Na csóóóókcsajokkk
Háát, hogy egy 10 mondatos bemutatkozó körlevélen ennyit töketlenkedjek.... áhh, L is ásom magam.
... Nem... az sem jó, sokáig kellene lefele ásnom.
És még van egy valami... brühühühüüüü
Na mindegy. Kééééérexépen majd én is taliképeket, meg azt a bizonyos "összesítő tabellát" is... pls
Hát tudjátok... ez a mai nap sem volt semmi. Végigtakarítottam a lakást (már csak porszívózás maradt holnapra, meg a pókhálók - na ez utóbbi nem sok). Kiscsajom ma egész nap állni akart. Még szerencse, hogy csak 1-1 alkalom volt, mikor engem is akart segédletül. Legalább elfoglalta magát.
Tüni, téged sem irigyellek, mit ne mondjak. Ide kerültem, és lám-lám egyből lett 2-3-4 jelentkező, akinek hasonló állapot árnyékolja/árnyékolta be a boldog babázás időszakát.
Mariann, a baj az, hogy nincs hova küldenem. Az anyja valami takonypóc korú barátnőjénél lakik, aki...hmmm... nem éppen a komoly és a gyerekre esetleg odafigyelő környezet címszóval jellemezhető. (Értsd valami kis bártáncosnő, vagy mi a piiiii.....tli)
Tehát gyerek marad.
Önszántából meg nem megy el, legalábbis addig, amig az apja eltartja...
Heni, azt először inkább csak egy nagy pucolással kezdd. WinCommanderben van pár alkönyvtár, ahonnan ha kiirtod a progit (ÉS NE A SAJÁTGÉP/PROGIK HOZZÁADÁSA ÉS ELTÁVOLÍTÁSA CSAK) akkor általában megszűnnek ezek a bajok. Mint írtam, várom a táblázatot
santalwood@freemail.hu Köcceeeeeeee előre is
zsuzsi, ne bánkódj összemosott pólók miatt
Anno varrtam egy édes kis narancssárga ruhát a kiscsajomnak. Ráadtam egy fotózás erejéig. Utána eszembe jutott, hogy én barom, nem mostam ki. OK, bele a gépbe, apája kedvenc narancsszínű ingével egyetemben. Megjegyzem, előtte fehéreket mostam 90 fokban... és hát a gép úgy maradt... na ez csak egy dolog lett volna, de hogy egy narisárga ing, meg egy kisruha közé hogy keveredett a Kopasz fekete zoknija... máig rejtély. Végeredményt képzelheted
Virgám, megmentettél... már épp fel akartam túrni a nagyi régi cuccait egy kevésbé használt műfogsorért...
Így asszem inkább fogkefét kutatok
Ari... addig, amig ennyi a tej, oly mindegy, mit és hogyan etetünk abban az egy étkezésben. Különben nagyon ritka, hogy Sajtkukac akármekkora főzelékmennyiség után ne kérne azért egy falat cicit. Szerintem nagyon meg fogok még szenvedni az elválasztással majdan...A másik pedig az, hogy azért sem akarom a kettőt megcserélni, mert rendszerint azon a pár nyammogás cicin el is alszik a gyerekem...A DÉLI KIS NYUGALMAM
Huhh... asszem még gyorsan nekiállok a másik melónak. Barátnőm holnap szül, ha minden igaz, sajna császározzák, de legalább végre túl lesz ... izgulok érte. Fiúcskát ígértek neki, nem is kicsit
Na most pusssz, kellemes pihiket, betegeinknek gyógyulást, akinek kell, annak nyugodalmas fogzást :
Klár