Új privát üzeneted érkezett!

Nika!
Köszi a receptet!
Nagyon szépen megcsináltad! Ügyes vagy!!!

Csak nem jártál cukrász suliba?? :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

hát szerintem én ugyanolyat fogok rendelnimint a Hamzáévolt(legfelső kép) csak rózsaszínben :lol:

Kép Kép Kép
asiye

ez apa érdeme :oops: :oops: újságból másoltam ki :D:D:D:Dén nem tudok sütni :) de apa sem cukrász hobbi sütögető

nika70
Salgótarján

sissz! a váz csukható, ami meg benne van maga a kiságy rész, annak mind a 4 oldala behajtható. igaz 2 darabban de még talán akkora sem lesz mint az itteni utazó ágyak :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Ügyesek vagytok Nika!!

Asyie! Nekem teszik mindegyik amit föltettél.

Gabi!
Milyen a napod?
Gyere közénk, légyszi.

picimami

Sziasztok Lányok!
Köszi Pici a hiányolást, de ugye mondtam, hogy mostantól kevesebbet tudok jönni, mert elkezdődött a gyakszim, így szinte minden délelött ott vagyok. Ma viszont telefonáltak a bölcsiből, hogy Dani hányt jöjjek érte. Elhoztam délben és gyorsan elvittem még a doktornénihez, aki nem talált semmit (egy kicsit piros a torka, de ennyi), és azt mondta, hogy ez egy hányásos vírus, akkor 1 nap alatt lezajlik, így ha semmi baja nem lesz hétvégén, akkor hétfőn mehet újra. Remélem így legy!
Amúgy nekem a gyerek azt mondta, hogy talált az udvaron egy botot és azzal benyúlt a szájába, ezért hányt. Nem tudom, mennyire lehet elhinni amit mond, de eddig mindent elmesélt a bölcsiről és az igaz is volt....
Sebaj, most épp alszik, aztán ha apa hazaért megyünk anyumékhoz. A bátyám kisfiam (keresztfiam) holnap lesz 2 éves, megyünk szülinapozni.

Nika!
Igen ügyik vagytok apával! Le is írtam a receptet, ha lesz időm én is megsütöm! Gege pedig igen aranyos ebben a téli gúnyában!

Pici!
Ne legyen sírós hangulatod! Biztos az idő is teszi, de ne legyél szomorú! Az árt a szépségednek! :wink: :lol:

Asiye!
Szépek ezek az ágyak nagyon! Kíváncsi leszek, végül milyet vesztek. Majd fotózd le azt is, ok?

Afra!
Üdv köztünk!!

Kép
oriandy

Kakaós kalács
Hozzávalók:

3 dkg élesztő

60 dkg liszt

3 evőkanál cukor

3 dl + 1/2 dl + 2 evőkanál tej

1 dl olaj

3 evőkanál kakaópor

30 szem szacharin

Elkészítés: 3 dl tejet a 3 evőkanál cukorral meglangyosítunk, beletesszük az élesztőt, felfuttatjuk. 25 szem szacharint 1/2 dl langyos tejben feloldunk. 60 dkg liszthez hozzáadjuk a feloldott szaharint, a felfuttatott élesztőt és az 1 dl olajat. Jól kidolgozzuk, majd a tésztát két részre osztjuk. Az egyik felébe beledolgozzuk a 2 evőkanál tejben feloldott 5 szem szaharint és a kakaóport. Mindkét tésztát egyforma nagyságúra nyújtjuk. A fehér tésztára ráfektetjük a barna tésztát, és henger alakúra feltekerjük.
Kizsírozott 3-4 literes lábasba tesszük (vagy két őzgerinc formába), és langyos helyen 1,5 órát kelesztjük. Sütés előtt cukros tejjel megkenjük a tetejét. A sütőt nem kell előmelegíteni, mert még a melegítés közben is kel a tészta. Úgyhogy tegyük be a hideg sütőbe, gyújtsuk be. 30-35 perc alatt kész! Közben még megkenhetjük egyszer a cukros tejjel!
Jó étvágyat hozzá! Nagyon finom tejjel, kakaóval!

picimami

Vidám napot Mindenkinek!

Nagyon szépen köszönöm a kedves, meleg fogadtatást :D Nagyon kedvesek vagytok! (ezúton is köszi Asiye, h "lebuktattál" :), és a gombapöri nagggyon jól hangzik )
Most így hirtelen nem tudom ki kérdezte, hogy a férjem miatt megyünk-e Spanyolországba. Háát végülis igen. Most doktorál és kint (Barcelona mellett) kapott egy kutatói állást. Olyan furcsa... 1 hónap és költözünk :roll: háát kicsit vegyesek az érzéseim.

Picimami! Ha jól emlékszem te írtad, h rosszul voltál az Elevittől...mi bajod volt tőle?
Erről a HIPP-es itókáról még nem is hallottam, de utánanézek mindenképp

Olyan gusztákat süttök-főztök, reggeliztek...én meg itten böjtölök :lol: na, de majd este :twisted: :D
Amúgy van egy fantasztikus citromos édeskenyér receptem (Asiye te kostóltad is, nem?)...ha gondoljátok... :roll:
afra.h

kostóltad helyett természetesen kóstoltad-ot akartam írni
afra.h

Jajj és Asiye! Az a kacsaláb valami zabálnivaló :D :D :D Annyira cukiiii!!
afra.h

Afra!

Émelyegtem tőle, és székrekedést okozott! :roll: :shock:

picimami

Andy!
remélem hamar meggyógyul Danika!!
Cat!

Hogy vagy?
Gyere már :!: :D

picimami

Afra!

messze van még az iftár(böjt megtörés), :lol: szerintem addig a kajás részeken suhanj át! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Andy! remélem Daninak nincs komoly baja, csak meghányatta magát :lol:

mindenkialszik-pihizik-eszik? :)

CAT!
nAGYON VÁRUNKÁM! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Én nem alszom...
Nem is eszem.
A Jósnővel beszélgetek.
És nagyon jó híreket mondott!

picimami

Afra Kedves!
Kérjük a receptet!!
Puszi

picimami

Picimami! Hűű, hát az nem jó! Meggondolom, h én elkezdjem-e...
Asiye! Nem zavar ám, ha kajálásról van szó...sőt!

Hozom is nemsokára a receptet!
afra.h

Csak egy technikai kérdés. Értem, h van az új felhasználó meg a régi felhasználó...de mi az a haladó felhasználó??!! (Asiye neve mellett látom)
afra.h

Itt vagyok csak kimentem shopingolni hát jobb lesz :wink: Hát nem nagyon jobb :cry: Vettem a fehér plusnacit, egy fekete kardigánt, egy fehér és egy fekete tirkó féle polót és egy szürke polót MAGAMNAK :roll: A lánynak meg egy szinonima szótárt 5.000.- -ért :twisted: és egy csomó fukszot (nyaklánc, fülbevaló, karkötő /lila, pink, feket/ színben) :roll: :oops: Ez történt velem az elmúlt 2 órában :wink:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!

Nagyon jók a ágyak, de én is inkább a felsőt választanám (de mind nagyon jó, a két is cuki :wink: szerintem :wink:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!

Az értem, hogy kamionnal hozzák, de hogy fizettek??? bár ha szabad ilyet kérdezni :roll:

Kép
Kép
minimano74

sziasztok

hazaértem.
megint hulla vagyok+ fáj a fejem,folyik az orrom, úgyhogy helló megfázás... :cry: :cry: :cry:

A Kinder szelet nagyon megmozgatta a fantáziám, a kakaós kalács meg ismerős, anyósom sokat csinál a páromnak.

Gabi, vesszen a piri! :evil: :evil: Hát hogy merészel jönni?

MOst ledőlök egy órára, majd néha benézek, dolgoznom kell ma elég sokat a holnapi óráimra,meg még mindig tanmenetezek...
sziasztok,legyetek jók

Kép
arwen***

sziasztok!

Nincs sok időm, mert kell Apának a gép.
Pontosabban a telefonom, mert még mindig csak azon keresztül van internet. Így most nem tudok visszaolvasni.

Babóval minden rendben. :D :D :D :D :D

Szabályos petezsák, egy élő embrió, CRL: 37 mm, ép testkontúrok, ábrázolódó végtagok, ritmusos szívműködés. Lepény kezdemény a mellső falon. Leválásra utaló jel nem látható.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

És íme Ő:

Kép

A cukrom ugyan ingadozik, de semmi komoly.
A szemészem szerint a szemfenékkel minden rendben, cukorbetegséger utaló jel nincs. Az erek ugyan kicsit tágabbak, ami azt jelzi hogy a vérnyomásom ingadozik. :roll: De majd ez is megoldódik.

Szóval most minden nagyon szép.
Amíg nem jön Apa a gépért adiig megpróbálok visszaolvasni.
Vendég

Szia Cat!!!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van és nagyon édi a picurka, én is akarok ilyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

jaj,Cat,csudaszép kis pöttömöd van!És nagyon örülök, hogy minden rendben van!

Kép
arwen***

DE SAJNA MÉG VÁRNI KELL :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
minimano74

Cat!

Most azóta az ici-pici képet nézegetem olyan szép és olyan jól látszik a PICI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Annyira sajnálom pirit!
Tudom milyen neéz ilyenkor Nektek. Pár hónapja még én is átéltem.
De azzal vigasztallak, hogy hamarosan Nektek is lesz baba a pocakban. Mindenki megérdemli, és így meg is kapja.

Afra!

Üdvözlet köztünk!
Maradj velünk most már! jó kis csapat vagyink, meg fogod látni.
Miért költöztök Spanyolországba? És melyik részére? Én is úgy mennék.
Még soha nem voltam, de valahogy oda vagyok értük. Gaudi, a foci válogatott, Raul, és ugye a F1-ben Alonso...
Vendég

Nemlajos!

Akkor nem csak jól nézett ki a süti, de finom is volt...
Én elfelejtettem megkérdezni, hogy mit tehetnék cukor helyett a sütibe... Majd jövő héten. Addig csak csurgatom a nyálam...
Vendég

cat: annyira szép kis babóca :):):):)örülök hogy minden rendben vele :):):)

nika70
Salgótarján

Asyie!

Nagyon jó a mamusz!

Pici!

Mi lett a vérvétellel és az orvossal végül?

Nika!

Gege nagyon édes!
És az a süti istenien néz ki...

Én ma Benire csak egy vékonyabb téli kabátot adtam. Az őszit hidegnek találtam, de a télit melegnek. Bár ez meg kicsi volt. Hiába, vásárolni kell menni.
Vendég

Sissi!

Eszperantót én sem tanulnék. Akkor inkább olyan nyelvet aminek értelme van.
De könnyen vagyok, mert nekem van nyelvvizsgám a diplomához.

Asiye!

Igen, ez az a Chicco babakocsi. Én 150 körül láttam több helyen is.

A kiságy nekem nagyon tetszik!

Utazóágyunk van, at nem cserélném le.

Hol lehet megnézni ezeket a kiságyakat és rendelni? Mennyibe kerül a szállítás? Nekem is kell!
Vendég

cAT!

Gratulálok!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: igazi kis baba formája van :lol:
örülök, hogy minden rendbenés most már így is lesz! :lol:

Gabi!
hát úgy fizetünk, hogy van jó sokismerősünk törökben......... :roll: :lol:
ők kifizetik, és kiküldik. mi meg majd velük rendezzük a számlát :lol:

Afra! én sem tudom mi a haladó felhasználó, de már haladás mert eddig csak simán FELHASZNÁLÓ voltam :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Andy!

Ha a doktornéni semmit nem látott Daninál és nem is hányt többet, akkor lehet hogy tényleg van valai a faágas dologban...

Pici!

Én is akartam jósnőt, de mire megjöttem Ő már nem volt. :(

Na a végére értem...
Vendég

Asiye,

Most néztem a babágyakat és a bútorokat nagyon jó az az oldal amit néztél, de nekünk ilyen úgyse lehet, itthon ilyet nem kapni.

Nekem ezek nagyon tetszenek:
Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Kép
Kép
minimano74

Afra!

Ezek ettól függően változnak, hogy ány hozzászólást írtál eddig. Ha jól figyeltem meg. Nem az idő számít.

Asiye!

És hol nézed ki őket?
Lehet Veled üzletelni, ha tetszik valami?
Te elintézed a kinti ismerőseiddel én pedog átutalom Neked a pénzt.

Egyébként jó minőségűek ezek a bútorok?
Vendég

Afra!

Azt jelenti, hogy ki milyen régóta felhasználó a babaneten:
új felhasználó, haladó felhasználó és az utolsó a régi felhasználó azt hiszem igy van a sorrend. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!

Én is, én is szeretnék ilyen bútorkat meg lehet majd oldani?? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Na lányok é most haza mentem majd lehet hogy csak holnap jövök.

Jók legyetek :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Nagyon jók a bútorok amiket feltettél. Igazi gyerekbútorok. :D
Vendég

Lányok!

én igaziból csak kinéztem ésmegvetettem a többi a férjem dolga :lol: nem tudok biztosat de szerintem a kamion és a vám megoldható lenne,de nem tömegesen :? má rmint egyszerre csak egy db.egy valakinek.

egyébként én csak a felső képenleévőről tudok nyilatkozni,amiben fekszik a hamza :lol:
mert szó szerintén nem rendeltem, csak a rokonoktól, ők intézték és felrakták a kamionra.

de azt tudom, hogy maga akiságy "kézhezvétele hetekbe telhet. akár 8hét is.

hát ígyannyit mondanék hogy olyan ágyatmint a mienk szerintem tudnánk intézni, de megkérdezem a férjemmert lehet hogy babaszobát is.
minden héten jön kamion!

na jó befejezem mert lassan főzök az uramnak :lol: majd beszélek vele és megírom.

Kép Kép Kép
asiye

egyébként a törökök nagyon--de nagyon igényesekésmikor született Alper és jött anyósöomki volt borulva hogy egy lakásban sem járt ahol igényes a bútor vagy gyerekbútor :?

nekünk sok mindenünk onnan van. A függönyre nagyon igényesekmég. A hálónkban olyan van ami ittmég nem is láttam :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Gegén semvolt alatta meleg pulcsi soknak találtam volna egy body meg egy hosszúújjú vékony poló volt alatta de nem fázott váégig meleg volt a keze :)

A felhasználó megnevezezés nem időhöz kötött hanem hozzászólás db számától :):):)

az a bölcső meg ágy egyben később nagy ágy nagyon ötletes itthon nem is láttam még ilyet pedig altatásnál milyen jó lenne sok kismama babakocsi helyett az ágyban tudná ringatni a ygereket nem kéne más megoldáshoz folyamodni:):):)de gondolom nem occsó

nika70
Salgótarján

Kép Kép Kép
asiye

:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

a linkeken az összes kiságynak van bölcső funkciója!

és Nika! igen nagy segítség volt hogy mikor elaludt csak abbahagytam a ringatást.így megszokták hogy az ágyban alszanak :lol:

Kép Kép Kép
asiye

hát megnéztem ezt el tudnám képzelni a kisfiamnak is :):):)

Kép

nika70
Salgótarján

körülnéztem az angol lodalon nagyon sokminden van nagyon extravagáns minden gyerek álma egy ilyen gyerekszoba az már tuti

nika70
Salgótarján

Catherine! :) Köszönöm neked is a szívélyes (ugye -ly ?) fogadtatást. Nagyon jólesik, de tényleg! Férjem Barcelona mellé, Gironába kapott állást a helyi egyetemen, mint kutató, ezért költözünk ki. Még én se jártam soha Spanyolországban, így most jóóócskán lesz alkalmam felfedezni az országot. Gaudi nekem is szívszerelmem, és hát bevallom, vonz az is, h közel a tenger és a Pirenneusok... :)

Gabi! Nagyon-nagyon együttérzek veled... mi még nem is próbálkozunk a babóval, mégis elég durci tudok lenni, amikor megjön...de tudom, h meg fog jönni, és nem reménykedek...hát még az milyen cudar érzés lehet, ha az ember várja és reménykedik, főleg, ha még késik is... :cry: Kívánom, h mielőbb kopogtasson a babókád. (nem lehet amúgy, h mégis terhes lettél, csak nem tapadt meg?)

Köszi mindenkinek a felhomályosítást az új-haladó-régi ügyben. Hajrá Asiye, remélem hamarosan "régi" leszel! :lol:
afra.h

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?