Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dita neked egyszerre teljesül a kívánságod, mert ikreid lesznek. Egy fiú és leány. De jó lesz, majd megyek babázni.

Zsuzska a tatabányaiktól rosszul vagyok.

Próbálom magam győzködni, hogy legalább 1 éjszakára elmenjek a práommal valahova Bence nélkül, de nem bírom itthon hagyni a kis ördögömet.

Ja Dita mi az inszem után vagy 2 napig nem voltunk együtt, mert tök fájt a hasam. Lehet, hogy ez volt a baj?

Na mindegy.

Aki inszemen volt most nagyon-nagyon drukkkkkk!.

Szilvi a 15 nap mindjárt eltelik. Utólag könnyű mondani, de én is majd megőrültem már.

Linácskának két kislánya lesz egyszerre és akkor lesz három a kislány.

Kismamák vigyazzatok magataokra.

timejka
 
 


Mi ez a pangás???????????????

Én szépítkezni voltam tehát van felmentésem! :lol: :lol: :lol:
Kozmetikusnál voltam meg vásárolni! Vettem három gatyót egy cipőt (babásat) egy pulcsit egy papucsot. Gyereknek is papucsot, meg egy pulcsit.
Vettem hajfestéket nemrég mostam le úgyhogy megyek is hajat szárítani! :wink:
Pénteken megyek fodrászhoz, de az alapszínt mindig én szoktam vinni és csak a pink csíkokat kapom ott! :wink: :lol: :lol: :lol:
Szóval pénteken már friss és üde meg hamvas leszek csini kismamija lesz Bébi Bogyónak! :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,

jól tetted, hogy szépülni voltál, ha még a fodrász is meglesz teljes lesz a kép :wink:
Én tegnap végeztem az összes szépüléssel, és nagyon jól érzem most magam a bőrömben, nagy lelki béke szállt meg, tényleg kezdtem már magam lepukkantnak érezni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Én annyira lepukkant voltam mostanában, hogy a te szavaiddal éljek, hogy már szó szerint utáltam tükörbe nézni, képzeld el hétfő óta sapkában járok még dolgozni is mert annyira szar a hajam......... :roll: :oops:
Mondjuk hideg is van mint a ruszki filmekben! :twisted:

dita75
 
 


dita: Be kell, hogy valljam, hogy ha olyan 80.000 körül lenne a gyed, akkor az a pótlékaimmal együtt kevesebb, mint a fele a jelenlegi pénzemnek. És jó magas a lakáshitelünk havonta. Sajna...

twist: Nekem is fel volt fújódva a hasam és szerintem az utro-nak is volt köze hozzá.

Egy teljes generált nekem is be lehetne iktatni, de általában otthon csináltatom a hajam, mert ott lényegesen olcsóbb. Kozmetikushoz nem járok, a körmömet meg magamnak szoktam csinálni, de most az is hanyagolva van. Akik csináltatni szokták: Tudtok olyanról hogy ne lehetne körmöt csinálni és csináltatni terhesen? Mert én hallottam ilyet. Nektek nem mondott a körmös erről semmit? Mert akkor nem aggódom, ha nem szólt, akkor ez is olyan kacsa, mint a hajfestés.



vicky79
 
 


VICKY
Én másfél éve nem voltam kozmetikusnál mert gyesen volt a csajszi!
Nem mintha előtte sokat jártam volna. A kozmetikus barátnőm azt mondja, hogy jó bőr vagyok! :lol: :lol: :lol: Nem kell igazán semmit csinálni velem!
Nincs pattanásom, ragyám, semmi. Kb. 3 éve voltam életemben először kozmetikusnál, de akkor is csak a szemöldökömet szedettem ki.
Én is itthon csinálok mindent. Régebben kétszer jártam fodrászhoz egy évben, mert magam festettem a hajam, fekete volt és az nem kopik le hamar. Növesztettem így vágni sem kellett. Körmöshöz már vagy 10 éve nem járok.
Amúgy letettem a manikür - pedikür - műköröm tanfolyamot még 12 évvel ezelőtt, de nem csinálom meg: magamnak nem tudom szépen!

Neked a pótlékaid teszik ki a lóvéd nagy részét amit a gyed alatt nem kapnál?
Hát igen elég nagy érvágás ez a babadolog, de hát mások is megoldják valahogy! Én még ennyit sem fogok járni szépítkezni mint most, meg kevesebb göncöt veszek, azért ha innen-onnan elcsíp kicsit az ember talán könnyebb átvészelni azt a pár évet!

dita75
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, nem tudjuk bekapcsolni a fűtést. Majd szétfagyok, meg vagyok fázva. Na mindegy.

Timejka,
mondtam a férjemnek a 3 a kislányt, csak nézett, és kb az volt az arcán, hogy akkor ő kitér a hitéből :lol: Kicsit fájdogál a hasam remélem épp ágyazódnak a lánykák!!!

Vicky,
a hajfestés az kacsa??? Én nem festettem terhesen hajat, vagyis egyszer 11 hetesen az esküvőmre, utána már nem. De most is bevállalnám ezt a kis áldozatot, csak már itt tartanánk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vicky,

én úgy tudom hogy az első 3 hónapban nem ajánlott.
Nem hiszem, hogy ha 5 hetente megcsináltatom a körmöm károsabb mintha hetente lakkoznám és acetonnal lemosnám a lakkot.
Nekem június óta nem volt műkörmöm a lombik miatt, eddig bírtam. Egyszerűen kell, hogy csinosnak érezzem magam. :roll:
Ahogy a lakkozásnál a zselés építésnél is az a káros, ha a kismama belélegzi az ott felszabadult anyagok gőzét. Nekem nagy teremben csinálták, nem kis lukban így nem lélegeztem be semmit.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

én csak melíroztatni szoktam néhány tincset a hajamba, és azt lehet a kismamának is mert a festék nem érintkezik a fejbőrrel. Persze itt is lényeges, hogy jól szellőző helység legyen.
Én nem hiszem, hogy ezen múlik a baba egészsége.
Ha depibe esek mert már nagyon lepukkant vagyok akkor szerintem többet ártok a kicsinek mintha 5-6 hetente melíroztatok és megcsináltatom a körmömet, ami által lelki nyugalmat lelek.
Persze szülésre nem műkörömmel fogok menni :lol: :lol:
Nekem furcsa most, hogy változik a testem (persze a világ legcsodálatosabb dolga miatt) úgy érzem, hogy muszáj tennem azért, hogy csinos kismami legyek.
Nekem világ életemben ez a fogadalmam volt, hogy kismamaként és fiatal anyukaként igyekszem nem elhagyni magam. Persze a hangsúly azon van, hogy igyekszem, mert ha nagy lesz a pocak vagy már szoptatok nem biztos, hogy feltétlen arra vágyok majd, hogy a fodrásznál vagy a kozmetikusnál üljek. 8)
Amíg megtehetem kihasználom a helyzetet és adok magamra. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


LINÁCSKA
Vegyél egy forró lábfürdőt, tea és vegyétek elő a téli paplanokat!
Tegnap én is elővettem, még izzadtam is éjjel alatta! :lol: :lol: :lol:

Na csajok én még pipilek egyet aztán felhelyezem az utrot és bubukálok a hajnali utroig! :D

Kép

dita75
 
 


Linácska,

mi még nem fűtünk, de nem is fázok (felöltöztem rendesen). Mondjuk hogy meg vagy fázva te másképp érzed, ráadásul nálatok Lilire már ideje fűteni
Jobbulást neked, persze a megfázás az inszem szempontjából ideális mert eltereli a szervezeted figyelmét a babáról ő vagy ők pedig szépen megtapadnak. :wink:
A lombik után én öt napig kaptam szteroidot, és a doki nekem is azt mondta, hogy ez eltereli a szervezetem figyelmét a babáról és úgy is lett :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Ditus!

Hajnali utri? Mikor hajnal?

Moncsi, Linácska!
Én is végigfestettem a hajamat. Nagy térben, + a mai festékek már nem ártalmasak.

Sőt a fodrászom utánom szült 3 héttel, és ő 8 hónapos babás koráig dolgozott, egészséges fiacskája lett. Bár ez sem normális teljesen, hogy ennyit dolgozni, de ő tudja.

Legyen is mindenki csini kismami. Annyi rossz példát látni, amikor a kórházba kellett mennem vizsgálatra hát sok elhanyagolt mamóca volt. Attól hogy növekszik bennünk egy pici csemete, még adni kell magunkra. Nem utolsó sorban pedig a férjecskéink miatt is.

Ez igaz szülés után is. Nekem is jól esett a kozmetikus nagy generál szülés után pár héttel..., addig meg apóca vigyázott Dundusra.
20150601134430
 
 


Jó reggelt!


Kép

fütés :nálunk tegnap tették ki ki igényli hogy bekapcsoljálk! remélem sokan aláírják, mert fázok!

bár Zsigmondom szobájában van egy kis villanyradiátor, ő nem fázik... :lol:
meg ugye paplanokat gyártunk, van mivel takarózni :lol: :lol:

Annyira drukkolok mindenkinek, hogy sikeres legyen ez a hónap! meg a többi++++++++++++++++++++

puszi

megyek babarucikat vasalni!
Vendég
 


Jelentem van fűtésünk, reggel rájöttünk, hogy lemerült a termosztátban az elem, és már nem tudja kapcsolni magát a kazánt. Egy elemcsere kérdése volt :lol:

Szerintetek a megfázásnak lehet ahhoz köze, hogy elég gyatra a hőm? 3x1 Duphaston meg 1 utro mellett is csak 36.7. Hogy leszek én így babás?????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


néhány kép
szunyóka Kép

az új zenélő forgókámmal

Kép

mosoly a békámnak Kép

anya térdén nézelődöm Kép
Vendég
 


Boni!
Zsigi nagyon jóképű! Mennyit nőtt!
20150601134430
 
 


Boni annyira édes Zsigi.

Linácska a párom is neki menne a falnak ikrektől.

timejka
 
 


HAlihóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Na nekem nem kell szteroid. Pörgök mint a motor, rohadt sok meló van! Most már kicsit leültem meg lepihentem, mert már fájt a hasam.

VIKI
Hajnali utro olyan 4-4.30 körül amikor a párom kel akkor van, és utána még próbálok kicsit szundizni, de nem mindig sikerül. :?

BUBU LACIS kép nagyon cukker! :lol:
Láttam az oldalon van még sok Disney-s ami aranyos!

BONI
Zsigi úgy nő mint a bolondgomba. Nagyon szép pofikája van! Imádnivaló! :D :D :D

Na pörgök tovább, annyi minden rámszakadt most, hogy hirtelen azt sem tudom mi a saját nevem!

dita75
 
 


Sziasztok Lányok,

tegnap otthon maradtam párommal. nem volt kedvem egyedül bejönni gyalog, a hétfői rossz tapasztalat után.
nagyon jó volt otthon.
végül krumplifőzi volt virslivel. az lesz ma is.
de nem nagyon hiányoltatok. :cry: :cry:

Ditulika: azért nincsenek dupla fizuk pesten!! :shock:
vagy mondj egy helyet, gyorsan váltok még!! :lol:

Boni: nagyon édes Zsigi!! olyan szép babás arca van!! és nagyon szépen nő!!

csajok, ma néztem, h van még 2 doboz duphastonom és majdnem 2 doboz utrogestanom (azt nem tudom, h pontosan milyen oral v dugdosós). ha vkinek kell nagyon szívesen elpostáznám. pláne, h az utró 2009. 09 hóig jó csak. duphaston 2012-ig.

tök nyomi vagyok ebben a szar időben!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CSIBI
Pont este amikor kikapcsoltam a gépet akkor gondoltam rá, hogy egész nap nem is írtál......... bár ha azt vesszük alig-alig volt valaki tegnap...........én is szépítkezni voltam! :lol:

Egész héten ez a mocsok idő lesz! :twisted:

dita75
 
 


Ditulika: nagyon tetszik a szives aláírásod!!

Viki: maci aranyos!!

Timejka: neked is új vonalzód van!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CSIBI
Ja benne voltam a gyártástechnológiában nagyon! :lol: :wink:

Viki macija viszont nem az én ötletem, de annyira édi, hogy akár az enyém is lehetne! :lol: :lol: :lol:

FŐ AZ ÖNBIZALOM!!! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Ditulika: most már késő ,,magyarázkodni,,!! :cry: :cry:
írigy vagyok a szépítkezésért!!!! én is én is!!!
gyártástechn: eszembe jutott még, h az orgazmus méhmozgás eredményez! ezért tiltott a szex veszélyeztetett kismamik esetében!
szóval akkor volt triplázás??!!! 8) :lol: :lol: hajrá ikrek!!!

nekem szükségem lenne vmi spurira, mert nagyon le vagyok lassulva. :roll: és semmihez semmi kedvem!
de már csak 10 napot vagyok a main kívül. tök fura! és még nincs otthon gép , net. nem tudom mi lesz. pedig nem szeretnék ki - lemaradni.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,


Két nap pihi itthon el sem hiszem. Tegnap este fél tizkor értem haza mondhatnám reggel héttől mentem hulla voltam. És erre a hétre már több vizsgálat nincs, bár hétvégén és pénteken is dolgozom. Jövöhét erős lesz, doki pesten, vizsgára kell vinnem a kocsim és ráadásul még a nagyfönök is előkerül Németországból ugyhogy még vele is kell foglalkoznom egy napot. Fujj :cry:

Ditu, Monic, Czinki ti hogy vagytok? Nekem ma olyan szar a hangulatom, meg ez a barom idő. A babám olyan békés a pocimban hogy sokszor megijeszt mert nem is érzek semmit. Hétfőn megyek AFP eredményért. Épp tegnap olvatam a neten hogy volt egy pár ember akinek a kombinált tesztje negativ lett az Afp meg szar, pedig a kombinált teszt sokkal erősebb és többet tud mint a másik. És persze egészséges babájuk született. Csak ha szar az afp-d akkor a sok genetikai herce-hurca ilyesztegés kell a francnak. Ráadásul olvastam olyat is tegnap akit addig ilyeszgettek a hülye vizsgálatokkal a végéig hogy sokkal hamarabb megszült és igy lett gondja amúgy meg nem lett volna. Elég gáz.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska: ez a hülye idő minket is megvisel, a bébiket mégjobban kint v bent egyaránt!!
nekem is volt már olyan , h egyik nap éreztem reggel, aztán meg csak másnap késő du. addig meg odavoltam, h akkor most mi van?? simiztem, dumáltam hozzá és semmi nem volt. és aztán amikor meg szétrúgta az oldalam végre örültem, mint majom a farkának.
én pl csak a 20. héten éreztem először! te meg már most! szóval ne aggódj!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Boni, Zsigi cukorfalat, nagyon aranyos kisbaba!!!!! :lol:


Czinki, elvileg lassan már éreznem kellene, de még semmi jele nincs. Pedig pénteken 17 hetes leszek. Reggel amikor felkelek tök visszamegy a hasam aztán délben ha ebédelek illetve du amikor próbálom meginni a napi vizszükségletemet akkora nő meg elég nagyra a pocim, aztán hat után nem eszem reggelre pedig eltűnik. Hát most hogy van ez???


Monic, neked nem is volt kombinált teszted???

Kép
pgsuska
 
 


Dita köszi az új vonalzót!

Nálam is volt a Bencével olyan, hogy egész nap nem éreztem, aztán délután valamikor jelezte, hogy itt vagyok. Addig tiszta ideg voltam.

timejka
 
 


Zsuzska: ne izgulj, h még egyáltalán nem érzed!! első babánál teljesen természetes, h későn érezzük!!
mondom én először a 20. héten éreztem!! van aki korábban, ez tök változó!!
nekem is reggel kisebb a pocakom!! ua mint amikor nem voltam babás reggel akár 2kg-al is könnyebb voltam! most akár 4 cm-el nagyobb a pocakom este, pont olyanokért amit mondtál, evés - ivás miatt. szóval teljesen természetes szerintem!
sőt, nekem van , h a köldököm kidudorodik, van , h meg tökre beesik. akár este is be van esve. biztos máshogy helyezkedik a kiskölök.
szóval ilyeneken ne parázz!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Köszi Czinki!!! Most nézem hogy 10 hét van a terhességünk között. Tegnap voltam dokinál megmérték a súlyomat 8,5 kg fogytam a 10 hét óta. Akkor mértek utoljára. Szóval még semmit nem hiztam. De most már mondta a doki hogy álljak le mert most nagyobb lesz az étvágyam és ne éheztessem a babát. Azért hizzak valamennyit. Gondolom hizni fogok mert már észlelem hogy bár ugyanannyit eszem de a szervezetem visszatartja a vizet és lassan a baba nőni kezd, Jó lenne azzal a súllya szülni amivel az első mérésnél voltam.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska: volt olyan csajszi, aki, kicsit túlsúlyos volt és a cukra miatt ch diétán volt, és fogyott az egész terhessége alatt és gyönyörű és egészséges babája lett!!
és egyik nap Vikimami mondta, h az utolsó 3 hóban semmit nem hízott, pedig a Lackó akkor hajrázott !!
szóval genetika, víz, életmód számít!!
nekem a védőnő mondta, h túl sokat híztam most 1,5 hóban, figyeljek oda!! rozskenyeret egyek (sajnos többnyire félbarnát eszünk :roll: ) , sok gyümit és minőségi kajcsit egyek, húst salival stb.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ZSUZSKA
Nagyon büszke vagyok rád! Irtó ügyes vagy! :wink:

Csajok van valakinél ásó??? Eltemetett a meló! :shock:

Találtam a házikónkról olyan képeket amikor megvettem!
Fura már nem is emlékeztem mennyire romos volt!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


Dituli: :shock: nem semmi!!
a múltkor amikor mutattál képeket, én azt hittem, h újépítésű a házatok!!
nagyon szépen rendberaktátok!! bátor voltál, h megvettétek!! így nem csoda, h ennyit dolgoztok a házon!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,

emgem is kikészít az idő teljesen, délelőtt a várost jártam most meg aludtam egyet.

Zsuzska,

nekem nem volt kombinált tesztem, szerintem azért mert 28 éves vagyok. Vagy dokija válogatja, hogy kérik-e vagy sem. Az enyém nem kérte.

Czinki,

tegnap nem sokat voltam a neten, ezért nem is maradt idő a hiányolásra. Örülök, hogy ittvagy, otthonra tényleg nagyon jó lenne ha lenne netetek és gépetek. :wink:

Viki mami,

köszi a tippet a hajfestésről, és osztom a csinos kismami nézetedet is. Jó érzés, hogy így is tetszem a férjemnek, ezért próbálom nem elhagyni magam.

Dita,

tényleg romos volt a ház, nagyon szépen kikupáltátok, a fürdőszobát a 0-ról kezdtétek úgy látom.

Boni mami,

Zsigi nagyon szépséges, nekem a békára mosolygós kép a kedvencem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC, CSIBI
Az egész házat kibeleztük, még a falakat is leromboltuk, csak a támfal maradt meg, totál új lett minden.
A szobákból pl. egy igazi hegy homokot depóztunk ki ami a padló alatt volt töltés. Nikecellhulladék és beton került rá, a homokkal szépen feláztunk volna........... beleöltem már 3 milliót az elején és még semmi nem látszott rajta, hisz vizet, csatornát villanyt mindent ki kellett cserélni. Jó ki meló volt! De megérte!

MONIC
Délutáni szuszóka! Irigy-irigy! :roll:

dita75
 
 


Dita,

igaz, hogy drága volt így a házatok de legalább olyan amilyenre ti szerettétek volna. És az nagyon nagy szó.
Nekem nagyon nehéz volt megszoknom a férjem házát, 6 éve itt lakom, azóta mi is átalakítgattuk és barátságosabb lett nekem, de az igazi az lesz ha végre felépül a város másik felén a kettőnk háza, mert az olyan lesz amilyenre egy otthont mindig is elképzeltem :wink:
De mivel a pénz nagy úr, így fogalmam sincs, hogy mikor kezdjük majd el az építkezést... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus!
Csak ámulok mit hoztatok ki a lakásból. Abba bele se merek gondolni, hogy mennyi pénzt öltetek bele.....

Czinki!
Lesz otthon netetek októbertől?

Moncsi!

Legyél is csak igényes mami! :wink:
20150601134430
 
 


Viki: eddig még csak beszéltünk róla, h igen kell! de még gépünk sincs. szóval lesz egy kis csúszás. de én nagyon nagyon szeretnék!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

remélem, hogy sikerül megoldani a net és a gépkérdést, mert nem lenne jó, ha csak az anyóslátogatások alkalmával tudnál felnézni hozzánk.

Viki,

nekem van két barátnőm is akiket a férjük a várandóság alatt csalt meg. Ez bennem annyira mély nyomot hagyott, hogy igyekszem nem megfeledkezni a férjemről sem most sem a baba születése után. :roll:

Kata,

mi újság? Továbbra is kirándultok ebben a sz...r időben? Remélem nem fáztál meg. Mi újság a lombikkal? Nemsokára meglesz a hormoneredményed ugye?

Azon gondolkodtam, hogy náha amikor a hasamban nagyon apró és szabálytalan rángást érzek ( de nagyon picikét) akkor az már Pindurka lehet?
Nem szoktam sűrűn érezni, de ma délután ahogy ültem éreztem. De az is lehet, hogy tényleg csak bélmozgás volt :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: lehet Pindurka!!
:wink: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

akkor most meg is vagyok hatódva, hihetetlen, hogy a kisbaba bokszol engem :)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: el tudom képzelni!! :lol:
nagyon szerencséssek vagytok, h már ilyen korán érzitek!!
az én kis luska PiCzinkém csak a 20. héten köszönt először!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

én egész nap itthon vagyok, más dolgom sincs, mint hogy azt figyeljem, hogy mikor mozdul meg a baba. Te dolgozol, érthető, hogy nem tudod magad annyira figyelni mint én :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: van aki tényleg korán érzi, van aki későn.
meg hát azt se tudja az ember, h mit kell éreznie!
na mindegy! a lényeg, h most már rugdal rendesen!! van amikor kicsit lusta, de az idő is közrejátszik szerintem!

na mentem!
jó pihit mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic, épp ma panaszkodtam Czinkinek hogy még nem érzek semmit. De ma amikor masszázson voltam és a hasamon feküdtem, éreztem ilyen pici szurkálást, rángatózást a hasamban. Szerintem rugdalt a bébi. Aztán picit csikizett. De csak akkor éreztem amikor a pocimon feküdtem. Nekem azt mondta a dokim hogy kortól független a kombinált teszt. Tudom hogy 35 után gázos de én sem vagyok annyi még és javasolta illetve sztem az első terhességemnél is szóba került akkor még nagyon gyerekcipőben járt ez Mo-n. Ezért úgy vagyok vele hogy az AFP nem igazán érdekel. Ez volt a húzós!!

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

akkor a te dokid nagyon alapos, az enyém nemcsak hogy nem kérte hanem egyáltalán nem is beszélt róla. Holnap úgyis megyek hozzá lehet, hogy rákérdezek.
Örülök, hogy érezted Oroszlánt. Nekem egy ideje nem kényelmes hason feküdni mert olyankor furcsa nyomást érzek a hasamban, pedig nem is nagy.
Milyen masszázsra jársz? Én régebben jártam utána a masszőröm mondta, hogy a terhesség első 3 hónapjában nem ajánlott. Nem tudom, hogy menjek-e, mert rendesen meg szokott kínozni. Én már csak ilyen puhány izom leptapadós fajta vagyok :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na hát én minden mástól de a megcsalástól nem tartok, ebben a dologban maximálisan megbízom a páromban! Eleve ideje sem lenne rá, hehe! :wink: :D

Mi tanultuk a masszírozáson, hogy terhesen csak spec. masszázst ún. kismamamasszázst lehet csak végezni. Az amolyan lightos simogatás.

MONIC
A kínzóshoz el ne menj, nézz körbe a neten hol van kimondott kismama masszázs.

Remélem lesz közös házikótok, nem tom most milyenben laktok, de amiben egy nő keze van az merőben más annyi szent! (más=JOBB!!! :lol: :lol: :lol: )

Én nem bántam meg egyik lakásvételt és eladást sem, mert mindig jól jöttem ki az egészből. Nem volt egyszerű egyik sem, de csodálkoznék ha valami simán menne. De ennek nem hiszem, hogy én lennék az oka. Ilyen az élet, ez az ország!
Szép kis ördögi körök vannak!
Anya és a családom eleinte teljesen meg voltak rökönyödve, hogy egyes-egyedül mikre nem vagyok képes, én aki még 14 évesen anyukám szoknyáján ültem, és megszólalni alig mertem. Kóvályogtam órák hosszat, mert nem mertem megkérdezni, hogy egy bizonyos utca hol található!
Szóval jól kinyilt a csipám! :lol: :lol: :lol: Bepótolom a lemaradást rendesen! :lol: :lol: :lol: :lol:

CSIBI
Nagyon remélem, hogy lesz otthon net mielőbb, de legalábbis addigra míg eljössz a munkahelyedről!

dita75
 
 


Monic,
amit érzel, az már szinte biztos, hogy Pindurka. Lili nekem kb ilyen idősen olyan volt, mintha csikizne belülről, megy úgy bugyborékolt. Akkor én is megkérdeztem a dokit, és azt mondta, az már az. :lol:

Ma este már nem nagyon leszek, 5%-on áll a laptopom, és bent felejtettem a munkahelyemen a töltőt.

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita,

a mostani házunkban is van asszony kéz, csak az nem az enyém, hanem az előző feleségé. És hát a családi otthonról alkotott elképzelésünk és ízlésünk nem egyezik meg. Szeretem a házat, de az új aminek a tervezésében 80%-ban részt vettem (20 % volt az, hogy a tervező megépíthetővé varázsolta) teljesen más lesz.
De nem panaszkodok mert most is van tető a fejünk felett, aminek a berendezése és a festése az én ízlésemet dicséri.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

sajnálom, hogy le fog merülni a laptopod :cry:
Akkor egyszer éreztem azt a furcsa érzést azóta nem. Így egy kicsit bizonytalan vagyok, hogy Pindurka volt-e vagy sem.

Dita,

nem gondoltam volna, hogy visszahúzódó kislány voltál. Én kislánynak is egy cserfes kis csajszinak képzeltelek volna. Szeirntem jót tett neked, hogy a te szavaiddal élve kinyílt a csípád, mert nagyon sok álmodat valósítottad meg már az életben teljesen egyedül, és a rátermettségeddel és talpraesettségeddel a munkahelyeden is kincs lehetsz.
És ne feledkezzünk meg a hatalmas szívedről sem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Azt szeretném kérdezni, hátha valaki tudja a választ, hogy a kismamik ihatnak teát korlátlanul?
Mert ebben a hideg időben (főképp, hogy a családban mindenki beteg lett egyenlőre rajtunk kívül) elővettem a teafőzőt és egész nap teát ittunk. Gyümölcsteát, szamócásat és citromosat. Ilyen hidegben valahogy nem kívánom a hideg ásványvizet, a meleg tea sokkal jobban esik.
Vagy kérdezzem meg erről holnap az orvosomat?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: