Új privát üzeneted érkezett!

JAj de drágaGréta!

FAnni korán? igazából már 2 hete vigyorog, csak sosem bírtam elkapni géppel.most is csak nehezen! de a béka lekötötte!

tegnap megérkezett a zenélő forgó, nagyon édes, és szépek a dallamai.. este tök jól elalszik ZSigi rajta .. na de nappal.. ráfókuszált nyugalmi állapotba az egyik kis figurára, és amikor elinditottam forgásra olyan hisztit lecsapott, hogy csak na! :lol:

viszont nappal olyan nehezen alszik el. amit nem bánok, csak vasalni is csak kb 6 db ruhaként tudok, főzni is nehezen... nem is akarom, hogy aludjon, hiszen azért vagyok itthon, de eddig többet alcizott!

ha meg bealszik, akkor is felületesen csak fél órácskát sokat mocorog és nyögdécsel közben... azért aggaszt a dolog. úgyis mennem kell dokinénihez a beutalóért megkérdem.

ja a 6 hetes kontroll az csak a csipővizsgálat? vagy hasi és koponyaUH is? vagy arra külön kell bejelentkezni? és hova?
Vendég
 


Hajni,
Köszönöm a tippet, akkor még várok vele de, ha már mehet a joghurt, megnézem amit ajánlottál.

Gömböcske,
Gratula a felálláshoz! Úgy vagyok vele, hogy amit már szabad, azt nyugodtan kóstolja meg Dóri, ismerje meg az ízeket, nem kell neki állandóan csak szopiznia. Így is rengeteget cicizik, 8 alkalom a minimum/nap, szerintem ennyi bőven elég :wink:

Boni,
Zsigi mosolya nagyon édes, milyen pici még, de már szépen mosolyog :wink: Látszik rajta, hogy boldog baba :wink:
Csípőszűrés: Nekünk külön kellett bejelentkezni, 4 hetesen mentünk, itt volt is egy kálváriánk, mert rossz dokit fogtunk ki.
Koponya meg hasi uh-ra szintén külön kellett bejelentkezni, 8 hetesen mentünk. Dokinéni mondta, hogy mikor, hova, milyen számon kérjek időpontot.

Kisfóka,
Gréta egy tünemény, és milyen csini cipője van :wink: :D

Fanni,
Fiúkról kép?

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Vendég
 


Boni!

Köszi a dícséretet!

Nálunk nincs hasi és koponya uh, én magánúton vittem el! 6 hetesen volt csípőszűrés és 4 hónaposan kell visszavinni!
Biztos mondja majd a dokitok, hogy mikor hova kell vinni!

Nálunk is volt egy időszaka Grétának, amikor napközben szinte semmit, max. 1szer fél órát aludt, és estére annyira kifáradt, hogy csak sírt és sírt, aztán ez szépen elmúlt és most alszik délelőtt egy hosszabbat, délután egy rövidebbet!
Amikor én ezt mondtam a védőnőnek, ő azt mondta, hogy biztos refluxos, marja a kaja a nyelőcsövét és ezért nem alszik! :shock: Na, persze. Megjegyzem 2szer bukott eddig életében!

Panda!
Köszi Neked is!
Dóri is nagyon édes! Láttam a harc a függönnyel című jelenetet! :D Nagyon édi! Már többször akartam írni a blogba, de hogy kell? :roll: Én ehhez béna vagyok!

