Új privát üzeneted érkezett!

Monic
A hétvégén az én párom is beteg volt. Lázas, fájt a hasa, de ma már szerencsére jobban van. Most meg alszik, mint a mormota.
Nekem csütörtökön volt mensis érzésem, azóta semmi, meg fájt a fejem szerda, csütörtökön, de elmúlt 11 órára.
p__lilla
 
 


LINÁCSKA
Őszinte részvétem a papád miatt, sztem enélkül is babás lettél volna, ne rágd magad!
Enyim apum is valami hasonlóban halt meg három éve. Amikor elköltöztünk tőle anyával ő is nyakló nélkül ivott, nem mintha előtte nem tette volna, de akkor legalább voltak több hónapos szünetek, meg inkább csak sört ivott. De mivel már egyedül kellett eltartani magát a rokkantnyugdíjból így csak ezekre a pancsokra volt csak pénze ami tönkrevágta a máját. Azért ha azt veszem elég sokáig húzta, mert emellett még egy csomó baja volt. Őt is lecsapolták, úgy nézett ki mint ha ötösikreket várt volna. Fel sem tudott állni. A nővérem mesélte hogy mi volt vele a kórházban, nagyon durva dolgok voltak, és annak ellenére hogy az egész család elfordult tőle a szemétségei miatt mindenki sajnálta, hogy mivé lett.
Anyu is sírt a temetésén, elvégre három gyereket szült neki és együtt éltek asszem 30 évet!

MONIC
Csini pocika! Férjecskének jobbulást. Maya nagyon együttérző! :lol: :lol: :lol:

LILLA
Én leírhatatlan furcsaságokat érzek, de ilyeneket vagy hasonlót az első két inszemnél is éreztem tehát nem következtetek semmire. Kivárom szép nyugisan a köv. hétvégét, aztán lesz ami lesz! :roll:

VIKI
Nagyon látványos nem lett a rendrakás!

ZSUZSKA
Akkor duplán jól döntöttél. A ti egészségeteknél nincs fontosabb.

Most mentek el a barátaink. Annyira rossz volt a kislány. Az anyja haja már égnek állt, de néha az enyém is amikor épp össze akart törni valamit! :shock:
Amúgy aranyos kislány, de ha nem alszik délután akkor kibirhatatlan tud lenni.

dita75
 
 


linacska: Őszinte részvétem. :(



vicky79
 
 

 
 

Hol csavarogtok???

Na ezzel hátha idecsalogatok mindenkit: :wink:

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 


Kép

Kép

dita75
 
 


Dita,

nagyon viccesek ezek a képek :lol: :lol: :lol:
Nekem már második napja fáj a fejem. Lehet, hogy jön a a meleg? Mert hidegfront nem lehet mivel hideg van, de front van az tuti...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lilla,
nem igazán tudom, hogy van-e tünetem. Néha fájdogál a hasam, meg ugye elszóltam magam, hogy négyesben megyünk hét végén szüreti rendezvényre. De ezen kívül semmi. Mondjuk délelőtt visszafeküdtem 10-kor az ágyba.
Te már lassan tesztelhetnél, nem??????

Voltam a nagymamámnál Lilivel, egész jól van, ahhoz képest, ami történt. Persze Lili kb. 3. kérdése volt, hogy hol van a dédipapa, és mikor jön vissza, a nagymamám meg jobbat nem tudott mondani, mint hogy elment a boltba. Majd ha még egyszer előhozza, akkor rendbeteszem valahogy a dolgot.

Viszont hogy valami jót is mondjak, kezdem úgy érezni, hogy egyszer eljön az, hogy kész lesz a kertünk. Ma nagyon sokat haladtak a fiúk. Örömünkben még pizzát is rendeltünk nekik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

nehéz dolog elmagyarázni egy kisgyereknek az élet dolgait, főképp azt, hogy valaki már soha többet nem jön vissza. Nem is tudom, hogy megértené-e.
Ha kész a kert akkor kérünk ám fotókat :wink: Biztos csodaszép lesz.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
azért ne számíts olyan extra kertre!!! 180 m2 az egész. Virág is csak egy sziklakert van benne. De azért majd teszek képet.

Képzeljétek, van a férjemnek egy keresztfia, most 6 éves, amúgy az öccsének a gyereke. Na ez a kisfiú elég érdekes, valahogy érzéke van a spirituális dolgokhoz, nagyon úgy néz ki, hogy emlékszik előző életeire, elkezdett Akhilleusról beszélni, meg a görögökről, na mindegy. Most a sógorom megkérdezte tőle, hogy szerinte hanyas ikreim lesznek. De csak úgy poénból. Erre holt természetesen közölte, hogy hát mennyi lenne, annyi, ahány éves vagyok. 6. 4 kislány és 2 kisfiú. Azért remélem, most egy picikét csal a megérzése :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

akkor tuti, hogy ikreitek lesznek, de azért a 6 egy kicsit sok lenne :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
én már az egy babának is nagyon örülnék, és végtelenül boldoggá tenne. Utána már hogy egy-kettő-három, nem számít, csak legyen. Mondtam a sógoromnak, hogy legfeljebb jön kalákába tetőteret építeni :lol:

Na jó éjt, megyek, mert 5:50-kor csörög az óra :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na tessék, én fekszem legkésőbb, én kelek legkorábban????????? :P Igazán lehetne már csatornánk, a szipus miatt kell ilyen korán kelni, és még nincs itt...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska fogadd őszinte részvétemet! ++++++++az ikrekhez

képzeljétek én sokig stresszeltem magam azon, hogy ha babás leszek elveszítek valakit a csládból.szerintem ez is gtolta . aztán sikerült túltenenm magam ezeken a gondolatokon novemberben fogant ZSigmond, februárban pedig elvesztettük párom mindkét apukáéját (az egyik a naygbátyja volt akit apjaként szerettünk, ő lakott itt a közelünkben) egy héten belül. :cry: :roll: nem rég meg a nagypapája is itthagyott bennünket! :cry:

de ha át is adták a helyüket én már ezerszer köszönetet mondtam... nap mint nap elszorul a szivem, hogy csak fenntről láthatják az én drágámat .Dédipapi is látta afénylképet legalább.. de sajnos élőben nem . rettenetesen hiányoznak, de az élet a legjobb forgatókönyviró.. a rendezése pedig néha nagyon durvára sikerül :cry:

bocsánat ha ezzel terheltelek benneteket.csak témába vágott.

Dita na végre párod megtudta mi a káosz... hány órán át takarított?

Pgsuska csak óvatosan

Viki azért az utoldsó két hely nem nevezhető gyönyörűnek :cry: :cry: :wink: :wink:
voltál már expocakLackóval bevásárlóköpontban?

szép napocskát mindenkinek!
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni!

Igen, voltunk már Tescoban és Intersparban is. A hűtőpultok közelében nem vittük. A hordozót bele lehet illeszteni a toligába.

Ditus!
Olyan jókat nevetek mindig a képeiden! ;)
20150601134430
 
 


köszike!

én is így gondoltam..csak a légkondi miatt aggódom mindig... :? :?

képzeld valamelyik topikban olvastam, hogy csak azért, mert esik az eső vagy fúj a szél nem viszik le a gyereket sétálni... akkor legközelebb csak márciusban mennek ki? enyim be is golózna, annyira igényli az esti sétákat fürcsi elött... :roll: :lol:
Vendég
 


Mi délelőtt sétálunk, ha esik, rádobom a kocsira az esővédőt.

A légondi sztem nem vészem, meleg van az ilyen hiperekben, mi levettük a sapit is.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Linácska részvétem!

Zsuzska vigáyzz magadra.

dita rólad álmodtam, azt, hogy a mellettünk lévő lépcsőházba laktál. Csak ennyi. És a postaládába volt egy boríték, feladó: Dituli.

Monic aranyos a pocid.

Dita mikor tesztelsz?

Én szombaton ágyat szereltem, vettünk a Bencének új ágyat, amit nem nagyon szeret szerintem, pedig ő akarta ezt az ágyat.

timejka
 
 


Sziasztok!

Linácska,
Részvétem a nagypapád miatt!
Húúú, akkor most már nagyon drukkolok az ikreknek!

Monic,
Szép pocak! :D Jobbulást a férjednek!

Dita,
Nagyon jók ezek a képek! :D
És a párod legalább igazat adott Neked, hogy milyen rendetlen a fiacskája, ha most neki kellett elpakolnia utána?

Képzeljétek, párszor már voltak gyanús érzéseim a pocakomban, de tegnap egyértelművé vált, hogy KisNémót érzem! :D Olyan volt mintha valaki 2x végigsimított volna belülről. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


nemone gratulálok kisnémótérzésedhez! :lol:

Viki mi délelött is, meg este is sétálunk..bár délelött néha kimarad ha olyanja van. esti séta családi program..igazából Apa irányítja a kocsit.. én csak sétálok vele...
Vendég
 


Hogy az a lerobbant ............... :twisted: :twisted: :twisted:
Elszállt a hosszú irományom! Olyat káromkodnék most legszívesebben amit nyomdafesték nem tűr!!!! :roll:

Amúgy szasztok!
Megpróbálok visszaemlékezni! :roll:

Linácska
6 gyerek (Lilivel együtt 7!) focicsapatot akartok vagy mi a szösz??? :shock:
Azé' az dúúúúúúúúúúrva lenne! :shock:

Amúgy nálam 4.30kor csörög a szemét telefon ébresztője!!! :twisted:

Timejka
Ne költöztess má vissza panelbe! NEM AKAROM!!!
Gyertek inkább ti ide Palotára! :P

Pénteken próbálkozom meg a teszttel! :roll:

Mi most szombaton fogunk ágyat szerelni, kicseréljük, hisz egy kismaminak kényelmesen kell feküdnie! :wink:

Nemone
De jó, hogy már most simiz téged KisNémó!
Jó gyerek szereti mamácskáját! :D

Apa tisztában van vele, hogy rendetlen a kölök, de azt hiszi, hogy már nem lehet ebben a korban nevelni. Amikor megismertem 8 éves volt, olyan pici még, akkor lehetett volna még igazán nevelni, most is csak nehezebb. Épp a minap találtam meg a régi rajzait amit nekem gyártott, majd idézek belőle annyira kicsi volt még alig tudott írni (most se nagyon! :roll: ) de mindig odaírta a rajzaira, hogy hiányzom neki, meg szeret. Akkor kellett volna a kedves apukának úgy viselkednie és úgy intézni a gyerekkel kapcsolatos dolgokat............ :roll: De még most sem lenne késő bánat!

dita75
 
 


Dita,
jó lesz az a pénteki nap, tesztelsz Te, remélhetőleg Twist, én.... Lilla, te mikor is?
Amúgy a 7 gyerek még csak kézilabdacsapat :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINÁCSKA

Még később is szülhetsz! :wink: :lol:

REMÉLJÜK MINDENKINEK EGY NAGY + LESZ!!!!

dita75
 
 


Sziasztok,

ennyi tesztet a hétvégéhez!

Nemone,

örülök, hogy mostmár biztosan tudod, hogy Kisnémót érzed!
Én továbbra sem tudom biztosra kijelenteni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
én ilyet akarok: ││

Csajok, nem hiszitek el. Ezt a fenti jelet úgy csináltam, hogy wordben a szimbólumok közül beszúrtam egy függőleges vonalat, hogy majd idemásolom kétszer. Ahogy a wordbe beszúrtam, rögtön kettő látszott. Utólag persze kiderült, hogy a 2. a kurzor vonala volt, de nem villogott, hanem stabilan állt. Akkor is olyan jó volt látni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINÁCSKA
Én gondolkoztam, hogy pipilek egyet a tüszirepi után, még úgysem láttam + tesztet. Ez lett volna az ösztönző most péntekre! :lol:

Mai origo hírek között találtam:
http://www.origo.hu/allas/szakertokmunk ... llalo.html

dita75
 
 


Dita,

a lombikos részen nagyon kiakadtam, nekem mindig szabit kellett kivennem akkor amikor Szegedre mentünk. :roll:
Viszont a lombik előtt állók jól teszik ha kinyomtatják ezt a részt, még hasznát veszik!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Ezen vagyok kiakadva, hogy a cégünknél pl. akinek vészesen fogy a szabija, vagy már nincs is elmegy nyiltan tp-re. Bár ezt is csak egyesek tehetik meg! :twisted:
Jelenleg is tp-en van egy hapsi és tudjuk róla, hogy otthon újítják a lakásukat! Én szabit veszek ki ha megyek uhura vagy inszemre. Azthiszem kinyomtatom én is és aláhúzok 1-2 dolgot pirossal, hogy tudják hányas a cipő! Azért mindennek van határa!

dita75
 
 


Dita,
Jó cikk, én is elmentettem későbbre! Azt nem is tudtam, hogy akár csökkenthetik is a munkaórák számát orvosi javaslatra, úgy hogy a fizetést nem csökkenthetik. Illetve ezt sem tudtam biztosan, hogy a vizsgálatokra szó nélkül el kell engednie a munkáltatónak.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Linácska!

Részvétem a nagypapád miatt :cry: Biztos nagyon nehéz most nektek :(

Ditám!

A csokinyulas képeden percek óta nyerítve röhögök :D :D :D

Némóci!

Ez már bizony KisNémó ténykedése :) Nálunk Ádám ilyen simogatós-finoman bökdösős, Eszter nem kímél, olyanokat kapok tőle az oldalamba, hogy libeg a hasam :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok csajok


Ezt a köcsög napot ami a mai. Eleve szarul keltem, szarul éreztem magam. Fáj a nyakam a fejem beállt a hátam. Fujj. Aztán elmentem az AFP eredményért persze ami nem készült el csak holnap jön meg, tiszta pipa lettem, minek rendelnek akkor oda egy nappal hamarabb. Viszont megkaptam a vérképemet ami egy nagy rakás szar. Tele csillagokkal. A szivem meg üt szanaszét. Drága Oroszlán szétbobázta a szervezetem amennyira csak lehet, és még hol a vége. Ültem a kocsiba a lelettel és annyira kibuktam. És nem csodálkoztam azon hogy ilyen szar a vérképem mert ennyira szarul is érzem magam. Mint egy élő halott aki csak megy de fogalma sincs soha hogy hova tart. Pörögnék én és csinálnám a dolgaim de egyszerűen nem megy. Bocsi csajok hogy ennyire negativ vagyok, de piszkosul belefáradtam ebbe terhességi agytalanságba, az orvosok állandó sresszelésébe, riogatásába.



Remélem hogy ti azért jobban vagytok! Mindenkinek további szép napot!!


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Évi,
és honnan tudod megállapítani, hogy melyik Ádám, és melyik Eszter? Vagy már nem nagyon cserélgetnek helyet?

Zsuzska,
nyugalom, az orvosok majd biztosan tudják a dolgukat, és helyrepakolnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, onnan tudom, hogy nagyon nem egyformán mozognak. A nagy és erős rúgásokat Eszter csinálja. Ő van keresztben felül, így ha magasan érzem, akkor csak ő lehet. Ádám meg nagyon lent van, és csak simogat. Nemsokára meglátod, ha bejön az ikeráldás nálatok is :) Szerintem még simán helyet is cserélhetnek, de azért azt remélem, hogy majd kellő időben legalább menetirányba állnak.

Zsuzska!

Sajnálom, hogy kivagy, a dokid majd biztos javasol valamit, vitaminkúrát, vasat, vagy valamit. Kitartás!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi,
annyira nem szeretnék csalódást okozni, nagyon remélem, hogy ha nem is ikrek, de legalább egy babóca lesz!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


ÉVI

Youtubra feltehetted volna a nyerítésedet! Megnéztem/hallgattam volna! :wink: :lol:
Baromi érdekes de tényleg lehet tudni melyik baba aktívkodik éppen. Eddig minden egyes ikres kismama erről számolt be, és én csak néztem! :shock:

ZSUZSKA

Sajnálom a kiborulást! Nem ám a végén megbánod az egészet! :roll:
Próbáld a dolgok jó oldalát nézni, nem hiszem, hogy jót tenne Oroszlánnak, ha te folyamatosan ki vagy bukva valami miatt. Jó persze.. tudom .... papolok itt neked, de sztem minden jobbra fordul, csak most összejött minden egyszerre!
Kitartás és no para!

A párom most hívott, hogy mind a négy cicának talált új otthont. Remélem nem csak hülyéskedett. Most behoztam őket picit garázdálkodhattak idebent utoljára. Majd csinálok egy búcsúképet, feltéve ha engedik, mert olyan gyorsak, hogy alig bírom a tempójukat. :oops:

dita75
 
 


Ma voltunk vérvételen. Meg meg is uhzott. Délben kellett telefonálnom a vérvétel eredményéért, erre közölték, hogy sajnos elromlott a gép, így nem tudták kielemezni. :cry: :cry: :cry:
Mi jöhet még???? Így nem tudok semmit.
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Linácska,
nagyon sajnálom a nagypapádat! :cry: Az én nagypapám rákos volt, voltak hullamvölgyei, de azok többnyire a félregyógyszerezéstől. De a halála előtt 1 hónappal még vígan ette a tortát,a mit sütöttem a szülinapjára, és pár hét múlva már beszélni sem tudott, és 1hónap 2 nappal a 80. szülinapja után elment :cry: :cry:

Csajok, férjek meggyógyultak? Nem akartam senkit megfertőzni, bocsi! :oops:
Nekem már szinte semmi bajom. Pénteken végigsöpört rajtam, azóta csak a torkom fáj.

Némóka,
jók lettek a képek.Nem mondom, hogy a tábor szép lehetett, de nagyon érdekes.

Monic,
csini poci! :lol: Férjed mindig a fejére húzza a takarót??? :lol:

Elmentem a prolaktinos eredméynemért, és 59,03mIU/l van rajta. Amit ráírtak tartományt, abban jócskán benne van, de nem hiszem, hogy az a 3. napi tartományt mutatja. Szerintetek milyen ez az 59?

i.kata
 
 


KATA
Nekem más mértékegységben van, tehát passz! :roll:

LILLA
Ez pech! Holnapra meglesz? +++++++++++++++++++++++

Ma nem is vették észre a változást a munkahelyemen, vagy nem akarták észrevenni, úgyhogy talán mégis teszek fel egy képet, hogy jogosan tartom magam bénának, vagy csak felfújom a birkanyírást! :roll: :oops:

Ki sem vagyok sminkelve úgyhogy csak erős idegzetűeknek ajánlom! :roll:

hátul nagyon durva, de ahhoz meg kell kérnem a párom hogy kapja le, mert hátul nincs szemem!

dita75
 
 


Sziasztok! Szegény Zsuzska, úgy sajnálom, hogy nem vagy jól:(( Tényleg nagyon együttérzek veled. Remélem, hogy jobban leszel, és odafigyelnek rád a dokik és tudnak segíteni a pici szíveden, hogy jobban kegyegjen.

Linácska, én is nagy izgalommal várom a tesztelést pénteken. Eddig minden olyan, mintha meg akarna jönni, nekem semmi különbség sincs az eddigi hónapjaimhoz képest. Lesz csütörtökön 10-es erősségű tesztem, azzal majd lecsekkolom a dolgokat.

Én is hallottam, hogy lehet menni betegállományba inszem után. Ezt meg is fogom kérdezni a dokimtól, mert akkor insz. után néhány napot szívesen pihennék otthon. De bízzunk benne, hogy + teszt lesz és nem kell több inszemre menni!:)))
(Persze, ha megint pénteken lesz, akkor nincs efféle gond, hétvégén pihiznék eleget:)
Vendég
 


Sziasztok! Szegény Zsuzska, úgy sajnálom, hogy nem vagy jól:(( Tényleg nagyon együttérzek veled. Remélem, hogy jobban leszel, és odafigyelnek rád a dokik és tudnak segíteni a pici szíveden, hogy jobban kegyegjen.

Linácska, én is nagy izgalommal várom a tesztelést pénteken. Eddig minden olyan, mintha meg akarna jönni, nekem semmi különbség sincs az eddigi hónapjaimhoz képest. Lesz csütörtökön 10-es erősségű tesztem, azzal majd lecsekkolom a dolgokat.

Én is hallottam, hogy lehet menni betegállományba inszem után. Ezt meg is fogom kérdezni a dokimtól, mert akkor insz. után néhány napot szívesen pihennék otthon. De bízzunk benne, hogy + teszt lesz és nem kell több inszemre menni!:)))
(Persze, ha megint pénteken lesz, akkor nincs efféle gond, hétvégén pihiznék eleget:)
Vendég
 


Dita,
köszi azért!
Hol a kép??? :wink:

i.kata
 
 


Dita,
amúgy Timejka szerintem nem panelban, hanem tégla épületben lakik :wink:

Zsuzska,
ne stresszeld magad! Dokinak mikor mutatod meg a leleteidet?

Twist,
nagyon szorítok, hogy ne kelljen következő inszemen gondolkodnod!

i.kata
 
 


i.kata: Hogy vagy mostanában? Neked mikor lesz eredmény?
Te adtál erőt nekem annak idején, hogy bátran elmenjek a vizsgálatokra, ezt sosem felejtem el neked, hálám örökké üldözni fog!:)) Puszi-puszi!!!!
Vendég
 


Kép

hehe ezt jól lekicsinyítettem......... :lol: :lol: :lol:
na minnyá' javítok rajta valamit, vagy mellékelek nagyítót! :lol: :lol: :lol:

próba 2:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.09.22 18:01-kor.

dita75
 
 


Twist,
basszus!!!!! Nem fogod elhinni, mennyit agyaltam rajta, honnan ismerős a Twist név :oops: Jújjjj, ne haragudj, csak most esett le. :oops:
Szóval megvolt az első inszem :lol:
Mi most a lombikra várunk, elvileg ha jók az eredményeim, akkor egy hét múlva kezdhetnénk, de ha jók is lesznek, akkor sem biztos hogy indulhatunk, mert párom akkor lesz 1 hétig külföldön, amikor a petesejtek leszívása és megtermékenyítése lenne. :roll:

Nem is tudtam mi lehet veletek, mert régen jelentkeztél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.09.22 18:00-kor.

i.kata
 
 


Dita,
szerintem tök jó!

i.kata
 
 


Na tettem fel egy nagyobbat, mert még megvakultok, bár sztem igy is! :shock:

Megyek szólok a Zuramnak, hogy fotografáljon hátulról egyet!

TWIST
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(ilyen legyen a teszted is) :lol:

dita75
 
 


Én mindjárt megyek. Megint megyek párocskámért a reptérre. Lassan ráragasthatom az autómra a Zóna taxi feliratot :wink:
Előtte még kaját is kell vennem a blökiknek, mert ha nemkapnak kaját, még a végén lefogynak 10-20dkg-ot, és az náluk már sok is lenne :roll:

i.kata
 
 


Dita,
szerintem még nagyban is jó! Csak biztos neked volt furcsa elsőre. Vagy még most is zavar?

i.kata
 
 


Köszi Dita, neked is sok pluszt kívánok!!!!:-)
Kata, igen, én vagyok:) Fél évig kivizsgáltak, aztán végre megvolt az első inszem.
Lombiknál nem lehet olyasmit kérni, hogy a férj mintáját lefagyasszák,hogy aznap fel tudják használni, amikor eljött az ideje?
Vendég
 


KATA
Jajj nagyon remélem, hogy nem kell még tovább várnod..... épp azon gondolkoztam, hogy mi egyidőben csatlakoztunk pont amikor Bettike tesztje lett + és már annyi idő eltelt, hogy ha akkor nekünk is egyből sikerült volna talán már mi is a kezünkben tarthatnánk a bébijeinket! Azért ez egy kicsit elkeserítő.
Főleg ha visszatekintek az ezelőtti évekre! Hát eltelt jó néhány! Türelmem kezd elfogyni! De hát nincs mit tenni....... :roll:

ZAVAR???
Egyenesen úúúúúúúúúúúúúútálom! Rárakok egy vödör bánfi hajszeszt, hogy minél hamarabb növésnek induljon! :roll:

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: