Új privát üzeneted érkezett!

ez lemaradt: Kép kehidán

Kép
bandika
 
 


Orsi,
Jó ötlet a labda, ki fogom próbálni! Köszi az ötletet! (Bár a galériáról ledobva még egy puha labda is nagyot üt… :roll: )
Teszel képet a kabátról? Nem is hallottam még olyat, hogy belső mellényes kabát. :oops: :roll:

Emma,
fuenzalida@hotmail.co.uk, Dinának hívják, és azt kell neki írni, hogy miből, milyen méretben, mennyit kérsz (áru neve, cikkszáma, mérete, darabszám, ár ). Meg persze a Te adataid: név, cím, e-mail. (Szerintem kérdezz rá a postaköltségre, fogalmam sincs, a többiek miért fizetnek. De tényleg megrendelem, ha akarod. )

Kata, Zsuzsi,
ok, sokat vásárolok, de a legelsőnél se volt pk. Vagy amennyi eszem van, csak nem vettem volna észre?:shock: :oops: Az is lehet…:roll:
20140901102739
 
 


Emma!

nagyon örülök a csoda magzatodnak! :D olyan jó olvasni! :D

Fanni!

A szemed alapján (ami szerintem nincs erősen sminkelve) én hosszú fekete hajú, keleties típusnak gondoltalak! :)

Hajni!

Nálunk nem a dobálás megy, hanem a cd dvd nyitogatás. a lemez pörgetése. kb a 20%-uk kuka lett, mert meg is kostólták. Ha elvesezm tőlük hiszti. Őszintén szólva voltam már olyan ideges, hogy mikor egyhuzamba lepakolták az összeset, rácsaptam a kezükre. Na azt a sértődöttséget. Már nincs olyan magas polcom és szekrényem ahonnan ne dvd-k potyognának, ha hozzá nyúlok.
Melcsi sztorija is igencsak rájuk illik.

Pompi!

nem is emlékeztem, hogy rögtön sikerült a babaproject, és mennyi lehetőséged van még! mi is 13-al kezdtünk, de végül egy eszkimó sem élte túl.

aanda!

A bölcsis dolog azért így már jobban hangzik.

És a lényeg. A káliban tényleg tudnak valamit, mert tényleg gyönyörű babák vannak itt. Csinálhatnánk egy tablót is belőlük. Tényleg a talis képből vitt valaki a kaáliba?

katyerina
 
 

 
 

Zsuzsi!
Az ugy volt, hogy hörgött 2 hónapon keresztül. Már 3 adag Teophillin benne volt, és semmi változás. Elhagytam a kupot, és akkor se lett rosszabb. Akkor gondoltam egyet és elvittem egy allergológushoz. Ő rögtön mondta (amit persze én is hallottam) hogy a hörgés nem a tüdőből jön, hanem a garatból. Csináltatott allergiavizsgálatot meg immunpanelt, és szerencsére semmire nem allergiás, viszont rögtön az első panel alacsony eredményt adott. Ugyhogy számithatok mindenféle felsőléguti nyavalyára, még jó hogy Emese nem lesz ovis.
Különben a hörgés kitartott majdnem fél évig, majd augusztusban hirtelen abbamaradt, és most tünetmentes. Attól hörgött, hogy az arcüregéből folyt a nátha a garatra és nyelte. Állandó orrszivás :cry: Éjjel teljes csönd, majd reggel felkelés után kis köhögés és hörgés jellemezte. Broncho-vaxom nevü gyógyszert kell kuraszerüen ennie.
Semmilyen téren nem zavarja egyébként, ez mintha egy állapot lenne nálunk.
Emma!
Már akartam kérdezni, spontán jött a kistesó? Ugy hallom az irásokból hogy igen, ennek külön örülök! Kell a jó példa a többieknek, akik reménykednek :D (Nekünk most még nem akar jönni az a kicsi kistesó) Hát majd meglátod, az élet bizony fenékig tejfel lesz velük! :D :D :D Ahogy összeszoknak, ahogy kezdik felfedezni egymást, játszani együtt, csuda boldogság vár Rátok! És persze nehézségek, az első év nem gyaloggalopp, de ahogy telnek a hónapok, kezd minden egyszerüsödni és remek kis csapatot épithettek! Csak meg kell tudni állapitani a megfelelő fontossági sorrendet!
Fanni!
Neked nagyon igazad van abban, hogy néha még megfésülködni is alig van idő! Mondjuk nekem már van, csak a fürdőszobai mutatványok 3 taguvá nőttek, a 2 gyerek áll a sámlin és lehetőleg még fogat is egyszerre kell mosnunk ,ugy biztos hogy mindhárman jól összeköpködjük egymást :lol: :lol: :lol: És hát maga a wc-zés is annyira érdekes, hogy nem hagyhatnak egyedül, és az nem megoldás, hogy csak az egyik jön. Mindkettőnek ott kell lennie!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Bandika! Szép a kollekció, amit kinéztél, de engem idegesítene, hogy kint van a füle, mert én a sapkát többek közt ezért adom rá (fülfájós 1. számú gyermekem okán). Ráadásul Bálinton nem is maradna rajta, mert 1 percen belül lehajítaná a fejéről és röhögne rajtam egy jó nagyot. Érdekes, hogy a megkötősekkel nem próbálkozik. :lol: :lol: :lol: (A cipőjét is dupla csomóra kötöm hónapok óta, mert különben kiköti és már nincs is rajta, mire én felveszem a saját cipőmet. :twisted: )

Andi! ZSebivel mi újság? Hívtad?

Zsuzsi! Nyugodtan megnézheted a téli Next-et, szerintem az őszi sokkal jobb. (Egyébként már megrendeltem - épp most rendeltem az ősziből is, hátha együtt tudná küldeni + most én is csókos voltam, mert én meg kaptam akciós ruhákat :lol: ).

dkata
 
 


Bandika,
Balázs is milyen szöszke lett! :D Én ezt a szettet rendeltem meg:
http://www.next.co.uk/shopping/children ... boys/48/13
Takarja a fülét teljesen, csak kicsit vékony. Bár én biztosra mentem: a 3-6 évest rendeltem meg, és teljesen jó rá, kicsi is lett volna a másik. De Olivérnek egy picit nagyobb a feje az átlagnál. :roll:

Katyerina,
a dvd-ket az én cilum is igen szereti... :?
20140901102739
 
 


Kata,
az őszi meg a téli már ugyanaz, nem?

Még az oltáshoz info:
a tesómék gyerekorvosa mondta, hogy októbertől ingyenes lesz a streptococcus-elleni vakcina. És hogy ez tuti!
20140901102739
 
 


hajni777 írta:Még az oltáshoz info:
a tesómék gyerekorvosa mondta, hogy októbertől ingyenes lesz a streptococcus-elleni vakcina. És hogy ez tuti!

1 év alatt, ez a pneumo oltás.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi :)
GEKKO van máshol is, de nekem nincs túl jó véleményem róluk.
http://www.gekkonet.hu/

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni! Igen, ugyanaz, vagyis a téli beleolvedt az őszibe. De én nagyon pontosan tudom, miket raktak fel most, mert pont akkor néztem a honlapot, mikor frissítettek. Akkor még külön volt, és az őszi nem nagyon ment. (Meg van, ami már kifogyott. :twisted: )

dkata
 
 


Melcsi :P
Édesek lehettek a fürdőben hármasban :lol:
Elképzeltem, ahogy majd az én kisfiaim is betotyiznak hozzám a wc-be... hát vicces lesz. Szeretnék már ott tartani...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Lányok

most akarok téli bakancsot venni. Orsi, Kata, meg akinek már nagyobb gyereke van, írjátok meg léci a véleményeteket.
ez milyen? nekem fontos, hogy egy mozdulattal rá tudjam adni, és ne fűzős legyen, mert kiköti és eszi a cipőfűzőt.

http://siestacipo.hu/product.php?produc ... 268&page=1

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi! Szerintem jók a Siesták, csak nagyon drágák. Ádámnak mindig ilyen bakancsa volt, vagy a lábára készített báránybőr béléses. Hótaposója, csizmája kb. 2 szezont kivéve nem volt, csak bakancs. Szóval szerintem jó választás, soha nem volt bajom vele. És vízálló, légáteresztő, én is ilyet akarok Bálintnak (csak fűzőset, mert tépőzár rajta nem marad, kicsatolja és elesik :twisted: , aztán meg szemrehányóan mutogatja nekem, hogy nézzem meg, ki van csatolva :twisted: ).

dkata
 
 


Orsi,
ilyen későn? Vagy korán? :lol: Szerintem a strepto lehet, mert Kristóf a 15 hós oltással együtt fogja kapni. :roll: És nem kell érte fizetniük. A doki mondta, hogy szeptembertől lett volna ingyenes, és most októberre csúsztatták, akkortól lesz ingyé'.
20140901102739
 
 


hajni777 írta:Orsi,
ilyen későn? Vagy korán? :lol: Szerintem a strepto lehet, mert Kristóf a 15 hós oltással együtt fogja kapni. :roll: És nem kell érte fizetniük. A doki mondta, hogy szeptembertől lett volna ingyenes, és most októberre csúsztatták, akkortól lesz ingyé'.

lili felébredt és nem tudtam visszaaludni

A pneumo oltás a streptococcus pneumonia (pneumococcus) ellen véd, én nem tudok más strepros oltást, amivel most lett volna bármi.
de persze tévedhetek :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
mekkora tuflák vagyok, arra gondoltam. :oops: Csakhogy pont az volt, hogy csak a veszélyeztetettek kapják meg 1 év fölött, de Kristóf akkor miért kapja ingyen, ha nem lesz kötelező? Na mindegy, lehet, hogy tényleg nem értem... :roll:
20140901102739
 
 


Hajni, mit nem értesz?! Nektek a posta is ingyen van, akkor az oltás hogyne lenne az! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Emma :)
Én is a Keletinél voltam a turiban, de nem volt már semmi. Most már mindegy, már vettem egy gatyót neki a H&M-ben, meg egyet a Corában, ennyi elég is :) Azért persze október elején elnézek mégegyszer, de ügyesebb leszek és rögtön bálabontás után megyek, nem két hét múlva.

Hajni :)
Olyan a 2in1 kabát, amit Bandika írt. Egy sötétzöld bélelt kabát és egy vékonyabb sárga-barna csíkos kicipzározható kardigán. Nem túl meleg kabát zimankóban nem jó, de őszre meg enyhe télre jó lesz.

Kata :)
Balázson nem tudom megmutatni a kabátot, mert elmenekül, amint rá akarok adni valamit. A boltban úgy néz ki a kabátpróba, hogy elöbb körbekergetem a boltban, aztán ha elkaptam, akkor leveti magát a földere és visít, mint akit nyúznak (pedig épp ellenkezőleg ugye), aztán ha az egyik kezét beletuszkoltam, akkor megadóan már csak simán ordít, míg ráadom a másik ujját a kabátnak.
És sajnos sétánál ugyanígy ölöztetem :( Remélem megszokja azért lassan, hogy fel kell öltözni.

Zsuzsi :)
De tegnap elbóklásztam az ebayen meg a teszeveszen és a vaterán is. De végül nem vettem semmit, mert hétfőn megyünk nyaralni és nem tudom követni a licitet, meg a postázás stb. is macerásabb így hogy elautazunk. De majd ha hazajöttünk még megnézem, bár ma jól bevásároltam. Na meg Bali örökölte a keresztfiam ruháit, pont ma számoltam meg, 27 db :shock: 86-os pulóverrel vágunk neki a télnek. Lehet, mosnom sem kell, csak majd egyet tavasszal ;) Szóval sok mindent szerencsére nem kell venni neki, pedig nagyon szeretek vásárolni neki :)

Délelelött kimentem a Decathlonba, és a tavalyi téli cuccok le voltak árazva. Vettem egy szuper overallt (Kata! pirosat :D ) és egy kék dzsekit. Hát sajnos kénytelen lesz a tavalyi divattot követni a gyerek ;). De már alig pár darab volt mindenből, overall pl már csk 6 db volt, mázli, hogy Bali méretében pont volt, a kabát az utolsó volt ebbőla fazonból, amit elhoztam. Sajna csizma nem volt már améretében, pedig tavaly is onnan volt és szerettem nagyon.

Na megyek kabátot fotózni, meg keresek képet Baliról is :)

wish
 
 


Wish :D
én sose próbálom rá a gyerekre a cuccokat.. na jó, a sapit néha :)

Hajni :D
lehet, hogy őt a drnő valamiért bevette az ingyenesbe, hallottunk már ilyet máskor is :wink:

Zsuzsi :D
szerintem jópofa a cipő, de én sem vagyok a tépőzár híve, az olyan cipőket 1 perc alatt veszik le a gyerekek, míg a kötős azért beletelik vagy 2 percbe :lol: :lol: :lol:
(bár Lili meglepően nem cipőleszedős... volt eddig :) )

jövő hét végén megyünk Londonba 3asban, nagyon remélem, hogy ennél normálisabb idő lesz :shock:
(basszus most nézem az előrejelzést, most 21 fok van.... és jövő hét végére romlik az idő)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kabát egyben és külön:
Kép Kép


Egy otthoni és egy játszóteres kép.
Kép Kép

wish
 
 


Meg egy bónusz, aztán eldugultam...

2, 6, és 14 hónaposan.
Kép Kép Kép

wish
 
 


Orsi, a két kiskorúd akkor hátrányoshelyzetű lesz és itthon marad? Vagy Lili is csak azért kivételezett, mert szopik? :lol: :lol: :lol: :lol: Londonra nagyon irigy vagyok!!! Úúúúúgy elmennék oda... de szerintem ott pont ilyen idő van mindig, mint most itt. :lol:

Én ma egy cipőt vettem Bálintnak (a héten a másodikat :oops: ), de nem tudtam otthagyni, bundás Elefanten. Egyébként gyönyörű Elefanten cipők voltak, volt még 2 pár, amibe beleszerettem, de azért azt már sehogy nem tudtam volna még magamnak se megmagyarázni, minek. Ezt a bundásat még bevettem, de a párom nem fogja érteni (mert ugye bakancs még nincs - de arra gondoltam, így azt majd később vehetek, mert meleg cipő már van). Egyébként meg egy barna-narancs cipőt majdnem megvettem 1 számmal nagyobban, hogy majd elteszem tavaszra. Sztem teljesen hülye vagyok.

Wish! 27 pulcsi, az szép! :lol: Aki tőlünk örököl, az nadrágból és felsőből kap ennyit, bár hosszú ujjú felsőből szerintem legalább ötven van (minek?!). (Mondjuk ez olyan 2-3 méretállás, de akkor se magyarázza a nagyságrendet. :oops: Mindig találok olyat, ami még soha nem volt rajta. Már nekem is el kéne adogatni.)

dkata
 
 


Wish! Szuper a kabát! Milyen nagyot nőtt Balázs is! Nagyon aranyos! És hogy összement a fotel!!! :lol: :lol: :lol:

Bandika! Te Balud is milyen nagy lett! Ő is szép kisfiú! (Tényleg tudnak a Kaáliban, de azért "hozott anyagból" dolgoznak. :lol: )

Olyan nagyfiúk lettek hirtelen... Nemrég még kisbabák, most meg itt brümmög és autózik a szőnyegen... Ezért kincs minden perc, mert túl gyorsan eltelik.

dkata
 
 


dkata írta:Orsi, a két kiskorúd akkor hátrányoshelyzetű lesz és itthon marad? Vagy Lili is csak azért kivételezett, mert szopik? :lol: :lol: :lol: :lol: Londonra nagyon irigy vagyok!!! Úúúúúgy elmennék oda... de szerintem ott pont ilyen idő van mindig, mint most itt. :lol:

jah, elnyomottak :) mennek a nagyszülőkhöz falura :) de már számolják vissza a napokat.
Lili még kicsi, ha nem szopna sem hagynám szerintem még itthon.

Londoban nagyon sokszor jó idő van, én csak jó időben voltam. Kellemes, sétálható... nem ilyen szutyok, mint ami most itt nálunk van.
(pedig ősszel ill. télen voltam eddig)

a 3 gyerekem itt játszik a szőnyegen... olyan idilli :lol: :lol:
kár, hogy ca. 20 percen belül tuti valamelyik elkezd óbégatni valamiért :shock: :roll: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebivel előbb beszéltem,jól vannak!
2 hétig nyaraltak,és még nem volt ideje ránk!

Sajnos mennem kell,asszem mostanában én fogok eltűnni,tanulnom kell! :wink:

Andi
Kép
aanda
 
 


Kata,
Pedig már azon is annyit gondolkodtam, hogy miért nem kell fizetnem a boltban… :roll: :lol: :lol: Elefantent honnan, Deichmann-ból? Nekünk is a pulcsik vannak a legtöbben…

Wish,
Értem ám! :D Jóképű dzseki, a télink nekünk is szinte ugyanilyen zöldben (belső kardigán nélkül ). Bali nagyon helyes kissrác, a játszóteres nagyon jó kép, a háttérben meg a Duna – pazar! A Ti papasanotok mennyire stabil? A miénk semennyire… :? A falnak van támasztva, de ha picit is bénán ülsz bele, azonnal felborul. :(

Orsi,
Jaj de jó lesz nektek jövő hét végén! Babakocsit nem félted?

Zsuzsi,
Én is csak tépőzárast veszek. Elképzelem, hogy a téli, lábszárközépig érő nagy bakancsot végig kell fűzögetni, kitágítani majd megszorítani minden föl- és levételnél az én igen hisztis kölkömnél, brrrrr! :twisted: :?

Anda,
Nekem is azt kéne… :roll:

Ma meg itt aludt el, a dömpiben:
Kép
20140901102739
 
 


hajni777 írta:Orsi,
Jaj de jó lesz nektek jövő hét végén! Babakocsit nem félted?

kéne?
nem... ha féltem se tudok mit kezdeni vele, vinnem kell :wink:

ééédes a fiad.
ilyet egyik gyerekem sem csinált sosem, hogy csak úgy valahol elaludt...

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Nagyjából képbe helyeztem magam mert bőven volt lemaradásom.

Emma!
Hatalmas gratula nagyon boldog babavárást kívánok neked. :) Ezt ügyesen összehoztátok. :)

Katyerina!
Én szerettem volna képet vinni a Kaáliba de volt aki nem szerette volna így nem vittem.:)

Fanni!
Hamarabb eljön az idő mikor totyogni fognak mint gondolnád még ha most marha messzinek is tűnik és hidd el néha bőven jobb az az időszak amiben most Ti vagytok. :)
Bár minden korszaknak megvan a nehézsége és a szépsége egyaránt.

Wish!
na még ilyet Balázs idén nem lesz trendi ejnye bejne :) :) :)
Szuper a kabát egyébként.
Ez a foteles sorozat meg csúcs

Hajni!
Ez a kép nem semmi hogy így alszik. De kvázi magának ágyaz meg?

Minden feltett kiscsöpség nagyon tündéri és jó sokat nőtek.

Köszönöm hogy hiányoltatok.
Ahogy Anda is írta két hétig nyaraltunk (ahol jól ki is pihentem magam végre) aztán hazajöttünk múlt hét vasárnap mostam vasaltam mint a kisangyal aztán csötürtökön lebetegedtek ebbe a szuper időben. :( Azóta felváltva betegek éjjel felváltva sírnak szóval most kemény időszak van. :( :( Erre hogy még nehogy jó legyen Balázs (pont mikor Andával beszéltem) elesett pont neki az asztal élének és felrepedt a fején a bőr ... kész vagyok.

Igyekszem rendszeresen jönni és visszakapcsolódni a napi kerékvágásba.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi! Örülök, hogy visszatértél (jól felhívattunk Andával :lol: :lol: :lol: , nem menekülsz előlünk! :lol: )! Jobbulást a gyerekeknek!

Gekkósok! Akkor most aki elvitte a gyereket, az hogy érzi: jól tette, avagy nem? Én szívesem elvinném, de nemhogy soknak, horibilisnek találom az alkalmankénti több mint 4 ezer forintot. A másik énem meg "megadna neki mindent", azaz elvinném, legalább, hogy megnézzem. A véleményeitek most visszatartanak, félek, én úgy járnék, mint Emma, hogy már csak most megyünk, már ez az utólsó... Szóval vélemény még? (Eddig nem volt ilyen problémám, mert nem volt Gekko, de már van! :shock: ) Pompi, ha voltatok, Te is írj róla!

Hajni! Nagyon édes Olivér! Persze a takaró ott van vele (Te meg tanultál?). Nem hiszed el, de ugyanilyen dömperünk van, és imádja Bálint, ha húzogatom benne.