Kép
Kép
kisfóka
 
 

 
 

Jóóók a képek :)

Pandácska :D
rózsaszínen kívül van más színű ruhátok is? :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
Hát :lol: :lol: Van egy piros nadrágunk, egy fehér is, meg fehér body is, de a legtöbb tényleg rózsaszín :oops: :lol:

Kisfóka,
A bejegyzés tetején van egy olyan a dátum alatt, hogy pl. 1 komment. Arra klikk, és akkor bejön egy kocka, ahova lehet írni. Azt elküldöd, és megjelenik a kommentek között az üzeneted.
Vendég
 


[quote="pandácska"]O írta:pandácskarsi,
Hát :lol: :lol: Van egy piros nadrágunk, egy fehér is, meg fehér body is, de a legtöbb tényleg rózsaszín :oops: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


De szép lánykák :D

Kisfiaim. Kicsit korán kezdik a mobilozást :lol:
Kép
Balról: Márk, Milán

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
Mindketten nagyon szépek :wink: Vajon kit hívak? Lehet a csajokat :lol: :lol: Éjszakák milyenek? Van már napirendetek?

Fogmosás!
Ti mikor kezditek el mosni a baba fogait? Én ma vettem fogkefét(Orsi, képzeld rózsaszín :lol: ), Elmex baba fogkrémet, és este a kádban megmostuk. Dóri kifejezetten élvezte, mondjuk fogkrémből egy láthatatlan pötyit tettem csak rá, mert nem tudom szabad e :roll: Vagy elég csak simán vizes fogkevél picit megdörzsizni?
Vendég
 


[quote="pandácska"]T írta:pandácskai mikor kezditek el mosni a baba fogait? Én ma vettem fogkefét(Orsi, képzeld rózsaszín :lol: ),

Vagy elég csak simán vizes fogkevél picit megdörzsizni?

amíg nem tudja kiköpni, nem kell fogkrém, mi 2 év alatt nem igazán használtunk.
Amikortól vannak fogak érdemes mosni, hogy megszokja

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
Köszönöm, akkor marad a nedves fogkefés dörzsizés.
Vendég
 


Pandus!
Gyonyörű Dóri, és milyen ügyes, hihetetlen! Gratulálok!!! :D

Boni!
Nagyon édes Zsigi, zabálnivaló kissrác! :lol: :lol: :lol:
Mi 3 hósan voltunk ortopédnál, uh csinált, meg megvizslatta, minden rendben volt.
Nálunk kb. 4 hónapos korától állt be, hogy ebéd után 1,5-2 óra alvás, azt nagyon szeretem, legtöbbször rögtön elalszik.
Én is vettem hétfőn egy meleg sárga hálózsákot Zsombinak, Gólyahír márkájú, nem tom mond-e vmit. Ára: 3300 ft volt, és jó meleg, meg az anyaga is tuti.

Kisfóka!
Gréta is nagyon cuki! :D

Lili!
A brokkolit úgy készítettem, hogy oliva+brokkoli, s.répa, f.répa, fincsi lett, elfogyott. Szombaton ismét veszek. Holnap sütőtököt fogok sütni. :D

Fanni!
Istenem, olyan aranyosak és szépek a fiaid, szinte beszél a szemük, olyan kis komolyak. :P Gondolom apa nagyon büszke!!!! :lol:

Szerintem nálunk is bújik a foga, tegnap mintha fehérlett volna, és az ujjammal végighúzva, mintha a hegye kibújt volna. :oops: :lol: A tegnap éjszaka elég gáz volt, sztem a mai is az lesz. :?

Kép

Kép
donika
 
 


Pandus kis rózsaszin tündérke! :lol: :lol:

Fanni fiúk tüneményesek és Milán még mindig rád hasonlít :lol: :lol:
Vendég
 


Pandus!
Oké, akkor fogok írni Nektek!

Fanni!
Nagyon aranyosak a fiúk! Lestoppolhatom Milánt Grétának? :lol:

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Köszönjük a dícséretet :D

Pandus :D
Hozzávetőleges napirendünk van. Elég mobilis :lol:
Ma volt az első éjszakánk a fiúkkal hármasban. Eddig egyik gyerek Apával aludt egy másik szobában. Igazából nem panaszkodhatok, mert nem hisztiztek, de azért az etetések 19, 22.30, 0.30, 4.00, 5.00, 7.00 Egyik majd másik gyerek... Szóval nem volt túl pihentető :lol: De szegény Apa dolgozik, úgyhogy szép volt tőle, hogy eddig vállalta Márkót. Igazából az tette be nála a kaput, hogy tegnap 3-5-ig üvöltött éjszaka. Én is aggódtam kicsit, de ma megúsztam 8)

