Új privát üzeneted érkezett!

Dorka! Hát én már alig várom, hogy elinduljon. Hiába tudom, milyen rohangászás megy majd utána, pont olyan izgatott vok, mint Leventénél. :lol:

Judit! Hát lehet hogy tényleg megint fogzik... ugyanis elkezdte megen az ínydörzsölést a nyelvével. :roll: De ha így haladunk nem lesz huzat a karfákon... JA ma este pedig megharapta a vállamat pulcsin keresztül...

Mondóka? Hát a "Jött egy busz..."-t teljesen, a "Nyuszi Gyuszinak" és az "Egyszer egy hétpettyes"-nek meg részleteit tudja elmondani.
szilbee

Hja iggen! Kolomposra mi is megyünk, ha nem leszünk, lesznek a kölkök betegek!
Naggyon remélem, mert most már látni akarom Leventét élőben, hogy ropja! :lol:
szilbee

Ditke, nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!

Kép

Kép
Kép
dorkáék

Ditke! Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Ditke! Boldog Névnapot! :D

Kép
szilbee

Szép reggelt!

Ditke: Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Tegnap délelőtt csak elvittem B.-t a doki nénihez. Hála égnek ez a köhögés nem igazi köhögés.... a volt virnyákja átment takonykórba, ami nem vészes, viszont az ettől képződő váladéktól köhög. A tüdeje teljesen tiszta. Így gyorsan meg is kapta a barihimlő elleni oltást szokásához híven pisszenés nélkül tűrve.

Dorka: szegény Szabi is edzi a szervezetét folyamatosan...

Kolomposra mi is szeretnénk eljutni, de majd attól függ, hogy mikor húznak el anyósék.... pénteken jönnek.... szombaton mennek...

B.-ről újszülöttkori képet majd egyszer én is rakok, csak lemezen van és van amelyik lemeztől lefagy a gépünk újabban és azt meg úgy utálom.

Bbj: kíváncsian várom a pisi eredményt.... remélem semmi komoly.

Szilbee: ebben az esős időben is Te szállítod körbe a családot reggel?

Menek felöltözni, főzni, vasalni...

Kép

Kép
szolkata

Kata! Persze! Különösen ebben az időben... Így egész nap nem viszik ki a kölköket az oviban, én meg azért csak le tudok menni velük du-án. (Tudod ha nem én megyek érte du-án akkor csak 5-re vagy fél 6-ra ér haza Levente.) Ma meg szülöi lesz... azt mondták hogy a kicsik szüleinek nem kell menni, de Ádám attól még ott lesz. ;) Mi az már hogy nekünk nincs szülői? Nekem (nekünk) ez nagyon fura, úgyhogy Ed mindeféle képpel elemegy, én meg őrzöm a kölköket.

Na én is megyek rendbevágni a lakást...
szilbee

Ditke!
Kép

Mindjárt megyünk az eredményért, a gyomrom egyben van....

ma amúgy is későn keltünk, tiszta kapkodás volt a reggel. ez meghatározza az amúgy sem túl jó napomat! apa is hiánycikk már...

kolomposon topiktali? hihi

Szilbee!
hát én is elmennék, mondanak még ott új infót, sztem.
nálunk jövő héten lesz szülői....

Kata!
akkor nagyon ügyes Bence, ha sírás nélkül tűri igazi macsó pasi!

és mondtak valamit, hogy szedjetek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :D

Dorka, bocsi, tegnap du. (meg este sem) kapcsoltam már be a gépet, így nem láttam, hogy beteg lett Szabi és nem jöttök. Remélem, nem zavartam azért reggel a telefonnal.
Örülök, hogy már jobban van nagydumás Szabi! :)
Jövő héten ugyanígy kedden fél 9-re jelentkeztem be Nektek+nekünk.
Ma 3-an voltunk + a gondozó néni, jó volt.

Kata, Bence nagyon ügyes! Készültök a szülinapra? Vagy azért jönnek Anyósék?

Pocsék ez az idő, mi már be is kapcsoltuk a konvektort a hálóban, a nagy szobában meg hősugarazunk...

Kép

Kép
ditke2007

Szilbee: nekünk jövőhéten kedden lesz szülői.

Bbj: gyógyit? Nem. Citromos mézes (hársfa) tea (hársfa, menta), melegen tartás, esetleg bioptron lámpa (még anyáméknál figyel, de apa ma jön be, lehet, behozza), ha száraz lenne az orrjárat, akkor tengerivíz spricc. De ma már lényegesen jobban van. Fürdés tegnap apával felért egy szaunázással... utána csak úgy jött az anyag az orrából. Hát ennyi.

Ditke: ja, azé... Mi is kicsit felmelegítettük a házat tegnap este B. miatt, pedig nálunk reggel 21,5 volt, du. meg direkt sütöttem... melegítés gyanánt :oops: , 22 fok volt...(szóval annyira nem kellett volna, de jól esett).

Kutyafüle: most már tényleg írhatnál, mi van Veled!!!

Ki mit csinál ebben a csodás időben?! Na jó, ez nekem sem tetszik annyira, de a 52 foknál sokkal jobb.

Fanna: milyen a meló?

Betti:???

Katlina: Robikának igazi pasis az ágynemű huzata :lol: Ti nem hálózsákban altatjátok?

Kép

Kép
szolkata

Bbj: hol van apa? Neked suli?

Niki: Ti merre?

Olga: suli?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Ditke!

Kép

Hm.... én nagggyon fázok. Utálom, hogy egyszer megsülök, aztán megfagyok... egy kis átmenet azért lehetne....

Szilbee, én úgy hallottam az iskolaérettségi szülő értekezletek kezdődnek.... nem azért nem kell a kicsiknek menni???? Mert azon még teljesen feleslegesen ültök, de tényleg!!!

Jobbulást mindenkinek!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Igen értem, de mindenhol van szülői... így csak nálunk, nekünk nincs. Pedig lenne mit megbeszélni... részünkről legalábbis biztos.
szilbee

Hali,

Ditke, jaj, dehogyis zavartál, én is hívni akartalak, csak totál szétcsúszott a reggelünk, nem vettem észre, hogy már ennyi az idő!!! Bocsánat!
Köszi, hogy beírattál minket is, bízom benne, hogy el tudunk menni.
Mesélj, mit cvsinált a gondozónéni? Ő is játszott a gyerekekkel?

Mi még nem gyújtottunk be, épp éjjel beszéltük apával, hogyan kellene a fűtési rendszert megvariálni (ahol Szabi alszik, kéménybekötésű a parapet, ez veszléyesebb, mint a faláttöréses, és mióta ablakcsere vot, túl jó a szigetelés, előfordulhat, hogy nem távozik rendsen minden mérgező anyag).

Judit, gyere majd az eredménnyel, mi volt, mesélj!

Kata, akkor szerencsére jól alakultok! Szabinak sins semmi baja már, épp azon agyalok, hogy a mára elkészülő gyógyszetári hasfogóból egyltalán adjak-e neki.... :?
Én is voltam dokinál, a szívemnél fáj egy "izom", vagy mi, a sok köhögéstől "megránthattam", vagy a megfázás meélléktünete is lehet, csak borogatnom kell... heh, megmaradok.... talán...

Tegnap a dokinál épp mi jöttünk volna, mikor egy pár jött a kb. 1 hónapos pici babájával, kb. azzal a rémülettel az arcukon, ahogy mi is vittük Szabit egy hónaposan, hogy nem hízik. szóltam, menjenek be nyugodtan előttem. Alig akarták elfogadni, mert képzeljétek, a sok 14-15 éves fiatal, akik vártak szintén a sorukra, tök dühösen néztek. MOndtam, ne foglalkozzanak vele, menjenek, és kész. Mondta az apuka, hogy hát "meglincselnek minket".... Idáig jutottunk.... HOgy az ember már egy ilyen apró szívességet sem tehet, mert a mai fitalaoknak abszolút nem természetes, hogy egy iyen pici babát előre engedjenek....

Kép
Kép
dorkáék

Ditke, elfelejtettem: barátnőd megszült már???

Kép
Kép
dorkáék

Vizelet első ránézésre rendben, minden érték neg, vagy normál, egyet nem értek, a neten az adat alapján elviekben jó, sajnos nincs feltüntetve értékhatár, azért nem tudom. majd délután kielemzi a dokinéni

Kata!
Németországban Nikiék apájával.

Suli okt 1-2-3. de nekem sztem csak 3.

aztán utazunk!!!! megyünk Bükfürdőre 6-11 alig várom! legalábbis remélem....

nekem egyik gyerek sem tűrte a hálózsákot, így sosem aludtak abban, jól felöltöztetem őket éjszakára, hogyha kitakarózik meg ne fázzon, de Gréti olyan 3 éves kora óta takargatja magát, remélem Letinek is hamar eljön ez az időszak, gyakran ébredek, hogy nincs rajta semmi. vagy inkább alatta

nálunk is 22 fok van, kintről bejőve tökéletes, este összebújunk a csajokkal. ma én is befűtök, rakott kelt csinálok, imádom!!!!a konvektort még nem gondolnám bekapcsolni, sajnálom a pénzt! vasalni is lehetne, azzal is melegítek....

Fanna!
tényleg dolgozó nő! milyen volt az első nap? mondjuk, aki önként turkál más szájában....hát a fene se tudja :lol: :wink:

találkoztam egy csajjal, aki bölcsibe szeretné adni a kislányát, bementek a bölcsibe és már jövő évre sincs hely!!! 2009-2010-es nevelési évre! nem semmi! talán kevés a gyes!!!!!! és egy bölcsink van.....már akkor beíratják, amikor még meg sem született!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
Mit vársz ha már 9 évesen szül? "csak átöleltem a nyakát, megcsókoltam, és jött a gyerek", na persze, lerakta a gólya a kéményen keresztül, jóhoyg nem ezt mondta! hihetetlen!

meg 14-15 évesen miért megy még a gyerekdokihoz? vagy ahhoz még nem elég érett az agya?
én azt bírom aki köldökpircinges, meg kikenve fenve annyi a festék rajta hoyg egy bolt is megirigyelné a készletet, és anyukám elkíséri! ja szegény kicsike....

na nem lennék jó pedagógus, egy-kettőnek tuti beszólnék, de még az anyukát is elküldeném....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Egy pillantara ugrottam be, visszaolvasni természetesen nem tudok, de minden közelmúlt beli ünnepeltnek minden jót kívánok. (névnaposok, szülinaposok, hófordulósok...)

Mi szokjuk egymást és az új helyzetet, és én sajna küzdök a tejcsiért. Szerintem sokat számított a kórházi idegeskedésem és állandó agyalásom, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy kellene.
A kórházból úgy jöttünk ki, hogy igazából tényleges súlygyarapodás nem volt, de szerencsére fogyás sem. Itthon folyamatosan fejem a maradékot, de nem sok jön össze.
Megfogadtam, hogy a mérleget nem sűrűn fogom használni, mert azzal is csak stresszelem magam, de a védőnő javaslatára, most csinálunk egy 24 órás próba szopizást.
Tegnap este lemértük a tiszta súlyát és még mindig ugyanannyi mint amivel kijöttünk. Szerintetek van okom az aggodalomra? :?:

Az a baj, hogy túl parázós típus vagyok, ami most a legkevésbé sem hiányzik, ha tejcsit akarok, már pedig azt akarok.

Majd, ha kicsit beáll a "rendszer" jövök még.

KépKép
kitten13

Kata!
Mióta felállt azóta nincs hálózsák,pizsi+body

Judit!
Nálunk abszolut nincs bölcsi,csak ovi,hiába evés a gyes akkor is legyél itthon 3évig
Pisimintára én is kivi vagyok mit mond rá a doki

Niki!
Boldog Névnapot!

Dorka!
Én ezen pont mult héten akadtam ki itte Robit dokihozmert nekünk is félnapig tartó hasmenésünk volt,bácsi szólt hogy menjünk be mert hát nyűglődött Robi,és a néni aki még előttünk lett volna közölte hogy siet így várjunk a sorunkra :twisted: ,miután kivártuk a sort végeztünk a dokinál elindultunk a néni még mindíg az orvosi rendelő előtt beszélgetett,hát gondolom hogy sietett :twisted: :twisted: :twisted:

Nézte tegnap valaki az Aktívot??
11éves kislány szült :twisted: :shock:

Megkaptuk ma a 15hós oltást Robinak egy hangja sem volt,olyan kis ügyes 8)

Kitten!
Én ebben nem írnék neked semmit mert hát én is küszködte a tejhiánnyal,bekell még állnia tejmennyiségnek,de azt hiszem vannak itt már tapasztaltabbak is

Kép

Kép
katlina

Jelen!

Visszaolvastam! Eredmény:

Ditke: Nagyon boldog névnapot kívánunk! Milyen a suli? Nagyon jól teszed, hogy tanulsz. :wink:

Balwin: naggyon szép ajándékokat kaptál!!!!!!!!

Szami: Uram a Jászkun Volán dekoratőre (úúútálja), ezért volt a tévében. Kégli képek???? Anna szobája csoda felnőttes. Nagyon szép! A fotók is nagyon jók, mint mindig. 8) 8)

BBj: Hogy vagytok???

Nálatok a lányok egy szobában alszanak? Dejó!!
Combos Edina? :lol: Átverték őket a kéglivel azt olvastam a szaklapokban...nagyon kell a pénz most. Ahogy kivettem, legszívesebben szülőágyról már menne a Sláger Rádióba rögtön. :roll: Ja, aura....hát az elég aggasztó, ha olyan az aurád, mint Gy.-é..... :roll: :lol: :lol: Bár kinek a pap, kinek a papné... :wink:

Anna: Milyen a meló???????

Olga: Tesód? Már nincs sok hátra neki, jól bírja?

Ildi: Mizu?

Niki: Nagyon jók a képek, ahogy Kata mondta, kompromittálóak. :lol: :lol: A hajad is csini lett.

Anikó: Álomszép Dorka!!!!!!!!! Nekünk Dentinox jött be. De tudod, fogunk még nincs. :lol:

Dorka: Ez a fogügy nagyon megviselhetett benneteket. Kecskemét aktuális még? Mert van ott ha jól rémlik egy vadaspark, arborétum, élményfürdő.....és valami Természet Háza??? De ez már nem bizti...

Kata: Utsó hét együtt? Hogy telik?

Kitten: Mi majdnem 30 dekát fogytunk, mire hazamentünk. Nem is lett tejem, csak a 6. napra. Szoptass, szoptass, nem lesz baj, ne félj! Gyönyörű a babád!!!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.16 15:49-kor.
jaimee1

Magunkról:

Nosztalgia

Nekem az első idők RÉkával könnyűek voltak, ugye én kisbabára vigyáztam fényes baby sitter karrierem során...Sok mindenre ugyan nem emlékeztem, de megmaradt sok minden ösztön szinten. Hogy kell fogni, mit kell vele csinálni, fürdetni...stb.

A gyermekágyas időszakban folyton csak bámultam Rékát és nem akartam elhinni, hogy az én gyerekem. :shock: :lol: Aztán amikor családegyesítés volt a gyermekágy ajtajában, apának kiadták Rékát és engem, nagyon nagyon sírtam örömömben....

Ja és fotók:

Az első "nyitott szemes" kép (Judit, te lehet, hogy semmit, nem fogsz belőle látni.... :( :( )

Kép

És a jelen:

Kép

A blogra pakoltam egy rakás képet a hétvégéről! :wink:
jaimee1

Kitten, küldtem privit szopi ügyben!!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Olga! Mikortól vagy gyakorlaton?

Kitten! előttem szólók jól mondták! Feltétlenül nyugodj meg, ez az alapja az egésznek, ahogy azt te is jól mondtad.

Erika! Megnéztem mindet! (képeket) Tüneményes a csajszi... :D
szilbee

Mi is túlvagyunk a 18 hós oltáson. Jázmin ült az ölemben (igaz, itthon kapta), beszélgetett a doktor bácsival, Ő mondta neki, hogy most felszívja a gyógyszert, erre Jázmin bólintott, aztán mondta, hogy beszúrja a combjába, ezt nagyon nézte, de egy kukkja sem volt, aztán - ahogy a doktor bácsi mondta - ráfogta egy kicsit a gézlapot és már ment is, hogy megmutassa barikáját. Mi meg csak ámultunk, micsoda nagylány lett a kis pöttömből! :oops: :lol:

Kitten, kitartást, az első időben nem könnyű, de olyan hamar összeszoktok majd! Csak bízz magadban!

Jaimee, jó, hogy írtál, délután megyünk Jázminnal babát nézni a blogban :wink: :lol: Képek lesznek még, ahogy elkészülünk (legalább nagyjából) valamivel.

Anna, munka? És Nimi? Biztos ügyes nagyfiú!

Katlina, de jó, hogy Robi is ilyen jól viselte az oltást!

Szilbee, majd mesélj, mi volt a szülőin, amiért a kicsik szüleinek nem kell ottlennie. Bár egy dolgot nem értek (vagy csak nem figyeltem): vegyes csoportba jártok? Mert nálunk minden csoportnak máskor van a szülői az oviban, nekünk pl. még nem is volt. :roll:

Dorka, azért vigyázz magadra!

BJudit, irgy-irigy a pihizésért... Bár mst mi is készülünk az őszi szünetben valahová, igaz, csak Mátéval kettesben... még meglepi, nem biztos, hogy összejön... És köszi a lúgosításos cikket, ha minden jólmegy, a héten megkapom a lúgos vizet, meg a teát, aztán majd mesélek, milyen...(már ha túlélem.. :roll: :lol: )

Kata, ekkora pocakkal vasalni?! :shock: Mazohista vagy? :lol: Vagy csak fázol? :wink: :lol:

Nálunk még 21-22 fok van, de nagyon agyaltunk, hogy ki kellene próbálni a kandallót, ha már van.

Tényleg, Olga, tesód volt mostanában orvosnál? Van már időpont? Vagy közeledtek már a nézetek?

Én éppen ma vettem paplanszerű zsákot Jázminnak, mert ő is kitakarózik, sőt, ha simán van rajta a kezes-lábas pizsama + zokini (alatta body), azt is leveszi. Így a hátán van a cipzár, ill. a mostani zsáknak meg kétoldalt,rejtett a cipzározása. :shock: :lol:

Évi, Csonginak mi a véleménye a suliról? Nem emlegeti az óvodát?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami! Nagyon ügyes volt Jázmin!

A mi csoportunkban úgy van, hogy vegyesen vannak, de nem a hagyományos módon. A nagycsoportosokat (szalajtósak) és a legkisebbeket, akik nem fértek be a Kistücsök csoporba (fellebezés, kései beíratás stb. miatt) összevonták. Nekünk ez alapvetően jó, mert így a 4. év végére nem kerülnek hozzájuk kicsik, ugyanis jövő évtől egészülnek ki teljes kiscsoporttá (max. látszámmal), mikor a nagyon sulisok lesznek. Addig meg egy csomó mindent tanulhatnak a nagyoktól... remélem Leventém fog is...

Kata! Készülődtök már gondolom a szülinapra. Majd mesélj, hogy mivel! :) Torta, ajándék... miegymás!
Hja már akartam mondani, hogy nagyon ügyes volt Bence az oltással, de én azt vettem észre, hogy ő minden téren ilyen... mármint férfias, határozott és kitartó. :)

Na menek bótba... Holnap jövök!
Szép du-ánt! 8)
szilbee

Szamóca: azért annyira örülök, amikor más gyerkőcről is hasonlókat hallok... Bencének is volt olyan időszaka, amikor a pizyamáját és a pelusát is leoperálta magáról a hálózsák levétele után.... Én is adtam rá fordítva hálózsákot, de a "rávarrás" volt a legeredményesebb alakításom... Így egy kicsit bonyolult volt este ráadni, viszont nem tudta levenni. Hát nincs aki kivasaljon helyettem... De ma odáig nem jutottam az ebédfőzés elvitte az időmet. Mondjuk finom lett... brokkolikrém leves általam pirított vajas kenyérkockákkal és paradicsompürén átfuttatva, krumplipüré, rántott csirkeszárny (Bencével paníroztunk... +takarítás) és cékla.

Olga: tényleg, tesód?!

Kitten: hidd el, olyan nő nem volt méf a Földön, akinek azonnal működött a dolog... nyugi, pihenj sokat, egyél, igyál, én a fejést sem erőltetném (én sem csináltam, mégis 14 hónapos koráig szopott B.), azzal is csak idegesíted magad, a mérleget meg hagyd a fenébe, ha a gyerek nyugodt, jókedvű, akkor nem éhes, gyarapodás meg majd egyéni ütemben.

Katlina: és Robika nem takarózik ki éjszaka?

Dorka: mi előttünk is volt tegnap a rendelő várójában egy 11-13 (nem tom) korú kis hímnemű szörnyeteg... kapucni a fejen, szemüveg (pedig elég borult volt), folyamatosan a mobiljával játszott.. én szóltam neki, hogy ő következik, mert persze arra érkezésünkkor fel tudta hívni a figyelmet, hogy ő az utolsó...

Jaimee: utsó hét... hm vegyesen.... épp most b@szta fel az agyam... 1 óra hosszáig ugribugrizott mindenféle kérlelgetésem ellenére alvás helyett... úgy felhúzott, hogy én meg most nem tudtam elaludni. Egyébként ugyanúgy... sütünk-főzünk együtt, fenn ül a pulton a konyhában, játszunk, megbeszéljük a világ nagy dolgait :lol: Nagyon szupi lehetett Nyíregyházán! Szíp képek!

Szilbee: apukánkhoz adalék... ma és holnap előre láthatólag fél 8-ig bent lesz, kedd lévén ma este 9-től angol órája van.

Bbj: és mit csin. a fiúk odakünn együtt? Nikivel mizu? Nem jelentkezik... Én az a baj, hogy magamtól nem ébredek fel éjszaka (meg kényelmes is vagyok), hogy betakargassam a gyereket. :oops:

Kép

Kép
szolkata

Kép megérkeztem... Bence Kép néhány naposan otthon

Kép

Kép
szolkata

míg van időm...

aztán később, aki meglátta elsőszülöttünket, mind azt mondta, de nagy szemei vannak! Így visszanézve nem is csak a szeme volt nagy, nagy gömb feje volt :lol: De olyan aranyos :lol: Na meg anyatejes szumóskölök :lol:

Kép Kép Kép

eldugultam.... bocsi a sok képért

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Győnyőrű gyermekeitek vannak! Nem győzök gyönyörködni bennük!

Rólam röviden annyi, hogy majd csütörtökön megyek a dokihoz, mert Én is meg Ő is csak akkor érünk rá. Majd jövök remélem jó hírekkel, de ha nem akkor is elmondom, hogy mi volt!

Üdv. Mindenkinek!!

Ildi

gyoreneildi

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen sokáig nem jöttem megint, most is csak egy pici időm van. Egyedül vagyok a két csajjal, Dorka 4 napig volt oviban a múlt héten, aztán újra taknyos lett. Kata is taknyos még, ráadásul Neki a fülét is melegíteni kell (nem akar jönni az orrából a füle mögött meg teli van).

DITKE: NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

SZONJÁT PEDIG ISTEN ÉLTESSE
utólag is.

Kata: Hétvégén elvittem a tálcát unokatesómnak, erre anya visszahozta. Majd felhívom Lacit, hogy jöjjön el érte. Bencének jobbulást! Nekünk is olyan bohócos szőnyegünk van, Bence nagyon édes rajta.
Apáék Németországban szakmai óton, gyárlátogatáson vannak. Zoli szoktt kivinni embereket évente 2-szer, és most Misi is kiment Vele.

Katlina: Ügyes volt Robika az oltásnál.

Kitten: Ugynazon a mérlegen mérve ugyanannyi a súlya? Még akkor sem kell aggódnód, ha igen, nem olyan nagy gond, ha az első két hétben nem hízik. Nyugi!!! (Tudom, mondani könnyű.) Egyébként, pedig Lara baba nagyon-nagyon szép.

Szami: Jázmin is nagyon ügyes volt.

Balwin Judit: Nagyon szép ajándékokat kaptál.

Kolompos: Szeretnénk menni Dorcsival mi is.

Képeket majd én is rakok a pici csajokról, ha apa hazajön.

Niki

Kép
Kép
csni

Na csak itt esz a fene... :lol:

Kata! Hát mintha Leventét látnám! :lol: Nem semmi vasgyúrótok volt! :lol:
Már csak 2 hónap!!! (vagy annyi se) és Marci is megszületik! :D

De most már lehet tényleg lemegyünk... Már ha Leventét el tudom rángatni a Kisvakond elől. :roll:
szilbee

Na itt vagyok....

voltunk a dokinál még egy adag supraxot be kell venni, a vizelet nagyon sokat javult, kontrollra már nem kell menni, de még ne a tökéyl, a torka megint piros, a dokinál meg jó sűrű taxi folyt az orrából...

Grétit szintén pihenőpályára küldte dokinéni gyógyi nélkül

és anyának is jobbulást kívánt!

Jaimee!

csak abban az egyben üssek rá, hyog benne legyek az első 100-ban na jó nem vagyok telhetetlen, legyen 101.

nagyon szupik a blogos képek, mi is megcsodáltuk mondom Letinek, ki az ? azt mondja baba. mondom neki Réka baba, erre mondja Dorka... na nem hiába taknyos, biztos rosszul is hall...
ja és ott egy helyen kapaszkodás nélkül áll? azt sem látom pontosan.

az elsőből itt tényleg nem látok semmit.

és mit csinál pontosan apa? mit dekorál? úgyis összefirkálják!sajnos, bár kezét törném!

Kata!
na akkor apák ügyében fel lettél homályosítva.

Fincsi kaja! én még levesnek sosem csináltam brokkolit a karfiolt sem eszik meg.... de csirkemellre rápaszírozom, úgyis ok!

én is azt hittem anno, hogy ovi, és vége a mi idilli hármasunknak, aztán többet volt itthon, mint oviban... lásd most is.

Rakjál képeket nyugodtan! oylan jó nézegetni!

Kitten!
ne izgulj, első gyerek, mindenki bénázik ezerrel! szoptass, aztán beáll a rendszer!

Ildi!
szorítunk!

Szilbee!
még mondtam is magamban, hyog nehogy már ne gyere ma!

mi is sétáltunk egy kis kört, illetve egy kicsit többet.. jött szembe egy oylan husky? féle (mint a farkas), majd megfordult, gyorsan megfordultunk az ellenkező irányba, erre utánunk jött, akkor elhagyott, majd megint fordultunk, és spuriztunk haza... aki lát azt hitte hülyék vagyunk, pedig nem, csak ami tovább ér a lábszáramnál, attól fosok.

Szami!
azta, de bátor lányod van! de biztos az otthoni környezet, anya karja is nyugtatólag hat.. sajnos nálunk az ÁNZTSZ nem engedi kivinni a vakcinát, így marad a sok síros gyerek, ideges szülő, fehér ágyon való lefogás....szóval szállítószalag

és hova mennétek?

Katlina!
ja arról akartam írni, ja az nem is 9 volt, a másik.... 11! hú de megérett ez is rá! (direkt nem írtam őt!)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Néhány kép a hétvégéről:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

És néhány kép a lépcsőfeljáróról:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Olyan bunkesz vagyok, bocsi... minden kis Hősnek, injekciót bátran viselőnek gratulálok, nagyon ügyik!

Szilbee: hát ezért nosztalgiázom olyan sokat mostanában... izgulok, hogy milyen lesz a Másodszülöttünk... Én nem vittem ki Bencét már 2 napja, had múljon el a kórsága.

Bbj: elvileg sehol nem szabad a vakcinát kivinni...

Szamóca: de jó időtök volt... én is szívesen játszottam volna ott, és nagyon elegáns a lépcsőfeljárótok is.

Többieket kiütötte az időjárás?

Jó éjt!

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: ááá most esett le, honnan is jött a pontosan 2 hónap... Dávidnak van(volt) ma hófordulója.... lassan 1 éves... Lehet, épp a szülinapi tortáján fújja el a gyertyát, amikor épp én... mi....

Kép

Kép
szolkata

Kata! Hehe! Az bizony lehet! ;) Vagy épp az én névnapomon?! (nov.13.) :wink: :lol:
Levegőn azért jobban gyógyul ám a gyerkőc (szerintem), még ha ilyen nyirkos is. (Hacsak nincs láza... stb.)

Judit! Tegnap mi is lementünk végül. Egy jót csalingáztunk meg pocsolyáztunk. Tökre kivirult Levente tőle... Dávid meg kellemesen behunyt.

Megvolt a szülői. Hát csak jó volt, hogy elment Ed. Elmondták az éves programot, eseményeket... stb. Mi mindent kell majd lassan bevinni még (ragasztó, ceruzák... stb.)
Jövő héten lesz szőlőpréselés. Szerintem marhára fogja élvezni Leventém. :lol: :lol: (Bár nem szeret mancsos lenni... de majd most!;) )
szilbee

Anikó: Nagyon boldog 0.5. születésnapot nektek!

Kép
jaimee1

[quote]B írta:bj: elvileg sehol nem szabad a vakcinát kivinni...

Jaja....de mi (Réka és én) még nem láttuk a rendelőt belülről. Nem is szándékozom még jóideig, mert nagyon erős kisebbségi többség van felénk körzetileg. :? Konkrétan megdöbbentő a mértéke. Kb. lenne 20 c várakozó és mi. Na neeeeeem.

Szami: Hű, látom, a faanyagot nem spórolták ki a lépcsőfeljáróból. Gyönyörű.

[quote]a írta:ki lát azt hitte hülyék vagyunk, pedig nem, csak ami tovább ér a lábszáramnál, attól fosok.

:lol: :lol: Úgy előttem van....

Judit: Egye fene, abban üthetsz Gy.re.
jaimee1

Dorka! Du-án jöttök Falvára? Mi megyünk... :)

Anikó! Dorkának boldog 6. hónapot kívánunk! :D Kép
szilbee

Szilbee: Hát nem tudom ezt a levegőzéses dolgot... Régen anyáink állandó szobahőmérsékleten tartva minket gyógyítottak... anyám ezt mondja, ő javasolta, hogy ne vigyem ki.... Az tény, hogy harmadik napon vagyunk, de a gyereknek alig folyik az orra, csak reggel a jó meleg kakaótól jött fel neki az éjszakai lerakódás... majd kivi leszek a nappaljára... de lényegesen jobban van. A doki nénink pedig azt mondta, hogy nyugodtan kimehetünk. Nem tom. Szerintem amikor mi meg vagyunk fázva, nekünk is jobban esik állandó meleg hőmérsékleten lenni.... de ez abszolút nézőpont kérdése megint. Ma már kimegyünk az tuti, mert én is bepenészedtem. Na meg vennem kell szülinapi ajit B.-nek, mert amit kinéztünk neki, az mégsem volt jó ötlet, tegnap éjszaka (Tesco) apa megnézte tüzetesebben... negyed 1-re ért haza... én már aludtam.
Szülésemileg lehet fogadásokat kötni :wink: Más pályázó esetleg? :wink:

Jaimee: B. is a 15 hós oltását kapta először bent.... csak mivel már volt itt említve a mi doki nénink neve, nem reklámozom. Amikor már nagyobb, szerintem nem árt, ha a gyerkőc jár orvosi rendelőben, ismerkedik az ottani légkörrel.

Anikó: boldogságos félévet Drokának! (anyám, most született :shock: )

Kép

Kép
szolkata

Haller :)

Elébb a köszöntős restanciák, osztán szép sorban a többi... :oops:

Szépséges Dorotinak Boldog Félévet kívánunk!

Szonja, utólag is nagyon Boldog Második Szülinapot Neked!

Kép

Zsófinak Nagyon Boldog Névnapot! :D Vagy májusban tartjátok? ... :oops:

Kép

Ditke, neked is utólag, Nagyon Boldog Névnapot :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Ómá, depici ez a névnapos jépeg :( Még jó, hogy nem a méret a lényeg...

Judit
Kép

Kép
balwin

Kata! Nálunk meg pont fordítva van... Amíg folyton bent tartottam betegeskéds idején (mert anno nekem is ez volt a nézőpontom, hogy ha beteg, akkor maradjon bent)... De annyira elhúzódott a betegsége, volt hogy 2 hétig is itthon volt. Mióta kiviszem levegőzni (nyilván nem lázasan... stb.) azóta pár nap és redben is van a kölök. És ráadásul ebben az jó párás időben még az orra is kidugul(t) odakünn (a 7t végén).

Nade mégis mit néztetek ki Bencének??? :)
szilbee

Sziasztok!

Bocsi, csak röviden és tömören. Bajlódok a szakdogával, vagyis egyenlőre csak olvasok és jegyzetelek, mert jövőhét péntekre már vinnem kell egy vázlat-féleséget. Arról nem is beszélve hogy szintén akkor pénteken Zh-t írunk Etikából. :roll:

Húgom jár rendszeresen NST-re már (heti kettő), okés minden. Három nappal ezelőtt már voltak jósló fájásai. Babó 38 és pár naposnak felel meg. Kiságyat pénteken kapják kézhez, aztán jöhet babó!

Szilbee! Még pontosan nem tudom mikor leszek gyakorlaton, de valószínű októberben.

Na lépek, gyerkőc sírdolgál.

Névnaposoknak, hófordulósoknak sok boldogságot!

Olga

Kép
juhaszolga

Dávidnak Boldog Hófordulót! :oops: :oops: :oops: Tegnapra... Uff... dehát még csak most olvasgattam Dév-apu élménybeszámolóját a másik topicban :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Köszi szépen Mindenkinek a köszöntést! :D

Balwin! Ja hát még tényleg csak most volt! :lol:

Olga! Oké! Akkor majd októbertől sasollak! ;) Akkor tesódnak is már csak napjai vannak... mármint a szülésig.
szilbee

Sziasztok!

Most nem mondjátok, hogy Doroti baba már fél éves :wink: Hogy telik az idő! Isten éltesse :lol:

Olga, szakdoga... brrr, én nagyon megszenvedtem vele anno, remélem neked gördülékenyebb lesz! És azon is csak nézek, hogy tesódék is már a célegyenesben vannak!

Szilbee, mi volt végül tegnap a szülőin???

Levegőzés. Hát ha nagyob beteg volt Csongi, mi sem mentünk ki egy-két napig. De utána még taknyosan is mentünk a friss levegőre.
Egyébként nálunk nem nagyon telt el olyan nap, amikor ne mentünk volna ki. Esőben, hóban, fagyban. Az volt a szerencsénk, hogy az előttünk lévő 9 emeletes erkélyei alatt széles a járda, és ott voltunk rossz időben is. Na, meg persze mindig volt társaság :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Zsófinak Kép

Dávidnak! Boldog hófordulót!

Dorotinak Boldog fél évet!

Taknyosan továbbra is bár én reggel 9 03 perckor keltem Letivel szinte egy időben, Gréti 1/2 10 körül. legalább az éjszakák nem húzósak....

Dorka! gondoltam rád tegnap, azt hittem kiköhögöm a légcsövemet.. majd figyelek, nehoyg meghúzzak valamimet.

Én szeretek taknyosan hidegben kint lenni. kidugul az orrom, úgy érzem, kapok levegőt. eddig úgy gondoltam, hyog ez a jó. ha nagyon betegek voltunk, akkor meg nagyon sűrűn, szinte óránként szellőztettük a bacikat, én úgy gondolom ,hoyg kiszállnak a bacik, és bejön a friss levegő, ami meggyógyít...bár ez elég materialista szemlélet.... talán a volt egyszer az élet hatott rám ennyire.

Szami! nagyon szép a lépcsőforduló, ha nőnek a növényke, akkor is bőven lesz helyük!
a vidámparkosak is szupik, biztos jól éreztétek magatokat!

Olga!
akkor hajrá! még nem írtad, hogy mi a téma, vagy igen?

tesódnak is szurkolunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, igen, ma tartjuk a Zsófia napot, mert a májusi túl közel esik a gyereknaphoz.

Dorotinak és Dévnek boldog hófordulót!

Kata, de jók ezek a képek! :D Tényleg, mit kap Bence?
Fogadás: szerintem Márton napon! :P

Jaimee, én is kívi vagyok, mit dekorál még a párod!
Még csak 1x voltam suliban, mert most szombaton diplomaosztón voltunk, így nem tudtam menni. Az az egy óra tetszett. (vagyis egy délelőtt) De ezen a héten megyek péntek-szombat.

Ja, igen, megszült már a barátnőm is, múlt hét kedden, kisfia van, Noel. Voltam is bent náluk a kórházban, szombaton jöhettek haza, jól vannak!

Szami, szép a lépcső nagyon, aranyosak a gyerkőcök, Jázmin pedig nagyon ügyi!

Dorka, szerintem vegyetek szén-monoxid jelzőt!

Kép

Kép
ditke2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?