Sziasztok!
Az én fiam még csak két és fél hónapos. Popsitörlöt használunk, és én nagyon szeretem. Vastag fajtát használok, többet is kipróbáltam, és a Johnson's márka vált be, ennek az illatát is imádom, az egész test törlésére alkalmas (mondjuk ha két pelenkacsere között pisil a kisfiam, és lelocsolja magát, akkor lecserélem a ruháját, és a testét ezzel a törlökendövel törölöm le ahol pisis lett). A nagy kakikat is remekül le tudom törölni a fenekéröl, már kifejlesztettem egy technikát, hogyan tudom úgy hajtogatni a nagy, vastag törlökendöt, hogy a legtakarékosabban használjam fel. Utána egy olcsobb, vékonyabb fajta kendövel is még áttörlöm a popóját, hogy biztosan ne maradjon rajta elkent kakimaradvány. A törlökendöben olyan ápolo balzsam van, ami a popsikrémekben is (ezt nevezitek néhányan vegyszereknek), így a popsitörlö használata után nem is kell már popsikenöcs, csak ráadom a tiszta pelust, és minden rendben. Sohasem volt még piros vagy kiütéses a feneke, gyönyörü a böre. Esténként pedig a fürdetésnél a finom vizecske alaposan letisztit mindent, azért az is nagyon kell, én is akkor érzem igazán tisztának a kisfiamat, fürdés után, imádom puszilgatni olyankor!
Nálunk a ház egy része télen hideg - a fürdöszobát csak fürdés elött fütjük be, a folyosó is hideg. A szoba természetesen jó meleg, de innen nem rohangálnék a csap alá a gyerekkel, mert ekkora hökülönbségnél pillanatok alatt is megfázhat. Szerintem a popsitörlö nagyon kényelmes megoldás - feltéve ha bírja a baba böre. Az én babámé bírja, söt szereti. Nem vagyunk gazdagok, de olyan sokáig elég egy ilyen dobozzal, van, hogy félbetépem a nagy kendöt, és elég egy fél is a törölgetéshez. Napi átlag 1-2 kaki van, napi 2 törlökendöt számítva a 100 db-os kiszerelés elég csaknem két hónapig, ha vékony kendövel felváltva használom. A Babi Bruin vékony popsitörlö nagyon jó, és 300 Ft-ba kerül 100 db. A vastag, márkás pedig 800 Ft körül van, ha nem drága helyen veszi az ember, hanem nagykerben.
Ez volt az én tapasztalatom, sok kellemes mosolygós pelenkázást kívánok mindenkinek!
Katus