Új privát üzeneted érkezett!

Dita,
tegnap voltunk Fehérváron. Vagyis nem csak ott, hanem körbejártuk a megye egy részét. Martonvásár, Nadap, Bence-hegy (Velencei-tó), Pákozd (itt túráztunk egy nagyott :evil: ), Szfehérvár, Gánt, Vérteskozma, és végül Csákvár. Ez az egész ,,röpke" 12 órás program volt.

Monic,
már kb. 2 hete nem csinálom, de az amúgy csak 2 hetes, mert nem kimondott diéta, hanem méregtelenítés. A gyakorlat alatt nem lett volna semmi energiám, így felfüggesztettem, de tervezem, hogy jövőhéten megint nekirugaszkodom.
Voltam hétfőn akupunktúrán és teljesen oda volt a dokinő, hogy hirtelen mennyit javultam, csak egy enyhe vérpangást érzékelt az alhasamban. Ennyit számított az az 1 hét méregtelenítés :lol: Most csak 5 hét múlva kell mennem. Mondjuk szerintem az is sokat dobott a dolgon, hogy akkor már 1 hete csak túráztunk, és nagyon sokat izzadtam. Így is ürültek a méreganyagok szerintem.

Én ebbe a vonzó kismama témába nem mennék bele, mert sajnos eléggé távol állok tőle :oops: De persze megértelek Titeket, mert aki vékonyan lesz terhes, az biztos mindent megtesz azért, hogy vonzó maradjon, én majd azért küzdök, hogy legalább a kezdő súlyomat megtartsam. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.09.18 20:00-kor.

i.kata
 
 


Voltam ma uh-n és hát elkeseredtem egy kicsit. Van 1 db 11mm-es tüszőcském és több kicsi. Endo 7 mm. Most 3/4 Merionallal próbálkozunk. Nem tudom, hogy lesz-e ebből inszem, mert a doki nem akar túlstimulálni és elég óvatoskodó. Zeke dokival nem kellett ennyit agyalni. Wiegand viszont nem biztos, hogy megcsinálja az inszemet, ha sok tüszőm lesz. Pedig most nagyon bíztam benne (azért még mindig bízom). Ha a mostani inszemmel terhes maradnék, akkor nem kéne az új központba költöznöm a céggel, ami 1,5 órás munkábajárást jelent. NAPI 3!!! ÓRA. Biztos van más is, aki ennyit utazik, de én nem vagyok hozzászokva. A régi helyem 5 percre volt az otthonomtól. Az ez előtti 15 percre. Ez most olyan 45 perc. Mi lesz ebből, mire nyugdíjba megyek? Szóval jövő hét jedden megyek uh-ra és esetleg pénteken lehet inszem.



vicky79
 
 


Vicky,
ne kenődj el! Igyál rengeteg folyadékot és tömd magadba a fehérjéket. Biztos sokat fog még nőni keddig, hát még péntekig. :wink: Ne aggódj!

i.kata
 
 

 
 

Nem is attól aggódom, hogy ne nőnének, hanem attól, hogy túl sok lesz megint és nem lesz inszem. Próbálok nem elkenődni.



vicky79
 
 


Vicky,
de nem biztos, hogy mind megnő. Nekem is majdnem mindig úgy volt, hogy volt 1 nagy, és a többi kicsi volt, de azokból 4-5 mindig volt. Ha keddre megnő az az 1, akkor az is lehet, hogy előbb lesz inszem, és a kicsik nem tudják behozni a lemaradást.

i.kata
 
 


Jó éjt Mindenkinek!

i.kata
 
 


Kata,

a csinos kismamiság nem a súlytól függ. Én a csinosság alatt azt értem, hogy elmentem kozmetikushoz, fodrászhoz, körmöshöz, vettem szép kismami ruhákat.
Nagyon örülök, hogy a homeós doki megcsícsért téged! :lol: És a pároddal mi a helyzet? Ő is jár kezelésre ugye? Tuti sikerülni fog nektek a lombik, ha októberben az utazás miatt nem jön össze akkor novemberben :wink:

Vicky,

ne kenődj el, korai lenne. És ne szomorkodj előre az esetleges sok tüsző miatt, mert még az inszem előtt ki fogsz készülni idegileg. Nyugodj meg, és gondolj arra, hogy minden rendben lesz :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

még annyi, hogy nagyon hiányoztál ám, örülök, hogy volt ma egy kis időd feljönni a netre :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok Lányok,

na mit szóltok,h vagyok??? 8)
párom túlórázik, felmentem anyósékhoz vacsizni, pihenni, most meg itt vagyok a páromék mhelyén. 2 pasi dolgozik én meg felkéredzkedtem a netre!

