Sziasztok!
Tegnap lementettem, amit írtatok, most meg elolvasom és válaszolok:
Sziszike! Rettenet, amin végigmentetek! Ahogy belegondolok, hogy én milyen rosszul voltam és csak
feküdni tudtam 1. nap, te meg még a gyerekeket is istápoltad....
Kata! A torna itt van a betongyárral majdnem szemben, a buszmegállótól 20 méterre, Szendrey Anna
Wellness club. Hétfön, szerdán és most már pénteken is van, szerda, péntek 9.30, hétfö 10.30.
Egy nagyon kedves hölgy vigyáz a gyerekekre, akik imádják öt. Szokott fent lenni már 6 hónapos baba is.
Eredetileg 1 éves kortól volt, de most már nem. Nagyon jó a társaság, voltunk pénteken kajálni is a csajokkal, kibeszéltük a pasikat, stb.
Szuper jó kikapcsolódás volt, ismételni fogjuk havonta, bárkit szívesen látunk. Muszály feltöltödni idönként gyerek nélkül.
Ha lemerészkedsz, rikkantsd el magad, hogy ki az Evelyn. Én hétfön és szerdán járok. Elöször célszerü egy napijegyet venni és megnézni, hogy hogyan tetszik.
Más: ilyen szerintem nincs, hogy át kellene aludja az éjszakát, nekem Adrian 1 éves koráig szopott minden éjjel, a barátnöm gyereke 1 hó híján kettö éves és éjjelenként többször szopik.
Misi még böven abban a korban van, hogy nyugodtan szopizzon éjjel és a kétszeri alkalom nem sok. Egyébként sok olyan baba van, aki eleinte átalussza az éjszakákat, aztán utánna kezdi az éjszakázást. Ez föleg az anyatejes babákra vonatkozik.
Sokan itt esnek bele abba a hibába, hogy azt hiszik, hogy kevés lett az anyatej, hogy éhezik a baba, közben általában egész másról van szó. Persze lehet ez egy növekedési kiugrás is.
Réka! Használt gyerekruha boltok: Van még egy a Vasúti villasoron is: 101 kiskutya, ez szerintem elég jó, meg van egy ahol a Püspökmajor ltp-re mész fel, mindjárt a lámpa után, neve: Pelenkaház (itt még nem voltam).
Szerintem ne nézd azt, hogy hányan adták, mert lehet, hogy csak mitudomén Szabolcsban adták 300 gyereknek és a környéken meg nincs is nagyon. Add azt, ami nagyon tetszik, mindkettö aranyos szerintem, nálunk az oviban talán egy sincs egyikböl sem.
Bellana! Szerintem a hormonok teszik a rémálmokat. Én is sokat álmodtam. Haskeményedés: tessék többet pihenni!!!Nekem a másodikkal 6 hónapos kortól, Jázminnal már az 5. hónaptól kezdve voltak keményedéseim.
Philissa! Marikával beszéltem, egyböl tudta kiröl van szó, pedig én csak a Csengét tudtam rólad, az igazi nevedet nem, de most már azt is tudom.
Hogy viselte Csenge az oltást?
Zit! Ha máskor így kivagy, majd szépen áttolod hozzánk a babakocsit és egy jó kis tea mellett majd jól kibeszéljük a szomszédokat, gyerekeket lekötjük és megnyugszol, csak bírjunk már egyet talizni! Ok?
Mindenkinek minden jót!
Evey