Pici, lila hagymás kenyeret ettem...imádom a hagymát...de most olyan erős volt,hogy én is könnyeztem:-))))
MI is nézegettünk már babakocsit, de az biztos,hogy mi erre nem fogok tízezreket költeni. Nem fogok sz@rt venni,nyilván,de úgy vagyunk vele,hogy babakocsiba ritkán lesz a gyerkőc. Persze piciként lesz,de én jobbnak találom a kengurut vagy a kendőt.Illetve mi sokat megyünk, utazunk,túrázunk, és ilyenbe szeretnénk befektetni inkább(mármint a pénzt, nem a gyereket:-))) :
http://www.mormota-outdoor.hu/webshop/index.php?group=67
Nem olcsó, ez tény,de nagyon megéri.
A barátainknál láttuk ezt a hordozót először, a kicsik imádták,sokat voltak benne(persze kb fél éves, egy éves kortól lehet használni, amikortól már tud ülni a gyerek).
Jól lehet vinni benne a babát, és nem csak túrázáshoz jó...hány családot látok,hogy kínlódnak a babakocsival a buszon, vonaton...pedig egy ilyen hordóval mennyivel könnyebb a dolog.
(Mondjuk kétemberes inkább,mert az egyikünk ugyebár viszi a gyereket, a másik meg figyel rá hátulról) De mind a két kezünk szabad, van hely a csomagoknak...
És a babának külön jó, mert nem a kocsik szintjén van. A barátainknál a gyerekek imádták, aludtak benne, le lehetett őket tenni ebben, nem tudtak kijönni belőle...)
Úgyhogy nálunk a babakocsi nem lesz nagy kérdés...