Új privát üzeneted érkezett!

Annus!

Gondoltam, hogy te valami rendezvényen lehetsz!!! Látom már 6 hetes vagy, vagyis Maszatka annyi :) !!!!

Wruska!
Hááát igen én is agyalok ezen a kérdésen, és ahogy közeleg a szülés, annál jobban. Nem tom mennyi legyen az az annyi. Én azért nem akarok annyira "elszállni", vagyis túlzásokba esni...
merszi
 
 


Jaaa Annus!

Várjuk a szerdai beszámolót!!! Én ma du megyek dokihoz és nagyon nagyon várom. Akár milyen is ott az Uh azért mégis fogok látni valamit/valakit!!!!
merszi
 
 


Sziasztok

Sajnos rossz hírt hozok!! :cry: :cry:

Zsibimával újra megtörtént! :cry: :cry:
Most úgy gondolja,h belefáradt és feladja!(remélem csak a szomorúság mondatja ezt vele!)

Nem szeretne mostanában jönni ,de mivel senkit nem szeretne megbántani kérte,h ezt írjam meg Nektek!

Nagyon nagyon sajnálom Őt! :cry:
Vendég
 

 
 

Zsibima!:(

Nagyon -nagyon sajnálom!!

Alziza!

Ami Zsibimával történik az kisértetiesen hasonlít a te esetedre,nem?!Mesélted h veled is egymás után több vetélés is volt mire a prof.rendbe tett.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny

Igen!
Nálam is így volt.
de ő volt annál a dokinál akit én ajánlottam neki,de nála nem találtak peteérési gondot.Azóta pedig asszem nem mentek visza,h kétszer is elvetélt!

Szegény asszem most befordult egy kicsit!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Nagyon sajnálom őt :cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szegény Zsibi :cry: Remélem azért hallunk majd felőle hamarosan!El is hiszem h nehéz most neki...nekem 1et túlélni is nehéz volt :(

Nehéz így nem aggódni szerdáig....de megpróbálok nyugodt maradni.....

annus11
 
 


Hááát nem gondoltam, h ilyen rossz hírt fogok olvasni. Erre már nem tudok mit írni... :cry: :cry: :cry:
Ennyi csapás után megszánhatná az ég....


Megvolt a doki vizit...asszem lemondhatok a rózsaszín dolgokról...igen kuki gyanus az én kiscsillagom. De a lényeg nagyon jól van, aztán h mi van a lába között az már mindegy... :lol: Holnap megyek egy erősebb Uh-ra, de ahogy láttam a neme már nem kétséges.


Zsibi! Kivánom, hogy egyszer neked is csak az legyen a legnagyobb kérdés, hogy lány vagy fiú? Hiszen akárminek is születik, a lényeg, h megszületik! Épen és egészségesen!!!!
merszi
 
 


Alziza, mond meg neki, hogy mindannyian nagyon szeretjük, öleljük és tartson ki!

Annus, kérjük majd a beszámolót tőled!

Merszi, hú már félidő, genetikai uh, tényleg rohan az idő! A fütykös az fütykös. Azt ritkán lehet elnézni, nem?!

Kép
wruska
 
 


Merszi!

Gratula a kis fütyishez!! :lol:
neve?

Annus!

Léccccci ne aggódj!Azt mondd magadnak h minden OK lesz szerdán!!!

Panni
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Igyekszem nagyon...remélem kis Masztakám is igyekszik odabenn!
Amúgy semmi jele h baj lenne....

Merszi!
Huuu,te már itt jársz :shock: Na ha megerősítették a fütyköst,akkor beírom a tábliba is :lol:

annus11
 
 


zsibi: nagyon nagyon sajnálom, ami történt!!! Nagy ölelést küldök neked!!

annus: neked meg drukkolok!!
lei
 
 


Ma megerősítették, hogy fiam lesz másodjára is! A tanulólányok ugyan (ketten) lánynak nézték de a doki kijavította őket fiú az a lány, ugye anyuka! Igen! Mert én is láttam biz a kukit...:)

Mivel a nemét felfedtem, ezért a nevét csak születése után tudjátok meg, csakúgy mint a családom. Mivel nagyon lányt akartam, ezért kiengesztelésül ma vettem neki hátom rugit, hogy "megbocsásson"... :) Természetesen így is imádni fogom, sőt már imádom is Őt. Valószínüleg sok kukacos almát ettem...:))))

A lényeg jól van! Ép és egészséges, tegnap óta egy bukfenccel átfordult. Ma már nem a feje, hanem a medencéje van odalent. Az Uh alatt rengeteget mozgott.

Annus a következő beszámoló a tiéd!!!
merszi
 
 


Merszi: Örülök, hogy minden rendben veletek! Bátyus mit szólt hozzá? Kaptatok fotót? Tehetnél fel, ha van, olyan jó látni őket..

Annus, holnap csupa csupa jó hírrel fogsz jönni, érzem!

Babácska, mi a helyzet? Csigebige ?!

Kép
wruska
 
 


Sziasztok lányok.
Zsibi nagyon sajnálom a történteket.
Annus: ma mész dokihoz, megy a drukk ezerrel és már látni fogod a te kis csöpségedet. Annyira jó.
Én megvagyok, várom hogy jönnön a menzim, mert akkor már ismét próbálkozhatunk. Már csak hét nap, de tudom, hogy el fog csúszni egy kicsit, mert nekem hosszabbak szoktak lenni a ciklusaim és éreztem és pé-m is később volt. Szóval most várakozok és addig is melegítünk apával :oops: persze csak módjával, semmi pazarlás :lol: Jaj ha elsőre sikerülne, én lennék a legboldogabb a világon. Félek tőle, hogy most is hónapokat kell majd várni, de titkon azért nagyon reménykedem.
Örülök, hogy a babások jól vannak. Szépen és gyorsan telnek a hetek.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

Annus

Írj,h mi volt!!!!!!!!!!!!!!

Zsibimának továbbítom az üziket!
Vendég
 


Hát fél 4re emgyek a dokihoz,de utána lehet még talizom barátnőmmel....de sietek vissza!Ha nem jönnék akkor nincs net itthon vagy összeomlott a ház,szóval mindneképp jövök!!!!Hozom a híreket,ami nagyon remélem h jó hír lesz!!!!És akkor még képet s kaptok :wink:
Köszi a biztatást,rámfér,amilyen kis izgatott vagyok ma.De maszatka is az,mert ma egész nap hányingerem van....

annus11
 
 


Annus akkor megy a drukk délután ezerrel. Minden rendben lesz, nyugiiiiii

KépKép
csige-bige
 
 


Na megjöttem!!!
Hihetetlen de van egy 8,9 mm babócám és dobog a szive is!!!!Nagyon szépen megnőtt,a doki is megdícsérte!Alig tudtam elhinni,csak kamilláztam ott.A villamoson meg majdnem bőgtem,bizti néztek is hülyének :lol: Legközelebb 3-4 hét múlva kell csak mennem,kúpot még a 11.hétig kell dugdosni.Na és itt a 2.sztárfotó Maszatkáról!Másnak is ekkora a petezsák?

Kép

annus11
 
 


Annus! Gratulálok nektek, ügyik vagytok! Maszatka szépen nő! Megnéztem nálam a petezsák 5+0 hetesen 6mm volt, így nagyon jó méretben tündököl, hiszen ti kb 10 nappal utánam már 8,9-mm-re nőttetek. Csak így tovább!!!

Mi jól vagyunk, egy kicsit ma örömködtem, vettem apró zoknikat és harisnyát. Megérkezett a tejszívóm is amit aukcióztam, mert az előzőt kinyírtam a fiamnál, annyit berregtettem.
Közben leporoltam és leellenőriztem a nagyfiamról maradt kiságyat, babakocsit,kádat, etetőszéket,stb.Lassan megérkezik egy ajándékba kapott babakocsi is, mivel a miénk nem fér el a jelenlegi autónk csomagtartójába ! Ez egy lényeges szempont vásárlásnál, no de én azért nem fogok most autót cserélni!!!

Ugyan még korai, de nekem már kész a "roham csomagom " is!(táska amivel majd szülni megyek). Én már csak ilyen előrelátó vagyok...persze azért még módosítani bizti fogok a tartalmán. Mivel december végéig akarok dolgozni, ezért kevés időm marad majd a készülődésre.

Most már dugulok... :wink:
merszi
 
 


Kicsit megkevertem a méreteket a baba és a petezsák körül, de azért remélem érthető mit is akartam írni. :lol:
merszi
 
 


Fel sem tűnt, pedig kétszer elolvastam. Ennyit a szövegértésemről :wink:

Kép
wruska
 
 


Én értettem.H 5+0 nál csak petezsák volt 6mm,nekem meg már most a baba nagyobb ennél :wink:
Amúgy az uh pont akkkorának írta ki mint amekkora.Pedig nekem 4+4en volt 5 mm a petezsák!Én kicsit nagyobbnak gondolom emiatt!Persze ez 1-2 nap,nem több :wink:

annus11
 
 


Na ma hozok táblit is,szóval ha van vmi infó azt írjátok!

annus11
 
 


Annus - nagy gratuala!!! Nem lehet, hogy egy kicsit elobb hoztatok ossze ezt a babat? Nekem 6 hetesen volt 4 mm es utana is minden uh-n a koranak megfelelo volt (tudod nekem kethetente kellett menni a 12. hetig) Ha erdekel itt meg tudod nezni, hogy mi az atlagos:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Annus: Hozzám beírhatsz egy 09.26-i védőnőt és 09.29-i orvosi vizsgálatot. A sűrűsödés ezután jön, ha jól sejtem:)

Hajnski, mi újság van veletek?

Kép
wruska
 
 


Szerintem a méretekre nem mindig lehet adni. Az én babóm pl 12 hetesen 56mm-re "saccolták" A koleganőmét pedig 83mm-re!!! No azóta eltelt pár hét és az enyém elkerülte! A 18-19 heti mérésem pedig akár egy 20hetesnek. Tehát nem mérvadó a méret, ezek csak átlagok.Úgy látszik nem egyforma ütembe nőnek. A lényeg a végső stádium, hiszen ki is kell bújniuk valahogyan.
merszi
 
 


Hát remélem h a végén 3 kilónál megáll!Mert ennél nagyobb baba nem tom hogy jön ki belőlem :lol: :lol:

annus11
 
 


Reméljük ott ahol bement... :oops: :lol:
merszi
 
 


Én is ettől tartok :lol: A múltkor mondtam h azért még szükségem lenne arra ott odalenn,apcim úgy röhögött :lol:
Mindjárt megcsinálom a táblit...csak hát mindig van vmi bajom :roll: :wink:

annus11
 
 


Annus, mikor mész legközelebb dokihoz? Hogy írod a rosszulléteket?

Merszi: kismamaruhák?! Gömbölyödsz már,lelkem? Én olyan vagyok lassan, mint egy kishordó. Apa tegnap meg is jegyezte, amikor lejtettem elfele a fürdőszobába, hogy szerinte most a napokban mintha megint nőtt volna a hasam. Ami lehetséges, mert nagyon feszült a bőröm is és piros is volt, alig győztük kenegetni. Sebaj, a lányeg, hogy lurkó is nődögéljen odabent szépen. Majd a dokibácsi meg megint hanyattfordul a székről, hogy mennyit híztam :oops: Pedig nem eszek édességet, még annak ellenére sem, hogy annyira KÍVÁNOM!! Egy jó kis gesztenyepürét most be tudnék nyomni, vagy habrolót, vagy...bármit. Megyek elrágok egy almát. :?

Kép
wruska
 
 


Kép
Kép


Hajni!

Ja ismerem ezt a táblit!Köszi!Én is ez alapján mondom h nagyobb lehet,meg a többiekhez képest is nagyobb a baba.Persze ez lehet amiatt is h szedem az utrot,vitamin stb.Annyira nemérdekel,a lényeg h nem kisebb :wink:

annus11
 
 


Na megnéztem,amügy jót ír a tábli!A 8,9 a 6+4en volt nekem.Szóval itt jó!Viszont van egy másik tábli is,ott már más értékek vannak,az alapján nagyobb!De szerintem ez télleg nem mérvadó,viszont jó tudni h ma pl mekkora kb :lol:

annus11
 
 


Wruska!

Már hordom a kismamacuccot! így legalább úgy nézek ki mintha kismama lennék! Na félre a viccet már látszik valami. Tegnap megis kérdezték tőlem a munkahelyen, hogy súlyzózok? Olyan izmosabbnak nézek ki. Én persze mondtam, hogy igen! Hasra gyúrok... :lol:

Mellékelek egy fotót , ahogy szoktam! Ti is megörvendeztethetnétek engem egy kis pocifotóval! Annus Te még felmentést kapsz egy kis időre... :lol:
Kép 20 hetesen
merszi
 
 


Sziasztok

Merszi

Na most már tényleg látszik! :lol:

Wruska
Én Alexnél 22kg-t híztam.Aztán szépen le is ment!
No para!!!

Méretek:Lányok,nekem minden Uh-n mást mondtak a mérete alapján :roll: Úgyhogy ne foglalkozzatok ezzel!!!
Vendég
 


Merszi!
Hát pedig majdnem ekkora pocim van nekem is :lol: Bár most fogytam 1 kilót kb....pedig nem is ányok :wink:

Alziza!
Amúgy az uh pont 6 hetes 4 naposra írta a babát,nem tudom mi alapján számol az,de pont annyi idős voltam akkor :wink:

annus11
 
 


Pocifotó. Majd megkérem apát, hogy fotózzon le, aztán teszek fel. Merszi, olyan szép pocid van :wink: A korábbi fotókra visszaemlékezve már tényleg látszik :lol:

Alziza: kilók?! Annyira nem foglalkoztatna, ha a dokimat nem érdekelné. :wink: Jön ami jön, aztán majd megy, ami megy. Csak a baba legyen egészséges és legyen erőm megszülni. A többi huszadrangú kérdés.

Kép
wruska
 
 


Wruska

Szerintem az se érdekeljen,h a dokidat annyira érdekli! :wink:

Amúgy sokszor gondolkodtam már ezen,h ezek a nőgyógyászok akik pasik és még soha nem voltak terhesek milyen jól tudják,h hogy kell :nem sokat hízni,nem félni a szüléstől,és amikor fáj neked azt mondani,h nem fáj ez annyira :roll:
Vendég
 


Na én sose felejtem el,amikro a tágítót tette fel egy doki...Nekem azért fájt,persze türtem,nem hisztiztem,de azért a szemem már könnyezett.Erre azt mondja,csak a méhszáját fogtam meg :shock: Na ha magamnál vagyok tuti visszakérdezek h magának fogták már meg a méhszáját.... :wink:

annus11
 
 


Hát igen, nagyon értenek hozzá. Pl, hogy én érzem e, hogy hogyan fekszik a bébi, mert szerintem a kezével üt lent és a lábával rúg fent. Azért van különbség, szerintem. Szerinte meg még akkor nem érezhettem :lol: Hát jól van, nem vitatkoztam vele :wink:

Mindegy, nagyon rendes doki és jó, hogy figyel rám és a kockázatokra figyelmeztet. Nem annyira a kilók miatt aggódik ám ő sem, hanem a cukorbetegség miatt, ami nálam kiemelt kockázat. Tudomásul veszem, amit mond, nem nyalogatom a cukros bödönt, de amit ételben megkívánok, megeszem, legyen az kenyér vagy tészta. Csak a csoki és a cukor, meg a süti van parkolópályán. Egyszer egyszer elcsábulhatok apa szerint is, de nem viszem túlzásba. Havonta egy kis sportszelet az oké. :wink:

Különben is, én eddig láthatóan csak a pocakomra híztam, sem combra, sem fenékre eddig nem, már amennyire ezt meg lehet állapítani. De minden ruhám ezen a téren oké, csak pocakban nem ér össze :lol: Le van sajnálva, akinek ez nem tetszik, lényeg, hogy a kiskrapek odabent rendben legyen. Ha dromedár leszek, akkor legyen úgy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
wruska
 
 


Alziza, Zsibi hogy van? Jobban van már kicsit?

Kép
wruska
 
 


Wruska!

A mi dokink tényleg többet foglalkozik a kg-al mint az átlag. De csakis kismami érdekből. Megsértődni nem szabad szerintem egyik anyukának sem. Persze ez senkinek nem esik jól...Én keveset híztam az elsővel, de 10 kg-ot engedélyezett a doki, az első után akivel 5kg-ot híztam. Pedig ez a duplája... :lol: jaaa és jót röhögtem, megüzente az uramnak, hogy jó lesz ha összeszedi magát, mert amikor megismerte cirka 10 éve még igencsak vékonyabb volt (10-13kg + azóta). Még a kispapikra is figyel!!! :wink: :lol: Azóta súlyzózik... :) :)

Zsibire én is kíváncsi vagyok, remélem még maradt benne egy kis tartalék a felépüléshez!!!!!


Annus a tágítóra én is emlékszem...de elfeklejtjük ha legközelebb a szüléskor (9.hónapban) alkalmazzák. Az én dokim aranyos volt simogatott és sűrű elnézést kért a fájdalomért.
merszi
 
 


Sziasztok

Igazából nem tudom mit írhatok le Zsibimáról.

A lényeg,h jobban van!Most kicsit változik az élete és ettől javulást vár!
Remélem minden úgy alakul ahogy szeretné!
Vendég
 


Alziza!

Azért köszi az infót....én nem merem szegényt zaklatni....pedig tudom a mobilszámát is,de vhogy úgy érzem h jobb ha nem egy kismamitól kap most bátorítást.Azért remélem egyszer még visszajön közénk!Ha mást nem akkor egy szép babafotóval!!!Azért add át neki üdvözletünket!!!!Lélekben azt hiszem mind vele vagyunk :wink:

Merszi!
Rám csak a nővérke nézett megértő pillantással,gondolom ő sejtette mit érzek :roll: Sajna egyiket se ismertem...
Hát ha én csak 10 kilót szedek fel,akkor összeteszem a 2 kezemet az tuti! :lol: Nagyon szerencsés alkat vagy,örülj ennek!
Apcimra is ráférne a fogyás....mert hamarosan nem tudunk majd egymásnak csókot se adni :wink: Én meg nem fogom tudni behúzni a pocimat :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Zsibinek minden jót és szépet kívánunk!

Én nem emlékszem a tágítóra, de valamikor a műtét közben felébredhettem, mert olyan álomszerűen éreztem, hogy fájok, de nagyon és mintha vergődtem is volna az asztalon és kiabáltam is?! ... :( De azt ne feledjétek, hogy akkor a lelkünk fájt a legjobban. Amikor szülünk, az azt gondolom, boldog idő lesz, legyen az 2 óra, vagy 12. Nem fog érdekelni, mennyire fáj, különben is már mindegy lesz, leállítani úgysem lehet. Én ezzel biztatom magam, bár tapasztalatom zéró.

Csigabige, Babácska, merre vagytok? Hogy vagytok?

Annus, mikor mész dokihoz? Ja látom, október 8. Rosszullétek?

Merszi, Hajnski: gratulálok a félidőhöz!!!


Kép

Kép
wruska
 
 


[quote="merszi"]
írta:
merszi
Hááát igen én is agyalok ezen a kérdésen, és ahogy közeleg a szülés, annál jobban. Nem tom mennyi legyen az az annyi. Én azért nem akarok annyira "elszállni", vagyis túlzásokba esni...


Az anyagiakkal kapcsolatban jutottál már valamire? Azt sem tudom, hogy kitől lenne érdemes megkérdezni. Az asszisztensétől azért mégsem kellene :oops: :lol: Ja, fogadtok szülésznőt is?

Kép
wruska
 
 


Wruska!Privibe írtam, mennyi az az annyi témára.

Aúgy szülésznőt én nem fogadok. Én szerencsés voltam, mert egy nagyon aranyosat fogtam ki! Neki ajándékkosárral köszöntük meg.
merszi
 
 


Sziasztok vagyok, csak kicsit el voltam havazva a munkahelyen. Hát nekem úgy tűnik, hogy délelőtt megjött. Remélem rendesen beindul, mert akkor már ismét mehet az éles bevetés. Az a baj, hogy annyira türelmetlen vagyok :shock: Remélem mihamarabb sikerül, mert az igazán rosszul fog esni ha hónapokat kell ismét várni rá.
Wruska: hú, már lassan a 30. hétben vagy. Tök jó. Egyre közeledik a nagy nap, amikor végre kívülről szemléli Olika a világot :lol:
Merszi: Te is nagyon szépen haladsz.
A pocifotókat még mindig várjuk ám :lol:
Annus: neked is rohamos tempóban öregszik Maszatka :lol: rosszulléttel hogy állsz?

KépKép
csige-bige
 
 


Hát kérdésetekre válaszolva igen,van rosszulét.Eddig csak 1szer jött VUK,viszont a napokban szinte egész napos hányinger van...alig tudok olyan kaját találni amit le tudok nyelni...itthon szana szét minden,de vhogy most nem érdekel...pedig milyen kis rend és tisztaságmániás vagyok :lol: De most mindenre csak azt mondom h leszarom :lol:
Hát igen...tök furi h már 8 hetesek leszünk....de még olyan messze okt.8. :roll:

Csige!
Tök jó!!!Akkor ez már éles hónap lesz :wink: Azért próbálj nem csak ezzel foglalkozni,jó lenne ha elsőre összejönne!!!Drukkolok nagyon!Aztán használjátok k apciddal a lehetőségeket(nálunk épp szünet van e téren :roll: )Szóval lassan begolyózok!!!! :lol:

annus11
 
 


Csigebige: bizony telik az idő. Így már kicsit jobban, de emlékszem, milyen nehéz volt kivárni azt a három hónapot. Pedig aztán nekünk egyből összejött. Kívánom nektek is, hogy hamar beköltözzön a kisember, és 9 (10) hónapig ott is maradjon a jó kis kuckóban.

Kép
wruska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?