Új privát üzeneted érkezett!

Petne: mi nem tartottunk Dallas bulikat :D de tényleg elég sokat viszkiztek..mondjuk én még csak 13 éves voltam, mikor kezdődött a sorozat, de a végefelé már elvileg piálhattam volna :-D

Krisz: én már annyira szép vagyok, hogy ezt nem lehet fokozni :lol: :lol: :lol:

Na, most már húzom a belem...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, most hogy mondtad, bevettem egy felet.
Jó lett a hajad? Szín maradt?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szia Rana, újabb tünetek nálad? Remélem semmi! :wink:

skrisz72

Rana: maradtam sötét :lol: mármint sötétbarna :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz,
+++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
jó repizést este! :wink: keddre meg hatalmas drukk!!!!!!!!!!!!
szóval bosszú volt, na ezt még megbeszéljük.... :wink:

Mindenkinek drukk Mindenhez!!!!

Nézzük a Cobra 11-et és most fognak szűlni Semirék :wink:

KépKép
tobi

Szép reggelt mindenkinek!

Egybenrendben hazaértünk a messziből, most pihi volt :)

Bella, ez nagyon jó hír! Szépen alakulsz. Drukk a repesztéshez is meg a többihez is :wink:

Nyulasz ++++++ tesztelést bírod még halasztani?

Hétvégi termést nem olvastam végig, de remélem, mindenki jól van :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jaj, de Jó Ügyes Bella/+++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulaszka! a mai napi+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta! Én igazán megértem a kedélyhullámzást. két hete semmiben sem voltam biztos, csak abban, hogy most sikerülni fog. Most meg... De azért igyekszem pozitívan gondolkodni. És igenis, boldog szurizást!!!

Dezsi! Akkor drukk az újnál újabb autóhoz!!!

rana+Dezsi! Én is csatlakozom az aggódók csapatához. Szombaton egészségnap volt nálunk. Sok-sok szűréssel és előadással. Volt egy kineziológus. Nem részletezem, de azt szürtem le, hogy én lennék az akinek nagyon szüksége lenne az ő segítségére. Kár, hogy egyre kevésbé hiszek az effajtákban.

Sajna nem mehettem vérvételre, soha még így nem tréfált meg a ciklusom. Majd szerdán.

Kép
estike66

Alle! Neked is szép napot!

Kép
estike66

Sziasztok!
Bella!
Szuri és Klionmentes szép napot!
Tobi!
Én ezek után fenntartással enném azt a gombát... :roll: :D
Alle!
mára terveztem :oops: de fél 2-kor felébredtem pisilni...
Estike!
Miért,mi történt a ciklusoddal???
Dezsi!
És a te ciklusod???
...majd még jövök.
Vendég

Nyulasz,
nyuszibogyó ragacs szállítmány+++++++++++++++++++
már mindegy, megettük de még élünk :wink:

Bella,
holnapi naphoz++++++++++++++++++++++++++++++

Estike, Dezsi
ciklusrendező beindítva++++++++++++++++++

Én is eléggé aggódós vagyok :? az van, hogy nem tudok nem az lenni :roll:

Alle,
jól telt a hétvége?

KépKép
tobi

Tobi,
jól telt, pihiztünk. Nem volt semmi extra program és anyós is viselhető volt :D

Nyulasz :roll: és fél 2-kor nem teszteltél? Olyan jó lenne egy ++++++ teszt és kis Nyulaszok

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt!

Nyulasz! +++++++++++++++++++++++++++++++
Csodálkozom, hogy bírod. :)

Bella! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem írok, most egyenként. :oops:
A hétvégén nagyon elfáradtunk.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna,
olvasom készül-szépül Zsebi szobája :)
pihizzél!!!

KépKép
tobi

Tobi!
Ne túlozzunk. :oops: A lomtár szünt meg ott.

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Már megint esik az eső! :evil:

Rana!
Hát az endómat mesterséges klimax-szal próbálták kezelni. A gyógyszer, illetve az injekció mellékhatása a csontritkulás, így a fogak romlása. Decemberben voltam ellenörzésen, akkor minden ok volt, márciusban kezdődött a szurikúra, júliusban már 3 lyukas fogam volt. :roll: Pedig szedtem kálciumot. Ez van. A legrosszabb, hogy semmit nem használt a mesterséges klimax, feleslegesen terheltük ezzel a szervezetem. De ezt előre nem lehet tudni, van akinek segít. :roll:

Nyulasz!
Jaj de kár, hogy nem teszteltél, már úgy szeretnék látni egy két csíkosat! :lol: :wink: Küldök babaragacsos puszikat!!!! :lol:

Esti, Dezsi!
Hülye ciklus, álljon helyre! :evil: :lol: Mondom én, akinek még ciklusa sincs. :lol:

Szezso!
Tudtam én, hogy a Zsófik alkeszek. :lol: Mi még discoban is voltunk, hajnali 3-kor értünk haza. :lol: Reggel meg ettem egy fügét, majd rohantam ölelgetni a nagy fehér csészét. :lol: Gyakoroltam! :wink: :lol:
Hogy vagy lelkileg? Már csak pár nap és kezdhteesz!!! Én most megint olyan pozitív vagyok. Tudom, hogy nekünk is sikerül. Lehet, hogy nem most, de a lényeg, hogy lesz babánk! :lol:

Alle!
Anyósos hétvége jó lehetett, de legalább pihentél.

Holnap mehetek Tapolcára. Remélem kezdhetünk is. Gondolom attól is függ, hogy mit mutat az uh, mit csinál a ciklusom. Vagy épp nem csinál. Már úgy várom! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hanna!
A mi leendő gyerekszobánk is lomtár. + vendégszoba + vasalószoba. :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófikukac! Lehet, hogy együtt lakunk? :roll:

Holnapra nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Nyulasz! Szerintem holnap is jó :!: -korán lesz. De azéert nagyon várjuk, és tudjuk, hogy a - miért -. :) :)

Zsofikukac! Örülök, hogy holnap történik valami, ami nem fogdoki és nem is gyakorlatozás. Drukk!!! :lol: :lol:

Semmibaj a ciklusommal, csak világ életemben 26-28 nap, most előszőr 29. Aludni sem tudtam az izgalomtól, ébren álmodtam. Aztán.... Tehát szerda BMC.

Kép
estike66

Hanna! Olyan jó lehet készülgetni, de azért Te csak módjával! :wink: Takonykor messzejár?

Kép
estike66

Nyuszi! ++++++++++++++++

Bella! ++++++++++++++

Zsófikák, hát szépek vagytok. Én tegnap késő éjjelig borászkodtam, aztán egyetlen korty bor ment le a torkomon.

Nyulasz, drukk a teszthez, de talán még korai, ha nega lesz, az úgysem jelent semmit. :roll: :)

Mindenkinek szép napot.

Nálunk Apa kétségbe van esve, mert a tegnapi szuri helye ma reggelre enyhén kék lett, szerintem nem gáz egyáltalán, de ő ragaszkodik hozzá, hogy ma a Kaáliban adassam be, hogy kicsit továbbképezzenek szuriügyben.

Kép
kisbuta

Katica!
Hát az lehet! :lol: :wink:

Kisbuta!
Pár korty bor még jót is tesz! :wink:

Estike!
Köszi!!!! Neked meg drukk szerdára. Szezsonak meg csütörötkre!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Szezso - te is itt nálunk? :? Isten hozott! Nagyon jó a csapat, de látom ezt már te is felfedezted! Győr ? Tapolca? Kornélhoz még mindig? Hogy viszonyul hozzá?

Nyulasz - mikor lesz tesz????? Drukkolunk naggggyon!

Pocakosok - KÉPET LÉGYSZI!!!!!

Hajnóca - nekünk is van ilyen gumiszőnyegünk. Janka is kinyomkodja, aztán a szájába teszi (mi most ezt a korszakot éljük), persze kis ujjaival a legkisebb darabokra rányúlva, így aztán az idegrendszerem legkisebb részeinél kezdem a megőrülést én is.....

Rana - én is aggódós vagyok! Nem lesz ez másképp a várandósság alatt sem, hát ha már kibújik....pláne ha többen.....de így vagy szeretnivaló!!!!!!!

Janka már barackozik,almázik.....változó sikerrel :lol: Kép

Kép

Kép
julika79

Sziasztok,
Köszi a drukkokat.

Nyulasz
+++++++++

Tobi, Krisz
+++++++++++++

Kisbuta,
nekem mindkét oldalam kék-zöld, úgyhogy ha több szurit kapsz, akárhol is adják be úgyis olyan lesz
Vendég

Sziasztok!
jelentem, pirinéni visszavonult, ahogy szokott.
tehát nagy lendülettel megjelent reggel... Aztán többet nem volt pirinéni, hanem csak barnázok.. azóta is... és csak szerényen, de azért mégiscsak nem normális.
Ha most lenne ez elöször, akkor még reménykednék is, de tudom, hogy ez csak a zavarkeltés...

Nyulasz!
fejlődési energiák :arrow: :arrow: :arrow: hajrá!
most gondoltam bele, hogy mindjárt tesztelsz! Ebbe az idegállapotba nem is gondolok bele, amiben most vagy... :?
dezsina

Bella!
tüszőnövelő drukkok!!!!!!
dezsina

Estike! Én dirigálok, apa pakol. :)

Kisbuta! Sajna, lehet, hogy akkor is kék lesz a pocid. A hajszálerek megpattannak. Nekem is olyan volt.

Julika! Gyönyörű Janka baba!!!! Gratula a hozzátápláláshoz!

Kép
hanna30

Egy kis motiváció Csajok!

Kép

Aki kéri a többi képet, küldjön egy e-mailt és küldöm. :wink:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Az Északi sarkról jelentkezem…Ha valaki Jégkocka néven fog írni majd a topikba, ne ijedjetek meg, csak én leszek új névvel :-)

Bella: drukk holnapra!

Zsófi: disco, mi??? :-D Gondolok Rád holnap, jó lenne, ha Ti is kezdhetnétek…Ahogy a férjednek is, nekem is néha tök fura a gondolat, hogy ennyi év után "hirtelen" látszik az alagút vége. De jó érzés azért. :-D Tulajdonképpen a "bébiprojekt" alatt a lombik a legnagyobb előrelépés :-) Várom :-D

Julika: milyen huncut pofija van Jankának :-D jól látom, hogy vöröses a haja?
Igen, én is itt…Tapolcára járunk. A Kornéltól májusban elbúcsúztunk egy időre, majd terhesgondozásra szeretnék hozzá menni :-) remélem hamarosan :-) Amúgy nem fűzött hozzá semmit, nem is tudott volna, 6 inszem megvolt, ő már megtette, amit lehetett. Azért rendes volt, mert felajánlotta, hogy ha bármi vizsgálat kellene, akkor nyugodtan menjek hozzá :-)
Amúgy tényleg nagyon jó a csapat itt :-D

Hanna: nálunk is ruhaszárogató, virágok, vasalnivaló, vasalódeszka, vasaló jelenleg a "gyerekszoba" berendezései…De mindig figyelek, nehogy túl sok mindent halmozzunk fel :-D

Estike: hajrá szerda!

Nyulasz: nagyon-nagyon drukkolok!!! Tudom, hogy pozitív lesz :wink:

Kisbuta: nálatok is hasba megy a szurizás?

Rana: jobban vagy?

Dezsi: azért egy tesztet nem próbálsz meg?

Tobi: jó volt a szülés a Cobra 11-ben? :-D

Alle: jó is a pihizés, mi is azt tettük tegnap egész nap :-D kivéve a szobabicajos 40 perc :-D

Szép, fagymentes napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép

:D DRÁGASÁGOM :D
dezsina

Szezso! Én is megfagytam. :?

Dezsikém! Csodaszép!!!!! Hová fogod tenni az iker babakocsit??? :roll:

Kép
hanna30

Hanna!
:D na pont ezért választottam ezt, mert ezen szeretném törni a buksimat, amikor szeptemberben szülni megyek :D :lol:

Lányok!
bocsi, de miután gyerekem nincs, képekkel nem tudok dicsekedni, és nem is tudok már semminek igazán örülni, most egy kicsit a kocsinak örömködöm... Remélem, benépesítjük... :?
dezsina

Julika! Nagyon-nagyon aranyos Janka baba. :lol:

Hanna! Motiváció? Frászt kaptam.

Szezsó! Kívánom, hogy kerülj vissza nagyon hamar Kornél kezei közé. :wink: :wink:

Hű, Dezsi! Értem a nagy becézgetést. :lol:

Kép
estike66

Dezsi! Örömködj!!!! Balesetmentes Közlekedést és remélem, szeptemberben cserélitek egy nagyobb autóra!!!!! :wink:

Julika! Mai pocak:
Kép

Kép
hanna30

Cicamami (Hanna) :P
nagyon cuki a poci :lol: szépen gömbölyödik!!!
bátor szülők, hogy ennyi bébit bevállaltak, nem semmi :shock:

Dezsi,
örömködjél csak, szuper a járgány :P
mi pedig a két teknőcünkkel beszélünk úgy mint a gyerekeinkkel, imádjuk őket, nagyon okosak :wink: :D (most bizti kinevettek de nekünk ők a pótgyerekek)

Julika,
Janka baba egy tündéri leányzó :)

Szezsó,
jó gyors :wink:

Kisbuta,
bizony kék-zöld a poci a szurkáktól, ne ijedjetek meg, nyugtasd meg apát :wink:

KépKép
tobi

Estike! :lol:

Tobi! Valamikor még jó volt rám a pizsi. :lol:

Kép
hanna30

Szeozs!
Hát persze, hogy hamar visszatérsz dokibácsidhoz! :lol:

Hanna!
Nagyon szép a pocakod! :lol:

Dezsi!
Szuper autó! :lol: Ikerkocsinak meg majd veszel másikat! :lol: Enyémbe se fog beleférni. :roll: :lol: És persze, hogy benépesítitek! :lol:

Julika!
Janka nagy gyönyörű baba!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Julika, Janka csoda édes kislány!

Hanna, a cicás pocid is szépen gömbölyödik.

Igyekszem én is lehalászni valahonnan valami képet, bár lehet, hogy inkább este csináltatok Apával egyet.

Nyulasz, mennek a mai napi babaragacsok. ++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella, Neked pedig a tüszőnövesztő-repesztő drukkok +++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieknek is puszi!

Kép
petne

Jaj, Dezsi, csodaszép a kocsid, nem csodálom, hogy örömködsz!

Kép
petne

Hanna!
Te is bomba-kismami vagy! Ezért most még jobban irigykedem :D

Petne!
Várjuk akkor este a fotót!

Tobi!
Zsófi!
:) :) köszönöm...
Estike! :) Neked is!
dezsina

Petne!
:D :D
dezsina

Julika!
Köszönjük képet Jankáról,nagyon huncut,gyönyörű kislány. :D
Dezsi!
Micsoda járgány :shock: :D el is hiszem,hogy örültök :D ...sajnálom a barnázást,nem lehet,hogy valamelyik hormonod mégsem jó?Nemistudom,mondjuk a progi alacsony?Vagy nem csak a 3.napi hormonokat nézetted?Talán 21 és 24 napit szokták még???
Hanna!
Kitty kicsit feszeng :lol: csinipoci,és én irigy :D
Zsófi!
Holnapra nagy-nagy drukk!
Kisbuta!
Nekem is volt hatalmas kék foltom.Mint egy harapásnyom akkora lett,alsó-felső ajkak is láttszódtak.Valamikor április végén fel is raktam...ha odaérsz az olvasással,meglátod...

Lányok,mindenkinek köszi a drukkokat...ma vagyok a 8.napon.Vagy a 7.napon :roll: nemistudom...Dezsi,számoltad?
Vendég

Nyulasz!
nem nem számoltam. De 15. én voltál 0. napos... :) és mikor lesz a teszt? :wink:
nézettem 21. napit is és az is rendben van...
dezsina

Köszönjük szépen!

Petne! Jobbulást!!!!!!!!!! Este várjuk a képet!

Kép
hanna30

Dezsi!
Akkor az Et napját ne számoljam?Akkor még csak a 7.napon vagyok?
Nem tudom mikor lesz teszt :roll: ...holnap vagy holnapután...vagy azután...
Akkor ha nézettél 21napit is,végképp nem tudom mitől lehet... :cry: ahogy rákerestem,általában mindenhol sárgatest-elégtelenséggel magyarázzák a barnázást.
Vendég

Nyulasz!
lelki világ :?: :roll:
dezsina

ez kérdés volt???
Vendég

Nyulasz! ha rámhallgatsz(nem feltétlenül), akkor még ne stresszeld magad! Egy nega tesztet lehet magyarázni, de akkor sem jó látni! Vagy? :roll:

Dezsi! Nem tudom, hogy mi okozza a problémádat, de most én is így jártam. :( Eddigiektől eltérően 29.nap barna. Pont most, amikor történések lennének :evil:

Kép
estike66

Nyulasz!
igen.
most kezdem átérezni a helyzeted... :?
dezsina

Dezsi,
micsoda járgány! Imádni fogják a kölkök - szétszedni... ;) És csak örülj nyugodtan, én meg veled örülök, mert tudom milyen hosszú idő után új autóba ülni. :D
A hormonjaidhoz nem sokat tudok szólni, csak amit már te is tudsz: nincs ez így rendjén. Szívat téged ez a banya rendesen!

Nyulasz,
hiszen észre se veszed, és már neked is ekkora pocid lesz, ikrekkel még nagyobb! :wink:

Bella,
belegondoltál már, hogy a héten anyuka leszel?

Hanna,
tök csini kismami vagy, én is erre gyúrok! És már túl vagytok a félidőn! Ide most betennék egy pezsgős képet, de nincs időm keresgélni... :!:

Julika és Hajnóca,
és nektek még lányotok van :!: Egy négylányos rokon egyszer egy hétig vigyázott apára és az öccsére, azzal adta vissza őket, hogy eddig nem tudták, mi az a gyerek... :lol:

Kék foltok: a múltkor egy sem volt. :oops: Apa ezért ijedt meg, de mikor a Kaáliban mondták el neki, hogy ez csak azért van, mert eltaláltunk egy hajszáleret, és mindent jól csináltunk, akkor megnyugodott. A kaális asszisztensnők állati jót vidultak apa aggodalmán, hát legalább nekik is vidám napjuk van! :lol:

Kép
kisbuta

Estike!
az a baj, hogy a 3. lombikom óta, vagyis lassan pont egy éve csinálom ezt... mármint az előrebarnázást :twisted:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?