Új privát üzeneted érkezett!

Kisbuta!
Mi az hogy 2 órára,a múltkor csak pisilni mentem,és... :shock: :lol:
Vendég

Tücsi, oké, de melyik gén a hibás? Nem mindegy, hogy a hajszíned, vagy valami más...

Kép
kisbuta

Nyulasz!
ha bejön, kiteszem a képedet a falra :D
dezsina

Hű, hogy te miket kérdezel! Passz, nincs nálam a papírom! De nem a hajszínhez van köze, mivel Leident és trombózishajlamot néztek! :P Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki!;-)

Krisz, látlak gyere a hírekkel!
Vendég

Kép
Vendég

Tücsi,
amikor már hosszú ideje nem jött a baba nekem , akkor váltottam dokit. Fogtam a telefont, bepötyögtem a számokat ... persze a szivem a torkomban volt és tiszta zizi voltam ... elmondtam, hogy mi a helyzet és mondta, hogytalálkoznunkn kellene.
Ha tényleg szuperjófej a doki akkor nem fogja leharapni a fejed, mert hozzáfordultál. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

No. már megint lemaradtam. Olvastam aztán akartam írni valakinek valamit. De mit?

Azt meg kérdezni, hogyan varázsoljátok összze ezeket a dolgokat?

Kép
estike66

Hajnóca, igazad van! Köszike! :wink:
Vendég

Dezsi, Nyulasz, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tücsi, akkor betegségrokonok vagyunk. :( A mutáns gén az, ami a megfelelő véralvadásért felelős. Ez hibás nálunk.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike!
...hát az titok :lol: ...bár asszem Rana tudja :roll: ...ne dolgozz már annyit,látod megárt 8)
...annyi,hogy már untam ezeket a kis emotikonokat...
Vendég

Nyulasz, úgy látom, te most nagyon ráérsz! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi, jövök máááár... :lol:

10-re mentem Szmatonához, 11:45-kor már be is jutottam. Szerintem punkciója vagy beültije volt előttem. Ilyen sokat még sosem vártam... :? Na mindegy. A lényeg, hogy hó végén kezdünk. Short protokoll lesz, egy kicsit emelt dózissal, mert keveselte az 5 petikét, amit a múltkor produkáltam. Marvelont írt fel. Megkérdeztem az Aspirin Protect-et. Azt mondta, ők nem szoktak adni, ha akarom szedjem, de nincs semmi garancia. A 100mg-os változatot lehet szedni. Viszont ha jól értettem punkció és transzfer előtt abba kell hagyni, mert erős vérzést okoz. Tehát, aki szedni szeretné, szóljon a dokijának, hogy az fel tudja világosítani, hogy mikor kell abbahagyni a szedését. Én úgy döntöttem, nem szedem. Megkérdeztem a progi szintet is, azt mondta, azzal ne foglalkozzak, menses alatt nem is szokták nézni. Hó végén kell jónak lennie, de azt mondta, ő majd figyel rá, úgyis kapok progi pótlást, és úgy minden rendben lesz. Kaáliban egyébként ma csőtörés van, úgyhogy klassz napjuk van...

Petne, örülök, hogy sokkal jobban vagy. :)

Nyulaszkám, szólj a bogyóknak, hogy erősen kapaszkodjanak!

Alle, nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Katica, majd gyere, hogy mit mondott a doki.

Dezsina, azért én drukkolok, hogy csütörtökön kapjál egy előbbi időpontot.

Most akkor kivel leszek párban?

skrisz72

Krisz, na vééégre! Akkor most már tényleg jó sokan akciózunk egyszerre! remélem mindenkinek sikrülni fog!!!

Rana, te nem homozigóta vagy?
Vendég

Skrisz! +1 kismamijelölt, jó hírek.

Nyulasz! Emotikonok sem mennek nekem, csak mindenféle jelek jelennek meg helyette. Bakfitty vagyok hozzátok képest. Egyébként, pihizel te lány, vagy mi?

Kép
estike66

Nyulaszkám!
eddig tartott, mig találtam egy megfelő képet, ahol Te vagy a bogyókáiddal...

Kép
dezsina

Estike :!:
bizalom kérdése az egész, a szerk. ablakban mindenkinek hülyeségek jelennek meg, aztán átalakulnak, mikor elküldöd... :)

Kép
kisbuta

Skrisz!
Jó az új vonalzó!!!
De jó, kezdhetsz!
azért milyen jó, hogy rákérdeztél az Aspirinre. Ilyenre nem is gondol az ember lánya...
dezsina

Estike!
Ja,pihizek...de lehet hogy már megártott :roll: :lol: :lol: :lol:
Amikor irsz,és oldalt ott vannak az emotikonok,és valamelyikre rákattintasz,akkor ez helyett :lol: például : lol : -ot ír ki,de amikor elküldöd akkor már nem úgy láttszik.
Krisz!
Na végre!Jó sokat vártál,ez azért nem jellemző.Mi egyszer vártunk másfél órát,azóta sem többet mint 10 perc.Akkor hó végén kezded a gogit,és utána szuri?Akkor novemberben lesz a beülti. :D
Vendég

Nyulasz, igen novemberi időpontom van. Remélem ez már sikeres terhességgel zárul.

skrisz72

Dezsi,ez nagyon tündéri :D Szerinted a Dezsibogyók mégis hogyan néznek ki???
Vendég

Jó a kép Nyulaszékról Dezsi! :wink:

Estike! Egy tipp: ha mindenféle jelek jelennek meg, az jó, amint elküldted az üzenetet, emotikon lesz belőle! :wink: Te nézed amúgy néha az iwiwet??? :roll:

Tücsi: Igen, homo vagyok, de nem MHTRF (vagy mi), hanem Leiden (V. faktor). Az a lényeg, hogy több véralvadási faktor van, nekem az 5. nem jó, neked meg egy másik (nem tudom, melyik). Szóval ezért vagyunk csak rokonok, nem testvérek! :wink: Tobival vagyunk féltestvérek, mert neki is Leidenje van, de ő hetero (ha jól emlékszem). Meg mintha Szezso is az lenne? (Már nem nagyon tudom követni)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Krisz, én most is szedem az Aspirin protectet, lehet hogy HSG előtt nem kellett volna... Ezért véreztem annyira? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, elképzelhető. Mert ugye sok kis véreret képez, és ha azt felsértik, akkor jobban vérzik.

skrisz72

Hát nem vagytok semmik! Most is oldalakat írtok néhány óra leforgása alatt, mi lesz, ha otthon lesztek beülti után, aztán meg babásan? Nem foglak tudni követni benneteket.

Krisz, ez jó hír, mindent bele!

Kép
petne

Krisz!
Jó a thomas!Biztos hamar beér :wink:
Vendég

Rana!
Látod,erre nem is gondoltunk.Tényleg vérzékenyebb leszel tőle,mert vérhigító.
Vendég

:oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz, robogok a cél felé!!!! :D

skrisz72

Látod,az én csigám is beért,így te pikk-pakk célbaérsz :D
Petne!
Lázad elmúlt???
Vendég

Nyulasz!
Dezsibogyók :roll: :? Még ki kell találnom.... januárig van időm :D ...
dezsina

Sziasztok!

Jesszus, most látom, mi folyik itt :shock: Senki nem dolgozik??? :lol:

Az újaknak nem kell nagyon képben lenni, ugye? :-D Szóval:

Sziasztok!

Szezso vagyok, szeretnék hozzátok csatlakozni, még új vagyok, de majd igyekszem! :-D

Egyébként kikérem magamnak, én hetero vagyok :-D
Komolyra fordítva a szót, nekem semmi ilyesmi vizsgálatom nem volt :roll:

Látom, Nyulasz, megtaláltad az imagechef.com-t :-D jó, mi?? :lol:

Ennyire futottam…Ja, és beülti után bosszút állok, itt fogok nyomulni egész álló nap :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz, igen szerencsére. :)

Kép
petne

Szezsó!
Üdv itt :lol: ...megtaláltam,és nagyon tetszett :D És majd szavadon fogunk beülti után...
Petne!
Örülök,hogy már nem kell bogyót szedned.Vigyázz magadra jobban!
Dezsina!
Neked egyenlőre csütörtökig van időd!
Vendég

Szezso, ne fenyegess! :lol: :lol:

skrisz72

Kisbuta!

én 23-án kezdem a suprefactot!
lola29

Lola,
én meg 20-án! Akkor szinte együtt haladunk majd! Várod már?

Kép
kisbuta

Atyagatya sok dumás csaj! :D

Kisbuta, Lola én pedig becsatlakozom mögétek a 25.-i kezdéssel :wink:

KépKép
tobi

rara! Nem néztem iwiwt, nem nagyon érek rá. Kéne? :?:
Én is homo(sapiens). Ismét dunsztom sincs miről is dumáltok. Vakvezetőre lesz szükségem :!:

Kisbuta, Nyulasz! Köszi! :idea:

Kép
estike66

Sziasztok!

Rana, igen, teljesen átjárható vagyok hsg szerint is meg lapar szerint is.

Krisz, köszönöm neked is.
Nem semmi, mennyit kellett várnod :oops: Én ezért szeretem jobban a délutáni időpontokat, akkor már talán nyugisabb valamivel a helyzet, túl vannak a műtéteken, beültiken, inszemeken. Bár a csőtörés nem segít a helyzeten sohasem :oops:

Nyulasz, totál jók ezek a képek :lol: Azon agyaltam, mikor visszaolvastam, hogy te valami fotosop-mágus vagy vagy mi? De aztán fény derült a titokra :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Bocsi Szezso, hogy le Leideneztelek. :oops: Akkor IR-ed van? Tudom, hogy valami közös bennünk, de én ezt már télleg nem tudom követni lányok...

Estike, Na, akkor felvilágosítalak: öröklött genetikai betegségek esetén a szerencsésebbek heterozigóták, ami azt jelenti, hogy csak az egyik szülőtől örököltek hibás gént. A szerencsétlen homozigóták, mint én is, duplán (mindkét szülőtől örökölvén) hordozzák a mutációt. Ez általában nagyobb hajlamot jelent az adott betegségre. Az jót jelent, ha ezekkel a dolgokkal sose találkoztál, és csak homo (sapiensnek) mondhatod magad! :) Less be amúgy az iwiwre, van egy kis meglepi. :wink: Látom mennek már neked is az emotikonok!! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Te jó ég mennyit írtatok! :lol: Most értünk haza Pestről, csak az utolsó oldalt olvastam.

Nyulasz!
Üzenem a drága Kisnyusziknak, hogy kapaszkodjanak!!

Skrisz!
De jó hírek. Várakozást sajnálom. Én már megszoktam, Tapolcán is sokszor kell ennyit várni. Ma jártam a Kaáli felé, oda járok fogorvoshoz és gondoltam is Rád! :wink: :lol:

Szezsó!
Hellóóóó!!

Tücsök!
Mrs. Bond, írtam privit! :wink: :lol:

Hihihi sztori: ma megünk reggel az autópályán Pest fele. Az uram okosan megállapítja, hogy 1 hét múlva mehetünk Tapolcára. Majd teljes pánikban tör ki, hogy akkor októberben már terhes is leszek? :shock: . :lol: :lol: :lol: Hát mondom remélem, miért Te mit gondoltál? Hát csak olyan gyors, nem? :shock: :lol: :roll: Először meglepődtem, kezdtem is megsértődni, aztán jót nevettem rajta. Hülye pasi. :lol:

KépKép
zsófikukac

Látom téma volt a fűtés. Itt lobog mellettem a tűz a cserépkályhában. Különben megfagynék. Már csak 19 fok volt mire hazaértünk. :roll:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, látom elkaptad a dicsekvőkórt Dezsinától... :wink: Na jó, irigyelünk.

Estike te meg szerencsére betaláltál az iwiwre... :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyuszi!
Én is találtam képet a nyúlbogyókról:

KépKép

:lol:

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Szinkronbukfencezők :lol: :lol: :lol:
Zsófi!
Mi is befűtöttünk,nálunk is már csak 19 c-volt(kis karikát nem találtam :roll: )
Mi ez a jelbeszéd?Ma találkozott a Tücskünk meg a Kukacunk???
...az autópályás sztory,hát az haláli :lol:
Alle!
Mágus mi?Még angolul se tudok...
Na most mentem vacsizni,holnap azért rátok nézek 8)
Vendég

Nyulasz,
fotosop=Photoshop, MS képszerkesztő program, drága párom azzal (is) varázsol nagyokat.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!
Alle,köszi :D bevallom valamennyire megy,nagyon mélyről előásom amit tanultam :lol: De igazából a számítógéphez sem értek annyira,csak amit itthon én magamtól kitapogattam.De nagyon kitartó vagyok,és addig próbálgatom a dolgokat,míg nem sikerül.Volt,hogy két napom ráment,amikor először akartam zenét cd-re írni,még az asztali számítógéppel,néró nélkül...ja,és apát én tanítom a számítógép rejtelmeire,mert neki még egy e-mail továbbküldés is nehézkesen megy.
Katica!
Mi volt a dokinál?
Bella!
Hajrá tüszők!!!
Vendég

Sziasztok,

Tücsi,
szerintem is hívd fel a dokit nyugodtan.

Alle,
most tök mindegy mikor mész az új adminisztárciós rendszer miatt sokkal többet kell várni, receptírás stb.
Vendég

Nyulasz!

Hát úgy volt, hogy Kukac meglátogatja Tücsköt, mert oda jár iskolába, ahol Tücsök dolgozik. Vagyis hegedül. :wink: :lol: De sajnos a csúnya fogdokim közbeszólt, mert előbb kellett mennem, így nemtudtam Tücsököt meglátogatni. :cry:
Mond meg a nyuszikáknak, hogy küldök nekik nagy puszikat, hogy jobban kapaszkodjanak. :lol:

Bella!
Tüszőnövelő drukkokkkkkkkkkkk!!!++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Csajok! Az álmok nem válnak valóra, ugye? Mert én azt álmodtam, hogy nem sikerült a lombikunk. :? :cry:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?