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
Örülök, hogy jobban vagy már! Az esszéket végül sikerült megírni?

Dita,
Szerintem jó lett a frizurád!

Zsuzska,
Sajnálom, hogy ennyire magad alatt vagy! A vérképed meg nem biztos, hogy annyira szörnyű, várd meg mit mond a doki.

Évi,
De jó, hogy így meg tudod különböztetni, hogy éppen melyik baba mozog! :D

Én is voltam a vérképemért, meg az AFP-ért, amire ugye múlt hétfőn azt mondták, hogy 3 nap alatt kész. Hát, az a 3 nap 10-14, szóval örülhetek, ha a jövő hét keddi UH előtt el tudom hozni. Nekem is vannak eltéréseim a vérképemben, de nagyon minimális a referencia tartományhoz képest, és ráadásul fogalmam sincs, hogy mik lehetnek. Ilyeneket szerintem eddig még nem is néztek nekem. Mindjárt rá is keresek a neten.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Majdnem laptetőre kerültem! :lol: :lol: :lol:

NEMONE
Azért ez durva, hogy ennyit ülnek egy-egy eredményen. Biztos emlékszel a párom tenyésztése 4 hét volt mire megjött anno. Egy csomó hónapot csúsztunk emiatt, de min. 2-t, hisz a kezelés után újra megnézték és csak a negatív lelet birtokában mondták rá az áment az inszemre!
A szemét bacik miatt kb. négy hónapot csak pangtunk!
Már rég babás lehetnék! :?

dita75
 
 


Zsuzska,

nagyon sajnálom a vérképet. Nekem a lombik előtt közvetlen csináltak teljes vérképet és egy csillag sem volt benne. Meg is volt mindenki lepődve, hogy milyen ritka egészséges vagyok. Aztán csinálták a 12. heti vérképet, azon már 3 csillag virít, és szerintem a terhesség előrehaladtával csak rosszabb lesz :?

Dita,

szerintem nagyon jó a hajad. Ezeket a rózsaszín csíkokat nagyon eltalálták neked, már a talin is nagyon tetszett :wink:

Vicky,

fel a fejjel :wink:

Kata,

a férjem az üveg fal előtt feküdt a kanapén és zavarta a fény. Azért húzta fejére a takarót. Arról fogalma sincs, hogy lefényképeztem, mert mélyen aludt közben, úgyhogy ez a mi titkunk.
:lol: :lol:
Ma voltunk vele a dokinál mert nem javul, valami vírusos légúti nyavalyéja van, kapott egy csomó gyógyit én meg reménykedem benne, hogy nem kapom el...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

MONIC

Apácskának jobbulást, és most NO SMACI!!!

A csíkokat én akartam, mert már úntam a sima fekete sérómat, gondoltam ezzel majd feldobom. Kb. 2 éve már ilyen. Bár ez és a múltkori már festék volt és nem szinező, ez nem annyira intenzív mint a szinező. De legközelebb megint szinezővel fogom kérni, mert minél pinkebb annál jobb!

Úgy bedurrantottam a hálószobába, hogy akár szaunázni is lehet. Közben nézem GYőzikét aki a csajozós lakásában főz! :shock:

dita75
 
 


Sziasztok,


Köszi csajok az együttérzést. Már javult a hangulatom egy picit. Holnap elég gázos napom lesz, bejelentem hogy okt 1-től a helyettesem csinálja majd a munkámat. De jó is lesz.


Nemone, Monic a vérkép egy érdekes dolog. Nekem soha nem volt csillagom. Mivel borász a szakmám a vörösbor mindig a legjobb vérképet csinálta nekem. Ezért ilyen dolgokért sosem aggódtam. Aztán az első vérképemnél ami 10 héten készült az orvosok csodáltak a vérképemért, mert még hibátlannak tünt. Ma amit megkaptam 5 csillag volt benne. A LYM % alacsony eléggé, a NEU% magas, és vannak még határértékek. Beszéltem a kardiológusammal aki belgyógyász és azt mondja hogy jó ez a vérkép még mindig a baba ette meg azokat a dolgokat amik hiányoznak, ezek a terhességgel járnak, úgyhogy nyugodjak meg. Jó volt vele beszélgetni. Picit megnyugtatott. Holnap remélem már a kezemben lesz az AFP és nézhetem annak a tartományait. Szerdán pedig uh. Aztán egy remélem egy hosszú szünet következik.


