Új privát üzeneted érkezett!

Andi
Ez a kis változás már nagy változás. Ha már 28% normális kinézetű, és már életben is van egy részük az nagyon szuper. A lombikig még tuti javulni fog. De ha már életben vannak ICSI-vel megtermékenyíthető a petesejt, ugye? Akkor meg semmi gond, lehet válogatni.
p__lilla
 
 


"Gondolj úgy vágyad tárgyára, mintha már a sajátod lenne. Tudd, hogy meg fog érkezni, ha eljön az ideje....Ne aggodalmaskodj miatta. Ne gondolj a hiányára. Tudd, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, hogy már most a birtokodban van." /Robert Gollier/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tea77 2008.09.19 19:29-kor.
tea77
 
 


Tea!nagyon szép ez az idézet!

Kép
kissedi
 
 

 
 

Zsó!mégegyszer Boldog Névnapot! Küldök neked egy csokor virá Kép got!!! :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Zsó névnapi köszöntőjéhez én is csatlakoznék. BOLDOG NÉVNAPOT.Kisseditől kapott virágcsokrod olyan szép, hogy felülmúlhatatlan, így én csak így simán kívánok neked minden szépet és jót.

Tea, az idézeteid már megint nagyon jók.

Még mindig ujjongok magamban az eredmény miatt, igaz nem nagy valami, de nekünk fantasztikus. A párom ma már át is esett az első akupunktúrás kezelésen. Nem akarok én csodát csak pár egészséges, ép kattincsot, hogy legyen miből válogatni. Legutóbb is 11 szép petét sikerült leszívni, de nem igen volt mivel megtermékenyíteni őket így a végén csak két kis embriócska lett akik sajnos pár nap után már osztódtak tovább odabenn. Ezen lenne jó változtatni és most hiszem, hogy sikerülni is fog.

Lilla, Edi, a következő napokban téitek minden gondolatom. Csak sikerüljön....

remeny
bnandi
 
 


Andi! kösz a drukkot! és kívánok sok kis katit nektek, aki olyan fürge mint az ürge!!!! :wink:

Kép
kissedi
 
 


Edi
Holnap itt a ciklusod vége. Érzel valamit? Nem teszteltél?

Andi
Igen, szuper az eredményetek. És ez még csak jobb lesz, bízz benne.
p__lilla
 
 


Megérkeztem csajek!
:arrow: :arrow: :arrow: Kép

Végre itt a péntek!!! Hoztam nektek a MEGA-drukkokat!
KépKépKép
KépKépKép

Mindenkinek szép hétvégét! Mik a tervek???

KépKépKép
tea77
 
 


Szia Lilla! Kép Kép

Edina!!!Kép

Tényleg! Holnap reggel ellősz egy tesztet a kedvünkért? :wink: :?: :?: :?: :?: Kép Kép
tea77
 
 


Andi! Ezt neked találtam :wink:

KépKépKép
KépKépKép
tea77
 
 


Edinának a Sikerhez :wink: :

KépKép


Ezt várjuk töled holnap: :wink: :wink: Kép

KépKépKép
tea77
 
 


Köszi csajok a drukkot. én is nagyon drukkolok mindenkinek. nagyon jól esik ám... :oops:
Hát Lilla nem sok mindent érzek. fájdogál a pocim. viszont sztem jó hír,hogy a hőm nem esett le mint menszi előtt. eddig menszi előtti napon mindig leesett 36,4 -re kb. most meg 36,7 !!!!!!remélem nem is esik le.
Tea!attól lehet baby,hogy fáj a hasam?nem értem én már ezt. nagyon bizakodom. csak holnap este lenne már, és ne lenne pirim :roll:
majd meglátom tesztelek-e. attól függ hogyan ébredek (piri költ e vagy nem?)
na jó éjt nektek. és szép hétvégét. remélem nekem is életem egyik legszebb hétvégéje jön.... :wink:

Kép
kissedi
 
 


Lilla! Te most a 10. DPO-n vagy? :roll: :roll:
tea77
 
 


Ez mit jelent hogy 10.DPO. :oops:

Kép
kissedi
 
 


Peteérést követő 10. nap :wink:

Ilyenkor történik a beágyazódás, ha van baba.... kell egy kis babaragacs :wink: Kép
tea77
 
 


Edi - Aranyos a képed.... 8) 8) 8)

Most elrohanok banánturmixet készíteni, mert elcsöppen a nyálam, annyira megkívántam... :lol: :lol: :lol:
tea77
 
 


Tea
Köszi a babaragacsot. Ilyen későn van a beágyazódás? Én azt hittem a 7., 8. dpo körül. Bár tényleg, lehet később is. Igen, ma a 10. dpo.
Hogy csinálod a banánturmixot? Én is megkívántam. Nyami-nyami. Van itthon banán, meg gondolom tej kell hozzá. Holnap csinálnék, ha leírnád. Bár azt hiszem, nem egy fogyókúrás kaja.

Edi
Édes a képed. Hajrá ikrek. :lol: Drukk holnapra, és hogy életed legszebb hétvégéje legyen.
Nem raknád fel a hőgörbéd? Megnézném, ha nem bánod.
p__lilla
 
 


Banánturmix: :arrow:

- 2 drb érett banán ( másnap miután megvásároltad ) - én darabokra töröm...
- 2 evőkanál méz
- 1 ( tasak ) vanilia cukor
- 1/2 liter tej
(nyáron + 4 db jégkocka)

Ezt mindt beledobálom a turmixgépbe és összeturmixolom.

Nyami! Párocskám hozta a receptet, ő csinálja finoman. De most fáj a feje és segítettem neki :wink: .

Majd szólj hogy sikerült..
tea77
 
 


Tea
Hú, ez fincsi lehet. Holnap megcsinálom, és beszámolok róla, milyen lett. :wink:
p__lilla
 
 


Lilla! Én is úgy tudtam, hogy a beágyazódás kb a 8.9. napon történik. Legalábbis nekem a klinikán ezt mondták. Azt is mondták, hogy van amikor ez egy kis vérzéssel is járhat, vagy barna pecsételéssel, de persze ez egyéntől függ. Van akinél semmi sem történik. Tehát ha van egy kis valami az sem baj. Izagalmas napok ezek, ha jobban belegondolok túl izgalmasak is.
Edi....kitartás!!!! A hőd magas, csak maradjon is ott ahol van.
Várom már, hogy leteljen az elkövetkező 2-3 nap és örülhessünk végre. Amikor én voltam a helyzetetkbe akkor nem vártam olyan nagyon. Olyan típusú vagyok, hogy inkább szeretek kétségek közt tépelődni és reménykedni mint a tutit tudni. Hülye egy természet tudom, de úgy tudok reménykedni. Estem ezért már óriásikat pofára de ilyen vagyok. De hát.. a remény hal meg utoljára!

Tud valaki valamit Katerináról? Olyan jól sikerült a szülinapi meglepetés utazás, hogy vissza sem akar jönni? Kíváncsi vagyok már merre voltak? Jó, hogy utazhatnak, kicsit kiléphetnek ebből zűrzavaból ami van.

remeny
bnandi
 
 


Andi
Hát, én is hasonlóan vagyok, mint te. Nem várom a hétfőt. Ezért nem is tesztelek. Már előre félek tőle, hogy esetleg azt mondják, hogy sajnálom, nem sikerült. Már belefáradtam a sok negatív tesztbe, és a sikertelen hónapokba.
Egyszerűen már nem érdekel a dolog. Majd lesz, ahogy lesz, még mindig volt valahogy. Már azt is megszoktam, hogy örüljek más babájának, meg örömének, sajnos nekem nincs ilyenben részem, lehet, hogy már túl fásult vagyok? :shock: :roll:
p__lilla
 
 


Na, jó! Beszéljük meg. A beágyazódás lehet a 7. és a 10. nap között...!! :wink: Ezzel remélem mindenki egyetért... :wink: :lol: :lol: :lol: Kinek előbb kinek később.

Lilla - Egy idő után tényleg elfásul az ember. Vagyis én nem fásultségnak nevezném hanem egyszerűen amennyire lehet, eltaszítsuk maguntól azt az érzést ami már jól ismert és ismét bekövetkezhet. Egyszerűen nem akarjuk már átélni. Ellőkjük maguntól és ilyenkor jön az a szar semleges érzés...próbáljuk úgy venni mintha nem is érdekelne bennünket....pedig....
tea77
 
 


Tea!
Azt hiszem épp arról van szó amit leírtál. Próbálom elképzelni az érzést, hogy milyen lenne ha.... de aztán szembe kell nézni a valósággal. De készülnünk kell ARRA A NAPRA!!! Mert nemsokára eljön meglátjátok. Meséltem az álmomról és nagyjából be is vált, de volt még egy, pedig nem vagyok egy nagy álmodó, vagy aki sokat törődik az álomfejtéssel. De akkor éjszaka volt mégegy. A párom felébresztett, hogy mi a baj, mert álmomban kiabáltam és jajgattam. Szörnyű, hogy ezt én és csináltam... :oops: Szóval álmomban nagyon féltem egy gyerektől aki cserepeket dobált ránk a házunk tetejéről. Most nevettek mi....? Pedig szörnyű volt, repültek a cserepek a fejünkre azt hittem meghalunk... Lehet, hogy magától a gyerektémától félek? Annyire szeretném, hogy már ez a vágy átalakul félelemmé, hogy nekem nem sikerülhet?!
Most esténként a barátnőmhöz járok segíteni babát fürdetni. Ici-pici még, csak 3 hete született. Mindennap úgy veszem a kezembe, hogy azt mondom magamban, hogy sikerül és soha többé nem akarok félni. Ha babát látok, nem arra akarok gondolni, hogy nekünk mért nem lehet, hanem arra, hogy igenis jönni fog hamarosan.

remeny
bnandi
 
 


Andi - Nem nevettem....inkább megríkattál :cry: :cry:

Remélem hamarosan eljön már a MI napunk is!
Látjátok, annyira belénkrögződött ez a sikertelenség, hogy megjelenik az álomban is. Az álom az egy tudatalatt működő valami, ami mégis befolyásolja életünket. Ha a tudatalatti irányítani is tud, akkor jó lenne nem befolyásolni ilyen érzelmekkel!
Ezért kell mindig csak pozítív gondolatokal táplálni, szép és kellemes érzésekkel, ábrándozással, mintha már a miénk lenne!

Andi köszönöm, hogy ráébresztettél néhány dologra....bár nem tudom érthető volt-e nektek is az eszmefuttatásom..mindenesetre nagyon igyekeznünk kellene szép gondolatokat gyártani.
tea77
 
 


Edi!

Bocsi, elkallódott a figyelmem...kérdeztél :
A pocifájás az igen, lehet jó jel, ne aggódj!!!... :wink:

Itt az idő a szunyálásra, mostmár leesik a fejem a nyakamról.

Az álmainkhoz :

Kép
tea77
 
 


Hello csajok! az álommal kapcsolatban:ma reggelre én is álmodtam. azt hogy +lett a tesztem. reggel mikor felkeltem rájöttem, hogy csak álom, gyorsan hőmérőztem egyet. és a hőm még mindig 36,6. :roll:
remélem lesz okom tesztelni.
hát a teszttel én is úgy vagyok, hogy átéltem már jó pár negatívat. nem is volt itthon teszt, múlt héten vettem. nemtudom valami megérzés, vagy mi...fogalmam sincs. szóval én is úgy vagyok ahogy mondjátok (Adni, Tea, Lilla), hogy nem is tudom várom e a tesztelést, mert mi van ha negatív. olyan kétségek között vagyok, mert megcsinálnám hogy túl legyek rajta,( ha negatív) de jó hogy még nem tudom ha nem jött össze megint.
szóval ezek vagyunk mi nők..akik mindig izgulnak, idegesek és nagyon-nagyon reménykednek!! :?

Kép
kissedi
 
 


Edi
Az álmok általában valóra szoktak válni. Sajna én még sosem álmodtam + teszttel, csak - al, és az is lett. Babával sem álmodtam még, nincs is. Úgyhogy te holnap reggel tesztelj egy +-t. Drukk hozzá, már nagyon megérdemelnéd.
Nem tennéd fel a görbéd? Hány napod telt el a pé óta?

Tea
Nagyon szép ez a kép.
Igen, nálam is arról van szó, amit leírtál.
p__lilla
 
 


Itt a görbén, remélem sikerült jól feltenni.
Csatlakoznék Lillához, nagyon szép a kép Tea. honnan szeded ezeket?
http://ciklus.hu/index.php?p=6

Kép
kissedi
 
 


Jah az ovulációs fájdalomhoz amikor jelöltem az a görcsöket jelenti mert így nekem jobban áttekinthető.

Kép
kissedi
 
 


Nem tudom feltenni Lilla ! azt írja a fájl típusa nem megfelelő :(

Kép
kissedi
 
 



Kép
kissedi
 
 


Edi
Meg tudtam nézni a görbét. :lol: Szerintem a ciklus nem jó helyre húzta a vonalat. Nekem sem oda szokja tenni, ahova kéne. A ferti máshova teszi sokszor. Nem tudom miért lehet ez. Amúgy szerintem szép kis görbe, úgy gondolom, hogy már a 14. dpod van, vagy már túl is lépted. Drukk, hogy holnap is magas legyen a hőd.
p__lilla
 
 


remélem úgy lesz! egyébként ez a vonal nem került oda csak kb 3 napja. :roll: még jó hogy időben megtudom mikor van pé. nem? elvileg a 14. nap van, de kitudja így.még jó hogy az ember azért vezeti hogy nyomon tudja követni a dolgokat. erre. :?

Kép
kissedi
 
 


Megjöttem a melóból...

Most itthon folytatom!

Mindenkinek mennek a MEGA DRUKK-DRUKK-DRUKKOK!

Puszi..a képeket keresgélem... :wink: Kép
tea77
 
 


Itt vannak nagyon jók...
http://www.glitter-graphics.com/

:wink:
tea77
 
 


Tea
Te még ma is dolgoztál?? Szegénykém. Mi a munkád?

Edi
Szerintem nem a 14. napon volt péd. Később.

Képpróba (csak nem mozog):
Kép
p__lilla
 
 


Hihi, mégiscsak mozog. :lol:
p__lilla
 
 


Lilla! sztem olyan 6-a körül kellett lennie, nem?nem akkor mikor alacsony a hőm?a kalkulátor 6-ra jelezte az ovut.

Kép
kissedi
 
 


Most olvasgatok a neten,milyen tüneteket észlelhetek...hhhhúúúú kezdem beleélni magam sztem. :x nem kéne.
na mindegy nekem is van hasfájás, a mellbimbóim érzékenyek, és a mellbimbó udvarán kiemelkednek a mirigyek, gyakran kell pisilni, és néha hányingerem van, és még mindig nem jött meg :P :roll:
félek tesztelni :cry: !szerintetek hülye vagyok? :(

Kép
kissedi
 
 


Kissedi, Lilla ! - Puszi!

Lilla! :lol: Megukkoltad az oldalt, látom.... :wink: Aranyos a kiskutyus...

Szerintem is a 16. cn-en lehetett a péd.... :roll: . Ezekszerint a 16. DPO-n vagy ma... :roll: hát, meg kellett volna jönni. Legtovább nekem a 18. DPO-n jött meg. Még két nap MAX. Ha kibírod és nem jön meg keddig, szerdán már csak pozit tesztelhetsz! Egyébként a 14. DPO-n kellene megjönnie, de mondom a 18.-ig még nem 100%!
Azért ellőhetnéd már azt a tesztet!!! :wink: :wink: :wink:
Naaaaaaaaaaaaaaa! A kedvünkért!!!!
Mondjuk holnap :?: :?: :?:
tea77
 
 


Andi,Edi,
köszönöm nektek is a köszöntést!Edi,oly szívet melengető virágcsokrot küldtél! :wink:

A görbédről:szerintem a 21.napon,azaz 9-én lehetett a pé.A nyákot nem figyeled?én csak azt figyelem,és mindig tudom,mikor van "helyzet",meg ráadásul elég erős ovulációs fájdalmaim is szoktak lenni.Nagyon drukkolok neked!Mindig ilyen hosszúak a ciklusaid?Szerintem még pár napig ne tesztelj,mert nem biztos,hogy kimutatná,ha babás vagy.Izgiiii!

Lilla,
nagyon nehéz lehet most neked hétfőig várni,remélem,eseménydús a hétvégétek,úgy talán könnyebb.

Hát igen,lelkileg borzasztó nehéz ez a helyzet mindnyájunknak.Azt hiszem,el kell fogadnunk,hogy ez így is lesz addig,míg az összes lehetőséget ki nem próbáljuk,vagy kicsit optimistábban fogalmazva el nem érjük a célunkat.
A férjem valahogy olyan nyugodt és türelmes,nem számít semmire,"majd meglátjuk"-mondja.Jó,hogy van a családban egy "normális" is,jó,hogy ilyen higgadt,pedig ő is nagyon vágyik már babára.
Amúgy jövő szerdára v.csütörtökre várom a mensit,mármint nem most,hanem 10 nap múlva..

Andi,
örülök az eredménynek,a változásnak!Csak így tovább!

Legyen szép hétvégétek,és én is drukkolok Mindenkinek ezerrel! :wink:
Vendég
 


Edi
Szerintem szept. 6-án, a 18. cn-on lehetett péd. Bár nem egyértelmű. Akkor ma vagy a 14. dpo-n. A fertilityfriend oldalon nem vagy regisztrálva? Kíváncsi lennék, az mit mutat.
A tüneteid nagyon babásak. Drukk, hogy tényleg legyen valaki a pocidban. Mikor tesztelsz? A 14. dpo-n már ki kell mutatnia.

Mmzsó
Egyáltalán nem nehéz hétfőig várni, nem izgulok, nem várom a hétfőt. Inkább nem is akarom tudni az eredményt. Jó egy kicsit reménykedni, de hétfőn kiderül tutira, hogy mi a helyzet ott bent, és félek a csalódástól. Ezért inkább nem is élem bele magam, nem keresek tüneteket.
p__lilla
 
 


Lilla!

Jól is teszed. Próbálj meg lazítani! Csak ne emelj nehezet! Az nem tenne jót!

Edi!

Én is kíváncsi lennék mit mutatna a ferty.. :roll: :roll: az egy kicsit pontosabb. Sokan panaszkodnak a ciklus.hu-ra, gyakran eltévesztik a keresztet... :roll:
tea77
 
 


Sajna nem vagyok a fertin regisztrálva, meg elég béna vagyok angolból :oops:
de próbálkozom rajta

Kép
kissedi
 
 


Tudok utasítást adni, ha gondolod...
tea77
 
 


Van itt valaki?
Kép
tea77
 
 


hello Tea! itt vagyok! csak épp teát főztem :D
elfogadom a segítségedet, és köszönöm.
már regisztráltam. hogy tudom vezetni a görbét?

Kép
kissedi
 
 


:arrow: Chart

Itt megjelenik egy üres naptár. Megvan?
Ráklikk az egyik napra és megnyílik a kártya amit töltened kell az adatokkal.
tea77
 
 


Temperature: ( Hőmérséklet -beírod )
Time: (klikk nyilacska és kiválasztod / óra perc/ délelőtt/ délután
Cervical Fluid: ( nyákot jelent - nyilacska. Választhatsz. Száraz, krémes, vizes, tojcsi )
Menses/Spotting: ( menszi/pecsét) nyilacskára klikk és kiválasztod: pecsétes, lightos, közepes, sok.
Intercourse/Insemination: Együttlét / Inszemináció. Kiválasztod: Igen, Délelőtt, délután, két alkalommal, nem volt, inszemináció, IVF transzfer.

Ha megvan, klikk: SAVE
és visszadob a táblázathoz, már bejegyezve az adat.

Megy?
tea77
 
 


Szép estét csajok, mindent bele estére...

Lehet válogatni, de végig lehet utánozni is... :wink:
Kép
tea77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: