Új privát üzeneted érkezett!

aha,vígkedélyű valóban!!
Sagi: A hideg a lakásban nem baj szerintem.Dorkanal 20 fok van.)én ágymelegítővel alszom :)
ő hálózsákban,takaró nélkül.

MONDJUK NEM VAGYUNK MOST REPREZENTATÍV,mert most gyógyul. Ma már jól volt,kicsit még folyik az orra.
Én nem ismerem a fenistil és cataflam cseppeket.
Mi Klacid Babyt(antibiotikum,mert már gennyes volt a torka,orra),Nurophen szuszpenzió, párologtatás Salvus vízzel(ez tök jó) és cebion csepp(C-vitamin)

Én betegen is elvittem Dokát 1-2 órára.Szerintem jó ha kicsit levegőn van,de szerintem az esküvőn nyűgi lesz,ha hőemje van.

Kép
ndombi

bocsesz, ha valakit nem érdekel, DE mivel régi fórum társunk volt és mert olyan hűha dolog... esetleg ajánlom figyelmetekbe most Vörösbegy blogját!!!!!!!! hogy mik történnek vele mostanság... de hogy tegnap óta, az aztán... nézzétek meg, érdemes!
http://fioka.freeblog.hu/

Kép
Kép
Kép
konkri

[quote="konkri"]b írta:konkriocsesz, ha valakit nem érdekel, DE mivel régi fórum társunk volt és mert olyan hűha dolog... esetleg ajánlom figyelmetekbe most Vörösbegy blogját!!!!!!!! hogy mik történnek vele mostanság... de hogy tegnap óta, az aztán... nézzétek meg, érdemes!

Aztaaaa!!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

[quote="csibe76"] írta:csibe76
[quote="konkri"]b írta:konkriocsesz, ha valakit nem érdekel, DE mivel régi fórum társunk volt és mert olyan hűha dolog... esetleg ajánlom figyelmetekbe most Vörösbegy blogját!!!!!!!! hogy mik történnek vele mostanság... de hogy tegnap óta, az aztán... nézzétek meg, érdemes!

Aztaaaa!!!!

Hát ez aztán tényleg aztaaaaa!!! Vörösbegy! Gratula! ÉLJEN!
Konkri, mostmár csak a te híreidet várjuk! :)

KépKép
Kép
sagi1

Aki tud, az holnap nagyon szorítson Vörösbegynek!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Nem mondom!
Bátor! 4!
Drukk-Drukk!

Kép
ndombi

Szerintetek aki 8 hónapos és küszik,feltérdel(állni csak 2.) az mehet játszóházba? Konkrétan:

www.szocskevar.com itt van mellettünk. Ti mit csináltok velük ilyen fs időben?
nem vittem jógára,nehogy megint megfertőzzék.

Ja, Dorkáról beszéltem
:lol:

Kép
ndombi

Szia Dombi!
Simán mehet játszóba. Annak idején amikor a Vinit vittem, megfogadtam , h viszem a kicsit is amint tud már valamit mozogni :lol: Ééééééééés igen, most azért nem viszem, mert félek, h beteg lesz :P

Amire nem kell várni, mert már betegek lettünk :cry: Éjjel kezdődött csak sírt csóri, láza nem volt. Kiszipóztuk az orrát (erről had ne meséljek :twisted: ) adtam neki lándzsás útifüvet is, így hajnali 5-ig elvoltunk :shock: Reggelre 39,2 (popóban) a láza. Kúp, etetés, visszaaltatás. Megyünk dokihoz. :roll:
Vendég

sziasztok!
köszi csajok :lol:
baba marad, csütörtökön UH :lol:
lehet megyek olvasom a topic elejét, hogy is kezdtük? :lol:
nem követ még senki? :lol:
Milánnak jobbulást kívánok!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy én követnélek, de még egy pndurit várok! Tudom, hogy a pénz nem minden de egy pici pénzmag még elkélne, bár Marcusba se túl jól vágtunk bele aztán tavaly még is jött a pénz magától - de azért a betörőnek nem kell megkívánni minket, mert azóta elfogyott :)

Megpróbálom én is bevonzani a dolgokat az életembe mint te, most pl a védőnőt, mert megígérte hogy jön és jöhetne, mert inkább kimennék kertészkedni délután. tuti, hogy akkor jönne, mikor nyakig koszos lennék.

Kép
Kép
Kép
konkri

Hali!
Vörösbegy: nagyon gratulálok!!!!! Megvallom őszintén, h egy cseppet aggódom, de ha a dokid nem aggódik, akkor mi se tegyük, igaz????
Nagyon jó egészséget kívánok!!!!
Vendég

Vörösbegy, én olvaslak minden nap, és nagyon-nagyon gratulálok, meg persze irigyirigy. De jó lesz most neked, megint csodálatos hónapok következnek, és az édes várakozás. Én már nem vállalhatok többet, sajna az anyagi lehetőségeink végesek. Most főlg nem olyan a helyzetünk, és semmi remény nincs rá, hogy jobb legyen a helyzet. De neked kívánok minden jót Meglepibabához. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!
Egy 9 hónapos csepp emberrel mennyire lehet mozogni? Decemberre várjuk a fiúnkat és jövő augusztusban mennénk 5 napra nyaralni. Már nagyon hamar lefoglalós a dolog. Nem tudom mennyire lehet ilyenekbe belevágni egy még 1 éves sincs picurral. Úgy gondolom akkor már nem lehet gond.

Köszi a válaszokat!
Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

azér is beteg mindenki,mert minden bunkó betegen is közösségbe megy!!!És viszik a gyereküket is,hadd köhögjön össze mindent...
Ja és senki se teszi a szája elé a kezét hanem köhög a világba...
Blongyi: de én olyan játszóházról beszélek ami nem ilyen szervezett,hanem csak mint egy benti játszótér. Ott mit tud csinálni?

Kép
ndombi

Megnéztem a játszóházat.Nem a dudinak való.

Kép
ndombi

aida: simán lehet mozogni, a miénk olyan 8 hónapos volt amikor vittük. A jobb szállodák fel vannak készülve!
Vendég

Dudika/Dorkababa: nagyon sok boldog szülinapot!!!!! Hmmmm vagyis hófordulót! :D Kép Kép Kép
Vendég

Dombi: a kalandpark játszóházakban van a kicsiknek elkülönítve egy rész, ott pont olyan játékok vannak amik nekik jók.

Nos, tegnap elmentünk a dokinénihez. Mondanom sem kell 8an voltak előttünk, persze ment a köhögés prüszkölés, így nem maradtunk ott. Bementem a gyógyitárba és vettem a család minden tagjának különböző szereket. :P
Mára már nem is lázas a Milo, nem köhög és csak kicsit folyik az orra, az sincs eldugulva. Remélem megússzuk ennyivel. Szerintem a rendelőben csak összeszedtünk volna valami komolyabbat.
Az idén beoltatom magam influra :twisted: Minden évben 2x elkap, de rendesen.
Valami baj a lapitapival, mert állandóan telepítenem kell rá a windowst. Most a lentin vagyok.
Addig is pusza Mindenkinek, és ne legyetek betegek!!! (Mintha csak rajtunk múlna, ugye???) Nem beszélek a sok neveletlenről , akikről ndombi is! :evil:
Vendég

Oh,Blongyi,el is felejtetttem! Köszi Dudli nevében is!

Aida: Hegyet mászni és irdatlan sokat városnézni nem vinném,de fix helyen nyaralóra nyugodtan.

Mi 2 hetet voltunk vele balcsin mikor 6 és 7 hónapos volt és jól viselkedett.5-6 órát starndon is szuperül elvolt.(csodálkoztam)

De arra ne számíts,hogy nagyon pihentető lesz :)

Mindenesetre nyaraláson ált sokkal jobban viselkednek,mint otthon:)

Kép
ndombi

Hali!

Boldog hófordulót Dorkababának! :)

Ndombi külön kívánságára küldök képeket a gyerekről, bár előre leszögezem, h nincs a legjobb formában, mert még mindig beteg kicsit, csupa fikusz :) és nagyon köhög, láz már nincs, hála az égnek!

Kép kaptam egy bilit!

Kép add ide a fényképezőt, Anya!

Kép így állok

Kép kukucs :)

Kép Rámolok

Ja, egyébként elmentünk az esküvőre végül. Marci jól bírta, a sok ember elfelejtette vele a nyűgösségét, tetszett neki a zene, du. aludt egy nagyot, így este elég volt 9-kor hazamenni vele fürdeni, tehát még "bulizni" is tudtam egy kicsit. Na jó, inkább csak ízelítőt kaptam abból, hogy milyen is lehetett volna a buli :)

Aida: szerintem egy 9 hós babával már simán lehet utazni. Bár, ahogy Ndombi is írta, nem lesz kevésbé fárasztó, viszont Marci tök jól viselkedett a nyaralás alatt, szerette a helyszínváltozást. Jobban evett, jobban aludt, de aztán hazajöttünk... Na mindegy, ez már más lap :)

Blo: tök jó, hogy Milo ilyen hamar kilábalt, bárcsak Marci is így lett volna :? Igazad volt, h nem vártál a dokinál, ott az igazi gócközpont!

KépKép
Kép
sagi1

Sziasztok! Szofi is takonyos. :( Alig aludtunk az éjjel ). Este 10-kor, meg reggel 6-kor is porszívóztam az orrát. Biztos örültek a szomszédok, de lesz@rom.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Mi 2.éjjel(mivel az elsőn nem tudtam mi baja) kb 5 x porszívóztuk.

Úgy látom lassan majdnem mindenkin végigsöpör..

nálunk 6-ból 5 -en megkaptuk,apukám még hátravan.

Dorka már jól van kb 5 napja,úgyhogy elviszem holnap uszira.

Azt gondoloma folyadék és vitaminellátása nem kielégítő.
Tegnap gondoltam ki.
több mint 1 liter kéne,de az nincs meg,mert kiesett a táp.
+ kaja:
hajnal,ha ébred Nestlé dobozos folyékony táp (előre elkészített gyümölcsös ízű)
reggel Danone Aktívia,
ebéd üveges va néhanapján rendes kaja(azt nem nagyon csípi) uzsi babajoghurt ,
vacsi Milli Krémtúró-tegnap beleeszeltem 2 babapiskótát és így aludt fél 8-ig reggel egyhuzamban!

Na tehát úgy látom a gyümölcsfogyasztása majdnem 0.
Túlságosan a tejtermékekre koncentráltam,mert abbahagyta a tápot.

Tehát: megpróbálom beleerőszakolni a gyümit+ vettem gyerekvitamint Béres Aktivál Kids asszem,rózsaszín amőbák vannak benne,epres.
3 éves kortól van,de vitamin az vitamin. 3 éveseknek 1 kell abban van a szükséglet 30-80 %-a attól függ miből,adok neki tegnaptól felet naponta,vagy 1-et amíg fel nem turbósítom:)

Vettem egy csecsemőknek is lehet szedni folyékonyat,de abba semmi nincs és nagyon rossz ízű Az aktivált összeporlasztom.Ja és vettem Normaflore-t isa bélflórája miatt az antibiotikumok miatt.

Én olyan cégnél dolgoztam,hogy árultunk olyat mint a Normaflore állatoknak és mivel nemzetközi cég nagyon sok(600) kísérletet végeztek ezzel kapcsolatban és az immunrendszerre nagyon jó hatással van.

A normaflore-os baktériumok kiszorítják a "rossz" baktériumoktat a bélből és azok nem tudnak elszaporodni.

A miénk meg Bio-Mos úgy működik,hogy ez egy cukorféle és a baktériumok rátapadnak,leválnak a bélfalról és áttapadnak rá,mert jobb szaporordási felület és egyszerűen kivécézed őket.

Helyrehozzák a bélbolyhokat és több tápanyag és főleg vitamin tud felszívódni.
Ezt fontosnak gondoltam,mert tényleg lényeges.

Kép
ndombi

Ja van egy pöttömkék DVD-nk mert dorka tévézik(ez van) és ezt imádja.Akjánlom figyelmetekbe(kivéve aki nem engedi tv-zni,megemelem a kaplapom előtte)

Most megrendeltem (vaterán van) a másik 2 részt mert imádja!!

Kép
ndombi

Először is betegeknek jobbulást!

Nekem mázlim van, hogy még (kopp) nem volt beteg...mondjuk nyomom is vitaminnal minden nap.

Másdszor, Dorka és Marci baba boldog hófordulót!

Marci nagyon szép kislegény lett.

Csibe, kb én is leszarnám a szomszédokat, ha orrszívózni kell akkor orrszívózni kell...

Ndombi, köszi, hogy leírtad!Én vitaminként aloe verát adok neki, egy keveréket csinálok és abból kap minden nap 2-3 nyelésnyit vagy kortynyit.Az egyrészt vitamindús, másrészt bélrendszerjvaító, harmadrészt meg köhögés, takony meg nyálka ellen van, most hogy hidegebb van, ezen utóbbiból mindig adok neki egy picit és szépen kikrágok mindent, ha van lepedék, de a másik trutyiból adok többet neki inkább, mert az a vitamin, ez csak ilyen hideg idő esetén adom , tavaly dec óta.

és még egy, én sem tudom megállni, h ne tvzzen... :oops:
Vendég

ja de bunkó vagyok,le se írtam,hogy Marci irtó cuki,nagyon vidám.

Blongyi: elfelejtettem (szintén)hogy dorcica nem eszik kanállal.(se pálcával),mivel a közelébe se engedem,mivel leszedi a kaját trancsírozgatja és szétkeni.

Hunci: az Aloe kiment a fejemből...Mi a keverék???? Arány is!!!!

Melyik aloe termék,melyik vitamin? stb. :lol:

Kép
ndombi

Ndombi,1. termesztek aloe verát, abból csípek, leszedem a hájét vagy mijét és beleturmixolom vízébe vagy valamijébe (magunknak meg teába)
ez önmagában a vitamin napi adag kb egy lerágott kisujjkörömnyi :lol:

2. ha nincs növény akkor aloe v activátor a vitamin és bélrendszer segítö, és alie v first ami piros fenék, torokgyuszi, torokfájás, nyálka stb

first:egy-két fújás a piros popsira vagy valami csípésre

torokfájásra pedig egy bébikanál aloe v act+2 bébikanál first lenyel

nagyon köhög akkor többször ezt egy nap és utána nuku kaja fél órán át...

én napi 1x adom ebben a hidegben. fájdalom vagy trüszi esetén napi 3x is...

activátor önmagában napi 1 bébiknaál mint vitamin vagy bélrendszer könnyítő...ezt ha meleg van és fölösleges a first...

ha van növény, akkor activátor helyett a növényturmix és first kombináció mehet ugyanúgy vagy first nélkül ha nincs gond.
Vendég

Hunci:

http://fittaloe.hu/index.php?page=termek&t_id=47

ez az? csak ezt találtam.

Kép
ndombi

de ez valami sminkes cucc.
Itt van még a first is.

Kép
ndombi

Sziasztok. Egy kicsit jobb volt az éjszakánk, csak 2x keltünk. Viszont eltörött az orrszívó :evil:
Ndombi, hogy van Dorka? Jobb a helyzet?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, remélem, most már alakultok, orsszívót sajnálom. hogy tört el?

Ndombi ez az igen, ne zavarjon, a bőrkollagén nem tudom mi miatt a babáknak ezt ajánlják pocira és ebben van a legtöbb vitamin, ami adható a babáknak (énnekem úgy rémlik mintha olcsóbbért venném, nem tudom, talán 4000 körül, és kibírja kb 2-3 hónapig)
Vendég

Leejtettem a fürdőben, mikor ki akartam mosni. A vége üveg, pont az tört el. Orrfolyásban már jobb a helyzet, a nasivin használ Most meg köhög a drágám. Remélem hamar túl lesz rajta.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: Dorka már teljesen jól van, már több ,mint 1 hete. 2 hete pénteken lett rosszul (Dorka most kapja szét a dohányzóasztalt :lol: ) elvittem dokihoz,adott C-vityót (halottnak a csók) hétfőn visszavittem adtak anibiotikumot szerdára már elég szupi volt.tehát 6 nap volt. A víruson felül befertőzte baci is( ha a taknya zöldessárga fehér helyett)

Tudom nem akarod elmondani IGAZÁBÓL hogy tört el az orrszívó :lol: :lol: :lol:

Kép
ndombi

[quote="ndombi"]C írta:ndombisibe: Dorka már teljesen jól van, már több ,mint 1 hete. 2 hete pénteken lett rosszul (Dorka most kapja szét a dohányzóasztalt :lol: ) elvittem dokihoz,adott C-vityót (halottnak a csók) hétfőn visszavittem adtak anibiotikumot szerdára már elég szupi volt.tehát 6 nap volt. A víruson felül befertőzte baci is( ha a taknya zöldessárga fehér helyett)

Tudom nem akarod elmondani IGAZÁBÓL hogy tört el az orrszívó :lol: :lol: :lol:

Úgy, ahogy mondtam. :wink: Kicsúszott a kezemből, mikor a csap felett tartottam, igfyekeztem volna, mert közbenSzofi üvöltött a szobában(mint minden orrszívás után).

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ndombi, most lebuktál... te mire használtad az orrszívót???????? :lol:

Kép
Kép
Kép
konkri

Arra Konkri,arra amire gondolod! :lol: (bármi is az!!)

Kép
ndombi

:lol: :lol: :lol:

Most meg nekem kapar a torkom. Szofikám végre jól van, éjjel csak a 2 szopira keltünk, meg 2 cumibeadásra.

Kép
Kép
Kép
csibe76

ha tud cumizni az szuper,akkor már jó az orra..Az én torkom is elkezdett kaparni.

Levágtam Dorka haját.Egész jó.

Kép
ndombi

Engem mindenki b..tat,hogy vágjam le haját, mert kétoldalt van 2 hosszú tincs, és az sokkal hosszabb, mint a többi. De én meg így imádom, főleg, amikor éjjel elfekszi, és reggelre összevissza áll. Olyan kócos vele, behalok neki.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nézzétek bal oldalt fent. KOnkrétan erre gondoltam.
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe! Ha Neked így tetszik Szofi, akkor maradjon ilyen! Levágni bármikor le tudod, de ha már levágtad...
Már néztem én is korábbi képeiden is, hogy milyen kis egyedi frizuja van. Egyébként Marcusnak is elöl/felül kevesebb a haja. Most visszanéztem itt, hogy Dórinak és Marcinak mennyi haja van... Sagi, Rólad nem láttam még semmi féle fotót, de Ndombi, Dorci tiszta Te!
Mennyire más minden baba. Mutatok egy 4. verziót :) Ilyen most a mi porontyunk.
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
konkri

a 2. képen valami olyasmit mutathat, hogy "Lúzer vagy anya" :)

Kép
Kép
Kép
konkri

szerintem cuki Szofi a tinccsel, bár kétségtelenül vicces :lol:

Marcus meg vígkedélyűnek tűnik és szerintem is azt mutatja,hogy lúzer vagy!!

Kép
ndombi

TEGNAP EGY PILLANATRA MAGÁRAHAYTAM A DUDIT ÉS MIRE VISSZAMENTEN ÍGY TALÁLTAM!!!!!

Kép

Kép
ndombi

Ndombi, és gondolom utána mellé ültél te is :) aztán együtt "dzsakudziztatok" tovább... + chipanddale fiúk... erről már nem volt aki képet csináljon?
Mikor megy bölibe Dóri? És te mit fogsz csinálni?

Kép
Kép
Kép
konkri

Elvileg és valszeg gyakorlatilag febr 10.

Én megpróbálom beindítani a rendezvényszervező céget www.eventime.hu (még nincs kész a honlap csak feltöltöttük,de szerintem jó) ezt csinátam többekközt az Alltech-nél www.alltech.hu (marketing,branding,lrendevények,lektorálás, fordítás+telepekre menés értékesítőkkel stb)megpróbálnám külön is. Adok 1 évet,ha nem idul be akkor visszamegyek vagy elmegyek máshova.Addig Dorka (nem Dóri! Dorka az anyakönyvezett neve,nem a becézett-de honnan is tudnád gyarló lélek... :lol: ) megy magánbölcsibe,ha cégnél leszek ne adj isten 1 év múlva akkor államiba,gondolom akkor már felveszik.elvileg várólistán van...

Addig még nem megy teljes időben bölibe,ezért is nem karok viszzamenni,mert az 8- 17-ig van és sokszor havi 4-5 nap is szállodák,külföld,vidék.Ahhoz még pici...5-6 órára adom be,azt is ha bírja...
Bár úgy vettem észre le se szarja,ha nem vagyok ott szerencsére...
tiszta anyja....

Kép
ndombi

szerencsére lefekvéshez se hiányol,ha úgy adódik.

Kép
ndombi

Sziasztok. Konkri, Marcell kész pasi!
Ndombi! Nekem Danikám 1 évesen ment a bölcsibe. Sajna kényszerhelyzet volt, kénytelen voltam visszamenni dolgozni. Semmi gond nem volt vele, simán bírta a dolgot. Szerintem még könnyebb ilyen korán beszoktatni. Persze sajnáltam, meg minden, de nekem sz@rabb volt az elválás, mint neki.
Szofika:
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Milyen szépen ü a kádban! Dorka is ücsörög,de nem merem a kádban,csak a karikájában.

Kép
ndombi

Ndombi: ügyes vagy! drukkolok, hogy sikerüljön! bocsánat a tudatlanságomért! többé nem Dórizlak le Dorka :)

Csibe, nagyon édi Szofi. az én véleményem: le ne vágd a haját! szerintem ezt nem is lehetne szépen levágni, így jó, ahogy a természet alkotta. majd később.
ja és didkók :)

Kép
Kép
Kép
konkri

tényleg máris kész nő.. :lol:

Kép
ndombi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?