Új privát üzeneted érkezett!

Netti!
Nagy nagy gratula a nem is kicsi Alizhez. Legalább neked sikerült a kiírt időpontban megszülni (mindez a szülések 2 %-ában fordul elő). Sok boldogságot és tejcsit.

Honey!
Látod, minden rendben van Flórával. Az ülve alvást nem irigylem. De kitartás, mindjárt te is szülsz.

Amúgy én félnék, ha indítani kellene a szülést. Jobb lenne, ha a szervezetem indítaná el a babát, és nem mesterséges dolgokra indulna el. Nem is biztos, hogy minden úgy történne ahogy lenni kell.
Próbáltam utána olvasni, hogy milyen veszélyei, hatásai vannak az indításnak, de nem találtam infot róla. Tud vki vmit? Szerintem ha nálam is ez állna fenn, akkor én is bevetném a bábakoktélt. Bár arról se tudok többet.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

huuu, most néztem minyu tábliját.
"hivatalosan" már nincsenek is sokan elöttem. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

"2 ÚJJNYINÁL JÁRUNK, KICSIT GYORS A BABA SZIVE! MEGY AZ OXITOCYN+SÓOLDAT!
SZORÍTSATOK!
MÁRTI"

Ezt az üzit kaptam 16:48-kor. jaj szegény Márti... tudom, hogy mit él át... és hmmmmm naggyon nehéz most neki! DE milyen boldog lesz, ha meglátja a pici babuskáját :)

SZORÍTUNK MÁRTI!!!

szeder74

hÚúúú lányok... most ismét úrrá lett rajtam az az érzés, mint, amikor ott vajúdtam a szülőszobán... áááá aannnnyira Mártival érzek most...

szeder74

Hol vagytok csajok???? nnnee már gyertek szorítani Mártinak!!!

szeder74

MOst jött üzenet Mártitól:

"KB. 1 ÓRA MÚLVA ÍGÉRIK A BABÁT"

Tehát 7 órakor várható.. vagy előbb... :wink:

szeder74

Én is nagyon izgulok!!!!
Valaki megmagyarázná, hogy mit jelent a túl gyors szívverés???
agap

Márti!
Kitartás! Drukkolok! Mindjárt meglesz a kiscsaj.

Én meg nagyon szenvedek. Már bőgök is. Minden bajom van, Párom még haza se ért, mondván bármikor szülünk, így még dolgozik, mert holnapra kell valami. Szétszakad a hasamon a bőr, és úgy unom már ezt az állapotot. Kivagyok...

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ági!
megértelek nagyon. pedig én nem is mentem el a 40. hétig.. húúú már a 38. héten ki voltam.. úgyhogy abszolút tudom, hogy miről beszélsz..
csak annyit tudok mondani, hogy kitartás neked is.. és tényleg nincs sok már hátra!!! nemsokára érted izgulunk!!!!

agap!
hát nem tudom, hogy mi az hogy gyors szívverés.. majd mesél róla Márti.
Azt tudom, hogy a kitolási szakban lelassul.. de, hogy mitől gyors.. bár nekem Adélnak gyorsabb volt, amikor vajúdtam.. de a normál olyankor 130-150 között van.. azt nem szeretik állítólag, ha tartósan alacsony 120 körül ver a szíve a babának..
lehet, hogy van - e témában itt szakavatottabb is, mint én..

HÚÚÚ tűkön ülök, hogy mi van Mártiékkal... háát kíváncsi lennék az apuka fejére, hogy mit szól a kislányhoz...

szeder74

Sziasztok!

Netti!

Gratulálok a kislányodhoz! Sok Boldogságot!

Márti!
Szorítunk értetek!

Ági!

Megértelek, nekem sincs jó hangulatom, olyan jó lenne már ha végre megszületne a kislányom!

Kép
Kép
petra1980

Netti: Gratula a kiscsajszihoz! :) Sok boldogságot egészséget Nektek! :)

Márti: Talán már meg is van a pici lány apa pedig nagyon boldog :) Gyors regenerálódást! :)

Szeder: Köszi a tippet, de jó lenne élőben is látni. Igazából januárban a költözéskor lesz ez aktuális mármint a dekoráció, adig lehet fel is megyünk.

Én sajnos tényleg úgy érzem nem elég a tejcsi Donceknek azért akar sűrűn enni. Ma beszereztem utrica urenset meg teát is, remélem hat meg hogy Doni ha akar óránként is ehet mégha a védőnő szerint 2 órát ki kéne hagyni két szopi között.

A.M., Minyu: Jóképű kispasik :) a csajoknak annyi :)

Kép

Kép
starlark

-netti családnak óriási gratula! Tényleg a terminuskor szült :D

Mártinak mennek a drukkok! Nagyon izgis!!!!

Mi voltunk ma benn Csongorommal a munkahelyemen. Szegény, elég nehezen birta a bürökráciát, sokat kellett várni a HR-eseknél :? Viszont kaptam céges "szülési" támogatást :D

Volt a falunkban LLL-es szopis tanácsadó, a védönök szervezték, nagyon klassz volt. A nöci a Babe termékek termékmenedzsere is. Nagyon jókat mondott róla. Van valakinek tapasztalata? Ajánlott pl kifejezetten ekcémásoknak testápolót és fürdetöt.

folyt köv.

Kép
Kép
Kép
minyu

azta mennyi minden történt itt az elmúlt 2 órában!!!
Szinte élő közvetítés megy a szülésről!!

Mostanra talán már meg is van Márti első kislánya!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

WINONA????

Kép
Kép
Kép
minyu

Csajok!

Átlestem az ÁEK-s topicba... és tudjátok mit olvastam ott??? :lol: :lol:

Márti üzenete: Ma este 21:22-kor megérkezett közénk Boross Kamilla Eszter 3580g-al, 51 cm-el! Gyönyörű kislányunk van!

Remélem senki nem haragszik meg, hogy "elloptam" az örömhírt... :roll: :wink: :lol: :lol:

Nagy Gratula Mártiéknak!
Vendég

Netti: Természetesen Neked is hatalmas gratula a Nagylányhoz! SOk tejcit, jó egészséget és gyors felépülést kívánok!
Vendég

Holka: eltaláltad Márti kislányának a nevét! Ügyi vagy!
Vendég

Márti
Hatalmas gratula a kicsi lányhoz!!! Sok boldogságot az egész családnak!!!

a.m
nagyon édes a Kisherceged!!
holka

Bejcike
jobban vagy?
Igen,olyan érdekes neve van Márti fiainak (kedvencem a Lehel),hogy gondoltam a kicsi lány is szép és érdekes nevet kap. A Kamillán és a Violán gondolkoztam.
holka

Holka: Kösz a kérdést, igen. Jött a masszőr csaj 6-ra, úgy kimasszírozta a vádlimból a vizet, hogy már tök jól tudom mozgatni. :lol: De ahogy látod, az éjszakai viszketések még idecsalogatnak a gép elé... :roll:
Vendég

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
ÚJABB BABA!

GRATULA MÁRTIÉKNAK!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!
Csak gyors bekukk. Most nem olvastam vissza, csak Bagz szüléstörténete éredekelt nagyon. Erre szeretnék reagálni.
Bagz! Minden elismerésem a tiéd, nagyon hősiesen végigcsináltátok a pároddal együtt. Csodállak ezért!
Még sírtam is a történeten, nagyon szép!

Próbálok visszaolvasni, ha a kis királylányom engedi! Lassan szopizni kell, addig kihasználom az időt!
Vendég

Netti és Márti! Gratulálok a babákhoz. Újabb 2 kislány! Mielőbbi felépülést és sok tejet kívánok!

Honey, Ági: látom már tűkön ültök! Mintha régi sajátmagamat látnám! Kitartást kívánok!

Minyu: nagyon édes a kép a kisfiadról!

Szeder: a fürdetési tanácsot köszi, ma este kipróbáljuk. Nálunk elég ordítós a fürdetés. Pedig szóban mindig felkészítjük rá mi fog történni, de akkor sem jobb a helyzet. Remélem beválik a tipp!
Szopi-fejés ügyben én elég érdekes vagyok, mert szoptatáskor tudok csak fejni! Ha nem fejem a másik mellemet, akkor szó szerint folyik belőle a tej. Így a szoptatás nekem elég körülményes, mert egyszerre 2 felé kell figyelnem, és a hátam is rettentően fáj, mert nem tudok kényelmesen feküdni. (ülve meg egyáltalán nem megy, mert 3 kéz kellen) Próbáltam már, hogy nem fejem le az éppen szabad mellemet, csak beteszek egy melltartó betétet hadd follyon, de ez sem vált be. Egyrészt tök hamar átázik a betét, és folyik a tej mindehová. Másrészt utána az a mellem annyira fáj és dagadt, hogy kényelmetlen, és harmadrészt meg köv szoptatásig szivárog belőle a tej, így állandóan ruhát-melltartót kell cserélnem. Szóval nem bírok a melleimmel! Csak az az egy megoldás marad, hogy szoptatás közben fejem a másikat. A hűtő már dugig van tejjel, mert sajnálom kiönteni. Lefagyasztottam pár zacsival, de annak sincs sok értelme, mert ez a tej pár hónap múlva már "értékét veszti", na és a fagyasztóba nem férnek be a kaják a tejtől.
Van valakinek hasonló "gondja"?

Betét: Monee mondta, hogy a betét kikészíti teljesen, hát engem is. Próbáltam több félét is, de egyszerűen annyira kényelmetlen, viszket, csíp, szúr, hogy már nem tudom mit csináljak. Kenegetni nem akarom magam semmivel ott alul. A gátsebem teljesen tiszta-szép, tehát nem az miatt viszketek. Most azt találtam ki, hogy napközben egy kisebb törülközőt teszek a lábaim közé betét helyett, hogy kicsit szellőzzön a dolog. És most így jobb.

Monee: Te rátaláltál már arra a betétre amitől nem zizi a helyzet? Írtad, hogy noname-ek között van olyan ami pamutos, de konkrétan melyik?

Winonáról mit tudunk? Látom ő nagyon lemaradt?
Vendég

Sarkantyúka!
Ha, jól láttam még nem jelentkeztél!!!!
Nagyon várlak, kíváncsi vagyok az Istvános tapasztalataidra!
agap

Sziasztok!
BEJCI???!!! TE még itt??? már azt hittem... (te kis, te... elloptad a hírt.. -én is olvastam még tegnap éjjel a másik topikban.. de nem akartam beírni ide.. mert vártam Mártira.. Ő meg éjfél után írt nekem sms-t. Azt hittem a férje jön.. és közli majd velünk..

[color=red]Netti!!!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KISLÁNYODHOZ!!![/color

szeder74

Márti!
Gratulálunk Kamillához! Sok örömöt és tejcsit!

Csajok!
Megőrülök, annyira fáj a hasamon a bőr. Ahogy pakolja magát arrébb a baba, minden mozdulata fáj. Teljesen szétszakít. Tudtok valami tanácsot adni, mivel csökkenthetném a fájdalmat?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hatalmas gratula Nettieknek es Martieknak !!!

Netti az elso kismami, akinek eppen akkor erkezett a babaja, amikor hivatalosan is kellett :wink:

Winona??? Vegul beszerezted a babakoktel hozzavaloit es megittad ???

Kép

KépKép
Kép
humanka

Üdvözlöm a kis szigetszentmiklósi Kamillát!!!
ági78: Én végig nonionos fürdőkrémmel fürödtem, talán ettől jobb a bőröm..
agap

Jó reggelt!

Szeder: Igen, még itt, csak tegnap "víztelenítés" volt: fekvés-lábpolcolás, kaja: alma, és masszőr. Eredmény: -2,5 liter víz távozott belőlem! Ezért nem voltam napközben.
Viszont este bekukkantottam és láttam, hogy Márti éppen szül.
Bocs, hogy belekontárkodtam a hírhozásba :oops: , tudom, hogy nem volt szép 8) de gondoltam nem haragszik meg senki... mert én meg annyira megörültem a hírnek, hogy nem bírtam magamban tartani!!! :roll:

Ági: Nem tudok Neked okosságot mondani, csak annyit, hogy ez már tényleg a vége, próbáld valahogy kibírni! Nem segítene, ha kitapasztalnád, hogy melyik oldalon szeret lenni és oldaladra feküdnél? :roll:

Minyu: NAgyon tetszik nekem a kifiatok! Olyan tiszta tekintete van, biztos okos baba lesz!

Eszike: Sajnálom a gátsebes dolgot.. mármint a viszketést. De talán azért viszket mert gyógyul. Nem lehet? Mert a varratok, sebek általában akkor szoktak viszketni... Védőnéni nem mond rá semmit?

Starlark: Nem próbáltad az Elevitet? Nekem azt mondta a védőnénim, hogy szoptatáskor kezdjem el újra szedni.
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Mártinak Kamillához!

Bejci: azt hittem már megszültél :)

Ági: állítólag indításnál pl nő a császáros befejezés esélye, főleg ha ne adj isten korán indítanak. Meg még elég sok dolgot mondott a dúlám, de most nem ugrik be álmos vagyok, 7-re mentem CTG-re.

Engem is érdekelne mi van winonával! :)

Magunkról: meg volt a ma reggeli CTG, volt már néhány összehúzódás amit én is éreztem, hétfőn kell menni ha addig nem szülök meg. Méhszáj gyakorlatilag teljesen elsimult, és picit nyitva van. Viszont nagy üzem volt, az összes szülőszoba foglalt volt, plusz a vajúdóban is volt egy kismama.

Kép
kistiggrincs

Mártinak és családjának nagy-nagy gratula. Apucit i várjuk, hogy meséljen, milyen volt meglátni a kislányt :)

és-és-és-és én is jó hirrel jöttem!!!

Most irt Csibe smst
"8.57-kor megszületett Jázmin Kitt. 2,8 kg és 52 cm"

Innen is Isten hozta a kis Jázmint, Sok örömöt és boldogságot nekik!!!

Kép
Kép
Kép
minyu

eszike :)
gátsebre nekem a köv vált be: minden pisilés után hideg vizes altájmosás, betétcsere (még ha csak egy kis pötty van rajta, akkor is, és Naturella vastag betét. Én se mertem kenni semmivel, de a védönö körömvirágkrémet javasolta.

Kép
Kép
Kép
minyu

Na, ma csinaltam egy reszletesebb statisztikai elemzest, itt a vege:

- az osszes szulesbol a csaszar aranya: 38 %

- fiuk-lanyok aranya: 50-50 %

- atlag suly: 3,286 gr
- lanyok: 3,258 gr
- fiuk : 3,312 gr

- atlag hossz: 52,45 cm
- lanyok: 52,4 cm
- fiuk : 52,5 cm

- atlag erkezesek: 38+5 (271 nap)
- lanyok: 39+0 (273 nap)
- fiuk : 38+2 (268 nap)

KépKép
Kép
humanka

Isten hozta Csibe kicsi Jazminjat !!!

Kép

Lanyok! A tablazatban nincs meg az osszes adat, aki mar hazaert a korhazbol es itt is jart, kuldje meg nekem a hianyzo adatokat, hogy ki tudjam egesziteni a tablat !!! Koszonom

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Kedden megjöttünk a kórházból, most kerülök csak gép elé, elég érdekes az átállás a négyfős családra :)

Mindenkinek nagyon köszönjük a jókívánságokat!!

Igazából csak ezt az oldalt olvastam vissza :oops: :oops: :oops: eddig, meg a gratulációkat még 13-án :oops: , nagyon sajnálom, és most sem tudom, menyi időt tölthetek a gép előtt, de két dologra is reagálnom kell személy szerint nekem.

Agap!
Istvános élmények vannak bőven, inkább kérdezz, jó? Majd írok én is szüléstörténetet.

Humanka, jöttem lehúzni az átlagot: Liliom 2330g-mal és 49 cm-rel született. Igaza volt az UH-nak a végén, nagyon pici baba lett, a szülészorvos szerint a lepény olya picike volt, hogy nem tudta tovább táplálni, nagy szerencse, hogy magától ilyen könnyen megszületett. A gyerekorvos meg azt mondta, hogy lehet, hogy nem a 38. hanem csak a 36. héten érkezett, azért picike, mindenesetre most igyekszik behozni a lemaradást, ami azzal jár, hogy lassan már egy hete nem alszom. :D De azért nem cserélnék senkivel :D

Hú, még majd vonalzót is kell csinálnom! Meg fotózni és feltölteni! Igyekszem, most mosok, főzök, etetek :D

Kép
Kép
sarkantyúka

Gratulálok Mártinak és egész családjának Kamillához, jó egészséget és sok-sok vidámságot kívánok nekik!

Én azt hittem, Boróka lesz a befutó.

Szerintem Kamilla Apukája nem fog itt jelentkezni, mert nem tudja, hogy Márti fórumozik, mert akkor előtte nem lehetett volna titok, hogy kislánya lesz, nem? Vagy csak túl fáradt vagyok.

Kép
Kép
sarkantyúka

Hú, kisit érzelmesre sikerültek a vonalzóim, így együtt különösen. Hiába, ezek a hormonok!

ÉS nagyon hiányoztatok nekem, Lányok, rengeteget gondoltam Rátok! Most megyek, visszaolvasok.

Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
sarkantyúka

CSIBE, HATALMAS GRATULA A KISCSAJHOZ!!! SOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCIT KÍVÁNOK!!!

Humanka,
köszönjük a statisztikát és a tábláztot!! :D

Nálam hajnali 5 óta össze -vissza jönnek a görcsök és keményedések. Ha fekszem, nagyon fájok, ha felkelek elmúlik. Szóval most ezt játszom hajnal óta.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Csibe, gratulálunk Jázminhoz!! Jó egészséget, sok pihenést kívánunk!

Kép
Kép
sarkantyúka

Csibe: Óriási Gratula Jázmin babához! Minden szépet és jót kívánok Nektek: jó egészséget, sok tejcit és alvós éjszakákat!

Honey: Csak nem??? Nekem a jóslófájásoknál pont az ellenkezője volt. Ha lefeküdtem kevésbé fájt. .. Ja, és szerintem Mártinál is így kezdődött! :lol: :lol:

Sarkantyúka: Üdv újra itt! Érdekes amit a lepényről írtál, de a lényeg, hogy a kicsilányod egészséges és majd itt kint bepótolja amit ott bennt nem vett magához! :wink: Várjuk a képeket!

Humanka: Ügyes statkó!!! :wink: Eszerint már szülnöm kellett volna... :roll:

Kistigrincs: Jó lenne, ha már megszültem volna... de szerintem az én kislányom ráhúz még pár napot. Gondolja: minek siessen? Úgyis megvárjuk! :wink:

Képzeljétek: Tegnap este véletlenül a story tv-re kapcsoltam, ahol ment az a hajléktalanos reality show. És volt bennt egy nő, aki szült. Húúúú, olyan ijesztő volt, amiket szülés közben kiabált. Viszont amikor megszületett a baba olyat bőgtem... :cry:
Vendég

Csibének nagy gratula!

Sarkantyúka üdv odahaza. :)

Humanka: köszi a statisztikát :)

Honey: lehet te leszel a következő? :D

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!!

Már jó rég nem jelentkeztem!! :oops: :oops: De minden időm a Kornéliával töltöm és nagyon jó!!! Akkor akik még kimaradtak!!

Sz.Sziszi, Anyooka, Netti77, Márti, Csibe hatalmas gratula a babákhoz!!! Nagyon-nagyon sok boldogságot és rengeteg tejcit mindenkinek!!

Babaképek tündériek!!!

ÉSSSSSSSSSSSS!!!! Hétfő reggel 9-re kell mennem és a Mi Babánk is meg fog születni!!! Már csak hármat kell aludni és végre Én is a kezemben tarthatom a mi kicsi édes babánkat!!!! :lol: :lol:

Sarkantyúka üdv itthon!!!

Most megyek mert nagyon fáj a fejem és ezt a 3 napot intenzív pihenéssel fogom tölteni mert Mi nem szeretnénk, hogy hétfő előtt ki akarjon a bújni a baba :lol: :lol:

Mindenkinek kitartást és szép napot!!!

Kép
Kép
lanta

bejci, kistigrincs...
én már nem bízok semmiben és magamnak se, hiszek. Majd ha már négykézláb bementem a kórházba és ott közlik, hogy 3 ujnyira ki vagyok tágulva, na akkor talán elhiszem, hogy szülök... bár még akkor is szkeptikus leszek... :)
Már a férjem is azt mondta tegnap, hogy "tulajdonképpen egészen megszoktalak így... akár így is maradhatnál". :lol:

amúgy én is a szüléses felvételeken leginkább a hangoktól tudok elborzadni és frászt kapni. Olyan elemi... vagy nem is tudom hoögy fogalmazzak... :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

sziasztok újra. most egy kézzel pötyögök, mert Noncsi a kezemben van, nem tud elaludni, nyügizik.

Csibe: gratulálok Jázminhoz, sok tejcit kívánok!

Minyu: köszi a gátsebes tanácsot. szerintem én allergiás vagyok a betétre. mert a törölközős variáció bejött, nem viszket, nem ég.
van-volt valakinek belső varrata aminek ki kell esnie? kíváncsi lennék mikor fog kiesni, mert nagyon kényelmetlen. a külsőt kiszedték mikor hazajöttem, háttt nem volt egy leányálom. szüléskor nem volt hangom, de mikor a varratot szedték feljajdultam.

Honey: sokat gondolok rád, mennek a drukkok ezerrel!

rakok fel újabb képet
Kép
Vendég

Lanta: drukkolok, biztos izgatott lehetsz, gondolok rád
Vendég

Márti és Csibe!
Szívből gartulálok a kicsi lányokhoz. GYönyörűek a neveik is!!!Sok tejcsikét kívánok!

Kistigrincs!

Pihenőszék nekünk bevált,de nem sokat van benne,mert a gerincének nem jó.Napi 2 óránál nincs benne többet. A rezgős funkciót még nem értékeli,de majd később :D

Szeder!
Szopi és fejés is van...,de már kissé ki van a fejéstől,de muszáj,mert félek,hogy begyulladna.. :cry:
Köszi a puszikat,átadtam Gyuszikának :D ,de a te kislányodat is meg tudnám zabálni,olyan édes kis kerek ő is :D

Eszike!
Jó az awatar képed nagyon!Hát nem semmi a "tejfolyam",hátha idővel beáll.

Kép
Kép
a.m.

Honey: Hogy vagy? :?: Görcsölsz még? Lehet valami a levegőben, mert én meg elkezdtem keményedni...

Eszike: Noncsi nagyon édi!

Lanta: Hétfőre nagyon drukkolok!!!!! Addig pihizz, de azért legalább vasárnap nézz még be! :wink:
Vendég

Márti és Csibe!

Sok-sok boldogságot kívánok a kislányokhoz!!!!

Lanta!
Megy a drukk hétfőre! De jó már neked is!

Kép
Kép
petra1980

Eszike!

Nagyon édes kislány Noémi!

Kép
Kép
petra1980

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?