Hali,
Ditke, jaj, dehogyis zavartál, én is hívni akartalak, csak totál szétcsúszott a reggelünk, nem vettem észre, hogy már ennyi az idő!!! Bocsánat!
Köszi, hogy beírattál minket is, bízom benne, hogy el tudunk menni.
Mesélj, mit cvsinált a gondozónéni? Ő is játszott a gyerekekkel?
Mi még nem gyújtottunk be, épp éjjel beszéltük apával, hogyan kellene a fűtési rendszert megvariálni (ahol Szabi alszik, kéménybekötésű a parapet, ez veszléyesebb, mint a faláttöréses, és mióta ablakcsere vot, túl jó a szigetelés, előfordulhat, hogy nem távozik rendsen minden mérgező anyag).
Judit, gyere majd az eredménnyel, mi volt, mesélj!
Kata, akkor szerencsére jól alakultok! Szabinak sins semmi baja már, épp azon agyalok, hogy a mára elkészülő gyógyszetári hasfogóból egyltalán adjak-e neki....
Én is voltam dokinál, a szívemnél fáj egy "izom", vagy mi, a sok köhögéstől "megránthattam", vagy a megfázás meélléktünete is lehet, csak borogatnom kell... heh, megmaradok.... talán...
Tegnap a dokinál épp mi jöttünk volna, mikor egy pár jött a kb. 1 hónapos pici babájával, kb. azzal a rémülettel az arcukon, ahogy mi is vittük Szabit egy hónaposan, hogy nem hízik. szóltam, menjenek be nyugodtan előttem. Alig akarták elfogadni, mert képzeljétek, a sok 14-15 éves fiatal, akik vártak szintén a sorukra, tök dühösen néztek. MOndtam, ne foglalkozzanak vele, menjenek, és kész. Mondta az apuka, hogy hát "meglincselnek minket".... Idáig jutottunk.... HOgy az ember már egy ilyen apró szívességet sem tehet, mert a mai fitalaoknak abszolút nem természetes, hogy egy iyen pici babát előre engedjenek....