Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Megérkeztünk dokinénitől. Ahhoz képest, hogy Gergő böjtöl, egész szépen gyarapodott (másfél hónap alatt 500 grKép), hossza 78 cm, mellkas és fejkörfogat 46-46 cmKép Viszont a sárga kajákról (sütőtök, sárgarépa, narancs, stb.) le van tiltva, mert nagyon besárgult. Azon teljesen kiakadt a dokinő+védőnő, hogy Gergő egy nap még 5-ször szopizik (igen,határozottan megrökönyödés volt az arcukonKép) Ez tényleg ennyire gáz lenne? Kap reggel (lehet, hogy ciki, de neki még ennyi a reggelije), a délelőtti, a délutáni, és az alvásához, és még min. 1x éjszaka is szopik. Ja, és megkérdezte, hogy "De azért ugye kap mellé tápszert, vagy sima tejet?" Mondtam neki, hogy nem, de tejtermékeket már kap. Panaszkodtam az étvágyára is (de lehet, hogy tényleg én parázom túl a dolgokat), de csak annyit mondott, hogy pedig szopival, főzivel együtt napi min. 1 litert meg kéne ennie/innia. Hát szopival együtt szerintem annyi megvan, csakhát ebből max. 300 ml a főzi, és én ezt keveseltem. Még szerencse, hogy apájával mentünk, mert kellettünk ketten, hogy lefogjukKép Valamiért nem bírja elviselni, ha a dokinéni piszkálja.

BercelKép
Isten hozott itt a kinti világbanKép Nőjél nagyra, és legyél nagyon egészséges babócaKép

Tüni
tüni
 
 


Azur: en vegkepp nem akarok beledumalni a dolgaidbaKép, no meg nem is vagyok gyogytornaszKép. Ja es Deveny-reklamozo semKép. DE: azt ne fogjak mar a lassabb mozgasfejlodesre, hogy nem emelte a fejet, meg hogy okolbe szoritotta a kezet, es nem tamasztott ki hason. Mert ez nem lassabb mozgasfejlodes, hanem problemaKép (mondom en, persze). Szal en nem riogatni szeretnelek, csak nehogy kesobb deruljon ki, hogy megis gond van. Mi lenne, ha elvinned egy masik devenyeshez, o vajon mit mond (de ne mondd meg hogy Katonazik, nem szabad a masikat bevallani amKép)? Ja es a masik torna az Katona-fele?

Lackoval addig jarunk tornazni, amig el nem kezd jarni onalloan. Szal remelem mar nem sokaig.Kép Babakocsit Abc designt vettem, edig bejott, de ez azert nem pillekonnyu, szal bkv-soknak nem jo.

Ja egyebkent szvsz a sutotok fog. Az alma is nyersen, parolva asszem hajt.

En is neztem a Szuloszobat, KA es a vagasok nem jonnek be, de jokat pityeregtem a szulesekenKép

orsoly
orsoly
 
 


Virga,
Vannak hullámvölgyek, olyankor mindig az örömteli pillanatokra kell gondolni. Van azért az isKép

Toffi,
Várom a hintás fotót (és irigykedem kicsit).

Kangi,
Talis képek, mint mindig szupikKép
Látod, csak átmeneti zűr volt az alvásbanKép

Heppi,
Jobbulást Orsinak!

Beu, Manó
Mi is néztük a Jakupcseket. Hasonlóan elgondolkoztunk, hogy máris mennyire le vagyunk maradva. Mi lesz 10-15 év múlva?!

Sofka,
Értem, én sem nyaggatnám barinőt. Remélem minden rendben vanKép

Zulu,
Nagyon csini volt a talin MacókádKép
Talis képek szupikKép
Szellemszerkós kisértetKép

Momo,
Nagyon édes lehet a mászkáló ZsebiKép

Zsuzsi,
Drukk, hogy Dani összeszedje magát!
Azért néha egy két képet feldobsz, ugye?Kép

Csucsuka,
Drukk péntekre!

Szülőszoba nálam kimaradt. Talán majd itt a neten, bár nincs sok időm.

Toffi,
Jobbéjszakát nektek!

Elli,
Az első 4? Roninak kb. másfél hónapja (még mindig) 2 foga vanKép

Ari,
Hogy vagy?

Kics bors (Kontár Bercel),
Gratulálok az érkezésedhez (a szüleidnek is)Kép Jó egészséget, nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok neked és családodnak!Kép
Hatalmas drukkk és rengeteg pluszenergia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Tüni,
Szerintem ne aggódj. Egyáltalán nem baj, ha 1 éves korig az anyatej a fő tápláléka Gergőnek. Roni is cicizik még, csak sajnos egyre kevesebb a tejem.

Felébredt Roni. Pá!

Mariann, Hogy van a cukkerod?

Maci_2
maci_2
 
 

 
 

Lányok, hogy bírtok ennyit írni, lehetetlenség lépést tartani veletek.
Nekem sem sikerült megnéznem a képeket, de most már a linket sem találom. Segítsetek légyszi!
Ja, és persze az email címem is megváltozott. A vége @hu.inter.net
Aki tudja, lökje át a jelszót is.
Köszi!

Zsuzsi,
kitartás a kiskamaszhoz. Biztos neki sem könnyű, hogy külföldön jár iskolába. Meg ebben a korban semmi sem könnyű. (Később meg még nehezebb, aztán egyszer csak megoldódik - remélhetőleg).

Ami a Goa feelinget illeti, egészen elérzékenyültem a lyánykoromra gondolva. Asszem, akkor igazán tuti, ha az ember egy kicsit rá is segít valamivel. Egyébként Goába mi sem jutottunk el - én is túl turisztinak gondoltam.

Reggel kiscsajjal nem mentünk be a kórházba. Édesapa fölhívta a dokinénit és kb. 10 perc után kiderült, hogy ugyanazt tudnák ott csinálni,mint a légzésfigyelő, majd újabb 10 perc után kiderült, hogy ebben a korban már nem igazán van értelme. Mármint a légzésfigyelőnek. Szóval kell egy újabb alváslabor vizsgálat, de a labor nagyon túlterhelt, csak 1-2 hóanpra előre tudnak időpontot adni. (Ami persze csak akkor lenne jó, ha szülések levezetésére is vállalkoznának.) Azért újabb 10 perc után mégis kiderült, hogy holnap este mehetünk. Nem tudom, mi van azokkal, akiknek nem ilyen "erőszakos" az apukájuk. Megint sikerült egy kicsit kiakadnom. Így a 33. hétben amúgy is kicsit érzékeny vagyok a mindannyiunkat megillető "magas színvonalú ingyenes" orvosi ellátásra.

Bocs, kicsit negatív vagyok ma.
Majd, ha már lesz ADSL-ünk - egyszer talán, akkor én is rendesen írok.
Lécci a képtárba jutassatok be.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Sziasztok!

Én nem nem tudom, mi van ma, de Dani olyan nyűgös, sokkal hamarabb elfárad mint máskor. Lehet, hogy ez a borús idő, nem tudom.

Szülőszoba
a mostani ezerszer jobban tetszett, mint a múlt heti. A riporternő továbbra sem szimpi, de legalább most nem sóhajtozott a tükörbe Kép Természetesen én is bőgtem a végén, amikor kibújtak a babekok Kép

Zsuzsi
drukk, hogy Dani összeszedje magát, a segítségeddel bizti sikerül Kép

Kontár Bercel
nagy-nagy gratula az érkezésedhez! sok boldogságot és jó egészséget kívánok, szorítok, hogy minél hamarabb behozd a lemaradást és haza mehess a szüleidhez és a tesódhoz Kép +++++++++++

Tüni
szerintem sem baj, hogy még napi 5x szopizik Gergő, és látod, milyen szépen hízott "így" is.

Klár
tudsz már híreket a barinődről? (és a babáról ofkorz! Kép)

Andi (aki felzabált egy fél doboz Ferrero Rochert)
psandi
 
 


Zsuzsó
küldtem mailt
hát igen, sajnos csak rámenősen lehet elintézni valamit Kép

Andi
psandi
 
 


SziasztokKép

ElliKép

Gratula a foghoz!
ÍRTAM MAILT!KépKép Kérlek válaszolj!

ToffiKép

A fejfájásod már három napja ideköltözött.Kép
Eléggé unom, mert nem múlik.KépKép

Taliképek szuperek.
Nagyon tetszenek.


Mennem kellKép
De majd még jövökKép

Heni
heni1979
 
 


Andi
Ferrero, ahh, én itt gyümölcskenyerezekKépKép De még csak a harmadik szeletKép

Heni
Fejfájásért bocsiKépKépGyorsan passzold elKép

Zsuzsó
AlváslaborKép, már ami az időpont-adást illeti.

Maci_2
Már próbálkoztam a képfelrakással, csak nem sikerült, majd mindjárt újrázok
"Jobbéjszaka" már rámférne, de ha holnap lemegyünk anyukámékhoz, akkor lőttek az egésznek. Majd ha visszajövünk...

Tüni
Gratu a kis böjtölő gyarapodásáhozKép


Szóval a hintás képek
Kép

Kép

Kép

Ma már valószínűleg nem jövök, úgyhogy mindenkienk jó hétvégétKépKép

PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Andi, Azúr,
nagyon köszi.
Munkahelyről sikerült bemenni és végignézni a képeket. Hihetetlen jók a kölkök.
Orsoly, lackó vmi fantasztikusan jóképű.
Most már rohanok a gyermekemhez.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Heni,
Fejfájást sztem is passzold tovább, csak kérlek ne ide Kép

Tüni,
Sajnos ez a mai tendencia, hogy 6 hósan már nem szopiznak a babák. Neked azért csak kitartás, hogy minél tovább tugy szoptatni (vagyis amíg neked is kényelmes Kép ) Nem kell rájuk hallgatni. A főzimennyiség nem kevés. Már eccer írtam, hogy az én dokim szerint (aki igen elavult nézeteket vall hozzátápi és szopi területén) a babák kb 1 éves korukra esznek meg együltő helyükbe egy egész üveg bébikaját. Ami ugye nagyjából 190-200g. szal nyugi, teljesen rendben vagytok. Ma pl a jányom egyáltalán nem akar főzit enni, ma még csak tápit fogadott el. Na jó, mongyuk ő most taknyos is, de egyébként sem aggódom. A múltkor volt egy olyan napja, hogy reggel alig tápizott, meg este az adagját, de napközben csak a kanalasak mentek. Hidd el, tugyák ők, mi kell nekik Kép

Orsi szerintem határozottan jobban van (vagy csak én szeretném ezt látni). Tegnap nagyjából átlagosan félóránként szívtam az orrát, ma délután még csak eccer. Most nemtom eldönteni, hogy letapadt neki, és azért nem fénylik az orra, vagy gyógyulgat - én szeretném az utóbbit hinni Kép bár mongyuk nem is szörcsög annyira mint tegnap.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok lanyok

itt vagyunk csak olvaso Kép meg dolgozgato Kép uzemmodban, de ma keppel is jelentkezunk a nagy 10 honapja hajnalban nagy ehesen megszuleto Andusmaci tiszeletere. Kép
Remelem mindenki jol van, gratula a fogacskakhoz a fejlodeshez minden babanak.
Labadozo mamaknak is jobbulast.
Es udv az ujaknak Kép

Mellettem valahogy elsikkadnak az esemenyek, valaszlevelek fogalmazodnak a fejemben, de nem irom le oket, addigra mar lenyegtelenek lesznek. Kicsit erosen erintett a media tamadasa az Internetes szabad velemeny nyilvanitas ellen. Sajtoszabadsag ahol csak a sajto szabad es mi csak az altaluk megszurt informacio csontokat ragcsalhatjuk. Kép Mindegy.

Andus persze irto edes mar mondja az apapapat a mamamot es a tatatat persze meg nem tudatosan.
Na megyek mert fut a haz es a melo sincs kesz, bar Andus szundit, lehet hogy en is vele?
A kovetkezo talira megprobalunk mi is eljutni (szep szo es be is tartjuk, remelem Kép) ha delutan lesz, ofensege ugyanis delig szunyal, igaz 10-kor alszik el, ejjel 1-kor ebred hajnalig bulizik es utana ujra szunya delig - ki erti ezt a noszemelyt?)

Sziasztok
Zs & A
Kép
KUKKUCS (álkukkoló Kép)
zsurlo76
 
 


Puuusssszz leányzóim Kép)

Először is.. pont fejés közben hívott a barátnőm, hogy MEXÜLETETT NÁNDIIII Kép 3500 gr, 53 centi, és állítólag gyönyörű Kép Mama is viszonylag jól van Kép

Bercelke,
nemcsak szurkolótáborra, hanem sok-sok szeretetre, mamádnak jó egészségre ls mindkettőtöknek sok-sok tejcsire lesz szüksége.Mindezt kívánom, meg azt is, hogy nőlj nagyra (na akkorára nem muszáj, mint én, de majdnem KépKép) Papádnak is gratula Kép

Heppi,
sajnálom, hogy nem tejeztek... szívem szerint küldenék neked egy kis palackkal, hogy gyógyászhasd Orsit Kép

a szüléstémához : lényegében egyébként Kopasz egész végig engem istápolt a szülőágyon, meg drukkolt, hogy még időben megírhassam az SMSeimet ..KépKépKépKépKép - a lökött páros - voltaképpen csak az utolsó 2 tolást vette fel, meg napközben a várakozás egy részét. Tulképpen pont az utolsó 5 percben úgysem tudott volna mást csinálni velem, mint biztatni, hogy már csak kettő, és kinn van... Viszont egy isteni kameraállással meg tudta örökíteni, amint sk. nyiszálja az ÉNNNN köldökzsinórkámat Kép Tehát a kecske is, meg a káposzta is... Kép

Édességem,
Zsombinak tööökyóóóók a hintás képei Kép Lájkolom KépKépKép

Tüni,
nekem is valahogy így eszik Ancsa, és mi meg folyton csak dicséreteket kapunk... Jó, csak a korotokkal nem vagyok képben igazán. De addig, amig tejed van, addig mi a bánatnak kellene több főzeléket forszírozni ? Ha kevés lenne a kaja, már úgyis méltatlankodott volna, vagy rosszul gondolom ? Kép

zsuri szia Kép
Arany pofa a kicsi hörcsi Kép Gyönyörű szeme van Kép Szeeegény pasik... előre sajnálom, amelyiket majd megbolondítja ezzel a tekintettel KépKépKép

Na most pussz - cicitájm van, utána jövök olvasni Kép


Klár KépKépKép
clarissa
 
 


Szijjasztok!

Na csak gyorsan, mert enyimapa nátházik, megyek szeretgélni:

Klár,
nagy-nagy gratula a barátnődnek Nándihoz, sok boldogságot és sok tejcsit, na meg jó egészséget nekik!! Kép

Bercelnek és édesanyjának ismeretlenül is nagyon-nagyon szorítok!!!

Tali képeken minden babó nagyon aranyos!!! Kép

Zulu,
Annamaca egyre szebb, mekkkkkora szemei vannak!! Kép

Tüni Kép,
Anka is szopizik, nem ötször, ahányszor kedve tartja Kép, ugyanis elég nehezen tudok vele bármit is itatni, és ez az egyetlen folyadék, amit gond nélkül bele tudok diktálni. És Anka szerintem sokkal kevesebbet is eszik, csak ebédre fogy el egy teljes üvegnyi kaja, a tízórai-gyümiből csak "csipeget", az uzsinak is csak a felét termeli be általában, de az én dokim nem aggódik egy cseppet se...

Zsuzsó,
drukkolok nektek, hogy ne legyen semmi komoly!!!

Maci 2,
mindig elfelejtem Kép, de utólag is nagyon boldog névnapot a picilánynak!!! Kép

Andi,
egészségedre! Kép

Zsurló,
Kukucskalány ééééédes!!! Kép

Heppi,
jobbulást Orsidnak!!!! Kép

Toffi,
Zsombi nagyon helyes a hintán!!! KépKépKép És nekünk is ugyanilyen hintánk van:

Kép Kép

Lányok,
Anka megint lázas, pedig már két napig láztalan volt, én ezt nem értem Kép.

Pussz: Franyó
franyo
 
 


Jó estét Mindenkinek! (Utána meg nyugodt éjszakát!)

Bercelnek sok-sok erőt!

Olvasgatlak ám benneteket, de nemigen jutok íráshoz. MArcipán kelekótya módon kering a lakásban, midnen szalad. n meg próbálom utolérni. Már jól járok, cska le vagyok lassulva kicsikét. És az mindenre vonatkozik, újta igénylem a déli alvást, és engedek is eme hóbortomnak. tegnap még a szülőszobába is belealudtam. Fiúgyermeknek valami nagy nyűgje van, mert rettentő felszínesen és nyugtalanul alszik. Mondjuk fogsora mint a nagy-nagy cápának... és ahogy látom egyre csak gyarapszik. Harap is mocskosul!

A hangulatom a béka segge alatt, ingatlanos hozott háznézőt, aki szélhámos volt. Pénztárcát vitt el, meg pl. a régebbi adásvételink másolatát. És nem csak tőlünk, az előző címekről is. Apánknak sincs még nyárra biztos munkája (nem építkezne valaki?), a bérlőnk is kifelé tekintget. Na vannak mélypontok, erősen koncentrálok arra, hogy a hatos után az óramutatók is mindig felfelé folytatják.

Klár, a net hozott köztünk, jókedvre derítesz!

Na hallom, megint nyöszörög a kis drága, lassan lelépek.

Jók legyetek! Tényleg, összesen napi hány órát alszanak nálatok mostanság a gyerekek?

sofka
sofka
 
 


Franyó,
Bocs, sikerült megállapítanom, hogy te küldted a mailt.
Köszi,
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Sofka Kép
Julcsi alszik kábé este f8-6-f7ig, az monduk szűk 11 óra, meg alszik még egy órát napközben. Mongyuk 12. KEVÉS!!!!!!!!! Kép
Cápamarcinak sok puszi! És gyógyulj!
Pénztárcarabló Kép Fujj, micsoda undorító emberek vannak, kellene olyan ingatlanos szervezet, ahol feketelistára teszik az ilyeneket.

Franyo Kép
Édes Ankád! A hinta meg kirűly! Szegény, ezzel a lázzal Kép

Mondanom sem kell, Julcsi is betaknyosodott - uszodától? magától? ki tudja?! Hőemije is volt, meg szittyóztam az orrát, marhára utálja Kép De étvágya van, és mostanában meg kellett állapítsam, hogy BESZÉL, de nem ám "Apa" vagy "Anya", na jó, esetleg "Cica", hanem "Nyamm-nyamm-nyamm" KépKép Az én nem evő, ropi lányom KépKépKép Már semmi emberétel nincs biztonságban, ha felnőtt is eszik, amikor ő, akkor nem és nem hajlandó a dajátját enni, csak ha nagyon éhes, de amint éhét csillapította, azonnal hangos nyamnyam-kiáltásokkal követeli a rendes kaját. Nagyon vicces ezzel a nyammogással.

Most bocsi, de megyek, mert Apacuka gyilkos hangulatban érkezett meg a munkából este 9-kor, és oda kell üljek hozzá, hogy kipufoghassa magát, mellesleg totál jogosan, sajnos Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Toffi
jók a hintás képek Kép
de miért kívántál jó hétvégét? holnap sem jössz??

Zsurló
boldog 10 hónaposságot Kép kép tündéri Kép

Klár
nagy-nagy gratula a barátnőd kisbabájához!

Franyó
lázas Anka KépKép mitől lehet? semmi egyéb tünet?
hintás kép édes! látom a maci is szeret hintázni Kép

Sofka
szélhámos háznéző KépKép piszokság!!
nálunk van éjjel 12-13 óra alvás + napközben mondjuk 2 óra.

Most megint a hálózsákkal kísérletezem (eddig nem tolerálta Dani) mert éjjel folyton lerúgja magáról a takarót meg ráfexik..., egyelőre jól bírja csak lehet hogy melege van. (body és pizsi is van rajta) Ti mit adtok a hálózsák alá? Lehet, hogy elég lenne egy body?

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Bocs, de nyunyu vagyok. Csak azért ugrottam be, mert én teljesen elfelejtettem hogy Roni becsületes neve Veronika!

Maci! Boldog névnapot kicsi lányodnak!

Franyó! Szegény Anka! Makacs betegség, hogy így visszajött a láz. Puszi Anka kobakjára, és gyógyuljon meg gyorsan! Édes a hintában!Kép

Toffi! Zsombi is!Kép

Sofka! Rosszkedved múljon el gyorsan. És régi Sofka térjen vissza. Micsoda gáz ez a vevővel!!!! Felháborító!Kép
Alvás:Éjjel 11-12, néhány felkeléssel fűszerezve, nappal a séta hosszától függ, de mostanság, hogy hideg van, úgy másfél. De ez változó.

Zsurló!
Nagyon drága husi Andus! Jó hogy Te is felbukkantál.KépÉrdekes a csajod alvókája!

Heppi! Jobbulást Orsinak is. Szerintem nemcsak Te érzed úgy, hogy javul!!!! Én is ezért drukkolok. Amúgy lehet, hogy mégis ki kellene vinned, influenza ide vagy oda. Csak ne menj tömegbe. De ha szabadban sétáltok, akkor kicsi az esélye, hogy elkapja. A levegő meg kell neki. Persze csak a betegség villámgyors távozása után értettem.

Maci! Ugye? Én is attól félek, hogy mire Lőrinc 15 éves lesz, semmit nem értek majd az ő világából. Ráadásul ötvenes, klímaxoló, rugalmatlan vénasszony leszek.KépKép

Tüni!
Lőrinc csak éjjel legalább kétszer szopizik, meg lefekvés előtt, meg felkeléskor, és aztán napközben többször. Számolni sem tudom. És ha egy üveg főzit megeszik, akkor azt mondom, hogy ma jól evett. A héten direkt megmutattam a dokinak, hogy rendben találja-e, mehet-e ez így tovább, és nem volt kifogása.

Toffi!
Milyen lett a gyümölcskenyér? Ha küldeni akarsz, akkor mazsola nélkül süsd, mert azt nem szeretemKép

Heppi!
Folyékony rántott husiKépKépKép

Zulu! Szellemszerkós csajKépKépKép Mi az a Technikum???

Bercel! Üdvözlünk itt köztünk, és sokat szopizz majd, hogy nagyra nőj!

Na, eddig bírtam visszaolvasni. Ágybanyunyuskodom magam.
Ja, és a Baby Bell az Árkádban tényleg KenguruGold lett. És ma találtam egy ú.n. kékáras vagy kékcédulás terméktípus, ami tök olcsó. Sima fehér rugi ötszázért. Pl. A többi kékmicsodás terméket nem vizsgáltam.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Irtam délután egy csomót és lám mind elszállt!!!A guta ütött meg. Nem álltam megint leirni ,bedühödtem,és kikapcsoltam ezt a fránya gépet!
De hát a függőség.....megint itt vagyok!!!KépKépKépKép


Végre sütött ma a Napocska és az eső sem esett,Kép és tudtunk egy jó nagyot sétázni Marcuskámmal. Aludt is végig,-tehát most lelőni sem lehet!!!KépKépKépKép

Jövő héten repülünk haza 2 hétre,de már most tartok a dologtól mert mostanában olyan szélviharok vannak, és akkor valami iszonyat repülni.Na mindegy hát ha nem ....
Na meg a hordozót is egyre nehezebb cipelni a Marci popójával...tök izomlázam van utána.(tudjátok úgy el kell tartani és nagyon nem kényelmes)De muszáj még abba utaznunk,mert különben végig az ölembe kellene lennie a gyereknek ami viszont azzal jár hogy össze izzadunk,-és csupa viz a gyerek. Szóval marad a "só zsák" hordozó!!!!Kép


Zsuzsi!
Az én mű gyerekem is nyűglődött az itteni suliban,pedig otthon végig kitünő volt az általánosban. Itt meg nem találta a helyét,a nyelvet sem szerette,és végül haza költözött Anyukájához az ősszel (SZERENCSÉRE!!!!KépKépKép )
Otthon meg ismét tök jól tanul,franci tannyelvű suliban és úgy tűnik vannak sikerei. Itt a követelmény,az oktatás meg a körülmények nem voltak számára előnyössek,és az otthoni iskola rendszer meg működik. Szóval az otthoni iskola rendszer lehet hogy jobb!!!!
Meddig lesztek még kint?

Maci!
Nem merem megmérni!!!KépKépKép Tuti nagyon gáz!!!


Andi!
Mi viszonylag hűvös szobában alszunk,és Marcn egy bady van + hálózsák +takaró. Nem fázik,olyan jó kis meleg a lába reggel mikor kibontom!
Jaj vettem neki 2 bugyit...akarom mondani alsógatyót ,olyan tündéri benne,és még nem ronditott bele amig rajta volt,olyan kis toleráns! (vagy csak a szerencsénk voltKépKépKép )Szóval olyan nagyfiús benne.KépKépKép


Na megyünk pancsi pancsizni!!!!Jóéjszakát!Szép álmokat mindenkinek!!!


Mariann&Marci
Mariann
 


Andi!

Emma sem tűrte sohaa hálózsákot, mert belecsavarodott éjjel. Nálunk 22 fok körül van, és én egy hosszú ujjú body-t+ egy rövid ujjú pólót+ egy pamut rugdalózót adok rá. persze mikor elalszik betakarom, d eezt valamikro éjjel lerugja és így alszik. Ezért került rá pluszbana póló. Nálunk ez bejött, hogy úgy öltözettem hogy ha lerúgja se legyen gond, nem fázik soha, végigaludja az éjszakát és nem szokott emiatt megfázni. Mondjuk hozzáteszem ő nem egy fázós baba, legalábbis magamhoz viszonyatva.

Úgyhogy ha nem tűri a hálózsákot akkor szerintem próbáld meg úgy felöltöztetni hogy takaró nélkül is jó legyen.

Ha viszont hálózsákba tezsd és ez egy vastag bélelt hálózsák akkor szerintem sok a body+rugi. Ha csak egy pamut hálózsák akkor nem sok.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Beu!

nem mondod? Akkor azért tűntek el szép fokozatosan a jó kismárkás cipők amiket árultak (killefeet). én m,eg már hányszor elmentem és bosszankodtam hogy építik le a cip készleteket.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Végre a végére értem az olvasásnak. Így jár aki nem jár erre három napjaKép

Julkával ma befejeztük a III. adag antibiotikumot, kíváncsi vagyok, mikor lesz újra lázasKép Még mindig folyik az orra, és hörög. Holnap bejelentkezem homeopata gyerekdokihoz, ha nem használ, nem árt felkiáltással. Anyatej véd ugyibár, Julka 3 hete szinte csak szopizik, én is beteg voltam, ergo volt bőséggel immunanyagtermelésem, így csak azon gondolkodom, hogy mennyire lett volna beteg szopi nélkül??

Vénségesen vén topiktársaim! Gondoljatok rám, és rögtön fiatalnak érzitek magatokat!Kép Hisz én már akkor diszkóba jártam (akkor, az ősidőkben így hívták), amikor titeket pelenkáztakKép Különben majd a gyerekek hozzák a friss infókat mindenről. Én teljesen up to date vagyok most a kisiskolás szlengből, divatból, menő játékokból stb., és majd így haladok a korralKép

KangiKép átvettük a ropi-vezetést, Julka tegnap 6. 90 volt (kb, az itthoni konyhai mérlegen). Ma jobban evett már, de még a kedvenc paprikás krumpliját sem fogadta el idáig.

SofkaKép éppen feltűnt, hogy téged nem olvastalak, de látom, megvagyKép Nagyon irigy, hogy túl vagy a vastalanításon! HáznézőKép Alvás: dél fele max. 2 óra, kb.este 10-től reggel 7-ig 2-3 szopival, néha becsúszik egy extra du-i alvás 5 körül, akkor viszont jaj az elalvásnak, 12 fele kukkan csak el. Úgy néz ki, Julka örökölte az én extra kevés alvásigényemetKép Mármint nekemKép Kép

ZsuzsiKép esetleg Dani nem veszi komolyan a német iskolát, mert itthon is vizsgázik???? Különben kezdem én is belátni ama mondás igazságát, hogy "Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond" Pedig tök hülyeségnek tűnt, amikor kicsik voltak a gyerekekKép

Virga, ManóKép nálunk a 7 és fél éves Zsuzsinál éli virágkorát a hiszti. Mindig hisztis volt, de nem ennyire. Valszeg az iskolai stressz jön ki belőle. Most megsértődik mindenen (ma pl megdícsértem az egyik rajzát, össze akarta tépni, merthogy a másikra miért azt mondtam csak, hogy szép), és akkor jön a durci-hiszti. Viselkedni világéletében tudott máshol és mások előtt. De ez a jobbik felosztása a dolgoknak, inkább itthon vezesse le a feszültségeit.

ToffiKép zsebkendőKép Szerintem a legtöbb 6 éves gyerek széthányja, sőt a nagyobbak is, még a 9 évesek isKép És nem csak az enyém neveletlenre gondolok, hanem a haveranyukák sirámaiból is következtetekKép Zsombi micsoda férfias koncentrálással nézi a hinta közepén azt a micsodát!Kép

Zsurló) Kukucskalány nagyon édes továbbra isKép AndusdumaKép Gyere gyakrabban, jó?

FranyóKép visszatérő láz általában bacis felülfertőzést jelent. Mutasd meg dokinak! Hintában nem tűnik betegnekKép Miről beszélnek a Macival?

Jó, hogy eszembe juttatjátok a hintát, hét végén fel is szereltetem Apával. Szerencsére megvan még a hasonló valahol a pince mélyén, kerti hintának használtuk, ha kisbaba látogató jött. À propos, pince! Apa tavaly vett, hóttdrága sícipőjében egy ideig egy egér lakott, megdolgozta a talpbélését. De szerencsére nem nagyon ízlett nekiKép Viszont a szaga!Kép

Urszila
urszila
 
 


BeuKép aszittem, hogy mindenki szereti a mazsolát, kivéve Andrist! És ímeKép Hozzánk jöhetsz, minden elvileg mazsolás dolognak a fele mazsola nélküliKép

HeppiKép csatlakozom Beu véleményéhez, nyugodtan vidd ki Orsit. Hideg nem számít, csak a szél az ellenjavallt. Mármint ha nagyon fúj. Még Julkával is kijárunk -orvosi utasításra is-, amióta nincs még hőemelkedése sem. A januári Babapatikában is erről értekeznek, azt írják, hogy statisztikailag a bent tartott gyerekek betegesebbek, mint a bármilyen időben kint sétáltatottak.

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Vaguynk mi is, csak el vagyok havazva (2 hét múlva védésem van, tele vagyok melóval, illetve eddig még a szervezés is ment, hú, rémes, ne tudjátok meg).

Ancsi is beújitott a hipp hopp 39 fokos láz minden tünet nélkül programra. Torka piros. Klassz volt dokinéni, van neki egy ketyeréje, ujjacskából vesz pár csepp vért, a ketyere 2 perc alatt megnézi a ....valami szintjét (fehérje-fehérvérsejt??? mittudomén de hasonló), ami virusos betegségnél nem nagyon változik, bacinál viszont megnő a mennyisége. És igy hipp-hopp (kivéve ha határeset) el tudja dönteni, hogy baci vagy virus. Ancsi virusnak minősült. Ajánlanám a ketyerét minden AB mániás dokinak!

Hozzátápi témáról megint regélni tudnék, csak már kicsit este van... lényege: van a srácainknak még kb 80 éve, hogy mindenfélét egyenek, ne siessetek! Inkább kivárni a biztonsági hónapokat, mintsem begyűjteni egy allergiát. SOkszor nem is látszik rögtön, csak hónapok, évek múlva, persze nem is bizonyitható sokszor, hogy min múlott, de minek fokozzuk magunknak a felelősséget???
Ha mi unjuk is, hogy csak 5-10 félét eszik egy-két hónapja h ozzátáplált babánk, attól neki még nem unalmas, hisz előtte 6 hónapig csak tejecske volt és azt sem unta meg!

Hintás képek édik, ha nem lenne ilyen késő, átmennék windowsba a képszerkesztő progimhoz és kicsinyitenék egy Ancsi-hintásat nektek, ugyanis nekünk is pont ilyen hintánk vanKépKépKép.

Betegeknek jobbulást!
Bercelnek sok szerencsét!!!

SZiasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok,

En egy osregi notebookrol netezem itthon, erre Apaja kolcsonadta a gepet egy havernak par napra. Itt maradtam gep es internet nelkul. Kép Most probalom behozni a lemaradasomat, felsikerrel....Kép

Goa,
bevallom, en sem hallottam meg rola. Sajnos, en maradtam ifju lanykoromban a szokasos lereszegedos bulejoknal meg az ejszakai nudizasoknal...Kép Persze, szigoruan az Apaja elotti idokben...haha. Kép BAr neha en is belegondolok, ha Zsombi csak kicsit is rank utott szet fogom izgulni az agyamat 20 ev mulva...Kép

Szülőszoba,
neztem a veget! Kép Elotte ZSombi bedobta a nemalszunkelsemmiaron show-musort, vihogott, ugralt, dumalt, szonokolt, de aludni azt nem volt hajlando. Kép Nekem szimpik voltak a holgyek, a riportercsajtol meg a falnak mentem volna. Pl. mikor beszelget a frissen szult anyukaval, mikozben a fejen levo kameraval vegig a stoppolo dokit meg a csaj egnek meredezo labait mutatta...Kép

Bercel,
drukk a kinti elethez! KépKépKép

Zsuzsi,
Dani miatt reszvetem. Kép Talan a nemet miatt megy nehezen a suli neki? HAt csak drukk, hogy mihamarabb megoldodjanak vele a gondok. Kép A ferjeden meg mindig nem tertem napirendre. Tenyleg 37 eves? Kép

Zulu,
tudod, en vagyok az orokos bezzaganyuka-kifogo. Kép MAr en is tultettem magem ezeken az anyucikon, es most en mondom, Teged se erdekeljenek! Kép Mi lesz mán azzal a gyerekmentes sorozessel? Vegleg ejtettuk a temat? Kép

Rolunk roviden. Zsombi ehsegsztrajkja bedurvult, mar a tapszert se. Egesz nap rohog, vigyorog, de enni semmit. A kanal lattan sikitofrasz, a vizen kivul nem iszik meg semmit, igy kicsit a bekasegge alatt vagyok. Nemtom meg micsinyaljak a gyerekkel...Kép
Viszont egy jobb hir. Tegnap meglatogattam a nogyogyomat, aszonta a hormoneredmenyeim rendben, a pajzsmirigyem nem annyira, igy vervetel replay lesz. Viszont zold a lampa a kistesoprojekthez, igy mostantol probalkozhatunk... Kép

Most mar nincs erom mindnenkienk irni, de minden uj baba-tudomanyhoz, fogacskahoz gratu, fejfajasoknak hess, nemalvogyerekeknek nyugis hosszu ataludt ejszakakat, hisztisgyerekeknek nyugalmat es turelmet az aanyukaknak+ KépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Pussz csajok Kép

Asszem szabad vagyok, legalábbis egy kis időre - a banyus bevágta a szundit - gyorsan írtam maileket, elolvastalak Benneteket..

Jókívánságokat köszönöm a barátosném nevében is... arany pofám mikor hívott, még nem nagyon tudott forgolódni, de állítólag már akkorra háromszor kivitték neki a fiát Kép Azért ez olyan rendes dolog.

psAndi
Mennyire vastag zsákban altatod a babát ? Nálunk egy házilag varrt kívül frottír, belül pamut jersey zsákocska van forgalomban, a lakásban pedig 23-24 fok. (Nálunk hidegebbet képtelenség csinálni Kép)
Szóval ez alá a zsák alá csak egy vékony bodyt szoktam adni, viszont egy vékony takaró is megy a leányra. Azt is házilag állítottam elő, ha valakinek van nagyobb alakú párnahuzata, abba csak egy réteg vatelint kell tenni. Lehetőleg pamutot.


Urszi
Olyan aranyos vagy ezzel a "vénséges vén" dumcsival Kép Csak a végén ki ne derüljön, hogy még én pelenkázhattalak volna anno KépKépKépKépKép bocsiii KépKépKép

Beu,
Ezt a Kenguru Gold dolgot nem is tudtam az Árkádban, de akkor ideje lecsekkolnom Kép Tökyóóó.. szeretem a KG cuccait. Nem akarom mondani, hogy van egy hófehér bordás pamut ruggancs, amiből a harmadik méretet is meg fogom venni, ha még létezik Kép

Kangi,
Olyan jó stílusban kaptad el ezt a nyamm-nyamm tényt... Kép Tisztára előttem van Kép

sofkám, kifele a depiből Kép Rólad vallották itt a csajok, hogy olyan jó kedvre tudod deríteni a társaságot... hát uccu Kép Tudom, mindenkinek megvannak a napi problémái, és meg is értem, ha nincs éppen jó kedved valami miatt, de - meríts erőt abból, amiből lehet. Fürödj egy jót egy gyertyás, habos, jóillatú fürdőben, dörgölj le egy tábla csokit, vagy amit szeretsz... és mindjárt jobban fogod érezni magad. Menj el egyet sétálni, ülj le, gyönyörködj a gyerekedben... tudom, kissé közhelynek hangzanak ezek a dolgok, de nekem pl. mindig bejönnek Kép

Ingatlanpiac ilyenkor pang... ne várj tőle sokat. Majd 2 hónap múlva. Albérlő sem fog ennyi időn belül lépni valszeg...

ba+... már meggent éhes vagyok.. pedig fél órája vágtam be egy kis sajtot... hiába... a tejeléshez ezexerint tényleg kajálni kell. Anno, mikor sok tejem kezdett lenni, Kopasznak mondtam is, hogy Holsten fríz lettem. Állandóan ezen hülyéskedtünk, de mikor kértem, hogy legalább az erkélyre vegyen nekem pár gyeptéglát, hogy kedvemre legelhessek, kijelentette, hogy azt már nem. Így marad a humán kaja. Csak sajna sok a csábító és hízlaló. És én esendő persze azokat enném leginkább ... Kép Sajt ugyan nem hizlal, de nem is laktat Kép Ha ezt az üzimet elzavartam, lerablom a frigót. Ha még beférek a konyhába Kép

Franyó, tök yóóó a hintátok. Na persze a béjjbeee is szupi benne Kép

Jut eszembe : asszem baba apróban hirdetés úgy másfél hónapja : eladó a képen látható hinta XY összegért. Jelentkezni itt és ott. Megjegyzés : a hintában látható gyermeket megtartanánk Kép

Drágáim, mindenkinek naonn kellemes éjszakát, beteg babáinknak gyógyulást.

Pussz :


LököttKlár
clarissa
 
 


Sziasztok!

Klár!
Üdv itt. Kép
Kórházi sztori Kép
Gratula az áldogáláshoz. Kép
Nem vigasztalásként mondom, de minden gyerek lenyúl ezt-azt. Az én Nikim is megpattintott nagyitól pénzt másodikos korában, még jó, hogy az osztályfőnök észrevette és elvette tőle, mert különben anyu nem tudta volna kifizetni apu temetését. Kép Akkor szigorítottunk, azóta nem kell zárnunk semmit. Kép

Zulu!
Világgá menő aranyos, én ebből eddig kimaradtam, se Niki, se Miki nem akart még világgá menni Zsuzsi pedig még nem nyilatkozik ezen a téren. Kép

Momo!
Ha férjed gyermeke veletek élne, már meg lenne nevelve. Kép
Pattogás a csacsival Kép

Myssnia!
Jó munkát neked.

Beu!
Nekem is küldesz képet fölös huszas nélkül? Kíváncsi vagyok rá. Kép

Nagyon le vagyok maradva, de ezt most már elküldöm, és majd olvasok tovább.

Minden babóca ügyes és gyönyörű.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Jó reggelt!

Zsuzsó,
én nem küldtem mailt neked! KépKép

Megint parázok, lánykám ma 39 fokos lázzal ébredt. A múltkor elvittem végül a dokihoz, de SEMMIT nem talált, pedig elég alaposan megnézegette. Most mindjárt telefonálok neki, de egy kérdés: ha kijön esetleg, akkor ugye illik adni pénzt??? Ha igen, kb. mennyit, és hogyan, borítékban, anélkül stb. ??????? Előre is köszi a válaszokat!!

F.
franyo
 
 


Sziasztok,

Zsuzsó
Én küldtem tegnap neked mailt,csak ide beírni már nem volt időm. Azt a mailt továbbítottam,amit Franyó küldött a nyáron a képtár jelszavakkal. Azért nem a friss táblát,amit Csucsuka küldött,mert nincs feltéve az Excel a gépünkre,így nem tudtam megnézni a jelszó benne van-e.

Franyó
Szegény Anka Kép Remélem kiderül a láz oka. Dokinéni még sosem jött ki hozzánk,szerencsére így nem tudom mi a szokás,de ha kijönne,akkor én 2-3000Ftot adnék,borítékban. Bár lehet,el vagyok tájolva az összeget illetően,de a tapasztaltabbak biztos megírják,hogy ők hogy csinálják.
Gyors jobbulást!

Azur
azur
 
 


Szisztok!

Homeotudorok SOS!!!!
Mit kell adni, ha mar kialakult a takonykor?
A multkor sokaig tartott, szeretnem most leroviditeni.
Hanyas higitas, es mi?

Koszi
Kakukkfu
kakukkfu
 
 


franyó, mi borítékban 2500.- öt adunk.

s
sofka
 
 


Sziasztok csajok Kép

Franyó, a boríték egy olyan "formaság", amitől a másik fél is úgy érzi, hogy nemcsak "hozzávágtad" azt a pénzt (ismét a szabad szám : nesze b****d meg...)
Egyébként én kétezret szoktam adni a doktornéninek, DE azt sem muszáj minden egyes alkalommal. Viszont az összeg nagyságát kerülete is válogatja. Nyilván egy VIII. vagy IX. kerületi gyerekorvos nem is "várhat" el annyit, mint pl. egy rózsadombi.
Mindenesetre jobbulást manófalvinak. Tudod, lázcsillapítóhegyek, borogatás legyenek kéznél, mert influenza tartós 39 feletti hőmérsékletet is képes produkálni Kép

Szia Magdikám ... na yó, látom, kivesézzük mi még ezt a lop a gyerek témát... KépKép de pár komolyabb temetés kiférne abból a pénzből mai árfolyamon, amit a drága eltüntetett. És nálunk egy fillér sem lett meg belőle Kép Gondolom, ha visszaolvastad az archivált anyagokat is, láttad, hogy se bűnbánat, se bocsánatkérés, se változtatás az életmódjában... tulképpen szép csendesen várom, hogy valami pasi megszédítse, és elköltözzön... nem fogom visszatartani.
A csúf az egészben, hogy van édes jó anyja, inkább azt boldogítaná addig is.....

Na, visszazuhanok még kicsit Kép Majd leszek, pussz Kép
clarissa
 
 


Kakukk,


Én sajna nem vagyok homeotudor,de visszakerestem az archívban és a következőket találtam:

Ezt Gombóc írta a január 10-i archívban,remélem Gombóc nem haragszol,hogy ezt bemásolom:

Hoemobogyo: nekem azt mondtak a gyogyszertarban, hogy megelozes eseten az Echinacea CH5-osbol (ezt nem tudom, mit jelent) 11 hos babanal napi 1*3 golyo vizben feloldva 2 hetig, aztan szunet, es kezdodhet az ujabb kura. Betegseg eseten 2 orankent max. 5 bogyo lehet (ezt Zulu is mondta, meg beugrottam megegyszer a patikaba es ok is ezt mondtak).


Ezt meg Zsuzsi írta, a január 11-i archívban találtam,remélem Zsuzsi nem haragszol,ha bemásolom ide:

Heppi,
Nem igazan tudok allast foglalni Echinacea ugyben. Tobbiek mar mindent elmondtak. Baba-adag 2-3 golyocska, ez mehet 1-2-szer naponta D2, D4, D6 potencialban mondjuk 2 hetig, aztan 1 het szunet.
Az osszes homeos szakirodalmamat kolcsonadtam es meg nem kaptam vissza, igy Vincetoxicum ugyben sem tudok mit mondani. Szerintem az Echinaceahoz hasonloan lehet szedni. A Folia homeopatica hungaricaban irtak rola.


Gyors kilábalást a náthából!


Azur
azur
 
 


Szasztok Lányok Kép

Julcsim szortyog mint állat, milyen időközönként porszívózhatom minimum? Utálja csóringer, de olyan szépen jön a trutyó, vétek lenne bent hagyni Kép

Franyo Kép
Ankának jobbulást! Szegény Ti!

Bocsi, de muszáj mennem. Morzsatenger a kanapé a reggeli nyam-nyam-tól Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Ancsi rettentően aludt az éjjel...

Viszont átmentem és kicsinyitettem, lássuk mi lett belőle:

Nekünk is ilyen hintánk van:
Kép

Finom ám!
Kép

Igy álldigáltam december elején:
Kép

Rendre nevelem apucit:
Kép

Szeretek labdázni:
Kép

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Azur!

Koszi! En azt hittem az Echinacia csak megelozesre jo. Most csak az a baj, nem tudom, hogy 2 orankent adjam, vagy csak napi 2szer.

Kakukk
kakukkfu
 
 


PsAndi,
mi emiatt a Dana röfögés miat sokmindent kipróbáltunk. Hideg szoba, meleg szoba, párás szoba, száraz szoba. Velünk, mellettünk, stb. Most olyan szűk 20 fok van a szobában. Danán hosszúujjú body, vékony pamut pizsama, és ujjatlan viszonylag vastag zsák. Ez jön be a legjobban + minden du. a hálószobában teregetek ki.
Kakukk,
Szegények, már megint...

Bercel,
Sok kitartást kívánunk a szüleidnek, és értesíts minket, hogy vagy, hogy fejlődsz.

Drukkoljatok, hogy Dana ma éjjel is röfögjön a laoborban, hátha végre kiderül valami.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Olyan szupi ma nálunk a rendszer, h. megpróbálok egy szülinapi képet feltenni, ahol Dana és unokatesó mentik, ami menthető.

Ja, Matáv mai álláspontja szerint állítólag holnap(szombaton??) hálózatot bővítenek, és akkor már csak néhány hónap...

Zs.Kép
zsuzso
 
 


KangiKép

Szerintem nincsen min. idő, ahogy érzed. Amikor Gergő takonykóros volt, akkor volt, hogy kiszívtuk az orrát, és utána 5 perccel megint kellett. Lényeg, hogy jól ki kell szívni, nehogy valami galibát okozzon. Jobbulást a lányzónakKépKép

FranyóKép
Nálunk ugyan csak akkor volt még kint a dokinéni, mikor Gergő megszületett, de akkor 2000-et kapott (borítékban persze), szerintem most sem nagyon adnék többet. Ja, és persze Ankának mielőbbi gyógyulástKép

ZsuzsóKép
Drukk megy röfögéshez, de főként ahhoz, hogy kiderüljön, mitől van.

Hintázós, kukucskálós és álldigálós babák nagyon tündériek. Megjegyzem, Gergő is teljesen odáig volt értükKép

Később még jövök.

Tüni
tüni
 
 


Kakukk,

Szívesen. Kép Sajnos én nem értek hozzá,meg könyvecském sincs,amiben megnézhetném,de találtam egy linket,ahol a homeopátiás patikák vannak felsorolva,hívd fel,hátha segít:


http://www.homeopata.hu/patikak.html

azur
azur
 
 


Sziasztok!

Köszi a hálózsákos infókat! Elég vastag a zsákunk, asszem ma csak egy hosszúujjú bodyt kap alá.

Klár
éhség-téma ismerős. Tegnap a férjem meg is kérdezte, hogy nem vagyok-e terhes? Kép

Franyó
Volt kint a dokinéni? Én max 2ezret adnék és persze borítékban. A mi dokinénik soha sem fogad el pénzt, így ajándékot szoktam neki adni, de arra is mondja mindig, hogy enélkül is jövök ám! KépKépKép

Kakukk
Echinaceát amikor beteg volt Dani én kb. 4-5x adtam az első nap 3 bogyeszt, másnap már csak 3x, majd 2x, nem tudom jól csináltam-e de hatott Kép

leszedtem a karácsonyfát,(Dani segített Kép) alig várom, hogy apa hazajöjjön és eltűntesse a szobából.

Andi
psandi
 
 


Zsuzsó, PIldi
képek aranyosak Kép

Kangi
szerintem szívd, ahányszor csak szükségét érzed

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!
Koszi mindenkinek az Echinaceas infokat. Csak kis kiszereles volt, de abbol Apa kettot vett. Nekem kozben visszajott a homlokureg gyuszim....
Most hirtelen ennyi, ha kicsit jobban leszek jovok.
Norka
norkini
 
 


Hali lányok Kép

Andikám Kép
KépKép Pedig amig tejelünk, addig enni kell Kép Mellesleg valahol láttam fenn a neten egy cikket, hogy ha nemistudom hány óránál hosszabb szünet nem telik el 2 szoptatás között (beleértve az éjszakát is), addig műxik a szoptatás természetes fogamzásgátló hatása. KépKép Majd megkeresem, ha valakit érdekel, DE ha nem jön be, nem leszek keresztmama KépKépKépKépKép
Egyébként a doktornéni nekem is beígérte a gatyánbillentést a zsozsó miatt, és kb. ugyanazt reagálta, mint a tietek Kép

kangibaba, csak azért irigyellek, mert te még legalább meg tudsz küzdeni Julcsival, meg az orrszívóval. Ancsa kétemberes... Kép

Na megint megyek egy kört - ebédgyár, vasalás.

Pussz :

Klár
clarissa
 
 


Norka,
jobbulast! Egy kis virtualis gyogydrukk KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kangi,
en kb. orankent porszivozom. HA nagyon erosen ellenkezik (mint pl. ZSOmbi Kép), es lefogni sem tudod, akkor tekerd be egy pledbe, ugy konnyebben lefoghato. Kép Jobbulast Julcsinak is! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Gombóc pussz, nektek is jobbulást Kép

Leloptam az 5letedet (a plédest)... ki fogom prószálni Kép

Klár
clarissa
 
 


PIldi, Zsuzsó,
aranyosak a lánykák! Kép

Kangi,
Julcsidnak is jobbulást!

Norka,
(itt is) üzenem neked, hogy gyógyulj meg gyorsan!!! Jázinak puszi a buksijára! Kép

Azur, Sofka, Klár, Tüni, PsAndi,
köszi Kép
Végül nem jött ki a doki, tulajdonképpen nem is tudom, mit csinált volna, ha kijön, max. újra megállapítja, amit kedden Kép. Tetszik egyébként ez a hozzáállás, hogy "anélkül is jön", hát nálunk ilyen nincs. Én pl. csak a rendelő számát tudom, ilyen, hogy a doki mobilja, nem létezik... Azt mondta a telefonban, amit magam is tudtam, hogy lázcsillapítózzam tovább, kúp, Panadol, hűtőfürdő. Hát ez megvan. Persze, tudom, hogy csodát tenni ő sem tud, úgyhogy csak reménykedem, hogy hamarosan elmúlik ez a nyavalya. Szerencsére alszik elég sokat a lány, hátha ez segít a gyógyulásban.

Pusza
F.
franyo
 
 


Váuuuu, csajszik, sziasztok!KépKépKép

Olyan jó kedvem van! Elkapott a tavasz-fíling!

Két és fél órát mászkáltunk kint, piacon voltunk, bunkózós boltban(továbbra sem szakadtak meg a kedvességtőlKép), sétáltunk. Nap ragyogott, és igazi tavaszi kisugárzása volt a levegőnek.KépKépKép De jó lenne, ha már tavasz lenne. Arra gondolok, hogy még bő egy hónap, és már végéhez közeleg a február. Akkor meg már gyakoribbak a napsütéses napok. Még igazi hideg, csúf, rút tél nem is volt. Igaz szép sem.

Valamit kérdezni is akartam, de szokás szerint elfelejtettem. Most mennem kell, mert szaga van a gyereknek.Kép
Látom sok a beteg: minden kis betegünknek egy kis pozitív energia abból, amit ma begyűjtöttem a napon. (Gyógyító hatású, tutiraKép) +++++++++++++++++++++++++++++++++

Beu
beu
 
 


Kérdés, kérdés,kérdés!

Eszembe jutott!
Időnként kis kemény gombócokat kakil. Az nem baj? És mitől van?
Beu
beu
 
 


Beu, ez benne van a pakliban. Valami olyat főztél neki, ami jobban fogja őt... Segíteni azzal lehet a dolgon, hogy pár szem fagyasztott szilvát belefőzöl a kajájába rendszeresen, vagy narancsot turmixolsz a napi gyümölcsébe. Legalábbis nálunk ez vált be. Mondjuk az is igaz, hogy más-más babát más és más fog, illetve hajt. Kísérletezni kell. Ha meg éppen látod, hogy nagyon nehezen nyom, hőmérő végére egy szép adag popsikenőcs... nem kakilásra serkenteni, csak a végbelet védendő (kis zsírzás)...KépKépKép

Franyóci, csak drukkolni tudok, hogy ne legyen nagyon magas lázatok. Én azt hittem, kiesem a bugyimból, mikor először lázasan vettem ki Ancsát az ágyból... annyira meleg volt szegény baba... de állítólag a Germicid C kúp és Nurofen szirup váltogatott használata csodákra képes.

Gyógyulgassatok csajok/pasik, én most lassan elkészülök a kórházjárásra - megyek megnézem barátnémet + kispasit Kép
Este majd olvasok, pussz :


klár
clarissa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?