Dita, jó lett a séród!! Csini vagy.

Kép
pgsuska
 
 


Szóval mindenki pénteken tesztel. Én meg talán inszemezek. Remélem sikeres nap lesz. Addig megpróbálok a náthámból kilábalni. Sikerült a drágámtól elkapni.

nemone: Olyan jó lehet a babasimi. Én is akajom!!! :)

évi: Nem kérdezted még a dokidat, hogy szülhetsz-e természetes úton? Dorci természetes úton született? Mostanában minden ikres mamit császároznak. Te hogy szeretnéd?

dita: Nekem nagyon tetszenek a csíkjaid. Szerintem nem olyan szörnyű, mint gondolod. Én is szeretnék ilyen csíkokat, de nekem sosem lesz jó. Én sötét pirosat szeretnék, de a legutóbbi narancssárga lett, mert nem tudta rendesen befesteni. Én is alig vártam, hogy eltünjön. A csíkjaidnak a festékét viszed? Milyet szoktál venni?

monic: Egy kicsit érzem a hasam, úgyhogy abban bízom, hogy több tüszőm is lesz, mint a legutóbbi 1. Csak ne legyen túl sok. Apát kúráld és próbáld meg nem elkapni.



vicky79
 
 


VICKY
a fodrászom veszi a pink szinezőt és 3200 Ft egy tubussal. Vettem itthonra egyet, mert a szinezővel az a baj, hogy szinte minden hajmosásnál újra kell színezni annyira hamar lekopik, főleg, hogy én erős sampont használok: korpa ellenit.

Minden rendben lesz ne izgulj, én is majd megőrültem inszemek előtt, hogy több tüszőm legyen, vastag legyen a mnyh-m,,,, stb.... nem is sikerült egyik sem. Most ezerszer nyugodtabb vagyok, mert rájöttem, hogy egyszerűen ezeket a dolgokat nem tudom befolyásolni, a testemnek nem tudok parancsolni.
Majd kiderül a hét végefelé, hogy ez a módszer beválik-e! :wink: :D

ZSUZSKA
Szuper a dokkered. Örülök, hogy megnyugodtál.
Drukk, hogy a többi eredményedben egyetlen csillag se legyen!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS MOST MÁR TÉNYLEG PIHI EZERREL!!!!!! +++++++++++

dita75
 
 


Évi baccus most látom hogy vegyes párosotok lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szépek a nevek is

pgsuska

:cry: pihizzél..

Dita csini avgy!

békámmal Kép

édes Kép

baleset.. nem csak a jó.... :oops: Kép
Vendég
 


BONI
Tudom, hogy már kicsit elcsépelt.......... de akkoris ZSIGI ANNYIRA GYÖNYÖRŰ!!!!

KAKAMATYI????????????????????

dita75
 
 


kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:

Mintának teszem fel folyamatosan :wink:
Vendég
 


Boni,

nagyon jók a képek, a kakison nagyot nevettem. :lol: De biztos nem nevetek majd így ha az én Pindurkám produkál majd ilyet... :roll: Köszi, hogy az ilyesmit is megosztod velünk, legalább tudjuk mire számítsunk. :wink:

Dita

a talin színező volt ugye? Mert akkor intenzívebbnek tűntek számomra a csíkjaid. Kellene még egy tali... 8)
Apával nincs smaci, kedvem sem lenne mert nagyon kiállhatatlan beteg. Nem bírom, ahogy a férfiak halálos betegek egy kis takonytól... :?

Zsuzska,

örülök, hgy megnyugodtál, nekem is az általad leírt dolgoknál volt a csillag.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Majd lefordultam az ágyról a nevetéstől .......... (sztem minden pasi ilyen) a páromnak is felolvastam, hát neki nem volt ennyire vicces!!! :wink: :lol:

Ja szinező volt a talin!

BONI
Még jó hogy a fórum nem közli az illatokat is! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Némóka,
ma leadtam mindent, de ma ledöbbentünk, milyen húzós lesz ez a félév :roll: Lesz vagy 15 zh-m, meg hétről-hétre rengetel leadandó feladat, prezentáció...

Boni,
nekem a középső lép tetszik a legjobban a kis legényről, de azért a kakis sem semmi :lol: Olyat még nem csinált, hogy pelenkacsere közben pisiltvagy kaiklt éppen? Na, az is "mókás" :lol:

Monic,
kapott a párod valami gyógyszert? Mostmárbiztos gyorsan rendbe jön majd.

Vicky,
hess nátha!

Twist,
mikor is volt az inszemed? Pénteken? Akkor még 1,5 hét az eredményig. Vagy már a héten lesz 2 hete az inszemed? Én teljesen időzavarban vagyok az utóbbi párhétben.

i.kata
 
 


Látom mindenki elment aludni :cry: Akkor én is megyek, ma úgyis 4.40-kor keltünk :?

Jó éjt!

i.kata
 
 


Dita,

ha a párom olvasta volna a soraimat ő sem nevetett volna. Ezt csak mi nők értjük :lol: :lol:

Kata,

húzós féléved lesz, és még babás is leszel közben :wink:
Kapott a párom antibiotikumot meg estére másik gyógit, az antibiotkum mellé vettem neki Normaflort is, nehogy kihaljanak a jó bélbolyhai. Mindent szed becsülettel úgyhogy tuti beteg. Ha már jobban lesz nehezebb lesz belédiktálni a gyógyszereket.
Jó éjt neked is!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Ditus!

Jó a rőzséd Öcsém! Vagy ahogy a Diszkópatkányokban mondták: Atom a fizud! Nekem nagyon tetszik! Kép

Boni!
Szép Zsigi! Ahogy látom kaka terén is tehetséges! nekünk ilyen durva még nem volt... Kép

Zsuzska!
Ne pörögj annyit! :wink:

Kata!
15 zh? Bakker! Van ezeknek szívűk?
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Kata kitartás!

lepisilt, lekakilt pelenkázás közben át kellett öltöznöm..és utána jót nevetett! :lol: :lol:

Monic gyógyulást párodnak!


Viki még lehet
:lol: :lol: és ugye a bodyt a fején keresztül vezsem le..igy a tegnap esti séta elmaradt, mert le kellett fürdetnem a drágámat.. :oops: :oops: :lol:
Vendég
 


Engem is lerotyizott már röhögve. :lol:
20150601134430
 
 


Viki :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Rotyi után meg így sunnyog:

Kép

mint aki ott sem volt
20150601134430
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Viki,
Lackónak mekkora szemei vannak :lol: Nem jó a laptomok kijelzője, úgyhogy azt sajnos nem tudom megállapítani milyen színű.
A 15-öt egyelőre csak tippelem, mert még nem tudom az összes tárgy követelményét, de ha van 8 tárgyam, és a több tárgyból is lesz 2, de van olyan, amelyikből 3 zh... még a végén több is lehet :evil:

Boni,
szerintem Zsigi nem szeret egyedül fürdeni, azért csinája ezt :lol: Ha a mama is kakis, meg ő is, hátha pancsizhat veled :wink:

i.kata
 
 


Kata!
Egyelőre kék, de mindketten barnaszeműek vagyunk. Ha kék marad, akkor tuti volt kavar az inszemnél Kép
20150601134430
 
 


Viki
:lol: :lol: :lol: Még simán változhat a színe, ugyanúgy, mint a hajszíne is, nem?
Férjem tiszta szőke volt kicsinek, most meg sötétbarna (meg ősz).

i.kata
 
 


Persze változhat, bár a párom szeretné ha kék maradna. Végülis volt a családban kékszemű.

Mi is szőkék voltunk mindketten 2 éves korunkig.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Zsuzska,
Örülök, hogy megnyugodtál picit! Megkerestem a neten, hogy nekem mik az eltérések, és valószínűleg egy kis vérszegénység. Biztos vasat kell majd szednem...

Kata,
15 vizsga? :shock: Te aztán nem fogsz unatkozni!

Monic,
Akkor most már biztos hamar javulni fog a férjed állapota!

Boni, Viki,
Tündérek ezek a kis lurkók! :D

Vicky,
Drukk péntekre! Biztos szép tüszőid lesznek, ha már most érzed a pocakodat!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamik, Anyukák! Nektek is fájt a derekatok? Tegnap délután is fájt, és csak az segített rajta, hogy lefeküdtem. Erre ma reggel is úgy ébredtem, hogy fájdogál, és nem kellemes. :? Ma ráadásul jön a könyvvizsgáló, illetve két jelentkező a helyemre. Jaj, de jó lesz a mai napom... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Pálinkásat!

Csajok! Ne csináljátok ezt korán reggel. Este Monicon pusztultam a nevetéstől, most meg a kedves anyukáktól pisilek be. :lol: :lol: :lol:

Lackó te kis hamis!!! :) Gondolom még a szemét is forgatja közben, hogy ki lehetett ez a trotyis ??? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a séródicséretet, eddig ti voltatok az elsők akiknek tecc. Sztem részrehajlóak vagytok! :twisted: :twisted: :twisted: ( :wink: :lol: )

.......és ha már haj, én kb. 5 éves koromig szőke, majd világosbarna hajjal léteztem, öregségemre meg bepinkesedett! 8)

dita75
 
 


Büdös vagyok??? :roll:

dita75
 
 


Csajok, csak egy gyors kérdés:
nem ért véletlen valamelyőtök a pályázatíráshoz??? Az oviba kellene segítség, lelépett a pályázatíró, nem csinált meg valami beszámolót, ami két tétel lejelentését jelenti összesen, de az óvónéni nem ért hozzá, és 150.000 Ft múlik rajta, ami nagy pénz az ovinak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita tényleg jó a hajad!

Kata nem panelben lakunk valóban.

Boni annyira aranyos a bébi. Nálunk is volt hasonló (kakika). Sose felejtem el, meleg volt, levettem a pelust a Bencéről. Bement a szobájába, behajtotta az ajtót, megyek be, látom, hogy valami sötét foltocskák vannak a szőnyegen (üvegajtó van). A kisfiam úgy összekakkantotta magát, hogy meg is tapcsikolta és a kakis kezével az ajtót a falat összekente. Minden tiszta kaki volt, utána kezdődött a nagytakarítás a Bencénél és a szobában. Lehet, hogy ez úgy hangzik, hogy "milyen anya, nem figyel". De szerintem ez bárkivel előfordul.

Egy darab gyógyszert nem szedek. Tök jó!

Pénteken mennyi pozitiv tesztet fogunk látni?

timejka
 
 


Jó reggelt mindeninek!

Nemone,

nekem is fáj a derekam, nem is kicsit, néha úgy érzem, hogy ki akar szakadni a helyéről. Múlt héten megkérdeztem erről a dokimat és azt mondta, hogy a terhességi hormonok hatására meglazulnak az izületek, megpuhulnak a porcok, a szervezet kezd átrendezkedni a nagy súly cipelésére és a szülésre, a csípő kezd kiszélesedni. Ezért fáj a derék és nyugodjak meg.

Viki mami,

a rötyis Lckón halálra nevettem magam :lol: :lol: :lol:

Kata,

ügyes csajszi vagy, megbírkózol a zh-kkal. Mostmár legalább csak egy suliba kell járnod. Bár nemsokára itt lesz a terhesség is... :wink:

Dita,

nem vagy büdi :lol:

Ma voltam AFP vérvételen, reggel 3/4 7-re mentem és mivel tegnap elintéztem a beutalót és a naplószámot sorbanállás közben mondták a nevemet és már mehettem is be elsőnek, az öreg nénikék legnagyobb méltatlankodása közepette. Úgyhogy 7-kor már itthon is oltam, apa még aludt, úgyhogy én is visszafeküdtem szunnyantani egyet. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Azt hittem az vok, úgy letiplizett mindenki hirtelen! :shock:
Ügyi vagy! 7kor még aluszkál párod, akkor most nem is dolgozik?
Betegállományban van?

TIMEJKA
Kakitrancsííííííír! Sirály! :lol:

LINACSKA
Bővebben?

dita75
 
 


Olyan jót nevettem ma. Bement előttem egy csajszi uh-raés képzeljétek el: 2 embriót ültethettek neki vissza és abból az egyik nem ágyazódott be, de a másik KETTÉOSZTÓDOTT!!! Így lesznek egypetéjű ikrei. Behivatta a férjét, akinek szintén elmagyarázta a doki, hogy egy petezsák, de két szikhólyag. Pasi: Most akkor hány gyerekem is lesz? Szegényt jól beledobták a mélyvízbe. Nem igazán értette, hogy most mi van. Olyan aranyos volt. Jó volt ilyen sztorit hallani. Nem is értette a doki se, hogy ez hogy lehet.

Hogy magamról is írjak: nőttek a tüszőim, de mind csak olyan 10 mm körüli. Most 1 Merionalokat kell szúrnom péntekig és megyek uh-ra. Tehát nálam csak pénteken derül ki, hogy lesz-e inszem. Továbbra is várom a drukkokat. Kiirattam magam táppénzre, mert beteg is vagyok. Úgyhogy most többet leszek gépközelbe.

dita: De te hogy fested magadnak a tincseket? Annyira nem izgulok, csak egy kicsit ideges leszek, ha megint elmarad az inszem. Egyszerre csináltuk az elsőt és neked már a 3. is megvolt. Én meg a 2.-ért küzdök. Remélem nekem és neked se lesz már több.

boniko: Olyan kis édes pofija van a fiadnak. :D

kata: Hesegetem én a náthát, de nem akar múlni. Még csak most megyek befelé. Remélem inszemre elmúlik. Jó sokat kell majd tanulnod.

viki: Lackónak is szép pofija van. :D A barátnőmnek barna van, a párjának zöldes. A fiának olyan kék, mint a nagyapjának!

nemone: Azt hiszem azért érzem a hasamat, mert a mennyiség már megint a minőség rovására megy.



vicky79
 
 


Dita,

az én párom 7-kor mindig alszik, megteheti, vállalkozó. Viszont hétvégéje egy sincs. Valamit valamiért...

Vicky,

tüszőnövelő energiákat küldök neked!
Szerencsés a csajszi, hogy lesz két teljesen egyfora pöttöm babája. Csak győzzék őket megkülönböztetni. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sajnos nem sikerült az inszem. :cry:
p__lilla
 
 


A főnököm belement a gépembe és megkérdezte, hogy mi ez a babanet társalgó, én meg mondtam, hogy az aminek látszik! :lol: :lol: :lol:

Aztán ránézett egy kinyomtatott papírra amin egy hirdetési szöveg áll, mégpedig ami az én helyemre vonatkozik.
Ilyetszól keresed az utódodat?
Még jó! Idén babás leszek, ha törik, ha szakad! :lol: :lol: :lol:

VICKY
Tüszőnövelő energy megy++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is akajok egypetéjű ikreket! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ki van szivatva szőkére néhány tincsem és amikor lekopik róla a pink festék egyszerűen nyomok abból a flakonból egy tenyérnyi mennyiséget egy tálba és felviszem a hajamra egy ecsettel. Nem muszály csak a tincseket külön-külön kenegetnem, hisz a hajam többi része sötét így azt be sem fogná, 20 perc a hatóidő lemosom és mintha akkor jöttem volna a foditól! :wink: :lol:


LILLA
Őszintén sajnálom! :cry:

dita75
 
 


Lilla sajnálom.

Dita lesz egypetéjű ikred nyugi! Még jó, hogy idén babás leszel.

Idén mindannyian babásak leszünk. (Már mióta mondogatomezt)

timejka
 
 


Lilla,

nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Mi megjöttünk az ultrahangról, Pindurka nagyon aranyos volt, a párom is bent volt, el volt olvadva tőle :lol:
Minden rendben van vele, nő mint a gomba. Képet persze megint nem kaptunk, de mostmár olyan kis nyúlánk, nagyon jópofa baba. Pocakja még mindig nagy mint az apukájának. :lol:
A párom tovább látta mert ő az egész vizsgálatot végignézte, neki integetett is Pindurka, nekem már nem.
A nemét nem tudtuk meg, mert törökülésben ül a pocakomban fejjel lefelé, tipikus csakazértsemmutatommegmimvan póz :lol: :lol:
Úgyhogy majd legközelebb talán megtudjuk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka!
Az én derekam is fájt. Sajnos el kell hogy keserítselek, ez csak rosszabb lesz.
Ha eljön az a rész, hogy az ágyban hogyan fordulj meg.

Ditus!
A szemét akkor szokta forgatni, amikor fényezem, hogy milyen szép, okos, szexi. Ilyenkor röhög, szemét forgatja, mintha ezt mondaná: "ó, nem igaz, csak úgy mondod......."

Hajrá Ikrek!!!

Timejka!

Fiad is tehetséges volt akkor kaki téren. ;)

Vicky!

Jobbulást neked és hajrá péntek!

Lilla!

Sajnálom! :cry:

Moncsi!
Örülök, hogy minden rendben volt az uhun!
20150601134430
 
 


lilla: Nagyon sajnálom. :cry:

dita: Most az egypetéjű ikrekre hajtassz? Nem lesz sok két égetnivalóan rossz kölök? Pláne ha mind a kettő fiú. :D Én is már gondoskodtam az utódomról.

monic: Biztos aranyos volt. Majd legközelebb hátha megmutatja amije van. Már most dacol veletek.



vicky79
 
 


Viki mami,

azt a részt hogy ez csak rosszabb lesz nekem is mondta a dokim, de én nem mertem leírni :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,

én is épp azon gondolkodtam, hogy dacol velünk a baba, viszont arra jó, hogy felfogjam végre, hogy úgyis minden úgy van ahogy ő akarja, én hiába akarnám kukkolni a nemét az ő beleegyezése nélkül :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Látom a picikétek már most a főnök. Nálunk csak 20 hetesen tárulkozott ki a Fickó. Tessék lenyugodni! Hamarosan ti is megtudjátok.
20150601134430
 
 


Viki anyu,

nyugszom, nyugszom, csíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na azért! Kép Kép

Czinki, Kata merre tekereg ma?
20150601134430
 
 


Viki nem volt semmi a Bence produkciója. Egyáltalán nem tudtam rá haragudni és nem is akartam. Felemeltem, beraktam a kádba és már tiszta is volt. Olyan is kukát tudnak lenni, tök aranyosak.

A szomszédom október 1-re van kiírva, múlt héten voltak uh-n és még mindig nem mutatta meg magát. Nagyon titkolózik a bébi. Most már 1 hét múlva meg tudják, hogy fiú, vagy lány.

Monic majd megmutatja magát. Bár látod vannak huncut babák, akik dirrekt játszanak a szülei idegeivel és eldugják a kukit, vagy a puncit.

timejka
 
 


Viki anyu,

Czinki tegnap és ma szabin van, kivette még a maradék 2 napját.
Katát szerintem a suliban rémisztgetik a milliónyi zh-val. :wink:

Timejka,

jó lett volna megtudni, de már nem vagyok annyira megveszve miatta. Megnyugtató volt látni, hogy jól fejlődik és mindene rendben.
De azért az a törökülés amit produkált nem volt semmi, szerintem én nem is tudom úgy összeszorítani a lábaimat...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na, elment a könyvvizsgáló, most nyugi van végre...

Lilla,
Nagyon sajnálom! :cry:

Monic,
De jó, hogy láttátok ma picurkát! :D Majd megmutatja magát, ha akarja! Én is reménykedek benne, hogy kedden majd láthatom, hogy mi rejtőzik a lába között, de ha mégsem, akkor legkésőbb 3 hét múlva tutira megmondják!

Viki,
De jó, ez még lesz rosszabb is? :shock: :? Na, mindegy ezt csak kibírom már, legfeljebb sokat fekszem majd.

Dita,
Ha azt akarod, akkor hajrá egypetéjű ikrek!!! :D

Na, én meg el is indulok haza a finom puha ágyikóba, mert ezt már nehezen viselem ma.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Lilla,
Nagyon sajnálom :cry: :cry:

Monic,
és ha visztek CD-t vagy DVD-t, akkor nem tudják kiírni nektek? Azt sem tudja a gépük?

Viki,
suliban voltam, de előtte elmentem telefont nézni. Suliban is csak az egyik órán voltam bent, mert olyan erős fejfájás jött rám, mint még soha, hazajöttem aludni, de annyira fáj, hogy aludni sem tudtam, afájdalomcsillapító nem akar hatniés már hányingerem is van. :cry:

Vicky,
lesz itt inszem, ne aggódj! :wink:

i.kata
 
 


Kata!
Buksipuszi Neked!!!!
20150601134430
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: