Új privát üzeneted érkezett!

Hát a kedvem tudod olyan Hétfői :evil: :wink: munka undor inkább az ágyban durmolnék Apával :oops:

Ma elterveztem hogy egy kicsit elkezdek fogyozni, hát sikerült :evil: Reggeli: Asiye süti + almás pite :evil: :evil: :evil: jó fogyi kura :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Laptető Kép

Kép
Kép
minimano74

Gratulálok a laptetőhöz!!Én is így érzek.. munka undor :evil: :evil: :evil:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Csajok!
Újabb hét! Úgyhogy kérjük a pocakfotókat!

És igazán jó lenne ha elkezdene babásodni a topik, és hoznánk a sok pozitív tesztet. :D

picimami

Szép napot lányok!
Nagyon korán keltettek az biztos.
Én ma egy kicsit bűnőztem 9-ig aludtam a lányommal:)
Imádok össze bújva aludni vele:)

Cat: Nagyon jól sikerült a buli a képek alapján:)

Pici: Remélem a babától voltál rosszul:)

HAMZÁNAK BOLDOG SZÜLETÉNAPOT :)

Kép
csucsu05

sziasztok!

tegnap délután végülis hazajöttem. Ma reggel voltam orvosnál. Arcüreggyulladásom van és kezdődő tüdőgyulladásom. A gyógyszerek cirka 5000Ftba kerültek... :evil: Úgyhogy egész hétre kiírt az orvos.

Asiye, nagyon szépet írtál, egész meghatódtam...és Hamzának én is szeretnék Boldogságos születésnapját kívánni!

Cat, nagyon szép a házatok, olyan letisztult stílus..és a bulis képek is jók!

Pici, drukkolok, hogy tényleg elkapjátok.

Amúgy én ebben a hónapban nem éreztem a pém. lehet,hogy most nem is volt. Vagy pont a múlt héten volt, amikor amúgy is rosszul voltam a betegség miatt, és egyszerűen elnyomta a fájdalom ezt az érzést...kitudja...

Kép
arwen***

Arwen!!

Szegénykém, gyógyulj meg mihamarabb :cry: :oops:

Cat!

Tényleg nagyon jók a képek a buliról és a házról is :wink:

Na majd én is csinálok egy pár képet és rakok fel, igaz nekünk még csak a falak állnak :wink: :cry:

Kép
Kép
minimano74

Arwen: Pihenj sokat és gyógyulj meg mihamarabb. Igyál sok foyladékot az is fontos.

Kép
csucsu05

Cat!
Nagyon jók a fotók tényleg!

Arwen!
Gyógyulj meg hamar. És pihenj sokat!

Csucsu!
Köszi a drrukkot :D

picimami

Csucsu!
De jó neked. Lustizhattál..
Én is szeretnék..

picimami

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HAMZÁNAK!

Cat, ha táppénzre mennék, akkor a másik baba után hogyan kapnám a Gyest? Én azt szeretném mindenképp, hogy két éven belül legyenek, mert akkor állítólag ugyanannyit fogok kapni és nem a minimálbér után. Olyan bonyolult dolgok ezek, pont, mikor az embernek leginkább szüksége lenne pénzre, akkor kapja a legkevesebbet.
Mondjuk nekem tanárként lesz egy csomó szabim, amit kivehetek (majdnem fél év, mert ugye a nyári/téli/őszi szünetek), és lehet, hogy utána már érdemes táppénzre menni. Na mindegy, majd kiderül, ha muszáj, visszamegyek én fél évre... Ha muszáj... :(

Pici, pocakfotóval pocakot várok, most egyelőre örülök annak, hogy lejjebb ment az a pocak, úgyhogy a felpuffadás talán kicsit múlik :wink:

Cat, gyönyörű a házatok!!! Ugye nyertétek? :roll: :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lányok,köszi az aggódást,visszabújok az ágyikómba. Jók legyetek és babásodjatok!

Kép
arwen***

Bújj csak be gyorsan!!
És gyógyulj meg!!
Puszi neked

picimami

Arwen!

Irány az ágy!
Pihenj sokat, igyál teát, egyél sok paprikát!
És készülj fel, hogy lehet, hogy két hétig is otthon leszel. Egyik betegség sem játék! És szedd a gyógyszereket!

Gabi!

Fel a fejjel!
Hamarosan ott lesz a pocakodban a baba, és akkor már nem kell dolgozni, ha nem akarsz.

Mindenkinek köszi a ház dícséretét!
Mi is nagyon szeretjük.

Nemlajos!

Sajnos nem nyertük, hanem keményen eladósodtunk miatta 35 évre. :shock:
De szerintem megérte. :D
És úgyis nyerek egy óriási összeget hamarosan a lottón, majd abból kifizetjük. De addig is itt lakhatunk. :D
És legalább már nem másnak fizetjük a lakás bérleti díját, mint 6 éven keresztül.

Csucsu!

Igen, nagyon jó volt a buli.
Vendég

Képzeljétek el, most beszéltem a védőnővel, és elnézést kértem, hogy nem mentem múlt héten. Elmondtam, hogy feküdnöm kell, és felajánlotta, hogy akkor kijön ő szerdán délelőtt.
Megspóroltam egy utat. Ez ngyon jó. :D
Vendég

Örülök neki, ha nem kell menned, és ő megy majd el hozzád!!

Pihenj sokat te is.

picimami

Cat, ezt ismerem, mi is 25 évre eladósodtunk, de bizony egy sokkal kisebb és kevésbé élhető lakásért :?
De legalább a sajátunk, és bizony, nagyon igazad van, hogy legalább nem albérletre dobáljuk ki a pénzt.
Ahol most lakunk (ugyebár szükségmegoldás, mert 9 hónapra kellett albérletet találnunk anno), az a párom rokona/ismerőse lakása, aki nagy kegyesen nekünk 49+rezsiért adta ki a lakást (mi direkt azért kerestünk ismerőst, mert nem akartunk 40-nél többet fizetni), de aztán jött a fekete leves, mert a rezsiben pl a közös költség 21 volt, ami most már 28 lett, igaz, ebben a fűtés is benne van, de nyáron is ennyit fizettünk, ami kurva sok!!!
Szóval pl ebben a hónapban is mentünk fizetni, és amikor kiejtette a száján, hogy 98E... hát majdnem dobtam egy hátast! Igaz, ebben benne volt az eddig elmaradt villany is, de akkor is!!! :shock:
Szóval bármilyen kicsi, jó lesz nekünk a sajátban, és igen, mi is a lottó 5-ösre gyúrunk (pedig most se vettünk...) :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat: Az jó ha elm,egy a védőnéni hozzátok igy nem neked kell menned. Amúgy is ki kellene mennie a szülés előtt egyszer. De rendes tőle , hogy magától felajánlotta:)

Kép
csucsu05

egyszer? :shock: Az új rendelet szerint ötször kellene!!! Szerencsére nem tartják be :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: 5X? az nagyon sok. Szabinánál 1X kellet, hogy kijöjjön. Akkor 4X kötelező menni védőnőhőz és 5 alkalommal ki is kell hogy menjen?
Persze ha nagyon aranyos a védőnő akkor nem baj bár nem biztos , hoyg jó ha 5X jönne hozzám. Mindig igazitani kéne magam hozzá.

Kép
csucsu05

Én sajnos nem értek még ezekhez a dolgokhoz.
:oops: :oops: :oops:

picimami

Hát igen, az öt az nagyon sok. Én nem is tudom, hogy működik ez. Hívatlanul/váratlanul is beállíthat? Mert én ugyan nem nyitok ajtót, ha nem várok senkit 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat!

Jó az új vonalzód :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Boldog szülinapot kivánok Hamzának!!!

Asiye:nagyon jó volt olvasni a naplódat.Én majdnem sirtam a kis klippet meg végig sem tudtam hallgatni :D

Cat.megnéztem a te képeid is ngyon jók, biztos jól éreztétek magatokat.

Nika:örülök,hogy jól éreztétek magatokat.Milyen egyébként j.somorja?tetszik?
Örülök,hogy jókat jósoltak neked.Anyud miért nme akart veled bezsélni?

Márk most alszik utána ebéd majd megyünk oltásra. Remélem kis pasim jól fogja birni.

Nek tudom melyikötök kérdezte a fogfájást, én Márknak dentinoxot adok, ill. most nurofent.Egyébként még homeos bogyót szoktam használni.
Vendég

Nemlajos:nálunk nem volt kinn a védőnő,csak miután megszületett Márk.
Vendég

Gabi!
Mi jót ebédelsz ma??

Sissi!
Te mi jót főztél ma??

picimami

Ó, ez jó hír, remélem, az enyém se fog itt sündörögni. Se most ez, sea költözés után a másik! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici!

Szokásos: rántott csirkemell menü :wink: tudjátok :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nemlajos!
Ne aggódj. Nem hiszem hogy annyira sietnek mindenfelé menni.

picimami

Fincsi az Gabi!!

Nemlajos!!
Most már jobban vagytok pároddal?

picimami

Pici, most igen :wink:
Az a baj, hogy ő nem tudja kimutatni az érzelmeit, nekem meg nagyon is kell a simogatás, szeretgetés, csókolgatás. De hát majd csak megoldódik valahogy. Pl úgy, hogy én babusgatom őt, az majdnem olyan, mintha ő tenné :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Örülök neki. Jól teszed, a nagyim nekem is mindíg azt mondta, ha pukkad, akkor bújjak...

Én amúgy nem is hittem volna rólad, hogy bújós vagy..
azt hittem olyan kemény csajszi vagy.
Bocsi :oops: :oops: :oops:

picimami

Sziasztok!

Megjöttem a gyaksziról....
Először is: HAMZÁNAK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4U3Y
Kép

Cat!
Jó az új vonalzód! Én is szeretnék egy ilyet. :roll: :oops: :wink: :lol:

Hát, Lányok, nem fogjátok elhinni, de nekem olyan egy k... szerencsém van a rendőrökkel......
Ma indulunk haza a gyaksziról, egyszer csak mellém (majd elém) jön egy motoros rendőr és leállít. Először azt hittem valamit csináltam, mármint szabálytalanságot. De mondja, hogy közúti ellenőrzés. Akkor megnyugodtam. Aztán mondja ám, hogy : ho-hóóóó! A zöldkártya meg lejárt szept. 19.-én!!! Ez egy 20 ezer forintos bírság lenne!!! De látom van kisgyerek (hátul ott volt a gyerekülés), így azt mondom, csináltassa meg a zöldkártyát, a büntetés többi részét meg költse a gyermekre!
Hát, nagyon jó fej volt, nem győztem hálálkodni, hogy milyen rendes, közben szitkozódni, hogy a férjem most vitte pénteken szervízbe meg műszakira a kocsit és akkor ezt miért nem csináltatta meg....
Erre itthon felhívom, hogy mi van. A válasz: tanuljon meg a rendőr olvasni!!!! Az 2009 szept. 19!!!!!
Szóval megint izgultam egy sort teljesen feleslegesen!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ennyit erről!
Most rohanok, mert hogy végre kiderült mehetek az autóval el kell mennem nagybevásárolni, utána pedig Daniért a bölibe!

Ha tudok még böli után jövök!!!
Bocs hogy megint inkább csak magamról írtam..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
oriandy

Szia Andy!
Jó már, hogy vagy Te is.
Örülök neked.

Örülök, hogy megúsztad a zsarukat.
Hát így legyen mindíg.

Észrevetted?? Együtt lesz az ovulációnk :oops: :oops: :oops:

picimami

http://sugarshop.hu/kinalatunk/tortak/szulinapi.html

Találtam egy szupi cukrászdát!!
Ide mindenképp elszeretnék menni.
Cat! ne haragudj.

picimami

picimami

Andy, ez nagyon durva, bár a szövegértés kicsi nemzetünknek tudjuk, mennyire rosszul megy (gondolj csak az iwiw: "születési név" adatára).

Pici, kemény csaj, ééééééééééééén? Legtöbbször azért volt pasim, mert nem bírom szeretet nélkül, legyen az bármilyen halovány is, 16 éves korom óta összesen 2 évet voltam egyedül, azt is darabokban. Pedig jobb lett volna néha keményebbnek lenni :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziszi: somorja egy kis falu amennyit látttunk belőle de 2004 óta város már de nincs magas ház csak kertes ahol meg Andika lakik tele van új házakkal :):):)

Hát anyu azért nem akart velem beszélni mert még amit mondani akart volna arra nem ért még meg a leklkem de andi látta a kislányomat is aki a következő kisbabánk lesz három hónapon belűl csak ki kell nyitnom neki az ajtót mert bezártam és félek tőle hogy mi lesz :):):) illetve a kártya a költözést is kidobta :):):)

andy tök jó hogy jól jártál :):):) vonalzót én is elloptam cattől köszike :)::) katt rá regisztrálj és csak akkor tudsz több nevet beilleszteni a vonalzóba :):):)

Mi ma a maradék bolognait ettük meg apa ma itthopn van így elkapott egy körre míg gyerek aludt :oops: :oops: :oops: most kell belehúznunk hiszen hamarosan pém lesz :):):)a és csinál egy kis puncsos üstit majd este lesz kész mert állnia kell a hűtőben :)

nika70
Salgótarján

Nika!
Nagyon örülök, hogy elkapott a párod!!
Biztos meg lesz az eredménye.

picimami

Irigyellek ám..
Nekem is lenne kedvem ilyen bújáshoz most.

Szép lett a vonalzód.

picimami

Nika: hú nagyon nagyon közelit akkor felétek a babátok:) Igen jól tettétek az össze bújást tessék csak sűrübben most:)
És ott is aludtatok Andinál?

Kép
csucsu05

“Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek.”

(Paulo Coelho)

picimami

Most tudtam meg egy szomorú dolgot.
Egy 26. hetes kismama elveszíti a kislányát.
Részleteket nem mondanék, nagyon szomorú dolog. :cry: :cry: :cry:

picimami

igen ott aludtunk :) mert 5,40-kor indultunk busszal de csak egy óra felé értünk oda másnap meg egy felé indultunk és eset 8-kor értünk haza ezért aludtunk ott :)

csucsu remélem hogy most már úgy dönt hogy leszáll közénk:):):):)én már nagyon várom főleg hogy tudom kislány fog jönni :):):) de a fiúnak is úgyanígy örülmnék állítólag a harmadik megint fiú lesz :):):):):)

Pici: mi történt? miért nem mondhatsz többet? ismerjük? nagyon sajnálom igy ismeretlenűl is :(

nika70
Salgótarján

Ó, Pici, ez nagyon szomorú... :cry:
Pedig 26 hetesen már lehetett volna esélye koraszülöttként.
Mi történt?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lányok nem ismeritek.
Elment 4 d uh ra. És ott derült ki, hogy súlyos szívkárosodása van a kicsinek.
Holnap mennek a kórházba, és szüli meg a lány.
Első baba lett volna. :cry:
Azért nem akartam, mert nem szerettem volna szomorúságot hozni a topikba

picimami

ez nagyon szomorú de azért nyugodtan elmondhatod hiszen mi itt egy család vagyunk :) mindenesetre szoritok a lányért hogy ezt hamar át tudja vészelni és mihamarabb babás legyen sok erőt neki ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nekem is van egy ismerősöm akinek meg kellett szülnie a babát mert késön vették észre hogy nyitott gerinccel született volna 20 hetes volt első gyerek :(:(

nika70
Salgótarján

Nika:akkor nyisd kia szived és jönni fog a csöpp kislány :) Apára fel,mert azért néklküle nagyon nehéz összehozni :D

Márk megkapta az agyhártyagyulladás elleni oltást nagyon jól viseélte,remélem nem is lázasodik be tőle.
Megint megkérdeztem a pneoumot de még mindig nem tudnak semmit.Legközelebb nov-ben megyünk akkora talán többet tudnak majd mondani.

Nika:neked is jó a vonálzód.
Vendég

Nika!
Azért is írtam le.
Csak vártam, hogyan reagáltok. Féltem, hogy valakinek rosszat teszek vele.
Aki már kismama.
Tudod??
Megértesz??

Puszi neked

picimami

Hát igen, nehéz ilyenről olvasni, de a tv is tele van mostanában ilyen jellegű hírekkel.
Szerintem jobb tudni, hogy mik történhetnek, de persze egészséges önbizalom is kell, hogy velünk ez nem történik meg, a babóca egészséges és szépen fejlődik!
Mondjuk, én még mindig nem hiszem el az egészet, de talán egy-két héten belül elmegyünk egy 4D-re, ahol minden tekintetben megnyugtathatnak bennünket :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?