Sziasztok!
Lola: nekem van ismerősöm, akihez mindig úgy járt ki K.T. oltásra, két gyereknél. Pedig nem volt annyira kicsi a korkülönbség, mint nálunk. Jó, fizetett érte. De talán nekem is megérné, minthogy apa ne menjen, náluk nincs szabadság. Ha nem megy, nem kap pénzt.
Én vettem tescoban fehér h.ujjút is, mindkettőnek. Nagyon tetszik, nagyon jó, vastag anyaga van. Ja, Lola, nekem nem három gyerekem van?
Igaz, Emese suliban lenne, de hát akkor is... Ma is viszem Dórit le megmutatni, elég körülményes így egyedül. Múltkor is én vittem be Dórit, az aszisztens meg Bencét, mert ugyebár a rendelőbe nem lehet babakocsit bevinni, az előtérbe meg nem hagyom kint egyedül a fiamat...
Ancsa: tényleg, hogy gondoltad ezt a cápákkal úszkálást??? Nagyon bátor vagy... főleg három gyerek mellett
Gabi: nem egyszerű a dolog, de én olyan típus vagyok, hogy utolsó erőmmel is azon vagyok, hogy ők rendben legyenek, utána jöhetek én. Most komoly. Ez hozzáállás kérdése is. Pihenni semmit nem pihenek, csak amikor ők már rendben vannak, ez is éjjel van egy picit. Rendszer igazán nincs az estéinkben, ki hogy milyen sorrendben fürdik. Van, hogy a legnagyobb, Emese fürdik először, mert ő még filmet akar nézni este és korán fekszik, korán nézhesse. Ő már megfürdik egyedül, de hátat, hajat nekem kell mosnom, meg megtörölnöm és kisegíteni. Öltözni egyedül öltözik. Ha Bence megfürdik a kiskádban, akkor utána az ő vízében, vagy a kiskádban megfürdik Dórika. Fordítva nem szoktam, azért Dórika már mászik, mocorog, nyúlkál minden hova. Így tudok kicsit vizet spórolni, meg nem kell kétszer kádat rendbe rakni stb.
Vacsizni általában Emese a nagy és mi eszünk utoljára. Dórika az első, mert ő hamar fekszik, 7-1/2 8 körül. Bence meg épp mikor...
Először lesz nehéz, hidd el, de én már kezdem megszokni. Már jut időm játszani is a naggyal meg ilyesmi. Inkább valahogy őt kell felkészíteni, hogy kevesebb időd lesz rá. Azért csak 2-3 óránként tesó az első...
Ma voltunk méreckedni, 5400 gramm és 58 centi a hercegem. 9 centit nőtt 6 hét alatt és 2 kiló 20 dekát hízott. Kicsit sok, az igaz, de nálunk megszokta a védőnéni. Emese pont ilyen volt.
Dórim két napja megint belázasodik este, kúptól lemegy. Védőnéni szerint lehet még a szalmonella, de azért leviszem a dokihoz délután.
Na megyek, Dórim alszik, addig elmosogatok, már megfőztem, és felmosok. Kettőre megyünk ma Emeséért, rajzszakkör van.
Szilvia