Boni :D
Hááát, az álla állítólag rám hasonlít. Mást én nem látok, de még ő eléggé babás. Szinte minden újszülött kisfiúra hasonlít :lol:

Kisfóka :D
Képzeld, már egy másik topikon lefoglalták Milcsit :lol: De Grétácskát is előjegyezzük, s majd választ a fiatalúr :lol:

Olyan furi, mindenkinek Milcsi tetszik, pedig szerintem Márkó szebb, Milcsi "csak" olyan kis helyeske :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni, szuperédesek!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Fanni :P
Nekem meg Márk tetszik jobban, persze Milán is édes, de ha lányom lenne - mármint ilyen korú - én őt választanám :D Az én kisfiam pedig valahogy nem az a "szép" kategória, inkább olyan fickós :lol: És persze zabálnivaló :lol:
Éjjelek miatt nem irigyellek! Hú, de sokszor vagy a fejemben, hogy vajon, te is most ébredsz valamelyikük miatt? Minden elismerésem előtted, hogy ilyen jól bírod a strapát!

Boni :P
Édes ez a kis vigyori Zsigi!!! Éjjel nektek milyen? Tejci elég?

Kisfóka :P
Tényleg vagány Gréti! Örülök, hogy jobbak a nappali alvások!

Pandus :P
Hihetetlen milyen gyönyörű Dórika! És ilyen hamar már áll? És milyen stabilan ül! (Lilu 7,5 hónaposan állt fel először, és mindenki hitetlenkedett, hát Dórika még őt is lepipálta! :D )

Csabus drága pofa! Imádom! Teszek fel kpet!

Kép

Kép

Kép

Kép





Négyes képünk még nincs, pedig úúúúúúúúúúúúgy szeretnék!!!

Véda
Vendég
 


Fanni!
Oké, megbeszéltük! :D

Véda!
Nagyon édes Csabi! Aranyosan mosolyog! Gréta is nagyon édesen mosolyog, csak még nem sikerült lefényképezni, mert amikor meglátja a gépet, akkor eltűnik a mosoly! :evil:

Ma viszem oltásra!Egyedül! A múltkor jött velünk Apa is! Jaj, már előre rosszul vagyok! Szegényt annyira sajnálom! Remélem nem lesz akkora bömbi, mint múltkor! És remélem én sem fogok sírni!

Pandus!
Sikerült!

Csajok!
Akinek volt fagyibabája attól szeretnék kérdezni. Nekünk 24.-én jár le az 1 év. Napra pontosan kell fizetni vagy belefér pár nap késés? Lehet utalni is a pénzt vagy csak személyesen lehet befizetni?

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kisfóka,
Lehet pár nap késés, sőt Harcika azt mondta, ha nem megyünk be fizetni, akkor se dobják csak úgy ki. Mi személyesen mentünk, mert szerettük volna megmutatni, milyen ügyes munkát végeztek, meg persze megköszönni :wink:

Véda,
Csabi nagyon édes, ez a mosoly... hmm :D Milyen most otthon a hangulat? Lilla?

Fanni,
Azért gratula, ügyes vagy, hogy így bírod, amikor Dórinak rossz napja van, mindig bevillan, hogy úristen mit csinálnék két gyerekkel :lol: Úgy gondolom megoldhatatlan, persze látom, hogy nem :wink: Ha nagyon muszáj lenne választani, én is Márkra szavaznék :wink:
Vendég
 


Megjöttünk az oltásról. Nagyon ügyes volt Gréta, alig sírt, aztán könnyen meg is nyugodott! :D Nagyon büszke voltam rá. 62 cm és 5400g!

Pandus!
Köszi! Mi 27.-én megyünk Pestre, és arra gondoltam, hogy akkor fizetnénk ki, mert akkor be tudnánk menni Krizsához és Harcikához is, persze azt meg kell előtte kérdeznem, hogy dolgoznak e?

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kisfóka,
Ha beszélsz Harcikával, ő segít, és megnézi mikor dolgozik Krizsa doki. Ügyes volt Gréta :D
Vendég
 


Jó reggelt!

DOnika hol vetted a hálózsákot?

Véda CSaba királyfi imádnivaló.

éjszakáink jól telnek, Zsigmond hagy aludni.
ma éjjel a sok köménymagos rántott levestől (mamim ajánlotta hogy minden reggel főzzek és ha szomjas vagyok azt igyam ne tejet sőt ettől még jókat pukizik is a fiam és nem fáj a poci)úgy bedurrantak a cicijeim, főleg a jobb hogy miután belakott a fiam, utána még 100got leszívtam belőle(a jobból) szóval elég! remélem így is marad

FAnni mindkét fiad gyönyörű nem tudok választani köztük bár Márk vonásai lágyabbak ... de Milán akkor is kiköpött anyja!

:wink:

LÁnyok
tegnap hatalmas élményben volt részem.délután hülyéskedtem fiammal, énekeltem neki és egyszercsak elkezdett hangosan kacagni! a könnyeim folytak a meghatottságtól :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Boni :P
Tudom, milyen az! Édes lehetett Zsigi!

Pandus :P
Hát, a lelketpróbáló időknek nálunk még nincs vége... :(
Sokszor úgy érzem, én tehetek arról, hogy itt tartunk. Annyira szerettem, annyira próbáltam mindig minden helyzetben a leghelyesebben nevelni, olykor engedni, olykor tiltani, de ha tiltani, azt is úgy, hogy ne sérüljön a lelke, stb... Sokan mondták, milyen jó, hogy így szeretem, hogy ilyen klasszul nevelem, és így is éreztem. De olyanok is voltak, akik azt mondták, ez már túlzás, ezt nem így kéne. Meg persze azt, hogy egy alapos büntetéssel, egy jó nagy pofonnal már helyrethettem volna őt :evil: Nem tudom... Olyan össszetett ez az egész.
Genetikailag sajnos eléggé terhelt vonalból született. Párom nagyapja, anyja, és sajnos ő maga is súlyos depresszióban szenvedett/szenved - időszakosan. Én pedig szorongós voltam mindig is - ma már kevésbé. És a legrosszabb: apósom rettentően indulatos ember. És úgy látom ez a 3 rossz pszichés dolog valahogy komplexen ott szunnyad Liluban: lehangoltság, szorongás és indulat :evil:
A pszichiáter dr.nő szerint is szükségünk van segítségre. Persze az vígasztal, hogy ott van a leleten, hogy "készséges, együttműködő, nagyon jó intellektusú, agilis kislány". :D És imádom, és mindig mellette leszek, és segítek neki megoldani a problémáit, és tudom, mert mondta, hogy ő is ezt akarja, és ez is bíztató!

Remélem, sosem élitek át azt, amit most mi. Hiszen a gyerekeink a mindenünk.

Véda
Vendég
 


lányok a jobb mellem nagyon be van durranva.. lefejtem, de utána újból :cry: igaz 6 óra telt el mit csinbáljak? enm merem fejni, mert akkor meg ördögi körforgásba kerülök.ha meg nem fejem begyullad áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

véda kitartás!
Vendég
 


Boni:D ,
annyit fejjél le belőle, amíg úgy érzed, már nem gáz. Csak egy picit, amennyit muszáj! Így nem kerülsz ördögi körforgásba, előbb utóbb beáll az a tejci, kitartás!
20140901102739
 
 


Köszönöm Hajni! :lol:
Vendég
 


Boni!
Szerintem is csak annyit fejjél belőle, amennyitől már megkönnyebbülsz! Pár hét és beáll a kereslet-kínálat! :wink:

Véda!
Sajnálom, hogy így alakult a dolog! De most ezt Csabi érkezése váltotta ki Liluból vagy szerinted egyébként is kijött volna rajta?
Sportol valamit? Lehet, hogy jót tenne neki az is, ki tudná adni a dühét!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Véda :?
Szomorúan olvasom, amit írsz. Meg is könnyeztem. Remélem, hamar helyreáll a rend. Nagyon jó Anya vagy, ne aggódj emiatt. Mindent úgy csináltál, ahogy a legjobbnak láttad, s így szemrehányást sem tehet Neked senki, s legfőképp Te sem magadnak! Ölellek!

Boni :P
Nálunk a kacagás úgy 7-8 hetes koruktól van. Nagyon szépen fejlődik Zsigi! A lázadat is nézd. Ha nagyon lázas leszel -először 37, majd kúszik felfelé akár 40-ig is!-, akkor muszáj addig fejni, amíg csak van benne! Csak így megy le a láz... Sajnos már próbáltam.

Köszönjük a dícséreteket és Márkó elismerését is :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Lányok :P
Köszi, hogy vigasztaltok! Nagyon jól esnek a szavaitok.

Kisfóka :P
Eddig is voltak nehezebb napok vele, de úgymond a tűréshatáron belül. Csabika születése óta viszont - no meg a sulikezdés - tarthatatlan a helyzet.
Egyébként egyre őszintébben öleli Csabit, úgy látom. Az elején az ölelásei inkább tűntek szorongatásnak :? De tényleg kezdi a kis "betolakodót" megszeretni. A dührohamok sem olyan gyakoriak, mint nyáron, de azért még vannak, és olykor elég kemények.
Sportra én is gondoltam. Karate indul az iskoljában, és szeretné megpróbálni. Talán megtanulná az indulatait megfelelő módon kezelni. Persze akkor még mindig ott van a szorongás és a gyakori elégedetlenség, lehangoltság. Na, azzal is kell majd valamit kezdenünk. Nagyon bízom a pszichiáterasszonyban!

Véda
Vendég
 


Véda :)
ennyi idősen a magatartászavarokat nem elsősorban pszichológussal/pszichiáterrel kezelik, hanem sokkal inkább tornagyakorlatokkal, amikkel az egész idegrendszert érlelik.
A magatartászavarok nagy része éretlen idegrendszerre vezethető vissza, ha az megfelelő ingereket kap, akkor "megerősödik" és ezáltal a zavar tünetei is enyhülnek ill. kezelhetővé válnak a gyerekek.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Pandácska!
Gyönyörű Dóri, és nagyon ügyes! Te már voltál bent a Kaáliban? Vittél ajándékot a dokidnak? Ha igen, megkérdezhetem hogy mit? Én is be szeretnék menni, de fénykép még nincs a babáról (azt mindenképpen vinnék), csak szg-en , és a CD-t meg nem merem leadni sehol. Még egy CD-re kell másolni a képeket.

Fanni!
Tündériek a kicsi legények!

Véda!
Kitartás, Te tényleg mindent megteszel, biztos érzi Lilu a hatalmas szeretetet, és hamarosan hozzászokik az új helyzethez. Gratulálok Csabihoz!

Meleg hálózsákot én is szeretnék venni, és overallt. Ha most 74-es a mérete, akkor 80-asat, v 86-osat érdemes venni overallból?

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Véda,
Nem lehet könnyű helyzet, de én nem gondolom azt, hogy ez a te hibád lenne! Remélem hamar megoldódnak a problémáitok, és élvezhetitek tovább a családi életet. A mozgás tényleg megoldás lehet, ott levezetheti a feszültséget ,és minden mást, ami a lelkét nyomja. Csabival milyen az éjszaka? Mennyit szopizik? Nektek van napirendetek?

Gömböcske,
Igen májusban járt le a fagyi, és akkor bevittük Dórit, hogy meghosszabítsuk. Ajándékot vittem, a többit priviben írom. Megbeszéltük, hogy ha már nem szoptatok, és akarunk tesót jelentkezem. Overált én még nem veszek, majd csak, ha nagyon hideg lesz. Most ilyen átmeneti szerelést veszek neki. A méreten én is gondolkodom, az tuti, hogy felpróbáljuk, és úgy döntünk. Meleg zsákot most vettünk, már abban alszik Dóri.

Donika,
Fogacska?
Vendég
 


Gömböcske,
Ha mentek overált venni, tényleg érdemes felpróbálni, mert mi most voltunk a Brendonba, és bőven elég volt egy 80-as overált venni. Pedig már 80-as a méretünk, ilyen számozású ruhákat hordunk, de ez a 80-as overál pont annyira nagy ránk, hogy a telet kihúzzuk benne végig. Ezek a számozások nagyon pontatlanok. Átmeneti szerelésből,meg elég volt a 74-es is, pedig az már nem jó ránk(elvileg).
Vendég
 


Szia Pandácska!

Köszi a választ!

De jó Nektek, hogy van fagyitok!

A tejpéppel kapcsolatban: nekem azt mondták a patikában, hogy ha szopik, akkor ne szoktassam rá a tejpépre. Inkább normál kaját adjak helyette. Hát nem tudom, azért lehet, hogy kipróbáljuk.

Kép
Kép
gömböcske
 
 


[quote="gömböcske"]A írta:gömböcske tejpéppel kapcsolatban: nekem azt mondták a patikában, hogy ha szopik, akkor ne szoktassam rá a tejpépre. Inkább normál kaját adjak helyette. Hát nem tudom, azért lehet, hogy kipróbáljuk.

nekem a fiúkkal jól bevált reggelinek, sokáig azt ették.
Hajnalban volt szopi és reggel 8 körül reggeliként tejpép.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Bonikó! :D
Tudom, milyen érzés, amit írtál. Mostanában annyiszor eszmbe jut, hogy ha ő nem lenne, milyen szörnyű lenne, olyan sok örömet tud adni, főleg már ilyen idősen, és idősebben, hogy nem is gondolná az ember. Földöntúli boldogság!!!!!!!! :P
Nyíregyen vettem a hálózsákot.

Véda!
Fanni írásásval teljesen egyetértek, nagyszerű anya vagy!!!! Sokan sztem nem is fordultak volna szakemberhez, rendeződni fog minden, meglátod! Csabi nagyon aranyos! :wink:

Pandus!
Köszi! :P Most már tuti, hogy az első fogacska úton van. Méf csak a hegye látszik, de az egyértelműen!
A meleg hálózsákot hogy használjátok? Bady+zsák? Tegnap este így adtam rá, de sztem melege volt. Én is 80-t vettem, de a számozás már abszolút nem mérvadó. Mi 68-74-es méreteket hordunk.
Ma vettem kölesgolyót, de nem kellett neki. Nekem viszont ízlett! :lol: :lol:

Kisfóka! :D
A fotózással én is így voltam, nevetgélt, és mire előszedtem a gépet, már nem akart nevetni. :lol: Majd elkapod. :wink:
Oltás rendben volt?

Lányok!
Pneumococcus védőoltással kapcsban most mi a felállás? Akkor 1 éves kor alatt ingyenes? Ki adatja be?

Kép

Kép
donika
 
 


[quote="donika"]L írta:donikaányok!
Pneumococcus védőoltással kapcsban most mi a felállás? Akkor 1 éves kor alatt ingyenes? Ki adatja be?

én úgy tudom, nem választható, januártól kötelezővé válik, mindenkit oltanak szerintem 1 év alatt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Gömböcske,
De miért ne szoktassa rá az ember? Nem értem :roll: Ha nincs benne semmi káros, akkor miért ne ehetné ezt is? Nekem anyum csak annyit mondott, hogy én ne egyem, mert elhízok :lol: :lol:

Donika,
Igen body+zsák. Akkor gratula az első foghoz :) Kölesgolyót Dóri úgy eszi, mintha kötelező lenne :D Semmi íze, de örülök, hogy neki ízlik, mert egészséges.
Vendég
 


Hali lanyok,


nagyon edesek a babak egytol egyig. :l :lol:
Bocsnanat hogy most nem reagalok masra de rohanok..
Kerdes..
Elkezdtem a hozzatapit eddig barackot es kortet adtam de ket napja Laura nem kakilt ami nala tok fura hiszen eddig minden nap ketszer produkalt..es most semmi...Mit csinaljak?MAr probaltam a lazmeros modszert anyosom tanacsara de semmi hatas..A konyv vizet illetve teat ir de hat meg vagy 8szor szopizik nem hiszem hogy folyadekhianya lenne.....
:shock:

Kép
petitpois
 
 


Sziasztok Lányok!

Hátha valakit érint, vagy érinteni fog! Szerintem sokkal humánusabb mint a szokványos terpeszpelus. Mi ezt hassználjuk és sokkal jobban tűri köbüki!

http://bambino.hu/shop_art.php?shop_id=3968&cat=368106
[/url]
petra76
 
 


[quote="petitpois"]E írta:petitpoislkezdtem a hozzatapit eddig barackot es kortet adtam de ket napja Laura nem kakilt ami nala tok fura hiszen eddig minden nap ketszer produkalt..es most semmi...Mit csinaljak?MAr probaltam a lazmeros modszert anyosom tanacsara de semmi hatas..A konyv vizet illetve teat ir de hat meg vagy 8szor szopizik nem hiszem hogy folyadekhianya lenne.....
:shock:

őt zavarja, hogy nem kakilt?
ha őt nem zavarja, akkor ne foglalkozz vele :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok,
ezek ilyen nagyon meleg hálózsákok???
én adok rá egy újjatlan bodyt + pamut rugi és arra a zsák, és abszolút nincs melege, sőt már a plüss rugdalózón is gondolkoztam.. :roll:

Donika,
gratula a fogacskához!!! nagyon zavarja éjjel?
én nem tudtam, hogy kötelező lesz az oltás, csak hogy októbertől ingyenes
én bizti beadatom, már régebben is ajánlotta a dokim

Gömböcske,
mi most megyünk a Kaáliba, én is viszek ajit!

Kép
fendike
 
 


Petitpois,
Nálunk is így van, amióta tejcin kívül mást is eszik, ritkábban kakil Dóri. Nem szenved miatta, így én ezzel nem foglalkozom :oops:

Fendike,
A mi hálózsákunk vastag. Dóri nem fázik benne, jó meleg a teste.
Vendég
 


Pandus,
hát az enyém is vastag, de vhogy úgy érzem kell alá...
majd megnézem milyenek vannak és akkor könnyebb lesz bekategorizálni az enyémet, gondolom van vastagabb
nálunk vagyis az ő szobájában 21-22 fok van, eddig 28ban aludt, nagy változás.. de a meleget imádta, mindig akkor aludt legjobban

és csak egy hosszúujjú body, alul semmi, zokni se???

Kép
fendike
 
 


Lányok,
csak hogy hozzászóljak zsák témában. Én pl. vékony zsákban altatom őket, viszont alatta trikóbody + rendes pizsi (gyatya + hosszúujjú). 22 fok van éjjel. Át akarok állni a 21 fokra, csak még nem mertem, mert Barnikámon egyelőre egy totál nyári bélésnélküli hálózsák van, ráadásul kicsi, így mindkét lábát tövig kidugja. Aliz zsákján nincs lábnak lyuk és van egy nagyon vékony kis bélésszerűség. Rá nem adok zoknit.

Tejpép: épp ma vettem, mert Aliznak már nem elég annyi étkezés, amennyi eddig volt. Tízóraira vagy uzsira azt fogok adni neki. Nem akarok kétszer gyümit adni, így sem tudok már mit kitalálni, h ne mindig almát kapjon vagy üveges sütőtököt, ha gyorsan kell valamit szerválnom.
Na szaladok, mert kezdődik az őrület...

KépKép
lili73
 
 


Nálunk Lili polár pizsiben alszik és éjjel 18-20 fok van, nem fázik.
Este betakarom, de éjjel mindig kitakarózik.
Fiúk is így aludtak, a hálózsákot nálunk szerintem genetikailag nem bírják, egyiknél sem jött be. (nyáron nem használtuk és ősszel már egyikre sem tudtam visszaadni)

polár pizsi alatt 1 body van

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Köszi, majd a drnőnél utánakérdezek! :wink:

Fendike!
Köszi! :D A mi hálózsákunk nagyon meleg, tegnap éjszakára nem adtam rá, h.ujjú bady+ujjatlan rugi volt rajta, és meleg takaróval betakartam. Nézz szét, nagyon édik vannak! :P

Petitpois!
Amikor én elkezdtem a hozzátápit eleinte volt úgy, hogy 4 napig nem volt széklete, akkor felhívtam a drnőt, azt mondta több folyadék, de próbáljak infacolt, és őszibarackot adni, adtam, és másnap reggelre óriási adag volt! :lol: Miután hozzászokott a pocija a szilárdhoz, ismét jól kakál, napi 2x! :lol:

Lili!
Én a héten sütöttem neki sütőtököt, nem akarom magad dicsérni, de nagyon fincsi lett. 1,5 óráig sütöttem 200 C-on, fóliával fedve. Kikapartam, picit átturmixoltam, és kész volt. Sose szerettem, de még én is ettem belőle, olyan fincsi volt. ismét vettem erre a hétre is! :wink:

Kép

Kép
donika
 
 


Pandus!
Köszi! :P
Nekem ízlik a kölesgolyó, a férjemmel lassan megesszük az egész zacskóval! :lol:

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok!

ÉN egyenlőre vékonyhálózsákban altatom, mert nincs hideg . adok rá ujjatlan bodyt, rá hosszúujju rugi és arra rá a hálózsák.. megpróbáltam ráadni a Brendonos hálózsákot de abban még ,melege volt.... :lol:
Vendég
 


Orsi :P
Ilyen esetben tornagyakorlatokkal milyen szakember foglalkozik?

Pandus :P
Napirendünk van. Egész kellemes 8)
Reggel 7-kor kelés, 1. szopi. Utána játszik egyedül a kiságyában. Elálmosodik 9 körül, 2. szopi, elalszik. Ilyenkor ált. az udvaron van. 2,5 óra múlva ébred, 3. szopi, majd ismét játék. Addig én ebédelek. 1 óra körül 4. szopi, majd alvás, kb. 2 óra. Ébredéskor 5. szopi, majd játék estig. Alvás előtt 6. szopi. Ilyenkor már csak fél-háromnegyedórát alszik. 6-7 körül ébred, 7. szopi. Ekkor már Apa is itthon van, együtt bolondoznak. 8 körül fürdés, altató szopi jön, a 8.,és 9-fél 10 körül elalvás. Éjjel 2X ébred, megszoptatom (10.-11.), és alszunk tovább :D
Ilyen egy átlagos napunk.

Lányok :P
Köszi mindenkinek a bíztató szavakat! Olyan rendesek vagytok!
Ma megy Lilu az 1. játékos foglalkozásra a pszichiáter dr.nőhöz. Nagyon várja :D

Véda
Vendég
 


Pandus :P
Még annyit, hogy nappal összesen 5-5,5 órát alszik 3 részletben. Jelenleg 6100 gramm, és 65 cm :D

Kép Úszás miatt megrövidült hajzat

Kép Te paparazzi, nem félsz?!

Véda
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?