Új privát üzeneted érkezett!

Adrien! Sajna itt is esik az eső és 10 fok van kint! Cudar egy idő. Én elrohantam autóval boltba meg gyógyszertárba amíg apa itthon volt, úgyhgoy szerintem ma tuti nem megyünk ki!

Kép
szly27
 
 


Livi, kösz az infót, megpróbálom, ha neked bevált. Valaki azt mondta, hogy a kamillatea be is tudja gyullasztani a szemét. :roll: Szly, mennyivel született az a 6 hetes baba? Mert tényleg kinéz 3 hónaposnak! :P
Adri, sajnos én ma is ki kellett vigyem Csanádot, pedig nagyon esett. Van egy óriási esernyőnk, az beborítja az egész babakocsit, de tartani kell. Toltam a kocsit, tartottam és még magamnak is egy esernyőt-hát nem voltam valami szívderítő látvány . :D
Nem tudom, jobban fel kellett volna-e öltöztessem, a hosszú ujjú bodyra adtam egy hosszú ujjú egybe kezes-lábat és betakartam.
Mi heten vagyunk testvérek, e sosem éreztem, hogy a szülein valamelyikünket kevésbé szeretnék :P

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! 4500g és 58 cm volt! Most közel 6 kg. Én Jázminra hosszú ujjú bodyt, hosszú ujjú plüss rugit, sapkát és egy polár kapucnis kezeslábast adtam + betakartam.
Miért nem esővédőt raktál a kocsira? Sokkal egyszerűbb! :wink:

Kép
szly27
 
 

 
 

én body, rugi, overáll :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nincs esővédő a babakocsira :( Nem tudjátok, hol vehetnék? Pierre Cardin állíthatós.
Hú, akkor én alulöltöztettem! De csak 10 perc volt.
Gabuska, cipekedsz?! :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Szeptembertől sok helyen újra indul a Süni zenebölcsi-zeneovi. Várlak Titeket szeretettel!!!!! Részleteket, helyszíneket a www.sunizene.hu címen találtok.
Szép estét. :)
Nóri
norkini
 
 


sziasztok!
jó kis éjszaka van mögöttünk :( eddíg Dorián aludt kb4ig,akkor evett,majd 7 felé.most éjféltől 2 óránként ébresztett,2kor evett,majd 6kor,de 5kor már rekedtre üvöltötte magát(szerencsére hason alszik,így nem hallatszik annyira,mert a szomszédok tuti azt hitték volna,h verem :) )bár már azon is gondolkodtam,akkor lett volna miért sírni :D )majd álomba sírta magát,miközben tartottam a szájában a cumit.majd 6 után 8kor is evett,nézelődött majdnem 2 órát és most alszik.azt nem bánom,h nem alussza végig az éjszakát,mert egyszer aludt 8 órát,de én csak 6ot,mert annyira fájt a mellem,h azt hittem bepisilek.ott álltam az ágyánál,h mikor ébred :) persze alapból egy frottír törcsivel alszom és az általában még egy gyereket megetetne :lol: ,de azért most már alhatna egyben 6órát ébredés nélkül.
mától megpróbáljuk,h az esti 5-6 órás etetés után már nem hagyjuk elaludni,hanem amikor kezd nyűgösködni,akkor megfűrdetjük,eszik és alvás.szurkoljatok,h bejöjjön és azért tejcsi is legyen,ha 2 óra múlva kell. :)

Kép
berni1
 
 


Berni!
Nem semmi éjszaka! :shock: Vajon mi lehetett a gond?? Ha ilyen sok tejed van,szerintem próbáld ki az anyatejgyűjtő kagylót! ...bár ahogy ezt most leírtam,az ugrott be,hogy neked van is!
Nekem nagy szerencsém van a kisasszonnnyal,mert jól alszik éjjel,én inkább a szopira panszkodom,mert szerintem keveset eszik és hízik!De tápszert nem adok neki amíg van tejem,pedig szerintem a következő tanácsadáson lehet megpendítik.... :cry: Bár lehet ők is úgy fogják fel,h nem hízik úgy mint egy fiú!

Adri!
Biztosítalak róla,nem csak neked vannak ilyen gondolataid!!! Nekem is voltak pocakosan,de amint kézbe veszed majd a második babát,elszáll minden kétely!!! :wink: Néha én is úgy érzek,mint Sly,h mintha most Márkot vagy épp Mirát szeretném jobban,de ez csak azért van mert éppen vele vagyok!egyiket ezért a másikat meg azért imádod!!! 2 gyerekkel a szeretet nem feleződik hanem duplázódik!!!!! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csajok!
Valamelyikőtök babájának nem koszmós a feje? Márknak a Neogranormon sampontól elmúlt,de Mirának nem nagyon akar!!!

Adri!
Nagyon szomorúan olvasom hogy felétek is elromlott az idő.Most mégis úgy néz ki,hogy még szeptemberben elmegyünk egy hétre valahova...én nagyon Görögország mellett kampányolok,de az uram szerint Törökben melegebb van! Már megcsináltattuk a kis cunásnak az útlevelet! emiatt le is maradtunk egy nagyon kedvező ajánlatról,mert az okmányirodában azt mondták,hogy sürgősségivel 1 hét az útlevél,és már nem lett volna kész addigra....erre 3 nap után küldték! :evil: :evil:

Noémi,te merre jársz? Nagyon rég voltál már itt!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia,
Livinek nagyon sokáig, majdnem 2 éves koráig koszmós volt, nem is kicsit, a doki a Babe gyógysampont ajánlotta, az tök jó volt rá. Teljesen nem múlt el, de sokkal jobb lett.

Berni,
fejjél le belőle egy kicsit, és akkor nem ömlik a tejcs. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabuska 2008.09.16 12:59-kor.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


tejcsi

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Berni! Lesz ez még jobb is4 De az tök jó, hogy ilyen sok tejed van.

Patrícia! De jó nektek! Jázminnak is volt koszmós a feje! Én olajoztam fürdés előtt. Rendbe tette!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
A tegnap nem ittam kávét, hogy talán azért nem tudott Csanád aludni vasárnap este, de úgyis éjfél után aludt el. Nem sírt, csak nem aludt és kellett fordítani hasra, meg zörgőt adni, vagy hasonló.
Az éjjel felébredt háromkor , enni kellett adjak. És utánna sorban, hatkor, kilenckor, tizenkettőkor. Hová lett a négyóránkénti szopizás ? De látom, nem csak mi vagyunk így :(
Pat, ha kérdezted volna, én tudtam hogy hamarabb megvan, mint ahogy mondják! Volt koszmós a Csanád feje is, valamilyen kenőcstől elmúlt, most nem tudom a nevét, de majd megnézem.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Ez (szerintem) egyértelműen a 3 hónapos fejlődési ugrás!!! Elvileg csak 2-3 napig tart,de azalatt gyakrabban eszik a baba,mint korábban,viszont a tejcsi ezalatt beáll az ő igényeire,így a pár nap alatt vissza is rázódik a baba!!! Nálunk is ez volt,sőt még 6 hetesen is volt egy ilyen!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok!
pat!
nekünk is volt koszmónk.mi a régi eljárást alkalmaztuk:bekentem olajjal,pl. a gyógyszertárival,pácoltam benne :) majd gézlappal,vattával,hajkefével dörzsöltem le.ezt többször kell és utána hajatmosni,mert úgy néz ki szegény,mintha zsíros lenne a haja.én csak 1x csináltam,utána szopizás alatt körömmel finoman felkaparta,olyankor hagyta,aztán hajkefével átdörzsiztem.amikor abbahagytuk a gyógyszertári fürdetőt és sampont vettünk azonnal elmúlt :)

én tiszta bolond vagyok! :lol: eddíg szépen gyűjtögettem a tejet,le is fagyasztottunk vagy 5l-et a főzelékekhez,meg csak úgy.tegnap úgy döntöttem elég volt,meg meg is telt a fagyasztónk és ma fájó szívvel öntök ki 120ml-t.ugyan van mellettünk 3 újszülött is,de mindenkinek van teje.vizsgálatokra meg nem megyek el ennyi miatt.

gabi!
tudom,h akkor nem ömlene,de akkor végleg vehetnék 1 kötelet és felköthetném magam a fáradtság miatt,ha még éjjel evvel is foglalkoznék.én már megszoktam a törölközőt és imádom hallgatni,ahogy fal a nagyfiú.
ja és többször megpróbálkoztam vele,h ilyenkor csak 1 cicit adok(mert ő rászokott a 2re),de annyira tudja már,h mi következik,mikor végez 1el,h üvölt,ha próbálom kicselezni :lol: :lol: és persze ez sokkal kényelmesebb,mint fejni :)

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, csak kicsit elhavazódtam. És úúúúúúútálom a hideget. Majd még jövök :wink:
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Joli
kamillantea tényleg lehet gáz, ha nincs rendesen leszűrve és maradnak benne virág darabok. Én ezért filtereset használtam és azt is leszűrtem. :)

puszi mindenkinek
Vendég
 


Berni,
elég, ha csak 20-30 milit fejsz le, az meg 3 perc. :wink: Ennyi mennyiség elég ahhoz, hogy ne feszüljön és ne nyomódjon ki egy csomó. Legalábbis nálam így van.

"imádom hallgatni,ahogy fal a nagyfiú"

Hát ezért irigyellek, mert Nóresz minél nagyobbakat nyel, annál nagyobbat fog utána hányni. Mikor hallom, hogy tök erővel megy a szájába a tej és nem győzi nyelni, már görcsbe rándul a gyomrom. :(


Próbáltam én is az olajos, körömmel kapirgálós módszert, de annyira tele lett a haja, hogy hiába keféltem meg zuhanyoztam neki, csomó bennemaradt. És utána 2 nappal megint olyan volt a fejbőre, akkor meg minek kínlódni. Ez a Babe sampon jól visszaszorította a koszmót, de végülis magától múlt el, hirtelen.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csanád is akkorákat nyel amikor sok a tej :D Jut belőle a pelenkára is, mert folyik le a szája szélén :) Ilyenkor sűrűbben büfiztetem és nem bukik. Ma már fél kilenkor kelt, a tegnap olyankor már harmadikszor szopott. Ki érti ezt?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,
nem kell mindig mindent érteni. Eszik, amikor szeretne és jónapot. :wink:

Nálunk is jut a tejből a pelenkára, átlag 2 pelenkát bukik tele büfiztetés alatt. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Joli! voltunk megint szemészeten. Jázmin szemváladékából kétféle baci tenyészett ki. Most szerencsére nem mosták át a könnycsatornáját, hanem kaptunk szemcseppet erre a két bacira. remélem hatni fog. Jövő pénteken kell megint visszavinni.

Megint elromlott az autónk! :twisted: reggel még elvitte apa a tejet, meg hazajött vele, semmi baja nem volt. Amikor viszont mi akartunk indulni a szemészetre, egyszerűen nem indult be. Apa szerelte egy órát, mi addig benne ültünk én meg indítgattam,de semmi. Most visszavitték a PEugeot szalonba, mert kb két hete csinálták ott és 80 ezer volt. Hát jól megcsinálták! :twisted: Két hetet bírt.
Erősen elkezdtünk gondolkodni egy autócserén! De most is tuti drága lesz a javítás! Pedig úgy szeretjük, még egyik autónkat sem bírtuk ennyire!

Kép
szly27
 
 


Szly, részvétem az autóért! Köszi az infót a szemészetről, most már lén is bízom benne, hogy nem egyből az átmosással kezdik.
Gabuska, olyan sokat bukik ? :o Marad benne is valami? :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Holnapra kész lesz az autó! Csak az anyag 65 ezer FT+ munkadíj! :cry:

Kép
szly27
 
 


Joli,
tuképp nem is bukik, hanem hány. Refluxos. Livi is az volt. Úgy rémlik, mintha már kiveséztem volna ezt itt a topikban, nem fárasztom megint vele a többieket, de a lényeg, hogy a híg dolgok nem maradnak meg a gyomrában. Vagyis persze, marad, de iszonyú sokat visszaöklendezik. Van olyan is, hogy egész nap alig, de az a jellemzőbb sajnos, hogy két etetés közt folyamatosan adja vissza a kaját. És egész nap öltöztetem persze... Majd ha 4 hós lesz, akkor ebédre már főzit kap, mint annak idején Livi.
Ja, és a majdkinövi kategóriába tartozik, szóval csak győzzem kivárni. Livi 8 hónaposan nőtte ki.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabuska! Szörnyű lehet, hogy ennyit bukik! Én mindig azon izgulnék, hogy maradt-e neki elég.

Jázmin este 9-től aludt 3-ig, akkor szopizott és aludt tovább. Délelőtt 9-kor már bementem hozzá, hogy él e még, felvettem, letettem, aludt tovább. 10-kor megint bementem ellenőrízni, még mindig aludt, de ahogy néztem elkezdett ébredezni és végül felébredt. 13 órát aludt úgy, hogy egyszer evett félálomban. Már komolyan aggódtam, hogy valami baja van!

Kép
szly27
 
 


Sly!
Irigyellek!!! Néha Márknál vagyok úgy,hogy talán megcsípte a cecelégy! Tegnapelőtt (reggel) negyed 1-kor ébredt a lelkem! :lol: Mira ma negyed 7-kor ébredt estétől,meg Márknak hála 9-kor,de megint alszik!
Viszont az autó miatt nem irigyellek titeket! (Amúgy miért a Peugeot szalonba vittétek?Nem Picassotok van?)Bosszantó lehet ennyit költeni rá! Esetleg egy csere? Akár ilyenre is,ha meg vagytok vele elégedve... mi is csere előtt állunk...bár szerencsére nincs vele gond,csak hát a pasik meg az autók!!! :)

Mi tegnap Ausztriában voltunk,és nagy bizniszt csináltam!Átszámítva 3600Ft-ért vettem Márknak Elefanten cipőt! Amit itthon kinéztem 9-10e volt! Meg kapott body-t,kardigánt,pólót! Jó napja volt! Most pedig az apjával Szombathelyen vannak,így nekem van jó napom! :lol: :lol:

Csilla!
Én is gyűlölöm a hideget!!!!!!!!!!! Ilyenkor szívesen elköltöznék valamelyik forró országba! Gabuska megnyugtatott,h nem vagyok hüle,mert nem csak én adtam overállt a picire!...meg kötött sapkát...

Ja,képzeljétek tegnap megnéztem,nincs-e véletlenül net,és volt!!! Nehogy azt higyjétek,hogy egy sz@ros e-mailt,vagy telefont elengedtek felénk,hogy tudassák!ÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: Lehet,hogy már korábban is ment volna,mi meg pötyögtünk szépen percdíjason!!!! Na mindegy,mostantól éjszakára sem jövök le a netről!!! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia! Tök jó, hogy most már van netetek! Az autó Picasso, de itt a közelben nincs Citroen szalon, a kocsi meg nem ment, ki kellett húzni. Meg a Peogetot is francia, van a Citroenhez gépük, azért oda vittük. Egyébként apa is autószerelő, csak a Toyotánál, na nekik nincs hozzá gépük, meg amúgy is most táppénzen van és lehet vissza se megy oda dolgozni, szóval ezért vittük oda.
Hirtelen felindulásból mi is nézegettük a netet, gondoltuk lecseréljük egy ugyanilyen újra. de arra jutottunk, hogy várunk még vele vagy 7 hónapot. Addig kedvezményes a törlesztője. Majd akkor lecseréljük. De valószínű akkor sem újra, csak egy ennél újabb használtra, de Picassora!

Mióta hideg van, a gyerekem még a babakocsiban sem volt! Csak elugrunk a boltba autóval és vissza. Még overált nem adtam rá, csak egy overálhoz hasonló kezeslábast. Polár, nagyon édi benne.

Ti milyet cseréltek milyenre? Mi szinte évente autót cserélünk! Most kihagynám.

Kép
szly27
 
 


Bocs, a bepofátlankodásért, de egy klikket megér:
http://picasaweb.google.com/visnyei.andi/Elad#
Vannak sapkák, bodyk, játékok, pulcsik, kocsicipők, mellények... Hátha találtok valamit. Olcsó és jó :D
Jó babázást!

Kép
an°°di
 
 


Sly!
Így már értem! nálunk az uram minden nap a gép előtt ül... nekünk A4-es audi kombink van,3 éve vettük használtan,most Bmw-t szeretnénk használtat behozatni...én jobban örülnék a kombinak,mert jobban lehet bele pakolni,de ezt még meglátjuk.Nekünk nagyon-nagyon sz@r hitel van az autón majd 20% THM!

Ja,és mindenkinek köszi a "koszmós" hozzászólást! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia! A BMW nekem is bejön, egyik legszebb autó szerintem. Csak a régiek nem tetszenek, az újak meg drágák, na meg két babakocsi nehezen fér bele, persze a kombi az más. Honnan hozatjátok? Így jobban megéri?

Jázmin megint elaludt, Roli is alszik. Terveztem mára egy sétát, de ahogy kinézek igencsak elmarad. Mindjárt esik megint az eső :cry:

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk méreckedni, meg az oltást is megkapta Vince. Most 7320 g, és 64 cm.
Nálunk is 3 hós ugrás van, mert Vince is sűrűbben eszik, éjjel is kel megint. Meg náthás is , most már kilábalóban vagyunk! Hát, vasárnap óta nem is vittem ki őt, csak ma az oltásra, de oda is kocsival mentünk. Mondjuk nagyon meg volt fázva, még éjjel is porszívóztam az orrát! :?

Szly!
Autót sajnálom: :( Irigylem a 13 órát, nálunk most újra 3 óránkénti evés van...

Pat!
Örülök, hogy van netetek, nálunk is a BABE sampon vált be, nekem még a nagylányom is koszmós, így most neki is azzal mosom a haját! :oops:

Gabuska!
Megértem, hogy már várod a főzelékeket! Addig is kitartás!

Tényleg, már akartam kérdezni, hogy ti mikor kezdtek hozzátáplálni? Itt szinte mindenki csak szoptat, ti megvárjátok a 6 hónapot? Én Violával anno 5 hósan elkezdtem, mert már alig volt tejem...Most is úgy gondolom, hogy a gyümiket elkezdem akkor.

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi, gratula a 3 hónapos óriásnak! :) Jaj, már a szilárd ételen kell gondolkodni ? :o :P Hát majd meglátjuk, hogy alakul a szopizás!
Szly, Pat, sok szerencsét az autócseréhez!
Pat, éjszakára sem jössz le! :lol:
Gabuska, arra emlékeztem, hogy Nóri refluxos, csak az nem jött le, hogy ennyire durva.
Szly, ügyes Jázmin, hogy hagyja pihenni az anyut! :) Az enyém megint kért kaját hajnalban.
Ma voltunk a szemészetre és kimosták a könnycsatornát :( Apa végignézte, én nem mertem odapillantani sem. A jobb szemén nagyon el volt dugulva. Most reménykedünk, hogy használ.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Titi, Deako és Hannablanka régi hiányzók. Mi van velük vajon?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Én sem bírom nézni,amikor a gyerkemet kínozzák,tavaly mégis végig kellett asszisztálnom ahogy (fölöslegesen) felszúrják az üvöltő gyerek fülét,majd 15 perc alatt lecsapolnak a már levegő után kapkodó gyerekemből 1 ml vért!!! Remélem Csanád szeme gyorsan megjavul,és nem kell többet ilyenen átesnie!!!
Ja,még én sem gondolkozok a hozzátápin,bár amilyen gyorsan elment ez a 3 hónap,a második 3 is legalább ilyen gyorsan eltelik!

Évi!
Jobbulást Vincének! Hol fázott meg? Enyém gyerek is általában 3 óránként eszik,bár ma inkább 4 ,és közte folyamatosan alszik!!! :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Erről múltkor meséltem...

Kép


Kis ügyes! :lol:

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hm.. valami mindig eszembe jut...ez a Babé sampon nem egy olcsó dolog ugye jól gondolom? Itta a büki gyógyszertárban 3200Ft-ot mondtak rá,de talán 1 literes!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok!

túlestünk tegnap az oltáson,thök jól bírta,csak picit sírt,aztán elaludt az ölemben :D itthon kapott ébredéskor fél kúpot,mert a múltkoritól is belázasodott,így most nem volt semmi.sőőőőt,aludt 8 órát egyben. :)

évi!

én 6 hónapos koráig elvből nem adok neki semmit,ha ilyen jól lesz tejem.szerintem ennél jobb dolog nincs,ráér majd akkor ismerkedni vele,előtte az élet :D mondjuk én sem most,sem a jövőben nem akarok neki adni cukros innivalókat,édességet stb.(tudom naon gonosz vagyok :oops: )most is csak vízzel kínálom,bár inkább csak játszik vele.

Kép
berni1
 
 


Évi,
én is csak szoptatnék 6-8 hós korig, aztán alma, krumpli meg a többi, szép sorban. De nekünk sajna előbb el kell kezdeni a főzelékezést. Livinél úgy volt, és valószínűleg most is, hogy reggel-este anyatej, ebédre valami pépes kaja, uzsira meg Sinlac. (Nem tudom ismeritek-e, rizspép, de folyékony. Nem tök híg, hanem mint valami jó sűrű, rostos gyümilé, olyan az állaga, azt is nehezebben küldi vissza a gyomra.)

Patrícia,
a samponból elég egy kis borsónyi, nekünk fél évig elég volt 1 flakon. Nem egy literes, asszem 250 millis, de sokáig kitart. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Évi!
Szerintem én nem várom meg a hozzátáplálással a 6 hónapot. 4-5 hónaposan kezdem. Esetleg akkor várom meg a 6-ot, ha extrém sok tejem lesz, de ez a veszély nem fenyeget, mert hónapról, hónapra kevesebb van. Jázminnak pedig nő az étvágya. Mostanában ő sem alussza át az éjszakát, egyszer felkel és ez tuti a kevesebb tejcsi miatt van.

Berni! Tök jól viselte Dorián az oltást. Mi jövő pénteken megyünk, remélem nem lesz itt sem semmi gond. Egyébként mindenki úgy eteti a babáját, ahogy jónak látja, és ha szerinted úgy jó, akkor próbálod azt tartani. Főleg ha sok a tejcsi!

Joli! Sajnálom Csanádot, tudom milyen, legalábbis kívülről! CSeppet kaptatok? Gondolom vissza kell még menni!?

Patr.! Márk nagyon cuki, ilyet Roli is tud. Csak én már lefelé szeretném szoktatni a cumiról, de egyenlőre nem nagyon megy :oops:

Évi! Jól megfázott Vince! Jobbulást neki! Hát igen, nem használ, hogy a nagyobb közösségbe jár!

Kép
szly27
 
 


Livi a cumisüveget és a játszócumit cumizta egyszerre :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szasztok!

Köszi a válaszokat, hát majd meglátjuk, végülis Violánál is az "élet" megoldotta, mert 5 hósan már nagyon kevés tejem volt, és ezért kezdtem el. Most még van bőven, ahogy Vince súlyán is látszik, de Violánál is így volt, aztán ripsz-ropsz lecsökkent, még fogyott is Viola! :( Mondjuk ő nem volt ilyen jó súlyban anno! :wink:

Gabuska!
Sinlacot jól ismerem, viola azon nőtt föl :) , 6 hós korától csak azt kapta tápszerként, meg a kajáját is sűrítettem vele, neki nagyon bejött! :wink:
Nagyon aranyos a cumis kép!

Pat!
Nálunk a sampon a gyógyszertárban 1850 Ft volt, és még ajándékba BABE popsikenőcsöt is kaptunk, én múlt héten vettem, szerintem érdemes több gyógyszertárban is megnézni! De ez 200 ml-s a tied biztos nagyobb!

Berni!
Cukros lötyiket én se adok a gyerekeimnek, kivétel a szülinapi bulik, mi nem vagyunk teásak sem, inkább tejet iszunk. Háát, az édességgel már más a helyzet, én is nassolós vagyok, sajna Violka is, de azért módjával! :oops: :roll:

Szly!
És az érdekes az a dologban, hogy Viola nem is volt beteg, a jó ég tudja, Vince hol szedte össze ezt a náthavírust! :? Bár egy picit nekem is folyt az orrom, de nem volt olyan vészes! Amúgy félek, miket hoz majd haza! Ha jó kis influenza-járvány lesz, tuti, nem is megy majd oviba, nem kell, hogy hazahozza! Csak az a gond, hogy a férjem is mindent hazahoz, mert háziorvos, ügyeletben gyerekeket is ellát, háát, neki már nem mondhatom, hogy ne menjen dolgozni! :? :)

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


szasztok=sziasztok :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi, a sinlac nekem is bejött, marha fincsi sztem. Meg a tejpépek. Nyami.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Ártemisz napok óta 5x eszik naponta, este fél9től reggel 6-7 ig alszik. És nagyokat alszik. Néha megijedek, hogy jól van-e, hogy nem kér gyakrabban enni. De közben persze fent van kaja után másfél-2 órát is, jókedvű, és szerintem "jó húsban is van", de kicsit megijesztettetek a ti 6-7 kg-os babáitokkal, akik még emellett is növekedési ugráson mennek keresztül... Ártemisz tegnap volt 3 hónapos, és most olyan 5300 gramm körül van. (nincs otthon mérleg, csak velem együtt méreckedünk és abból saccolok, de általában be jött eddig amikor mentünk a doktornénihez).

Tegnap voltunk "babazsúron", az egyik ismerős kisfiúnak volt 1 éves szülinapja. Féltem, hogy Ártemisz majd végigbőgi, de képzeljétek, hogy már 2 órája fent volt mire odaértünk, és olyan érdeklődően nézegetett végig egy hang nélkül, pedig hatalmas gyerekzsivaly, hangzavar volt, hogy nagyon büszke voltam rá :D

Ami azt illeti én itt nagy harcot vivok a faluban. Itt bár csak 20 fok van, mindenki örültnek néz, hogy ilyen "hidegben" kiviszem a gyereket sétálni... :shock: Márpedig nekem feltett szándékom, hogy levegőztetem ha törik ha szakad mindennap. Persze én is félek, hogy nehogy megfázzon, de jól felöltöztetem és kész. Tegnap vettem esővédőt is a kocsira!!!

Ti overallt hány fokban adtatok rá? Nekünk még nincs overallunk...De tegnap voltam nézelődni és nem is láttam itt sehol...Talán majd otthon veszek.

A hozzátáplálást én 6 hónap után tervezem elkezdeni. Találtam a neten egy jó kis babaszakácskönyvet, ott le is van irva részletesen, hogy hány hónaposan mit lehet majd adni neki, nekem az elég szimpatikus, azt hiszem azt fogom követni.

Nálunk nincs koszmó hálá Istennek :D

Pat! Nagyon szép a vendégházatok! Lehet, hogy jövőre be is jelentkezün hozzátok, ha megyünk haza majd a férjemmel. Idén csak Ártemisz és én megyünk majd novemberben. Gyönyörűek a virágaid!
Ami a nyaralást illeti, itt nálunk már vége a szezonnak, október 1-én megy vissza az utolsó repülő Magyarországra. De ha jó időt akartok, akkor minél délebbre menjetek, Kréta, Rhodos, stb...Ott később hül le az idő.

Már kezdek aggódni, a kicsim ma még csak 1x evett reggel 7kor, és most már másfél orája alszik miután voltunk sétálni, és nem kéri a tizórait...megnézem már mi van...

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


még mindig alszik édesdeden...

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Neirda!
Hagyd is aludni! Ne viccelj, a te kislányod is gyönyörűen fejlődik, az én fiam nem átlagos, de 4 kg fölött volt a születési súlya is! Anno a kislányom is kb 5300 g lehetett 3 hónaposan, szóval ne izgulj, minden baba más! :wink: Mi felnőttek sem vagyunk egyformák!Én biztos vagyok benne, hogy Vince is leáll majd, ha elkezd mozogni, egyszerűen csak ő így rajtolt, majd megáll! Szóval ne aggódj, és ne hallgass a dokinénitekre sem, főleg, ha ennyit alszik Artemisz! :)
20 fok, de jó lenne! :) Talán nektek nem is kell overall, hány fok szokott lenni télen nálatok?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi!
Köszi a megnyugatást, igazad van, minden baba más, és persze ő kislány...
Télen azért 10 fok alá megy itt is. Hó persze nincsen, meg jég, de hideg és sok-sok eső igen.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri,
a nagyobbik lányom 4 hónaposan volt 5 kiló, nyugi!!!
Nóri meg 2 és fél hós és 4300.

Komolyan mondom, mostmár el fogom tángálni azt, aki még egyszer "megijed", hogy hányszor eszik a babája meg hogy hány kiló! Nnnnnna. Uffff. :lol: :lol: :lol:

Pár hete még írtam, hogy Nóresz elég sokat sír nappal, nos ez már egy ideje változott, ő is szépen elvan, ha nem alszik épp. dehát már leköti ugye az, amit maga körül lát, nem unatkozik.

Én úgy tudom, hogy -10 fokig nyugodtan ki lehet vinni őket, persze jól felöltöztetve.

Az óvónénik is épp mondták a szülőin, hogy -10 fokig kimennek a gyerekekkel az udvarra, még ha csak 15 percre is.

Overáll...
Én már most, a 12 fokban is azt adok rá, de nem öltöztetem alá, csak a body meg plüss rugi van rajta. Télen már az overáll alá jön pulcsi is, meg harisnya a rugi alá. Meg kesztyű, sál.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Adrien! Ne aggódj! Ha nyugodt, akkor nem éhes!

Jázmin olyan 6 kg körül van. Tegnap előtt volt 5980g.

Képek: Ma gyújtottunk be először:


Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?