Új privát üzeneted érkezett!

Hű,lemaradtam.

Sirkici: Boldog Nikinapot kívánok így utólag is!

Jaimee: Boldog hófordulót Nektek!9 hónap? Hű, ennyit volt a pocidban is Rékababa!

Betsy: nagyon helyesek a fiúk, naná, hogy kérünk képeket!
Köszi, még nem vettem semmit, de akkor határozottam overállra gyúrok majd! :lol:

Ja, Mirci, még vissza a pulihoz, nekem nagyon tetszett az a kiflis sztori, ismerős ám :oops: :lol:

Gyabi: mi adtunk kúpot az első oltásnál meg borogattuk a lábát, nem is volt semmi, de tegnap nagymenő módjára ezeket mind kihagytuk, hát tök nyügi is lett, meg picit melegnek is éreztem, így koraeste jött a kúp...szóval a következőnél rögtön megkapja, amint hazaértünk.

Csajok, érdemes megvenni ezt a varázsitatót? Jaimee, olvastam, Ti használtok. És érdemes jópénzért füleket is venni rá? Többe kerülnek, mint maga a pohár :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.12 10:10-kor.
Vendég
 


Arikon: ezek szuper hírek! De jóóó! :lol:
Vendég
 


Köszönjük a köszöntőket.

Bíbi anyu: Avent-esre gondolsz? Nálunk cirka 1600 fülestől mindenestül. Hogyhogy többe kerül a fül? :shock: Egyébként nekünk Nuby is van, azt jobban szereti, mert jobban jön belőle az anyag, mind az Avntesből. A lényeg, hogy cseppmentes legyen, amíg pici a baba. Varázs vagy nem varázs. Réka amúgy itthon a poharat szereti a legjobban.

Holnap elutazunk 2 napra, majd írok, mi volt. Szerintem hulla fáradtan jövünk haza vasárnap este. :? :?

Puszka!
jaimee1
 
 

 
 

Sziaszok Lányok!

Arikon: örülök, hogy jó lett az eredményed, bár biztos voltam benne. Tényleg mennyi idősek tesód gyerekei? Köszi az sms-t, és, hogy gondoltál rám.

Sirki: nekem tetszik ez a kis pötty fülbevaló, én ki sem cserélném másikra.

Judy: de jó, hogy jelentkeztél végre! Óriásit nőtt Barbi baba, nagyon formás kislány. Igen már a célegyenesben vagyok, de hál istennek nem izgulok.

Betsy: nekem változatlanul nagy kedvencem a kisfiad. Egyszerűen tündéri!

Sonny: jó hallani felőled. Gondolom már ti is nagy készülődésben. Igen ez a zsiráfos ágynemű nagyon népszerű ahogy látom. Nálam már minden készen áll Bálint fogadására, kórházi motyó is összekészítve.

Helyzetjelentés rólam: CTG-n minden rendben volt, Bálint mocorgott szépen, de fájásokat nem nagyon mutatott a gép. Hétfőn megyek megint, kedden meg a dokimhoz, akkor lesz UH is. Nagyjából ennyi. Néha kicsit fájdogál a derekam (mensi szerűen), meg keményedek, de semmi extra. Utolsó vizsgálatnál méhszáj még tök zárt volt. Szerintem én még nem szülök egy darabig.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Bibi,
köszi! :D
Mi a helyzet nálatok? Hogy vagytok?

Jaimee,
de jó is lesz nektek, egy kis kikapcsolódás! Bár miért is akarsz te hulla fáradtan hazajönni? :shock: Majd várjuk a beszámolót! :D

Mirci,
igazság szerint én sem cserélném ki szivem szerint, de mivel a keresztszüleitől kapta az arany függőt, meg már két és fél hónapja mondták, hogy ők hozzák a fülbevalót neki, igy muszály beletennem, bár ez a piros nekem is jobban tetszik, amaz fehér! Hát ez van, majd belenyugszom, meg amúgy biztos aranyos lesz azzal is! Egyébként azért hagyom benne több hétig, mert ez tetszik! :D
Örülök, hogy minden rendben volt a ctg-n, de akárhogy is nézzük, már 2 hét múlva, na jó max 3 biztos, hogy szülni fogsz! Nekem is zárt volt a méhszájam még szerdán, szombaton este meg megindultak a fájások, szóval ne bizd el magad attól, hogy zárt a méhszáj! :lol:
sirkici
 
 


Jaj, az előbb lemaradt, akartam még kérdezni, hogy plüssökkel biztos nem játszhatnak a babák? Mindegyiken azt irja, hogy 3 éves kor felett, de én szoktam neki mutogatni a plüssöket, ilyen kicsiket csak, nagyon tetszik neki, úgymond bábozunk, én beszélek, ő meg imádja, nyúl értük, oda is adom őket, hogy megfogja, de mindig a szájába akarja venni, amit ugye nem lenne szabad? Vagy igen?
sirkici
 
 


Rékám: Dejó, dejó! Lehet, hogy ez a kis "szünet" kell a babóhoz? Hajrá, hajrá, hajrá!!!!

Sirki: Sztem minden játékra ez van írva, hogy 3 év alatt nem ajánlott, kivéve a kifejezett bébi játékokat. Némelyik szőrös, másik apró darabokat (gombokat) tartalmaz, másik ki tudja milyen anyagból van.... :roll: Szőrös cuccokat nem adok Rékának (nem félreérteni! :lol: ), ilyesmink van viszont és nagyon szereti őket.

Kép

[quote]d írta:e jó is lesz nektek, egy kis kikapcsolódás! Bár miért is akarsz te hulla fáradtan hazajönni?


Mert először fogunk nem itthon aludni. Távol a megszokott ágyacskától, környezettől...

Bíbi anyu: hogy vagytok? Mi újság?

Bocsánat, ha valakinek nem reagáltem, pedig illett volna. :oops: :oops: :oops:
jaimee1
 
 


[quote="jaimee1"]M írta:jaimee1ert először fogunk nem itthon aludni. Távol a megszokott ágyacskától, környezettől...


Már értem! Azért jó kikapcsolódást! :D

Úgy nézem ennek a plüssnek nincs szőre, majd én is ilyen valamiket nézek neki játszani, addig pedig emezekkel majd csak bábozunk!
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!
Tegnap este jöttek a gyerkőcökért, úgyh. péntek reggeltől voltak itt. Állíthatom, h. nagyon jól sikerült, sokat játszottunk, játszótérre mentünk, sétáltunk, így este fél kilencre már hulla fáradtak voltak (voltunk) és elaludtak a "szobájukban". Klaudia 7 és fél éves, Andris 6 éves.
Érdekes érzés volt gondoskodni róluk, vigyázni rájuk, de közben picit határozottnak is lenni, ha mondjuk a csilláron szerettek volna lógni... :D Szerencsémre nagyon jó gyerkőcök, és szép szóval meggyőzhetők. Egy hangos szó sem volt, és ők sem csépelték egymást. :D Életem legszebb napjai voltak, már nagyon jó lenne, ha a saját kis családommal élhetnék így. Kicsit el is pityeregtem magam Férjecskénk tegnap este amikor elmentek a gyerekek, h. milyen jó lenne ha már család lennénk. Mire Ő azt felelte, h. már mi is család vagyunk. :) Tudom, h. csak vígasztalni akart.

Bocsi, h. nem külön-külön válaszoltam a kérdéseitekre, gondoltam egyszerűbb ha kerek történetként mesélem el a "szülősködést". :)

Pusza Mindenkinek!
Vendég
 


Arikon: örülök , hogy jól sikerültés a férjednek teljesen igaza van...Ti már így is család vagytok!!!! :lol:

Jaimee és Sirki: a "szőrös" beszélgetéshez inkább hozzá sem szólok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Mirci: ezt a szülés dolgot egy valaki tudja biztosra: Bálint baba!!!

Tegnap elmentünk Tesco-zni, mert szerettem volna hosszú újjú bodyt venni Banditának és nagyon szeretem a Cherokee-s cuccokat...há nagy pofára esés volt, nem volt egy darab sem :roll: , most nem tudom, hogy megszünt vagy csak mlst nem volt...pedig imádtam az anyagát...na és az árát!!!! Így bababoltban voltunk...természetesen minden kék!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Arikon: de helyes volt ez a férjedtől, tök megható, mikor így gondolkodnak ezek a pasik :lol:

Szőrös dolgok, háááát, vigyázni kell, az biztos, múltkor Csiribébit körbepakoltam plüssökkel meg egy lompos, loncsos és bozontossal, meg is lett az eredménye, két perc múlva így találtam rájuk:



Kép

Gyabi: Hűűűűha, én is mostanában nézek el majd rugikért, tisztára kész vagyok, egyszerűűűűen minden kicsi, a 68-as méret is határeset, basszus, van, ami még nem is volt rajta, s nincs egy cucc, amit rá tudnék adni, igazi kiscsaj :lol:

Jamieemami, túléltétek a kiképzést? Hogy sikerült?

Igen, aventest láttam, 1200 a pohár, hozzá külön 2 fül 1600 :shock: Meg kell néznem máshol is, ez dm volt.

Mirci: rá is értek még, maradjon még a pici. Nem raksz fel NST képet? Olyan régen szakértettünk már!:lol:

Apa meglátogatta pulit, tök bírom már így ismeretlenül is:

Kép

Tejcsi hála Isten visszajött, már tudok fagyasztani is( igenis kell tartalékolni, ha most nem lett volna, táphoz kellett volna nyúlnom). Azért be vagyok ám tojva, most tényleg kínkeservesen tudtam csak visszahozni, s mi lesz, ha megint megjön, egyre, egyre nehezebb lesz majd megküzdenem érte?
Vendég
 


Bíbi anyu: édes a kutyus. Nem is mondtad, hogy fehér lesz. Vagy még ezután sötétül be? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Hát fél éves koráig már csak nagyjából egy tejválság lesz....de szerintem könnyebb lesz visszahozni. 8)
Múltkor én is meglepődtem, mert piri előtt egyik napról a másikra kiürültek a cickók, aztán rájöttem, hogy alig ittam előző nap plusz a piri.... :roll: :roll: de aztán szerencsére visszajött. Bár nekünk már szinte mindegy. 8) 8) Tizedik hónapunkat taposó csajom van. Tegnap 1 évesnek nézték. :shock: :shock:

Gyabi: Tescoval én is így jártam, sztem lesz majd hosszú ujjú is, legalábbis remélem. :roll: :roll: Én meg direkte kékben vettem vagy hatot, hogy ne legyen má' minden rózsaszín. :D

Réka: Ismerem ezt az érzést, de tudod a közhelyet, ami késik nem múlik.
jaimee1
 
 


Kép

Ilyennnünk van, mi 2000-ért vettük, Corás, de 1600 ért kapható bababoltokban. Tullin 1800.

Puszka, szép napot ebben a ragyogó időben.
jaimee1
 
 


Sziasztok!!!
Mi sajna mindanyian betegek vagyunk, lenyeltünk valami virust, mert egyszerre egyformán kifeküdtünk. :( Mára már jobb a helyzet, de lehetne jobban is.

Közben hegynyi vasalnivalóm van meg stb... :?

Itt a rossz idő, itthon ülés :evil: Gyerekek nem nagyon birják. tegnap hirtelen kellett meleg cuccokat elővennem, és fele kicsi rájuk :shock: Eszméletlenül nőnek :lol: :lol:
Pár kép.

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Bíbi: Csiribébit meg kell zabálni azzal a szőrmókkal!!!!

Jaimee: így könnyűűűűűű...hát ha én rózsaszínt vettem volna Beninek az apukája feljelent identitás-zavarkeltés miatt!!!!

olik: sajnálom a betegséget, jó egészséget, a ygerkőcök gyönyörűek és hatalmasak!!!!!


Pár kép:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Arikon,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és hát igen, ahogy Jaimee is mondja, tényleg közhely, de tényleg, ami késik nem múlik! Férjecskéd pedig nagyon aranyos volt! :lol:

Gyabi,
:lol: :lol: :lol:

Bibi,
hát igen, én is erről beszélek, de ha egyszer ennyire tetszik neki, akkor hogy vegyem el tőle?! Mindig megsértődik! :roll: Ne is adjam oda, ugye? :wink: :D Ezt az ilyen fajta szőröset, ami Bibi kezében is van, ki lehet valahogy mosni? Én arra gondoltam, hogy bepakolom őket a mosógépbe, mert egyesek állásukban lettek porosak, de nemtudom merjem-e?!
Örülök, hogy visszajött a tejcsi, és már fagyasztani is tudsz! Nagyon ügyes vagy!
A kutyus nagyon aranyos! Imádnivaló!

Jaimee,
nem irtad milyen volt a kiruccanás! 8)

Olik,
mindenkinek jobbulást! Nagyon jók a képek, Tüncsike milyen szépen tud már ülni, annyira, hogy már a bátyussal tud fürcsizni! Az utolsó képen pedig nagyon huncut! :D

Úgy látom mindenkinek ruha gondja lett a rossz idő beköszöntével, én is arra jöttem rá, hogy sok ruci már nem jó, és nincs egy gönce sem, ami meleg is meg jó is! Én is készülök vásárolni neki valamilyen kiskabátot, hosszúujjú body-kat, meg rugi sem ártana, mostmár az melegebb, mint a nadrág, mert melegiti a hátát is!
sirkici
 
 


Gyabi,
gyönyörűek a képek, a legutolsó nagyon tuti! Milyen aranyos Beni baba! :lol:
sirkici
 
 


Gyabi: Hát igen, lányok előnyben. Egy kiscsaj jobban felvehet kéket, mint egy kislegény rózsaszínt.

Jaj, imádom a fiad, tiszta ANYJAAAAA! :mrgreen:

Sirki: Jó volt, szép volt, majd beszámolok, csak szalad a lakás. :wink: :wink: Egyre kevesebb időm van, ahogy nő a lyány.

Olik: Nagyon hasonlítanak a gyerekek. Kár, hogy ritkán jössz. :(

Nóri: Mizu felétek? Jól vagytok?

Bíbi anyu: Ja, igen, akartam írni, hogy NAGGYon ügyes vagy. Sok anyuka feladta volna és elkönyveli, hogy elment a teje. De te küzdöttél, mint egy anyatigris. Gratula! :wink: 8)

Mi egész jól állunk őszi cuccok témájában, még egy kantáros farmert akarok venni, harisnyákat és ugye hosszú ujjú bodykat. És valami dzseki is kellene, mert ami van, az még nagy rá.
jaimee1
 
 


Jaimee:köszi Drága, megvagyok, csak letargia van :roll: ...ezért nem jövök inkább...de olvasok azért.Puszi neked!
Kép
Vendég
 


Nóri: mi letargialegyőzőek vagyunk, nem tudtad???????

Jaimee, Sirki: :lol: :lol: :lol:


Ui.: Sirki, én szoktam gépben mosni az ilyen "szőrősöket!"!!!!!! :lol:

Felrakom Nektek a 2 tojást:( bár ha összeadom akkor 4 )



Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Nem, nem, neeeeem. Anyja fia és kész! :wink: :lol: :lol: Denagyon jó a kéééééép! :D

Nóri: Majdnem egy ciklusnapon vagyunk, én 25 nél járok. Miért van a letargia? Nemár!
jaimee1
 
 


Tegye fel a kezét, aki túl egy mióma műtéten, egy hsg-n, halom injekción és closty túl, óramű pontos mensivel még nem esett teherbe, úgy, hogy makk egészséges, és letette a cigit 17 hónapja apával együtt...olyan jó az új házunkba, annyira szép minden, ott a gyerekszoba, a kert... és mégsem akar összejönni...szóval aranyosak vagytok...de Babszin kívül ha jól tudom, senki nem próbálkozott ilyen sokáig...szóval gáááz van és jövő cilkusba megyek újra dokihoz, meg apát is megnézzük.Kivagyunk mindketten. :cry:
(imádlak benneteket, de ha valaki most azzal jön, hogy jajj...szarjam le és majd akkor....NA ANNAK A SEGGECSKÉJÉT ROJTOSRA HARAPOM!)
Próbáltam már leszarni, nem számolni a ciklust (hónapokig ezért nem volt vonalzóm), próbáltam már minden gyógynövényt és bogyót, volt már, hogy semmit sem szedtem (csak a bort ittam vadul esténként... :oops: ), volt már kétnaponta keksz, ahogy esik úgy puffan keksz, mindennapi keksz....bassza meg mitől olyan piszok bonyolult két kis sejt találkozása? :idea: :idea: :idea:
A dilidokim szerint még a lelkemet kell helyretenni szülő-fronton...
Na lányok, puszi, kicsit kilövöm magam, aztán jövök vissza! :roll:
Gyabi, Jaimee:nektek külön csók, Beni helyes kis pasi,a csajok hugyozni fognak utána... jó ez a kép róluk...! :wink:
Vendég
 


Nóri: kussolok!!!! :lol:
Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Kép
Vendég
 


Nóri: Igazad van, bár én speckó sosem mondtam, hogy ...rd le! Kivizsgálás párti vagyok. Látod, én egy évig sem tudtam várni. Drukk a katonavizsgálathoz!

Dehát még ez a ciklus is lehet, hogy...véget sem ér....Vállalom a piridet nagyon szivesen!!!! Ha már így összehangolódtunk.

Mirci: Jelentést kérünk! :)
jaimee1
 
 


Nóri, ó , a francba! Sajnálom. De ne szard le. Már leszartad eleget. Valamiért nem megy. Tovább kell lépnetek, vizsgálatok, inszem, lombik, ne várjatok tovább, olyan nincs, hogy nem megy!!!
Vendég
 


Nórikám,
((((ölelés))))
Sok sikert a kivizsgálásokhoz, és írjál a fejleményekről, h. lehessen drukkolni!!! :wink:
A gyerekszobák nálunk is "üresen" tátognak, de egy pár hónapja kitaláltam, h. az egyiket kinevezem vendégszobának, a másik meg "kupiszobává" alakult. öhömöhöm :oops: :) Viszont tudom, h. nálatok és nálunk is hamarosan gyerekzsivalytól lesz hangos az egész kéró. Én nagyon hiszek ebben, hit nélkül már rég megbolondultam volna. Most nem a vallásra céloztam, hanem, h. hiszek abban, h. lesz babánk, hiszen annyira akarjuk, és szerintem megérdemeljük, jó szülők leszünk!!Puszillak és csak remélni merem, h. nem lesz rojtos a segggggem!! :D

Mircikém,
pocakfotót kaphatunk?? Hogy vagytok?
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs a belekottyért, csak Nórinak szeretnék üzenni!

Nóri anno én is ebbe a topikba írtam, és nem csak Babszinak de Vedresandinak, nekem sem jött össze, és úgy tudom még páran akik már abszolút nem is írnak a bnetre, nekik sem sikerült!!!!! :( Tudom szar érzés, én is nap nap után megküzdök vele, DE NEM ADOM FEL!!!!!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Ditke:köszönöm és igen,tudom nem én vagyok az egyetlen... Andival szoktunk ritkán egy egy mail-t váltani, tudom, hogy náluk sincs semmi (a házat leszámítva)...igazából én azért Babszit hoztam fel, mert mióta én ide "átköltöztem" a másik topikból, azóta ő a másik rangidős a babátlanoknál.
Rájöttem, hogy én vagyok a hülye, mert egy babás topikba írkálok és ez a környezet, amit amúgy imádok, nem mindig tesz jót.(lásd mostanság) Lehet, hogy költöznöm kéne más topikba?...neeeem...én ezeket a csajokat szeretem, hűséges típus vagyok. :wink:

Jaimee, Gyabi, Bíbi és drága Réka:köszi és puszi, majd jövök!(meg azért olvasok)

ÉS ÉN SEM ADOM FEL
ÉS ÉN SEM ADOM FEL
ÉS ÉN SEM ADOM FEL... :wink:
Vendég
 


Ditke


Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimee,
persze, majd ha ráérsz! :lol:

Gyabi,
akkor én is megpróbálom majd kimosni őket, lesz ami lesz! Beni baba pedig szerintem is inkább rád hasonlit, bár hasonlit az apjára is, az tény! :lol:

Nóri,
szerintem is hajrá kivizsgálás! Majd irj a fejleményekről! És nektek is lesz babátok, tényleg a hit sokat segit! Remélem az én seggem is megmarad... :roll: :lol: :lol:

Ditke,
boldog névnapot, és boldog házassági évfordulót! :D

Képzeljétek tegnap Niki baba megfordult a hasáról a hátára. Letettem hasra a nagy ágyra, amig én átöltözöm szopi után, és mikor ránéztem pont akkor huppant le az oldaláról a hátára. Mondtam neki, hogy nagyon ügyes, ez nagyon tetszett neki, vigyorgott nagyokat, de azóta nem akarja csinálni, nem értem miért? Lehet, hogy hallucináltam? Vagy ez igy megy, hogy egyszer igen, aztán egy ideig nem?
sirkici
 
 


Sziasztok Csajok!

Nórikám: szerintem nagyon is jó helyre írogatsz, csak azért ez a sok babatéma mert már ritkán jössz (jöttök). Emlékszel régen mekkora poénkodások mentek :D Jó lenne ezt visszahozni :roll: Ismételten Jaimeevel karöltve, én is azt mondom, hogy kivizsgálás, alaposan, minél hamarabb, és utána cselekedni, lépni ha kell. Erre próbálom rávezeti Arikont is, de úgy érzem Ő még nincs felkészülve rá.

Bíbi: annyira édes ez a kis puli :) . Mikor hozzátok el? Ez a fotó halálos Bíbi babáról :D. Nem kajolt be egy jó adag szőrt a maciról? :shock:
Örülök, hogy visszajött a tejcsid. Háát rendesen megküzdöttél érte.

Sirki: én is a jaimee féle képen látható "plüssöket" ajánlom. Ezeknek nincs igazán szőre, nem tud mit lenyelni a baba.

Gyabi: szépek a fotók Beniről. Nekünk is ilyen kis macifüles szőrös overallunk van. És igen! Még mindíg Rád hasonlít, bárki bármit mond. Vagy csak Jaimee és én látjuk így?

Olik: jó, hogy előbukkantál Te is. A Te pici lánykád is óriásit nőtt. Gyere kicsit gyakrabban ha időd engedi.

Na szóval tegnap voltam CTG-n. Minden ahogy a nagykönyvben meg van írva.....bár fájásokat továbbra sem produkálok. Ettől függtelenül bármi lehet, és annak az ellenkezője is :D Viszont a szülésznőmhöz járok, és Ő a szülőszobán szokta csinálni a CTG-ket. Már úgy járok oda mintha haza mennék. :D Pont amikor beléptem modta, hogy nemsokára megszületik egy baba. Na amíg én CTG-vel felszerelkezve ücsörögtem, addig volt szerencsém végighallgatni egy szülés kitolási szakaszát, és a baba világrajöttét. Hát megfagyott az ereimben a vér :shock: :oops: . Ha eddig nem is voltam beparázva, most bizony egy kicsit :roll: (Pedig állítólag nagyon jól viselkedett az anyuka.) Amikor felsírt a baba az annyira megható volt, tisztára könnybe lábadt a szemem :cry: . Ott ücsörögtem, lelkileg teljesen "felzaklatva" a szó, jó és rossz értelmében is.
Ma megyek dokihoz, majd meglátjuk mit mond, bár Ő nem túl közlékeny a szülés várható időpontját illetően.

puszika mindenkinek

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sirki: Ez úgy szokott lenni. Csinálnak valami újat, megmutatják, hogy megy, aztán szünet. De tényleg így van! :D

Nóri: Pusszantás!

Mirci: Hát nem irigyellek. Én is paráztam volna, ha szülés előtt végighallgatok egyet.... Ez teljesen természetes. Viszont micsoda hülyeség ott csinálni az NST-ket.... :twisted: .Hidd el, a sajátod alkalmával nem lesz para és megy majd, mint a karikacsapás.

Én szülés közben is végighallgattam párat, de inkább erőt adott valahogy, nem ijesztett meg vagy semmiilyen. Pedig kiengedték a hangjukat valamennyien. Ott már megszűnik minden, csak te vagy és a baba. Parának, stressznek nem sok helye van. Nálam legalábbis így volt....Pusszantás!!!!!
jaimee1
 
 


Ja és nekem nagyon sokat jelentett, hogy tudtam, jön a dokim, tudtam, szupi a szülésznőm és ott van Apa is.
jaimee1
 
 


Jaimee: csak azért csinálja ott mert az a gép sokkal jobb, és pontosabb mint a másik. Amúgy eddig ahányszor voltam mindig totál kihalt volt a szülőszoba. Nekem is az ad erőt, hogy számíthatok a szülésznőmre, megbízható a doki, és persze a párocskám (bár Ő jobban parázik mint én). Azért megnyugtatóak a szavaid, köszi.

Kép
Kép
mirci74
 
 


[quote="mirci74"]
írta:
mirci74...én is azt mondom, hogy kivizsgálás, alaposan, minél hamarabb, és utána cselekedni, lépni ha kell. Erre próbálom rávezeti Arikont is, de úgy érzem Ő még nincs felkészülve rá.


Mircikém,
tudom én tudom én, de most olyan jól érzem magam. Szeretném ha ez az évem (évünk) szépen eltelne, mert ebben az évben volt részünk mindenféle kisebb műtétben, felfázásban, kezelgetésben, szóval ELÉG AZ ORVOSOKBÓÓÓÓÓL! :D /halkan jegyzem meg, de épp a torkom fáj, ám ennek ellenére is nagyon pozitív vagyok :D /

Tegnap romantikus hangulatot-vacsit varázsoltam aZUramnak. Már ránk fért... Megvettem a kedvenc kajáit, utána jót beszélgettünk, és hát...a folytatást úúúúgyis tudjátok. :oops: :D

Nórikám,
az egyik kedves barátosném barátnőjének több, mint 1 év próbálkozás után most jött össze a baba. 1-2 hónapja macázott, no most vagy ezért, v. csak úgy magától, de egy próbát megér...szerintem. Én megvettem és a héten el is kezdem, a Drágám meg a Ferulant nevű csodakapszulát szedi, a Czeizel is támogatja, hátha ez kell a Csodánkhoz. :)

Puszizok Mindenkit!!

Régiek merre jártok, mi újság Veletek?? Christell, Heni?
Vendég
 


Hétvégénkről akkor, most van egy kis időm, Réka már alszik.

Apa nővéréék laknak Nyíregyházán, őket látogattuk meg. Igazából most nem voltunk sehol, leszámítva a bevásárló központot :oops: :oops: és a parkot. Most volt a gyümölcsfesztivál, de a végére értünk oda....Szóval inkább ettünk, ittunk, beszélgettünk...olyan gyorsan eltelt az idő. Popi kicsit nyafi volt az autóban a 3 órás úton, de éjszaka ugyanúgy aludt, mint itthon. Hála az égnek, nem tűnt fel neki, hogy az utazóágyban van... Legközelebb tavasszal megyünk, akkor meglátogatjuk a vadasparkot, a városközpontot....most az idő sem volt erre sajnos kedvező. Jaimee anyu viszont szert tett 3 gatyóra és 3 pulcsira, Popi is kapott egy téli sapit, harisnyát.....

Néhány fotó, bár a blogon ezek is fenn vannak....

Kép
Kép Kép
Kép Kép
jaimee1
 
 


Jaimee: ha tudtam volna....25 km-re lakunk Nyíregyházától!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:


Csajok: Ti vagytok az egyetlenek aki szerint hasonlít rám Bandita, mindenki szerint apuci!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Mirci,
majd megpróbálunk beszerezni egy pár Jaimee és te általad ajánlott plüsst! A szülőszobai eset nagyon ismerős, én is igy jártam, szerencsére csak egyszer, de az elég volt, én sem paráztam addig, amig nem hallottam azt a nőt szülni, hát mit mondjak, még a ctg-t sem tudta végigcsinálni a nő, mert Niki baba annyira rugdalózott, forgott, stb. attól a lelkiállapottól! Én akkor kezdtem el parázni a szüléstől, bár én is osztom Jaimee véleményét, hogy amikor te szülsz, akkor már megszűnik mindenféle para, stb.! :D

Jaimee,
akkor megnyugodtam, hogy nem hallucináltam! :lol:
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulásotok, és hogy Réka baba ilyen ügyes volt, dehát ez csak természetes, okos kislány ő! És még mindig megzabálnivaló! Annyira jó nézegetni a közös képeiteket is, egyszerűen sugárzik rólatok az összhang, a boldogság! :D

Arikon,
ez az, csak pozitivan! :lol:
sirkici
 
 


Én is akartam már kérdezni, hogy régiek hol vagytok????????? Barbi is úgy volt, hogy ir, és azóta sem, pedig még képet sem láttunk a kis Domonkosról!
sirkici
 
 


Hű, megint lemaradtam mindenről. :lol:

Jaimeemami: igen, fehér lesz a puli, bár én is feketére gondoltam, de hát fehérnek született, ez van :lol: , meg hát, ideje váltani, a színe miatt senkit sem bántani :lol:

Köszönöm a dícséretet tejcsi ügyben, :oops: , báááár, meg is érdemlem. :oops: :D . Most tényleg úgy nézett ki, teljesen elapad, basszus, teli mellekből össz 40-et fejtem, többször is, rémálom volt...de esküszöm, az adott erőt, hogy itt vagy nekem élő példának, szóval nem lehetetlen a dolog, de bazi nehéz!

Klasszak a képek, meg az élménybeszámoló is, a hosszabbat is olvastam, nagyon tetszett!

Gyabi: ezek a szemek! Jajj, nagyon tetszik ez a szemes kép! Állati szép!

Nóri: nekem mindig hiányzol, ha nem jössz! De nagyon átérzem, milyen lehet itt, jajjj, lány, kis türelmet még!

Sirkici: szerintem egy csomó dolgot titokban is csinálnak, nem produkálják agyon magukat előttünk, Csiribébi állandóan gügyög, énekel, sikonya-órát tart, de ha fel akarjuk venni, elhallgat :roll:

Mirci: ááá, nem olyan borzasztó, mint amilyennek hangzik! Mi is rettegve néztünk össze apával a szomszéd hangok hallatán, legszívesebben kifordultam volna a szülőszobából, ha ez ennyire elviselhetetlen, akkor én nem is akarok inkább szülni 8) , aztán tök szépen végigcsináltuk, apa meg mindenkinek elbüszkélkedett, milyen egy hős voltam :lol:
Vendég
 


[quote]a írta:ztán tök szépen végigcsináltuk, apa meg mindenkinek elbüszkélkedett, milyen egy hős voltam


Igen, ez nálunk is így volt. :lol: :lol: Ó, anyám, ha lehetne, holnap mennék szülni. Életem egyik legnagyobb élménye volt. Mirci, készülj, de ne parázz!

Sirki: Bocsi, nem is gratuláltam az átforduláshoz!! Nagyon ügyesek vagytok!!

Nóri: Pussssssz!!!

Christell: Boldog hófordulót nektek!!!

Betsy: Hát most sem jössz gyakrabban, hogy ovi van....De ugye jól vagytok?????
jaimee1
 
 


Jaimee:minden nap kapok puszit???KÖSZÖNÖM! :wink:
Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Csajok már nem parázok, csak aznap voltam kicsit betojva, de azért jól jön egy kis bíztatás.

Arikon: az a lényeg, hogy jól érzed magad, és igen érzem rajtad, hogy most nagyon pozitív időszakodat éled.

Bíbi: nem tudok felrakni CTG-t (megszakértés végett), mert nincs itthon scannerünk.

Jaimee: nekem a türcsis kép a kedvencem Rékáról. Annyira kis bájos nőcis rajta.

Nórikám: én csak annyit írok megértelek, mindent amit érzel. Én is puszillak sokszor.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci: És fényképezőgép? Nem adjuk ám könnyen. :wink:
jaimee1
 
 


legfrissebb pocikép
Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


De gyönyörűűű!!!Hűűűűűűű! Csodaszép!!!

Hááát, ha én Jaimeevel ellentétben nem is szülnék már holnap, az biztos, nagyonnagyonnagyon szeretnék pocakos lenni!
Vendég
 


Egyetértek Bíbivel:
De széééééééééééééép Pocak!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Szeretnék Nektek közkincsé tenni egy oldalt. Én kb. 100 képnél tartok, kamu e-mail címet is elfogad. Egy címmel végigmehet az összes nyomtatón és 5 napon belül küldik. Annyi, hogy a sarkában ott van , hogy melyik nyomtatóval készült, de az ki a fenét érdekli így 100 ingyen kép után! Mindegyik külön borítékban érkezik...a postás már nagyon szeret...

http://www.yourprint.canon-europe.com/print_image/

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Hű, tényleg imádhat a postás. :lol: :lol: :lol: :lol: Ki fogom próbálni.

Mirci: nagyon szép pocak. :P Apa lázban van már? Vagy olyan nyugodt típus, mint enyém apa? :)

Én meg egy" ilyen volt, ilyen lett"- el jövök. Egy másik fórumba már felraktam....nosztalgiáztunk és ott már nagyobbak a gyerkőcök.

1. Réka 2 hetes
2. Frisssss kép

Kép
Kép
jaimee1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?