Valaki ha tud jó tanácsot adni: én gyerekem nem beszél. Annyit csak, hogy anya, gyere, hab. Az összes többi az annyi, hogy úúúúúúúúúúú, ááááááááá, júúúúúúj, meg a halandzsa szövegek. Most olvasom, hogy kb. 30 szót kéne lassan használnia. Persze vannak dolgok, amiket én lefordítok, pl. a kökö azt jelenti, énekeljek, stb. De ha pl. mondom neki (kedvence mindenféle lámpa és autó): LÁMPA, AUTÓ - rámnéz nagy okosan és megjegyzi: aaaa. Pedig esküszöm, folyamatosan dumálok neki. Mondjuk mi 99%ban ketten vagyunk, biztos ez is hátráltató tényező. Vagy csak türelmetlen vagyok? (megérteni mindent megért, odahozza, amit kérek, szólok, jöjjön bekapcsolni a mosogatógépet, már szalad is...)

dkata
 
 


Ja, még azt is mondja, hogy hammm, amennyiben ez értelmes szó. A hamm-ot helyesen és igen gyakran használja. :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Hajni
De tündéri kép!
csatlakozom Orsihoz, nálunk soha nem fordult elő, hogy Zalán csak úgy elalszik játék közben, mese közben bármi, ezért mindig nagyon tudok csodálkozni, ez meg hogy lehetséges :D

Kata
Szerintem nagyon nagyon sok múlik az adott gyógypedagóguson. Kettőhöz volt szerencsém, teljesen mások.... Meg hát persze az anyagiakon, mert ha annyira nem megterhelő szerintem jó dolog - persze köbgyököt kell vonni abból, amit hirdetnek, hogy most aztán einstein lesz a gyerek

Zsebi
köszi, és örülök, hogy újra itt vagy! Nálunk is állandó nemkívánt vendég a nátha meg a köhögés, kettővel gondolom rosszabb.
Zalánnak a szája szakad fel kegyetlenül, 4 nap után is tiszta véraláfutás :shock:

Orsi
London az abszolút kedvencem. Hátizsákosan voltunk a tesómmal 4 hetet Angliában 18 éves koromban, hát beleszerettem rendesen

Kép
Kép
emma1976
 
 


dkata írta:Gekkósok! Akkor most aki elvitte a gyereket, az hogy érzi: jól tette, avagy nem?

Valaki ha tud jó tanácsot adni: én gyerekem nem beszél. Annyit csak, hogy anya, gyere, hab.

GEKKO: szerintem pénzkidobás. Ha egészséges a gyerek mind1, hogy viszed-e, ha viszont fejlesztésre szorul, ahhoz ők bőven kevesek.
(mi a fejlesztésért fizetünk 1.600 Ftot alkalmanként és gyógypedagógus foglalkozik a fiúkkal... ahhoz képest a GEKKO árai szerintem irreálisak, különösen úgy, hogy semmi vagy minimális szakképesítése van a személyzetnek)

beszéd: mondhatnám, hogy hi-hi-hi meg ha-ha-ha 30 szó ennyi idősen??? persze lehet van olyan gyerek - tuti van, de kb. csodaszámba megy -, nem általános, és ezen 1 percig ne aggódj.
Majd ha 24-28 hó után sem beszél, akkor kell utánajárni.

Lili sokat beszél, de ő lány és ez sokat számít.
A fiúkból 2 éves korukig a áppá=lámpán kívül 1 értelmes szó nem jött ki.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Oké, köszi Orsi, megnyugtattál. Ha Te gyerekeid se beszéltek... Csak azért már 19 hónapos... Egyébként mintha érezte volna ma a pánikom, egész nap azt énekelte nekem, hogy anya gyere, de szó szerint énekelt és folyamatosan, már azt mondtam, megeszem a száját, végül is a lényeget tudja.

Emma, Orsi, köszi a gekkos infot. Azért kattantam úgy rá, mert itt aztán SEMMI nincs, ahová vigyem, még "program" címszó alatt se. És a honlapon az van, hogy nem alkalmaznak, még csak ideiglenesen se, csak pszichológus, konduktor vagy gyógypedagógus végzettséggel. Ettől lelkesedtem be. Lehet, hogy elmegyünk 1 felmérésre, akkor legalább látom a terepet, vagy 1 hónapot kipróbálunk... Azért majd egy gyógytornásszal megnézetném, mert sokat elesik, és ahogy szalad, akkor is instabilnak látom. Szóval köszi.

Hajni! Cipő: igen, Deichman, meglepően sokféle cipő volt, bakancs az nem nagyon. Jajjj, már úúúúúúgy várom a cuccokat. Holnap derül ki, mi van, mi nincs. :lol: De így, hogy a téliből is rendeltem, lehet, hogy később jön. :cry:

dkata
 
 


Hajni,
ez a kép csúcs! :lol:
Érdemes lenne beküldeni valahová!

