Új privát üzeneted érkezett!

...na akkor:nincs túl jó kedvem,szeretném végre tudni,sikerült-e.Nagyon rossz az ötödik eredményére várni.Sokkal rosszabb,mint eddig bármelyik.Szóval eléggé magam alatt vagyok,nagyon félek,hogy nem sikerül.Pár napja még jobb volt,de ugye mostanra eldőlt a sorsom...csak még én nem tudom...
Vendég

LAPTETŐ
:lol:
dezsina

Nyulasz!
pont igy gondolom én is. Iszonyú nehéz lehet. Lehet, hogy én is csak azért halogatom a lombikot és azért örülök, hogy csak januárban lesz, mert iszonyúan félek a csalódástól és sikertelenségtől!
Mivel vidíthatnálak fel? :) :roll:
dezsina

Dezsi :D :D :D ...én a helyedben pisilnék egyet... 8)
Vendég

Nyulasz?
gondolod, hogy holnap lőjjem el az utolsó tesztemet :roll: :?: :shock: :?: Nincs több. Nem vettem.
dezsina

Nyulasz!
nem tudom, mennyire vidítana fel az eredmény! nem vagyok esélyes...

Kisbuta!
köszi :D
dezsina

...nekem is a kaálison kívúl csak egy van,de azt apa már kiszagolta,így vagy beszerzek még tesztet,vagy kibírom péntekig :shock: ...lődd el,azt írja a vonalzód,hogy holnap kell tesztelned :D
Vendég

Dezsi!
Mire nem vagy esélyes?Igenis felvidítanál egy pozitív teszttel :D :D :D
Szerdától 8 ft-al csökken a benzin.Micsoda öröm :lol:
Vendég

Nyulasz! Én annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsi! Most akkor mi van? :roll:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nyulasz!
igen látom, tényleg a vonalzó is mutatja... Csak tudod, tényleg volt vérzés, és nem-igen érzek semmit. A cicifeszkó sincs már :( sajnos. pedig már kezdtem örülni. :?
dezsina

Hanna!
szarakodik a ciklusom. Eljátsza minden hónapban, hogy terhes :) Kis vérzés a 21. nap körül, cicifeszkó (apa nagy-nagy örömére :oops: ) majd barnázgatás mig a 28-29. napon meg nem jön 1 napig. Oszt ennyi volt. :(
és minden hónapban beleélem magam és minden hónapban csinálok tesztet, mert azt hiszem, hogy most sikerül. :( De nem :cry:

Nyulasz!
akkor 240 Ft.-ot tudok spórolni :) Vehetek egy üveg colát :lol:
dezsina

Lányok!
A félelem és stressz a sikertelenségtől NEM JÓ :!:
Tessék megerőltetni magatokat (tudom, nem könnyű), és pozitívan gondolkodni. Azt kell erősíteni magatokban, hogy igenis sikerülni fog.
Nyulasz, amit tanácsolni tudok, hogy képzeld el, lásd magad előtt, ami benned zajlik. Naturálisan a legjobb. Aztán meg láss képeket magad előtt a már megszületett babával... ahogy pelenkázod, ahogy beszélsz hozzá, ahogy sétáltok kéz a kézben.
Muszáj hinned!!!!

Kép
petne

Petne!
milyen jó is lenne, ha ez tényleg használna :) :!:
dezsina

Fú Nyulaszka! Hidd el nagyon átérzem az aggodalmad. De, az iskoláját, már mér nem sikerülne? Igenis, petnének van igaza. Kisütött a nap(ott is?), újra csicseregnek a kiolvadt madarak, hát örülj, és légy nagyon pozitív. Tudom,tudom, most mit gondolsz. Hidd el, ez a legjobb, amit a kisnyulbogyókkal tehetsz. Vidám mamát akarnak maguknak! Sétálj!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
estike66

Dezsi! Értem.

Petne! Én is mindig ezt mondtam! Mindig pozitívan kell hozzáállni. Nem is szabad másra gondolni. :wink:

Kép
hanna30

Dezsi! Sajnálom carakodást. Most én sem tom, mit tegyek. 3.napi vérvételre kell mennem, de barnázás nem számít. És ha másik nem is lesz?

Kép
estike66

A másik rohadt nagy problémám, hogy már szinte egyáltalán nem dolgozom. Pedig nagyon-nagyon kellene, lassan csapkodnak a hullámok a fejem felett. Folyton a neten lógok, akár egy függő ( lehet, hogy függő vagyok :idea: ). Minden nap megfogadom, hogy ez ma volt így utóljára, de aztán..... :twisted: :twisted:

Újra és újra rákattanok egy témára, csodaszerre, itókára, tablettára.

Kép
estike66

Jajk, nem úgy itókára :!:

Kép
estike66

Estike!
én is mindig itt vagyok meglőve. megkérdeztem. Tényleg csak az a nap számít, amikor igaziból vérzünk. Barna-matyi nem számít :D
dezsina

Estike!
én is dolgozom... ha a körmömre ég, akkor eltűnök, de amíg light-os, addig nézelődöm. én már túl vagyok ezen a csodaszerek témán :D :)
dezsina

Nyulasz,
elhiszem, hogy nem könnyű!!! próbálj meg bízni, hogy igen, most sikerült!!!
nekem azt mondták, hogy legyen néhány mondatom, amit minden reggel és este elmondok.
Pl. Kismama vagyok (ha babára vágysz), egészséges vagyok (ha vmi problémád van). ez csak egy tipp. (és tudom, hogy baromira nehéz....) Hinni és bízni kell!!!!! Nagyon drukkolok Neked!!!!!!

Dezsi,
legyél terhes!!!

KépKép
tobi

Tobi!
teljes egyetértés Nyulasszal kapcsolatban!
és köszi, igyekszem...

Máris küldök egy kis pozitiv energiát Nyulam-bulamnak :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Nyulaszka,
annyira drukkolok ++++++ Nagyon szeretném, ha sikersztori lennél. Tudom, nehéz, de tényleg bízni kell. Mást úgysem tehetünk. És ez a bevonzás dolog állítólag tényleg működik, csak nagyon erősen kell koncentrálni én elbaltáztam hétvégén, nem koncentráltam eléggé az 5-ös lottó számokra :roll: :wink: De tréfát félretéve tényleg vannak példák, amikor bejött.

Dezsi,
azért ez már nagyon bosszantó! Progeszteron szinted rendben van? Nőgyógyászod nem akarja megnézni ovuláció utáni vérvétellel (már ha szoktak ilyet?)

Estike, barna mondjon le nálatok is!

Kisbuta,
aranyos a férjed, hogy ennyire aggódik :) Enyém nézni sem bírta a szúrásokat...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kép
Sziasztok!
Küldök nektek egy elég friss pocifotot.

Kép
petne

Petne!
most már még jobban sárga vagyok!!!! nagyon nagyon csini kismami vagy!!!! :wink: :D

Alle!
megnézték a hormonokat! Minden rendben van! :twisted:

Nyulasz!
:D drukk hegyek :D
dezsina

Petne - de szép vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyulasz - az ősz remek a babásodásra!!!!!! Nekem mind a kétszer akkor sikerült! Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsina - ez a nem semmi verda. Öröm lesz törölgetni a babatapancsnyomokat (ezt egybe kell írni?) az ülések hátuljáról. :lol: :lol:

Szezso - nem vörös, akkor rossz a kép. Barna a haja, olyan selymesen szépségesen barna. Milyen is lehetne más??? :lol:

Kép

Kép

Kép
julika79

Petne! Nagyon szép a pocakod!!!!

Kép
hanna30

Nyulasz!
A hozzáállás tényleg számít! Beszélgess velük! - Mikor mi spontán próbálkoztunk még, két hónap volt, mikor igazán bemérgeltem magam és azt mondtam, hogy most pedig teherbe fogok esni. Mind a kétszer terhes is lettem még abban a hónapban, a picik megtapadtak, nem az ő hibájuk volt, hogy méhen kívül.
Igenis mondd meg magadnak, hogy te már kismami vagy! Másnak is sikerült, másnak is volt, hogy csak ötödjére, csak te ne add fel!

