Új privát üzeneted érkezett!

És a beígért recept:

CITROMOS-MANDULÁS ÉDESKENYÉR (Stahl Judit receptje)
Hozzávalók: kb 5 dkg mandulabél, vagy szeletelt mandula; 3 db tojás; 1 pohár (=2 dl, vagy egy joghurtos pohárka) cukor; 1 tasak Bourbon vaníliás cukor; 1/2 teáskanál vaníliaaroma; 1/2 teáskanál citromaroma; 1 pohár natúr joghurt; 1/2 pohár olaj; 2 citrom; 2 teáskanál sütőpor; 2 pohár liszt.
Elkészítés: Kivajazok, kilisztezek egy 12 cm széles, 2O cm hosszú őzgerincformát. Bekapcsolom a sütőt 18O fokra (gáz: 4-es fokozat), hogy előmelegedjen.
Amíg a sütő melegszik, összeállítom az édeskenyér tésztáját. Ha mandulabelem van, azt mozsárban viszonylag apróra tördelem, ha szeletelt mandulám van, akkor nem csinálok vele semmit. Kézi robotgéppel összekeverem a tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral és az aromákkal. Aztán hozzákeverem a joghurtot (egyszer tejföllel csináltam és ugyanolyan jó lett), az olajat, s a megmosott citromok lereszelt héját is. Összekeverem a lisztet a sütőporral, majd ezt is belekeverem a masszába, s végül hozzákuttyintom a mandulát is. Egy gyors keverés, majd a masszát beleöntöm a kikent formába, s kb 4O perc alatt készre sütöm úgy, hogy az első 15 perc után alufóliát borítok a tetejére.
Hát ennyi volna a recept.

Asiye neked mondom, illetve azoknak, akik mellőznék az alkoholos aromákat, h van alkoholmentes aroma is, RUF márkanév alatt fut és nagyobb hiperszuperekben lehet kapni
afra.h

Jaj, lányok, leszakad a hátam, nem bírom már ezt a tempót! :cry:
Ez a gyerek tönkretesz!
Még ki sem nyitottam a szemem (hozzám képest méltatlanul korán), de már cseréltem is az ágyneműt, szedtem elő a téli paplant...
Aztán kicsi netezés, majd indultam a Központba, két Hádát túrtam át (5 felső+egy csuklyás vastag kardigán), kétszer megjártam a postát (először nem mertem tollat kérni, így inkább kerültem egyet és vettem egyet a SPARban, aztán a postán kiderült, hogy ceruzát vettem...), vettem bkv-bérletet, irány haza, aztán a ruhák be a mosásba, és nekiláttam kiselejtezni az EGÉSZ ruhatáramat (sose lesz már rám jó - szemét/sosem lesz már rám jó - vatera vagy valami/jó lesz rám, de nem terhesen) így lett három zsák és egy nagy szatyor, amitől búcsúzom (plusz cipők). Így legalább több helyünk van, és könnyebben átlátható a ruhatár, nem beszélve a költözködésről decemberben!
Aztán már álltam is neki főzni, de a karfiol a mélyhűtőben bebarnult, mintha kávéval öntötték volna le, ezt én terhesen nem merem bevállalni, az kidob, le a boltba (300/kg!!! :shock: ), aztán pedig most már fő a kaja, mosom az ágyneműt és várom az uramat...
De ki vagyok, de nagyon!!! :?
Holnap megint egész nap nem leszek itthon, holnap lesz a Siketek Világnapja, ha valaki ráér, nézzen el a Gödörbe, vagy nézze meg ezt az oldalt:
http://www.sinosz.eu/

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Köszi!
Dani jobban van. Vagyis azt hiszem! Amikor hazaértünk leraktam aludni, aztán valamiko bebújtam mellé, és 4.10-ig aludtunk. Ez nálunk rekord!! Amikor felkelt adtam neki kekszet, és ivott egy kis vizet, de egyenlőre nem látom, hogy valami baja lenne és esetleg újra hánynia kellene. Viszont a barátnőm hívott (mert az ő lánya is hányt a bölcsiben), hogy Hanna megint hányt otthon. Szóval nem tudom, mi lesz ebből!!

Cat!
Nagyon aranyos a kis pocaklakód! Már igazi kis emberke formája van!!!

Lányok!
Recepteket mentettem! :wink: :lol:
Majd ha lesz időm visszanézelődök, mert emlékszem korábban is írtatok már!

Nemsokára hazaér azUram, aztán indulunk is anyuékhoz, így ha nem tudok jönni már: Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!
Szombaton este jövünk haza, így ha tudok vasárnap már jövök is hozzátok!!

Kép
oriandy

Cat!
Gyönyörűen látszik a kis manócskád!Gratulálok.

Örülök, hogy minden rendben!

Ma nem mentem vérvételre.
Lusta voltam, és lehet lesz egy doki aki lepecsételi.

Most nem érdekel...
Majd egyik nap beugrom.

Voltam a városban, vettem egy csizmát :oops: :oops: :oops:
Bevásároltam.

Konyhát takarítottam, és megcsináltam azt a szaharinos kalácsot.
Most kelnek a lányok.
Bár apa, belemászott. Imádja a nyers tésztát. :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nemlajos!

Én is így érzem épp magam.
Én is lakást takarítottam, főztem sütöttem.
Nem tudom mi van velem, utálok a városba menni, mert mindenfelé kell menni.
Egyik boltba ezt veszem...
A piacon a gyümölcsök.
Mert hogy zöldség van.
Apukám termesztett nekem, répát, hagymát, burgonyát, karalábét.
És milyen jó is a levesbe.

Most még mennem kell szurira..
De már kék zöld a seggem :shock: :shock: :shock:

picimami

Andy!

Szép hétvégét nektek is!
Hiányozni fogsz nagyon!

Puszi.
Daninak jobbulást.

Afra!
Annyira szép neved van!!!

Köszönjük a süti receptet. :wink:

picimami

Sziasztok csajszikáim!!!!

Itthon leledzem!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Regényt írtatok, drágáim???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuuuuuuuuuuu :!: :!: :!:

Milyen napod volt ma??

picimami

Csajok! Sietek vissza. Mennem kell szurira, mert ha sül a kalácskám már nem akarom majd itthagyni.

Puszi

picimami

Nemlajos!
Boldog 14. hetet neked!!!!

Asiye!
Tündéri ez a sárga mamuszka!
Eszméletenül tetszenek a bútorok, amiket kint lehet kapni.

Nika!
Nagyon édes Gege ebben a kabátban, mint egy nagy pingvin:-)
Nagyon jónak tűnik a recept:-)

Andy!
Jobbulást Daninak!
És jó bulizást nektek!!!4

Cat!
Egy kis tündér a babád!

Mini!
Nagyon jól néznek ki a bútorok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Pici!
Elég laza volt. Egész nap csőröket vagdostam a kölcsönzés mellett. Már nagyon várom, hogy túl legyünk a szombaton. Már lassan lila a sok vágástól a kezem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Örülök, ha jó napod volt.

Azért vigyázz a kezedre.

Nekem is jó volt ma itthon.
Jó lenne még holnap is.
De sajna, reggel körmös, majd 12-20-ig meló :cry: :cry: :cry: :cry:

picimami

van egy almás sütireceptünk is ami nagyon finom :):):)

tészta recept: 30 dkg liszt fél csomag sütőpor 15 dkg rama 2tojássárgája 1 dl tejföl 2 evőkanál cukor csipet só
az almatöltelék nekünk 2 kg alma 6dkg rama 8-10 evőkanál cukor 2 csg vaniliás cukor 1 csapott evőkanál örölt fahéj(GAbi ezt mindig kihagyja ) 2-3 evőkaná zsemlemorzs
a lisztet a sütőporral összeforgatjuk , majd a puha margarinnal elmorzsoljuk.Ezután a tojássárgájával a tejföllel, cukorral és sóval tésztát gyúrunk belőle.Akkor jó ha elválik az edény falától.két részre osztjuk az egyik legyen kissebb kicsit mert az aljára valamivel több tészta kell.letakarva addig piohentetjük amig elkészül a töltelék
almát megmossuk héjastul lereszeljük a nagy luku részen.kinyomokodjuk a levét (ez már nemm kell később bele )ajd olvasztott margarinon kicsit megpároljuk 6-7 perc alatt maj a kétféle cukorral ízesitjük ha kihült a morzsával kicsit megszilárditjuk nagyobbik tészta tepsi nagyságúra nyújtjuk majd margarinnla kikent tepsibe tesszülk hogy legyen kis perem a tésztának. lekvárral megkenjük majd alma rá
Lekvár azért kell hogy ne ázzon el atészta
Kissebbik tésztát a tetejére nyújtjuk és rátzesszük majd villával meg kell szurkálni tojásfehérjévelé tetejét megkenni előmelegitett sütőben közepes lánggal kb 35 perc alatt kész
mi nagyon szeretjük így és aki kóstólta annak is ízlett :)

nika70
Salgótarján

Nika!!
Nagyon jónak, és fincsnek tűnik ez a recept is.

Köszönjük szépen

picimami

Nemlajos! Cat!!
Pocakfotót ide!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

Így van, csajok, tessék a pocifotókat feltenni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megjöttem én is Márk ma is csak 30 percet aludt.Vacsi közben megint majdnem bealust az etetőszékben :D csukott szemmel ette a kaját.
Most alszik édesen a saját ághyában kiváncsi vagyok meddig.

Cat:nagyon örülök,hogy minden rendben a babóval.Nagyon jó a kép róla. :D

Recepteket elmentem.Majd egyszer megcsinálom.

Andy:örlüök,hogy már nem hányt Dani remélem igy is marad.Jó 7végét nektek.

Pocakfotót én is kérek.
Vendég

Cat, ugye mondtam már, hogy gratula az uh-hoz...? :oops:

Jelentem, kidőltem:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó éjt mindenkinek.

Végre fűtenek!!! :D :D
Vendég

Szép estét!

Picimami! Köszi szépen, nekem is nagyon tetszik az Afra név, és a jelentése is csudiszép és aranyos (= őzike; a Paradicsom egyik virágjának a neve).
Nagyon szívesen a sütikét...hidd el brutál finom, apósom (és eddig mindenki) odáig volt tőle...és nem is bonyolult, egyszerű kevert tészta.

Húúú az az almás is nagyon ínycsiklandozó...férjuram úgyis nagyon szereti az almás sütiket...lehet, h majd el is készítem neki.

Pocakfotókra én is nagyon kíváncsi lennék, annyira csodálatos, amikor egy nő szemmel láthatóan anyukává válik! :)
afra.h

Pocakfotót holnap megpróbálok. Ma már nincs erőm...
Pedig aludtam is délután majdnem 3 órát. Igaz, reggel korán keltem. Beni ma délután négy és fél órát aludt. :shock:
Apa most altatja. Szerintem nem lesz gond.

Voltunk vacsizni is, Apa szülinapja alkalmából. Nagyon finom volt a hagymaleves is és a baconbe tekert csirkemell sajtmártással és grillezett zöldségekkel. 8) :D

Afra!

Mennyi ideig lesztek Spanyolországban? A férjed milyen területen kutat?
Olyan izgalmas lesz Nektek.
És ha jártok Barcelonában majd tegyél fel nekem képeket Gaudi épületekről! Légysziiiiiiiiiiiiiii!
Vendég

Nemlajos!

Lassabban!
Ne erőltesd túl magad! Pihenj is! Kell a picninek a nyugi!

Én nem is tudnék mst ennyi mindent csinálni. Így is hulla vagyok a nap végére. Igaz, én még csak a 10. hetet töltöttem. Bár ahogy néztem a mai adatok alapján 10+2-nél tartok.
A fene sem érti ezt a kölyköt. Először úgy megijeszt, mintha nem is lenne, aztán gőzerővel elkezd nőni. Két hét múlva kiderül, hogy pé előtt egy héttel fogant... :shock: Hisz már a mai méret szerint is pé-2 napnál tartunk.
Vendég

ja és így néz ki :)
Kép

nika70
Salgótarján

Asiye!

Nagyon jók a bútorok. Majd megnézem alaposabban is. És egyszer tényleg szervezhetnénk egy talit is valahol. Akkor megbeszélnénk, hogy ha ilyet szeretnénk, akkor megoldható lenne-e úgy, hogy ne okozzon nektek problémát.
Vendég

Na jó!

Én nem bírok több sütit!

Afra!

A Te férjed is török?
Vagy te hogy lettél muszlim? Mikor? A családod az?
Remélem nem érzed tolakodásnak ezeket a kérdéseket, de engem nagyon érdekel minden vallás. És nem a könyvek, hanem az emberek szavaival.
Vendég

Amit elfelejtettem:

Köszönöm mindenkinek a Kistesó dícséretét. Átadom Neki. Biztosan nagyon örül majd, ha annyira hiú, mint a bátyja. :D
Vendég

Picikém!

Örülök, hogy a jósnő felvidít és jobb kedved lesz. Csak maradjon is így! Hidd el, hamarosan ott lesz a pici a pocidban!

Mint ahogy mindenkinek aki erre vár még közülünk!
Vendég

Zsuzska!

Azért ne dolgozd agyon magad! Pihenj is!

És hol a beszámoló a nyaralásról?
Vendég

Cat! Háát még nem tudjuk pontosan, h meddig leszünk kint, de jópár évet biztosan. Férjem biofizikus és szerencsére a szakterületén tud maradni és ebben dolgozni.
Persze, mindenképp rakok fel képeket, már ha rájöttem, h azt itt hogy kell :D
A vallásra rátérve, egyáltalán nem vagy tolakodó. Azzal, hogy felvállaljuk a hitünket, azt is vállaljuk, h az emberek kérdezgetnek, ami abszolúte természetes. 4 éve vagyok muszlim. A férjem pedig szintén magyar. Mind a ketten már muszlimok voltunk, amikor találkoztunk...az érdekesség az, h Törökországban (a „véletlenek” ugye?:-) )
A családban rajtunk és a férjem hugán kívűl senki sem muszlim, de szerencsére nagyon toleránsak. Persze eleinte voltak súrlódások, de mikor látták rajtunk, h az Iszlám nem tett minket fanatikussá, és terroristává, akkor teljesen megbékéltek. Sőt, rajtunk keresztül rájöttek, h bizony az Iszlám nem az a befeketített valami, amit lépten-nyomon hall az ember.
Háát ennyi röviden. :-)

Még egy technikai kérdésem lehet? Nagyon tetszenek ezek a vonalzócskák! Megtaláltam, h hol és hogy kell létrehozni ilyet...csináltam is :-) Hogyan lehet azt ide áttranszportálni?
afra.h

Na, most fejeztem be a tanmeneteket. Kész vagyok. Így is meg amúgy is...

Afra, a következőt csináld:

Ha kész egy vonalzó, azon az oldalon van egy olyna link ami elé a BBc kód szó van írva, azt a linket kell átmásolnod a profilod oldalára, abba a kockába, ahol az aláírás van. Előtte a profilodban a beállításoknál engedélyezd ezt a kódot.

Hú, micsoda történetetek van Nektek is...hm...véletlenek...én sem hiszek a véletlenekben...

Puszilok mindenkit, bújjatok a takaró alá...nagyon hideg van...
és holnap péntek!!!

Hétvégi tervek?

Én szombaton 5 tanítványommal megyek majd délelőtt a hadtörténeti múzeumba, töriversenyre készülünk. Utána barátokhoz megyünk, filmnézés, stb.
Vasárnap pihi, délután pedig szülinapi buliba megyünk, a barátnőm most volt 30 éves, bulija lesz, meg este limóval fogunk furikázni a városban...

Na jó éjt mindenkinek, én kidőltem...

Kép
arwen***

Afra!

A felső sorba van egy legördülő menü. Most azt látod ott, hogy segédletek. Válaszd ki helyette a profilt!
Azon belül az aláíráshoz kell beilleszteni a kódot. (BBCode)
Mentsd el és figyelj rá, hogy amikor hozzászólást írsz, akkor az aláírás hozzáadása mellett ott legyen a pipa. (Csak akkor nincs ott, ha Te kiveszed.)

És milyen indíttatásból tértél át? Volt ismerősöd? Vagy olvastál róla?

Egyébként én mindig úgy tudtam, hogy a buddhista és muzulmán vallás a legbékésebb. Csak vannak akik részleteket ragdnak ki belőle és az félremagyarázzák. De sajnos ez minden vallásban jelen van.
Vendég

Köszi szépen a segítséget, most kiderül, h sikerült-e...

Milyen indítattásból? Huh, megpróbálom a fórum adta lehetőségek között viszonylag röviden elmondani.
Szüleim mindig is vallásosnak neveltek, kis elsős korom óta jártam hittanra, konfirmáltam is (református voltam), jóban voltunk/vagyunk nagyon az otthoni lelkészékkel...ja és református gimibe is jártam. 3.osztály után nyáron Anyukámmal kimentünk Egyiptomba egy hétre nyaralni, és egyetlen napot töltöttünk csak Kairóban, de az az egy nap- bár nagyon fársztó volt, de- nagyon mély nyomot hagyott bennem. Nagyon szeretem a képzőművészetet és miután hazajöttünk, elkezdtem bújni az Iszlám műv.i albumokat. Tanulgattam az írást...egyszóval mindennel foglalkoztam, ami az arab-Iszlám kultúra (viszont az érettségivel nem :shock: :D legalábbis kezdetben). Az olvasmányaim során világosodott meg egyre inkább ennek a vallásnak a tiszta, érthető, békés, csodálatos és rendkívül sokszínű volta. Már főiskolás koromban történt meg a "pálfordulat", amikor egy NG-s dokumentum flim után, ami a Zarándoklatról szólt, hirtelen valami megfordult bennem, vagy "megpattant" bennem, vagy nem is tudom, h fejezzem ki, de akkor hirtelen éreztem, h én ezt szeretném követni.
Ennyi volna.
Nagyon remélem, h nem most gondolja úgy a Babanet, h nem vagyok belépve, mert lehet, h egy kicsit ideges leszk :twisted:

afra.h

:lol: yessssss! Sikerült a vonalzó is meg az üzi is :-)

afra.h

Nem tudom, holnap mennyire tudok gépközelben lenni, de a ha nem, szeretnék nagyon szép, madárfüttyös, napsugaras, vidám hétvégét kívánni Mindenkinek!
A hétvégén anyósomékhoz utazunk vidékre és nem biztos, h tudok (sz)ámítógépet használni!

Vigyázzatok a Pocaklakóitokra illetve a petéitekre :lol:

Jó éjt!
Afra

afra.h

Afra!
Ügyi vagy , jó a vonalzód! :lol:
igazolom a történeted! :lol: :lol: :lol: már hallottam egy párszor és mindig ámulok :roll:

nika!!!!!!!!!
légyszi ne gyilkolj máááááááááááár :twisted: :twisted: :twisted:
azonnal küldél belőle,mert feljelentelek ízlelőbimbó, zaklatásért :twisted: :)

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt...jobbat mint nekem.Fél 5 óta fennvagyok,arra keltem,hogy iszonyúan fáj a torkom...most ázik a hársfatea...jelenleg ennyit tudok tenni.Nem tudom,hogy fogok ma letanítani 5 órát...azon gondolkodom,hogy ahol lehet, projektor-feladatok, és másolják,oldják meg...merthogy beszélni,főleg hangosan, nem tudok.

Afra, érdekes a történeted!És nagyon emberi!Jó utat anyósékhoz!

A többieknek is szép pénteket!

Kép
arwen***

A pöttöm téma eléggé bajos így...voltunk ugyan együtt a héten...de így hogy beteg is vagyok, azt hiszem, most biztosan nem fogok még reménykedni sem... :cry:

Kép
arwen***

asiye:D:D:D:D:D:D Küldenék én neked de ezeket nem most sütötte apa csak mindig lefényképezi amit csinál annyira büszke rá :):):):) már régen sütött utoljára ez a kinderszelet volt az is egy hónapja :)

Afra: annyira szép amit leírtál és milyen jó lenne a földön ha ezt mindenki így gondolná az iszlámmal kapcsolatban és nem használnák aljas dolgokra.én is olvastam valahol hogy akoránban igenis elitélik az ilyen büncselekményeket és olyan nncs is benne hogy ölj az érdekeidért de valahogy ezek a majmok (értsd terroristák) mindenbe bele tudják magyarázni a saját hülyeségüket sajnos.

Jó lett a vonalzód :)

nekünk meg ma derül ki hogy autóval megyünk le vagy busszal mert ha busszal akkor visszük gegét is ha nem akkor nem fér be sajnos a kocsiba :):):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap késő ete volt a tévében Jusztnak valami beszélgtős műsora. Sajnos nem az elejétől láttam és nem is végig.
A vendég Mihálffy Balázs volt. A magyar muslim közösség alapítója és a korán egyik magyar fordítója. Nagyon sok érdekes dolgot mondott. Érdemes lenne végignézni, ha ismételnék valamikor.

Ő azt mondta, és ezt Juszt nem értette, hogy az iszlámnak semmi köze szeptember 11-hez. Mi értelme lenne annak, hogy mindenki az iszlám világot gyűlölje és tekintse ellenségnek? Mi értelme lenne olyasmit tenni, aminek az a következménye, hogy a muzulmán országokat megtámadják és megszállják?

Én nemértek ehez, de abban is lehet igazság, amit ő mond.
Viszont minden vallásban vannak fanatikusok is, akik rosszul értelmezik a valást....

Ennyit erről.
Vendég

Afra!

Nagyon érdekes a történeted.
És remélem tényleg megtaláltad azt ami boldoggá tesz!

Jó hévégét Nektek!

Jó lett a vonalzód!
Vendég

Arwen!

Remélem hamar rendbe jössz!

Oscillococcinum és Homeogene9 jót tesz.
Baba pedig sokkal valószínűbb ilyenkor. Emlékezz vissza, hogy már írtunk ilyenekről!

Ma a gyerekek sok-sok feladatot fognak csinálni, de ez van.

Vigyázz magadra!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.19 05:41-kor.
Vendég

Nika!

Mit szeretnél jobban?
Kényelmesen ( és olcsóbban) utazni autóval, vagy hogy Gege is menjen veletek?
Vendég

Sziasztok lányok.
Eljött a nagy nap, a Láthatatlan Kultúra Fesztivál, nekem meg majd szétmegy a fejem, alig aludtam az éjjel, szóval nem leszek túl toppon.
Nem is tudom, hogy a konferenciát hogy fogom érdeklődéssel végignézni :cry:
Sebaj, majd ott megjön a kedvem.
A vicces az, hogy tavaly decemberben már önkénteskedtem a SINOSZnak az élőláncnál, na AKKOR volt ilyen szar idő, és most meg még csak szeptember van :shock: :?

De van egy jó hír is: Az egyik új szerzeményemet a radiátoron szárítottam, így mehetek abban :wink:

Ma nem hiszem, hogy leszek, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Hamarosan jobban érzed majd magad.
És nagyon fogod élvezni ezt a napot.

Vigyázz magadra! Pihenj is közben!
Vendég

egyértelmű:):):) Gege :):):):) viszont baromira nem rajtunk múlik mivel megyünk :):): és végülis csak odafelé mennénk autóval haza mindenféleképpen busszal jönnénk :)

nika70
Salgótarján

Nika: Ha vissza fele igy is ugy is busszal jönnétek én a buszra szavaznék. Iyg Gege is szétnézhetne a nagy világban:)

Cat: nagyon szép a kis képed. Szépen fejlődik :)

Afra: és a párod miért választotta ezt a vallást? neki is hasonló inditatása volt mint neked? Nagyon szép, hoyg nem is itthon találkoztatok. Nincsenek véletlenek :)

Pici: Milyen vérvételre akarsz menni pontosan?

Kép
csucsu05

Jajj és bocsánat csajok de nem köszöntem.

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT :)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Jó reggelt Neked is!

Úgy hallottam ma, hogy ne lesz jó idő hétvégén. :(

Pedig nálunk holnap nagy szülinapi party lesz bográcsozással. De lehet, hogy bent esszük majd meg inkább.

M össze kellene pakolnom. Egy csomó ruha ki van teregetve... És még sokminden más. Nem lesz egyszerű. Délután viszont szerencsére jön a takarítónő, így azzal nem nekem kell foglalkoznom.
Vendég

Cat: Reméeljük nem esik az eső és akkor lehet kint bográcsozni. Mi is imádunk kint a kertben sütni főzni. Na de most az ősz és a tél miatt ez nem lesz kivitelezhető. Majd tavasszal beindulunk megint:)

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?