Zsebi,
basszus!Pont akkor esett,amikor beszéltünk!Annyira sajnálom! :cry:

Kata,
nyugi!Enyémek kb.csak 1 hónapja beszélnek,de azóta megállás nélkül!Márk egy kicsit le van maradva a tesójához képest,de az eszem megáll,mennyit dumálnak!Napról-napra bővül a szókincsük,annyira édesek!Most tarthatnak 50-60 szónál,Arni már 2-3 szavas mondatokra is képes!

Náthára, (bölcsi előtt )immunerősítő homeopátiás bogyót szednek:echinacea angustifolia 5 ch.

Andi
Kép
aanda
 
 


Zsebi,
jó, hogy újra itt! :P Hogy van Balázs buksija?

Kata,
dehogy tanultam... :oops:, néztem a Megasztárt, Olivért meg tologáltam közben a dömpiben, úgy aludt el.

Emma,
én vichy szájápolót szoktam használni, esetleg kipróbálhatod, hátha nektek is használ.

Arni,
tökjó lehet, hogy dumálnak a fiúk és még érted is, hogy mit! :D

Orsi,
nálunk is ez volt a 2. eset, remélem, nem az utolsó! :roll:

Lányok, használ vki olyan rompert, aminek lába is van? Én eddig is utáltam, most meg már még jobban utálom! Holnap viszem levágatni, mert még engem is idegesít, hogy lecsúszik a gyerek lábáról! :twisted: Ráadásul az összes pizsije ilyen, nem találtam lábfej nélkülit! :twisted:
20140901102739
 
 


Hajni! Nem azért csúszik le, mert nagy rá? Bálintra most a 12-18 hós pont jó, a 18-24 még kicsit nagy, az csúszkál. Arra vagy zoknit húzhatsz, vagy én a puhatalpút adom rá, ha mászkál benne. De ha jó rá, semmi baj vele (nálunk). Nekünk sok olyan van, én szeretem.

dkata
 
 


Na végül belelendültem a next rendelésbe, és 6 dolgot kértem a csajtól. Kérdés: 80 cm, 11 kg-nál picit több gyerekemnek jó lesz a 12-18 hó? Nehogy mire ideér már csak néhány hétig legyen jó!

Melcsi
igen spontán! :lol: :lol:

Zsuzsi
Igen, hivatalos papírunk van: örökbefogadó szülők lehetünk! Lombikkal egyidőben megcsináltuk a tanfolyamot, a papírt már úgy vettük át, hogy Zalán 10 hetes volt a pocómban, aztán mikor felhívtak, hogy 3-4 év várakozási idő :shock: már a kezemben tartottam a kisfiamat :D nem győzök hálát adni Istennek, hogy a helyett, hogy várakoznánk lassan 2 gyermekes szülők leszünk :lol:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hajni
a vichy-t sérülésre írtad?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Kata,
a lába hosszú, de a törzsére meg kell ekkora. A zokni jó ötlet, ha legközelebb ilyen akad utunkba, hasznosítom. :wink: De már el is vittem levágatni! :twisted:

Megjött apa eredménye:
szám: 1-2 M/ml, mozgás: 1-2 %, vélemény: oligozoospermia max. Súlyosan csökkent fertilitású ondóminta. :cry: :cry: :cry:
Gyanítom, ezek az eredmények icsi-re se túl jók... :cry: :cry: :cry:
(Szerintem a múltkori spontánnál már beteg volt a sperma, ami elérte a petesejtet... :( )
Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy van egyáltalán gyerekem...
20140901102739
 
 


Emma,
a 12-18 hós 86-osnak felel meg, ha azok jók rá, akkor ezek is jók lesznek szerintem. A babakérdésben akkor biztosra mentetek! :D
A vichyt arra írtam, hogy írtad, hogy Zalánnak gyakran szétreped a szája. Mert az enyém is ilyen télen.
20140901102739
 
 


hajni777 írta:Lányok, használ vki olyan rompert, aminek lába is van? Én eddig is utáltam, most meg már még jobban utálom! Holnap viszem levágatni, mert még engem is idegesít, hogy lecsúszik a gyerek lábáról! :twisted: Ráadásul az összes pizsije ilyen, nem találtam lábfej nélkülit! :twisted:
ű
romper??? :roll: :roll:
rugdalózóra gondolsz :wink:

persze, Lili abban alszik. Akkor csúszik össze-vissza, ha nagy.
Ő rá most a 6-9 hós pont jó.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hajni777 írta:Megjött apa eredménye:
szám: 1-2 M/ml, mozgás: 1-2 %, vélemény: oligozoospermia max. Súlyosan csökkent fertilitású ondóminta. :cry: :cry: :cry:
Gyanítom, ezek az eredmények icsi-re se túl jók... :cry: :cry: :cry:

miért ne lenne jó ICSIre???
Knak ugyanilyen, és van 1-2 eredmény azért a családunkban! fel a fejjel! :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
vmiért azt hittem, a rugi, az csak kis méret, nem tudom... :oops: :D Köszi a biztatást!
20140901102739
 
 


Emma

nyugodtan rendelheted a 12-18 hósat, jó lesz.
Olivérre még sok 6-9 hós nextes cucc is jó! 10 kg, 77 cm.
pl amit feltettem valamelyik nap képeket, azok a csíkosok 6-9 hós nextes.

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni
ez rossz hír :( tényleg jó, hogy itt van Olivér! De hát Orsi tök jó példa!!!:)
Balesetből fakadóan repedt ki a szája Zalánnak

Na, most hogy írjátok, akkor meg lehet, hogy nagy lesz a cucc? akkor 9-12 lenne a méret????? Kicsit aggódom, elég sok pénzt költenék.... 86os meg olyan sokféle van.... Mondjuk 86os H&Mre gondoljak? Az felsőben jó, gatyában még nagy...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma! Bálintra pont jók a 12-18 hósak, Ő 12 kiló és több mint 86 centi (nem tudom mennyi :oops: , 1 évesen volt 86 - vagyis most biztos több :lol: ). Én most rendeltem 18-24 hósat de az még picit nagy rá.

Voltunk ma Csiri-biri tornán, jó volt nagyon, bár az én gyerekem többet bohóckodott mint bármelyik, és többet tartózkodott a függöny mögött, mint a tornán. Egész nap nem volt áram eddig, se fűtés, se semmit, semmit sem tudtam csinálni- :twisted:

dkata
 
 


Emma,
a nextes cuccok átlag méretek, a h&m-esek picit nagyobbak. (Mondjuk én mindig nagyobb cuccot szeretek rendelni, hogy tovább tudja hordani, meg úgy vagyok vele, hogy inkább legyen nagy, mint kicsi. )
20140901102739
 
 


Emma

ezt a képet tegnap csináltam, ha feláll ebben a rugiban (ez a pizsamánk) tapossa az alját. pedig 9-12 hós next. ennek ellenére én 12-18 hósat fogok rendelni.

Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi,
enyém gyerek is majdnem tapossa a 2-3 évesnek az alját, ennek ellenére én is 2-3 évest rendelek. :lol:
20140901102739
 
 


Hajni :P Zsuzsi :P
Tündériek ezek az Olivérek :lol:

Zsebi :P
Ééééén inkább egy kis bíztatást várnék... hogy jobb lesz és könnyebb. Pillanatnyilag az éjszakák pokoliak (5 napja kezdtük őket az ágyukba szoktatni, a szobájukban, s én alszom velük... eddig külön voltak 1 szülő 1 gyerek felállásban...), Milcsi refluxa miatt is, 1-2x rucit váltunk, s a feje alatt a tetra pelust pedig 5-6x cserélem. Etetése után min. 1 órát muszáj rá "vigyázni", aztán meg már kéri a másik a kaját... szóval huhhhhhh. A nappalok vidámak, mert olyankor jön segítség többnyire és mehetek aludni pár órát :oops: Tieid mikortól aludták át az éjszakát?
Márkó már átaludhatná, 5,5 kg, viszont Milcsi még csak 4,5 kg, szóval neki még muszáj enni... bár megjegyzem, ő a rekorder, mert már 2x is 7 óra nem evés után kért kajcsit.
A mostani +nehézségünk, hogy szörcsögnek a fiúk. Apjuk és én is náthásak vagyunk, így nem csoda :( Pedig 24 fokon tartom a lakást.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: