Új privát üzeneted érkezett!

Szia Edi! Jó éjt....

Megyek én is, fürcsizni meg apát kényeztetni....nagyon pislog felém a Drága! Úgy látszik nem nagyon érdekli a film... :wink:

Az álmainkhoz:

Kép
tea77
 
 


Tea
Felső menü: Tools,
utána: Cycle Label/Comment
p__lilla
 
 


Nocsak, máris teleírtunk egy oldalt, és Tea neked is itt a laptető. :lol: :wink:
p__lilla
 
 

 
 

Kép
hasonló kis csomagot mindenkinek! ÉS SZÉP ÁLMOKAT!

Kép
kissedi
 
 


Juhúúúúúúúúúúúú!

Végre nekem is jár egy laptető!!!
Ma tényleg beindultunk csajok!!! :lol: :lol: :lol:

Nektek is jó éjt!
tea77
 
 


Köszönöm Lilla...! Cmok!

Edi - Köszi neked is a képet! A csomagot az én címemre is kiküldheted! :wink:
tea77
 
 


Az 500. hozzászólást még megteszem...! :wink:

Lilla! Most látom, hogy 6 nap különbséggel egyszerre regisztráltunk a babaneten... :lol:
tea77
 
 


Jó éjszakát,csajszik,és holnap remélem,egy pozitív teszt hírére ébredünk!++++++ :lol:
Vendég
 


Ejnye,Kissedi,hát hiába jöttem ily hajnali órán? :lol:
Vendég
 


Hello lányok. hát nincs jó hír. sírtam de nem örömömben. :cry: :cry: :cry: Negatív lett. :cry: :cry: :cry: :cry: piri nincs, a hőm egy tized fokkal esett,(36,5), de ennyi. Lehet gond hogy nem az első vizeletből csináltam? sokat voltam hajnalban pisilni, így nem igazán éjszakai vizelet volt :?
Majd lesz valahogy. Lilla drukk neked. remélem nektek sikerült!!!

Kép
kissedi
 
 


Juj Edi, annyira izgultam érted. Már 8 óra óta vártalak a hírrel. De nem ilyen hírrel.. bíztam, hogy sikerül. :cry: :cry: :cry: Szerintem már ki kéne mutatni nemcsak az 1. pisiből. Nincs ott egy halovány 2. sem???
Azért ennyi tünetet nem lehet pszihésen produkálni. Vagy mégis?
p__lilla
 
 


Nahát,Edi,nagyon kár :cry:
De ne keseredj el!
Szerintem nem baj,ha hajnalban voltál pisilni,ha elég sűrű a vizelet reggel,vagyis ha nem iszogattál éjszaka vizet,akkor ki kell mutatnia.
Az a baj ezekkel a rohadt tünetekkel,hogy ilyenkor még megegyeznek a mensi előtti tünetekkel.Én legalábbis úgy láttam eddig a magam és a mások példájából,hogy csak akkor szabad gyanakodni,ha késik a mensi.De én ugyanígy szívtam aug.elején,szóval nem lehet nem reménykedni.

Bocs,hogy ilyen undok racionális vagyok,de visszaolvastalak,hogy a számmal és a mozgással is gondok vannak és Clostit szed a férjed,ugye?3 hónapig?Légy türelemmel,valószínű ki kell várni ezt a 3 hónapot,ennyi kell a változáshoz.

Veled vagyunk és ne szomorkodj! :)
Vendég
 


köszi az együttérzést lányok! nagyon jól esik!
Lilla most rajtad a topic szeme!!! remélem te örömödben fogsz sírni holnap!! :wink:
Zsó!három hónapig kell szedni a clostit, igen, és okt elején megyünk vissza katonavizitre. hát én nem is voltam annyira biztos, csak tényleg ahogy Lilla írta hogy a tünetek... lehet hogy csak a tudatalattim játszik velem. :roll: majd legközelebb pozi lesz.:wink:

Kép
kissedi
 
 


Lányok! most hogy beírtam a mai hőmet a fertility-re egy nappal eltolta az ovuláció napját, meg a teszt időpontját is. :roll: nem értem már én ezeket. még mindig azt írja,hogy a 17.DPO-n vagyok, és tegnaphoz is azt írta, míg nem volt mai eredmény. :roll: :?:

Kép
kissedi
 
 


Edi
Még mindig semmi piri? És a 17. dpo? Látod, arrébb rakta a vonalat. Mondtam én, hogy az ott nem jó. :lol:
Ne legyen rajtam a topic szeme. Nekem semmi tünetem. Se hányinger, se cicifájás, se mellbimbófájás, se szagok... Ma a hőm is lejjebb ment kicsit. Mondjuk az utrótól nem hiszem, hogy megjönne. Biztos az utrótól nincsenek PMS tüneteim sem.

Annyira szar ez az idő. Az ember nem tud semmit csinálni. Délelőtt is el akartunk menni csavarogni, erre végig esik az eső és hideg van.
p__lilla
 
 


Oké,Lilla,nem lelkendezünk,de ugye holnap jelentkezel?

Edi,októberben mikor?Mi 6-ára tervezzük,még meg kell kérdezni,hogy hétfői nap lehet-e vinni a mintát.
Izguljunk együtt,én már nagyon várom,jó lenne tudni a tutit.Én az a típus vagyok,aki szereti tudni a dolgokat,még ha rossz is,jobban viselem,mint a bizonytalanságot.(állítólag ez a bak jegyűek jellemzője :wink: )
Vendég
 


Lilla! még semmi piri! a hasam néha fájdogál, de ennyi. Nagymamámnál voltam és fincsi meggyes rétest csinált. be is vágtam 2 szeletet és olyan hányingerem lett, hogy csak na...de lehet, hogy már az idegtől. egyébként a melleim érzékenyek, a hasam szurkál, néha hányingerem van, és reggel megszédültem. de ez lehet más miatt is... :?
Zsó-fogalmam sincs mi mikor megyünk vizitre. még előbb időpontot kell kérni, mert itt így működik időpont és beutaló is kell.
na most megint majd keresgélhetek miben is vigyek azt a nagy mennyisége :roll: :lol:

Kép
kissedi
 
 


Edi, :lol:
nekünk már megvan-egy kicsi rózsalekváros üveg Bulgáriából,rózsás címke van rajta :lol: :lol: még nyáron félretettem e célra gondolva,mikor elfogyott belőle a lekvár :lol:
Vendég
 


Jó ötlet! hát nem tudom mi miben visszük. múltkor is amit összekerestem...aztán egy fogvájós dobozkában utaztak. :lol:

Kép
kissedi
 
 


Edi
Drukk, hogy holnapra se jöjjön meg és a hőd fejjebb menjen. Kíváncsi leszek a hődre nagyon.
p__lilla
 
 


Kösz a drukkot! én is kíváncsi vagyok. és nektek is sok sikert holnapra!!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Reggel én is bekukkantottam már, de sajnos nem volt időm írni, anyós jött ebédre... :wink:

Edi, sajnálom... :cry: ......annyit hozzátennék, hogy én ezeket a tüneteket majd minden hónapban produkálom. Leggyakrabban akkor, amikor reménykedek... Sajnos pszihésen akár pocaknövesztést is lehet produkálni, bébi nélkül. A tudatalatti még erre is képes! :shock: :(
A drukkok azért mennek, mert lehet hogy mégegyszer a 17. napon vagy! Még nincs piri, NO PARA!!!! - Tudod.. :wink: Lehet ebből még bármi!

Lilla! - Neked is nagyon szurkolok!Lehet hogy neked a semmi tünet a tünet!! :lol: :wink:

Zsó! - Szorítok, hogy a rózsás edénykében egy egész hódításra felkészült hadsereg mocorogjon!!!!!

Délután anyuval mentünk a dédit meglátogatni. Nagyon lelkiismeretfurdalásom volt, egyik éjjel azt álmodtam hogy meghalt és előtte meg sem látogattam. Régen jártam már nála.....Nagyon sírtam álmomban. Most olyan jó volt látni őt és hogy jól érzi magát. Vittünk egy csomó fényképet is, jókat kacagott! Képzeljétek 1916-ban született!!!
tea77
 
 


Tea!Piri még mindig nincs. olyan érzésem van, mintha megjönne,de semmi(szerencsére!?)remélem lesz a pocimban baby. majd kiderül. egyébként ha valakit meghalni látsz az sokáig fog élni azt mondják.
Jó éjt mindenkinek! Lilla mennek a drukkok holnapra. !!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok! hát Lilla hőm leesett, 36,2. piri sehol. mintha megjönne érzésem megvan, már 4.napja. majd lesz valahogy. most már nem agyalok rajta. de az is lehet,hogy vmi más bajom lesz és befolyásolja a pirim. tegnap este majd megfagytam és eszméletlen milyen hányingerem volt.
na megyek dolgozni.szép napot nektek!!

Kép
kissedi
 
 


na megjött piri:(
majd délután jövök, elmegy dolgozni api és kisajátítom a gépet!:)

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!
Bocs a hirtelen eltűnésért. Nem volt időm még elköszönni se. Ha jól emlékszem. :oops:
Zakinthoson voltunk egy hetet és annyira jó volt. Ez a hét volt a legpihentetőbb hetem egész évben. Végre nem gondoltam a munkahelyre, a szüleimre (akik mindig bajban vannak), szóval kívánom mindenkinek azt a kipihent érzést.

Kisedi :(. csatlakozva az előttem szólókhoz én is rengetegszer jártam már úgy, hogy a mensi előtti tüneteim olyan erősek voltak, hogy bíztam benne, végre sikerült. Sőt sokszor még úgy is reménykedtem amikor megjött, mert anyukám velem úgy volt terhes, hogy három hónapig volt neki mensi. :( Én most már tényleg nem hiszek semmi tünetnek, a zebrás tesznek kicsit és ha a doki bácsi azt mondja igen Ön terhes, na akkor elhiszem.

Tünetekhez visszatérve én meg az IR-es lányok beszámolóit nem fogom olvasgatni. Elkezdtem szedni a metet, de mindenféle rosszakat írnak, ilyen rosszul lét olyan rosszul lét, már alig mertem az első szemet is bevenni. Így elhatároztam, hogy ezt be kell fejezni, nem akarom magamnak produkálni, amit másoktól olvasok. De azért remélem, hogy mindenki jobban lesz előbb-utóbb. Én még nagyon az elején vagyok.

Kiskatonások hajrá!!!!

Tea! Beadattad a Gynevacot?

Még nem tudtam visszaolvasni, csak ezt az oldalt.

Puszi Mindnenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!

Katerina, örülök, hogy végre tudtatok pihenni. Biztos jól éreztétek magatokat, és nagyon sok szépet láttatok. Milyen idő volt arrafelé? Tudtátok, mikor kell elmenni. :lol:

Na, ma megvolt a vérvétel. Délbe kellett telcsiznem az eredményért, de akár meg is várhattam volna. De hát fél 10-délig nem akartunk ott ücsörögni. Fél 1 körül tudtam őket elérni, erre közlik velem, hogy "sajnálom, nem működik a gép", ami a vért elemzi, így nem tudnak mondani semmit, telcsizzek holnap délben. Na, mikor mondták, hogy sajnálom, nem ->ez nekem elég volt. Gondoltam, ne is folytassa. Aztán végülis a gép nem, úgyhogy még egy napot várhatunk.
p__lilla
 
 


Edi
Húú, jól leesett a hőd. Rohadt piri. A fene egye meg. Pedig annyira jó görbéd volt. :cry: :cry: :cry: :cry:
p__lilla
 
 


Hello mindenkinek!
először is köszi mindenkinek aki drukkolt, nagyon jól esett!
Lilla! hát nem semmi! gondolom kész lettél akkor. de nyugi,ott a baby és neki nyugi kell. jó lesz az eredményed!!!
Katerina, hú de irigyellek. én is úgy eltünnék már vagy 2 hétre....csak api meg én, és csend, és ..... :wink: :oops:

Kép
kissedi
 
 


Katerina!egyébként többet én sem veszek tesztet, csak ha már min.1 hetet késett. Sztem meg leszek fázva, vagy összeszedtem vmi trutyit. folyik az orrom,tüsszögök. este is már biztos ez kerülgetett.

Kép
kissedi
 
 


Katerina,
örülök,hogy jót pihentetek,hol van az a hely,ahol voltatok?Nagyon műveletlen vagyok :oops:

Jól teszed,hogy nem olvasgatsz rémeket!csak szedd,amit kell!

Kissedi,sajnálom,hogy megjött,de legalább megnyugodtál,én legalábbis a bizonytalanságot utálom a legjobban!És mindjárt vége a Clostinak! :wink:

Lilla,
hát ez nem semmi,fene azt a gépet! :evil: Remélem,ma már megtudod,írjál ám!Izgulunk!

Mindenkinek szép napot! :wink:
Vendég
 


MMzsó!
Zakinthos Görögországban van. :) Jóval Kréta fölött.

Kisedi! Én is meg vagyok fázva, de nem olyan vészes. Páromnak viszont három napja nincs hangja. Tegnap elkezdett köhögni, alig aludtunk :(. Mondtam neki, hogy nincs mese, ha nem javul holnap reggel irány a doki.
Egyébként amikor még nem tudtam, hogy baj van, egy csomó pénzt adtam ki tesztekre is, mert épp fogorvoshoz jártam és az összes amalgán tömésemet kicseréltettük, meg volt pár új tömésem is. És szurit akartam érzésteleníteni, de azt ugye terhesen nem ajánlott. Úgyhogy minden kezelés előtt egy teszt. Dehát gondolom nem én vagyok az egyetlen. Ha némi remény van, akkor mindenki tesztel. Milyen jól élhetnek a tesztgyártók :)

Plilla! Ez nagyon idegesítő, én is jártam már így. :(

Szép napot Mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sajnos nem sikerült.
Azért köszi a drukkokat.
p__lilla
 
 


Sziasztok!
Reszketett a kezem amíg kapcsoltam be a gépet. Magam sem tudtam megakarom-e nézni mit írtál Lilla. Féltem ettől a nemtől amit már magam is milliószor hallottam, láttam. Sajnálom. Okosabbat nem tudok mondani. Sajnálom Edi a te negatív teszetedet is. Jó volt reménykedni, csak az ember annyira bele tudja élni magát és szabályosan tüneteket képes produkálni és érezni. Attó függetlenül, hogy hosszú évek óta csinálom mindig van bennem egy halvány remény, hogy most biztosan érzem....aztán semmi és ez a semmi olyan üressé tud tenni, hogy fizikailag fáj a lelkem. Valami ilyet érezhettek most ti is, ami nagyon szar érzés. Szeretnélek benneteket vigasztalni de nektek kell felkelni és tovább menni újra és újra, mégegyszer és mégegyszer ,mindaddig amíg nem jön el az a nap. Mert el fog jönni, csak kutyanehéz kivárni. Ölellek mindkettőtöket....

Katerina!
Jó újra hallani rólad, már nagyon hiányoztál. Csodaszép helyen lehettetek, ez aztán a szuper születésnapi meglepetés. Pihend ki magad az út fáradalmaitól és zökkenőmentes bekapcsolódást újra a való világba. Mesélhetnél arról, hogy mi szépet láttatok, vagy egy-két kép is jó lene. Legalább a szemünknek valamit...

Mi október 2-án kaptunk időpontot a klinikán. Akkor fogjuk megbeszélni, hogy mikor lesz esedékes a következő lombik. Csak ne kellene újra az összes kivizsgálást megcsinálni, de ilyen szerencsénk úgysem lesz. Lassan eltelik egy év az előző lombik óta, tehát már nem jók a régi eredmények. Pedig úgy utálom...De ez van.

Hideg van, fázom. Ma reggel úgy elrohantunk dolgozni, hogy véletlenül nyitva felejtettem az ablakot szellőztetés után és most amikor hazaértem, hát...a pingvinek egész jól éreznék magukat nálunk, én meg megfagyok. Mire újra bemelegszik a ház el fog telni egy kis idő.
Puszi mindenkinek, később még jövök.
Andi

remeny
bnandi
 
 


LILLA! :cry: :cry: :cry: sajnálom,pedig úgy drukkoltam nektek!
Andi most nektek megy a drukk! remélem sikerülni fog. megérdemelnétek már!! hányadik lombik lesz?én annyira félek tőle,hogy mi is odajutunk, pedig tuti az lesz. :?
Katerina! bizti nagyon szép helyen voltatok! engem is meglephetne így néha api :wink:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi!
Ez már a harmadik lombikunk lesz. Igaz az első után 5 évig vártunk mire újra megpróbáltuk Ez tavaly novemberben volt. Remélem nektek nem kell "lombikozni", de ha mégis az sem baj csak bátran belevágni. Hidd el a várakozás nem a legjobb dolog. Az idő múlik és minnél többet vársz annál nehezebben fogsz nekiindulni. De lassan vége Closti-nak és minden kitudódik. Addig próbálj meg lazítani, nem semmi napokon estél át.

Olyan csend van ma itt. Szomorúak vagyunk mindannyian. Ma sírjunk, keseregjünk, de holnap új nap lesz és mennünk kell tovább. Lillának is, Edinek is és mindenkinek. Babát szeretnénk és mindent kibírunk....
Jó éjt mindenkinek...
Andi

remeny
bnandi
 
 


Lilla,kár :cry: nem is ragozom a dolgot,előre a következő felé!

Andi,drukk,hogy minél előbb mehessetek tovább!

Mi most beszéltük meg,hogy okt.1-jén szerdán viszünk mintát.Nem volt könnyű,a férjemnek nincs sok kedve hozzá,azt hiszem,ő inkább tart az eredménytől,de kikönyörögtem,hogy ne várjunk egy napot se többet,ha nem muszáj,mert én meg már nagyon nehezen viselem a bizonytalanságot.
Vendég
 


Lillla! :( Nagyon szomorú.

Mmzsó! Hátha nektek is lesz egy szép kis meglepetés a kiskatonákkal. Mi is az esélytelenek nyugalmával mentünk, aztán tessék, lett egy 16mill/ml-es "jó" eredményünk.

Bnandi! Hát az időjárás nem akar kedvezni a jó hangulatunkhoz. Ém olyan fáradt vagyok már most reggel, mintha este tíz lenne. Kisüthetne már a nap!

Kisedi! Azt hiszem nekem is azért járt ez a szép ajándék, mert annyi minden rossz történik körülöttünk. Nemcsak a babavárással kapcsolatban. A szüleim is felőrölnek. Szerencsére párom az átlaghoz képest jól keres, így az utóbbi három évben elkezdtünk utazgatni. Sajna kisbabára nem költhetjük. Pedig milyen jó volna pl. gyerekruhákat nézegetni. Jelen pillanatban úgy érzem párom az egyetlen igazán jó dolog az életemben, És mindent megtesz, hogy ne legyek szomorú. Tényleg angyal. Szerencsés vagyok, hogy Ő van nekem.

Na jól elérzékenyedtem itt korán reggel, még a szemem is könnyes. Biztos a hormonok.

Szép napot Nektek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!

Sajnos csak nagyjából tudtam követni az esdeményeket, és amint látom megint csak negatív tesztek vannak. Persze itt mindenkinél apa gond van, úgy meg igen nehéz teherbe esni. Na nem baj, remélme hamarosan a lombikosoknak, inszemeseknek sikerül egy szép pozi tesztet produkálnia.

Katerina!
Semmi gond nincs a mettel. Én soha nem voltam rosszul ettől, nem hánytam, nem ment a hasam. Úgyhogy embere válogatja. A diétával is érdekes a helyzet, mert sok embernek aki nagyon tartja a diétát, rosszabbodik az IR-je. legalábbis az elején. Én nem igazán tartom, és mégsem romlik. Gyanús nekem, hogy most ez az IR dolog egy nagy divatbetegség. Tök rossz IR -rel is esnek teherbe. Biztos számít egy kicsit, de nem annyira, mint amekkora jelentőséget tudlajdonítanak neki.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi! :)
De jó, hogy ezt írtad. Én egyáltalán nem akarok fogyni, mert most 51 kg vagyok. Pont ezért nagyon nem tudom, mennyire kéne tartanom ezt a diétát. Egyébként a Kaalis dokibácsim írta fel a metet és nem mondta hogy kéne diétáznom. Próbálok valami köztes állapotot kitalálni az étkezésre. És én is érzek némi igazságot abbat, amit mondasz.
Puszi
Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina!

Nyugaton alapból adják a metet az IVF mellett, azoknak is, akiknél nincs IR, mert igazoltan segíti a megtapadást. Itt Mo-on még nincs benne a protokollban.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Ez nagyon érdekes. Honnan tudod ezt?

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina!
Más fórumokon is jelen vagyok, és ott van egy olyan lány, aki szakszövegeket fordít.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


ÁÁÁ,Bumi!

Jó,hogy jöttél!Mi újság veled?
Vendég
 


Szia Zsó!
semmi különös nincs. Kicsit taknyos vagyok. Ennyi.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
gyógyulj meg hamar!

Egy körkérdés:szerintetek gáz,ha véletlenül úgy alakul,hogy a mintánk 6,5 napos lesz?Úgy értem,ha ma lesz kedve....nem akarom azt mondani,hogy majd holnap,mert a mintának 5 naposnak kell lennie... meg azt sem akarom,hogy holnap "kötelezőőő" :roll: szóval értitek... :oops: :roll:
Vendég
 


Zsó!
ne legyen 5 napnál régebbi, mert akkor rosszabb képet mutat. Inkább 4 napos, mint 6,5.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Zso
Nekünk 5,5 napos volt inszemkor és sokkal rosszabb volt, mint mikor vizsgálták júliusban, akkor 4,5 napos volt. Szerintem a sperma mennyiség nő, de a minőségük romlik az idő múlásával. A köv. inszemre 3 naposat fogunk vinni.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok csajok!
Bumi sztem is inkább 4, mint 6,5. mi először 5 napra vittük, másodszor 4-re (mert nem bírtunk magunkkal :oops: ) egyébként jobbulást!
Katerina! örülök,hogy jól vagytok a pároddal, sztem mi is hasonlóan. Mármint ő is figyel rám, ma is el volt készítve a kaja, csak ki kellett sütnöm, ha elpityeredem vigasztal, ha örülök örül, ha fáj valahol segíteni próbál. szóval ő is támaszom nekem, sok téren. én sem nagyon számíthatok másra. a szüleimmel majdnem szemben lakunk, de.... hagyjuk. nagymamám olyan akinek kisírom magam, meg fordítva ő is nekem, de nem akarom őt terhelni, elég neki nagyapám.
na jól kiírtam magam... :roll:

Kép
kissedi
 
 


Köszi a tanácsokat,lányok!
Különben nálunk a minőséggel nincs baj,60%jól mozog,hanem a spermiumszámmal volt probléma.Nagyon bízom benne,hogy megoldódott a műtéttől és a vizsgálat után kicsit elfelejthetjük a témát...szegény férjem kezd nagyon ideges lenni...hát én is izgulok!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: