Új privát üzeneted érkezett!

Gtünde
ciklushossz 26-28 :)

Kolibri
hálistennek az új házban jó a szigetelés, így nem fázom :D, bezzeg a panelban :D ja, és már felkészültem róka komára :lol:

Fenci
nekem már most is volt gyomorégésem, igaz nemkem alapból sok a savam. Én nem bírtam addig várni mint te, már elmondtam anyunak és persze ő mondta tesóméknak, most kinn van náluk, januárban jön haza, és onnantól segít :D

Zsu
drukk a következőhöz, most már sikerülnie kell ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
meg szabad kérdezni, a fagyibabás hány hetesig volt meg? :oops:

Vicuska
tesztfotót majd rakok idővel :lol: Örülök nektek, hogy elsőre sikerült, vigyázz magatokra, pihenj sokat.

Kép
gaby25
 
 


Babcsi
Az okt. 11 és 12 eltérés azért van, mert a védőnénik egy képlet alapján számolnak, amiben nincs benne a szökőnap. :) De a 40. hét pont okt. 11-én lesz. Nézd meg a naptárban. :)
Ja, a szeméremcsont az nekem is szokott fájni. Szóval az egész ott lenn, ha sokat ülök. Szar, mit ne mondjak. Éjjel meg most úgy befeküdt a drága, hogy azt hittem, megpusztulok a fájdalomtól, úgy belenyilalt két oldalt a hasamba.
De már megvan a 37. hét!! Most már érett!! Jippi!!!

Ticsi
Hú, jó nagynak mérték!! :shock:
Nekem kb. 2,5 kg-osnak mérték. De ez sem mérvadó, mert nem dokibá csinált UH-t, hanem vmi asszisztensnő, aki most tanulja az UH-zást. Kb. 3szor mérte meg Dórit, mire 36 hetesnek megfelelő méreteket sikerült mérnie. :? Először 34 hetesnek mérte. Be is szartam rendesen. Eddig mindig hozta a korának megfelelő értékeket. De aztán "megnövesztettük". :D Még 1 mm is számít!!
Na, téli ruhával én is így vagyok. Nemigen merném Apára bízni. :? Mondjuk mondtam neki, hogy hozza haza Réka tavalyi kabátját, hátha még jó, de cipő, csizma tuti kell. Réka is már 23-as. De csizmából lehet, hogy neki is 24-es kell.
Nálunk meg épp "nem"-korszak van. Mindenre nem a válasz. Már lassan a hajam tépem! Türelmem semmi. Szegény gyerek. Na, de majd csak lesz másképp is. :?

Tündi
Okés, hogy megérzem a jóslót, csak honnan fogom tudni, hogy az jósló és nem a rendes?? Na, én ezért tojok.
Én is úgy gondoltam, hogy annyira még nincs lent. Hát, azért még 3 hetet nem biztos, hogy szeretném húzni.

Nem is írtam, de múltkor megvettem a homeos cuccokat. Kész vagyon volt! Már 5 napja szedem is, meg iszom a teát. Hát, majd meglássuk!
Voltam védőnőnél. Pisi ok, súly 87 kg, vérnyomi 100/60. Eddig 8 kg plusz. El sem hiszem, mert Rékával a 36. héten már +12 volt. Remélem, azért Dóri hízik.
gtünde
 
 


Jó reggelt! :D

Kép

Ditke!
Boldog házaági évfordulót! :P
hányadik? :roll:
Kép

Ticsi!
nem semmi kalandok! 8)
aranyosak a portrék :wink:

Tünde!
mekkora pocak :shock:
Vendég
 

 
 

FENCI

én is ugy hallottam, h a gyomorégés az első tünetek között van.jobbulást!!!!remélem a héten, max jövőhézen már én is bejelenthetem szüleinmek legalábbis a jó hirt :) nem birnék várni, meg anyukám mindenről tud.


VICUSKA

igen teljesen kitudom tapintani a méhszájam. nem tudom h csinálja e pénteken tesztet, annyira szeretném már megtudni h sikerült e...nagyon, de nem akarok 1 csikot látni :( NEKED IS JOBBULÁST KIVÁNOK!!

DITKE
felraknád a görbéd???szeretném megnézni!

GTÜNDE
én azt irom le amit hallottam, mert nekem sajna még nem volt lehetőségem a fájásokat érezni.hát a fájások egyszerűen elindulnak....van akinek előszőr 10perces, ez elhúdhat akár fél-1 napig is, ugye mert nem mindenkinek akarnak erősödni a fájások...van akinek egyből 5 perces és van olyan akinek a fájások sűrösödése egymást követik, és hamar elér a tolófájásig..
a jóslófájásról azt hallottam, h ha ez jelntkezik azaz bármi fájás, és beülsz egy kád forro vizbe és ha elmulik akkor csak joslofájás ha nem mulik akkor rendes fájás.én ezt csak hallottam, ugy h ha hülyeség bocsi.

a hőmet már én is mindkét helyen mérem. ma szájban 36.8 volt, de már fél 9kor fentvoltam, és feküdtem 9ig mert akkor szoktam mérni. hüvelybe eddig 36.9 volt de ma 37.1. lehet ezt kéne alapul venni??de jo lenne..22 napon vok.

a pocakod huuuu szerintem nagyon nagy
:)
szerintem már csak napok kérdése..

TICSIMŰ
hát szép egy napod volt... nem semmi h a babád súlya már 3500g.[/b]

KépKép
dike
 
 


Tüncsikém :D
igen, azt már én is bejelöltem, hogy akkor telik le a 40 hét....

az miért van, hogy a 37 betöltött hétre írják, hogy akkor érett a baba? akkor miért van a 40 hét :shock: mondjuk mi tudjuk, hogy mikor volt pontosan a megtermékenyülés, legtöbben még azt is, hogy mikor volt a beágyazódás...akkor most, hogy számoljam...ha mondjuk nekem január 15-én volt a megtermékenyülés, akkor most, hogy van? :shock: nya, jó kis dilemma :roll:


RéPánál neked nem voltak fájások? vagy akkor, hogy volt?

a vérnyomásom nekem is inkább alacsony, a 8 kg az csúcsszuper, én most tartok 10 kg-nál, ami szintén nem sok állítólag...vagyis remélem :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok! Írtam egy csomót erre lecsatlakoztatott a szar netem és elszállt :twisted: :twisted:

Most már csak rövidebben...

Tüncsi :P

Akartam már múltkor írni, hogy én is a Dzsulee féle homeo protokollt :wink: szedtem + málnalevél+ gátmasszázs( egy párszor csak) és hát Lencsi baba mindennnel együtt egy óra hét perc alatt megszületett. Szóval bejött, legközelebb is fogom alkalmazni, az tuti. Nekem magzatvíelfolyással kezdődött és onnan viszont rögtön nagyon sűrű fájásai voltak. Előtte semmi.

Tejcsináló bogyókhoz még fontos a fitolacca americana és az agnus castus, mind kis potenciálba és lehetőleg d higításban, DDDeee mindig a tünetek döntik el, hogy melyik kell és , hogy kell e egyáltalán Én alapból nyomattam az utricát és olyan szinten bedurrantak a ciciim, hogy a tejkonyhán kellettkimasszírozni, azt hittem bepisilek, a szüléshez hasonló fájdalmam volt( már mértékében nem jellegében). Szal alapból sztem nem kell, legyen meg mind a 4 alapszer, de csak ha köll...

Babcsi :P

Nagyon szép a gyerekszoba,el vygok ájulva tőle.
Ne aggódj a császár miatt, ad egy nem is biztos, ad kettő császáros pozitív élmények is vannnak, meg valszeg meg van az oka miért nem fordul be. pl méhtest formája, köldökzsinór mérete...te ezt úgy is mind tudod.

Minden új-régi kismaminak nagyon örülök!!!

Hajrá Mofly ésmindenki!!

Na megyek visszaolvasgatok még...

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


lányok!!én ugy érzem h fáj, ég, érzékeny a mellbimbom,de azért nem ugy h a ruha miatt...nemtom, különleges, de annyira annyira szeretném ha összejönne...

KépKép
dike
 
 


lányok!!!te úr isten! képzeljétek mivel fekszem és itt van mellettem a lázmérő kiváncsiságból megmértem számban 37.3, hüvelyben 37.7. nem vagyok beteg...de hát ez most mi???? lehet???? :lol:

KépKép
dike
 
 


Bogáncs :D
Szióka! Jó hallani felőled! Köszi a bíztatást! Veletek mi a helyzet!

Dike :D
a napoközbeni mérés ne számít...több órás alvás kell!...annak idején én is megmértem napközben és volt olyan, hogy 38 fölé ment a hőm...szóval kitartás!!!

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Bogáncs :D
jajj, a dícséretet meg nem is köszöntem meg! :oops: köszönöm !

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Ne haragudjatok csajok, hogy önző leszek és nem reagálok, csak leírom mi van! Kinyílt a belső méhszájam és a varrat is enged! :cry: Teljesen kétségbe vagyok esve! :cry: Azzal engedett haza a doki, hogy a 24 órából 24-et feküdjek, mert kórház lesz a vége, de a legrosszabb, hogy sokkal elöbb fog jönni a baba! Úgyhogy nem leszek egy jó darabig! Ráadásul itthon áll a bál! Anyám elkezd velem üvöltözni, hogy lehetek ilyen felelőtlen, hogy vállaltam a babát! Nem egy pár hetes babáról beszél basszus! Hogy lehet ilyen! :evil: Attól félek apjuk neki megy! Tiszta ideg, velem együtt! És csak mondja és mondja! Pont ez kell nekem! :cry: Szinte éreztem, hogy jön valami rossz, olyan jól alakult eddig minden! A röhej pedig az, hogy nem érzek semmi fájdalmat, semmit az ég világon! Megint váratlanul jött! :cry: Ha lesz valami Gyugyit, Ticsit vagy Lucát értesítem! Legközelebb már babafotóval jövök, remélem!

Puszilok mindenkit! Kismamik ügyik legyetek!

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni!!!!!

Még egy ici-picit tartsatok ki!
Anyukádat nem részletezném ha nem gond, az nem felelőtlenség amit ő csinál?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:


Mami!!!
Jó nagy pocakod van, kicsit irigy vagyok :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Gröni!

Hjaj! Nagyon izgulok értetek. Tarts ki még egy kicsit. Feküdjél ahogy csak lehet.
Ne idegeskedj! (Nem irigyellek anyud kitörése miatt) Majd Apa megvéd.

Vicusmami!
Téged sem irigyellek a gyomorügyben.
Köszi, nekem derék már jobb. Szar az ágyunk. De már költözés elött nem akarok újat venni. Marad a forgás.

Ditke!
Húha! Sok boldogságot kívánok Nektek! Hanyadik?
A rosszúllét nem lehet kellemes a Closti is okozhat ilyet, ha jól olvastam+ még kaptad a tüszőrepit is. Vagy? Már valaki bekopogtatott! :)
A privi majd megy. Egyszer. Egy kicsit el vagyok havazva.

Tünde!
Neked is szép nagy pocid van. :)

Nekem már most görcsöl a pocim. Sajnos ez már az. :(
Csak azt nem értem miért ilyen korán?
Na mindegy . Lehet, azért minél hamarabb kezdhessük a kövi hónapot. :)

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Puszi
kolibri28
 
 


Sziasztok!

Ritka szar napom volt!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gyorsan reagálok is néhány hozzászólásra.

Gröni drága!!!!

Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok nektek, még tartsatok ki, minden rendben lesz!!!!!!!
Anyukádnak pedig az lenne a dolga hogy támogassa a gyerekét, nem pedig hogy felbosszantsa és idegesitse egy ilyen helyzetben!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ma pedig jól beütöttem a bal bokámat a munkahelyemen, le is zsibbadt az egész, de mondtam ha valakit még seggbe tudok billenteni vele, akkor nincs nagy baj!!!!! Hát most Anyukádat jól seggbe billenteném az biztos, ha itt lenne a közelemben!!!!! :evil: :evil: :evil:

Fenci

Én kérdeztem hogy mikor mondjátok el a szülőknek.
Biztos nagyon megható volt, ez olyan bensőséges, és felemelő érzés, legközelebb majd akkor sírtok-ríttok ha már megszületik!!!! :wink: :D

Mami

Kérünk fotókat a szobáról és a kocsikról is!!!
Azta mekkora pocid van, nem ikreket vársz véletlen????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Susyval mi van?????????????

Babcsi

Olyan hihetetlen hogy mindjárt te is szülni fogsz! :wink: Nem is olyan régen köszöntél el hogy kell egy kis pihi, aztán most meg....... :wink: :D

Vicuska

Rókakomát ide is küldheted! :wink: :D
Amúgy köszi a jókívánságot, de ez a gép nem jól számolt, hiszen 17-én van a házassági évfordulónk és azt is adtam meg neki! :shock: Hüle gép!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vicky

Milyen szép formás a kisfiatok!!!!! :wink: :D Biztos bomlani fognak utána a csajok!!!!!! :wink: :D

Nati

Belerázódtatok már a mindennapok mókuskerekébe??????

Gyugyi

Ma hol van a pálinkás jó reggel????? :wink: :? :shock: Bár ma valamit én is bevennék, de utálom a páleszt!!!!! :lol:

Zsófi

Mond meg a párodnak hogy ideje foglalkoznia a gondolattal hogy októberben már babás leszel!!!!! :wink: :D Ezt a másik topikból tudom! :wink: :lol: :lol: :lol:

Gaby

Milyen az új lakás?????? A környezet???? A párod munkahelye közel van! :wink:

Ticsi

Hát hallod nem semmik a te gyerkőceid! :wink: :shock:
A Törpördög hány, a kicsi meg téged hánytat!!!!! Hát hol van itt az igazság!!!!! :lol: :lol: :lol: Tele lehet a hócipőd!!!!! 8) :roll: Amúgy nagyon szép kisfiú!!!!! :wink: :D :D :D :D

Kolibri

Nemsokára jön a tesztelés ideje!!!!!! :wink: :D

Mofly

Veled mi van????? :wink:

Zsu

Jól hangzik ez az olasz kiruccanás, tudtatok pihenni is és nem is unatkoztatok!!!!!! :wink: Itt a bneten is van két lány is aki elvetélt és nem várták meg a menzit, és rögtön babásak lettek. :wink: :D

Dike

Ez a mostani görbém!http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3a4040587c48fd0742d02d9b4d0156ae_080825_080916_1221523200_.pngz

Gtünde

Lakást én sem tudok sajna, de jó az ötlet, a lakást mindig el lehet adni!!!!

Magamról!

Nem ér röhögni, de menzisen fáj a gyomrom!!!! :? Én gyomros vagyok, érzem, nem sikerült!!!!! Jöhet a köv. próbálkozós hónap!!!!!! :wink: :D

Akinek nem írtam annak ezer medvebocs, ja inkább zebrát küldök neki akár babás, akár nem, és akár akar még babát akár nem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Dike

Most látom hogy nem tudtam jól bemásolni a linket, de talán majd most!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 23200_.png
Vendég
 


Zsófi

Mivel holnap nem biztos hogy tudok jönni, ezért
Kép !!!!!!


Ja, és csak azért is rábrunyálok egy tesztre holnap reggel, hiszen holnap lesz a házassági évfordulónk!!!!!! :wink: :D
Hallod Gyugyi?????? Brunyálok egy tesztre!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ditke!!!remélem nem jön meg neked se nekem se annak akinek még nem kell megjönnie. én nagyon félek h nem sikerült :(
neked h h ilyen magas a hőd? 1 nappal jársz előttem. neked fáj a melled, érzékeny a mellbimbod? reggel várom a teszt eredményed, nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Gröni, ne pánikolj!
Meglátod, minden rendben lesz!Pihenj sokat, és próbálj megnyugodni!
Szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen!
Kitartás, nemsokára a karodban tarthatod az egészséges kisbabát.

Várom a híreket sms-ben!

Anyukád biztos nem bántani akart, csak félt Téged. Persze, tudom,azért nem kellene ilyent mondani...

Lányok!
A régi regisztrációmat töröltem. Le akarom zárni a múltat, és új életet kezdek.
Elég volt a fájdalomból, bánatból, nem tudok tovább küzdeni.
Vendég
 


Szia Tavirózsa!

Írsz majd nekünk megint rendszeresen? :wink:

Ez azt jelenti hogy nem vállalsz több babát? :? :shock:

Dike

Kicsit érzékeny, de mivel már volt két terhességem azokhoz a tünetekhez tudom viszonyítani, de ezt most majdnem 100 %-osan ki merem jelenteni hogy nem sikerült! :? Hát ez van! :?
Vendég
 


Halihó!

Gröni :D

Nagyon szorítok nektek, hogy még legalább 6 hétig egyben legyetek! Anyukádat pedig tényleg fenékbe kellene billenteni. Remélem azért apa elküldi a f..ébe. :roll: Pihenj sokat!

Ticsi :D

Nem hőmérőzök, nem lh-zok. Teljesen szabad szerelem lesz, semmi időzített keksz. Ránk fér már. 8) Nem semmi kalandod volt. ma mi volt a védőnéninél? A mosogatógép? Nekem is mindig éjjel megy. :roll:

Gaby :D

Fagyis kicsit bonyolult.6 héten még nem volt szívhang, s ráadásul a petezsák is összébb esett a 7.hétre, nem volt semmi életjel. :cry: Pont a beülti után 6 héttel műtöttek(ez a 8+1 volt), s szakították meg ezt a terhességet. :cry: :cry:
Röviden ennyi. :cry:

Megyek aludni, jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Ditke, Te is tudod, miken mentem keresztül.Belefáradtam.
Az orvosok miatt elveszítettük a kisbabánkat, és a mai napig nem tudtam ezt feldolgozni.

Valamikor mostanában születnének meg...Minden reggel azzal ébredek, hogy akér két kisbabám is születhetne, talán épp aznap...Kegyetlen érzés... :cry:

Úgy érzem, nem tartozom már közétek...
Vendég
 


Tavirózsa

Nagyon sokat gondoltam rád, és tudd hogy itt mindannyian nagyon szeretünk!!!!! :wink: :D
Kép

Kívánom hogy napról napra jobban legyél, és elfelejteni ezt nem lehet, és szerintem nem is akarod a kisbabáidat, ez természetes, de úgy tudj rájuk gondolni hogy nem szorul össze szíved, nem szorít a mellkasod, és nem fojtogat a sírás!!!! Valamilyen szinten én sem tudom feldolgozni a két kisbabám elvesztését, de megyek tovább, és járom az utam, mert tudom hogy ilyen kegyetlen nem lehet az élet hogy nem ajándékoz meg legalább egy kisbabával!
Vendég
 


Csajok!

Egy kis nosztalgia!
http://www.youtube.com/watch?v=o7syF6r36Sg
Vendég
 


szép estét!

zsu!
szupi lesz a szabad szerelem nincs is annál szebb!!!

babcsi!
végülis nem is a kiírás számít amikor akar úgyis előbújik a kismanótok!!!!
gondolom már nagyon várjátok!!!!!
ne izgulj nem lesz semmi gond a csaszival minden simán fog menni és szépen fel fogsz épülni!!! de még megfordulhat a manó!!!!!

tündi!
oké ne legyen 3 hét de azért mondjuk még egy jó hét és aztán megszülethet!!!!
ja én a jóslót úgy ismertem fel hogy nem volt egybefüggő csak a derekam akart leszakadni a nap különböző szakaszaiban!!!! aztán már az igazi fájások na azokat már nem lehet eltéveszteni legalábbis én a mai napig emlékszem mikor megkérdeztem a szülésznőmet hoggy akkor most a 10 percesek után a 5-7 percesek jönnek ??mire ő azt mondta hogy nem biztos és igaza lett mert nekem az 1-2 percesek következtek!!!!!
kívánom hogy nagyon szép és gyors szülésed legyen!!!!
szupik az eredmények csak így tovább és szupi hogy csak ennyit híztál de ha emlékszel én sem híztam Balázzsal annyit azért csak van melletünk már egy örökmozgó is legalábbis nekem Bence az volt!!!!


gröni!
pihenj sokat és nem lesz semmi gond én nagyon szurkolok neked!!!!! küldök baba bentmarasztaló tapikat!!!!!!!

ditke!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
tessék pipikélni holnap egy pozitívat és tessék pozitívan hozzáállni!!!
na és hogy ünnepeltek holnap????

susy!
hol vagy mi van veled????

ticsi!
mi újság gyerkőc téren?? hogy vagytok és Árpi hogy van??? mosogatógép dogozik???

további szép estét többiek pusszantás!!!
tündi23
 
 


Vicuska
A tiéd is lesz még ekkora. :D

Dike
Köszi a fájásos infot. De ettől még nem lettem nyugodtabb. :) Amúgy a jóslóról én is tudom, hogy meleg fürdőre elmúlik, csak Réka mellett kicsit nehéz lenne fürdőt venni. Mindenesetre még nincsenek. Szerintem még hetek is lehetnek, mire kibújik. Védőnéni is azt mondta, simán kibírhatjuk a 40. hétig is.
Napközben ne mérj!! Már egy kis mozgástól felmegy a hő.
És nyugi! Ne beszéld be magadnak, mert rosszabb lesz, ha mégsem jött össze.

Babcsi
Azért írják, hogy a betöltött 37. héten már érett, mert utána bármikor megszülethet, már nem számít koraszülöttnek. Már a tüdeje is szépen kifejlődött, ilyenkor már csak híznak. Szerintem az a pár nap eltérés nem számít semmit – hogy most középidőben, vagy 1-2 nappal előbb/később termékenyült meg.
Én is csodálkozom a 8 kg-on. De a Te 10-ed sem sok! Mondjuk, rajtam alapból volt plusz 6-7 kiló Rékához képest, tehát már most plusz 1-2 kg vagyok ahhoz képest, amennyivel Rékát szültem. Szerencsére, ez nem sok. Majd ledobni lesz nehéz a 8 kg-on felüli kilókat. :?
Rékánál nem voltak fájások. Csak a magzatvíz csorgott, de semmi görcsöm nem volt. Ezért is tudtuk kihúzni a 36. hétig. Szerintem szülésindítás előtti este voltak jóslófájásaim, mert elég erős menziszerűek voltak, de reggelre el is múltak.

Bogáncs
Hú, köszi, hogy írtad, hogy Te is a Dzsulee-féle homeot csináltad. Féltem, hátha mégsem jó. De akkor reménykedek!! :)

Grönikém!!!
Kitartás!! Még simán bírhatjátok, ha tényleg pihensz. Ha ez otthon nem megy a körülmények miatt, akkor irány a kórház. Inkább ott feküdj, minthogy előbb jöjjön a baba!!! Szorítok ezerrel!!!! De tényleg, lécci inkább feküdj be!!!

Ditke
Akkor Boldog évfordulót holnapra!! Várom a brunya eredményét! :D
Köszi a számot! Nem vagyok egy nagy DJ Bobo-fan, de ez most jólesett.
Én egyik nagy kedvencem ez az együttes: http://www.youtube.com/watch?v=3c9RmtC-8mI

Kolibri
Sajnálom a görcsölést, de hátha jót jelent.

Tavirózsa
Megértem a döntésedet, de kívánom, hogy kellemes meglepetésben legyen még részetek!!!! Puszi!

Zsu
Ez jó taktika!! Nálam már egyszer bevált! :wink:

Na, én megyek is aluszkálni lassan. Réka jó későn aludt el. :(
gtünde
 
 


gtünde
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Bocsika Lányok, de el vagyok havazva....
Reggel elindulok és este 7 körül érek haza. Tegnap éjjel mostam, mert már nem volt tiszta bugyim! :roll:

Gröni :)
Tömören:
Kép
Kitartás!!!!!!

Tűzliliom :)
Illetve TAVIRÓZSA!!!! :lol: :lol:
Lassan beállnak a hétköznapok és mehetünk szaunázni!!!! A suliban új rend van, be kell írni a látogatókat. Elképzeltem, hogy mit fogunk beírni!
Látogató: tavirózsa
Kihez jött?: gyugyi
Látogatás célja: szaunázás :lol: :lol:

Tüncsi :)
Jó a javított tábla!!! :wink:

Nati :)
Tegnap pezsiztem! Gondoltam Rád!!!

Szavazásunk még jól áll. Még. Nagyon jön fel az a lány, aki az elején is vezetett. Irgum-burgum. :evil:

Többieknek is NAGYÖLELÉS!
Kép

Mennem kell megint. Le kell ugranom a házidokihoz, mert sikerült jól megfáznom. :? Hétvégén meg retro-buli. Addigra szeretnék megegészségesedni! Letöltöttem egy csomó retro számot a netről!!!! :D Nagy buli lesz!

Kép

KépKép
zapáné
 
 


Jó reggelt!

Tavirózsa!
Kép

Ditke!
Hát Temeg leslelődsz? :lol: Megmondom! :lol: És köszi!
És Neked is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! Így utólag is. Tegnap mire ide írtam volna, az uram kiturt a gép elől! :evil: :lol:

Gröni!
Nagyon sokat gondolok Rád, remélem bent marad még pár hétig a babád! Minden rendben lesz!!!++++++++++++

Susyért én is aggódom. :roll:

Fenci!
Vigyázz magadra Te csajszi! Remélem már jobban vagy!

Vicuska!
Te is tessék vigyázni!!! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Kukac :)
Kép
Istenke éltessen!

Doki néni szabadságon. :? Bementem a gyógyszertárba... 7000Ft. :shock: Borzasztó. :(

KépKép
zapáné
 
 


Ditke :)
Most nézem a naptárt! Neked is:

Kép

Dike :)
Te is? Mert akkor Neked is jár egy csokor! :wink:

KépKép
zapáné
 
 


Jó reggelt!

Annyira fáztam míg beértem, hogy csuda! :?
Ja, meg majdnem elájultam a combinon, meg a trolin.
Olyan ritka szarul vagyok már megint. :(
Most nem görcsölök, de nem is tudom, olyan sárkányos és nyúzott vagyok.

Babcsi!
Te írtad, hogy a beágyazódáskor neked volt ilyened?
Én mondjuk inkább úgy érzem? nem sikerült. De 1 hete hétfőn volt a pé-m.
Titokban csináltam mégis egy Lh tesztet . :oops: Akkor még menszi nem lehet most. :shock:
Ja! A 37 hetet betöltött magzat a már érett újszülött. Függetlenül a súlyától. Már nem igényel fokozott orvosi ellenőrzést. Légzése önálló.
Régen a 2500 g -ot meghaladó súlyu újszülöttket nevezték érettnek. Most már ha ennél kisebb is, de jól táplálható, 3-5 nap múlva haza is engedik. :D
Látom Tünde már válaszolt. Sorry!

Tavirózsa!
Hihetetlen rőd van. Nem hiszem, hogy a veled történteket el lehetne viselni máshogyan. Nagyon-nagyon haragszom az orvosokra az ilyen tetteikért. :evil:

Tünde!
Köszi! Reménykedek még én is. :wink:
Remélem kellemes és összetéveszthetetlenek lesznek majd jó időben a jóslófájásaid és a szülésed is! :D

Ditke!
Bocsi! Utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánok és sok boldog Házassági évfordulót kívánok! Meg még egy csodás pozitív tesztet! :D

Ticsi!
Jaj de kis sókos csücsöri szája van Árpinak! :D
Ádám pedig jó súlyban van. Szép kis husi pofi! :D
kolibri28
 
 


ZSÓFI! :D

Jaj de szégyellem! :oops:
Kihagytalak. :oops:

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :D :D :D :D
kolibri28
 
 


Szép Napot Mindenkinek :D

Ditke :D Zsófi :D
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok !!!!


Gröni :D
Pihenj nagyon sokat !!! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy még egy picit maradjatok egyben! Mond meg babucinak, hogy már nem kell sokat várnia és kitartás! Egyébként már biztos most is szép nagy és erős! Tudod a 30. héten már nagyok a babák!!!


Kolibri :D
nekem a pé-t követően már elkezdett fájni menzisen a pocim!! Nagyon drukkolok!!!


Ditke :D
Bizony! Nagyon közel van a baba érkezése és még most is alig tudom felfogni!!! :D

A tesztet nagyon várjuk!!!!


Tündi :D
Hát,a doki szerint már nincs sok esély a megfordulásra, azért még bármi lehet! De vagy így vagy úgy lesz elfogadom!


Tüncsikém :D
Köszi az infot...hát akkor babucim péntekre megérik! :D Dokibá azt mondta ha nincs megfordulás valszeg a 39. héten lesz a csaszi...

Gyugyikám :D
drukkhegyek gyermekednek!! Legyőzzük a másik csajszit!!!!!!


Ma voltunk vámpírkodáson és NST-n és UH-on...minden rendben...babuci jól van, buksija gyomorszájamban még mindig! Dokibá szerint kb. 3500 g-osak vagyunk és fejecskénk úgy 9,7 cm....

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok!

Szégyen szemre vissza kéredzkedek, és nem írok :oops:
Már javában költözünk ki, és költözünk be az új lakásba...


Legyekmami :)
Hatalmas pocid van :) Még egy pixit tartsd bent a lurkókat, addigis pihizz sokat! Éjszakák miatt nem irigyellek, tudom milyen, én is átéltem, pedig szinte pocakom sem volt.
A múltkor majdnem kitöröltelek iwiw-ről,mert nem tudtam ki az a S.A. :oops: Aztán mikor megláttam a pocis képet, meg alatta a szöveget, egyből rájöttem :P


Babcsi :)
Sajnálom, hogy Gergely baba nem fordult meg. DE szerintem az a lényeg, hogy a világrajön. Mármint, szerintem nem baj, ha császárral érkezik! Kitartás!
Lent nekem is fájt a szeméremcsontomnál. Én ott éreztem a fájásokat 5-3-1 percenként. A pocakom nem keményedett hozzá.


Tüncsi :)
Köszi,hogy betettél a táblába :)
Szép nagy pocid van! Ehhez a lent van, fent van dologhoz nem szólok... Nekem már a 35.héten lent volt...és 40+4re született meg Albert. Nekem csak jóslóim voltak, azok picit fájtak csak. Rendes fájásaim nem voltak...


Tündi :)
Jobbulást a fiucskádnak!
Hogy álltok a házikóval? Fűtést megcsinálták?


Mofly :)
Kitartást tudok csak kívánni nektek!
Párodnak pedig jobbulást!


Gyugyi :)
Jó retró bulizást hétvégére :P
Jó lett a tanterem, és szépen lefogytál :lol:
Lánykádra szavaztam a múltkor. :wink: Csini csaj :)


Fenci :)
Örülök, hogy olyan jól sikerült a bejelentés otthon :)
Pihenj sokat!!! Gyomorfájáshoz nem tudok hozzászólni :?


Vicuska :)
Sajnálom az émelygést, de megéri :wink: Kitartás, még pár hét, és utána élvezheted igazándiból a kismamaságot :wink:
Sima B6 vitamint próbáltad? Nekem az segített picit, meg a ropi.


Vickybabe :)
Nagyon jók az UH képek a fiúcskádról :) Szépen kivehető mindene :P
Nincs még tesóprojekt, csak azért csináltam vonalzót, mert nem tudom néha, hogy hol is tartok :oops: A naptárba nem mindig jelölöm...


Zsófikukac :)
Boldog névnapot :)
Hétvégére jó poharazást :wink:
A lombikhoz pedig nagy drukk!


Kolibri :)
Derekad hogy van? Javult már valamit? nem lehet, hogy felfáztál? Nekem régen azért fájt, mert 4kereszteset pisiltem, és vesehomokom volt...
Albertet nem becézzük, vagyis nem az Albertet becézzük, hanem minden mást mondunk neki :P


Dike :)
Én nem hőmérőztem sose, nem hiszek benne.... felesleges önstresszelés szerintem
A méhnyakadat miért babrálod??? Nehogy megsérts valamit!
Bízd a dokira...


Gröni :)
Az otthoni cirkuszhoz inkább nem fűzök semmit...
Neked most soksok pihenésre van szükséged! Próbáltátok egy picit megemelni az ágy végét??? Nekem is tanácsolták anno...
Még bírj ki 6 hetet minimum!!!
Vendég
 


Babcsi :)

Húúúú, mekkora méretekkel rendelkezik már most Gergely baba :)
Szép szál legény lesz biztos :)
Vendég
 


Jó reggelt! :lol:

szép időnk van :twisted:

Kép

Grönike!
nagyon drukkolok nektek, hogy még kitartsatok és minden rendben legyen! :)

Gyugyi!
te folyton bulizol, vagy csak nekem tűnik úgy? :roll: :lol:
van szauna a suliban? :D
jobbulást!
Kép

Ditke, Kukac!
Boldog Névnapot! :P
Kép

Kolibri!
tessék új ágyat venni :twisted:
és nem feladni a hónapot! :D

Ditke!
teszteltél? :roll: akkor mára is sok boldog házassági évfordulót! :wink:

Dike!
te is nemsokára tesztelhetsz 8)

Tavirózsa!
sok erőt kívánok neked, és bízom benne, hogy egyszer jóra fordulnak a dolgok, és kárpótol téged a jóisten vagy akárki aki fenn csücsül a felhőkön :)

Többieknek is pusszantás :P

Suzy?Krisz?Baba?
Vendég
 


Haga :D
Persze, teljesen igazad van! Úgy jön ahogy akar!! :D Bizony, elég nagy baba! :D

Új kecó? klassz! mit lehet róla tudni ?

Kép

KépKép
babcsi
 
 


babcsi!!szép kis sulya lesz a babádnak, gratulálok. hát ha nem akar megfordulni, akkor ne tegye, igy legalább még szebb lesz ha világrajön, és neki ez kevésbé fájdalommentes.

kolibri! gyanus vagy :)

ditke:) boldog névnapot és házassági évfordulót, várom a teszteredményed!!!!!!remélem mindkettőnknek, és kolibrinek is sikerül. én nem tudom mikor teszteljek.

Zapáné:) köszi, h rám is gondoltál, de én nem vok névnapos, Tündinek hivnak.

Zsófi:) boldog névnapot. :lol:

ma reggel a számba 37 volt as hőm, ennek már örülök. képzeljétek voltam jósnőnél. már voltam nála sokszor, eddig minden bevált amit mondott. barátnőmnek megmondta h terhes, az volt...egyik ismerősőmnek, h súlyos beteg, de nem tud róla, 5 hónap mulva belehalt a rákba :( ezt csak azért irom h tehát jot és rosszat is megmondott már. ma voltam nála, azt mondta h terhes vok, és még nem tok róla, fiam lesz....stb meg még a jövömmel kapcsolatba sok mindent. hát most vagy hiszek neki vagy nem, de ha igazat mondott akkor viszek neki egy csokór virágot :) majd meglátjuk.....

KépKép
dike
 
 


dike :D
akkor reméljük, hogy igazat mondott és készítheted a virágot! :D a 37 szájban az csúcsszuper!! Drukkhegyek!! :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Dike!
hajrá jósnő! :lol: :lol: :lol: 37 tecc :D

Képzeljétek, holnap megyek uhura a saját dokimhoz és van a kórházban 3d-s uh gép! :P azzal fog megnézni :lol:
Vendég
 


bocs, hogy idemásolom a vetélösböl, de nagyon szép

Leírok nektek ide valamit, amit egy volt kolléganőm egy doktornő (kórházban dolgoztam adminisztrátorként) írt nekem, mikor elvetéltem
és talán ez adott nekem erőt ahoz, hogy igenis meg kell próbálni és ennek így kellett valami miatt történjen, hogy a baba elment. Ezt kb. 1,5 hónappal a vetélés után kaptam tőle ezt a levelet.

""Lehet, hogy először kicsit furcsán hangzik majd, de hidd el tulajdonképpen nem veszítettétek el. Az Ő feladata valószínűleg ennyi volt: felkészíteni téged az anyaságra. Megfoganni és megszületni a babának is nehéz feladat. A kis lelke biztos, hogy veletek marad, és lehet , hogy legközelebb ismét Ő fog megfoganni, most csak "gyakorolt". Ne izgulj, nem vagyok komplett idióta - senki sem tudhatja , mi a Nagy Igazság az életben.
A TE, pontosabban Ti dolgotok az, hogy felismerjétek , mit is tanultatok ebből a pár hétből, mennyivel lettetek gazdagabbak, mert erre a tudásra lesz szükség a következő terhesség kapcsán.
Mindenki útja nehéz. Ne add fel, mert csak úgy fog beteljesülni az álom!!!""
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjünk a köszöntéseket, de ha nem haragszotok ma nem írogatok ide, csak annyit hogy a teszt nega lett, ahogy éreztem, nem volt meglepetés! :? Ne sajnáljatok! :wink: Tovább előre!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Dikte!
Nem sajnállak! De együtt érzek! :wink: :? Bocs, hogy nem vagyok képbe, de Ti most hog álltok orvosügyileg? Nem kéne nektek is inszemmel vagy lombikkal próbálkozni? :roll:

KépKép
zsófikukac
 
 


Ditke!

Kép
Vendég
 


Napot!

hú megint mennyi minden történt!

Grönike!

Bár már nem olvasod, de majd smsben is leírom, hogy nagyon coríjjok!!!!!! Még egyben kitartás!!!!!!!!
Anyukádhoz inkább nem fűzök semmit...megjegyzem az enyim is folyton ezzel jön...minek kellett mégegy! Hát majd meglepődik, ha a harmadikat is összehozzuk!!!!!!! :evil: :evil:

Vicuska

Izgatottan várjuk az uhut! Hú má bizti lesz pálcikamindene....

Babcsi

Nekem most alig keményedik, de folyton a kijáratot döfködi, ijesztő..nekem a vízzel meginduló fájások nem voltak vészesek...olyan volt mint a mensi 1 napja...még pár órával később se volt rosszabb, a monitor 70-90 között mutatta őket...és nagyon vicces, hogy tényleg dombocskákat látni, én meg azt hittem majd kiugró hegyek lesznek, de nem, lankás dombok. Aztán amit már nem láttam mérve azok a szülőszobai fájások voltak, nem láttam, ugyanis nem működött a fájásfigyelője a ctgnek...én kaptam a szart, mert engem gondoltak, hogy együtt fogok működni...hát izé, azé igyekeztem...:D
Egy súlyban vagytok Ádival...jó nagy bébink lesz!
Anyós a férjem tesóját 4kgval szülte, a manó az utolsó éjjel fordult meg! Anyós mondta, nem kívánja senkinek...nagyon fájdalmas volt, mert hát ugye az má azé nagy test...nem is tudta megszülni, úgy nyomták ki belőle! De nekünk ilyen nem lesz!!!!!!!!!!!!! Simán kitoljuk!

Tavirózsa!

Örülök, hogy jelentkeztél...nagy ölelés neked, és ugyanazt kívánom, mint Tüncsi, legyen nagy meglepi!

Zsu

Nem tudjuk mi volt a bibi a mosogatógéppel, szétszedtük, összeraktuk és megy
De éjszakára nem indítom el, asszem.
Védőnőnél minden oké, de mehetek még a jövő héten is, mert a vérkép csak akkor lesz meg...
Lebacott, hogy mennyit híztam...hát nem akartam mondani neki, hogy 6 kg plusszal kezdtem, és még mindig hányok, és sztem a 10kg simán lepattan a szülésnél, ami le is pattant Árpinál is...magyarázhatnék én, egy bögyeit kidobó 3 gyereket szült, egyáltalán nem deszka, de egóval bélelt csajnak!
leszarom, pecsételjen, oszt viszlát

na megyek etetni, még tán jövök

cép napot!

Kép
ticsimû
 
 


Zsófi! Ditke!
SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
Kép

És megy a mókuskerék, de nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Köszi Mindenkinek!

Boldog névnapot kívánok mindenkinek, aki mostanában ünnepli!

"Kicsi " lányom tegnap volt 14 éves!

Párom csodálatos rózsacsokrot csináltatott Neki 14 szál rózsából.
Azt kérte még, hogy a születésnapjára legyen készen a szobája Készen lett...

Gyugyi, mehetünk!
Készen vagyok a festéssel. 7 napig csináltam, reggeltől estig, megállás nélkül.
De a végeredmény nagyon szép lett!
Még apróságok vannak hátra, pld. a díszléc festése, de elég volt.Majd...

Egyébként ma nekem is megjött. És ez itt a vége. :cry:

Szombaton keresztelőre megyünk.Én leszek a Tesómék babájának a keresztanyja.

Bocs, hogy nem írok Mindenkinek!
Vendég
 


Ditke, nahát, majdnem a névnapodon van a házassági évforduló?
Sok boldogságot Nektek!

Mi is éppen a névnapomon házasodtunk össze!Arra gondoltam, meghívom a páromat egy spanyol étterembe.Lassan aktuális lesz. :wink:
Vendég
 


Éjt!

Boldog névnapot kívánni jöttem, mert az lemaradt az előbb! Ditke, Zsófi, buldog névnapot!

Tavirózsa

Képet dobj a szobáról! Nagyon szeretünk képnézni...:D

Éjt, menek sunyni

Kép
ticsimû
 
 


Majd dobok képeket, csak le kellene fotózni...
Most rohanok a dolgozóba, talán este ráérek!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?