Új privát üzeneted érkezett!

Ja még egy hülye kérdés!

Mitha az elsőt szülném... :oops: :oops: :oops:

A nyákdugó feltétlenül elmegy a szülés előtt, ha normál időben indul be? Mert az még megvan, Árpinál a 37. hét távozott egy vizsi után...szóval addig még remélhetek? Vagy szült vki időre, nyákdugóval együtt?

Kép
ticsimû
 
 


lányok, akiknek már sikerült teherbe esnie!!!!

a várt mensi idején nektek volt vmiféle folyásotok is? vagy szárazság? mert állitólag száraznak kéne lennie, de nekem ilyen fehér mindig...most is.

kolibri neked milyen?

KépKép
dike
 
 


ticsi!
akkor szugeráld a babót hétfőig!!!!!
nekem a nyákdug szülés előtt 2 nappal ment el de hallottam már olyat is hogy 2 hét is eltelt a nyákdugó távozása és a szülés között!!!!

szorítok hogy még bírjátok együtt egy kicsit!!!!
tündi23
 
 

 
 

köszi Tündi!

Árpinál nekem is kb 2 héttel hamarabb ment el, de csak a fele...a másik a szüléskor...

Dike

Én szárazságot még nem hallottam, de folyást, erősebbet már igen. Sűrűbb, és nem vízszerű! Ha viszont túrós akkor fertőzésed van, gomba általában...mondjuk ahhoz társulni szokott viszketés, vagy égő érzés, de a túrós cucc, az mindig utal vmi gyulladásra...

Kép
ticsimû
 
 


Tündi, Ticsi
Hát, én meg egyetértek a doki nénivel - részben. Vagyis a lényeg: adjon a doki antibogyót, de csináljon mindjárt leoltást is, amiből kiderül, jó-e a bogyó, amit adott, mert ha nem, akkor váltson. Csak az szokott a gond lenni, hogy adják az antibogyót, leoltást nem csinálnak, aztán a gyerek meg lehet, hogy feleslegesen szedi a gyógyszert, amitől nem múlik a betegség, erre kap másikat, hátha az segít és így tovább.... Na, ezzel nem értek egyet!! A baci megszokja a gyógyszereket, rezisztens lesz rá, oszt később nem fog semmi használni, no meg a bélflórának sem használ.
Tündi - homeos szert nem próbáltál?? Ha nincs láz, akkor miért írt fel lázcsillapítót a doki? Vírusra meg amúgy sem jó az antibiotikum. Én az OSCILLOCOCCINUM-ot ( http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... &complex=5) ajánlanám, vagy a CORYZALIA-t ( http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... &complex=2 ). Ez meg a megfázásról szól:
http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... ticle_id=3
Ja, Réka születése óta nem kapott antibiotikumot, pedig volt párszor taknyos. Születésekor sajnos kapott, mert volt vmi fertőzése a vérképe szerint, de azóta sem és mindig meggyógyult. Én a vitaminokban is hiszek!! Nekünk megfázáskor Cebion C vitamint meg Fenistil cseppeket mondott a doki. Lázra meg a kúpot.

Éjszakám szuper volt! Egy keményedést éreztem, azt is azért, mert Dóri vhogy úgy feküdt, hogy vmit nyomott, ami baromira nyilalt, de a keményedéssel elmúlt.
Na, akkor a pocifotók. Szerintem laposabb lett kicsit a hasam, és lejjebb is ment.
Kép
gtünde
 
 



Ticsi :)

Én 40+4re szültem és nyákdugó nem ment el!!!



Minden szülés előtt álló kismaminak a lehető legjobbakat kívánom, és KITARTÁS :P
Vendég
 


Lányok!

Ezt a linket egy másik topikban találtam:
http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html
Be kell írni a BPD-t és az AC-t mm-ben (ha tizedesjegy van, akkor pontot, nem vesszőt kell rakni, azaz 37,8 helyett 37.8-at kell írni) és kiszámolja a baba súlyát grammra.

Jó számolgatást!! :D

Haga
Köszi! :)
gtünde
 
 


sziasztok!

tündi!
persze nem mindig kell antibiotikum de szerintem nem ártott volna azért jobban megvizsgálni na mindegy ez az én véleményem sajna nincs sok szerencsénk a helyettesekkel!!!
van itthon homeonk az mindig van itthon mióta Balázs 2 hónaposan nagyon rosszul volt és azokat adom neki meg fenistilt meg calciumust nekem ez is bevált mind a két gyereknél!!!
most jobban van remélem nem esik vissza!!!!

hát szerintem Dóri baba nemsokára rámosolyog anyukája arcára!!!
most még lejjebb ment a pocid!!!!
szurkolok!!!!

dike!
köszike próbálkozunk gyógyulgatni és szurkolok a poz teszthez!!!

ticsi!
próbálj pihizni és hatni a manóra!!!!

susyval mi lehet?????????????????
tud róla valaki valamit????????

szép napot
tündi23
 
 


Még az előző linkhez: ha az FL-t megadod, akkor a baba hosszát számolja ki.

Tündi
Naja! Egy alaposabb vizsgálat, meg egy leoltás nem ártott volna. De örülök, hogy már jobban van a picúr!
Susyról nem tudok semmit. Remélem, minden OK!
gtünde
 
 


gtünde
 
 


naagyooon szeretnék babás lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már meg van a teszt a barátnőm megvette , de nem adta oda majd csak holnap este, h nehogy megcsináljam holnap reggel. :D
nem akarok negativ csikot látni :( a gabriel az jó?
a cicim még fáj, meg képzeljétek soha nem láttam rajta az ereimet, most meg nagyon. lehet csak azért mert ugy meg van duzzadva..?

gtünde
tényleg lejjebb van! kitartás!

ticsimű
áh, nem turos, nem is barna hó fehér krémes.

többiek?

KépKép
dike
 
 


Fenci :D
gratula babucihoz!!! :D


Tüncsi :D Ticsi :D
a kép alapján egyértelműen lejjebb van mind a kettőtöknél! ezt a hasmenést én is olvastam! Hát, nekem még nincs... a fájások előfordulnak...néha olyan menzisen, máskor bele-bele nyilal...keményedések vannak...most is fájdogál...mondjuk ha csaszi lesz akkor nincs mit tenni...

Ticsi :D
egy ismerősömnek a szülés napján távozott csak...

Tüncsi :D
köszi a linket.... sajna nekem AC-t nem nézett most a doki...nektek mennyi ? FL alapján 49.84 cm-t számol, de szerintem a doki nem jól mérte mert majd 2 hónapja volt 43 cm...

Tündi :D
jobbulást a gyerkőcöknek! Reméljük Balázs is hamar kijön belőle!
Nekem Zsu száma van meg, neki tudok sms-t küldeni...

Dike :D
nagyon drukkolok, hogy vihesd a jósnőnek a virágot!!!!!!! Görbéd csudiszép!!!!

Dike :D
terhesség alatt a bővebb váladék normális...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Tüncsi :D
kiszámoltam a linken található számolóval a szülés várható dátumát és az 8-.ára teszi...én is így számoltam valahogy a 25 naposa ciklusommal....

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok csajok! :D

Ticsi, Tünde :D Mindkettőtöknek egyértelműen lejjebb ment már a pocak. Most máááár nem sok van hátra. :wink: Azért elég ijesztő amti írtok, hogy nehéz elérni a családot, mármint messze vannak. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! :D

Babcsi :D Látom nálad is jönnek a jelek... :wink:

Tündi :D Jobbulást a kicsiknek! :wink:

Dike :D Ez gyönyörű görbe, nagyon-nagyon drukkolok! :wink: Várjuk a hétfői tesztet. A Gabriel jó lesz. :wink:

Ma annyit dolgoztam, hogy csak na. Piac, rendrakás, mosás, főzés, takarítás, most ültem le 20 perce. :oops: Most már jól esik végre ülni. Mááá csak magamat kéne rendberaknom.... :lol:
fenci
 
 


Tüncsikém :D
elfelejtettem mondani, hogy köszönöm a homeos doksit :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Fenci :D
azért pihenni is tessék Kismami!!!

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, most estem haza Pestről, suliban + fogorvosnál voltam. :evil: És tudjátok, sietek az utolsó szabad inni bulimra! Vicuska! Iszok helyetted is, ok?

Dike!
Ha én soha nem ittam volna, csak mert babás vagyok, akkor jó pár buliból kimaradtam volna. :roll: Szerintem igyál nyugodtan, ha van is baba, még akkor sem árt neki. Én egy csomó embert ismerek, aki bulizott, mert nem tudta, hogy jön a baba és mégis egészséges lett. És gondolom úgysem leinni akarod magad a sárga földig. :lol:

Babcsi! Tücsi! Tündi!
Szüléshez nem tudok hozzászólni, de gyorsat kívánok Nektek!!! :lol: :wink:

Fenci!
Tessék magadra vigyázni és nem annyit dolgozni, mert lesz ám irgum-burgum! :evil: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Haga :D
köszönjük :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi
Én 36+2-ön voltam UH-n, ahol BPD: 9,2 cm, AC: 31,5 cm volt, ennek alapján akkor 2885,29 grammos volt. A hossza pedig az FL: 7,01 cm alapján 47,54 cm. Ja, ezeket most a linken számoltam ki, nem a kórházban számolták.
Fura, hogy nem nézett AC-t, mert azt mindig szoktak. :roll:
Azért teszi Neked előbbre, mert rövidebb ciklusnál előbb van pé és megtermékenyülés. Még a végén eccerre szülünk. :) Én most okt. 4-re tippelek magamnál. Ez volt az egyik tervem is, meg ma két "jelet" is kaptam. Szóval két kaja is, amit vettem, akkor jár le. És én ezt jelnek vettem. Hihihi.... Én sem vagyok nómális! :D
Tiza rakott fel pocis képet az iwiw-re. Kukkold meg!!
Barbi nem válaszolt, lehet, hogy már babázik?!?
Nekem ma szinte csak keményedés volt, fájás nem.
Priviben megadom a telcsiszámom, hátha pont kórházban leszek, mikor Gergelybaba érkezik. Akkor dobsz nekem is egy sms-t??

Dike
Nyugiiiii!!! És lécci ne éld még bele magad!! A jelek jók, de minden lehet. Drukkolok!!

Fenci
Tessék pihenni!!! Hát, azért remélem nem lesz gond a kórházba menéssel. Főleg, hogy hétvégére tervezem az eseményt. :)

Zsófi
Az nem baj, ha nem tudsz hozzászólni, de jegyzetelgess, mert nemsokára szükséged lesz rá!! :) Jó mulatást!! Én azért megint vettem egy Radler-t. :oops: Majd Apával osztozunk.
gtünde
 
 


Dike
Még annyit, ha nega a teszt, de még semmi jele a menzinek, akkor még ne add fel, hanem pár nap múlva csinálj új tesztet!!
gtünde
 
 


huuuuuuuuu Babcsi, Tüncsi, Ticsi!!! nagyon izguolok értetek, remélem én még nem követlek titeket, de nagyon nagyon szorítooooooooooooooooooook :)

pusziiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vendég
 


Mami
Köszi! De én vhogy úgy érzem, van még időm. :)

Apa vett Dórinak egy zenélő forgót. Ma beüzemeltük. Erre Réka bemászott Dóri ágyába és ott nézte, játszott vele. Most is fent vannak Apával, ülnek a franciaágyon és szól a forgó. Ha elhallgat, Réka megjegyzi, hogy "géve" (=vége), bemászik Dóri ágyába és újraindítja. :lol: Nem semmi a kölök. Mire Dóri megérkezik, vehetünk új elemet bele.
gtünde
 
 


Tüncsikém :D
én 36+5-ön voltam és akkor volt BPD 97,6 mm, FL 74 mm de AC-t sem most sem előtte lévő 35. héten nem mért...nekem azt utoljára a július 24.-i 4D-n nézték akkor 244 mm volt...nemtom a dokim miért nem méri ?:shock:

A 4.-e jó! én valamiért már rég a szept. 29.-ét álmodtam meg....hihihi...

reméljük, hogy kihúzzuk addig mind a hárman...nekem doki csak hétfőn van legközelebb de csak szerdán megyek hozzá..kíváncsi vagyok...azért kezd izgi lenni :D

a telcsiszámod elmentem és majd küldöm az sms-t...én is küldöm privibe az enyém és te is írjál!


Mami :D
szerintem a szuperbébik még ellesznek egy darabig a pocidban...hízzanak csak még egy picit! :D már csak pár hetet kell várnod és egyszerre két gyönyörűséget tartasz majd a karodban! :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Éjt!

Mi megint hánynapot tartunk!

Én is küldhetek telószámot, Babcsi?

A dokihoz: én sem hiszem, hogy rögtön antibogyóval kellene tömni, de pl én nem rohanok hozzá ha csak egy kicsit náthás, vagy köhög, megpróbálom kikezelni, ha megyek, akkor már tuti beteg, és nem értem el itthon semmit, és úgy érzem, akkor már jogosan várom , hogy a megoldást adja, ne megint ugyanazt, amit vény nélkül is vehetek...cebion, fenistil...blabla.

Ma igyekezetem annyit pihizni, amennyit lehet, de őkelme nem nagyon megértő...vonatozni, folyton vmiért anyát ugráltatni...szóval a pihi gyak nem sokat ért!

Tüncsi

Huh neked se könnyű má megfordulni...milyen érdekes, hogy mennyire lányos a pocid...:D
Babcsi, kérünk még egy fiús végsőt!
Én okt 5re tervzetem a szülést, de bevallom nektek, én má a jövő héten szeretnék osztódni...szeretném magamhoz ölelni a nagyfiamat, érzem, hogy hiányzik neki, az az ölelés, szertnék vele leülni a földre, lefeküdni, lehasalni...má nekem is hiányzik...elég volt...

mingyá kiszámolom mi mekkorák vunk..

nekem 36+0 BPD: 92,9mm, AC: 351,2mm FL: 73,9mm...no ez alapján a doki 3552grnak saccolta...kivi vagyok ez a gép mit ír...

Kép
ticsimû
 
 


A súlya 3508,84gr, a hossza 49,78cm....most má kivi vagyok a végeredményre...:D

Na visszaolvasok , kinek mit szerettem volna még


Ja a várható időt hol számoltad ki Babcsi?

Én nem találom azt a kalkulátort, no azé hozzáteszem az olasz tudásom egyenlő a 0-val...

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi
Várható idő: Calcola la data presunta del parto
Uccsó menzi első napja: Data dell'ultima mestruazione: (hónap, nap,év)
Menzi hossza általában: Lunghezza media dei cicli:

Ez jó! Mert én meg pont azt néztem, hogy Neked meg milyen fiús (csúcsos) a pocid. :D

Hú, én még nem szeretnék osztódni. :? Én még magamhoz tudom ölelni Rékát. Meg föl is szoktam venni, a poci fölé. :) Ja, meg olyan édes. Mikor mondom, hogy fáj (mikor keményedik), akkor átöleli és megpuszilja, és mondja, hogy "gyógyu". :D

Ahogy nézem az adataidból, tényleg a pocikerület a mérvadó. Mert Dóri és Ádám fejmérete alig különbözik, meg a combi sem annyira.

Babcsi
Nekem a tervezett időpontjaim: 09.15., 09.28 és 10.04. Kivi vagyok, hogy bejön-e vmelyik. Mondjuk az első máris kiesett. :)
gtünde
 
 


Babcsi
Számod mentve!!
gtünde
 
 


Tüncsi

Még a zenélő forgóra akartam írni, hogy mi is visszakaptuk, és Árpi is folyton nyomkodja...én nem engedem a kiságyba,egy oka van, ott vannak a cuccok...nem is férne bele :D, de kifordítottam, és egész nap szól! Ha leáll, má balhé van! :D

Mi az a leoltás?

Haga

Jaj! Csak ennyit tudok írni...köszi

Babcsi

A Pulsatillát nem próbáltad, az meg tudja fordítani a babát!

Dike

Nekem most lett csak eres a mellem, pedig má a jóisten se mossa le rólam, hogy terhes vok...bár a fiam néha megjegyzi, hogy apa hasában van a baba, anya meg csak sokat evett...:d

Fenci

Pihizz amíg lehet!Mingyá itt a cukrozás..kivi vgyok!

Zsófi

Igyál helyettünkis!

Mami

Fotók!

Tüncsi

Megyek számolok, mingyá jövök...

Kép
ticsimû
 
 


Hát nekem okt 11et ír, de nem tudom beírni az ovut rendesen, mert ugye nekem a 18. nap, és itt azt má nem fogadja el...

Bélpoklos a törpe odabent..:D

Nekem az a bajom, hogy annyira feszül a bőr a hasamon, hogy már az magában fáj...és érzem, mikkor Árpit emelem, vagy bújna, hogy nem esik jól...ez meg idegesít!

Én vmiért érzem ezt az okt 5öt, de a szülésznőnek miko rkérdezte, hogy mikorra vagyok kiírva véletlenül okt 3at mondtam...ez jel?
Akkor van az uncsitesó névnapja! :D

Kép
ticsimû
 
 


Tüncsi

Én nap/hó/évet írtam be, és nem értettem, hogy mi a végeredményben a 7/13/09....mondom addig tán nem húznám, főleg, hogy nincs is 13. hónap....de miután írtad, h hó/nap/év má jó lett...

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi
Hát, én sem akartam beengedni. De bemászik. Így inkább kipakoltam Dóri cuccait, és beleterítettem Réka paplanját. :)
Én az ovut nem írtam be. :roll:
Nekem, szerencsére, még nem feszül ennyire a bőröm. Lekopogom, de nem is reped. Rékánál is csak a cicimen lett repedés. Mondjuk nála a hasam kisebb volt, de szerintem még bírja a bőröm. A húgom majd 20 kilót hízott, neki sem repedt.
Pulsatilla-t én is szedek. Minden 3. nap este 5 golyó. Így van a "protokoll"-om. :)
Nekem meg ég a pofám a gyerek előtt, mert anno sajnáltuk a pénzt ilyen forgóra. Aztán lehet, hogy ezért is volt sírósabb baba, ezért nem maradt el magában. :oops:
Na, megyek fürcsi+alvás.
gtünde
 
 


Tüncsi

Mi ajándékba kaptuk, magunktól mi se vettük volna meg...

Árpi nem nagyon szerette...nem tom miért..jobb később, mint soha...:D

Összeraktam a kipucolt babakocsit, abba is most akar belemászni....beletelt egy fél napba, mire megmagyaráztuk neki, hogy ő má nagy, neki má biciklije van, neki má nem kell babakocsi....hát mi lesz, ha meglesz a tesó....ajaj

na jó éjt

Írtam privit!

Kép
ticsimû
 
 


Szép Napot Mindenkinek :D

tegnap elég hamar kidőltem....Gergő egész nap nyüzsgött, egy percre sem állt le, szerintem semmit sem aludt...10-kor elaludtam a tv előtt...éjszaka azért pihentünk..


Ticsi :D
számot mentettem, én is küldtem enyimkét...
pulsatilla-t ettem 2 hétig de semmi....most már úgy vagyok vele, hogy döntse el őkelme mit akar én majd igazodom...

majd cinálok pocifotót is és rakom...szerintem nekem nagyon fennt van a tietekhez képest...reggel is a gyomromban ébredt a kis drágám :D

Tüncsi :D
a 28.-a még bejöhet! meg a 4.-e is...hát, tényleg kíváncsi vagyok!
számod és is mentettem..


én vettem neki egy forgót, de nem színes csak drapp kutyusok vannak rajta...és a zenéje is eléggé gagyi (meg hangos)...hát, így jár aki spórol...na mindegy, nézegetni jó lesz...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


sziasztok. most nincs időm olvasni, majd délután. csak annyi h 37 a hőm, termékenységi teszt, jóstesztként negativ. :(

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Csak röviden, mert sietnünk kell. Megyünk megint szülinapra.
Tegnap reggel egy csomót írtam, de kidobott a net, aztán meg már nem engedett vissza.
Este írok majd.

Magamról. Még nincs piri szerencsére. Nem görcsölök. A cicik meg csak kicsit érzékenyek nem annyira mint mensi elött. Nagyon bizakodok

Mindenkinek köszönöm a drukkokat.
Én is szorítok mindenkinek.

Dike!
Remélem Te is + at tesztelsz holnap.
Nekem mensi elött szoktak nagyon fájni a bimbóim és megnagyobbodnak. Azért ez néha változó. Most nem érzékenyek a bimbók csak két oldalt kívül a cicik.
Enyhe folyásszerű van nekem is most.

Puszi!
kolibri28
 
 


Sziasztok!

sajnos megjött :cry:

Csak úgy hipp-hopp. Minden jel nélkül. :(
Le is veszem a vonalzómat.
kolibri28
 
 


Kolibri!

Sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vicuska!
Nem is irtam cuki a kisfiad :wink: :wink: :wink: :wink:

Mami!
Nem irigyellek a nagy pocak miatt, tuti nem tudsz tőle aludni! De kitartás lassan meg a pockok miatt nem tudsz majd 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Na mááá megint lemaradtam, nem tudok visszaolvasni, de azt látom hogy sajna Kolibri neked megjött!!!!! :cry: :cry: :cry:

Dike

Íme egy gyönyörűséges görbe, amiből nem lesz baba!!!!! :(

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 55200_.png


Puszi mindenkinek!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok lányok! :wink:

Kolibri :D Fene egy meg pirit.... :evil: Sajnálom. :(

Ditke :D Fő az optimizmus, gyönyörű a görbéd mint mindig! :wink:

Dike :D Na ittál tegnap a buliban? :roll: :wink: Holnap reggeli teszthez megadrukkok! :wink: Megkaptad már a barátnődtől? :P

Tünde :D Jót nevettem amit írtál, hogy Réka bemászott az ágyba és kellett neki a forgó. :lol: :lol:

Ticsi :D Majd lehet Árpi bemászik majd a babakocsiba a kistesó mellé. :lol: :lol:

Kukac :D Hogy vagy? Másnaposság? :lol: :lol:

Mi ma párom barátjáéknál voltunk ebédre, nagyon jól éreztük magunkat. Most mááá pihizek.
Teszek egy pocakképet, ma este készült. :wink:

Kép

Szép estét mindenkinek! :wink:
fenci
 
 


Fenci

Gyönyörüen látszik már a pocid!!!!!! :wink: :D

Lassan nem tudod a kollégák előtt letagadni!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


kolibri

SAJNÁLOM, EL TUDOM KÉPZELNI MIT ÉRZEL!!!! :cry:
bármelyik pillanatban én is átfogom élni!! nagyon félek, nehéz lesz talpraállnom, nagyon beleéltem magam. reggel tesztelek, de már teljesen ugy érzem, h nem sikerült, nekem is a mellem fáj, néha bimbó, enyhe folyás.

ditke!! nem értem, mi az h nem lesz? honnan tudod? szép magas nekem nem megy 37 fölé szájban. te hol is méred?

fenci!! nem ittam semmit...jó összevesztünk a párommal :(
köszi a drukkot, de tuti nem sikerült. nagyon aranyos pocakod van.

KépKép
dike
 
 


Tüncsi, Babcsi, Ticsi :P

Hú ez már nagyon izgalmas!!! Minden nap bekukkantok miattatok, pedig mostanság húzós napjaim vannak. .. :wink:

Tüncsi :P

Ha jól emléxem te tegnap voltál 37+4, én pont ekkor szültem. Drukkolok ezerrel!!!!

Babcsi :P

Neked is!!! De jó lesz nem sokára!!! Az első, az mégis mindig csak első :wink:

Ticsi :P Asszem te kérdezted nyákdugót, nekem 5 nappal előtte távozott, aznap voltam dokinál és sztem a vizsgálat is segítette...

Tündi :P

Balázsnak jobbulást!!!!
Én is hasonló véleményen vagyok az antibiotikumokkal, mint Tüncsi. Lencu sem kapott még soha(kop-kop).

Fenci :P

Nagyon szépen látszik már a pocakod. Tudom milyen jó érzés ez, Nekem ilyenkor még nem látszott ennyire, pedig úgy vártam :lol: :lol:

Suzy :P

Merre vagy? Minden oké, ugye???

Dike :P

Drukkolok még!
Légy optimista, nagyon számít!!!

Gröni :P

Remélem bírjátok még!!!! +++++ Szorítok!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Kolibri
A fene egye meg! :evil:

Dike
Ne tessék mán negatívkodni! Drukkok!

Ditke
Honnan tudod azt Te leányzó?!? Nagyon szép a görbéd.

Fenci
Édes kis pocid van. :) És mekkora lesz még. :D

Bogáncs
Költözés miatt húzósak a napok? Szerintem Dóri még marad egy darabig. :) Neked hogy indult a dolog? Gyűjtöm az infokat. :)
gtünde
 
 


szép estét!

babcsi!
mostmár bármelyik pillanatban jöhet a babó!!!
tényleg apás szülésre készültetek????

tündi!
úgy gondolod hogy marad még Dóri??? :P
nemsokára betöltitek a 38. hetet!!!szupi!!!

fenci!
jajj nagyon csini pocakod van!!!
és mostmár ne tessék titkolni!!!! :lol:

bogáncs!
igaz ami igaz nem jó az antibiotikum de ha kell hát kell!!!
most szerencsére volt itthon homeosom és azzal kezelem Balázst és jobban is van tőle!!!!!
és ti hogy vagytok???

kolibri!
nagyon sajnálom de tudod új hónap új remények!!!!!

dike!
még ne tessék feladni és ahogy tündi is írta ha nega lesz akkor sem kell még keseredni 2-3 nap múlva új tesztet kell csinálni!!!!

ditke!
én ugyan nem értek a görbékhez de nagyon szurkolok nektek!!!!!
és hogy telt az évfordulótok???

akit kihagytam bocsi és puszi!!!

ja írtam iwiwen susynak de sajnos nem válaszolt!!!!!
senki nem tud rólik semmit????

szép álmokat!!!!
tündi23
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Csak beköszönésre van időm.....

Brutális hétvégénk volt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
20 év után látni a régi arcokat..... Hihetetlen!!! :D
Még mindig másnapos vagyok. Illetve tulképp ma van a másnap, tegnap csak aznapos voltam. :oops: :lol: :lol: :lol:

Jók legyetek, majd jövök! :wink:

Kép

KépKép
zapáné
 
 


Szép Napot Mindenkinek :D


Kolibri :( :( :(


Ditke :D
azért ezt így nem állítanám! Annyira szép görbe!!!


Fenci :D
Nagyon szép pocid van!! :D


Dike :D
Nem szabad így elkeseredni, hogy még pároddal is összeveszel! Tessék pozitívan hozzáállni!!!! Megadrukkok!!!!!!


Bogáncs :D
Bizony! Nagyon izgi! Sokat Gondolkodok rajta vajon milyen lesz!! :D :D :D

Tündi :D
Igen, apás szülésre készültünk! Itt sajnos a csaszinál nem lehet bennt a párom...hát majd utána bepótoljuk! :D

az tök jó, hogy Balázsnak használ a homeós szer!!


Gyugyikám :D
Kellemes másnapot! :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Tüncsi :D Ticsi :D
Mi a helyzet ? Nálam semmi különös, tegnap volt egy-két keményedés...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Jó reggelt!

Én k...-ra leittam magamat tegnap este. :twisted:
Ma dodozom. :(

Köszönöm az együttérzést mindenkinek. :) Csak ti tudhatjátok igazán milyen ez. :(

Dike!
Várunk a teszt eredményével. :D Csak pozitívan! :D

Ditke!
A closti kitolhatta a ciklusodat nemde? Még lehetne tesztelni egyet. Jönne aztán a meglepi! :wink:

Fenci!
Csodaszép poci! :D
Nekem 20 hetesen volt ekkorka! :lol: Az esküvőnkön.

Tündi!
Örülők, hogy Balázs jobban lett! :D Sajnálom a kis taknyosokat! :(

Gyugyi!
Kutyaharapást szőrével! Tudod! :lol:

Tünde! Babcsi! Ticsimű!
Olyan izgi már minden nap nálatok.
Én már egyáltalán nem emlékszem a jóslófájásokra. :(
Igaz idő elötti burokrepedéssel, szárazon szültem 18 ó elteltével. :(
Nektek minél könnyebb és gyors szülést kívánok, ja és azt is, hogy mindenkihez oda érjenek a hozzátartozók időben. :D

Nem tudom ebben a hónapban mit fogok, v. nem fogok csinálni.
Kéne dokihoz is menni megint. De mikor? Nincs semmire sem időm. :evil:
Bezzeg a cicát most hétvégén is vittem dokihoz oltásra. Már 12 e- be fáj ez is. Magamra meg még a G. árát is fogcsikorgatva fizettem ki. :evil:

Szorítok mindenkinek! :D

Puszi!
kolibri28
 
 


Sziasztok!

Buli jól sikerült, táncolni is voltunk, tegnap reggel meg gyakoroltam, hogyan is kell ölelgetni a wc-t. :lol:

Fenci!
Gyönyörű a pocid! :lol:

Dike!
Fel a fejjel!

Kolibri! :D
Kép

KépKép
zsófikukac
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?