Kata: üdv! szuper, h sokat javultál!! remélem párod is!!
és remélem, h nem fáztál meg! nem semmi, h még így is megtartották a túrákat, és mennetek kellett.

Vicky: mennek a drukkok!!! még ne írd le a hónapot!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Zsuzska: szerintem azért érdeklődd meg , h kitől kell a 4 pecsét, mert nehogy később gond legyen! az én védőnőm pl nagyon aranyos, barátságos, pozitív, de igazából a nődoki által készített vv és pisi eredményeket írja be a kiskönyvembe és magához, megméri a súlyom és a vérnyomim. meg persze kérdezhetek tőle.
és mindig mondja, h mikor milyen vizsgálat fontos, amit a nődokim is mindig mond. én nem látom igazán hasznát a védőnőnek jelenleg , nem érzem, h vmi plusszal lennék több a segítségével.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


na, sziasztok, mentem!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


pgsuska írta:

Olvastam ezt a pecsétes kiskönyves történetet, hogy négy db kell lennie. Nem igazán akartam menni a védőnőmhöz mert már kétszer lukra mentem, és nem is hivott fel, pedig megbeszélt időpont volt. Úgyhogy most átmenetileg dobtam. De nekem a doktorbácsim viszont amikor nála vagyok Óbudán még soha nem pecsételt a kiskönyvembe. Ez gáz most, 30-án megyek hozzá kérjek pecséteket visszamenőleg mert ha ez fontos akkor kérek, de eddig nem igazán foglalkoztam vele. Az volt számomra a legfontosabb hogy minden vizsgálatom meglegyen.


Nekem sem pecsételt sosem a dottore, aztán a kórházban szóltak, hogy a dokimtól kérjek utólag pecsétet, mert anélkül nincs anyasági támogatás stbstb.. így a dokidnak szólj ha legközelebb mész hogy pótolja, mert addig a kórházban nem fogják kiadni az igazolást hogy hányszor voltál terhesgondozáson! és nem tudod elintézni a támogatásokat!

ja egyébként Jó regeglt! :lol: remeélm mindenki jól avn.. elvagyok havazva bocsi :oops:
Vendég
 


Jó reggelt!

Monic,
köszi, hogy hiányoltál :lol:
Gondoltam, hogy nem csak a súlyt értitek a csinosság alatt, de azért elég központi téma volt és meg is értem :wink:

Csibi, Monic,
párom is jár, eddig 2x volt. Most hétfőn engem kérdezgetett a dokinő róla, mert ő úgy érzi a páromon, hogy azt gondolja mi a fenét keres ő ott. :roll: Beszélgettünk róla, de nem egy egyszerű eset, mert nehezen mutatja ki az érzéseit. Persze nem velem szemben :wink:
Amúgy beszélgettem a dokinővel a lombikról és gondoltam, hogy nem fog benne támogatni. Azt mondta, hogy eddig több ilyen betege volt, mint mi (a pasinál kevés anyag...) és ha a nőt rendbe tette, akkor már teljesen mindegy volt, milyen a pasi anyaga, mert úgyis csak egy szem hímivarsejt kell.

Csibi,
ráhibáztál, ma hőemelkedéssel keltem, fáj minden porcikám és ma családi összeröffenésre kell mennünk páromékhoz, mert itt vannak a kanadai rokonaik :roll:

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Twist!

Nekem is van több olyan fórumtársam, aki már a gyermekágy 6 hetét se várta kis és rohant sportolni.......

Én aki megküzdöttem azért, hogy csak tejcsit adjak Bubunak elég :twisted: vagyok rájuk.

Vicky!
Ne írd le a hónapot! Én vagyok az élő példa, hogy alig akart 1 tüszőm is lenni, aztán BabaLaci lett belőle.

Kata!
Nagyon örülük, hogy jókat mondott a dokinénid! ;)
20150601134430
 
 


Dundusom tegnap megkapta az első szuriját. A szuri nagyon jól ment, volt kb. 10 másodperc sirdogálás, de utána már vigyorgott a dokinőre. Az előtte lévő vizsgálatnál meg egyenesen röhögött, imádták. Kb. 50szer néztem hogy nem-e lázasodott be. Szerencsére nem.
20150601134430
 
 


Viki,
Lackó baba nagyon hősies, hogy ilyen jól viselte a szurit. Szerintem ilyenkor majdnem minden baba olyan keservesen sír, hogy az ember szíve megszakad.

i.kata
 
 


Kata!
Igazad van, nem is mertem én fogni. Hagytam hogy az asszisztens nőci tartsa.

Képzeld! Kozmetikusomnak uolyan kutyusa van, mint a Tiéd. Annyira édes.
20150601134430
 
 


Viki,
Monicnak is van olyan kutyusa :lol:
Képzeld, múlthéten is végig gyakorlaton voltam, így kora reggel elmentem itthonról és késő este jöttem haza. A Töpiről már azt hittük beteg, mert mindig iszonyatosan levert volt, nem is jött, ha hívtuk. Aztán szombaton, amikor itthon voltunk, hirtelen megszűnt a depije. A kis hülye maga alatt volt az egyedüllét miatt, vagyis a gazdik hiányától, mert az a lökött Dió itthon volt vele.

i.kata
 
 


Kata!
Ismerős, nekünk is volt ilyen kutyánk. Az ember nem is hinné, hogy nálunk is előfordul ez.
20150601134430
 
 


Sziasztok,

Kata,

akkor így hogy ekkorát javultál lehet, hogy a lombikig el sem juttok mert ott lesz a pocakodban a spontán baba?
Amikor mi odavoltunk pár napra a mi kutyáink is meg voltak sértődve, pedig a testvéremnél nagyon jó dolguk volt, de mégis úgy érezték, hogy kimaradtak valamiből.
Reggelente meg ha farmert húzok és nem melegítőt akkor mindkettő ül az ajtóban mert tudják, hogy el fogok menni, és jönni akarnak velem. Mi nagyon elkényeztettük őket azzal, hogy szintem mindenhova jöhetnek velünk, és ha egyedül hagyjuk őket mondjuk este akkor a rejtett világítást égve hagyom nekik, sőt olyan is volt, hogy a tv-t is bekapcsoltam, hogy ne érezzék egyedül magukat :oops:

VIki mami,

én régebben írtam a várandós részben, de a sok kismami között én voltam az egyetlen aki megszenvedett a babáért, rajtam kívül mindenkinek rögtön összejött és egyszerűen nem tudtam velük egy hullámhosszara kerülni. Így egy ideje már nem is írok oda, és nem is olvasom őket.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,
szerintem a kutyák sokban teljesen olyanok, mint mi. Betegségek terén is már ugyanolyan problémáik lehetnek, mint nekünk.
Lackó baba alszik?

i.kata
 
 


Monic,
egy picit én is abban reménykedem, hogy spontán baba beelőzi a lombikot :wink:
Nálunk dettó ugyanez van... Ha csak meghallják a farmer susogását, már farokcsóválva ugranak :lol:

i.kata
 
 


Kata,

Ha ennyit javultál akkor minden esély megvan a spontán babára is. :wink:
Aranyosak ezek a kis háziállatok.
Mi utoljára amikor a Maya elrontotta a gyomrát már nem is vittük állatorvoshoz, hanem mi itthon kikezeltük belőle. Így nem érte sokk a dokitól, nem kapott szurit sem és mégis szépen meggyógyult. Mondtam is a páromnak, hogyha a kiskutyát így meg tudjuk gyógyítani akkor a kisbabával is elbírunk valahogy :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Meg kell találni azt a fórmuot, ahol normálisabb mamik vannak. Én itt a babaneten találtam meg, az nlc-n elég önző fórumtársaim vannak. De itt a bneten nagyon kedves, jófej mamikkal keveredtem össze.

Kata!
Bubu alszik, vagyis nemrég evett, most megint lazul. Sztem az oltás utóhatásaként aluszékonyabb, vagy front jön, mert az én fejem is majd szétmegy.
20150601134430
 
 


Viki mami,

nekem is fájt a fejem már hajnalban, és mondtam a férjemnek, hogy ha felhúzom a redőnyt fogadjunk, hogy süt a nap, mert nekem mindig akkor fáj a fejem amikor a hideg után kisüt a nap. És igazam lett.
Én rájöttem, hogy nekem az inszemes fórum a kedvencem, itt nagyon sok barátnőm lett, és a kismamis kérdéseimre is mindig választ kapok tőletek. Úgyhogy nem keresek másik fórumot :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Kép
20150601134430
 
 


Monic,
most az utolsó gyomorrontásuknál mi sem vittük őket dokihoz.Ha egyszerre elkezd mindkettő fosni, akkor tuti a kaja volt a rossz. Be is jött, mert ahogy kiürült belőlük már semmi bajuk nem volt. De amúgy ilyenkor állítólag főtt rizs natúr csirkével a legjobb.
Amikor Töpinek mandulagyulladása volt, akkor teát kellett neki adni, meg almát. :lol:

Viki,
Látod milyen jófej a kissrácod, még szabadidőt is biztosít neked :wink:
Egyszer elkezdtem én is írni a nlc Forgácsos topicjába, de ott sem voltak túl kedvesek a csajok, úgyhogy gyorsan "szakítottam" velük :wink:
Monic mondta, hogy itt is van Forgácsos topic, ott nagyon aranyos mindenki, de vagyunk vagy 4-en :lol:

i.kata
 
 


Tegnap még azt akartam írni a megcsalához, hogy pár hónapja, vagy kb. 1 éve volt az RTLklub-on a reggeli műsorban egy párkapcsolati szakértő, aki arról beszélt, hogy a világ legtermészetesebb dolga az, amíg a nő állapotos, addig a "kedves" apuka elmegy kielégíteni mással az "igényeit", és ha megszületett a gyerek, akkor persze visszaáll minden a rendes kerékvágásba. Na, amikor néztem ezt a műsort, legszívesebben betelefonáltam volna és elküldtem volna a p*csába azt a hülye nőt, aki így vélekedik az állapotosság alatti megcsalásról.
Szerintem ez undorító és felháborító!!! És ezt még a tv-ben mutogatják...

i.kata
 
 


Kata!
Aki a várandós felségét megcsalja, az a frissen születet is megfogja, mert ugye 6 hétig nem lehet házaséletet élni. Ha olyan a baba, akkor utána sem sok kedve lesz az anyukának, meg aztán szülés után rögtön nem túl kellemes az együttlét.

Tuti nem szült még az a nő!
20150601134430
 
 


Kata,

ez tényleg nagyon felháborító, hiszen a nő a pasi gyerekét hordja, és ahogy Czinki mondaná a terhesség alatt nem lesz egy szexdémon. Én nem tudnám megbocsátani a páromnak ha ilyet tenne velem és a gyerekével...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,
igazad van. Nekem az volt az első gondolatom, hogy biztos megcsalták állapotosan és a férje beledumálta, hogy ez mennyire természetes.

i.kata
 
 


Monic,
én sem tudnám megbocsátani, még akkor sem, ha akkor csal meg, ha nem vagyok állapotos.

i.kata
 
 


Viki mami,

én is pont azt gondoltam, hogy az a nő még biztosnem volt terhes... :?

Czinki, Dita,

merre vagytok?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

ugyanígy vagyok ezzel én is, én meg is mondtam a páromnak, hogyha úgy érzi, hogy más nő kell neki akkor szóljon előtte, menjünk szét aztán járhatja a maga útját.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lányok!
Ezzel én is így vagyok! Mert ha egyszer megcsinálja, akkor többé nem tudnék bízni benne.
20150601134430
 
 


Sziasztok Lányok,

vagyok, csak dolgoztam, most meg gyorsan visszaolvastam még!
bár nem kellett túl sokat visszaolvasni, hiszen este már megtettem!! :lol:

Kata: sajnálom a megfázást!! sok fickó nehezen hisz a természetgyógyászatban és ez gátolhatja is a javulást. de ha látják, h azért van javulás, elkezdenek hinni. a párodnál is biztos ez lesz!! ő is szépen javulni fog!!

megcsalás, az megcsalás, mindegy, h mikor teszi a fickó!
a tv-s csajszi tuti hülye!! ne magyarázzuk már be a fickóknak, h természetes ez, és csinálhatják nyugodtan!! :twisted: :twisted:
egyébként, na mindegy, ez már nagyon 18 karikás....ha nincs is szex, csak kis összebújás, kis tinipetting, az is jó . meg lehet szeretgetni a fickót is . ebben az időszakban nincs az a vad összeugrás.
és szerintem fontos, h érezzék a fickók , h fontosak nekünk és nem csak a gyerekünkkel akarunk foglalkozni, és velük már nem!! szerintem sokan azt érezhetik, h kiestek a pixisből, ők már nem számítanak!
én pl tegnapelőtt hazavittem 2 mignont a páromnak és teljesen odavolt. mondtam neki, h gondoltam rá, kedveskedni akartam neki és ez olyan dolog, mintha én virágot kaptam volna tőle. szerintem az ilyen kis dolgok is sokat számítanak!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki mami,

a férjemmel egy ideje beszéljük a köldökzsinór vér levételét, megbeszéltük, hogy levetetjük de igazán nem tudtam őt arról meggyőzni, hogy a jövőben feljődik annyit a tudomány, hogy felhasználják ha szükség lesz rá.
Ti levetettétek?

Boni mami,

úgy olvastam régebben, hogy ti levetettétek ugye?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: most látom, h 12 nap múlva házassági évfordulótok lesz!!
hát most biztosan nagyon boldogan fog tellni? van vmi terv? hosszú hétvége, étterem?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Moncsi!
Mi nem vettettük le. Utána olvastam, és engem nem győzött meg. Vannak olyan intézmények, ahol előadásokat tartanak erről, + talán házhoz is mennek. Ezeket érdemes meghallgatni, és utána dönteni.
20150601134430
 
 


már most is tudnak venni olyan anyagot felnőtt korban, csontvelőből talán?? (most lehet, h hülyeséget mondtam :oops: ), h gyógyítsák az ember. igaz azzal nem érnek el olyan jó eredményeket , mint a köldökzsinóros cuccal.
de az orvostudomány olyan gyorsan fejlődik!! szerintem lesznek még jobb technikák, mint a köldökzsinór.
meg hát ha olyan sokáig tárolják a cuccot, ki tudja, h tényleg olyan hatásos lesz, mire használni kell. szerintem ez még elég gyerekcipőben jár!
meg nagyon húzós is az ára nem? Monic mennyibe kerül ez a levétel és tárolás?
persze, az egészség minden pénzt megér, ez tény, de hát....

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
én is abban bízom, hogy ha érez valami változást a párom, akkor nem lesz szkeptikus. Bár azt mondja, hisz benne, mert látja, hogy nekem segít.

Monic, Viki mami,
én bizalmat szavaznék a köldökzsinór vérnek, mert azok a gyerekek, akiket őssejttel kezelnek, azok mind javulásról számoltak be.

i.kata
 
 


Hello
Köszi a hiányolást, de mondtam ám, hogy ritkán leszek!
Azt sem tudom hol áll a fejem, és mindenre azt mondják, hogy még nem csináltad meg? Tanítom az új srácot bért számítok, levelet írok vagy hármat, jelenléti ívet gyártok.......... kaját is mindenkinek csináljak külön-külön.......... mi ez büfé???
De jó hogy itt a hétvége és most duplán örülhetek, mert KETTESBEN LESZÜNK A PÁROMMAL.
Hétvégén tudok majd felzárkózni, nagyjából elolvastam mit irtatok, átfutottam inkább, de nincs időm jelenleg reagálni!
Délután otp, posta és fodrász, azt mondta a párom hogy elfoglaltabb vagyok és több programom van mint az elnöknek! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak tegnap ugye nem voltam bent a helyemen, volt egy kis munkám, de már végeztem :lol:

Monic,
ha eljutunk odáig, és persze, ha sikerül, mi is szeretnénk tároltatni a köldökzsinór vért. Nem értek nagyon hozzá, nem tudom, valaha felhasználható lesz-e, de az esélyt meg akarjuk adni. Lilinél még nem is gondoltunk rá, most már igen. Igazából állítólag csak olyan 40 kilóig eredményesek ezek a beavatkozások talán, de ebben nem vagyok olyan biztos. Van ismerősöm, aki akarta, de csak annyit sikerült venni, ami egy kb. 1 kilós babának lenne elég, annál meg ugye már több volt a gyerek, úgyhogy végül hagyták, nem is kellett kifizetni.

Vicky,
abból az egy tüszőből lesz a csodálatos kis pocaklakó :lol:

Kata,
ne aggódj, lehet, hogy azon kismamik közé fogsz tartozni, mint pl. én, akik szuperül lefogynak a terhesség alatt. Én -13 kilóval zártam. Életemben nem voltam olyan vékony, mint szülés után. Na jó, most vagyok ugyanolyan újra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


It vagyok ám, csak el kellett szaladnom a postára.

Szóval:

Czinki,

a köldökzsinórvér levetetése és tárolása 20 évre 372.000.- Ft. Van részletfizetési lehetőség 1 és 2 éves is, de mi azt beszéltük, hogyha levetetjük akkor megpróbálnánk egyben kifizetni, hogy ne kelljen törleszteni a baba 2 éves koráig.

Étterem lesz a házassági évfordulón, mivel hétköznapra esik és a párom nem tudna kiszakadni a munkából egy hosszabb ünneplésre. És igen, ez az évforduló nagyon boldog lesz, mert már majdnem hárman vagyunk :wink:

Kata,

mi is a levetetés mellett döntöttünk, csak nem tudtam 100%-ig meggyőzni a párom, hogy miért szükséges ez. A tájékoztató anyagok szinte mindent feltételes módban írnak, hogy talán majd a jövőbe erre is jó lesz és arra is jó lesz...

Viki mami,

a sejtbankos honalpon lehet kérni, hogy jöjjenek ki házhoz tájékoztatást adni, de arra apárom nem kíváncsi.

Dita,

kitartás! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: az étterem is nagyon szupi lesz!!!

Linácska: a 40 kg-t úgy érted, h 40 kg-os embereken végzett beavatkozások használnak és felnőtt embereknél 40 kg-nál súlyosabb embereknél már nem használ a visszafecskendezett cucc??
csak mert mutogattak még régebben is a tv-ben szívbeteg fickót (lehetett vagy 40-50 emlékeim szerint) , h nála is alkalmazták, és segített.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
nem tudom pontosan, mi ez a 40 kiló, csak hallottam valahol. Vagy az, hogy konkrétan a köldökzsinórvér mennyisége annyi, amit levesznek, hogy 40 kilós emberig jó, nem tudom, tényleg. Majd megpróbálom megkeresni.

Írjatok sokat, mert még 1,5 órát itt kell lennem a munkahelyemen és nagyon unatkozom!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Czinki,
na megtaláltam, itt a cikk
http://ossejt.net/ossejt_felhasznalas.php
Amúgy még nagyon sok cikk van, ha beírod a google-ba, hogy "őssejtek felhasználása, kg", kidob egy csomó találatot. Azt írják, hogy a felhasználásnál a legnagyobb korlát a testsúly, a tudomány mai állása szerint 40 (egyes cikkekben 50) kg-ig lehetséges.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


mi nem beszéltünk erről a levételről még, de szerintem nem fogjuk. :roll:
igazából azért érdekel a dolog, még ha nem is csináljuk meg! érdekelnek az ilyenek, és mindig elcsodálkozom, h mi mindenre képes már az orvostudomány!

Ditulika: édes kettesben egy hétvége!! kényeztesd a párod és magad! rátokfér!! :wink:

nem is mondtam nektek. a párom elutazik vas és csak szerdán este jön haza.
hétfőn kedden én sem leszek, kivettem még a maradék 2 nap szabimat. szerdán jövök majd csak!
addig fog vki tesztelni? nem maradok le semmi hírről ügye??

nekem meg vmi fincsit kéne főznöm holnap. bár ma nem is fogunk vásárolni, mert ma megyünk köszönteni az öcsémet. ma lesz 25!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
Lilla 23-án fog tesztelni, utána 26-án Linácska és Dita.
Sok boldogságot az öcsikédnek!

Én úgy tudom, hogy a levett köldökvért csak 20 évig tárolják és nem csak kizárólag annál használhatják fel, akitől levették, hanem idegeneknél is, akikkel egyezés van. Szerintem nem függ a mennyiségtől semmi, mert simán tudják szaporítani már.

i.kata
 
 


monic80 írta:

[color=blue][i][b]Boni mami
,

úgy olvastam régebben, hogy ti levetettétek ugye?



igen mi levetettük.. bár reméljük sosem lesz rá szükségünk. priviben szivesen válaszolok kérdésekre ha van. ne terheljük a topikot, illetve nem mindig tudom végigolvasni....
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: