Új privát üzeneted érkezett!


Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Teljesen szét vagyok csúszva. Nem is tudom mikor tudok visszaolvasni, mert vagy ezer oldalt írtatok amióta nem tudtam jönni.
Kende most teljesen megbuggyant. Mintha nem is ő lenne. Egész nap mint egy kis ördög. És ami a legújabb fejlődünk visszafelé. Már hónapok óta szobatiszta, de most kb 1 hete lassan megint bepisil. Én meg mint egy mosómedve állandóan mosom a pisis cuccokat, és takarítok utána. Már éjjelre visszaadom rá a pelust. Közbe após meg körfűrésszel levágta az egyik ujját, és visszavarrták neki. Oda is egyfolytában rohangálunk. Ma engedték haza, és mivel egyedül él, így mi visszük neki a kaját meg mindent. Persze tőlünk 10 km-re lakik, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog.
Menetközben a gyes/táppénzes ügyeimet is intéznem kellett, mert most elvileg ha jól intéztem a dolgaimat akkor táppénzen vagyok.
Közben a lakás szalad, takarítani sincs időm, a vasalatlan hegyekbe…. Mi lenne, ha ez mellett még dolgoznék is??? Na elég a panaszáradatból.
Amint tudok jövök.

Viszont rápillantottam a képekre és az össze babuci csodaszép. A 4d-s képek meg fantasztikusak!!! A pocakképek is klasszak!

Márti a fiúk is nagyon helyesek!!!

Bejci szép lett a babszoba. És ha nem is jönnék milló drukk neked!!! Nemsoká itt az időd!!!

Andy: nekem nem jött be az oldalon a kép és a videó hiába katt rá...

Most hirtelen ennyi. Igyekszem jönni, de már nem is ígérek semmit.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Holka
Ihatok neocitrant? Azt hiszem nem megfáztam, hanem elkaptam valamit, mert az a barátnőm is beteg akivel vasárnap találkoztam.

Viri
Csodálkozol, hogy Kende megzavarodott ebben az időben? mert én nem, én is meg vagyok buggyanva.

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

sziasztok!

Viri, nem voltatok valahol? Bevásárolni, dr, ahol kicserélhették kendét??? :lol: Hogy érzed magad?

Szakdoga :shock: ne idegesítsetek.... én már egy ideje halasztom.

Holka, aszta-paszta, hogy milyen kicsi a világ!!! Én még mindig csodálkozom. Ámulok bámulok. Vicces volt, mert amikor bementem, említettelek és mondtam neki, hogy mi is ismerjük egymást :lol: Hát nagyott nézett. Olyan fura volt. Mondtam neki, hogy nem is tudom, hogy tegezzelek vagy magázzam :roll: :D
Úgy megnéztem volna Emmácskát és Henidet :wink: de nem akartunk zavarni. Jelentem, sokkal jobban érzem magam.
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Először is, Holka, köszi minden tanácsot!!!

Hogy a többiek is tudják, miről van szó......írtam, hogy 3 hete kínlódok a höhögéssel, taknyolással....az ab-ot már beszedtem, de tegnap estére olyan mértékű lett a szúrás a hátamba, hogy már menni se tudtam....Körzeti doki szerint mellhártya gyulladás gyanú.......És két napja a tüdógyógyász orvos sem hallott semmit, szerintük allergia.....Hát én még olyat nem hallottam, hogy valaki még mozgásképtelen is lesz, ha allergiás.
Szóval most mindjárt indulunk a védőnőhöz, viszem a vizeletet, mert a változatosság kedvéért a vérnyomásom is megugrott, és bedagadt a lábam....de eddig a pisi még tiszta volt.
Utána vissza a tüdőgyógyász, tüdőszűrésre. Majd ő eldönti, mi legyen....ugyanis a házidoki szerint be kéne feküdnöm a kórházba, hogy infúzióban adják az ab-ot. De én nagyon nem szeretném!

Még jó, hogy tegnap elkészítettem a kórházi táskát, és kimostam az összes bébi ruhát.......azért még nem akarok szülni!

Bocs, ha most nem írok mindenkinek, remélem jövök még ma!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ma sem vagyok sokkal jobban. :cry:
Fel is hívtam a cukorgondozót, hogy nem tudok menni, de érdeklődnék az eredményem után. Na 7,7 lett, sz@r!!!! Azt mondták lehet a betegség miatt, de lehet tovább romlott. Minél hamarabb menjek kontroll vérvételre, hátha csak a betegség, de ha nem akkor jövő héten sürgősen menjek vissza. ha továbbra is magas marad a cukrom akkor inzulin lesz vagy tovább csökkentik a bevihető szénhidrátot?

Ditta
Jobbulást!!!

Szakdoga
Hát kezdem azt érezni most sem leszek vele kész. Tudom ha belehúzok lehet meglenne, de most beteg vagyok (ilyenkor nem megy a koncentrálás), jövő héten 3x mehetek dokihoz + 1x védőnőhöz. Könyörgöm mikor pihenjek és foglalkozzak a dolgozattal?

Kép
Kép
nati80
 
 


Ditta, ne izélj már, áááááááá nem akarom hogy kórházba menj!!! Elég volt, hogy én voltam, nem akarom, hogy más is odakerüljön! Viszont, pont tegnap láttam a reality-n, hogy egy nőnek allergiás rohama volt a végén már nem bírt menni és már levegőt sem tudott venni, elkékült. NE HARAGUDJ, NEM RÉMISZTGETNI AKARLAK, ez rád természetesen nem vonatkozik!!! NEki balesete volt és mittomén mi hozta ki. Csak azért írtam, hogy nem tudsz menni....
Kérlek szépen Natival együtt gyógyuljatok meg! Gyógypuszikat küldök mind a 2töknek!!!
magdolnam
 
 


Nati
neocitrant ne használj.
Inkább 1000mg-os C-vitamint,vagy Aspiryn C-t használj.

ditta
várunk vissza a tüdőgondozó után,majd írd mi volt.

Magdi
amikor írtad,hogy németen találkoztál vele,akkor mosolyogtam magamban,hogy tuti a jó K.Gábornál jársz...mert ő is járt németre!!!! :lol: :lol:

Viri
csakhogy megnyugtassalak,Heni is bepisilt az elmúlt 2 hétben 3xéjjel(előtte 2 hónapig nem volt ilyenre példa) szerintem az zavarta meg,hogy most hosszú pizsinadrágban alszik és nem csupasz popóval!!!
de előrelépés,hogy mostmár nappal a városi sétákra se adok rá pelust.Nappal sosincs gond,déli alváskor sincs.

Bejci
csak várólistások lettünk az oviban.... :roll:
holka
 
 


jaja... nem nyelvvizsgázott le, pedig nyelvvizsgafelkészítőn voltunk, de én sem :oops:
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Andy, nekem tetszik a honlapod:) Valamiért mindíg keverlek kisvirággal, és állandóan rácsodálkozom, hogy már nálatok megvan a baba. De javuló tendenciát mutatok, mert ma nem így volt. :lol:

Nati! Ebben az időben nem csodálom, hogy ki vagy akadva! Szerintem ha tudsz azért sétálj egy kicsit, még akkor is jót tesz, ha nem süt a nap, ha meg igen, akkor pláne jó.
Vércukor: nagyon vigyázz, (bár ezt nem is kell mondanom, mert állandóan diétázol :? ) bár azt nem hiszem, hogy inzulinra állítanának be. A rossz hír ezzel kapcsolatban, hogy valószínüleg szülés után vissza fog menni a norm tartományba, de hajlamos leszel időskori cukorbetegségre.( az időskori annyit jelent, hogy nem gyerekkori, szóval inzulin nem kell, hanem gyógyszeres th.)
Neocitrán: ezt hagyd ki! Forró tea lassan, és csatlakozom a C vitaminhoz!

Ditta! remélem minden ok lesz, ne hogy bármi bajotok legyen.

Nálunk nincs sok változás, tegnap csináltam egy pocifotót újra(pont egy hétre az előzőhöz) magamon nem észleltem a változást, de a képen egyértelmű. Majd, ha lesz időm feltöltöm. Férjem azt modta, hogy nem is nagyobb lett, hanem feljebb került. Szerintem nagyobb is. Mocorgás: egyre többet mozog. Most amikor felébredtem reggel az én kiscsajszim is azonnal felébredt, és nekiállt nyüzsögni. És este is állandóan nyüzsizik, amikor lefekszem. Egyre többet érzem akkor is mozogni, amikor én is mozgásban vagyok. Szóval egyértelműen növekszik.
Ti hogy vagytok a zokni felvétellel? Nekem nem megy túl könnyedén. A lehajolással már kezd baj lenni. Bár amikor állok, még simán megy.
Valaki kérdezte, hogy mi lesz a kislányunk neve, nem tudom, hogy azóta írtam-e már, de Zsófiánk lesz.:)
És amikor most volt a névnapja a férjem beállított egy csomó sütivel, és közölte, hogy Zsófinak hozta a névnapjára, és leszek szíves leküldeni neki. :roll: Nekem sem kellett több, nekiálltam a fincsi falatkáknak( bocs Nati :oops: )

Bocsika, kicsit hosszú lettem. :oops:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


kicsit zizi vagyok??? Fogtam a szemetet és beraktam a hűtőbe :shock:
magdolnam
 
 


jaj, azt hiszem nem mondtam Andinak, de nekem is tetszettek a képek!
NAti, nem akartam írni, mert nem vagyok dr., de én is úgy tudtam, hogy jobb, ha kihagyod!

Erika, gyorsan tessék felrakni a képet! Te még dolgozol?


Anda :roll: :!: :?:
magdolnam
 
 


Csajok nem tudjátok mi van manócskával???
magdolnam
 
 


Holka, én is használhatok Aspirin c-t a megfázásomra?

Kép
Kép
odri
 
 


Magdolnam, nem semmi a szemetes sztorid :lol: :lol:

Andy, jó a honlapod...
nekünk is van, csak frissiteni kéne :wink:

Ditta, ezek nem jó hírek...reméljük nem kell kórházba menned. Szorítok neked :!:

Nati, az egyik barátnőmnek is mags volt a cukra és neki inzulin kellett, de amint megszült másnap már nem kellett neki...
Ő azt mondta, hogy nem vészes...
Nekem csak diétáznom kellett..

Ercsi, tök édi férjed :lol: :lol:
Amúgy a mi lányunk is Zsófi lett volna, he nam lenne a családban már egy :roll:

Kép
Kép
odri
 
 


sziasztok!

köszi a honlap dícséreteket, de a videót nem néztétek meg Vivienről?
vagy valamiért nem jön be?
internet explorerrel megy csak, mozzilával nem.

írjátok meg műkszik e mert nekem megy innen.
És tegnap olyan szépen aludt egész nap meg evett Vivi, ma meg egész délelőtt fentvolt. volt védőnéni is, lehet az zavarta be, most talán beájult. nekem is kéne aludnom, de férjem lencsefőzeléket akar enni este, és csak az jó neki amit én csinálok, hát megcsinálom, pedig aludnék a lánnyal egy jót.
na majd este


na majd még jövök
írjátok meg milyen a videó!!!!!!!!!!!
én vágtam

mindenkinek jobbulást
remélem Ditta nem kell kórházba vonulnod, várunk vissza

Kép
andyfekete
 
 


felrakom az előzőt is, így egymás mellett lehet látni a különbséget. Most nézem, hogy a tükör jó maszatos, azt ne nézzétek. Megyek is lemosni.Kép múlt heti Kép tegnapi

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Köszi a hozzászólásokat. nem iszok semmiféle gyogyit, maradok a natúr citromos teánál.
Cukorrol annyit, hogy tudjátok nekem a 24 hetesen derült ki, hogy magas, de eddig a diétával tartani tudtam. A cukorgondozóban azt mondták most lehet a betegség miatt emelkedett meg, ezért is kell visszamenni kontrollra, hátha nem az inzulin hatékonysága csökkent.
Nos most szigorítok a diétán, pedig eddig is mindent mértem és számoltam, de mind1.
Most összedobtam egy jó kis salátát és nagyon jól esett. Elmentem boltba vásárolni, mert most egész jó az idő is. Odafelé majd megpusztultam, mert fanni valamit nyomhatott és minden lépésnél mintha késsel szurkálták volna a hólyagom. Visszafelé már nem volt baj.

Magdolnam
Én is szoktam ilyen érdekességeket csinálni. Én azt hiszem szennyesruhát akartam a hűtőbe tenni.

Erika
Hogy rohan az idő!!! Már 22 hetes vagy! Pedig nemrég volt, hogy + lett a teszted, nem?
Sajnos én sok szempontból vagyok veszélyeztetett a cukibajban. nagyszüleim is azok (mindkét papám), és fel is készültem rá, de inkább próbálok majd egy olyan életstílust tartani majd később is, hogy csökkentsem a kislakulás esélyét. Azt hiszem szülés után is fogom tartani vmilyen szinten ezt az étkezési stílust.

Odri
Nem hiszem, hogy nekem kell inzulin, mert nem tartósan volt magas a cukrom. Két hete még csak 6,2 volt, így bízom benne csak a betegség miatt volt most rossz. Amúgy tudom, hogy szülés után elmúlik és nem is aggódom miatta, de Fanni egészségéért annál inkább.


Azt hiszem egyébként már jobban vagyok. De nem akarom elkiabálni a dolgot.

Kép
Kép
nati80
 
 


Erika
Tényleg nagyobb és mintha feljebb is vándorolt volna. Egyszóval mindkettőtöknek igaza van.

Andy
Én nem tudom megnyitni :cry:

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati, tényleg nagyon rohan az idő. Pl. amikor nekem + lett a tesztem, Te már ha jól emlékszem 6v8 hetes voltál, és már Te is a célegyenesben leszel lassan. Azt mondják, hogy a te idődben kezd el tényleg teher lenni a terhesség. Én még nagyon élvezem. :D
Nálunk is cukorbeteg a nagymamám, bár neki 70 éves korában derült ki. :shock:

Bejcivel mi a helyzet? Tud róla valaki vmit?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
Nekem még most sem teher. Bár vannak dolgok amiket nehezebben vagy egyáltalán nem tudok csinálni. Ilyen az általad is említett zokni, de még rosszabb a harisnya. Ha valamit fel kell venni a földről akkor le kell gugolnom, mert hajolni nem tudok, bekeményedik azonnal a hasam.
Körömvágás! na én meg még azt hittem majd tudom lakkozni a körmöm :roll:

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati, nem is szabad hajolni csak gugolni...ja és nyújtozkodni sem :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok CSajok!

Köszi a hiányolást!
Csak villámreagálás, mert fekszem napközben. Tegnap "víztelenítés" volt, mert már a lábraállás is nehézségekbe ütközött, úgyhogy: fekvés-lábpolcolás, kaja: alma, és masszőr. Eredmény: -2,5 liter víz távozott belőlem! Ezért nem voltam napközben.Éjjel nem igen alszom- mert azért még néha rámtörnek viszketés rohamok, bár ez már nem a bőrgyulladás miatt van, az teljesen elmúlt- , ezért napközben általában húzom a lóbőrt, mert kipihenten akarok menni szülni... bár még semmi jele, hogy ki akarna jönni a kislányom!

Andy: Én sem tudom megnyitni a honlapod, pedig kíváncsi lennék a picurira.

Odri: És Ti mikor frissítitek a honlapotokat?

Nati: Jobbulást! De ha lehet, próbáld a természetes módszereket, kerüld a gyógyszert. Szakdoga miatt ne idegeskedj, vagy kész lesz, vagy nem, első: Fanni!!!!Nekem meg szakvizsgára kellene tanulnom, de még elő sem vettem. Mondhatni: lesz@rom!

Ercsi: Én látom a különbséget! Egy hét alatt sokat tud nőni a pocak, főleg szerintem a 30. hét után. Férjed jó fej volt Zsófi napon!

Ditta: Jobbulást! Én sem akarnék kórházba menni, de ha nincs más lehetőség, akkor muszáj, ott legalább orvosi felügyelet alatt állsz! AZért drukkolok, hogy megúszd!

Holka: Olyan jó volt olvasni, amit tegnap a pihe-puha babádról írtál, hogy tök jó kedvem lett, és a páromnak is felolvastam..
Vendég
 


www.andyfekete.extra.hu

ott baloldalon kapcsolatfelvétel
és ottlesz rajt

Kép
andyfekete
 
 


Dittát most üzent,hogy befektették
a terhespatológiára. Ágoston baba jól van,tüdőszűrön minden okés volt és most nyomozzák,hogymitől szúr az oldala.
Ditta gyors jobbulást Neked!!!!
holka
 
 


Ercsi
Én kérdeztem, szép a Zsófi név. Párod tök aranyos.
Tényleg látható a különbség a hasdion!!

Nati az inzulin akkor kell ha diétával is 7 felett van a cukorprofi.
Tudod ez a magas cukor most nem rád nézve veszélyes hanem a babádra.
Ezért fontos,hogy sikerüljön 7 alatt tartani.

Andy
Tegnap én se tudtam megnyitni de ma igen!
Hihetelen,hogy mosolyog! Nagyon édes!! És,hogy nyitogatja a szemét,látszik,hogy még nehezére esik inkább aludna,tüneményes!!

Bejci
Ari vagy. De tényleg fantasztikus érzés lesz. És mostmár valóban csak napokban mérhető Bius születéséig a hátralévő idő. Nem gondolom,hogy 2 héttel tovább hordanád őt...
holka
 
 


:shock: jaj Ditta!!!!
magdolnam
 
 


Sotén van?
magdolnam
 
 


Holka
Tudom, hogy Fannira nézve veszélyes, pont ezért aggódom, hogy miért ilyen magas diéta mellett. remélem tényleg csak ez a fránya megfázás az oka.

Ditta
JOBBULÁST!!!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
akár a stressztől is magasabb lehet, cukorprofilra mikor mész?

Magdi
nem tudom melyik kórházban van,smst írt és kérte.hogy továbbítsam Nektek is!
De remélem gyorsan javul és mehet haza a kiscsaládjához, nehéz lehet,Ágoston baba miatt is aggódni és a 2 nagytesóért is.

Odri
bocsi elfelejtettem pedig neked ia szerettem volna írni.
Az a baj,hogy átmegy az anyatejbe inkább csak a C-vitamint igyad.
Nagyon vacakul vagy még?

Lilla
+++++++++++++++[/u]
holka
 
 


Sziasztok!

Magdolnam:
Itt vagyok, csak olvasó üzemmódban. Szurkolok, és drukkolok mindenkinek, izgulok, amikor ti is izgultok a csöppségekért. Az igazság viszont az, hogy sajnos ez idáig nem tudok hozzászólni a babás témákhoz, inkább csak tanulni tudok belőle, hogy mire kell majd nekem is odafigyelnem. Saját problémáimmal pedig nem akarlak terhelni titeket, mert amúgyis van elég gondotok, teendőtök.

Kép Szülinapi csokor
Ezt a csokrot anyukámnak csináltattam a múlt héten a születésnapjára. Nektek is küldöm, csak úgy, hogy jó kedvetek legyen! :D

Kép
anda81
 
 


Te csináltad??? :shock: :D nagyon szép! Anyud hogy van? Miért terhelsz??? :shock:
magdolnam
 
 


új munkahely?
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Erika:
csini a pocid :wink:

Anda:
de gyönyörű eza virágcsokor! Anyudnak biztos nagy örömöt szereztél vele! :lol:

Ditta:
jaj szegény fejed! Jobbulást neked!!!!!!!!

Andy:
én sem tudom megnyitni a videot
:cry:

Bejci:????

többiek, bocsi, hogy nem reagálok, megyek pihizni. Tegnapelőtt dobtam egy hasast a busszon...ÜLVE!!! voltam.Olyan brutál fékezett a sofőr, hogy potyogtak az emberek a busszon. Egy néni fel sem tudott kelni, mentőt hivtak...De mielőtt aggódnátok, semmi gond, voltam dokinál, baba mozog ezerrel, csak tegnap voltak 10 percenként fájásaim és megijedtem, most pihenek....

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Bejci???
magdolnam
 
 


Márti :!: :?: nem semmi! És miért fékezett olyan brutálisat a sofőr? Szegénykém. Hasra, baszus :shock:
magdolnam
 
 


Voltunk ma kora reggel Ninával kozmetikába :lol: nagyon dögös maca lett! Teljes generáll volt :lol: :lol: :lol: úgy tetszett mindenkinek és én olyan büszke voltam rá!!! Lehet, az első közös karácsonyunkra kap egy lelkitársat :roll:
magdolnam
 
 


Hello csajok!

Vagyok- Vagyunk! szülésnek jele sincs, lábam még mindig szép, nem jött vissza a víz. Éjszaka viszont nem aludtam, úgyhogy megyek durmoldába. :wink:

Márti: Te szegény! Jól megijedhedtél. Pihengess és nem lesz baj!

Magdi: Az új iwiw-es képeid már a szülés utáni állapot? Mondták már, hogy macskanős szemeid vannak? :wink:
Vendég
 


Magdolnám:
mert eleibe vágott egy kocsi.... :? és hogy nehogy nekimenjen,hát inkább az emberek a busszon törjék ki a nyakukat.... :x

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Nati, jobbulást neked!!!!!!

Hu Nina akkor boldog lesz karácsonykor! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


A fiaim bandásdit játszanak! :wink:
Alakitottak egy bandát 'Fagyott macskák' nevet adták neki és itt menetelnek a zokniaimat kisajátitották.Volt két egyforma csikos, az lett az egyenruhájuk meg zenekaruk is van... A párnákon dobolnak... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Kép Kép

Nem vörös a haja!!!!!!!! NEm tudom, hogy miért látszik így :shock: valószínű azért, mert szőke és a függöny meg piros és gondolom az árnyék miatt.

Áh, még arra sincs időm, hogy kivasaljam a hajam
:shock: de majd 1-2 hónap múlva, amikor Liza már úgy ahogy le tudja foglalni magát.... ezek szülés előtti képek, terhesség előtti, ill esküvő-napi....
Igen mondták már. Köszi :D csak akkor nem szerettem hallani, amikor a barátnőm hapsija mondta.... és az nem csak egy megjegyzés volt.
magdolnam
 
 


Kép

Ha már a szemeknél tartunk :oops:
magdolnam
 
 


Márti, a hugicájuk azt hiszem nem fog a srácok mellett unatkozni. Bizti nagyon édesek! Pont tegnap nézegettem iwiwen a képeidet. Hát huni, tisztára az ikertesód ( a gyerekkori képeden)
magdolnam
 
 


annyira édes volt Ninus. Félt és elbújt a dobozában lévő pulcsiba, de a feneke egy kicsit nagy és kilógott egy részlet belőle... :D nagyon vicces volt. A dokival ott röhögtünk rajta, hogy nem tud elbújni, mert a popó kilóg
magdolnam
 
 


Holka
Jövő hét elején megyek megismételni az egy órási cukrot és ha az is magas akkor azonnal vissza a cukorgondozóba. Ha nem magas akkor is hívom őket és akkor majd mondanak valamit. A baj csak az, hogy nem sikerült beutalót szereznem, így csak kedden tudok menni reggeli laborra, mert hétfőn délutános a dokim.

Anda
Itt nem csak babás témákról lehet beszélni, így a te problémáidat is írd le. Az mindig csak jó, ha kiírhatod.

Márti
Mi okból fékezett ekkorát a sofőr? Azért én kérdőre vonnám. Ja már látom is a választ.
Örülök, hogy semmi bajod. Fájásokra mit mondott a doki? Milyen fájásokra gondolsz? Csak én sem tudom mire kell majd figyelnem.
Aranyosak lehetnek a fiúk, olyan jó, hogy ilyen jó fantáziájuk van.

Bejci
Jó durmolást!

Magdolnam
Bejcinek igaza van, tényleg nagyon szépek a szemeid és szerintem Liza szemei is hasonlóak.
Teszel majd fel Nináról is képet?
Jajj de legörbült a szája Lizának! Ő az apukád?

Ma voltam vásárolni és beszereztem egy csomó dolgot a kórházi csomagba ill. Fanninak vettem pelust meg popsitörlőt. Ti melyik pelenkát használjátok? Most Liberot vettem.

Kép
Kép
nati80
 
 


köszi :oops: igen, ő apum. Nem sírt Lizus, csak képeket vágott. A háttérben pedig az imádott mamám. Anyum nem jött :cry: ez 1 hete volt épp. Nem, Lizának sokkal szebb szeme van. Hihetetlen kék szeme. Ibolyakék.
Nati, nekünk a pampers-libero jött be. De a pampers jobban illeszkedik -a mi esetünkben- és popsitörlőkkel nem vagyok megelégedve!!!! A barátnőmtől kaptam egy neve nincset, de lehet csak én nem ismerem, az szuper!!!!!!
magdolnam
 
 


sziasztok!

vagyok, csak ha tudok pihenek. kiscsak 2 napja délelőtt nem alszik, ebéd után meg én alszom vele. Már tudunk szopizni 70-80akat. de éjjelre kell a tápszer, elfogy a cicim:)

Magdolnam!
nagyon édesek a képek!

Márti!
szerencse hogy nem történt bajod.

Bejci!
kinek küldessz smst, ha szülsz? örülök, hogy a víz lement a lábadról, sok pihenés, a végén én is csak polcoltam, de nem hazsnált.
képzeld most is van még rajtam, a cipőim ippen rámjönnek, de szorítanak.
ja, gatya egy sem jön rám:)
hordom egy darabig a kismamagatyáimat:)

Nati!
én pampers pelust használok, és nívea törlőkendőt, eddig bevált, nem folyik ki semmi a pampersből.

na megyek, meghozták a pizzát!
szép hétvégét mindenkinek

Kép
andyfekete
 
 


Andy: Holkával beszéltük meg régebben, hogy írok sms-t, de lehet, hogy a tesókám gyorsabb lesz (Ő is babanetes) :wink:
A gatyáid biztos jók lesznek rád, csak kis türelem kell. Szerintem nagyon ritka, hogy valaki 2 héttel a szülés után a régi cuccait hordja. Amúgy cipő ügyben én úgy tudom, hogy minden gyerekkel 1 számot nő az ember lába.
Tejci ügyben: terhességi vitamin nem segítene? Vagy a barnasör!
Vendég
 


Jaj Magdi! Lizus nagyon szép!!!!!! És szerintem is a Te szemeidet örökölte. Lehet, hogy a színe még sötétebb, de a tekintete "tiszta anyja"! :lol:

NAti: Mindenki a Liberot dícséri az újszülötteknek, úgyhogy én is azt vettem!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?