Új privát üzeneted érkezett!

nekünk sincs mérleg :):):)

passz majd apát megkérdezem mert ő szokott sütni :) csak vékonyan kell megkenni és közepesen meleg sütő nem kell a legnagyobbra de azért legyen rajta nafta :):):)

nika70
Salgótarján

wow laptetőőőőőőő

nika70
Salgótarján

Csak gyors bekukkkkk!!! :lol:

Én most lettem kész: takarítottam, mostam (hüüüüüüüüüüü a gépbe hagytam a ruhát :oops: ) felmostam, főztem húslevest meg kacsamellet sütöttem krumplipürével és most sütöm a szilvás piskótát, nem tudom milyen lesz :wink: és még meg akarom süti Asiye sütiéjét a kakaóst.

Andika!! Örülök, hogy itt vagy már felakartalak keresni :wink:

Puszi mindenkinek

Majd jövök még ha tudok :wink: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nika!

Gratula a laptetőhöz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

gabi akkor ma hozzád megyünk enni :):):) jól hangzik nagyon :)

én holnap reggel megyek somorjára nem tudom gépközelébe kerülök e de ha nem akkor majd vasárnap jelentkezem :):):) puszi mindenkinek

nika70
Salgótarján

Gabi!
Nagyon örülök neked.
Finomakat főztél.

Puszi neked

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

márkész a vacsi, de még nem ettem :) ennél jobban nem is hízlalhatna csak ha ennék hozzá tepertőt :)
bundás kenyér lett a vacsi!

Gabi!
nagyon jól hangzik a vacsid, és ügyi vagy! :)

Nika!

érezzétek jólmagatokat és ha mit akkor fotózz és hozz képet nekünk! :lol:
pici! te mit eszeL??

Kép Kép Kép
asiye

Nagyon finom, én imádom a bundás kenyeret.
Én most almát majszolgatom most.

picimami

Ja és mivel a Páromnak nagyon rossz kedve volt a telefonba, vettem neki virágot mert imádja.

Ime, igy várom:
Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

De édes vagy!
Vettél neki virágot.
Kevés pasi kedveli.

picimami

Már sül a másik süti is. :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Ő nagyon imádja és kidobni csak nagyon neheze tudom, mert nem engedi azt ő kapta :wink: :roll: :evil:

Kép
Kép
minimano74

Én őzgerincbe sütöm kettőbe mert szerintem egybe sok lenne :roll: remélem nem rontom el :roll:

Kép
Kép
minimano74

Biztosan nagyon finom lesz.
És majd meghálálja neked
:D

picimami

Jaj, lányok, megérkeztem, de több, mint 9 órát voltam a Gödörben, a felét ültem a konferencián (az agyilag szívott le, egyszerre magyarul, angolul, magyar jelnyelven és nemzetközi jelnyelven, néha azt se tudtam, hová figyeljek), felét meg álltam, úgyhogy most bedőlök az ágyba és szunya!!! :!:
Holnap már csak dél körül megyek a médiatalira, meg este, ha lesz erőm, a Signmark koncertre (siket rapper, baromi kíváncsi vagyok :wink: )
Jó éjt!!! :|

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!!
Biztosan jól elfáradtál. :roll:
Pihenj most már.

picimami

Pocakfottttttttttttttttttttóóóóóóóóóó
Ugye nem felejted el?? :?:

picimami

Nemlajos pihen majd gyere ha tudsz :lol:

Ime a süti Asiye nekem ilyen lett:
:roll: Kép

Kép
Kép
minimano74

Nagyon guszta lett!
Ügyes vagy. :!: :!:

picimami

Sziasztok..
Gondltam bemutatom a családom :) apraját..

minimano:Nagyon jól néz ki a süti..Én is kipróbálnám..lehet receptete kérni? :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép sz
honorius

Annyira édesek vagytok,hogy örültök nekem..Ez nagyon jó érzés..Köszönöm csajok mindenkinek.És akit nem ismerek még szívesen megismerném..
honorius

hát ha már ilyen szépen fogadtátok Andikát a kishugomat :D akkor elárulom hogy hozzá megyünk holnap :):):)
és biztosan nagyon jó lesz :)

nika70
Salgótarján

andika kb két három oldallal vissza megtalálod a süti receptjét :) asiye írta :)
Hát magor pont olyan csibész mint Gergő :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Te Andikához mész holnap? Nem is mondtad.
Én is, én is!

Andika!

Nagyon jól néznek ki a fiúk.
Gyere gyakran, mert különben nem tudod követni a pörgést. Itt már mindenki függő lett. :D

Arwen!

Menj el ügyeletre, ha nem megy le a lázad! Ott sokkal jobb fejek és általában segítenek.
De a méz jó ötlet.
Beni imádja. Alig tudom elvenni tőle.

Asiye!

Én is mindig szoktam segíteni a húgomnak. A férjem néha mondja is, hogy hagyjam egy kicsit magára, ne intézzek el helyette mindent. De már úgy megszoktam. gyrekorunk óta így működik. És szeretném, ha az én gyerekeim is mindig számíthatnának egymásra. És persze ránk is.
Vendég

Nemlajos!

Gondolom tetszett a mai nap, ha ennyi ideig ott voltál annak ellenére, hogy ilyen fárasztó volt.

Pihend ki magad, mielőtt holnap elindulsz!
Vendég

Gabi!

Hogy Te milyen ügyes vagy! Ennyit sütni és főzni...

Én csak egy gyors chilis babot csináltam vacsira. Nagyon jól esett. :)
Vendég

cat hát nem vertem nagy dobra az igaz :):):):) de gondolom nem titok most hogy már Andika is tagja kis közösségünknek :):) ő "csábitotta" el az uramat hogy menjen oda dolgozni :)a többit tudjátok :)

nika70
Salgótarján

azt igaz hogy nem mondtam kihez megyek de azt igen hogy elmegyünk somorjára :)

nika70
Salgótarján

Igen, azt mondtad, hogy mentek és hogy valaki hívott, csak azt nem, hogy Ő.

Kis huncut!
Vendég

Lányok!

Én nagyon fáradt vagyok!
És holnap sem lesz pihenés...
De majd vasárnap. Már most várom. :wink:
Vendég

jó éjszakát megyek én is aludni mert holnap korán kelünk :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Megint nagyon termeltetek :D alig birtam bvisszaolvasni.Mindegyik receptet elmentettem.Jövő hét szerdától apa szabin lesz majd akkor megcsináljuk együtt.

Andika:üdv itt!!!Nagyon örülök neked. :D Amikor olvastam annyira éreztem,hogy te lezsel.
Magornak jobbulást és nagyon jók aképek tündéri kisfiaid vannak :D

Gabi:jól néz kia süti.Biztos finom is.

Asiye:poxakfotót!!!!! Megigérted.

Cat:tényleg nem látszik a rjatad a 100 kiló.

Nika:jó 7végét nektrek.Akkor most Gegét viszitek vagy nem ? Mesélj majd sokat és kérünk képeket is,

Holnap jön hozzánk a Márk keresztanyuja vasárnap meg anyuékhoz megyünk.Közben persze ha idő engedi ezerrel játszizunk az egyik bnőmmel(Márk kis bnőjével). 17 nap van közöttük a kislánynak általában az első szava reggelenkét Márki vagy Márkó.Olyan édes. :D

Nemlajos:pihenj sokat.

Afra:köszi a receptet imádom a gesztenyét, tuti megcsinálom ajd őket. Jó 7végét neked.

Arwen:jobbulást kivánok ha tudsz menj el az ügyeletre

Hú egy kicsit hosszú lettem és bizti kihagytam vkit annak ezer bocs.De emlékezetből irok.

Csucsu:mi volt a dokinál?? Azt irtad megirod máég este.
Vendég

Cat:drukkolok,hogy szép idődtok legyen.Sokan lesztek?Mi lesz a menű?
Vendég

gege is jön velünk :)

nika70
Salgótarján

Nika:ennek örülök,nagyon jó 7végét nektek.
Vendég

Nincs vmi ötletetek holnap ebédre.Vmilyen tésztás kajcsit szeretnék de nincs semmi ötletem.

Na megyek lassan aludni.

Mindenkinek jó éjt.
Vendég

sissi!

felmelegíted az olajat, beleteszel-2-3 evő kanálsűrített parit.raksz hozzá fűszereket:só, bors, bazsalikom vagy kakukkfű,esetleg oregánó. amelyiket szeretitek. csak zöld fűszerből csak egy félét.felöntöd egy kevéske vízzel, hogy sűrű , de sima-selymes szósz legyen.
ezt elrotyogtatod kb3 percig és kész is!! :lol:

főzől ki kagylú vagy szarvacska esetlek csavart cső tésztát(a lényeg hogy nagy tészta legyen.) belekevered ebbe a szószba. nem kell hogy szaftja maradon, az a jó ha arányban van a tészta a szósszal.vagy reszelt sajttal, vagy apró petrezselyemmel megszórod. ki hogy szereti :roll:

megint bonyolítok, sok a szöveg, de igaziból annyi időt vesz igénybe amíg megfő egy csomag tészta :lol:
salátával hihetetlen fini! :lol:
és tényleg 15 perc

Kép Kép Kép
asiye

Köszi Asiye jól hangzik, és tényleg egyszerű lehet.
Vendég

jó reggelt majd Andikától beköszönünk :) puszi mindenkinek :):)

nika70
Salgótarján

Szép reggelt mindenkinek!

Nika! Korán keltél. Jó utazást nektek! És érezzétek jól magatokat!
Én tudtam hová mész!! :oops: :oops: :oops:

Öleld át helyettem is Andikát!

Asiye!
Nagyon jó az a recept, és is szoktam készíteni.
De most, hogy 21. hétbe léptél. Kérjük az új pocakfotót.

Cat!
Szép napot mára nektek is. Jó bulizást, sütést főzést!

Apa és tesóm ma melóznak, én azt hiszem ágyban maradok egész nap. 8) 8) 8)

picimami

Sissi!
Irigyellek ám. A párod szabin lesz!!
Hmmmm, de jó lesz nektek!

Andika!
Nagyon szépk a fiúk.
Puszilgatni valóak. :D

picimami

Csucsu!
Nagyon várom már, hogy jelentkezz.
Kíváncsi vagyok mit mondott az a kedves orvos!!
Ha olyan aranyos, kérhetnél nekem beutalót tőle :oops: :oops: :oops:

picimami

Jó reggelt!

Hűtőfürdőztem este, és valamennyire le is ment a lázam...viszont óránként felkeltem az éjjel... :evil:
Sajnos nem tudok ágyban maradni,el kell vigyek 4 gyereket a hadtörténeti múzeumba, a feladatlapjukat hétfőn le kell adni, így muszáj. A másik kolleganőm nem ér rá, és a gyerekeket a szülők csak tanárral engedik el oda...úgyhogy ez van...jól bebugyolálom magam, aztán 2-3 óra alatt megjárjuk.

Olyan szép sütiket csináltok...nekem nincs időm sütni...és gyúródeszkám sincs itt még pesten. Plusz Zsoltim csak 2-3 fajta sütit szeret.Magamnak meg nincs kedvem csinálni.

Nemlajos, jó lehet ez a konferencia!Siket repperről meg még nem is hallottam... 8) 8)

Nika, szép napot Nektek Andiéknál. Andi,aranyosak a fiaid...igazi lurkók így képről...

Többieknek is sok puszit küldök!

Kép
arwen***

Szia Arwen!
Sajnálom, hogy nem pihenhetsz.
Jót tenne neked is!
Vigyázz magadra!
És gyógyulj meg.
Majd nézz be még ha lesz időd.
Puszi

picimami

Sziasztok!

Afiúk még alszanak :D.olyan édesek együtt

Nika:jó utat nektek.egyébként én is tudtam az utazásról mindent.

Arwem:remélem hamar végzel a múzeumban és hazatudsz menni pihenni.

Pici.úgy sincs jó idő pohenj sokat.

Csucsu:várunk téged ide,hogy elmond mi volt.
Vendég

Tényleg nem szervezün meg vmikor egfy talit?Jó lenne személyeen talizni veletek.
Vendég

Pici:azért te is nagyon korán keltél.

Hozzánk jön a bnőm és ha nem esik szerintem megyünk vmerre.Igaz még nem húztam fel a redőnyt nem tudom milyen idő van :D
Párom lassan megy dolgozni.
Vendég

Jobb reggelt, lányok!
Először is: üdv itt honorius!!! Tegnap olyan fáradt voltam, hogy bár visszaolvastam, de nem volt erőm reagálni... Nagyon szépek a gyerekeid, ilyenkor titokban mindig leveszem a mintát :wink:

Engem a gyerek fél 9-kor kirángatott az ágyból (miután éjféltől fél kettőig nem hagyott aludni, pedig ez a tünet már 3. trimeszteres, én meg még csak most kezdem a 2-at...), és rögtön takarításra kényszerített, úgyhogy most már túl vagyok a lakás felnyalásán, a reggelin, és megy a mosás is (azt a párom intézte). Közben sikeresen össze is vesztünk, úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy nélküle megyek ma siketelni... Legalább nyugodtan bulizhatok 8)
Tudom, hogy a terhességeknél ez szinte törvényszerű időszak, de muszáj tönkremennie a kapcsolatunknak? :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Nika! Jó utat nektek! :)

Picikém!

a 21.hetet töltöttem, a 22.-be léptem :twisted: :lol: részlet kérdés tudom, de hidd el sokat számít.

ha például egy kismamának a 24.hét1 napon beindul a szülés(ne adj Isten), és azt mondjuk hogy 24.hétbe lépett akkor vetélésnek számít,de ha azt moindjuk hogy betöltötte a 24. hetet akkor koraszülésnek. nem akartalak kiokosítani, nehogy megharagudj, csak mostmár ha kismama leszel, te is jól tudod majd számlálgatni a heteidet. :lol: :lol: :lol:
ezt a tésztát én sajttal vacsira könnyű gyors kajának csinálom. a törökök csak köretnek :?
te magában vagy köretnek?

Sisis!jó neked,hogy otthon a párod, az enyém már elis ment :(
próbáld ki fincsi lesz a tészta :)

Arwen!
Gyógyulj meg múzeum után sipirc melegbe :)

Gabi!

Én Csepelen nőttem fel. 7-19éves koromig éltem ott. ott jártam suliba, oda köt a kamaszkorom! :)
igen! a hugom abba a suliba jár ahova a lányod, de most vagy6.-os vagy 7-es :roll: :roll: nemis tudom :)
meg az öcsém is oda jár,ő 4.-es. a twe lányod?lehet hogy ismerik egymást! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Andy!

Zsu!

Ibici!

azért jelentkezzetek néha :wink:

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?