Új privát üzeneted érkezett!

wiona:
én már nyitva voltam bő két ujjnyira és felpuhult a méhszáj.
Akinél nincs nyitva úgy tudom feltesznek valami puhító zselét mielőtt indítanának. (de tényleg nem tudom, mert a fiúknál is nyitva voltam)
Drukkolok, hogy beinduljon magától a pici babád!!!! +++

szeder74

ági:tök jó h. ezeket megkérdezted a többiektől, mert engem is érdekel..és a keményedésekkor "csak"beton lesz a hasad?vagy érzed h. a bébi nyomja magát nagyon a hasfaladhoz?mert én az utóbbit érzem nagyon.....mostanában nagyüzemben csinálja...meg kalimpál alul...?
szeder: köszi az infót, remélem így lesz...még van egy két napja!!!
tigrincs:majd meglátjuk, addig meg fog indulni magától!!!!
és a 17-e még hosszúúúúúú, nap, nem tudhatod még mit hoz..... :D

Kép
winona

Sziasztok!
Élek-virulok. Köszi a.m és humanka, hogy már aggódtatok.
Őszintén szólva mindenképpen vissza akartam olvasni, hogy mi történt a bő egy hét alatt amég nem voltam.

Először is gratulálok az előttem szülő Bagzerkának, és az utánam szülőknek is! Csehi, Blúmi, Röné, Ormolya, Lola, Sarkantyúka, Sz.sziszi, Anyooka. Azt hiszem nem hagytam ki senkit!
A képek is nagyon édesek amit a babókról felraktatok! Imádnivalóak a picik!
Csehi: meg kell jegyeznem, hogy a babócának milyen édes sűrű-hosszú haja van. Imádnivaló! Nagyon megfogott a kép! Látod mindketten 40+6 napra szültünk!

Bagzer: még nem volt időm elolvasni a történetedet, de csak gratulálni tudok, hogy a konyhában szülted meg a picit! Nagyon kíváncsi vagyok a történetre, de gondoltam előbb lejelentkezek-írok, aztán belemélyedek a történetbe (ha arra még jut időm)

A.m: sajnálom, hogy mini Gyuszival, illetve a tejeddel gond volt, de most már látom helyreállt a rend. Méricskélni mi mindennap szoktuk Noémit, egyelőre minden rendben. Egy hetes létére étkezésenként 70-80ml tejcsit bevág. (mondtam, hogy falánk)

Blúmi: kérdezted, hogy mennyit kell szopni egy 1 hetes babának. Hát én is kíváncsi voltam, mert eleinte a cicin kívül cumisüvegből is hozzáetettük (anyatejjel) Noncsit, és soha nem tudtam mennyit adjak neki. Megkérdeztem a védőnőt, ő meg valami táblázatban nézte meg, hogy nekünk max. 70 ml körül kell ennünk étkezésenként. Ez gondolom a baba súlyától és a napi étkezések számától függ. Noncsi 3090gramm, és kb. 6-szor eszik egy nap, ez alapján jött ki a 70ml. (De ő önkényesen többet szopizik)

Márti: szavaztam én is, kíváncsi vagyok a végeredményre!!!

Bejci: nagyon szép Bianka birodalma! Tündéri

Holka: köszönöm a tanácsot, tegnap este nagy fáradtságomban már úgy döntöttem, hogy tényleg magam mellé veszem Noncsit, és így minden rendben volt. Amikor éhes lett, ott az ágyban szopizott, aztán egy gyors böfi, és már feküdtünk is vissza. Tuti mire átvittem volna a szobájába felébred! Aztán jön a nyüglődés. Mert szegényke hasfájós lett. Esténként nagyon nehéz vele! Használunk 2-3 napja: INFACOL szirupot, de a helyzet változó. Néha nagyon tud görcsölni, még a falat is lekaparná ez a csöpp lány!

Starlak: sajnálom, hogy így jártál a kórházzal. Annak idején emlékszem tervezted, hogy esetleg Te is Szigetváron szülsz, mint én. De hogyhogy elvetetted ezt a kérdést? Megmondom őszintén, hogy elég sok kismama volt Kaposvárról! És mindenki panaszkodik. Bár a szigetvári kh sem 5 csillagos szálló (mert mesélni én is tudnék), de a kaposváriak elégedettek! És minden kaposvári kismama fizetős szobát bérelt ki.

Konan: Anna nagyon édes, szép, zabálnivaló baba!

Szeder: a szüléstörténeted nagyon-nagyon megható volt, sirtam is, komolyan! És rengeteg hasonlóságot fedeztem fel benne, majndem mintha az én érzéseimet írtad volna le. Hamarosan rakok fel szüléstörténetet (szerencsére tudok gépelni, így elég gyorsan megy az írás), de egyelőre örülök, hogy visszaolvastam, és mindenkinek tudok válaszolni.
Vajúdáskor nekem is a legfontosabb a CSEND volt, és hogy magam mellett tudhattam a páromat. Nem viseltem el, hogy hozzám érjen (ezért bocsánatot is kértem tőle), de jó volt, hogy ott állt mögöttem és figyelt! Nagyon megviselte, hogy én csak szenvedek, és ő tehetetlen. Fájásokkal én sem tudtam megszólalni, teljesen "lefagytam", csak a levegővételre figyeltem, feszítettem magam, és közben járt az agyam! Na de majd részletezek...

Folyt köv.
Vendég

Magunkról: köszönjük jól vagyunk, mára kicsit kipihiztem magam, mert éjjel tudtam aludni (2 szopit leszámítva). Apa nagyon sokat segít. Ahogy hazaér munkából már veszi ki a kezemből Noncsit, dajkálja, beszél hozzá. Engem meg az ágyba tessékel, hogy pihenjek legalább 1-2 órát. Aludni persze nem tudok, mert nem szoktam hozzá, hogy nappal is aludjak, tök nehezen ringatom magam álomba, és különbenis jár az agyam állandóan. Mindenfélén.
Most éppen nem vagyok depis, de néha rámjön a sírás. Pl.: mikor apa hazajön és átölel. Olyan ciki... Vagy elég ha csak ezt elképzelem, és máris sírok!

A gátsebem még mindig fájdogál, már nem csak úszógumin tudok ülni, de nagyon érzékeny. Megnéztem a tükörben: brutálisan nagy vágásom van! De nincs begyulladva, szépen gyógyul. Az állás és a mászkálás nekem sem megy, akkor húzódik nagyon, mintha valami súlyt kötöttek volna a lábaim közé azt érzem.

A családom sokat segít, apukám szinte 2 naponta jön és főz-mosogat-takarít (férfi létére). Így valamennyit tudok pihenni, meg jut időm enni-inni-fürdeni. Na és neki köszönhetem, hogy itt ülhetek a gépnél!
Dolgoznom is kellene az az igazság (itt a gépnél), de arra is kevés az idő.

Noncsikát annyira imádom, hogy az életemet adnám érte. Állandóan gyönyörködök benne, teljesen olyan érzés ez, mint az első szerelem! Naphosszat csak nézem, és a gyomromban van az a furcsa érzés, mint amikor valaki szerelmes. Az életemet adnám érte, az tuti.

Jaj Winona: elfelejtettem neked is írni. A teljesen zárt méhszáj nem jelent semmi hátrányt! Én mikor bementem szülni a kórházba éjjel, akkor szinte még zárt voltam, de 5 perces fájásaim voltak. És ehhez képest 1-2 óra alatt úgy kitágultam (mindenféle injekció és gyógyszer nélkül), hogy az orvos csak tátogott amikor megvizsgált!
Ha eljön az ideje ki fogsz nyílni! Én mondjuk előre szedtem a homi-bogyikat, talán az is segített, hogy az adott időpontban megfelelően működött minden!

Még próbálok felrakni képet, aztán mára zárom soraimat. Minden pocakosnak kitartást kívánok, tudom nagyon nehéz így az utolsó napokban-hetekben. Gondoljatok arra, hogy mi Csehivel majdnem a 41. héten szültünk. És én addig még csak kinyílni sem kezdtem.
A szülés jöhet egyik pillanatról a másikra, mint ahogy az én példám is mutatja. Vasárnap még 18.45-kor itt ültem és írtam nektek, és 2 óra múlva már indultam szülni 5 percesekkel!
Ne keseredjetek el, eljön a Ti időtök is!

Ezer puszi
Vendég

Kép Noncsi 4 napos
Vendég

Kép Noncsi 6 napos
Vendég

Ági
nekem este 10től reggel 7-ig volt fájdogálásom (erősebben és rendszeresebben hajnal 3-5 között volt) majd déleéőtt 7 és 11 között semmi fájás,már azt hittem hazaküldenek,hogy téves riadó....de megvizsgáltak és 7 centinál jártam. jött a burokrepesztés 11-kor és utána kezdődött is az egyértelmű erős és rendszeres fájás 5,3,2 percenként majd 1-kor szóltam szerintem a kitolási szakhoz értünk és tényleg mert már előbukkant a fejtető. Szóval 11 és 1 között már fájt..
Amúgy szülésem előtt 2 héttel a vizsgálaton maximalisan zárt voltam,baba meg fenn..

Eszike
de édes az apukád!!!
Noncsi nagyon cuki!!!
Eszike kerülj minden puffasztó ételt. Tejből max fél litert igyál naponta. Heni az első 2 hónapban éjjel velem aludt,de nappalra mikor már figyelgetett akkor "játszani" a kiságyába tettem(hogy ne legyen idegen számára a kiságy)....aztán a 2. hó végén betettem éjjel az ágyába aludni és már első éjjel minden gond nélkül ment a helyszínváltás.
Szerintem jól teszed,hogy magad mellé veszed,főleg ha valami nem komfortos neki és úgy tűnik fáj a hasija...Ha az ölelésed megnyugtatja akkor hadd bújjon hozzád!!!

Starlark
Szuper! :D ügyes Donát baba.
Heni 2,5 hónaposan aludta át először az éjszakát amikor egyik éjjeli szopi helyett vizzel kínáltam. (az egyetlen tipp ami a Suttogóból nekünk bevállt) Mivel a víz nem olyan finom mint az anyatej nem éri meg felkellnie érte. Nálunk a következő éjszakától kezdve kihagyta azt a szopit!
De ezt csak 2-2,5 hónaposan lehet csinálni mert akkor már elég nagy,hogy a nappali szopitól is jól lakjon és biztos csak megszokásból ébred és nem azért mert éhes.

Apooka! :D
Gratu az egész családnak a formás kis Ádámhoz!!!
holka

Honey: Köszi a linket :) Én kértem a dekoráció elérhetőségét. Szentendre sajnos kissé messze van, de meglássuk :)

Eszike: Nagyon édes Noncsi :) szép nagy szemei vannak :)
A szigetvári kórházról azért tettem le mert a dokim itt van és ide beérünk 5 perc alatt Szigetvár meg fél óra. Most az epegörcsös szülésem nem is tudom hogy zajlott volna ott. Mikor bementem nem is készültem szülésre.
igazából az a rossz itt a szobákkal hogy nincs saját fürdő hozzájuk mint a kórház más osztályain és hihetetlen igénytelen emberekkel kell osztozni a közösön. Egyszer talán a szülészetet is felújítják rendesen.

Holka: Átadom a dicséretet Donátnak :) Ma áldott jó gyerek el se hiszem :)
Ha 2-3 hónaposan is keleget éjjel kipróbáljuk a vizet, most még csak szopizzon hogy nagyra nőjön :)

Kép

Kép
starlark

Jájj ez lemaradt

A.M: Boldog hófordulót Gyuszinak! :)

Kép

Kép
starlark

Eszike!
De jó látni téged is :) illetve azt a drága csöppséget olyan nagyon édes kislány!!! És 2 nap alatt mennyit változott.. Hihetetlen én is nézem Adélt, és látom, hogy napról napra gömbölyödik :) , ahogy Noémi is :)
Apukád előtt meg le a kalappal!!! Komolyan!
Nekem nem nagyon volt segítségem a páromon kívül!

Am:
Gratulálok az első betöltött hónaphoz :)
Tegyél fel képet mini Gyuszikáról ! :wink: :wink:

starlark:
nem Szentendrén van! A Szentendrei úton. A III. kerületben szerintem, ha felhívod őket, és megbeszéled velük, hogy milyen dekorációt szeretnél, szerintem bele mennének, hogy postázzák, és fizeted utánvéttel..
Egyébként én is ott vettem a bordűrt Adél szobájába.. és nagyon jó minőségű minden ott kapható dekoráció, és tapéta.
Nézd meg a neten, és válassz.. majd hívd őket.. (ez egy tipp, én ezt tenném). :wink: :wink:

szeder74

Márti???????

szeder74

HOL vagy Márti???? -jelentkezz!!!

szeder74

Apóka, Anyooka!
Gratulálok! Nagyon édi Ádám! Gyors felépülést!

Honey!
És mi a tét a baráti körben? Vannak megegyező dátumok?

Winona!
Nagyon változó, hogy a keményedés mellett van-e mocorgás. Olykor van, olykor nincs. Tegnap este leginkább „magától” keményedtem, de ma inkább a mocitól.

Eszike!
A te Noncsid is nagyon édes!

Holka!
Köszi, hogy leírtad.

MA VOLTAM NST-N. baba jól érzi magát odabennt továbbra is. Péntek kontroll. Már mondogatom, jöjjön.

Netti!
Te babázol?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok! Csak gyors bekukk. Velünk minden rendben, jól vagyunk :) . Nagyon édesek a babák, mindegyik! Nem láttam egy olyan babát aki nem volt szép :)

Blumi, Röné, Ormoya, Lolababa, Sziszi, Sarkantyúka, Anyooka! Gratulálok neketek a babákhoz! Sok egézséget kívánok mindenkinek!!!

POCAKOSOK: Kitartás, már tényleg napok vannak csak hátra! :)

Majd még jelentkezek!

Judit
judit(bálo anyuja)

Anyooka, apooka, gratulálok a fiatalúrhoz! Már most nagyon sármos!!! :D

Eszike, Noncsi nagyon édes kislány! Nem semmi apukád van! :shock: Szerencsére nálunk az anyósom ilyen segítőkész! (a szüleim sajna már nem élnek)

Honey, nagyon édes a Flóra-lak!! Mindkettő! :D

Humanka, az jó, hogy a helyettes doki szimpatikus!

Tigrincs, akkor már Zalán sem várat sokat magára....

Ági, még mindig itt... bár ma már baromi nyűgös vagyok. Folyamatosan keményedik a hasam, ami egy elven 3 éves mellett nem kellemes (ma még itthon volt a nátha miatt, holnap már megy oviba).
Holnap megyek NST-re, meg már magzatvizet is néz a doki.... szerintem ennek hatására beindulnak a dolgok.... legalábbis remélem!

Kép
Kép
netti77

Szeder!

Itt vagyok, csak sűrű napom volt, most tudtam csak gép elé ülni!Szerintem én kezet fogok Honeyval, már ha napi 1 keményedés van, az is csoda! Nem kap valami vigaszdijat az, aki utoljára szül a topicról? Pályáznék rá!
De nem türelmetlenkedem, csak annyira szeretném már magamhoz ölelni a babámat én is!

Eszike!

Gyönyörű kislányod van és,a jelek szerint nagyon jól egymásra hangolódtatok!

Minyu!

Remélem jobban vagy már! Utólag is boldog névnapot!

Márti
borossné becz márta

Jo reggelt mindenkinek!

Eszike: de jo, hogy jelentkeztel, mar kezdtem aggodni. Noncsi gyonyoru szep baba, es orulok, hogy minden oke veletek. A gatsebet sajnalom, talan majd legkozelebb konnyebb lesz :wink: Apukad meg tenyleg jo fej lehet, le a kalappal elotte.

Agi: te is kitoltotted az idodet. Most igy a vege fele egyre tobben leszunk ilyenek, aztan persze ki tudja. :lol:

Netti: akkor szurkolok neked is, hogy a magzatviz vizsgalat hatasara induljanak be a dolgok :wink:

A.m.: boldog hofordulot KicsiGyuszinak, hihetetlen, hogy mar 4 hetes :shock:

Kemenyedesek nalam is mulnak, bar nalam sosem volt igazan sok. Estenkent mostansag nagyokat setalunk a parommal, es akkor egy kicsit bekemenyedik a pocakom, de utana leulok, es szinte azonnal elmulik. Es mar annyira felerosodtem, hogy napkozben egyaltalan nem kell fekudnom, ugyhogy ugy tunik, hogy egy kicsit azert sikerult osszeszednem magam a szulesre. Es en valtozatlanul olyan jokat alszok ejszaka, hogy szerintem regebben sem szunyaltam ilyen melyen es hosszan. Ugyhogy most Benedek kegyes hozzam, es hagy pihizni a szules elott :lol:

KépKép
Kép
humanka

humnka,
naaaagyon irigy vagyok a jó alvásért!
Én már lassan bleőrülök ebbe. Max 6 óra és az is 3 részletben. :cry:
Nappal rohangálok-semmi keményedés. De éjszaka!!! Folyamatosan beton kemény a hasam ha fekszem.
Ezért most csak ülve alszom. De azért úgysem 100-as.

És képzeljétek, ma amikor arra ébredtem, hogy kicsi, betonkemény golyó lett a hasamból gyorsan meghallgattam Flóra szívhangját. ( van egy ilyen ketyerénk ) Majdnem sírva fakadtam úgy be volt lassulva!! :shock: Max 100 körül lehetett! Aztán ahogy kilazult a hasam - kb fél perc múlva - rögtön vissszament a normál 140 körüli tartományba.
Kicsit beszartam!
Elméletileg már nem kell több nst-re mennem, de lehet bekönyörgöm magam hétfőre. :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Hát kész vagyok ettől a kiscsajtól! Már most szórakozik velem, pedig még ki sem bújt! Reggel 6h körül kezdtem fájdogálni, kb. 6-8 percenként és egyre erősebben! Apát itthon tartottam, felöltöztettük a srácokat, reggeli, minden, a fájások jöttek kitartóan! Erre beültem egy kád meleg vízbe, hajat mostam, fájások maradtak, közben anyukám elvitte Csabit az oviba, na, akkortájt kezdtek kiritkulni a fájások, majd el is tűntek egészen, ez volt kb. 1 órája! Most azon agyaltam, hogy elküldöm Apát mégis, menjen dolgozni, erre megint jött egy , hát nem gyenge görcs, de már ennek is 13 perce!
Szóval, Szeder, Neked van igazad, egész másképp jön ez a baba mint a többiek! Teljesen kiszámíthatatlan az egész, pedig nekem eddig ilyen nem volt! Ha egyszer elkezdődtek a fájások, hát abból baba született! Hát, a jelek szerint a pici lány nem akarja még lecserélni a jelenlegi kuckóját! Pedig, ha tudná, idekint mennyivel nagyobb helyen rúgkapálhatna! :lol:

Márti
borossné becz márta

Eszike!
Örülök,hogy visszatértél közénk :D és annak is,hogy jól alakulnak a dolgok. Apukád nagyon aranyos! Noncsi meg nagyon szép baba :D

Márti!
Drukkolok,hogy azért mégse múljanak el a fájások...és kibujjon a titokzatos nevű kicsi lányod :D

Rakok fel 1 képet,ez tegnap készült éppen "beszélgetett" a Kishercegem :D Kép

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Eszike: Noémi is gyönyörű baba, az összes többi topic babához hasonlóan! Nagyon jó, hogy a párod így törődik Veled :)

Úgy látom ezt a topic utolsó kismamája címet többen is belőttük :D Én is sokszor úgy érzem mindenki megszül mire sorra kerülök!

Honey: én arról a ketyeréről vegyesen hallottam jót és rosszat, ezért nem is vettünk. Szerintem ne idegeld magad rajta, de ha megnyugtat menj be egy NST-re.

Márti: Mi 5en vagyunk testvérek, anyum egyetlen gyerkőccel hívta haza feleslegesen apumat 2szer is. Az 5.-kel :D

Sziszi7-ről tud valaki valamit?

Minden finiselőnek (velem együt ;) ) kitartás!

Kép
kistiggrincs

Húúú márti, lehet ma még babalesz nálatok?! De izgi!!! :D Hajrá!!!

Én bekönyörögtem magam ma du-ra NST-re, mert eléggé frászt kaptam ettől a ma reggeli kis incidenstől. :?
Amúgy a szülésznőmnek elmeséltem mindent és azt mondta, valószínűleg azért van ez az éjszakai keményedés, mert fekve nagyon relomlik a keringésem. Hurrá... :( Mostantól alhatok ülve!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

A.m: nagyon nő Gyuszi, hogy vállt be a pihenőszék?

Kép
kistiggrincs

Sziasztok! :)

Márti!+
Nagyon szorítok Nektek! Ez a lányka nagyon megvárat téged :) DEEE annál jobban fogsz örülni minden egyes fájásnak :wink: amikor jönnek! :)
Már én is nagyon kíváncsi vagyok erre a pici lányra, aki ilyen szinten viccel meg téged :D
Jelentkezz, ahogy indultok a kórházba!!! Mert nagyon várom!!!!

kistigrincs!
Már csak 2 nap a hivatalos terhességi időből :) Hogy érzed magad? Gondolom Te is örülsz, hogy ilyen hűvös lett az idő. :)

AM:
Annyira édes ez a mini Gyuszika :) Olyan édes puszilni való pofikája van.. de tudnék cuppantani az arcocskájára egy puszókát :)
Ja és kérdezni akartam, hogy most hogy állsz tejügyileg?? Fejed, vagy szoptatással etetsz??

Babásokhoz:
Én néha úgy érzem, hogy nincs tejem.. olyan "laza" lett a cickóm.. de miután 90-100 -at eszik Adél csak az egyikből.. gondolom, hogy elég lesz ez még egy darabig. Én nem fejek.. ááá én nem babrálok vele.. remélem, hogy beállt most a kereslet-kínálat mennyiség.
Ugyanakkor mégis bizonytalan vagyok.. hogy nem apad-e el..
:?
Nálatok, hogy van??

POCAKOSOK, KÖZELEG A TI IDŐTÖK IS.. MÁR ÚGY VÁROM, HOGY MINDENKI BABÁVAL ÍROGASSON IDE A TOPIKBA!!!

szeder74

Kistigrincs!

