Új privát üzeneted érkezett!

Kisbuta! Laptető megvan!
Amit írtál az meg sajnos........

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

...hát csajok,nekem sem jött meg a kedvem a bkv-hoz :lol: ...és én eddig azt hittem,hogy amíg gyerek nem iskolás,addig se neki,se az anyukának nem kell jegy.Barátnőm szintén autós,és egyszer a két éves gyerekkel busszal kellett a szervízből hazajönnie.Aztán jött az ellenőr,de végül nem büntette meg.Én meg azt mondtam neki,még jó,mert ingyen utazik.Aztán behozták a kismamabérletet,és rájöttem nem is úgy van,ahogy képzelem.
Kisbuta!
Nem semmi amit írtál :shock: ...milyen emberek vannak,főleg még nő is.
Vendég

sziasztok!

ennyit nem bírok visszaolvasni.

zsófik: boldog névnapot!

alle: boldog szülinapot!

nyuszi: drukk+++++

többieknek is mennek a drukkok, kinek mihez kell.

rólam: tegnap megbeszéltük a dokimmal, hogy egy nagyobb kivizsgálás folyamatba kezdünk bele. ha minden jól megy, akkor januárban folytatjuk a lombikot.

katica
katica30

Katica!
Örülök, hogy hallok felőled. Miket vizsgáltok ki?
- és Dezsina is lehet, hogy csak januárban megy.

Kép
kisbuta

Katica!
Csatlakozom Kisbuta kérdéséhez.Mit vizsgáltok?Neked volt IR meg Leiden?Vagy miket lehet még?Mert tudod én már az 5.nél vagyok,és a lapar-hiszterón kívül nem nagyon kutakodtunk.
Vendég

Szia Katicabogárka!

Jó, hogy most majd történik valami és nagyon jó, hogy januárban újra kezdhettek. Nagy ölelés!

Szia többiek is! Szép estét mindenkinek!

Kép
estike66

Kisbuta, hogy mik vannak!
Gratula a laptetőhöz.

Katica, remélem, jobban vagy, az jó hír, hogy januárban folytathatjátok a lombikot. Legjobb lenne, ha találnának a vizsgálatok kapcsán valami kis apróságot, amit gyorsan meggyógyítanak, aztán jöhet a baba.

Kép
petne

Sziasztok!
Bella!
Tüszőnövelőket küldöm++++++++++++++++++++++
Dezsi!
Mikor mész ma a dokibácsihoz?
Vendég

Jó reggelt!

Hanna!
Elhiszem, biztos csak nekem fura. Nálunk mindig tisztaság van. Van hogy rendetlenség, de kosz akkor sincs. :roll: Igaz, nekem van segítségem. Képzeld! Elkaptam a megfázásod. Nagyon fáj a torkom! Ha beteg az ember akkor nem kezdik el a stimut, ugye? Mert akkor gyorsan meg kell gyógyulnom. Te jobban vagy már?

Katica!
Én is kiváncsi lennék, hogy milyen vizsgálataid lesznek! Örülök, hogy januárban mehettek újra.

Dezsina miért lehet, hogy csak januárban kezd? Na ez értelmes volt.

Kisbuta!
Húú, ebből az ausztrál nőből horrormesét lehetne írni. :lol:

Végre süt a nap. Hurrá!!!

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Babaragacspuszit küldök!!!!

Bella!
Neked meg tüszőnövesztőt! ++++++++++

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,

Fáj a fejem, újabb hideg jön. Otthon már fűtenek, itt az irodában még nem.

Nyulasz
++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Nyusziragacsok mennek!!!! :D

Dezsina, tudod már mikor mehetsz? :?:

Bocsánat, hogy most nem olvasok vissza, de tudom hogy valaki kérdezte a szülinapom: igen dec. 27 és 1 ajándékot kaptam ami egy nagyobb ajándék volt+ a szülinapomon tortát! A párom szerencsére figyel rá, hogy külön ajándékot vegyen a szülinapomra!;-) Egyébként a keresztfiamnak még nálam is rosszabb a helyzete dec 29-én van a névnapja és dec. 31-én született!

Bella, még nem tom mit veszek fel holnap (az egyenesszárú farmer az tuti), de az iwiw-es kép alapján bizti megismersz! Én viszont nem tudtam meg az iwiwről, hogy te hogy nézel ki! :P :lol:

Egyébként irtóra szenvedek (remélem nem valami gyulladásom van), kíváncsi vagyok mit mond a doki... :roll:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Ja és jelentem engem is elért a terhességi amnézia, vagy hülyeség, ma reggel felmentem a Kaáliba, hogy csináltatok altatásos vérvételt, igen ám csak azt felejtettem el, hogy azt csak kedden és pénteken csinálnak. Szerencsére Harcika volt és felvilágosított, mondtam is neki, hogy éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam mi.
Vendég

Jó reggelt!

Kati: Január nincs is olyan messze :wink: Mindjárt karácsony!

Nyulasz: mi újság a Nyúlketrecben? :-D Lassan hozzádragadnak a kis Ugribugrik :-D

Zsófi: betegen nem kezdik el a stimut??? :shock: nem terveztem mondjuk, hogy lebetegszem :-) Neked jobbulást :-D

Kisbuta: na, Neked is járt már ez a laptető :-D Ez az ausztrálnős sztori durva…Van egy takarítós műsor a Zone Club-on, ott vannak hasonló lakások…

Bella: Te nem csinálsz vonalzót? :roll: amúgy drukk!!!

Petne, Hanna: hogy vagytok?

Itt már tegnap is sütött a nap :-D a főnököm lehet klimaxol, mert tárva-nyitva van nála az ablak, mi meg megfagyunk :evil: de otthon már nálunk is megy a fűtés :-D

Szerencsére nekem nem kell tömegközlekednem, de 8 hónapig dolgoztam Varsóban, kb. olyan, mint Pest, de csak 1 metróvonala van, úgyhogy buszoztunk. Előtte sosem gondoltam volna, hogy a lengyel buszsofőrök ilyen állatul vezetnek. A kedvenc szórakozásuk az volt, hogy padlógáz a megálló előtt 100 méterrel, majd a megállóban satufék :evil:

Ma lesz valakinek valamije, megy valaki valahova? :roll:

Szép napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szezso 2008.09.18 08:54-kor.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Nem tudom, hogy betegen kezdik-e?. Kérdés volt, hátha a többiek okosabbak. :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Én is fejfájósan ébredtem, de már elmúlt. :) Ami azt illeti a mi melóhelyünkön sem fűtöttek még be, de nem rég fellázadtunk+ zsaroltunk, állítólag egy órán belül meleg lesz. :lol: :lol:

Nyulasz és nyulbogyói! Szép közös napot nektek!

Kép
estike66

Nyulasz,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica,
mint már mondtam Dezsinek is, január is csudaszép hónap! :wink:

Bella,
tüszőnövesztő mai adagja indul+++++++++++++++++++
Ma megjártad a hadak útját, potyára. Kis szenilis :)

Hanna,
jobban vagy már?

Petne,
így már értem :wink:

Rana,
hogy vagy?

Fejfájás meg húzzon melegebb égtájakara!!! :arrow:

Lányok,
mégis csináltam vonalzót :)
Süssön itt is a napocska, mert már megfagytam (nem segít a forró tea sem) :?
én is szeretnék laptetős, akár laptetűs is ....

KépKép
tobi

Tobi,
na megállj csak, ezt majd szombaton megbeszéljük!:) Méghogy én szenilis, én, én aztán nem csak max. kicsit szórakozott!:)

Én nem nagyon vagyok vonalzópárti.

Jelentem én már lenyeltem a második fejfájáscsillapítómat csakhogy semmit sem segített.
Vendég

Bella,
:lol:
ezeknek a cuki vonalzóknak nem tudtam ellenállni
fejfájásra :(

KépKép
tobi

Sziasztok!

Nyulaszka!
nem megyek... telefonálok :D délután 8)

Zsófi!
elfelejtettek átírni,amikor halasztottam a nyáron :P Ezért a január...
dezsina

Sziasztok!
Nyulasz, nagy drukk ma is a kicsiknek!

Dezsina, délután majd minket se felejts el!!

(Ma nincs jó napom, most tudtam meg, hogy október elejétől november végéig reggel 9-től este 5-ig angol prezentációkat kell hallgatnom... remek, mert alig értek/beszélek valamit angolul. Már most tiszta ideg vagyok tőle...)

Bella, fejfájás monnyon le! Tüszőnövelők mennek!!!

skrisz72

Skrisz!
igyekszem még időben szólni....
Igazából nem tudom, hogy minek örülnék most jobban... :roll: Azt hiszem a januárnak!
Sajnálom, hogy közbejött ez az angolozás! De mindenképpen meg kéne nyugodnod, mert annyira nem tesz jót az idegeskedés! Én is állandóan idegeskedem... ezért is örülnék talán jobban a januárnak, hátha addig megnyugszom...

Nyulaszom!
rámripakodhatnál :evil: Nem kivántam ragacsokat a bogyóknak :!:
de most pótolom :!: :!:
:arrow: :arrow: ragacsok ragacsok :arrow: :arrow: Nyulaszom pocakjába be!
dezsina

Sziasztok!

Tücsi, nem semmi egymás hegyén hátán az év összes nagy eseménye :shock:

Zsófikukac, gyógyulj meg mihamarabb!!!!

Hanna, Te hogy vagy?

Szezsó, látom, a lengyelek sem normálisak. Köszi jobban vagyok, de még távol a gyógyulttól. Azért biztosan számít, hogy nem tömhetem magamban a c vitamint (csak zöldség és gyümi formájában), és semmmi egyéb gyógyszert sem. Úgy döntöttem, holnap bemegyek a munkahelyemre a gépemért, és holnaptól lehetőleg jövő hét végéig itthonról dolgozom. Legalább nem kell kimenni a hidegbe és utazni buszon-metrón a sok influenzás emberrel.

Nyulasznak nyúlbogyóragacsok +++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bellának tüszőnövesztők ++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Igyál sokat, lehet, hogy csak besűrűsödött a véred. Hátha az segít.

Rana?

Dezsi, majd gyere a hírekkel délután. Már úgy izgulok!

Kép
petne

ja, lányok!
és megint barnázok, ahogy eddig is :( megőrülök ettől. pedig a hormonjaim tökélesek :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dezsina 2008.09.18 10:22-kor.
dezsina

Petne!
semmiképpen nem lenne okos dolog Neked utazgatni ebben az időben! Pont tegnap riogatták a népet a TV-ben, hogy újfajta lesz a járvány :D
dezsina

Petne,
sajnos nem, ez a szokásos tipikus migrénes hidegfrontos fejfájás, ami azóta sem szűnik, így lassan, jön a 3. bogyó, mivel olyan elviselhetetlen, hogy semmit sem tudok így csinálni.

Dezsi,
majd most akkor én ripakodok, mi az hogy Nyulasznak nem küldtél babaragacsokat:)
Vendég

Petne,
vigyázz Magatokra!!!!

Skrisz,
elhiszem, hogy ideges vagy, én is az lennék a Te helyedben (angollal hadilábon állok). Olyan vagy mint én, előre felhúzod Magad..... ez nem éppen ideális :?
Most bagoly mondja....:probálj ne stresszelni, nyugi, ezen is túl leszel!!!

Dezsi,
:( mi a fenétől?

KépKép
tobi

Bella, mit szedsz?

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsi!
Értem már! De látom jobban is örülnél a januárnak. :wink: Akkor jó! :lol:
Neked volt laparoszkópiád? Nem akarlak ijesztegetni, de én is barnáztam, pedig jók voltak a hormonjaim. Mint utólag kiderült, az endo miatt. :roll:

Petne!
Ebben a hülye taknyos időben olyan könnyű összeszedni bármit. Szerintem én is a keddi Pesten töltött napomon szedtem össze, mert aznap este kezdett kaparni a torkom. :evil: Neked is jobbulást! :wink:

Krisz!
Ha babás leszel, akkor mehetsz táppénzre és nem kell menned a továbbképzésre, nem? :wink:

KépKép
zsófikukac

Petne jobbulást! Ja, azt még nem is mondtam, hogy a sógorom is Bak, szóval 3 Bak egy családban... :twisted:

Dezsi, én is barnázok a menis előtt 1 héttel/5 nappal (most meg ugye folyamatosan) nekem azt mondta az endokrin dokim, hogy az IR miatt van (egy picit magasabb a tesztoszteronom +a prolaktinom mint kellene, de a táblázat szerint meg határértéken belül vannak)...az első Met-es ciklusomban például egyáltalán nem is barnáztam, de sajna azóta megint visszatérő probláéma...

Tobi, nagyon cukker a vonalzód!;-)

Szezso, Zsófikukac, nekem pl az első halasztásom azért volt itt a Kaáliban mert arcüreggyulladásom volt és a dokim mondta, hogy ne vágjunk már így bele mert tutira nem jó így lázasan a fehérvérsejtszámom és a hormonok meg tovább rontanának rajta...
Vendég

Ja, és szerintem most is halasztás lesz a vége, olyan nyugtalan vagyok, nem tudom megmagyarázni miért halasztanék de nagyon nem tudok most ráhangolódni a szurkákra+dokihoz járkálás...talán ez a szutyok idő is befolyásol... :?
Vendég

Tücsi, én is bak vagyok. Csak januári. :D

Zsófi, nem továbbképzés, hanem projekt. Hogy a fene vinné el. Ha továbbképzés lenne, biztos nem vállalnám be. Pont az október-november a húzós babaügyben is. Rengeteg UH, punkció, beülti...

skrisz72

Krisz!
Akkor félreértettem, bocsi! :oops:

Tücsök!
Ráhangolódás nekem is nehezen megy. Igaz én nem is tudom mi vár rám. Várom is, meg nem is. :roll: Pedig ezt vártam mióta elkezdtüka hülye endóű kezelését. Most meg meghátrálnék. :roll: Lehet, hogy be vagyok tojva? :shock: :lol:

KépKép
zsófikukac

Baba,
fejfájásra? volt még nálam egy nurophen, meg algoflexet
Tudsz valami jobbat?

Krisz,
Pont a főnökömmel beszéltünk, hogy az ember előre úgysem tud olyan időpontot találni, amikor ne jönne közbe valami.

Petne
tessék otthon maradni és vigyázni magatokra

Tücsi
hangolódás...

Dezsi,
végülis akkor nem is olyan nagy baj a január ugye?
Vendég

Jó reggelt!

Nyulaszkám! ++++++++++

Bakker, lassan az egész topic akciózik. :lol:
Király király király :lol: :lol: :lol:

Náthásoknak jobbulást!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bella, nekem a fejfájásra az Advil Ultra Forte vált be, nekem is migrénem szokott lenni az arcom bal fele ilyenkor teljesen begörcsöl, eddig ez hatott a leggyorsabban!

Krisz! Nyah, jól összejöttünk! :lol:

Zsófi, én lehet azért fosok ennyire mert csak részben tudom, hogy mi vár rám, a Kaáli nekem még annyira idegen a Forgács Intézet után... :cry:
Vendég

Hanna,
neked is jobbulást!:)
Vendég

Sziasztok.

Nyulasz:én is küldöm a babaragikat!!!! Tessék beágyazódni kis nyúlbogyók.

Én jobban vagyok már egy kicsit.De én is "betojtam" hogy újrakezdjük majd a stimut.Már előre félek.

Nem igazán vagyok képbe itt még senkivel,hogy ki hol tart de drukkolok mindenkinek!!!!
Remélem mindenki babás lesz már.
melánia

Bella, én is migrénes vagyok. Nekem a Kefalgin drazsé jött be. Ha éreztem, hogy fáj a fejem, és az első sima fájdalomcsillapító nem hatott, akkor már tudtam, hogy migrén. Ekkor egy Kefalgin, és megúsztam.

Kép
petne

Petne,
recept nélkül kapható?
Vendég

Bella,
nem, doki írhatja fel, nagyon erős gyogyi. Egyetemista koromban írták fel nekem is, 2-t kellett egyszerre bevenni...na én attól kidőltem, muszáj volt aludnom...viszont hatott.

Ja és sziasztok :D

Nyulasz, ragaaaaacs ++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Itt is januári BAK :lol:

Hess fejfájás!!!!

Kép
estike66

Alle,
köszi, akkor az nekem kilőve, én nem dőlhetek ki itt a munkahelyemen
most egyébként már jobb a fejem, de mindjárt elalszom
Vendég

Bella, nekem csak 1-et kellett bevennem, amikor éreztem, közeledik a baj. Én nem dőltem ki tőle kicsit sem, csak nem jött ki a migrén. Örülök, ha már múlik a fájás, az álmosság biztos attól a sok gyogyitól van. További jobbulást!

Kép
petne

Nyuszi-mama!
Mennek a drukkok! +++++++
Beszélgess velük sokat, azt szeretik.

Bella!
Neked is drukk! +++++++

Skrisz!
Kitartás, nem ezen fog múlni a siker. És én sem tudok nagyon angolul, de szakmai szöveget bármikor megértek, akárha magyarul lenne. Meglátod, te is gyorsan belejössz.

Mindenki másnak is drukk, hiszen tudjátok.

Petne, jobbulást, és jó ötlet, hogy otthonról dolgozol. Julcsiért bármit.

Fejfájósaknak jobbulást! én a kávé-elvonást megúsztam két fél algopirinnel, tegnap óta nincs több fejfájás. A migrént szerencsére csak hírből ismerem.

Lányok, mit tudtok, fagyasztanak le blasztót is?

Kép
kisbuta

Kisbuta,
igen fagyasztanak le, én úgy tudom
Vendég

Kisbuta! Én kérdésedre sajnos nem tudom a választ. Viszont kérdésem nekem is lenne. Kiváncsi lennék, hogy a progi szurit is tudom majd magamnak döfködni, vagy az popós-izmos?

Kép
estike66

Skrisz: és mi az előadások témája, ha nem titok? (Előre nem lehet elkérni a prezentációkat? Úgy talán könnyebb lenne…)

Bella: sajnálom a migrént...nekem anno a fogamzásgátlótól voltak migrénes rohamaim, látótérkieséssel :shock:

Petne: jól teszed, hogy nem mész be dolgozni. Otthon legalább pihenhetsz, ha úgy érzed. Babásan mennyi C vitamint lehet szedni?

Tücsi: húú, akkor vigyázok magamra, nehogy halasztás legyen a vége, nagyon hosszú a várólista… :roll: (Mennyi a prolaktinod amúgy?)

Dezsi: most hányadik napon tartasz? Fura, hogy barnázol tök jó hormonok ellenére is… :roll:

Zsófi: én is félek egy kicsit :oops: de várom is egyben…elég jó sikerszéria van most Tapolcán, bízom benne, hogy minket is elkap a gépszíj :-D

Melánia: el is hiszem, hogy "be vagy tojva", az előzmények miatt, gondolom…Néha az embernek túl sok ideje van gondolkodni :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Estike,
popós-izmos
nővér adta be nekem de ismerek olyan lányokat is, akiknek a párjuk adta be :wink:

Szezso,
tuti elkap a gépszíj :P
és Mindenkire ez a sors vár :wink: szóval hajrá kétcsíkostesztek!!!

KépKép
tobi

Estike!
Nem tudom, nekem eddig csak hasbaszúrós szurijaim voltak.

Bella!
És biztos vagy benne, hogy fagyasztanak blasztót is? - nagyon boldog lennék, ha igen, de azért az igazat szeretném tudni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.09.18 12:57-kor.

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?