Új privát üzeneted érkezett!

Mi már túl vagyunk egy pár nappal a kiíráson, ha holnapig semmi, akkor holnap felvesznek. :? De ma már alakulgat a dolog, nagyon reménykedem! :)

Úgyhogy ha a tiétek időben jön Regine, akkor még összefuthatunk. :)
kisbogarka
 
 


Szia Kisbogarka! Hogy fogják hívni a babátokat? :lol: Megy a drukk EZERREL!!!!!!!!!! :lol:
Vendég
 


Kisbogarka! Már tuti,hogy babázol! :lol: Minden jót kívánok. Sok örömet,boldogságot kívánok. Várom a beszámolodat. :wink: Mindenkinek szép napot! :P
Vendég
 

 
 

Sziasztok
Múlt héten + lett végre a tesztem :D A Bajcsiban szeretnék majd szülni, egy ajánlásom már van, de azt drágának találom. Kérhetnék infókat tőletek? Melyik dokinak hol van rendelése, mennyiért, és szülés mennyibe kerül.

Köszi szépen

Kép
gaby25
 
 


Szia Gaby25! Nekem is csak ajánlották az orvost,Dr Molnár Imre. Állítolag nagyon lelkiismeretes doki,igaz személyes tapasztalattal nem tudok szolgálni. Ha visszaolvasol egy kicsit ezen az oldalon talán több véleményt is megtudsz. :roll: Első babádat várod? :)
Vendég
 


Sziasztok!

Gwini gratulálok :lol: :lol:

Gaby üdv az oldalon.
Ha kicsit visszaolvasol akkor rájössz, hogy a Bajcsiban nagyon jó orvosok vannak.
Nekem Szécsényi doktor volt a fogadott orvosom.
Ő rendel magánba a XVII. ker-ben illetve rendel az egészségházban is.
Akkor is magánpáciensként kezel, ha az egészségházba jársz hozzá.
Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom!
Itt rendel a XVII ker-ben: http://www.medikard.hu/index3.html

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


A szülés árát Ő nem mondja meg. Elfogadja azt az összeget amennyit rá tudsz szánni.
Én két alkalommal is rákérdeztem, azt válaszolta kérdezzem meg a többi kismamát.

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Bocipók
barátnőm is Dr. Molnár Imrénél szült, és az ő rendelése 8ezer, szülés 80 ezer

l.móni
kösz, már nézegettem ezt a medikard oldalt :-)
rendelés mennyibe kerül?

Kép
gaby25
 
 


Gaby nem tudom :oops:
Én az egészségházba jártam hozzá.

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Sziasztok Lányok! Szerintetek is GRATULÁLHATUNK már Kisbogarkának????????? :lol: Szép napot mindenkinek! Gaby! Gratula a két csíkodhoz! :lol:
Vendég
 


Gaby! Köszi az infót Molnár dokiról! :D
Vendég
 


Sziasztok!
Új tag vagyok itt... bár már régóta olvaslak benneteket.
Minden kismamának gratulálok, akik pedig babáznak, azokat most egy picit irigylem. Bár már nem sok van hátra... már a 36. hétben járok...
Szeretnék kérdezni tőletek. Mi a véleményetek a légzésfigyelőről? Dilemma előtt állok: vegyek vagy ne vegyek. Ugyan sok pénzbe kerül, de mi van akkor, ha szükségem lenne rá és mégsem szereztem be, akkor egy életre lelkiismeretfurdalásom lesz.
Üdv. mindenkinek!
mirage75
 
 


Üdv az oldalon Mirage! Nekem van egy közel 3 éves lányom. Mi nem vettünk légzésfigyelőt,hiszen velünk aludt egy szobában. Szerintem sok fölösleges dolgot "megvetetnek" a kismamákkal, kezdő anyukákkal. Ilyenkor mindig arra gondoltam,hogy amikor én születtem még nem voltak ilyen "extra" dolgok és mégis felnőttünk. :D .Persze ez csak egy vélemény. Van esetleg még egy lehetőség. Használtan is lehet venni. :wink: Szép napot!
Vendég
 


Köszönöm bocipók a véleményed. Ha úgy döntök, hogy veszek, akkor csakis használtban gondolkozom... de majd meglátom, október végéig van még időm rajta filózni. Köszi még egyszer!
mirage75
 
 


Sziasztok!

Üdv mindenkinek!

Kisbogárka, gratulálok, remélem, minden rendben van veletek!
Sok tejcsit és jó egészséget kívánok Nektek!

Végre sikerült a vonalzót beállítani!

Mirage, Bocipóknak igaza van, légzésfigyelő nélkül is felnőtt már pár ember, de én jobban örülök annak, hogy nálunk van.

Puszi,

Tündi
Vendég
 


Sziasztok!

Móni! Utólagosan is isten éltesse a kis Gértit első szülinapján. Tejcsi még van, remélem még marad egy jó darabig.Kora hajnalban mint most is még felszokott kelni enni, én adok neki szopit, de nem tudom ez még így jó vagy le kéne róla szoktatni?( Igaz változó, mert tegnap például aludt fél hatig.)
Gaby! Én is a Szécsényi doktor úrnál szültem idén júniusban, csak jókat tudok róla mondani. Mi a mgánrendelőbe jártunk , ott 6000 ft a terhesgondozás. Olvasd el a korábbi hozzászólásaim, és ha van még valami kérdésed kérdezz nyugodtan.
Mirage75! Én is gondolkodtam a légzésfigyelőn, de mi is a babával egy szobában alvást választottuk. Igaz az egyik szobatársam amikor szültem mesélte az ő tesójuknál jól jött, mert adódott probléma. Ezt előre nem tudni, de tudomásom szerint lehet bérelni is olyan helyeken ahol babamérleg bérbeadással is foglalkoznak. A saját megérzésedre halgass és utána dönts. Sok pihenést kívánok a még hátralevő napokra.
Gwini! Utólag is gratula a babához.

Bocsánat de rég jártam erre. Túl vagyunk az első vírusfetrőzésen, amit elég jól átvészeltünk, csak sajna az nem derült ki ki hozta haza.
Gyakorló anyukáktól kérdezném! Az én is törpém nem igazán van el egyedül. Ha ébren van kb minden úgy 20-30 percig köti le a játék utána jelzi köszönöm unatkozom és ha nem reagálunk rá jön az égtlen visítás. Így van, hogy egész nap szinte nem tudok csinálni semmit. Ami elég fárasztó. Hagyjam majd kinövi, ha nagyobb lesz, vagy legyek erős és ha sír ne vegyem ki a járókából csak amikor már végzek az épp ekezdett házimunkával?

Előre is köszönöm válszaitok.

Üdvözlet mindenkinek Bogáta
bogata74
 
 


Jó reggelt!

Bogáta köszönöm a köszöntést Gréti nevében :lol:
Ügyes vagy a szopival.
Miért akarnád leszoktatni a hajnali evésről?
Ráérsz még vele. Szépen, magától el fogja hagyni ahogy növekszik.
Gréti még most is napi 3* szopizik, próbáltam a délit elvenni de sírva kéri.
Én sokszor úgy csináltam a házimunkát, hogy ott volt mellettem :lol: :lol:
Szerintem kívülről tudja a lányom a kedvenc ételein receptjeit :lol: :lol:
Nagyon le tudják kötni magukat azzal, ha anyát figyelik.
Nem kell mindig kézbe legyen csak körülötted és már minden oké.
Aztán szép lassan egyre több időt tud majd magában játszva eltölteni.

Mirage mi a légzésfigyelő kérdésben megvártuk a gyerekorvos véleményét szülés után.
Van akiknek Ők ajánlják, mert fontosnak tartják.
Nekünk azt mondta nincs rá szükség. Így nem is vettünk
Mi voltunk tanfolyamon is, ha esetleg kell akkor tudjunk reagálni, segíteni a kicsinek.
Hála az istennek nem kellett :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Sziasztok,

ugyanúgy mint Gaby, én is a Bajcsy Kórházban szeretnék szülni. Olvasgattam az előző oldalakat is, de sajnos nem tudok még dönteni, hogy ki legyen az orvosom. Jelenleg Szécsény doktor úr felé hajlok, de a védőnőm ajánlott egy doktornőt is. (a neves sajnos nem jut eszembe) Azt szeretném kérdezni, hogy szült-e esetleg a doktornőnél valamelyikőtök, illetve, hogy szülésznőt érdemes-e választani. Meg minden infóra, hasznos tanácsra kíváncsi vagyok, mert a kórházat még csak kívülről láttam.

Jó babázást és babvárást mindenkinek.

Üdv:T.

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

szept.06-án megszületett a kisfiam,3héttel elöbb, és azt szeretném kérdezni,hogy felszívodó varrattal szoktak összevarrni?
mert elfelejtettem a dokim megkérdezni.
a vérzés az meddig szokott tartani?
mert már nagyon zavar.

köszönöm a választ
jó hétvégét mindenkinek
sziszi24
 
 


Szia Sziszi! Én 2005-ben szültem,akkor még rendes varratom volt,de mikor jöhettünk haza a kórházból aznap kiszedték. A vérzés nálam elég sokáig tartott,mert amikor elmúlt volna megjött a havim,pedig szoptatás alatt elvileg nem jön meg. :? Így kb 8 hétig véreztem. Igaz nem nagyon,de akkor is kellemetlen volt. Reméljük neked nem fog ilyen sokáig tartani. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Bogata - köszönöm... amennyit tudok pihenek, de már nagyon várom pocaklakót, hogy magamhoz ölelhessem... :P

Trinky - én a Szécsényi doktornál szültem a nagylányomat, illetve most is nála fogok szülni. Nagyon kedves és figyelmes. Én csak ajánlani tudom. A szülésznő választáson én is gondolkoztam, de aztán letettem róla. Ha visszaolvasol, akkor csak pozitív véleményeket olvashatsz róluk. Így én úgy döntöttem, hogy ha már ennyi jó vélemény van róluk, akkor legyen, aki éppen dolgozik. Én a lányom Ildikónál szültem és ő is nagyon kedves, segítőkész volt.

Én úgy tudom, hogy már csak felszívódó varratot használnak. De ennek még én is utána járok.

További szép napot ezen a borongós őszi délelőttön!
mirage75
 
 


Sziasztok!

Oktoberbe fogok szülni és lenne egy pár kérdésem..a babáknak kell vinni ruhát pelust popsitörlőt?És a szülésnél saját vagy korházi háloingbe kell lenni..köszi előre is
pumuklí
 
 


Kisbogarka hol vagy? Biztos Babázol! :lol: Várjuk a beszámolódat. :roll: Pumuklí! Bocsi,de én az Istvánban szültem,így nem tudok neked segíteni. :oops: Remélem azért valaki megteszi helyettem. :lol:
Vendég
 


Szia Mirage!
Eddig az Egészségházba jártam Szécsényihez, de nem fog rendelni egy hónapig. Te a privát rendelőjébe jártál, vagy esetleg a kórházba is be lehetne menni hozzá?
Köszönöm.
kamilka
 
 


Szia Kamilka!
Én a magánrendelőjébe járok. Még régen voltam nála az egészségházban, de ott nagyon sokat kellett várnom, meg messze is volt. Akkor a X. kerületben rendelt, én viszont Keresztúron laktam. Úgy tudom, hogy a kórházban megszűnt a rendelés. Persze ha megbeszéled vele, akkor lehet, hogy ott is fogad amikor bent van.
A magánrendelőjében szerdán 16-17-ig rendel és kb. 2 hétre kapsz időpontot.
mirage75
 
 


Köszönöm. Mennyibe kerül a rendelőjében egy vizsgálat?
kamilka
 
 


6 ezer forint, rákszűréssel együtt 7 ezer.
mirage75
 
 


Köszönöm az infókat.
kamilka
 
 


Sziasztok! Köszönöm a drukkokat és gratulációkat! Kismanó már egy hetes! :) Sajnos császár lett a vége, de mint utólag kiderült, nem is ment volna normális úton, mert annyira bele volt gabalyodva a köldökzsinórba. Gyönyörű, tökéletes baba, most már rendes baba kinézete van, nem is annyira újszülött. :-) Rengeteg kajája van, néha gond is, hogy nem tudok aludni a két etetés között, mert hát bent nem maradhat...

Miután elég sok időt töltöttem a kórházban a túlhordás miatt, gyakorlatilag kb. mindenkivel találkoztam az ottani gárdából. És mivel mindekinek egyenként nem lehet megköszönni és meghálálni a figyelmet, ezúton szeretnék egy óriási KÖSZÖNÖMöt mondani az osztálynak, mert nagyon sokat segített az a kedvesség és figyelem, amivel hozzám álltak. Nekem gyakorlatilag csak jó tapasztalataim voltak, lehet, hogy ez szerencse dolga, lehet, hogy csak türelem és megértés kérdése részemről is, de mindig kaptam egy mosolyt vagy egy jó szót, egy érdeklődést, vagy éppen egy jól irányzott helyreigazítást. :)

Ami kicsit zavaró, hogy tényleg elég nagy a jövés-menés a látogatói oldalról, de szeritem ez kezelhető, ha az ember kerek-perec megmondja a véleményét. Inkább az zavart, amikor arra ébredtem, hogy egy vadidegen nő áll a szobában, és nézelődik, holott egyikünk sem volt a hozzátartozója. Szóval értéket ne vigyetek magatokkal, mert a szekrényeket sajna nem lehet bezárni (legalábbis a mi szobánkban nem).
A másik, hogy a szülés után azért jól jön, ha a család hoz egy kis kiegészítést a kajához, mert a kórházi koszttól sok esélye nincs megindulnia a tejnek, de hozzá teszem, én annyira éhes voltam, hogy mindent megettem, de az is kevés volt. :)

És ami a kérdéseket illeti, nyugodtan kérdezzetek, szerintem jobb néven is veszik, mintha várnátok magatoktól a segítséget. Én pl. megkértem az egyik arra járó nővért, hogy nézze végig, hogy pelenkázok, ne ő csinálja, mert úgy sosem fogom megtanulni. Kapásból négy hibát felsorolt (pedig a tesómmal már csináltam, és ettől még gyakorlottabbnak is számítottam, mint a többi friss anyuka), de onnantól már magabiztosan ment minden.
Az meg egyértelmű, hogy első gyerekes anyuka úgyis totál kezdőnek és szerencsétlennek van elkönyvelve, úgyhogy ezt szerintem ki is lehet kapcsolni minden reakcióból, elvégre nincs arra idejük, hogy feltérképezzék, ki teljesen rutintalan, vagy "ötlettelen", és ki magabiztosabb. Úgyhogy ezen ne akadjatok fenn.

Ha van kérdés, írjatok, nem ígérem, hogy rendszeresen jövök, de igyekszem néha benézni.

Minden kismamának szép várakozást, minden leendő kismamának eredményes próbálkozást (különösen Bocipóknak, hogy megháláljam a drukkokat), az anyukáknak pedig örömteli babázást kívánok! :)
kisbogarka
 
 


Sziasztok!

Kisbogárka!
Hatalmas gratula a kisbabádhoz!
Ha majd lesz időd, ugye, teszel fel róla képeket? mekkora volt, amikor megszületett?
Nem kell agódni, egyszer engem is leszúrtak a csecsemősök:) Tisztába tettem Nórit, mielőtt bevittem vizsgálatra :)

Puszi mindenkinek!

Tündi
Vendég
 


Sziaszatok!
Van itt kismami, aki ma tornázott? :D
kamilka
 
 


Sziasztok,

Októberben fogok a Bajcsiban szülni, és szeretnék néhány infót begyűjteni.
Lehet, hogy hülye kérdések, de én a Schöpf-Méreiben szültem "eddig", és a bezárás miatt új helyzet elé kellett állnom.

- adnak ruhát a szüléshez, vagy vinni kell magaddal
- a babának kell ruha, vagy azt adnak. Gondolom a pelust, popsitörlőt vinni kell, de kell még valami
- a babákat elviszik éjjelre, vagy Velem marad
- ha marad a babóca, akkor viszik napközben valami vizsgálatra, vagy pl fürdetni, vagy ez minden a szobában zajlik.

Nagyon köszönöm,
Kata
kkata
 
 


Szia-Szia Kisbogarka! Annyira örülök,hogy jól vagytok! Végre Te is ANYUCI LETTÉL! :lol: Nagyon örülök annak is,hogy jelentkeztél.Képzeld! Minden nap megnéztem,hogy fent vagy-e. :roll: Nagyon szép napot,sok tejcsit,és jó babázást kívánok! Puszi:boci!
Vendég
 


Sziasztok!

Kisbogárka nagy-nagy gratula :lol: :lol:

Kata
- kapsz hálóinget a szüléshez. Ha automatikusan nem adják akkor kérj nyugodtan.
Minden nap kérhetsz új hálóinget, nem csak a szüléshez jár
- baba kap ruhát akkor lehet kicsit fennakadás ha épp sok az újszülött. Mert véges a ruhatár.
Én a takaróját bevittem.
textilpelus, pelus, popsikrém, popsitörlő kell
alkoholt ők adnak és hintőport is
- a kicsi veled marad(hat) éjszakára már az első naptól fogva.
van aki beadja szülés után, hogy kipihenje magát én nem tettem
vizsgálatra veled együtt megy, nem viszik el tőled
fürdetés este a csecsemősöknél és bent lehet mindkét szülő :lol:
a szurit a karjában a szobában kapta meg

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Szia Móni,

Nagyon köszönöm az értékes infókat.

Már csak egy kérdés. A dokim Garáné Magdit ajánlotta szülésznőnek. Van valami tapasztalatod Vele?

Köszönöm
Kata
kkata
 
 


Sziasztok!

Kisbogárka gratula a babához. Nagyon jó egészségest kívánok mindketőtőknek. Várjuk a sztárfotókat.

Bogáta
bogata74
 
 


Kata én nála szültem :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó szülésznő!!!! Egy rossz szavam nem lehet, pedig én nem fogadtam Őt fel. Ügyeletben volt.
De ott minden szülésznő jó és lelkesen csinálja a munkáját.
Ha nem fogadsz fel külön senkit akkor sem leszel hátrányos helyzetben :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Sziasztok! Köszönöm a gratulációkat! :) Íme a kislurkó:

Kata! Magdi tényleg nagyon aranyos szerintem nyugodtan keresd meg, és beszélgessetek egyet. Móni által leírtakban mindenben egyetértek.
kisbogarka
 
 


Szia Mindenki!

Sajnos csak ritkán jutok géphez, most is azért jöttem, hogy Kisbogárkának gratuláljak!!! :)
Kisbogárka, már naponta jöttem nézni, mikor jössz ...nagyon szép kisfiad van, csudaédes, szívből gratulálok!Sok örömet hozzá!
Jó nagy babának tűnik. Mennyivel született?S ha publikus, elmeséled, hogy miért lett végül császár?
Tudom, szabadidőből van most Neked a legkevesebb, de ha lenne 1-2 perced, megírnád nekem priviben, meg voltál-e elégedve a dokival ill. a szülésznővel (gondolom a császár miatt nem volt akkora szerepe)?
Előre is köszönöm!
Kkata, szia!Eddig én is schöpfis voltam, a doki által kerültem most ide...kinél szültél a schöpfben?S itt kinél fogsz?

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78
 
 


Sziasztok,

Nagyon köszönöm a segítséget.

Kisbogárka, gyönyörű az a mesebeli kis ember!


Judit, Ferenczi dokinál szültem, de utánna mennék a világ végére is. Bár a Bajcsi annál is messzebbnek tűnik:)
kkata
 
 


Sziasztok Lányok! Kisbogarka! Levettük a mintát. :lol: Már csak a gólyát kellene megtalálni :lol: :lol: . Gyönyörű kisfiad van,de még mindig nem tudni a nevét. :oops: :cry: Szép napot mindenkinek.Kismamiknak kitartást! :wink:
Vendég
 


Kedves Kismamák!

Felesleges anyatejet, illetve tejtestvért keresek 2008. április 12-én született harmadik kisbabámnak.

Első gyermekemnél derült ki, hogy nem fejlődtek ki a tejmirigyek a mellemben, emiatt nem tudom a saját tejemmel táplálni egyik babámat sem.
Nagyon szeretném, ha a harmadik gyermekemnek még kevesebb tápszert kellene innia, mint a nővéreinek. Nekik is voltak tejtestvéreik.

Olyan Édesanyát keresek, aki

- a felesleges anyatejet lefejte-fagyasztotta, de a babája nem itta/issza meg valami miatt, ezért csak a helyet foglalja a fagyasztóban. Szívesen átveszem, elhozom Budapesten, vagy a pesti oldal vonzáskörzetében.

- Aki a maga megnyugtatására lefeji a tejet, hogy biztosan elég legyen, de a gyűjtőbe nem akarja beadni. Ebben az esetben tejgyűjtő zacskót vagy üvegeket szívesen adok.

Minden felajánlást köszönettel veszek, és privát üzenetben várok!
Nekünk minden csepp anyatej fontos…

Nuska
nuska1
 
 


Amúgy én is a Bajcsyan szültem mind a három gyerekemet, Szécsényinél, és úgy tudom, főorvos lett belőle. Úgy örülök neki!
nuska1
 
 


Sziasztok! Priviket nézzétek, már aki kérdezett. :)

Kata! Ferenczi dokiért én is elmennék a világ végére, ez a tündéri kiskölyök is neki köszönheti, hogy nem lett semmi baja. Szerintem a legjobb kezekben vagy. De egyébként a bajcsys tapasztalataim alapján a legtöbb doki nagyon rendes, és tapintatos, még olyan is volt, aki megkérdezte, hogy megvizsgálhat-e, mikor pedig szükséges volt, és velem nagyon emberségesek voltak. Úgyhogy szerintem megéri elmenni odáig. :D
kisbogarka
 
 


SZiasztok!

Kisbogárka! Gyönyörű kisfiad van! Jó egészséget, sok tejcsit és boldog babázást kívánok nektek is!

Puszi,

Tündi
Vendég
 


Bumbike! Neked is köszi a gratulációt! Végre már én is dicsekedhetek. :)

Nuska! Remélem, találtok megoldást! Sajnos mi most nem tudunk segíteni, mert egyelőre szükség van rá a barátainknál, de ha ez az áldás marad még mire felszabadul a "készlet", szólok, mert tudom, hogy nagy kincs.
kisbogarka
 
 


Sziasztok Lányok! Mindenki jól van? Kismamik gömbölyödtök? :lol: Sajnos én még mindig nem :cry: ,de azért nem esek még kétségbe :wink: Szép napot mindenkinek! Anyuciknak sok tejcsit és jó babázást. :lol: {főleg Kisbogarkanak} :wink: :lol: [/b]
Vendég
 


Sziasztok én még teljesen új vagyok itt,de remélem tudtok segíteni!???15 hetes kismama vagyok és a Bajcsyba fogok szülni Nagy doktornál.Kérdésem ki ismer közületek ott megbízható,munkáját szerető szülésznőt?Aki esetleg tud segíteni előre is köszönöm.Addig is mindenkit üdvözlök.
novák kriszti
 
 


Sziasztok!

Kriszti ha egy kicsit visszaolvasol az előző oldalon akkor ott írtam, hogy a Bajcsiban minden szülésznő nagyon jó és lelkiismeretes.
Én személy szerint a Magdikánál szültem.
Ha esetleg van időd eljárni a szülésfelkészítő tanfolyamukra akkor ott megismerkedhetsz velük és kiválaszthatod azt aki leginkább közel áll hozzád személyiségileg.
Mert szerintem más döntő tényező nem lehet.
Akkor is odafigyelnek rád és törődnek veled, ha nem vagy fizetős páciens "csak" egy éppen szülő anyuka Ő meg ügyeletes.

Bocipók szorítok, hogy minél hamarabb babás legyél :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Köszi Móni,arianyos vagy. Remélem segít. :lol: Kisbogarka jól vagytok? :) Üdv az új fórumozóknak. :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?