Ez tetszik! Én sem voltam még soha ilyen bizonytalan! Haptákban áll a család, mindenki izgul, én meg nem tudom, mi van!

Honey!

Jó is, hogy elmész nst-re én sem tudnék addig nyugodni, de nem lesz ott semmi baj!

Szeder!

Nagyon köszi a bíztatást, sejtettem, ha egyszer lesz egy lányom, akkor az huncutabb lesz mint a 3 fiú együtt! :lol: És már most kezdi!
Vannak kósza fájások, de nem tudom érnek-e valamit méhszáj szempontjából! Egyenlőre nem beszéltem a dokimmal sem, feleslegesen nem akarom hívni, ma bent sincs a kórházban, mert a Magzatdiagnosztikai Központban uh,-oz, délután meg a MOM-ban rendel! Fog nekem örülni, ha ma szülünk, viszont legalább tuti nem ügyeletes és ez viszont nekem jó! :lol:

Márti
borossné becz márta

Lányok!

Bejci nagyon eltűnt! Csak nem???

Holka!

Nem tudsz valamit róla?

Márti
borossné becz márta

Szeder: köszi az érdeklődést, alapvetően jól vagyok. A hideg egyfelől jó, másfelől nem, ugyanis a fűtésünk még nem beüzemlhető (hála a gázműveknek) vettünk egy olajradiátort, de kevés, venni kell majd még valami nagyobbat, ugyanis hideg van :? Ja, meg vettünk egy hősugárzót a fürdőbe na az jó. Úgyhogy valami normális őszi időnek jobban örülnék, de az előrejelzéseket elnézve az a közeljövőben nem lesz. :(

Kép
kistiggrincs

am :)
a doki is és a védönö is azt mondta, hogy szoptassam minél többet a gyulladt ciciböl is, és fejjem ki teljesen. A lefejt tejet most nem fagyasztom le, mert antibigyót kell szednem...

Nem is tudom, irtam-e tegnap erröl. Szóval háziorvos is megnézte a cickókat, kaptam augmentint, fejni kell, szoptatni, borogatni. Na, ez utóbbi érdekes, mert ajánlott a védönö egy másik módszert, ami most úgy tünik, nagyon beválik: a gyulladt részre jégkockát teszek, a mell többi részére pedig meleg vizes borogatást (mert a hideg elvileg apaszt, és ugye azt nem akarjuk) Csajok, ez annyira jól esik!!! Már kevésbé piros a terület, tegnap egész nap nem volt lázam, de a bimbóudvarhoz közel még mindig van kis fájdalmas csomó, amit nem tudok kimasszirozni :( Ma jön a faluba LLL-es tanácsadó, megkérdem, hátha ö is tud valami extra praktikát.

Csajok, tényleg annyira cukik a babák :) Ahogy Szeder is irta, olyan puszilgatnivaló képeket tesztek fel!!!

szeder :)
ha nem éhes utána, megeszi az adgját, akkor sztem felesleges fejni. Én most csak azért fejek, mert lassan leálltam a fejéssel, úgy gondoltam, beállt a kereslet-kinálat, de ezek szerint mégis maradt mindig a cickóban és pangott a tejcsi.
Szóval, ha nincs gondotok, akkor sztem is felesleges!

Na, még egy tegnap esti fürcsis kép:
Kép

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu, a.m!

Micsoda gyönyörű, gömbölyű kispasik! Hát nem éheztetitek őket, az látszik! Elégedett kis basák mindketten! :lol:

Márti
borossné becz márta

Humanka!
Sajnos igen, én is kitöltöttem az időmet. Ahogy elnézem, még túl is fogom hordani, jól érzi magát odabennt, pedig már nagyon nem fér el. Próbálok hatni a babára, hogy ma kellene születnie, de keményedéseken kívül semmi. Mondjuk a napból még hátra van majdnem a fele.
Ja, ma nem tudom mióta, végre én is tudtam aludni éjszaka, meg még reggel is sokáig húztam. Így most végre nagyon kipihent vagyok. Jó is lenne így szülni, hogy végre van erőm.

Honey!
Max. 6 óra alvás? Én mit meg nem adtam volna ennyi alvásért még akár tegnap. Én folyamatosan virrasztottam éjszak, és valamikor reggel 6-kor tudtam elaludni olyan 8-9- ig. Szóval ezért örülök a mai alvásnak.
Drukkolok, hogy te is tudj egy kicsit pihenni.
Ja, én is sokat gondolkodtam az ülve alváson, párom meg is csinálta a helyem, de nem tetszett a dolog.
És neked miért nem kell menned többet nst-re? Tök fura. Én tegnapelőtt is, meg tegnap, sőt holnap is megyek. De épp tegnap ecseteltem a tesómnak, hogy semmi értelme menni, csak a vajúdás alatt látom értelmét.

Márti!
Nem tudhatod, mit hoz a mai nap. Lehet, hogy du. vagy este már a kezedben tartod minden szempontból titokzatos lánykádat. Még itt beelőzöl minket kiírtakat. Tényleg, eltalálta már valaki a nevet?

a.m.!
még mindig aranyos mini Gyuszi.

Szeder!
Úgy érzem, én még a 42. héten is pocakkal fogok ide irogatni. Ma kellene kibújni, de nem akar. Már mindenki hívogat, hogy mi van. :roll: Mi lenne? Jól érzi magát odabennt, le se sz...a a mai dátumot. :lol:

Tigris!
Én örülök a hidegnek (na nem ennyire hidegnek), mert legalább a szülőszobán nem lesz 40 fok. Állítólag novemberi időjárás van.

Minyu!
Mekkora nagy barna szemei vannak.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ági,
hu... akkor nekem egy szavam sem lehet ezek szerint az alvásra...
Csak én hozzászoktam, hogy simán aludtam 8-10 órát + néha még délután is 1-2 órát. Ehhez képest, most jó ha a felét hozni tudom és ettől nagyon hulla vagyok. De lehet jobb is ha felkészülök a szülés utáni időszakra.....

Fogalmam sincs miért nem kell mennem többet NST-re. Pedig pont ilyenkor a vége felé szokták sűrűbben csinálni. :shock:
De ma délutánra bekönyörögtem magam. Jövőhéten meg úgyis mennem kell szerdán az utolsó uh-ra, pénteken meg újra NST.
Így azért nyugodtabb vagyok. Mondjuk Flóra mocorgására nincs panasz, továbbra is sajtkukac. :)
És Holka mondta, hogy ha sok a mozgás, akkor nagy baj nem lehet.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ági!

Azt hiszem, már Netti is kérdezte, hogy eltalálta-e valaki a nevét? Azért nem akarom csak megmondani, mert akkor,akik ezután szavaznak, már tudnák, hogy az összes névből kell választaniuk vagy csak azokból, amikre már eddig is szavaztak. Szóval egyenlőre hallgatok!

Jönnek a fájások egyébként, hol erősebben, hol gyengébben, hol sűrűbben, hol ritkábban, nem tudom, mi lesz belőle, nem akarom magam beleélni a szülésbe!

Márti
borossné becz márta

hajrá Mártiiiiiiii! :D

csibéről van valakinek híre?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Márti... húúú de drukkolok!!!

Honey!
Hát elég érdekes, hogy nem kell menni Nst-re :? .. igen, pont a vége felé kellene sűrűbben járni.. ahol én szültem ott annyiszor mész egy héten, ahányszor akarsz.. jól tetted, hogy bejelentkeztél.
csibéről már rég hallottam.. de én nem is tudok minden nap jönni, úgyhogy nem tudom, hogy mikor volt itt utoljára.

Minyu!
Nagyon-nagyon édes pasis ez a drágaság!!! Látom, hogy növesztett babatokát is.. (Adél-nak is van.. nagyon muris, olyan, mint egy kis hörcsög :) )
Látom nálatok is apa fürdet.. :)

Ja fürdetés:
Képzeljétek: kedvezni akartam a páromnak, hogy Ő fürdesse Adélt elsőnek... JJJJJJAAAA és azóta is Ő fürdeti :shock: :shock: :shock:
Én csak segítő jobb vagyok a fürdetésnél... :shock: :shock: :D
Gyakorlatilag Adél holnap lesz 4 hetes, és én még nem is fürdettem.. :shock: No jó nem zavar ez engem.. mert, ha zavarna azért szólnék érte.. de olyan furcsa, hogy van egy kislányom, akit még nem is fürdettem... :shock: Nem akarok neki szólni, mert olyan élvezettel fürdeti a lányát, hogy szinte összeszorul a szívem, hogy milyen szeretettel van iránta, és, hogy mennyire figyel rá.. no és a fürdés utáni masszírozás az sosem marad el.. ezt is a párom csinálja Adélnak. (nekem marad az etetés jóformán .. )
(tanács, azoknak a babásoknak, akinek mindig sír a pici a fürdésnél:
persze, ha nem éhes a baba akkor beválik többnyire: mi mindig fogjuk mindkét kezét..
szóval a párom fürdet.. én meg a kézfejét fogom Adélnak, és így biztonságban érzi magát.. az első fürdésnél sírt csak.. mert éhes volt, azóta egyáltalán nem sír.. sőt élvezi a fürdést.. nézelődik és nagyon figyel.)

szeder74

Bocs, az ismételt bepofátlankodásért, de egy klikket még mindig megér:
http://picasaweb.google.com/visnyei.andi/Elad#
Vannak sapkák, bodyk, játékok, pulcsik, kocsicipők, mellények... Hátha találtok valamit. Olcsó és jó :D
Jó babavárást és/vagy babázást!

Kép
an°°di

Márti!
Akkor kívánom, hogy legalább te szülj meg ha (persze csak ha szeretnéd), ha már én nem.

Szeder!
Jópofa párod van.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hát, csajok, úgy néz ki, megyünk! a köv. fájásnál hívom a dokim! Bő 1 órája stabil 5 percesek, de kinézem a kiscsajból, hogy futtat velünk egy felesleges kört!
borossné becz márta

MÁRTI NE JÁTSSZ EZZEL... HÍVD A DOKIT, MERT HIRTELEN FOG JÖNNI A 3 PERCES.. ÉS NEM LESZ IDŐTÖK BEMENNI!!!!!!

szeder74

GYERÜNK-GYERÜNK A KÓRHÁZBA!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÜGYES LEGYÉL... EGÉSZ NAP FOGOK RÁD GONDOLNI!!! MINDJÁRT A KISLÁNYODAT ÖLELED... NINCS SOK HÁTRA!!!!! PUSZI!!!

szeder74

Márti!
Remélem már nem olvasod, mert a úton vagy a kórházba! Mennek a drukkok! Ügyes leszel, kitartás.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Minyu!
Ha ráérsz, dobsz egy táblát?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Winona! Merre vagy?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ismét örömhírt hoztam :D
Netti77 sms-e:
Balázsnak 2008.szept.18-án 10.07-kor kishuga született. Neve:Aliz Anna.Súlya:4430 g,hossza:53 cm. Mindketten jól vagyunk: Anett
Gratulálok a "Netti" családnak!!!Jó egészséget és gyors felépülést kívánok nekik!és persze sok-sok tejcsit is!!!

Kép
Kép
a.m.

bocs az egész nagybetűvel akart lenni :oops:
majd később jövök,mert hív a kicsi fiam! :lol:

Kép
Kép
a.m.

Hűűűű de izgi!! lehet ma 2 baba is lesz?! :D

Nagyon remélem Mártiék elindultak, mert én most jöttem a kórházból és a közlekedés valami katasztrófa!!! Drukkok mennek - főleg hogy még időben beérjenek!!!

Netti,
GRATULA A NEM IS OLYAN PICI LÁNYKÁHOZ!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Én most jöttem NST-ről.
Szerencsére minden tökéletesen rendben volt. Bár Flóra végig aludta az egészet, de azért ok volt. Olyan egyenletesen 144-ket vert a szive, hogy egy jó hosszú darabon nem "fűrészfog" szerű volt a szívhang képe, hanem egy egyenes vonal.
Szóval ez alapján minden jó.

Viszont sajna az ülve alvás már tuti, mert hogy a lepényem oldalt van megtapadva. Ezért nem jó a babónak ha oldalt fekszem. :?
Mind1... csak kibírom már ezt a remélhetőleg pár napot.

Amúgy megkérdeztem a dokimat, hogy mennyi időt vár túlhordásnál. Sajna ő biza kivárj a 10 napot. De remélem arra már nem lesz szükség.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Márti: HAJRÁ!!!

Netti: Nagy gratula Aliz Annához szép nagy baba!! :))

Winona tényleg nagyon hallgat ma. Meg Bejci is :)

Kép
kistiggrincs

Honey: miért baj az, ha a dokid kivárja a plusz 10 napot? Amíg minden rendben a babóval szvsz induljon magától, és ne indítsák. :oops:

Kép
kistiggrincs

Márti
én meg azt nézem ki simán a baádból,hogy utközben születik meg!
Drukkkk Nektek!!!

Netti
hatalmas gratula Aliz Annához!!! Nagyon sok boldogságot,örömet kívánok Nektek!!!!
holka

Minyu
Annyira édes Csongor!! Az összes baa közül simán ki lehetne választani,hogy ő tartozik hozzád olyan mértékben hasolít rád!!!
Augmentin szuper,gyorsan helyre hoz majd.
holka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?