Új privát üzeneted érkezett!

dita: A béren kívüli is számít, meg az alapom se rossz. Akkor te értessz a körmökhöz. Nem gond, ha az ember terhesen csinálja, vagy csináltatja? Amúgy én csak hobbiból tanultam meg.

linacska: Én a hajfestésről csak annyit hallottam, hogy nem fogja be annyira.

monic: Nekem a majdani gyerekszobában vannak a körmös cuccaim, ami elég nehezen szellőztethető, de én is szeretem, ha szépek a körmeim. Azért azt hiszem, hogy terhesen nem csinálom meg.

boniko: Jó a kávéd! Te csináltad? Zsiga egy aranypofa :)



vicky79
 
 


laptető :)



vicky79
 
 


Sziasztok! Már hiányoztatok! Nekem is volt felmentésem mára: dolgoznom kellett, így nem tudtam netezni, odabent ugyanis nincs! Nagy hiba!

Nagyon cukik a babás képek feljebb:))

Van egy kérdésem: Influenza elleni védőoltást mikor lehet beadatni magunknak? Az inszem és majd valamikor a kismamaság és az védőoltás megfér együtt?
Kéne a védőoltás, mert nem szeretnék idén influenzás lenni, mert akkor iszonyúan rosszul szoktam lenni.
Vendég
 

 
 

MONIC
Sztem nem árt a tea! Főleg ilyen cudar időben! Pfújjj!

Én szó szerint egy anyámasszonykatonája voltam, de hát miből lesz a cserebogár, te is egy kis töpörtyű voltál és hogy az unokahúgomat idézzem egy lanlaléta lettél! :lol: :lol: :lol:

Annyira aranyos volt a Vivien amikor még kicsi volt! Olyan szóhasználatai voltak, hogy bepisiltem a nevetéstől. Egyik alkalommal mentünk el a nővéremékkel és csak az unokaöcsém maradt otthon egyedül.... aki sztem alig várta, hogy végre övé legyen a kecó........ és ezt rendesen le is káderezte, hogy a tutira menjen. A fürdőszoba ablakából kukkolt ki ránk, hogy mindenki beszáll-e a kocsiba.
Én pont felnéztem és derékig kint volt az ablakon amin mi még a fejünket is alig tudjuk kidugni, mert tetőablak és elég magasan van, de hát a Karcsó van vagy 2 méter magas. Én felkiáltottam, hogy hogy tud ennyire kinyúlni azon az ablakon, a Vivien meg konstatálta, hogy a Karcsó egy lanlaléta! :lol: :lol: :lol:

VICKY
A körmözésnél főleg a lakkozásnál kell körültekintőnek lenni, mert azt inkább szabad térben vagy jól szellőzött helyen kéne művelni.
Én alapjáraton is így lakkoztam a körmöm, most már régóta nem lakkozom, mert egy-két nap alatt lekopik, és utálom állandóan kenegetni.

Amikor még Ericánál denszeltem akkor várta Zoét és neki végig volt a terhessége alatt körme, mielőtt szült akkor vetette le nehogy megsértse vele a kiscsajt!

dita75
 
 


TWIST
Sztem ennek csak dec-januárban van idénye!
Addigra már pocakos leszel, és akkor majd megmondják, hogy kaphatzs-e vagy sem! :wink: :lol:

Kár hogy nem tuti jel az ha lehet érezni a bugyborékolást, meg a hasrángást ha valaki bebabásodik, mert ezek a terhes tünetek amiket most felsoroltatok kivéve a csikizést jelenleg is érzem a pocakomban. Nem tudom mi ez, de nem akar szűnni!

dita75
 
 


Dita, a próféta szóljon belőled!:))) :wink: Puszi-Puszi:))
Vendég
 


Monic, nekem a masszás lételemem, anélkül létezni nem tudok. 20 év élsport rendesen szétvágott. A masszőröm profi egy idősek vagyunk .10 éve járok hozzá. Megvannak azok a pontok amiket nem szabad masszirozni. Neki mondtam el elsőnek hogy terhes vagyok, hiszen már az inszemi után ugy maszirozott hogy mint egy terhest. Amig tudok hason fekszem, lapockámtól felfele massziroz a sok letapadást, a nyakam, a karjaim, a lábaim és a talpam. A talpam is csak a speckó helyeken. Újjá születek ha elmegyek hozzá. Heti egyszer járok. Isteni keze van.


Dita, jó sok melótok lehetett ezzel a házzal, nagyon ügyesek vagytok, minden elismerésem a tiétek, látom bőven lesz hely a babáknak :lol: :D :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Monic,
igyál teát nyugodtan, csak lehetőleg ne feketét, mert abban több koffein van, mint a kávéban. A gyümölcstea jó, de pl a Pickwick is ízesített feketetea. Azért egy-két pohár feketétől se lesz semmi bajotok Pindurkával, csak ne nyakló nélkül.

Jelentem tegnap tök olyan érzésem volt, hogy sikerült az inszem. Kicsit fájdogált a hasam, nem esett jól a gatya... ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS, ma reggelre 36.9 a hőm!!! (És csak 67,5 kiló vagyok :lol: )

Dita,
Te, mint visszahúzódó kislány??? Hát nehéz elképzelni :roll:

Ma nem nagyon leszek. Dolgozom, de nem a munkahelyemen, hanem a régi telephelyünkön. Olyan rossz érzés, én imádtam ott dolgozni, most meg felszámolják az egészet, eladták, és ki kell üríteni. Szegény kolleganőm egyedül dobozol, és ma segítünk neki ketten. OK, nem fogok dobozokat emelgetni, de majd segítek leltározni.
Szép napot nektek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt mindeninek!

Linácska,

ha azt érzed akkor biztos sikerült is :wink:
Jó leltározást, vigyázz magadra és az ikrekre :wink:

Zsuzska,

ha mondtad a masszőrödnek, hogy terhes vagy akkor minden rendben. Én is nagyon szeretek újjászületni a masszőr keze alatt.
A legközelebbi teljes generálomnál egy kismama masszázst is be fogok iktatni. :wink:

Én ma rápróbálok a dokimrak, úgy volt kiírva, hogy ma már dolgozik. Remélem...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kép

Na hát rossz hírem van!
Linácskához hasonlóan úgy néz ki, hogy én sem tudok sokat jönni, sőt! De nem csak ma, addig amígy valami csoda nem történik! Meséltem, hogy kilépett tőlünk az egyik srác. Féltem, hogy megkapom a melóját, aztán végül beültettek egy hülyegyereket a helyére akivel ott kellett ülnöm reggelente, mert természetesen még az anyagokat sem tudta, hogy mi micsoda, semmit..... totál nem értett hozzá, csak büdös volt neki a kinti munka és elhintette, hogy ő irodában dolgozott logisztikus meg raktáros, meg mittomén mi volt. Hát nem tudom hol, mert még az excelt sem tudja hogy kell kezelni. Számológéppel számolt! :shock: Azt hittem megőszülök mire végeztünk, még a 240 Ft - ot is megszorozta 100-al számológéppel. Nem vagyok egy matekzseni, de azé' namárna!!!! :twisted: Tegnap lecseszték valami miatt, felkapta a hugyot eltiplizett, szóval basszus megint egyedül maradtam egy rakat melóval, azt sem tudom sírjak-e vagy nevessek. Ráadásul annyira hálátlan feladat. Ennél jobban nem útálok semmit!
Rendesen el lesz a figyelmem terelve a babáról.
Megint elhintették, hgoy kapok rá lét, JA ETTŐL FÉLEK!!!!
Falhoz lettem állítva megint és szívhatok mint a torkosborz! :twisted:

Lábat lehet masszírozni terhesen!

dita75
 
 


Dita, hasonló jelek mint nálam az inszemi utána. Miután hazajöttem a Balcsiról akkor bementem dolgozni és szembekellett állnom azzal a ténnyel hogy két embertől megszabadulok a munkahelyemen. Aztán véletlenül a drága jogászunk a felmondásukat nem júl egytől hanem jún 24-től irta igy azonnal otthagytak minket és én már kismamaként helyettesithettem őket, éjjel-nappal 12 napon át szabadnap nélkül. Azt hittem hülyét kapok, dehát visszagondolva nagyon jó volt ez nekem mint terelési hadművelet. Hiszen mint tudjuk a terheséggel jár egyfajta nyugodtság és az ember sokkal higgadtabban kezeli a dolgokat. Úgyhogy hajrá :wink: :lol: Kitartás 8)

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Nagyon nem vagyok kibukva miatta, mert meg tudom csinálni. Gyors vagyok mint a villám, a fejemben vannak az árak, nekem nem kell számológép sem, hogy a 240-et megszorozzam 100-al! :lol: :lol: :lol:
Annyiból utálom, hogy másra kell hagyatkoznom, mert nem mindig ide jön be az áru, hanem úgy mennek el érte, vagy már az építkezésre megy és ott veszik át, a papír persze elvész, vagy leadja de ömlesztve egy csomó másikkal van, hogy még 2007-est is találok, most azzal mit kezdjek már??? :twisted:
Ha történik tankolás szintén le kell adni a bizonylatot, a km óra állásával és menetlevéllel együtt, szerinted hányan adják le???
Én ezt unom ebben hogy folyton vadászni kell. Meg is mondtam a főnökömnek, hogy abban az esetben csinálom meg hogy ha mindent az orrom elé tesznek és én elkönyvelem ahová kell.
Senki után nem fogok könyörögni, mit vitt, mit hozott, mikor tankolt mennyit melyikbe..... nem és nem!!!
Arról nem beszélve, hogy megint majd nézhetek a lukon mert szaros 90000 Ft-ért csináljam még ezt is.
Lehet hogy mégiscsak jobb volt a kutyaszar takarítás! :roll:
Ebben a dologban én is csak pesszimista tudok lenni, mert van rá fél millióm, hogy egy hétig nem fog menni ez a leadok minden papírt dolog, és ha találok egyetlen múlt havi bizonylatot be is fejeztem! Az a halálom amikor vissza kell mennem Ádámhoz és Évához, kijavítgatni a faszságuk miatt mindent!
Na én csak ezen vagyok kiakadva, nem azon, hgoy nem fogom győzni mert rohadtmód fel tudok pörögni ha arról van szó, meg ha van miért. Bár év végére sztem megint olyan leszek mint a mosott kaki, mert természetesen idén nem volt egy nap pihenésem se!
Ma elő is vezetem a páromnak, hogy a hétvégén nem szeretném a gyereket meglátni. Fizikailag és idegileg is fáradt vagyok még a gondolatára is, hogy belekezdjek ebbe a melóba. Hétvégén 10-ig szeretnék aludni és a nagy semmit szeretném csinálni! :lol: 8)

dita75
 
 


Dita, teljesen megértelek, én ezt igy szoktam hivni hogy "mosom a szaros gatyát". Nálam hasonló a cipő bár azt mondanám hogy magyarországi viszonyokhoz képest megfizetnek. De ha végre van egy szabad hétvégém akkor már rettegek hétfőn bemenni hogy meddig kell majd böngészni a mások által elbaltázott hétvégi hibákat. Van amikor egy napom rámegy és a saját munkámmal pedig nem haladok.



Kitartás, üdv


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok Lányok,

Linácska: +++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
ne is hajolgassál túl sokat!!

Ditulika: hát nem írigyellek!!! :shock: nem semmi mi van nálatok!!!
neked is ++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most már aztán jöjjön BébiBogyó, h szarhass bele a melóba és nyugodhass!!

ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, az egy nagy szemét suttyó!! :twisted:
ápolt vagyok meg minden, de hát azért nem olyan mint fél éve! vizesedem, estére bedagadnak a lábaim, sőt a kezeimet is érzem, az arcom is kikerekedett, és nagy a hasam. van olyan férfi , akit nem is az zavar, h nem ápolt a felesége (haj, köröm), hanem mert teljesen megváltozott a külseje. amióta nagyon nagy a hasam mi sem turbékolunk úgy, mint kb 1,5 hónapja. én is nehezebben hangolódom rá a dologra, nagy pocakkal nem is egyszerű a kivitelezés és a párom is van, h a pocakom simizi és nem mást. :roll: hiába vagyok csinos kismami mégsem érzem magam egy szexnőstényördögnek. de szerintem ez teljesen normális! ez most egy ilyen állapot. és ez nem jogosítja fel a férfit, h megcsalja a kismama feleségét. :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok Lányok,

Linácska: +++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
ne is hajolgassál túl sokat!!

Ditulika: hát nem írigyellek!!! :shock: nem semmi mi van nálatok!!!
neked is ++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most már aztán jöjjön BébiBogyó, h szarhass bele a melóba és nyugodhass!!

ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, az egy nagy szemét suttyó!! :twisted:
ápolt vagyok meg minden, de hát azért nem olyan mint fél éve! vizesedem, estére bedagadnak a lábaim, sőt a kezeimet is érzem, az arcom is kikerekedett, és nagy a hasam. van olyan férfi , akit nem is az zavar, h nem ápolt a felesége (haj, köröm), hanem mert teljesen megváltozott a külseje. amióta nagyon nagy a hasam mi sem turbékolunk úgy, mint kb 1,5 hónapja. én is nehezebben hangolódom rá a dologra, nagy pocakkal nem is egyszerű a kivitelezés és a párom is van, h a pocakom simizi és nem mást. :roll: hiába vagyok csinos kismami mégsem érzem magam egy szexnőstényördögnek. de szerintem ez teljesen normális! ez most egy ilyen állapot. és ez nem jogosítja fel a férfit, h megcsalja a kismama feleségét. :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


bocsi, 2* ment el

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Na hát minden ilyen hamar oldódjon meg!!! :lol:
Úgy néz ki kaptam még egy pasit! Minnyá' jön oszt mutathatom neki mit kéne csinyáni! Na persze ezzel még nem úsztam meg semmit, hisz elsőre ő sem fogja tudni bármekkora ász, de legalább van valami reménysugár, csak ez már megmaradhatna a seggén!
Kezdem únni, hogy hetente mást tanítok be! :roll:

CSIBI
Igazad van!

dita75
 
 


Dituli: nem semmi!!! te aztán tényleg nem unatkozol!
egyébként én sem tudom elképzelni, h visszahúzódó lányka voltál!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Akkor legközelebbi talira elviszem anyukámat aki tudna erről mesélni. El is volt keseredve egy ideig, hogy mi lesz belőlem!
Megmukkanni alig mertem!

Ja ez nem az a cég ahol unatkozni lehet, ja és persze percenként változik minden!

Megváltozott a baba a vonalzómon! De jó remélem tényleg ez alapján zajlik minden a pocakomban! :roll:

dita75
 
 


Czinke nemsokára szülsz, de jó neked.

Barátnőmnek 5 hónapos a második lánya és maradt rajta jó pár kiló, tiszta beteg. De a férje így is szereti, meg ahogy lehet le fogja adni a plusz kilókat. Csak még szoptat. az a pasi tényleg elég szemét, aki terhes feleségét megcsalja. Aki kicsit is foglalkozik magával az igen is le tudja és le is akarja adni a pluszokat. Én nem vagyok kismama de nekemis pár kilótól meg kéne szabadulnom, mert 7 kilót híztam, amióta gyógyszerezem magam.

Dita mennyi pasit kapsz. Kapnál egy Scofield nevű kollegát biztos nem unnád a betanítását, na de nem is betanítás lenne abból.

timejka
 
 


Timejka: azért még csak maradjon bent egy picikét még Mákszemünk!! pont ma mondtam a páromnak, h ha a 30. hétig bentvan akkor már minden rendben lesz, ha előbb is jön, de azért maradjon minél tovább!
egyébként tegnapelőtt néztem egy karácsonyi filmet a tv-ben és belémhasított a gondolat, h mindjárt itt a karácsony, és akkor már hárman leszünk!! :shock: olyan fura érzés volt, de persze jó értelemben!! bár azért ilyedten kérdeztem a párom , h azért ügye lesz fánk???!!! hát persze hogy lesz! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke miért ne lenne fátok? A picurka még tudja majd, hogy mi az, de jövőre ajaj, tépi le a díszeket majd. Egyébként persze, hogy minden rendben lesz. Nekem a Bence 36. hétig bírta a pocimba, mert már kíváncsi volt rám.

timejka
 
 


Czinki,

bele sem gondoltam, hogy milyen csodálatos karácsonyotok lesz. Biztos nagyon megható lesz hárman ülni a fa alatt :wink:

Dita,

nem semmi milyen ütemben változnak a munkahelyeden a dolgok.Én csak olvaslak, de nem győzöm kapkodni a fejemet, te pedig ott vagy a sűrűjében.

Voltam ma nőgyógyi vizsgálaton, minden rendben van. Ennek tükréreben mondta a dokim, hogy a 20. héten lesz uh. Én teljesen ledöbbent arccal kérdeztem, hogy CSAK A 20. HÉTEN?????????????? Mire megsajnált és mondta, hogy jövő kedden délután menjek és megnéz. Már alig várom, bár azt is mondta az orvos, hogy kicsi az esélye, hogy a neme kiderül, de engem már az sem érdekel csak nagyon szeretném már látni Pindurkát. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka: csak azért gondoltam, h nem lesz fánk, mert kisebb gondunk is nagyobb lesz, és biztos csak kapkodjuk a fejünket, meg idegeskedünk, h mit hogy csináljunk stb...36. hét az teljesen jó!!

Monic: most nem volt uh? akkor mit vizsgált a nőgyogyi?
nekem meg csak 4 hetente uh, semmi más, nálunk ez a vizsgálat. na meg persze a kötelező vérvét, afp volt, down kór. kenetvizsg nem, méhszáj vizsg nem, pedig én szerettem volna. de az én dokim feleslegesen nem matat, azt mondta, h akkor nagyobb a valószínűsége a korababának, ha sokat vizsgálgat.
nem csodálom, h látni akarod újra Pindurkát!! már nagyon sokat nőtt biztosan!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Apa megveszi a fát, feldiszit, Te meg addig babázol. Mikorra is vagy pontosan kiírva? Látom a vonalzót, de nincs kedvem számolni. December közepe? Nem kell idegeskedni, hazamentek a kórházból, a Mákszemet enni fog és aludni és békésen üldögéltek a fa alatt, a gyermek meg szunnyad.

Jól Monic kiharcoltad az uh-t.

timejka
 
 


Most csak gyorsan írok...

Moncsi!
Aki megcsalja a várandós feleségét, én annak a lógóját vágnám le!

Czinki!
Nekünk most először lesz karifánk a közös lakásban, pedig 4. éve lakunk itt. Minden ünnepet a szülőknél töltöttünk, nem volt fontos a fa. A férjem viszont mr most mondja, hogy lesz egy szép fája Bubunak.

Ditus!
Tiszta kabaré ami nálatok folyik a melóhelyen.
20150601134430
 
 


Viki mami,

én bizony ugyanezt mondtam a férjemnek. :lol: :lol: :lol:
Szegénykém nagyon megsértődött rám miatta, hogy egyáltalán szóba hoztam a megcsalást, de én jobbnak éreztem tisztázni a helyzetet.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki,

nekem a dokim ma egy általános nőgyógyászati vizsgálatot csinált, úgy ment mint a rákszűrés, csak nem vett kenetet hanem megnézte a méhszájat. Utána ki is tapintotta, hogy zárt úgyhogy minden rendben.
Engem sem sűrűn vizsgálgat az orvos, Pindurka 15 hete alatt egy kenet vételem és a mai vizsgálatom volt.
Viszont írt és pecsételt a kiskönyvembe, úgyhogy már 2 pecsétem van :wink: A védőnőjável együtt 3, de azt úgy tudom, hog ynem lehet beleszámolni, hogy meglegyen a 4.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Nekem a dokim a kórházban állított ki egy igazolást, hogy megjelentem 4 alkalommal, függetlenül attól, hogy mindig pecsételt a kiskönyvembe.

Én is 4 hetente jártam dokihoz, mindig volt méhszáj vizsgálat és UH is.

A férjed jófej, hogy megsértődött, sajnos másnak nem ilyen egyértelmű ez.
20150601134430
 
 


Viki mami,

sajnos mi sem vagyunk egyforák és a férfiak sem azok.
Az én férjem szerencsére nagyon hűséges típus :wink: , én megbízom benne, főleg, hogy szegényke annyira vérig sértődött amikor felhoztam a témát. Neki az is rosszul esett, hogy egyáltalán ilyen eszembe jutott :oops: Ebből is látszik, hogy mennyire szeret engem. És viszont. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Meg kell tartani az ilyen embert. Sajna kevés van belőlük! Nekem pl megtiltotta Lacim hogy fogyózzak (bár szerencsére nem kell, de a csapból is az folyik hogy szülés után ki hogy fogy le), mert akkor az ő Lacikájának nem lesz tejcsi.
20150601134430
 
 


nekünk eddig mind2* volt fánk! és most is lesz akkor! :lol:

Monic: igen a védőnő pecsétje külön kell !
az én védőnőm tök kiakadt, h a nődokim bepecsételt 4-t a kiskönyvbe és nem írt semmit.
ari, h megsértődött a férjed!! :lol:

Viki: te férjed is aranyos!! és szerintem is ez a természetes!!
különben is súlyzózol eleget Lackóval, olvadnak a kg-ok ilyenkor!!
ez enyém is mondta, h most ez van, fáradt vagyok, kerekedek, de inkább vigyázzak magamra, ne erőltessem magam, inkább ne tornázzak. majd utána.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Azért csak be tudok kukucskálni, szereztem hálózatot. Agyonra nem pakoltam magam, ha kellett valami, akkor inkább arrébbrúgtam lábbal. De az ovinak összeszedtem 4 doboz cuccot, ennek annyira örülök.

Monic,
hivatalosan 4-szer kell megjelenni terhestanácsadáson. Na hogy azt mikor, ki csinálja???? Én anno ezért voltam 4-szer a védőnőnél is, mert biztos, ami biztos. Kecskeméten volt az ovosom, Bp IV. kerületben a védőnő, és Bp. XIV. kerületbe jártam terhestanácsadásra, mert ott volt a háziorvosom (meg a volt pasim anyukája, aki bevitt mindenhová :lol: ), szóval nem volt egyszerű. Védőnőt négyet fogyasztottam 3 hét alatt. Egy volt Pesten, de ugye szülni már nem itt szültem, és anyunál laktam pár hétig. Oda kijött egy, de mikor tényleg szültem, akkor ő már szabin volt, és egy helyettes jött ki. Dec. 19-én irattam át a lakcímemet Lajosmizsére, 20-án szültem, tehát Lilit már hivatalból oda jelentették le, néztek is nagyot, hogy itt egy baba, és nincs hozzá gondozott kismamájuk. Na mindegy, végül nagyon aranyos védőnénink lett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


hú csajok, ebédidőben kiugrottunk kajavadászatra és beugrottam a boltba. vettem holland kakaóport aranyárban, és most megittam egy pohár forró kakaót! hát ez aranyat ért!!! :o :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki mami,

én sem tervezek fogyózást szülés után, gondolom magamtól visszanyerem majd az eredeti súlyomat előbb vagy utóbb :lol: :lol:

Czinki,

forró kakaó ebben a hidegben tényleg aranyat ér, még ha aranyáron volt is :lol: :lol:

Linácska,

ma elmentem a boltba és vettem zöld tea alapú gyümölcsteát, lefőztem és tényleg világosabb mint amit eddig ittam. Nagyon szépen köszönöm a tanácsot. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Boni-, Viki Mamik
a kiscsávók nagyon szépek!
Sógórnőm telefonált a héten, hogy mit hozzanak nekünk, mert most jön haza pár hétre a kislányával, én meg mondtam, hogy megállhatna egy boltnál, ahol lehet kapni 0-1,5 hónapos korig gyerekeket :oops:

Monic,
ma volt az utolsó gyakorlati nap, holnap ezerrel gyártom az esszéket. Nem volt energiám esténként nekiülni, így holnap és hétvégén írhatok 7-et :roll:
Amúgy teljesen kész vagyok... Ma egész nap rázott a hideg. Tegnap annyira fáztam, hogy amikor megálltunk Fehérváron ebédelni, akkor vettem magamnak egy kabátot, mert már nem bírtam. Pedig eléggé felöltöztem, legalábbis azt hittem.
A vv eredményért hétfőn megyek, aztán 1 hétre rá megyek megint vv-re.
Mostanában semmi jó nem történik velünk...de azért megvagyunk.
Várom a jövő heti uh képet Pindukáról! :wink:

Bumi,
nagyon sajnálom, hogy tolódik a hystero :cry:

i.kata
 
 


sziasztok!

én is itt vagyok, csak ismét olvasó üzemmódban, mert annyira vacogok, hogy már gépelni sem nagyon tudok.

Sikeresen eltereltem a szervezetem figyelmét inszem után a babóról,mert sikerült emberesen megfáznom :cry: :?

úgyhogy szerintem ezt az inszemet is leírhatjuk :cry: :cry:
azért gyógyszert nem szedek be, csak vitaminnal és meleg teával kúrálom magam.
Vendég
 


Kata,

én is nagyon fázok, én ma szégyen, nem szégyen téli kabátban és csizmában jártam a várost. Így legalább nem fáztam.
Örülök, hogy vége a gyakorlatnak, vízitúra végül nem is volt?

Szilvi,

jobbulást neked!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szilvi,
ne aggódj, minden rendben lesz. Nem a megfázáson múlik az inszem sikere. Amúgy Monic is írta, hogy ilyenkor egy kis megfázás még direkt jót tesz.

i.kata
 
 


Ráadásul ebben a hidegben hihetetlen nagy étvágyam van. Rengeteget eszem, most is pizzát rendeltünk, de rögtön 3 félét mert nem tudtam dönteni. :oops: Azért maradt belőle de beettem rendesen. Holnap pedig vacsorára vagyunk hivatalosak.

Kata,

te csinálod még a diétát?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok! Megjött az esti műszak!:-)
Desviki:
Én csak olyan nőket ismertem, akik szülés után nagy erőbedobással fogyókúráztak és ez engem is megijesztett, mert volt, aki naponta járt 1 órát futni a konditerembe, más pedig fogyasztó tablettákat szedett fél évig. Én ezt nem szeretném végigcsinálni, ha nem muszáj. Az én környezetemben ez a divat sajnos, mert aki meghízik kicsit, azon gúnyolódnak, hogy milyen vastagok a combjai, milyen hasa van és fújjognak rá. Nálunk ez van munkahelyen és baráti körben is.
Alternatív megoldás: Szerintetek nem lehet csak a szoptatástól lefogyni szépen?
Vendég
 


Twist,

sajnos nem értek hozzá, hogy a szoptatás fogyaszt-e. :roll:
Viszont a híradóban már két napja a kínai szennyezett csecsemő tápszerről van szó, úgyhogy egyre erősebb bennem az elhatározás, hogy majd mindent megteszek annak érdekében, hogy szoptatni tudjak.
Ha valaki fogyókúrázik szülés után annak ráadásul elapad a teje nem?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
de, ha fogyózol nem lesz tejcsi. Emlékszem egyszer elmentünk a Tescoba, még mikor terhes voltam, és láttuk a tápszereket. Mondtuk is, hogy na ilyet nem szeretnénk használni. Ehhez képest Lili 1 napos korától tápszerezett. És bármit tehettem volna, ezen nem lehetett változtatni, gégefejlődési rendellenességgel született, képtelen volt normálisan szopni. Valami jött, de persze jól nem lakott. Fejni meg én nem tudtam, úgy semmi nem jött, se géppel, se kézzel. Aztán olyan 5 hónapos korára úgy-ahogy megtanulta, és a reggeli már csak tej volt. Ennek ellenére 10 hónapos koráig azért szopizott, de bőven kellett a tápi is. Aztán elég hamar rájöttem, hogy ha eszem magam rajta, akkor sem lesz jobb, csak ennyi tejem sem lesz, úgyhogy elfogadtam a helyzetet.
Jó teázást!!!

Na már megint csak 10%-on van a gépem, és ugye töltő még nincs :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

én nem akarok fogyózni. Én azt írtam, hogy aki fogyózik annak nem lesz teje, én pedig szeretnék szoptatni.
A fő kérdés az volt, hogy a szoptatás fogyaszt-e?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na hát ez így nagyon nem fog menni, hogy én betanítok megint valakit, emiatt nem tudok babanetezni, ti meg összevissza írjátok az oldalt mindenféle témáról... azt sem tudom mivel kezdjem! :lol: :lol: :lol:

SZILVI
Lombiknál pl. direkt legyengítik a szervezetet hogy ne a babával foglalkozzon, tehát nem baj, hogy most beteg lettél, lehet ez lesz a siker kulcsa!

KATA
Fehérváron voltatok ma? Akkor csak egy falu választott el minket! :wink:
Igazán benézhettél volna, adtam volna kabátot is! :D

MONIC, VIKI
Én is megbízom a drágámban, ő még soha egyik nőjét sem csalta meg.
Na ez rám nem volt jellemző! :oops: :oops: :oops:
Tehát nálunk ez fordítva műkszik! :lol: :lol: :lol:
Ja és dundin ismert meg, úgyhogy a kilókkal sem lesz probléma, főleg hogy láttam a kedves volt feleségét, hááááááááááááááát, én egy nádszálka vagyok mellette! :lol:

CSIBI
Fincsi kakaóóóóóóó!!! Most megkívántam! :roll:

Nekem mindig minden körülmények között van fám!
El sem tudom nélküle képzelni a karácsonyt! Ráadásul a minimum a két méter! :lol: :lol: :lol: (Elvégre karácsonyi kölök vagyok, vagy mi a szösz!)

TIMEJKA
Ja holnap jön haza a barátunk aki hasonlít a "Mi Marcinkra" :lol: :lol: :lol: A párom meg is jegyezte, hogy érdekes mindig aznap megyek fodrászhoz, most még kozmetikusnál is voltam, sőt egy rakat göncöt vettem. Ma is megláttam egy tavaszi kabátot meg két pulcsit ami mindenáron az enyém akart lenni. :) A gyereknek vettem cuccokat, mert a kedves édesanyja folyton egy szál semmibe küldi és már nincs itt nálunk egyetlen meleg holmija sem, mert egy szál pólóba nem küldhetem haza mikor 10 fok van. Mondtam egyébként a páromnak, hogy holnap nem érek rá, szombaton vásárolni szeretnék Veszprémben a bútorboltban vasárnap meg pihenni egész nap, úgyhogy szóljon az anyjának, hogy most maradjon otthon a gyerek. Persze ellenkezett, én meg kijelentettem hogy akkor elmegyek anyuékhoz Sződligetre és csak vasárnap este jövök haza, már telefonált is! :) Ilyenkor amikor rossz idő van bent vannak a lakásba és a hajam égnek áll folyton veszekednek, meg a kupit csinálják, nem hiányzik ez most nekem!

dita75
 
 


Dita,

akkor most hétvégén csak kettecskén lesztek? Használjátok ki a csend, békét és nyugalmat. :wink: A fene tudja, hogy mikor lesz legközelebb ilyen. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
a DE után ott a vessző :lol:
Úgy végződik a hozzászólásod, hogy aki fogyózik, annak nem lesz teje, nem?
Én erre írtam, hogy DE, aki fogyózik annak nem lesz. Szóban tényleg másképp hangzana.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

értem, írásban tényleg nagyon nehéz hangsúlyozni :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus, te egy igazi hős vagy, egy igazi ilyen tipp-topp csaj. Nagyon kijárna már neked egy bébi, vagy kettő. Majd most :wink: :lol:


Két napig olyan jót pihiztem, ma voltam fogászaton, doktor bácsi betömte egy fogamat amit már Oroszlán fogyasztott és leszedte a fogkövet, persze az egészet hősiesen viseltem fájdalomcsillapitó nélkül.


Olvastam ezt a pecsétes kiskönyves történetet, hogy négy db kell lennie. Nem igazán akartam menni a védőnőmhöz mert már kétszer lukra mentem, és nem is hivott fel, pedig megbeszélt időpont volt. Úgyhogy most átmenetileg dobtam. De nekem a doktorbácsim viszont amikor nála vagyok Óbudán még soha nem pecsételt a kiskönyvembe. Ez gáz most, 30-án megyek hozzá kérjek pecséteket visszamenőleg mert ha ez fontos akkor kérek, de eddig nem igazán foglalkoztam vele. Az volt számomra a legfontosabb hogy minden vizsgálatom meglegyen.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

a léyeg végül is az igazolás amit kiállítanak a részedre, hogy terhes tanácsadáson négyszer megjelentél. Ha ezt az igazolást a dokid adja akkor nem fontos gyűjtened a pecséteket. De azét kérdezd meg a dokidat.
A védőnőöz pedig azért fontos járni mert ők mérik a súlyt, vérnyomást és vizeletet is mindig vizsgálnak. És az fontos dolog szerintem. Sajnálom, hogy a tiéd ilyen nemtörődöm, hogy nem is lehet utolérni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: