Új privát üzeneted érkezett!

:D
Vendég

Nyulasz! Az alsó szerint ennyi idő mulva jön Zsebi. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna,
Nem, a fűtési szezon október 15-től kezdődik!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz! Küldök szép erős kapaszkodókat a kisnyusziknak!

Alle! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Katica! :cry: .

Rana! Jobban vagy már?

Bella! És mi lenne, ha közelebb ülnél a gyertyához? :wink: az csak van?

Dezsina! Akkor zúzmarás januári drukkok! (Vagy korábbiak, ahogy alakul...)

Hanna! Én sem gondolom, hogy csodaszer lenne a kávé, mert hát legtöbb nő kávézik, és fel sem merült, hogy meddőséget okozna, én sem a kávé miatt kerültem a Kaáliba. De ha már itt vagyok, ráadásul spontánra reményem sincs, akkor azt hiszem érthető, ha minden apróságra odafigyelek. Van még négy sanszunk, és annyi. Ez nem olyan, mint azoknak, akik spontán is teherbe eshetnek, és annyi esély, ahány hónap.

A kóláról még az jutott eszembe, hogy egyre jó: ha háborog az ember gyomra. Uis citromsav van benne, az meg elzsibbasztja a gyomrot. Nálunk már többször bevált. - Egyébként pedig tényleg szökőévben egyszer kólázok, én a vízre szavazok, ha szomjas vagyok.

Kép
kisbuta

Hanna,
elvileg kezdődne szept. 15-től, de itt jön az, hogy nem kezdődik csak külön kérése esetén, így általában a távfűtő művek okt. 15-től kezdi el a fűtést. Sajnos.
Vendég

Kisbuta,
itt a gyertya nem segít! A kezem kissé le van fagyva.
Vendég

"Budai Bernadett kormányszóvivő az RTL Híradó kérdésére azt mondta: az, hogy akár szombattól lehet fűtést kérni, nem jelenti a fűtési szezon kezdetét."
Vendég

Kisbuta!
Én sosem azért ittam a kólát,mert szomjas voltam.Ez olyan,hogy csokit sem azért eszik az ember,mert éhes. :lol:
Vendég

Bella! Nyitott ajtónál dolgozol, vagy annyira rossz a szigetelés? Nálunk sincs nagy meleg, de azért még maradt a nyáron betódult hőségből, a tárgyak lelkesen sugározzák vissza, így elviselhető.
És én is úgy tudom, hogy fűtési szezon okt.15-ápr.15-ig van.

Kép
kisbuta

Bella!
kesztyű :?: :roll: :D
Vendég

nyulasz! Megint laptetű. Isten éltesse gyogyóidat második anyjukbaszorúlt napjukon.!

Kép
estike66

Nyuszi!
Azért majd az émelygős időszakra tarts kéznél mindig kólát, még nagy hasznát veheted :D

Kép
kisbuta

Annyi sok határidős tennivalóm lenne, és még annál is sürgősebb. Mért van az, hogy nem dolgozom?

Kép
estike66

[quote="estike66"]n írta:estike66yulasz! Megint laptetű. Isten éltesse gyogyóidat második anyjukbaszorúlt napjukon.!

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Kisbuta,
én alapvetően fázós vagyok, ha a kezem, vagy a lábam fázik, akkor vége, hiába veszek magamra bármit.
igen a tárgyak és falak még itt is sugározták tegnap a meleget, de ma már nem
Vendég

Ezt az átmeneti időszakot utálom a legjobban!
Vendég

Kisbuta!
Kóla mindig van itthon.Az összes vendég aki idejár,kólázik.Még az is,aki sosem vesz,mert állítólag nem szeretik.Aztán mi veszünk hohes-c-t,mikor jönnek,erre megisszák a kólánkat,az a szőrnyű 100%-os meg itt marad a nyakunkon. :?
Vendég

Nyugi Bella,ahogy írtad:átmeneti :lol: ...vagyis mingyááá vége.Hogy megy a gonal?Érzed már a szúrkálódást???
Vendég

Ó, Nyulasz, én azt nagyon szereteeem! Sokkal jobban, mint a kólát! Küldd át hozzánk! Tudod, csak jól meglóbálod és kirepíted a déli ablakon. Írd rá a címzést is, hátha nem tudsz pontosan célozni...
Ja, apa dobja ki, neked még ma nem szabad...

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Nyulasz, ez nagyszerű, akkor drukkok és babaragacsok a 2 kisnyúlnak.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A dupla laptető nem kis jel!!!
Én sok helyen olvastam, hogy a C-vitamin inkább ártalmas ilyenkor, szóval szerintem hagyd abba. Én a méhpempőt már a tüszőrepi beadásakor abbahagytam, addigra már szépen megvastagodott. Szerintem már arra sincs szükséged.

Rana, ez szörnyen hangzik. Nem hívtad azonnal a kórházat, amikor észrevetted, hogy vérzel? Remélem, nem történt semmi baj, és átjárható is vagy. Majd írd meg, mi történt ma, és mi van a végső leleten. Azért egy kérdés felmerült bennem azok alapján, amiket írtál (majdnem hazament, nem tájékoztatott, folyosón beszél veled, stb): nem kellene orvost vagy intézményt váltani? Én megőrülnék, ha ennyire nem bízhatnék a dokimban.

Krisz, drukkok a konzihoz. Majd gyere a hírekkel!

Dezsi, sajnálom nagyon, hogy megint várnod kell 3-4 hónapot, bár tetszik a hozzáállásod (de érdekes szó, 3 betű kettőződik egymás után). Azért én drukkolok annak a csütörtöki telefonnak.

Rana, Dezsi, más intézmény sem segít, mert egyrészt szerintem várólista mindenhol van, kivéve ha fizetsz, másrészt mire konzis időpontot kapsz és esetleg végigcsinálják a szükséges vizsgálatokat, amikhez ragaszkodnak saját kezűleg elvégezni, lassan ugyanott tartasz. Ha elégedett vagy, szerintem nem érdemes váltani.

Alle, ha szülinapod van, én is sok boldogságot kívánok.

Tücsi, sajnálom a fájdalmadat, remélem, nem lesz komolyabb baj.

Katica, nagyon sajnálom. Puha meleg ölelést küldök.

Én már kicsit jobban vagyok, lázam tegnap nem volt, és érzem is a javulást. Remélem, pár nap múlva már csak rossz álom volt ez az egész, és Julcsi is jól viseli.

Kép
petne

Nyulasz,
nem érzem! Csak annyi, hogy mindkét oldalon már kék-zöld-sárga vagyok, illetve most olyan, mintha meg akarna jönni vagy valami ilyesmi
Vendég

Bella! Nem folyok bele... Nekünk saját kazánunk van, új építés. A kk csak mereszti a dagadt seggét. Hiába van kér a ház bármit.
Tele a ház kisgyerekekkel, kismamákkal.

Kisbuta! Gondolom... De hidd el, nem ezen múlik. Nekem is 5 esélyem volt. :wink:

Kép
hanna30

Jaj, nyulasz, bocsi. Nem gyogyó, bogyó.

Gyogyó nekem kéne, valszeg.

Bella már szurkál?? Hihetetlen, már megint lemaradtam. Esküszöm, mintha nem is ezt a topicot olvasnám.

Kép
estike66

Estike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]B írta:ella már szurkál?? Hihetetlen, már megint lemaradtam. Esküszöm, mintha nem is ezt a topicot olvasnám.

Kép
hanna30

kóla és vörösbor... nálunk van egy kétliteres kólásüveg színültig töltve jófajta vörösborral. A múltkor vendégeink voltak, akikről tudtam, hogy nem szeretik a bort, így nem is kínáltam. Kóla pont nem volt otthon. Erre megkérdezték, hogy felbonthatnák-e a kólát? Mondtam, persze, ha nem baj, hogy nam kóla... - Azóta is bontatlan...

Kép
kisbuta

Esti,
Nem azt mondtad, hogy napi egy fröccs és nem több! :D :wink:
Vagy tényleg nem ezt a topikot olvasod.

Egyébként hozzáteszem nálunk otthon mindig hamarabb elkezdenek fűteni, mint itt az irodában.
Vendég

Ajánlottak nekem az intézetben valamilyen őstüsző-serkentő-micsodát... ti hallottatok ilyenről?
dezsina

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, hát DEzyike!!!! Keblemre lelkem!! Te vagy az én emberem!! Mi az az őstüsző. Nekem van, nem akarom serkenteni, csak érteni.

Kép
estike66

Estike!
azt hiszem, hogy az őstüsző, ami minden nő szervezében benne van magzati korától kezdve. Ez egy készlet. Mitomén hány ezer-vagy-millió darabunk van... Ebből természetesen nem használunk el mindent. Én igy gondolom, hogy ez lehet.
Csak azért kérdezősködöm, mert elég húzós a készítmény ára, és ugye, (ahogy ezt sokan tudják a topikban) nem vagyok egy mindet-elhiszek típus... :?
dezsina

Estike!
Hagyd abba a fröccsözést :lol: :lol: :lol: ...már az írásod sem a régi :lol: Ki az a DEzyke??? :shock: :lol:
Vendég

Dezsi,úgy tudom 400ezer tüszőnk van,és ebből gazdálkodunk.Hát,akkor mi itt most jól pörgetjük az éveket,lehet,hogy 45éves korunkra jön a klimax.Na jó,ha már nem kell venni OB-t,azt már nem fogom bánni 8)
És mi a neve a készítménynek???
Vendég

Csajok! Na, ezért mondták a doki, hogy káros az alkohol. :lol:

Kép
hanna30

...ja,és azt nem mondtad nekik,hogy mifenének neked ilyen,amikor van új autó,meg szélesvásznú babanet?
Vendég

Hanna,
ugye, ugye:)

Dezsi,
én rákerestem, de túl sok mindent nem dobott ki rá a google
Vendég

Ó hanna,most esett le.Az egyik vonalzó azt mutatja,mennyi idős,a másik meg azt,hogy mennyi idő múlva születik...pedig én nem is iszom :oops:
Vendég

Estike!
ezt találtam:
Mi az őssejt? Korlátlan számú osztódásra, önmegújulásra képes, nem specializálódott sejtek, amelyek aszimmetrikus osztódás révén önmagukhoz hasonló sejteket képeznek, és emellett elkötelezett utódsejteket is létrehoznak. A fogantatás után a petevezetékben a felé vándorló és osztódó, majd ott beágyazódó magzatkezdemény még �mindenre-képes� (totipotens) sejtekből áll. A magzati fejlődés 15. napján kezdődik meg e sejtek specializálódása ideg-agysejtekké, izomsejtekké, bőrsejtekké, stb. E sejtekben a genetikai anyag (DNS) különböző szakaszai lépnek működésbe, s így válnak képessé a szervek és szövetek speciális feladatuk ellátására. Ennek az az ára, hogy elvesztik �mindenre képes� esélyüket. A magzati fejlődés során azonban megmarad néhány ilyen �mindenre képes� sejt, ezeket szöveti őssejtnek (hemopoetikus) nevezzük, melyek születéskor a köldökzsinórvérből kinyerhetőek. Kétféle őssejtet különböztetünk meg: embrionális és felnőtt őssejtek. A felnőtt és az embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni. Felnőtt korban az őssejtek a szervezet számos szövetében megtalálhatók. A szöveti őssejtek folyamatosan osztódó vagy éppen nyugvó állapotban vannak jelen. Ha ezek a sejtek egy adott szöveti környezetbe kerülnek, képesek lehetnek különböző, szövetet alkotó, érett sejtekké alakulni. Legnagyobb mennyiségben a csontvelőben találhatók meg. Ha egy szerv nem működik optimálisan vagy valamilyen módon sérülést szenved -és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt és küldi az őssejteket. Az őssejt kilép a csontvelőből, bekerül a véráramba, majd egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.
dezsina

Csajok!
igy hívják:
Olimpiq StemXCell 75%
innét vágtam ki Estikének a "mi az őssejt"-t
dezsina

Figyi Nyulasz ez már szinte terhességi amnézia, amit produkálsz, vagy inkább terhességi hülyeség:))

Dezsi,
hát nem tudom, igazából most ez mit is segítene
Vendég

most akkor őssejt vagy őstüsző???
Vendég

jó kérdés, mert eddig én is őstüszőre kerestem
Vendég

Húúú, Lányok mennyit írtok!! énisénis csak éppen meló van ezerrel :?

Nyulaszmami,
Bogyóknak küldök egy jó nagy adag ragacsot ++++++++ :)

Bella,
szaladj ki és vegyél egy bundabugyit :)
elkezdted érezni a pocakodat, az jó :) hajrá pénteki UH!!! tüszőknek++++++++++++++++++++++++++

Alle,
Boldog Szülinapot :P

Dezsi,
azért drukkolok, hogy egy kicsit hamarabb tudjál kezdeni! De sztem a január is csudaszép lesz a kezdéshez :wink:

Petne,
örülök, hogy jobban vagy!! gyógyító angyalkák továbbra is küldve!!! :)

Katica,
:cry: nagy ölelés!!!

Rana,
remélem ma már jobban vagy!!! Sikerült beszélni a dokival?

Kávé, kóla, vörösbor téma:
már nem kávézok 2 hete (addig is csak az íze kedvéért ittam, simán elaludtam tőle)
kóla: mostanában sokszor a pohár fenekére nézek, akkor visszafogom magam. 8)
vörösbor: egy picike esténként lecsúszik :)

És én is rettenetesen fázós vagyok de most még bírom. :?

KépKép
tobi

Nyulasz! Nekem is így kezdődött. Elmegy az eszed. :wink:

Kép
hanna30

Oké lányok, most nem tehetek róla, hogy mindent összekeverek... :oops: :oops: bocsánat
dezsina

Dezsi! :lol:

Kép
hanna30

Tobi!
köszi! Én is pont így látom... A január is csodaszép, hamar elröppen az idő! :wink:
dezsina

Hanna!
rendi vagy, hogy Te megbocsájtottál :)
dezsina

Köszi Dezsi! Lényeg, hogy van nekem még belőle egypár,és az épp elég is leszz a többi meg le van....

Petné! Örülök, hogy jobban vagy, hiába kezdődik a takonykór. Én magam évek óta nem voltam beteg, de párocskam sokat küszködik.

Köszi au édi megjegyzéseket, de ki kell ábrándítsalak benneteket: nem szittyózom, kapkodok.

Kép
estike66

Dezsi! Én tudom, milyen ilyen szétszórtnak lenni. Nekem 30 perc alatt sikerült felgyújtanom a konyhát, majd eláztatnom. Szóval, megnyugtatlak benneteket! Ez csak rosszabb lesz!

Kép
hanna30

Esti,
na jó elhisszük:)

Dezsi,
de nem is volt mit megbocsátani, vagy mit is kellett volna?
Vendég

Bella!
hogy összetévesztettem az őstüszőket az őssejtekkel... :oops:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?