...én egyébként már erősen gyűjtöm mindazt a szuperizgalmas filmet, könyvet, stb, amit ezer éve szeretnék elolvasni, és eddig nem volt időm, hogy elvonja valamennyire a figyelmem... mert ezt az agyalós-izgulós dolgot sajnos értem. Nem könnyű most neked, de azért semmi okod az elkeseredésre, hiszen sikerülhet!

Többieknek: :D Szép napot! :D

Kép
kisbuta

Köszi a bíztatást.Tudjátok én nagyon bíztam eddig mindegyikben,sőt még a spontán hónapokban is,amikor aztán esély az nem sok van,csak nagyon nehéz elhinni,hogy egyszer,talán most,pozitív lesz az a teszt.De higgyétek el,nagyon bízom benne,és nagyon szeretném,és nagyon sokszor álmodozom rólunk,a gyerekeinkkel.Asszem az akarással nincs baj.Csak talán túl sok a csalódás,és így tesztközelben teljesen kiborulok.Úgy érzem a pulzusom is gyorsabb,és rettentően félek a csalódástól...
Petne!
Te 24 hetes kismami vagy?És eszel egyáltalán rendesen? :lol: Nagyon csini vagy! :D
Vendég

Petne, Hanna ti olyan szépek vagytok! Tényleg!!!

Nyulaszom, nagyon drukkolok! Próbálj kicsit megnyugodni.

skrisz72

Köszi lányok!

Képzeljétek, amikor a férjem meglátta a képet, azt mondta, hogy " nem is vagy ilyen vékony" :roll: . Igen, eszem rendesen, sőt! Holnap megyek a védőnőhöz, már kíváncsi vagyok, hány kiló plussznál tartok (legutóbb 1 hónap alatt felment 5 kg).

Julika, nagyon szép szemei vannak Janka babának. Képzeld, ezen a képen is úgy néz ki, mintha sötét vörös lenne a haja. :)

Nyulasz, kitartás! Mi mindannyian nagyon izgulunk érted. Sikerülnie kell! Ami a tesztet illeti, én is várnék még pár napot. Úgyis megfogadtad, emlékszel? :wink:

Kép
petne

Krisz! Neked sincs sok hátra!!!!!

TV2 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
hanna30

sziasztok!
elmondanátok egy-két szóban,hogy kell a suprefactot beadni?már olyan rég volt,mikor használtuk!
lola29

Julika!
drága vagy! Pont egy ilyen csodás kislányra hajtok, mint Janka!

Skrisz!
elég sokára jöttél :roll:

Nyulasz!
még egy kis drukk!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Szia Lola!
és sajna nem ismerem, de örülök, hogy benéztél!!! :wink:

Hanna!
mi ez a TV2? :?
dezsina

Julika, Gyönyörű baba! :)

Dezsi, Gyönyörű autó :) Amúgy tényleg lehetsz terhes. Hány napig szoktál barnázni??? Állítólag a "nem normális" (?) peteérésre utalhat (nekem is szokott lenni, illetve a legutóbbinál nem volt, talán mert elkezdtem szedni a metformint???) Lombik előtt egy hétig (!) tartott a szemét barnácska, már én is azt hittem, elmarad a lombik. De az lehet, hogy idegi alapon volt. A Kaális csajok megkérdezték, nincs-e cisztám. :shock:

Petne te meg milyen vékony vagy!!!! :shock:

Nyulasz nem csodálom, hogy ideges vagy, inkább azt, hogy eddig milyen jól bírtad... De most már csak pár nap (?) a tesztig. Addig tényleg bírd ki vidámkodva..

Csajok, nem tudtok véletlenül vmi görcsoldó teát? Sajnos nemhogy javulna a helyzet, de egyre jobban hasogat a hasam alja, mostmár a bal oldalon is. Meg fel is vagyok fúvódva. Nagyon félek, hogy vmit elcseszett a HSG. Holnap este megyek nőgyógyihoz, nem tudom, lát-e egyáltalán vmit (gyulladás, sérülés) UH-on?????? Algopyrint már bevettem, de kiegyesedni nem nagyon tudok. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola! A Kaáliban adnak fecskendőt. Azzal tudod beadni. Nem kell kutyulni semmit.

Dezsi! Az az ivadék volt a tv-ban, aki felgyújtotta a babáját.

Kép
hanna30

Lola!
Ahogy Hanna írja,kérjél inzulinos fecsit,meg is mutatják a lányok,hogy meddig kell felszívni,asszem a feléig,összecsiooented a bőrt a hasadon,45-90 fok közöttdöntheted a tűt és böksz :D Hajrá!Aztán nem eltűnni,midenről tudni akarunk!!!
Rana!
Szegénykém,nem tudsz ma bemenni a dokihoz?Esetleg a Kaális orvosodhoz?Ha felhívod,és elmondod neki mennyire aggódsz,hogy baj van,meg milyen fájdalmaid vannak,hátha még benn van,és megvizsgál.
Petne!
emlékszem :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Gyorssan egy cikk nektek ... addig visszaolvasok. :D

http://www.origo.hu/allas/szakertokmunkajog/20080919

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Petné!

Csatlakozom a bokolókhóz, és hidd el szívből jön. :D

Rana!

Annyira sajnálom, hogy még mindig fájsz, remélem dokibácsi kissé megnyugtat. Cickafark teát + kamillát nyugodtan kortyolgathatsz, már ha van otthon. Jobbulást. :)

Én már rendben, szerdán mehetek vérvételre.

Petné, Julika, Hanna!

Megírnátok milyen praktikákat alkalmaztatok, amikor sikerült. (palástfű, méhpempő, Evit, tyukszar(bocsi, apukám mindíg azzal cukkol, ha hiszünk benne, az is nagyon, de nagyon tud hatni) :oops: stb.

Nyulasz! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Hanna, Petne: naaaaaagyon csini a pocitok :-D

Dezsi: szuper a verda 8) Felavattátok már? :wink: :lol: :lol: :lol:

Rana: úgy sajnálom, hogy nem javultál :-( remélem holnap segítenek...

Estike: én a lócitromról hallottam, hogy jó hatással lehet :lol: de szerencsére én nem hiszek benne :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Estike! Én őszinte leszek, nem hittem a csodabogyókban. A kis babánkban hittem, hogy kapaszkodik. Nem is voltam otthon a lombik után hetekig. 2 nap után mentem dolgozni. Éltem tovább az életemet. A fontos! Én hittem, hogy babát várok. Minden lombikhoz úgy álltam hozzá. Szerintem ez sokat számít.
Az elsőnél talán szedtem méhpempőt, majd rájöttem az élő méhenkívüli után, baromira nem fontos a méhnyálkahártya. Nem ez számít. Ha meg akar tapadni, akkor megfog! Bárhol. Az Apukád praktikája a nyerő!!!

Kép
hanna30

Dezsina, baromi sok melóm volt, nem volt időm jönni. :?
Ja, és ne igyál sok kólát. Én most kóla szünetet tartok. Csak víz és gyümilé.

Hanna, már alig várom a kezdést. Teljesen úgy érzem, hogy most sikerül. Meg is mondtam Lacinak. Ez a kiskutya teljesen megváltoztatott. Rájöttem, hogy imádok gondoskodni. És alig várom, hogy az arcomba szuszogjon a kisbabám. :D

Rana drága, ez már nem játék. Nézesd meg magad, nehogy folyadék legyen a hasadban. Az szokott ilyen tüneteket produkálni. Kinek is pukkadt ki a cisztája nemrégiben? Ott is találtak folyadékot, nem? Attól lehet puffadás és fájdalom. Gondolom UH-on simán ki lehet mutatni. Nem kell megijedni, nem azért írtam, csak jó lenne, ha mihamarabb látna egy orvos.

skrisz72

Drága Lányok,
mindenkinek hatalmas ölelés!!! (Olvaslak Titeket és szurkolok naon, most épp Nyulasznaaaaaak+++++++++++++ de természetesen Mindenkinek!)
Januárban csatlakozom :P

tillidian

Szia Nyulasz!
Na mizu? Megvolt az első teszt vagy bírod még? Hogy vagy? Hogy sikerült a beültetés? Mondott valami okosat a doki? Nekem elvileg decemberre lenne a következő programom de azt hiszem halasztok februárig. A tavaji szilveszter is el lett rontva mert akkor is ment a szurkálás ezerrel úgyhogy most úgy döntöttem, hogy nem érdekel semmi bulizni akarok. Már így is úgy érzem, hogy túlsok mindent áldoztam már fel szinte nem is élek úgyhogy ennek véget vetek. Meg persze a férjem is. Most amúgy is belefogtam egy tea kúrába tisztítóm magam meg erősítem majd a méhemet :D . Szerdán megyek a dokinkhoz utánna jelentkezek, hogy mi volt.
Neked küldöm a drukkokat. ++++++++++++++++++++++++
Helóka.

Február 21. megbeszélés
guppy21

Skrisz! Ez a beszéd!!!! :)

Kép
hanna30

Látom, bővülget a téli kör is, nehogy a mi Dezsink nagyon egyedül érezze magát... ;)

Nyulasz, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagy drukkok és életvidámság a piciknek! És ne aggódj, majd mi aggódunk helyetted is :!:

és én is szoktam róluk álmodozni. Rögtön ikreknek képzelem őket, mert telhetetlen vagyok. :oops: Főleg a temetés óta: azt a papot mindig csak temetéseken látom, és mikor megérkezett, arra gondoltam, legközelebb - a változatosság kedvéért- keresztelőn kéne találkoznunk...

Bella,
neked is mennek a drukkok holnapra! Csak ügyesen!

Rana,
aggódom érted, ez már nem vicc. Légyszi mielőbb menj dokihoz!

Jó éjt, lányok!

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Látod, nekem is lesznek társaim a téli sitáborban :D :lol: Jó a meglátás....

Skrisz!
nem tudok lemondani... :evil: :cry: akkor hajlamos vagyok nem inni egyáltalán. akkor meg jön a hólyaghurut... Ez egy ördögi kör :cry: :evil: Egyetlen alkalom, amikor nem iszom, az a beülti után. :?

Szezsó!
:oops: felavatni :lol: :lol: :lol: Megmondom őszintén, hogy gondoltam rá :oops: :lol: De aztán elnevettük, mert nem vagyunk mi már tizenévesek :D már csak nyugdíjasan avatgatunk (fejben :lol: :lol: :lol: )

Tillidan, Guppy!
Éljen a téli csapat!!!! :wink: Sokasodunk! :wink:

Rana!
Ilyen sokáig azonban már tényleg nem görcsöltem! :roll: Ideje elmenni a dokihoz :!: :!:
köszönöm a dícséretet autóügyben...

Hanna!
még jó hogy nem láttam

Nyulasz!
szép álmokat a bogyókáiddal! Mennek az éjszakai fejlődő energiák:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Rana, tényleg nem játék ez, főleg, ha ennyire fáj. Doki mielőbb!!!

Estike, az én "praktikáim": méhpempő néhány napig tüszőrepesztés előtt, beülti után 3 nap pihi, utána napi séta 3 emeletnyi lépcsőzéssel egybekötve, hit és bevallom, én minden nap teleírtam egy oldalt azzal, hogy sikerülni fog. Szerintem nincs tutti recept, azt tedd, amiben hiszel, mert csak az segít.

Kép
petne

Sziasztok!
Na,eddig bírtam...negatív...de nem szomorkodom,bízunk tovább!
Guppy!
Hajrá február!Élvezd ki az utolsó "szabad" szilvesztert!
Bella!
Nagyon-nagyon drukkolok mára!Amint tudsz,jelentkezz!!!!
Rana!
Remélem eljutottál a dokidhoz!Gyere majd,hogy mit mondott!
Dezsi!
Igérem nem török le :D ...de muszály volt,már aludni sem bírtam...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?