Új privát üzeneted érkezett!

Na, rájöttem. Szinte az egész topik átköltözött Jim fogyis topikjába. :D Most az pörög. :lol: Most már mindenki inkább ott mesél. :( Kár ezért a jó kis topikért.

biribon

Biribon, talált süllyedt. :( Az ok pedig...na mindegy, meg is értem abszolút!

Jim, boldog fél évet, és 1 napot Martinnak :wink: :lol:

Mona, de sajnálom. Sógornőmék aug. végén voltak esküvőn, akkor 7 hónapos volt a fia, egész tűrhetően bírta a kissrác, de fél 11 re ők is hazaértek. Sok boldogságot nekik.

Nálunk Peti tegnap este is a mamánál aludt, még nincs is itthon :wink: A lányom pedig 1 szer ébredt csak éjjel, az is már fél 4 kor volt.
A tegnapi grillezés úgy sikerült, hogy a garázsban megsütötték a húst, de bent ettünk, azért jó volt.
Vendég

És egy kép: Kis Petra a nagy ágyon. Már ott mókol több mint félórája :lol: [img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.05 14:13-kor.
Vendég

Jim, mégegyszer boldog felediket Martinnak! :wink: :D
Mona, sajnálom, hogy nem úgy sikerült a lagzi, ahogy elterveztétek! (Az ifjú párt sem irigylem! :? )
Kmanna, Kacika, én továbbra is alig várom, hogy Alexa beszéljen. Bár neki így sem áll be a szája, hogy a saját módján beszél. Bár érteném... :roll: Mindjárt három éves. Néha az az érzésem, hogy soha nem fog normálisan beszélni. :? De legalább már szobatiszta. Az is valami. :)
Judit, hinta ügyben nulla tapasztalat. :?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én is vagyok, csak ezen a héten valahogy nem értem magam utól...sokszor nyügi volt Dóri is a borús idő miatt, olyankor meg nincs el egyedül. Máskor meg mentünk valahova...
Összeszedem magam és jövök. Puszi addig is!

Melinda

Kép
melinda80

Boldog Máté napot! Kölyök, ma tartjátok?
Kinek is van még Mátéja? Miminek????
Vendég

Tényleg, pedig tegnap még eszemben is volt! :oops:
Kölyök és Mimi, nagyon boldog névnapot a Mátéknak! :D

Linocs, azt mondtad, ne szégyenlősködjek, hogy sok vagyok, tehát akit érdekel: a videó Vikóról, ahogy feláll:
http://www.indavideo.hu/video/All_a_baba_all_2
Vendég

Kacika!
Meeeekkora az az ágy????? Van helyetek... :wink:
Ari nagyon Petra a nagy ágyon... :D :D

Zsu!
Majd elájulok!!!Nem semmi. Hónapokkal megelőzte Vikó a mozgásfejlődésben a korát. És rendesen mászik is, feláll és már majdnem fel is mászik az ágyra.. :shock: :shock: :shock: :shock: Nimó pár napja ül szépen, nem borul fel, és ha énekelek neki rázza a fejét, nagyon édes....

Képek a mai napról:
Kép Kép

Sok boldogságot a Mátéknak!
Kölyök, nagyon hiányzol innen!
És mások is.
Lányok azt akarjátok hogy bezárjon a topic? Azok után hogy életünk egyik legszebb szakaszának élményeit osztottuk meg egymással. És nem mellesleg sokan személyesen is ismerik egymást....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Nálunk most nagy vendégség volt, pénteken egész nap sütöttünk, tegnap takarítottam, ma meg Anyu főzött 14 emberre. Jól sikerült, és én úgy belaktam, hogy majd kidurranok! :oops:

Juditkecskemét,
[quote]L írta:ányok azt akarjátok hogy bezárjon a topic? Azok után hogy életünk egyik legszebb szakaszának élményeit osztottuk meg egymással. És nem mellesleg sokan személyesen is ismerik egymást....
Szívemből szóltál!
Nagyon helyesek a fiúk, Nimó jó morzsás lett, talán még a szemében is van. :lol:
Kiszazsu, szuper ügyes Vikó! Alexa meg hogy menekül előle... :lol: a telefont követte ennyire, mert akkor én is kipróbálom, bár Lilla még nem mászik... de mondjuk még örülök, amíg elvan egy helyen. :)
Monácska, sajnálom, hogy nem úgy sikerült az esküvői részvétel, ahogy szeretted volna. :( Nem tudtatok volna Nóri lefektetése után visszamenni? :oops:
0bea, köszi a recepteket, jó lenne ezeket szépen összegyűjtenem... :oops:
Biribon, ennyi az össz nyaralós képetek? Ugye nem? :wink: 1 milkó egy félév? És van belőle vagy 12? AZ nagyon durva!!! Szerintem itthon azért olyan jól nincsenek megfizetve az orvosok (sem)... már értem miért megy ki az össze külföldre. :(
Beuska, örülök, hogy írtál és bizony hiányoztál többünknek is, de én sejtettem, hogy 3 gyerek mellett reggel suliba vinni Őket, meg hazahozni, meg tanulni és ki tudja még mit... szóval gondoltam, hogy nincs sok időd. Persze a többi sokgyerekesnek sem egyszerűbb.

KépKép
KépKép
mni

Szép jó estét Mindenkinek! (meg majd reggelt, napot - ki mikor olvassa ;) )
Szóval igazolt hiányzásom oka, hogy a volt kollégákkal Noszvajon jártunk, egy Thümmerer pincelátogatással, egerszalóki fürdőzéssel megtűzdelve.
Úgy tűnik, hogy sikerült jól megfáznunk nekünk szülőknek (első éjjel nem vettük észre, csak azt, hogy hideg van, hogy a felső bukóablak nyitva volt.... :? ), már csak reménykedünk, hogy Fruzska lányunk erősebb immunrendszerrel rendelkezik, mint mi :)

Kérdés: Akkor mikor megyünk a fotókiállításra???

És képek:
Borozás közben:
Kép
Borozás után ;) :
Kép
linocs

Linocs, azt senki nem mondta Nektek, hogy a kiskorú Fruzsit még nem szabad borral itatni??? :lol: :roll: Jobbulást Nektek!

KépKép
KépKép
mni

Monácska telszámát elküldené valaki nekem smsben? Köszi ide: 06303667456

potyka

Linocs, tőlem mehetünk a word press-re
nekem a kedd vagy a péntek lenne jó (szerdán úszás, csütörtökön meg talán Almafa...)

ugye nem komoly, hogy Fruzsi aludt így ???? azt már láttam, hogy díszkivilágításban tud, de így??

Zsu, nagyon komoly Vikó!! a kis atléta :)

Judit, de édik a fiúk... érdekes, hogy Nimó milyen szöszi, az is marad szerinted?

nekem is sokan hiányoznak, Kvaszévi, Kölyök pl. meg sajnálom, hogy sokan átköltöztek - én is bekukkantottam és őszintén szólva vaciláltam - végülis fogyózom - szóval írhatnék oda is...
meg hiányoznak akik már csak oda írnak pl. Márti, Bosek... Blankát is csak ott tudtam megnézni...

én azért bízom abban, hogy nem hal ki ez a topic, de bármi is történik azok akikkel személyesen is ismerjük egymást mindenképp valahogy tartjuk majd a kapcsolatot

tudjátok .... nagy társaság-igényű Eszternek biztosítanom kell a korosztályos haverokat :)

KépKép
judit18

linocs, folyik a könnyem a röhögéstől. Király(ok) vagy(tok)!!!!!!!
Fruzsi hogy somolyog :D meg az a hasonfekvős!!!!!!!

Mielőtt még meg nem haragudna rám 1-2 ember. Pattinak már ecseteltem, szóval bemásolom ide is:

"Én egy zárt topikot akartam létrehozni -mellesleg az ötgyerekes ajánlotta Wink - csak aztán elmaradt. "A fogyjunk együtt" nem azért van, hogy a márciusiak idejöjjenek kukkolni! Egyedül boseket csesztem le priviben, hogy ápdétel és ide nem írt! Arról meg végképp nem tehetek, hogy a karizmatikus személyiségem idevonzotta a topik magját Razz Hehe, szóval itt anyáztál, hogy minek akarok szoptatás alatt lefogyni, erre te is itt vagy Cool"

és ezt így is gondolom, ha ez a topik meghal, ne nekem köszönjétek. Fogyni akarok, fogok is, csinálom is, az ír oda, aki akar. Ha magamban levelezgetek, nekem az is jó. Itt nem akartam senkit terhelni a hülyeségeimmel, és nekem is hiányzik kölyök és boldog Máté napot Máténak

:wink:
Vendég

és valószínű szívesebben levelezget velem Márti, meg Bosek, mint nullabeával, talán ez lehet az ok, hogy inkább csak oda írnak. Legalábbis így gondolom. Nem lehet mindenki mindenki barátja, kicsit olyan erőltetett, legalábbis nekem már nem megy...... :oops:

biribon, ha kell segítség a bioszos tanulmányaidhoz, segítek szívesen. Az orvosit meg ne bánd, legalábbis engem meggyőztek, hogy ne bánjam, hogy nem fejeztem be.

és itt is dicsérem Vikót, imádom-imádom-imádom!!!!
Vendég

Linocs! Először én is elszörnyedtem, hogyan tud Fruzska azon a kemény asztalon aludni. :shock: :shock: :shock: (Lehet, hogy előtte jól leitattátok????

JuditK! Nagyon szépek fiaid!!!! És Nimi a kiflivel.... Én nem merek Borkának még adni... Pedig állandóan kivenné a szemével a kezemből a kaját... Persze a neki való nem nagyon kell neki... Bár haladunk, no közel sem úgy, mint ti, csak a mi kis döcögös temponkban. :lol:

Én is teszek fel néhány képet a tegnapi szülinapi buliról:
Kép Mindenki rajzolt valami meglepit Petrának
Kép Plüss továbbadós játék zenére - ez nagy sikert aratott
Kép A játékból kiesettek is vidámak...
Kép A torta
Kép Az elfújhatatlan gyertyákat a végén 5-6-an próbálták egyszerre elfújni :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Nyomulnék itten, de senki sehol, pedig apánk Londonban van és meg itthon a gyerekekkel, akik már alszanak...

Mátéknak boldog névnapot kívánok!!!!!

Zsu! Csúcs a kisfiad. Nem hinném, ha nem látnám. :lol: :lol: :lol:

Judit18! Ti nem jöttök csütörtökön a Mamutba???

Linocs! Nekem nagyon zsúfolt a hetem, így nem tudok kiállításra menni. Nektek pedig jobbulást!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

petramama ugorj át, most fogunk batmant nézni, csak az uram beszorult a fürdőbe :x

a szülinapi fotók szuperek, nem fájdult meg a fejed a végére? csak magamból indulok ki 8) Petra mi szépeket kapott?
Vendég

Jim! De nem szeretem a batmant. :twisted: Na, meg nem kellek én oda harmadiknak. :oops:

A bulit egészen jól bírtuk apával. :lol: Amikor túl zajosak voltak, akkor mindig játszottunk valamit. A legjobb a bújocska volt. Tök csend volt egy darabig!!! :lol: Na, meg amikor ettek. :lol: Évente 2X egyébként kibírjuk. Bár Dorkának idén elmaradt, mert Boróka még csak pár hetes volt. Kapok is miatta. Közölte, hogy jövőre az egész osztályt akarja meghívni. Jajjjjjjj, de hova??????????? Akkor én tuti elmenekülök. Ezek már akkorák..............

Ajándék? Kb. egy játékboltra való érkezett... Én nem is követem. Könyvek, polly babák, little pet shop állatkák, llovak, plüssök, kreatívjátékok, stb...

Kép
Kép
Kép
petramama

"és valószínű szívesebben levelezget velem Márti, meg Bosek, mint nullabeával, talán ez lehet az ok, hogy inkább csak oda írnak." (Jim)

Jim, ez kicsit rosszul esett, mármint, hogy "nullabea"nak tituláltál és szerinted én tehetek arról, hogy behalt a topik. De nincs semmi baj. Sajnos, nem igazán értem, hogy én egyedül hogy tehettem taccsra egy kb. 60 főt számláló topikot. Ráadásul, rosszindulat sosem vezetett egyetlen hozzászólásomban sem.

Remélem, visszaáll a topik vagy legalább olyan népszerű és látogatott lesz, mint a "fogyjunk együtt".

Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Vendég

JuditK, Imádom Nimidet, édes!!!
És a három fiú...olyan helyesek!

Ja, elég nagy az ágyunk, úgy csináltatott, de jobbról is és balról is ki van pótolva a falig :shock: ( a fél szoba egy nagy ágy) Balról Peti alszik , jobbról Petra aludt a pótlásokon, de őt úgy láttam kifejezetten zavartuk este elalváskor, mert ő alszik el legkorábban, éjjel meg ő zavarta a felébredéseivel Petit, így Petra visszament a saját szobájába, és a helyén is én terpeszkedek :D :lol: :lol: :P

Anna, JuditK, kinek mikor lenne jó a héten?

A topik tényleg kezd lelassulni, főleg hétvégén. :cry:

Linocs, nagyon ötletes a két kép, a lányod továbbra is szépséges.

Petramama, klassz lehetett a zsúr, jók a képek!
És Petra lányod nem fog mostanában elhízni :P :lol:

Tegnap futós nap volt, 32 percet nyomtam, és utána még elvittem a lányt sétálni, ott is mentünk vagy 2-3 km-t. Estére teljesen kidőltem, a lábaim meg tropák. Most reggelre azért jobb egy kicsit.
Vendég

No, hát tény és való, hogy borozni voltunk, és bizony 5 korty bor lecsúszott nekem, de Fruzska lányunk nem kapott belőle, pedig elég erősen érdeklődött a poharak iránt. Aztán míg én ettem a kemencében sült finomságokat (káposztás csülök, sült kacsa, sült krumpli - biztos a Norbi-féle update-ben 1000-es kategória, főként este 6-kor ;) ), addig az apja vigyázott a lányra, és felfektette az asztalra, ahol Fruzska egy kicsit pihent, nem aludt, csak pihent. És miután végeztem a kajálással, megszoptattam a ráhajolós technikával, és így kb. 10 percen keresztül élvezhette kb. 40 férfi, és kb. 10 nő az én csodálatosan kerekded sejhajom látványát ;), mivel hogy egy pincében nagyon nincs nagyon elbújásra lehetőség, ezért a pince elején, ahol nem volt asztal, ott adtam elő ezt az egyedi performance-t ;)
És a szoptatás után aludt a kis drága egy órát a zajban, danolászásban, fényben, röhögésben.
linocs

Jim, én nem hibáztatlak csak sajnálom, hogy így alakult
végülis az tényleg mindenki saját döntése, hogy hova ír

csak annak aki ide ír, rossz érzés lehet, hogy ezek szerint a többiek rá nem kíváncsiak...

dehát így alakult....

egyébként hogy tetszett a Batman? az utolsót néztétek?

Petramama, jó kis buli lehetett ! igen úgy tervezem megyünk csütörtökön. bár most jutott eszembe, hogy akkor a zenebölcsibe meg kedden kell mennem, Kikó pedig csütörtökön jár....
napi egy programnál többet még nem merek bevállalni, különben nem alszik rendesen

KépKép
judit18

Sziasztok!

Szerintem teljesen normális, hogy kicsit lelassult a topik, hiszen egy fél éves gyerek mellett már nem jut annyira idő géphez ülni, mint korábban. Többet ébren van, jobban igényli a társaságomat, legalábbis Dóri. Babázás mellett pedig mindenkinek el kell látni háziasszonyi teendőit...
De jól esik a kikapcsolódás, mikor idejutok és beszélgetünk.

Egyébként szerintem a szülés utáni fogyitéma is idetartozna, na mindegy.

Melinda

Kép
melinda80

Petramama: húúúúú, nagyon jó lehetett a zsúr! Így utólag is sok-sok boldogot a lánynak!!!

Mni: és milyen alkalomból volt akkora összejövetel Nálatok? (hú, most remélem, hogy nem volt szó már róla, és nem olvasható ki a vonalzókból :) :oops: )

Jim: :) mi már csak így, a modern nevelés szellemében fejlesztjük a lányt...
Annak idején kicsit én is elgondolkodtam a zárt topicon, nekem is mondta az "ötgyerekes". De a zárt topicnak egy nagy hátránya van, ami az előnye is: nem lehet csatlakozni hozzá ismeretlenül. Ami azt jelenti, hogy például én nem tudtam volna csatlakozni Hozzátok januárban, ha ez zárt topic lenne, és az nekem nem lenne olyan jó... hisz akkor nem ismertem volna meg egy csomó jófej embert :)

Kacika: jól hanzik ez az ágy. Mi is épp most gondolkodunk ágycserén, mert a mostani lábakon áll, és belegondoltam, hogy én hogy szerettem gyerekkoromban ágyon ugrálni, és ez az ágy nem fogja kibírni majd az ugrálást. Meg aztán jó lenne egy 200*200-as a 160*200-as helyett.

Juditkecskemet: hűha, nem semmi, hogy eszi a kiflit a fiatalember. Hát igen, a mi kisasszonyunk a fontolva haladók közé tartozik: eddig az alma, sütőtök, szilva, őszibarack közül a sütőtök a favorit, abból mehetett volna akármennyi, csak én leállítottam, meg talán a szilva is kiváltott talán valami örömfélét, az őszibarack olyan semleges hatással volt, az almát meg kifejezetten nem szereti (meg attól szorulása is lett)

Mona: jaj, de kár, hogy nem úgy sikerült az esküvő, ahogy kellett volna!

Zsu: ez a Vikó fiú!!!! hihetetlen ügyes! még-még-még videót!!!!!!

Judit18: mi lenne, ha átraknánk a fotókiállítás dolgot jövő hétre, hátha akkor már jobb idő lesz (egész héten rossz időt mondanak), meg úgy érzem, hogy nem vagyok teljesen 100-as úgy egészségileg...

Biribon: jó, hogy jössz néha. Nyaralós képeket én is néznék! Az avatarodon lévő kép például érdekelne nagyban!

KÖLYÖK: sok-sok boldog Máté napot Máté fiatoknak!!!! Hiányzol ám! jó lenne, ha azért legalább hetente egyszer be-benéznél, írnál nekünk!!!!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.09.22 07:47-kor.
linocs

Sziasztok!
Ezt most találtam ha valakit érdekel.

Mikor melyik ételt adhatjuk?

6 hó sárgarépa, burgonya, édesköménygumó, sütőtök, cékla, gesztenye alma, őszibarack, meggy, avokádó gabonapelyhek (búza, zab, rizs, kukorica)

7 hó Cukkini, saláta (főzeléknek elkészítve), brokkoli, fehérrépa, pasztinák, zeller, spárga, tök, uborka sütve vagy főzve, passzírozott zöldborsó (héj nélkül) Paradicsom, banán, körte, szőlőlé, narancs, citrom
Csirke, pulyka 1 kk étolaj/1 dl főzelék, petrezselyem, zellerlevél, kapor, metélőhagyma

8-9 hó Zöldborsó, karalábé, kelkáposzta, karfiol, csicsóka, vörös- és fokhagyma (sütve vagy főzve) Szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye Marhahús, sertéshús*, csirkemáj max heti 1x
kefír, natúr joghurt, túró, sajt kis mennyiségben, főzelék vagy gyümölcs kiegészítéseként Árpapehely, rozspehely Bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű, lestyán (igen kis mennyiségben).

10-11 hó Káposzta, padlizsán, zöldbab, rebarbara, mángold, valamint heti egy alkalommal spenót vagy sóska Főtt tojássárgája heti egy-két alkalommal

12 hó Uborka nyersen vagy savanyítva (reszelve), retek, vöröshagyma és fokhagyma nyersen, szójatofu, szójatej, lencse, sárgaborsó, felesborsó bab, csicseriborsó, szójabab, paprika édesvízi és tengeri hal
tehéntej, vaj, tejszín, tejföl, kecsketej és kecskesajtok, juhtúró, juhsajt teljes kiőrlésű gabonák, köles, hajdina méz, tojásfehérje,mandula, mogyoró, napraforgómag, tökmag (olajos magvakdarálva, vegetáriánus étrend esetén már korábban is) gyógynövényteák (menta, citromfű, csalán) gyümölcsteák

18 hó kivi, ribiszke, feketeribiszke, szeder, egres, csipkebogyó, áfonya, som, málna, eper, szamóca, déligyümölcsök (ananász, mangó, grapefruit, stb)

* egyes gasztroenterológusok szerint a sertéshús csak 2-3 éves kor után ajánlott!

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

judit, nekem tetszett a batman, csak kicsit kiszúrtam magammal, mert fél 1-kor lett vége, aztán Marci szopott kb 5-ször és 6-kor már képtelen voltam visszaaludni. Igen, az új rész volt. Mondjuk kicsit olyan Dzsémszbondos elemek voltak benne, de jó volt. Gyere csütörtökön, úgy megnézném Eszterkét. Milyen a zenebölcsi?

Linocs, a topik egyszer úgyis meghal, minél kevesebben írnak, annál hamarabb. Én is sajnálom, mert szerettem ide írni. De mindenki nagyon elfoglalt és akármennyire nem látszik, én is. Csak gyorsan gépelek, azért írok gyakran, no meg 5-6 órákat ülök naponta a gép előtt a munkám miatt és közben jólesik egy kis lazítás 8) No meg ebédet főzök minden nap, háztartás, 2 gyerek, egyre kevesebb ideje van a többieknek is írni, mert lehet, hogy vki nem főz és csak 1 gyereke van, jobban ráér. Ott van Beuska, egész nap lót-fut szegény, csoda, hogy még bírja.

na mindegy.

anita, jó, amit bemásoltál, mondjuk a disznóhúst nem értem, mert egészségesebb mint a csirke. (a kereskedelmi forgalomban kapható szárnyasok 90%-a fertőzött, tudnék róla regélni)
Vendég

ja és olyan vicces, megtaláltam egy másik fórumon a levelezéseimet, amikor Milán volt ilyen pici, mennyivel másabb voltam :shock: mindenesetre tök jót röhögtem rajta. (pl megevett majdnem egy üveg főzeléket, akkor adjak neki tápszert? Mert a védőnő azt mondta, adjak neki, ha nem evett meg egy egész adagot.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)
Vendég

Sziasztok!

Petramama, köszi a képeket, biztos jó buli volt és ügyesek vagytok, hogy a rossz idő ellenére sem szedték szét a házat a gyerekek. :)
Linocs, Apu unokatesóit szoktuk meghívni, solymári búcsú alkalmából és majd mi is megyünk Pilisszentiváni búcsúkor. Tök jót társasoztunk tegnap, Náluk 5 gyerek van, szóval volt kivel játszani. :)
Játékról jut eszembe, sajna nem én nyertem a hatoslottót. :( De nem is volt szelvényem. :lol:
Gy.anita, köszi a listát!

KépKép
KépKép
mni

Anita, köszi a listát, bár én már adtam a gyereknek csirkét, pulykát,paradicsomot bébiételben, szőlőlét is, citrom levet is, illetve karfiolt,borsót héjastól és májat is a hétvégén evett először, utóbbiakat frissen. És még él :lol: :lol:
A mi dokink szerint már lehet ezeket.

Zsu, Vikó csodaügyes :lol:
Vendég

basszus, sajnos nem is mi nyertük a hatoslottót - most néztem meg - mi nagyobb eséllyel indultunk mint Niki - nekünk volt szelvényünk :)

Linocs, ok, legyen jövő hét, úgyis eléggé tele vagyok erre a hétre most hogy átgondoltam. én is tök nátha vagyok egyébként.
már nem merek gyerek közelébe menni. a múltkor beugrottak ismerőseink a 1,5 éves kislányukkal amikor múlófélben volt a hányós-hasmenéses dolgom erre rá pár napra nála is előjött... lehet, hogy van lappangási idő nem tudom..

ja, akartam kérdezni tőled, hogy hol van ott felétek jó babaruha-turkáló.... oda járok kozmetikushoz és szombaton volt egy kis időm előtte, ott grasszáltam de csak 2 holyan használtruhásat találtam ami elég drága volt (PöttömPanna az egyik) - láttam olyan HM ruhát ami alig párszáz Fttal volt olcsóbb mint a boltban

Jim, jó a zenebölcsi, szerintem Eszternek bejön (Kikóéknak is tetszett azt írta), bár egyelőre ő a legkisebb. de tök sajtkukac - már rákúszik mindenre és mindenkire, tetszik neki a nyüzsgés.
mondjuk a barátnőm szerint kár most elkezdni mert 1 éves korára tökre unni fogom - jó esetben csak én - ő akkor hagyta abba amikor a lánya a magnót kezdte el szerelni, aztán kiment a teremből :)
én is kíváncsi vagyok Martinra, még mindig olyan nyugibaba-e

na most elugrom a Sárkány Centerbe (csak én hívom így - Ázsia Ceter azt hiszem amúgy) némi parfümutánpótlásért
hja, csak lenne kicsit közelebb, kár,hogy bezárták a Fáy utcai piacot

KépKép
judit18

Judit, én is kezdek náthás lenni... illetva egyenlőre csak köhögök. :( Képzeld, Anyu vett szombaton egy kiscipőt Lillának a H&M-ben és rajta hagyták a csipogót... csak azt nem értem, hogy tudta így kihozni? ;) Ázsia centerben is volt... amúgy most olvastam valahol, hogy örült nagy dugó van a városban... :(

KépKép
KépKép
mni

Judit, olyan szép kis szöszi Nimó! Jól látom, hogy a göndörség elmúlott a hajából? Aranyos a három fiú együtt! :wink:
Niki, jó lehetett a nagy lakoma! Igen, a videón a telefon csengőhangja volt a csalogató, mert persze, ha videózok, akkor fel nem állna magától. :roll: Fürdés utáni öltözéskor is a telefont vetem be, hogy addig nyugton maradjon. :lol:
Linocs, te mindig olyan jó fotókat csinálsz!
Petramama, jó lehetett a buli! Én megőrülnék ennyi gyerektől! Néha a két sajátom is sok. :oops:
Judit18, mindenki kíváncsi valamilyen szinten a másikra, mert jócskán vannak olyanok, akik csak olvasnak, esetleg nagy ritkán írnak.
Kacika, "és még él", jót nevettem! :D :D :D :D :D
Vendég

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Linocs!
nagyon jóóóóó a kép Fruzsiról! Így alszik hason nem semmi!

Petramama!
Édesek a gyermekek nagyon örülök, hogy jó volt a buli, apa mit csinál Londonba?

Meli!
Dóriról kérünk képet!

Mona!
:cry: sajnálom hogy így alakult az esküvő............
és nagyon szépséges volt a mennyasszony?

Jim!
szeva :wink:
Vendég

Mni!
Ez tök jó!!
Vendég

tegnap Bence olyat lakomázott, hogy csuda........
kivettem a húslevesből a s.répát gyökeret pici zellert krumplit, és cs.mellet bele....... abba sem akarta hagyni a kaját

főztem több cs.mellet(házi) és picire picire leldataboltam, és pici anyatejes pohárkákba lefagyasztottam....
( csak 1 ötlet volt )
Vendég

én adtam már Bencének spárgát is, és az is nagyon tetszett neki!!!!
Vendég

Sziasztok!

MINDENKINEK AKINEK VAN VALAMILYE, SOK SOK BOLDOGSÁGOT!

Szóval vissza olvasgattam. Szerintem mindannyian nagyon elfoglaltak vagyunk, főleg azok akiknek nincs segítsége.
Melyik topikba írnak a többiek?
Ahogy Jim is írta nincs egyszerű dolgom. Úgy volt, hogy szeptember 1-től lesz autóm. De a srác akitől vesszük, még mindig nem talált megfelelő autót magának. Szóval nagyon vállogat meg 6x átgondolja, így Beának addig nuku kocsi. Marad a BKV. Szóval egy durva napom!
Reggel 3 gyerekkel (5 táskával, suli és edzéscucc, én táskám kenguró stb.) Klinikák-tól Medve u. gyalog és Metróval.
Fél 1-kor megyek a gyerekekért. Marcit felviszem a Várodmajorba 2 villamossal edzére. (Ismét 25 táska), majd villamos metro és trolival viszem a Lilit edzésre a Róna utcába, de ő már késik 15 percet. Alexával már csak kettesben vissza a Városmajorba a Marciért. Majd haza Klinikák. Fél 5 háromnegyed 5-re érek haza. Míg nem indulunk Liliért megetetem az Alexát, mert utóljára délben evett. Negyed hatkor elindulunk metróval villamossal és trolival, majd ugyan így haza kb. 7- negyed 8-ra érünk haza. Tanulás vacsora fürdés és alvás.

Ez 2x-van egy héten, mert a Marci 2x jár a Városmajorba edzéste a többit sikerült megoldani a suliba, így heti 4 edzése van, mint a Lilinek. Lilit nem tudjuk közelebb hozni, mert nincs közelebb torna lehetőség.

Linocs!
Nagyon jóó a kép. Azért nem kellett volna ennyit innia a kis Fruzsinak. Egerszalók, hm.... jó kis nosztalgia, én 14-18 éves koromba jártam oda téli éjszakákon. Isteni volt. Akkor még nagyon kevesen ismerték. Volt egy pici kör meszes medence, amibe soha nem volt dugó, így mindig vinni kellett és tele kellett engedni, Illetve fent a hegyoldalba volt egy iszapos medence. Mi rendszeresen szinte minden hétvégén oda jártunk. Még a jó öreg, trabival, wartburggal és kispolákkal. Fütés nuku, mire hazaértünk megfagyott a hajunk, sőt sokszor a ruhánk is lefagyott a betonra. Szoval ez 15-19 éve volt. :lol: :lol:

Petramama!
Szupik a zsúr képek.

Zsu!
Ez a Vikó hihetetlen. Nagyon ügyes és nagyon aranyos.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska!
nem írtad, hogy talizunk-e vagy sem....... :cry:
visszamentetek??? persze gondolom, mivel suli!
Jó volt az osztálytali?
Vendég

Niki! Köszi a recepteket, bát mi még csak a gyümiknél tartunk. :lol:

Beuska! Ez duuuuuuuuuurva! :shock: :shock: :shock: Én még autóval sem vállalnám. :oops: Te tényleg minta anya vagy, ennyi mindnet megtenni a gyerekekért!!!!!!!!!!!!

Márti! Spárga?? Van ilyenkor friss spárga? Meg is nézem, nagyon szeretem.
Jó a csirkemelles tipped. Én is megpróbálok házi csirkét szerezni! Mikor kezdted Bencénél a hozzátápit? Csak kivi vagyok, hogy mikor kezdjek húst is adni majd.

Kép
Kép
Kép
petramama

Márti!
Hú ez egy villámlátogatás volt. Szombat reggel mentünk és Vasárnap reggel jöttünk vissza, mert 9 órától futóversenyük volt a gyerekeknek.
Így sajna semmire sem volt időnk. A nagy rohanásban egy csomó mindent ott hagytunk anyuéknál.

Osztálytali nagyon szuper volt. A Rosita-ba volt. Készültek képek is, de nem tudok most feltenni, mert újra lett telepítve a gépem és még egy csomó program hiányzik.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Tudom, én is nagyban hozzájárultam ahhoz, hogy kicsit leült a topik, de nekem is van egy kis mentségem. :oops: Bejelentkeztem a "fogyisokhoz" is, de oda sem írtam egy hete. :oops: :roll: Nagyon keveset vagyunk itthon. Mindig van valami elintéznivaló, meg az Apu (most úgy állunk, hogy egész jól megy neki az evés, a hét második felében elkezdhet inni tanulni, ha az is rendben megy, akkor végre hazamehet, és nem kell két-három naponta Szegedre rohanni), meg sokat járunk vidékre Apánkkal, legalább addig is együtt vagyunk. Este 8-kor lerakom a Botitarkát, utána van egy kis időm magamra. Olyankor jön a lakás, mosás, vasalás, söttörö, szoktam visszaolvasni is, de írni energiám se.

Zsu! Ezt csak a Te kedvedért! :wink: :lol:

Kép Sietünk Vikó után. (Videót még nem sikerült készítenem.)

Évi

KépKép
kvaszeva

Petramama!

Ma először próbálom ki autóval a hosszú túrát, mivel az uram vidéken van és itthon hagyta a kocsit. Reggel is autóval mentünk a suliba. Mennyire más volt, mire hazaértem nem voltam elfáradva! (Állítólag jövőhéten már tuti meg lessz az autóm.)

A férjem szerint, hüüüüüülye vagyok, hogy mindezt megcsinálom. Hozzam át a gyerekeket a feketelábúak közé és akkor megoldodik az iskolába menet.
Vagy pl. azt mondja, miért itt vettünk lakás. (Mert csak itt tudtunk bizonyos dolgok miatt.)
Hadja abba Lili a tornát.
Úgysem bírom ezt sokáig.
Meg ilyenekkel bombáz. De én azért is megmutatom neki, hogy bírom.
Vagyis még zsarol, hogy keressem meg a benzin árát is. Brrrrrrrrrrr.
Na ezt majd meglátjuk. Az a szerencsém, hogy az Alexa egy tündér.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska!
Értem...akkor ezt most kivételesen elnézem neked! :lol: örülök, hogy jó volt a buli!
de biztosan itt mentetek el előtünk ugye??? irgum burgum!

Petramama!
2-3 hete kezdtük... figyu ez nem friss, mert ezt bentről hoztam a cégtől, azt hiszem már frisset nem is kapsz, mert aug. végéig van.
Húst tegnap adtam először neki, és imádja, gondolta magába: Na végre valami konkrétum.......... :D

Évi!
Úristen Botitarka se semmi csávó!!!!!!!!
Vendég

Mi még mindig csak anyatejesek vagyunk, de szerintem már nem igazán elég neki, hiszen 1 hete felkell éjszakánként szopizni Alexa. Eddig simán átaludta. Még azt hiszem ezt az 1 hetet kibírjuk és utána megkezdjük a hozzátáplálást.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ja, és talit szervezek majd, ha az Apu hazament. (Remélem, hamarosan!) Ha jó idő lesz, akkor mindenképp az Öbölbe, ha nem, akkor itt nálunk is bőven van hely.

Beuska! Szijjjjjjjjjjjjjjjaaaa! Bakker még mindig nem vagytok egyenesben az uradddal??? Neki csodálnia kellene azért, hogy ennyit megteszel a családodért, nem pedig piszkálódni. Grrrrr.

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi!

Ez a Boti sem semmi!
Nekem is feláll az Alexa ülésből. Fogja a kezem és felnyomja magát.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska! Bocs, hogy ezt mondom, azaz írom, de nem normális a párod! Még dolgozz is, ennyi minden más mellett. Ennyi rohanás mellé minimum kijár egy autó. Persze járasd a gyerekeket a szomszédba, aztán amikor ez, meg az elveszik (mert ellopják), meg mindenfélét hazahurcol a suliból (mármint betegséget, meg tetüt, stb...), akkor mit fog mondani????

Mi is pont ilyen indokok miatt nem járatjuk ide a faluba a gyerekeket. És sokszor én is azt mondom, hogy mennyivel egyszerűbb lenne mindent itt helyben megoldani, de sajnos az itteni intézmények nem a mi színvonalunknak vannak. És ez most nem rongyrázás, hanem csak egy normális szintű elvárás. Csak én legalább kapok kellő támogatást a párom oldaláról!!!!!!! Soha nem vetné a szememre, hogy autozóm a gyerekek miatt.

Kép
Kép
Kép
petramama

Évi! Milyen ügyes Boti is! Hogyan ül már egyedül!!! Vigyázz vele a kanapén. Nekem Petra volt, hogy így esett le egy pillanat alatt!

Kép
Kép
Kép
petramama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?